(صفحه(6(صفحه(7(صفحه(8(صفحه(11(صفحه(5(صفحه(12(صفحه(9(صفحه(4(صفحه (2.3.10


چهارشنبه 29  آذر  1391 - شماره 20385

نظاميان آلماني براي راه اندازي سامانه موشكي پاتريوت به تركيه رفتند
33 هزار نيروي امنيتي عراق در كربلا مستقر مي شوند
آل خليفه براي سركوب معترضان منامه را به پادگان نظامي تبديل كرد
تحليلگر فرانسوي در مصاحبه اختصاصي با كيهان:
تيري ميسان: برنامه هسته اي بهانه است غرب با جمهوري اسلامي مشكل دارد
ژاپن، 1000 سال بعد!
افشاي سند دخالت مالي و نظامي آل سعود در بحران سوريه
ادامه اعتراض ها عليه طرح رياضتي در شهرهاي اسپانيا
چپ گراها در بنگلادش پايتخت را به آشوب كشيدند
ادامه ناآرامي ها در ايرلند شمالي
سلطنت طلبان 11 پليس را مضروب كردند
چها رسوي پنج قاره
اين سياستمداران فاسد
رئيس جمهور عراق در بيمارستان بغداد بستري شد


نظاميان آلماني براي راه اندازي سامانه موشكي پاتريوت به تركيه رفتند

شماري از نظاميان آلماني براي استقرار و راه اندازي سامانه سيستم هاي موشكي پاتريوت در خاك تركيه، وارد اين كشور شدند.
به گزارش خبرگزاري جمهوري اسلامي، يك گروه 39 نفره از نظاميان آلماني وارد پايگاه «اينجرليك» در شهر «آدنا»ي تركيه شدند. اين افراد سپس براي استقرار سامانه پاتريوت به مناطق جنوبي نزديك مرز سوريه رفتند. دو سامانه را آلماني ها نصب مي كنند و هر يك از دو كشور هلند و آمريكا نيز دو سامانه مستقر مي كنند. شمار نظاميان سه كشور فوق در تركيه كه در محل هاي استقرار اين شش سيستم موشكي به سر خواهند برد، نيز به 700 نفر خواهد رسيد. از اين تعداد، 400 نظامي فقط آمريكايي هستند. تركيه اكنون عملا به خط مقدم ناتو تبديل شده است.
 


33 هزار نيروي امنيتي عراق در كربلا مستقر مي شوند

33 هزار نيروي امنيتي دولت عراق مراسم اربعين حسيني(ع) را تحت پوشش امنيتي خود قرار مي دهند.
به گزارش خبرگزاري فارس، در حالي كه به مراسم روزهاي اربعين شهادت امام حسين(ع) و ديگر شهداي كربلا نزديك مي شويم، دولت عراق براي جلوگيري از وقوع هرگونه حملات تروريستي سلفي ها، برنامه هاي امنيتي گسترده اي را به اجرا در مي آورد.
يك مقام امنيتي عراق كه خواست نامش فاش نشود، گفت: دولت 33 هزار نيروي امنيتي را در همين چارچوب در كربلا و مسيرهاي منتهي به اين شهر به كار مي گيرد، قبلا نيز مقامات امنيتي عراق، به زائران توصيه كرده بودند كه از افراد ناشناس كتاب هاي دعا و تلفن هاي همراه نخرند، چرا كه تروريست ها قصد جاسازي بمب در آنها را دارند.
 


آل خليفه براي سركوب معترضان منامه را به پادگان نظامي تبديل كرد

با آغاز راهپيمايي «ياد شهدا» در خيابان هاي اصلي منامه، نيروهاي امنيتي براي سركوب و متفرق كردن راهپيمايان به خشونت متوسل شدند و با بستن راه ها پايتخت را به پادگان نظامي تبديل كردند.
به گزارش خبرگزاري ها، نيروهاي امنيتي و پليس بحرين با سركوب گسترده تظاهرات مخالفان اين كشور به مناسبت «روز شهيد» تعداد زيادي از تظاهركنندگان را مجروح و 25 تن از جمله مسئول پيگيري مركز حقوق بشر بحرين را بازداشت كردند.
تظاهركنندگان در حالي كه فرياد مي زدند: «تسليم نمي شويم»، «عقب نمي نشينيم» با نيروهاي امنيتي درگير شدند و به سوي آنان كوكتل مولوتف پرتاب كردند.
مخالفان بحريني همچنين شعار مي دادند: «مرگ بر حمد»، «آل خليفه بايد سرنگون شود»، «خواسته ما تغيير رژيم است.»
نيروهاي امنيتي آل خليفه نه تنها به سركوب معترضان پرداختند و تعدادي را دستگير كردند بلكه به منازل شهروندان نيز حمله بردند.
خيابان هاي منتهي به منامه نيز توسط نيروهاي امنيتي مسدود شد و مراكز ايست و بازرسي متعددي در منامه و ديگر شهرها و روستاهاي بحرين ايجاد شد.
سخنگوي ائتلاف انقلابيون 14 فوريه اعلام كرد، مردم فريب رژيم را نمي خورند و با تظاهرات روزانه سرنگوني رژيم حاكم سركوبگر را خواستارند.
وي تصريح كرد، اين رژيم به هيچ وجه اصلاح پذير نيست و حمايت نيروهاي بيگانه همچون آمريكايي ها، انگليسي ها و سعودي ها نمي تواند ملت بحرين را ريشه كن و خواسته هاي رژيم آل خليفه را بر مردم تحميل كند.
 


تحليلگر فرانسوي در مصاحبه اختصاصي با كيهان:

تيري ميسان: برنامه هسته اي بهانه است غرب با جمهوري اسلامي مشكل دارد

تحليلگر فرانسوي گفت: آمريكا و غرب با ماهيت نظام جمهوري اسلامي ايران مشكل دارد و پرونده هسته اي بهانه اي بيش نيست.
تيري ميسان در مصاحبه اختصاصي با كيهان افزود: از ابتداي پيروزي انقلاب اسلامي غرب به دنبال انزوا و نابودي جمهوري اسلامي بوده است چرا كه ماهيت نظام سياسي حاكم بر ايران پس از انقلاب مخالفت و ضديت با سلطه جهاني آمريكا بوده است.
وي ادامه داد: تنها در صورتي پرونده هسته اي ايران بسته خواهد شد كه كشور شما دست از «جمهوري اسلامي» بردارد.
وي تاكيد كرد: تنها زماني كه جمهوري اسلامي ايران از ماهيت و هويت خود تهي شود، غرب و آمريكا تحريم ها و فشارها بر ضد ايران را متوقف خواهند كرد.
ميسان ادامه داد: آمريكا و غرب تنها جمهوري اسلامي ايران را دشمن اصلي خود مي دانند و چين و روسيه در اين ميان اگرچه داراي نيروي نظامي قدرتمندي هستند ولي عملا دشمن آمريكا محسوب نمي شوند چرا كه نظام ارزشي حاكم بر هر دوي آنها با آمريكا يكي است.
اين تحليلگر فرانسوي اضافه كرد: دولت هاي اروپايي تبديل به سربازان و پياده نظام آمريكا در مواجهه و رويارويي با ايران شده اند و متاسفانه مردم اروپا قربانيان اصلي سياست همراهي دولت هايشان با تحريم هاي آمريكا عليه ايران هستند.
وي ادامه داد تنها به عنوان يك نمونه يك موسسه آمريكايي-يهودي شركت پژوي فرانسه را تحت فشار قرار داد تا اين شركت روابط تجاري خود را با ايران قطع كند و اين مسئله باعث تعطيلي يكي از كارخانه هاي پژو در فرانسه شد و 8000 كارگر اين كارخانه نيز از كار بيكار شدند.
به گفته ميسان نزديك به 400 كارخانه كوچك كه قطعات يدكي براي شركت پژو توليد مي كردند نيز به دليل قطع روابط تجاري اين شركت با جمهوري اسلامي ايران تعطيل شدند.
وي درخصوص بحران سوريه گفت: برنامه ريزي براي جنگ سوريه بعد از حوادث 11 سپتامبر انجام شد و به طور مشخص بعد از حمله آمريكا به عراق در سال 2003، كنگره آمريكا طرحي را تصويب كرد كه براساس آن رئيس جمهور آمريكا بايد يك جنگ بر ضد سوريه راه بيندازد.
وي درباره نقش اسرائيل در حوادث سوريه گفت: شروع بحران سوريه از شهر درعا در جنوب اين كشور بود كه گروه هاي مسلح به كلاشينكف كه كسي هم نمي دانست اين افراد از كجا آمده اند و چه هدفي دارند، يك ساختمان دولتي را تصرف كردند اين ساختمان مركز عملياتي براي بلندي هاي جولان بود و اين نشان دهنده آن است كه از همان روز اول رژيم اسرائيل در بحران سوريه درگير بوده است.
وي ادامه داد: كشور تركيه نيز اردوگاه هايي را ايجاد كرده است و نيروهاي القاعده را از ليبي و ساير كشورها جمع آوري و در آنجا آموزش مي دهد و سپس به خاك سوريه مي فرستد.
اين تحليلگر فرانسوي افزود: حتي به گفته سفير روسيه در سازمان ملل، كميسارياي عالي پناهندگان اين سازمان نيز در انتقال نيروهاي القاعده به سوريه همكاري كرده اند و بسياري از نيروهاي القاعده را كه مسلح نيز بودند به عنوان اقوام و خويشاوندان پناهجويان سوري در اردوگاه هاي پناهندگان كه زير نظر سازمان ملل بوده است را سازماندهي كرده اند.
وي گفت: مدتي قبل عده اي از نمايندگان مخالف حزب حاكم تركيه در پارلمان از دولت خواستند كه از اردوگاه هاي به اصطلاح پناهندگان سوري در نوار مرزي بازديد كنند ولي دولت مخالفت كرد و تنها اجازه بازديد از يك اردوگاه به آنها داده شد كه آن نيز قبل از ورود اين نمايندگان تخليه شد و به جاي پناهجويان سوري تنها انبارهاي اسلحه و مهمات در آنجا وجود داشت.وي افزود: بسياري از روزنامه نگاران غربي «بالحاج» مرد شماره 2 القاعده را در شمال سوريه ديده اند.
ميسان گفت: در مطبوعات و رسانه هاي غربي به نيروهاي القاعده كه در سوريه حضور دارند نيروهاي جهادي گفته مي شود در حالي كه اين گفته دروغ است چرا كه جهاد در فلسطين است نه در سوريه. گفتني است مشروح اين مصاحبه در صفحه «دريچه اي به جهان» چاپ خواهد شد.
 


ژاپن، 1000 سال بعد!

آيا مي دانيد كه در 1000 سال آينده ممكن است ديگر كشوري به اسم «ژاپن» وجود نداشته باشد!
دست كم، اين چيزي است كه پژوهشگران ژاپني ادعا مي كنند، و دليل آن را هم كاهش مدام نرخ زاد و ولد مردم مي دانند كه به گفته آنها، به لحاظ تئوري مي تواند تا 1000سال ديگر كشورشان را پاك از بين ببرد! به نوشته روزنامه «جاپان تودي» به نقل از تحقيقات كارشناسان دانشگاه شهر «سندايي» كه حكم بمب را در كشور آفتاب تابان داشته است، پيرشدن جمعيت و كاهش شديد نرخ تولد باعث شده تا جمعيت ژاپن با آهنگي عجيب و غريب كاهش پيدا كند، و اين كاهش به حدي است كه بزرگان اين كشور را به شدت نگران كرده است. به اين ترتيب، مي شنويم كه در 5 مه 3011 ممكن است فقط «يك» كودك در سراسر ژاپن وجود داشته باشد! و اين درحالي است كه دولت ژاپن به ضرب تبليغات هشدار دهنده اش سعي دارد مردم را نسبت به اين كاهش رشد جمعيت حساس كند. با اين همه، پژوهشگران اطمينان مي دهند كه در سال 3011 ديگر اثري از نوجوانان زير 15سال سن در ژاپن ديده نخواهد شد! «هيروشي يوشيدا»، استاد اقتصاد دانشگاه «توهوكو» در اين ارتباط تعريف مي كند كه: «اين وضعيت از سال 1975 و كاهش نرخ باروري به كمتر از نصف، شروع شده است. حالا، اگر اين روند همچنان ادامه پيدا كند، دست كم مي توانيم در 5 مه 3011 «روز كودك»مان را برگزار كنيم، چون اقلا يك كودك خواهيم داشت.»
حالا، بايد گفت كه نتيجه گيري اين پژوهشگران هم به همين اندازه وحشتناك است، چرا كه تأكيد مي كند كه كشور آفتاب تابان در حال «خودنابودي» است، زيرا حاضر نيست فرزند «توليد» كند و بنابراين خودش، خودش را به «انقراض نسل» محكوم مي كند. پژوهشگران دانشگاه «سندايي» همچنين براي اين كه مقياسي از اين موضوع به ما بدهند، مي گويند كه مجمع الجزايرشان در هر 100 ثانيه با يك كودك كمتر روبه رو مي شود!
سرويس خارجي كيهان
 


افشاي سند دخالت مالي و نظامي آل سعود در بحران سوريه

افشاي يك سند بسيار محرمانه از وزارت كشور عربستان نشان مي دهد كه يك افسر ارشد امنيتي سعودي از سوي مقامات رياض مسئول نظارت و ارتباط با گروه هاي تروريستي در سوريه شده تا تمامي نيازهاي مالي و تسليحاتي آنها را برطرف كند.
به گزارش خبرگزاري ها به نقل از خبرگزاري الشرق الجديد، در سند افشا شده از وزارت كشور عربستان سعودي كه تصوير آن نيز منتشر شد به سرهنگ «خالد المطيري» مأموريت داده شده تا با ورود به سوريه بر اقدامات گروه هاي تروريستي ضد نظام بشار اسد نظارت داشته باشد.
در اين سند محرمانه كه از سوي يكي از ادارات وزارت كشور عربستان سعودي صادر شده به اين مقام نظامي دستور داده شده تا نيازهاي مالي و تسليحاتي گروه هاي مسلح سوري را تأمين كند.
براساس اين سند، عربستان از گروه هاي تروريستي مي خواهد كه خود را براي عمليات بزرگ در سوريه آماده سازند و كمبود مهمات خود را از عربستان تأمين كنند.
تحليلگران منطقه اين اقدام عربستان را در راستاي اجراي سياست خارجي آمريكا در منطقه ارزيابي كرده اند.
در همين رابطه روزنامه صهيونيستي هاآرتص نيز از ورود محموله هاي متعدد تسليحات آمريكايي به اردن طي چند روز اخير و احتمال دخالت نظامي واشنگتن درسوريه خبر داد.
اين روزنامه با خبرسازي مشابه حمله آمريكا به عراق در سال 2003 مدعي شد كه احتمال دارد دمشق از سلاح هاي شيميايي خود عليه مخالفان استفاده كند كه در اين صورت آمريكا نيز به اين كشور حمله خواهد كرد.
هاآرتص در ادامه از وجود نشانه هاي متعدد مبني بر آماده شدن ارتش آمريكا براي دخالت فوري در سوريه خبر داد و نوشت طي چند روز اخير هواپيماهاي باربري آمريكايي، تجهيزات نظامي زيادي را به فرودگاه هاي اردن منتقل كرده اند.
ارتش آمريكا همچنين درخواستي را مبني بر ايجاد پايگاه ارتباطات سيار به دولت لبنان ارايه كرده است، درخواستي كه پشت پرده آن توطئه عليه لبنان و ديگر كشورهاي منطقه است.
«ديويد كامرون» نخست وزير انگليس نيز طي اظهاراتي در پارلمان انگليس اعتراف كرد كه اعضاي گروه القاعده در سوريه حضور دارند.
وي همچنين خواستار تسليح بيشتر گروه هاي مسلح مخالف دولت سوريه شد.
يكي از رهبران حزب دموكراتيك تركيه نيز از اعزام 3000 تروريست از خاك تركيه به سوريه پس از آموزش در افغانستان و پاكستان خبر داد. از سوي ديگر گروه هاي تروريست در سوريه با خبرنگاران اسرائيلي ارتباط برقرار كرده و از آنان خواسته اند كه گزارش هايي مبني بر پيروزي مخالفان مسلح تهيه كنند.
در ويديوئي كه توسط شبكه دوم تلويزيوني رژيم صهيونيستي پخش شد يكي از سركردگان ارتش آزاد اعلام كرد كه اگر شارون نخست وزير پيشين اسرائيل به مخالفان در جنگ با نظام سوريه كمك كند او را برادر خود مي دانند.
اين اقدامات تروريستي در حالي صورت مي گيرد كه اخضر ابراهيمي نماينده ويژه سازمان ملل در سوريه وارد قاهره شد تا با مقامات مصري و همچنين دبير كل اتحاديه عرب درباره طرح جديد خود براي حل بحران سوريه تبادل نظر كند.
از جزئيات اين طرح هنوز خبري در دست نيست ليكن ابراهيمي قرار است با شماري از نيروهاي مخالف سوري در قاهره نيز ديدار كند و آنها را از طرح خود باخبر سازد.
در همين رابطه بشار الجعفري نماينده دايم سوريه در سازمان ملل در نامه اي به بان كي مون و رئيس شوراي امنيت نگراني كشورش را نسبت به احتمال دستيابي گروه هاي مسلح به سلاح هاي شيميايي اعلام كرد.
وي در اين نامه با متهم كردن آمريكا به حمايت از گروه هاي تروريستي در سوريه و تبليغات مغرضانه عليه دمشق درباره استفاده احتمالي از سلاح شيميايي توسط تروريست ها هشدار داد.
معاون وزير خارجه روسيه نيز اظهار داشت، روسيه مخالف هرگونه استقرار احتمالي نيروهاي حافظ صلح سازمان ملل در سوريه است.
ساير رويدادها
¤ نخست وزير سوريه كه از شهر حلب ديدار مي كرد اظهار داشت، به زودي شهر حلب را از تروريست ها پاكسازي مي كنيم.
¤ سربازان ارتش سوريه ده ها تروريست را در حومه شهر دمشق به هلاكت رساندند.
¤ در عمليات ارتش سوريه در مناطق مختلف ديرالزور 36 تروريست كشته و 40 تن ديگر مجروح شدند.
¤ اشتباه در آماده سازي چند موشك در يك پايگاه تروريست ها در ادلب كه به عنوان انبار سلاح استفاده مي شد ده ها تن از تروريست ها كشته شدند.
¤ نحست وزير عراق در ديدار با سفير آمريكا در سوريه گفت، راهكار سياسي تنها راه حل بحران سوريه است.
¤ سخنگوي وزارت خارجه آمريكا اظهار داشت، مواضع روسيه در قبال سوريه تغيير نكرده است.
 


ادامه اعتراض ها عليه طرح رياضتي در شهرهاي اسپانيا

ده ها هزار نفر از مردم بارسلون و چند شهر ديگر اسپانيا در اعتراض به سياست هاي رياضت اقتصادي دولت تظاهرات كردند.
ده ها هزار نفر از مردم بارسلون و چندين شهر ديگر اسپانيا روز دوشنبه، درست يك روز پس از تظاهرات بزرگ ضد دولتي مادريد، به خيابانها ريختند و عليه تصميمات جديد رياضتي دولت اين كشور اعتراض كردند.
گزارش هاي دريافتي حاكي است، گروهي از شركت كنندگان در تظاهرات دوشنبه شب اسپانيا، بازنشستگان يا كارمندان در شرف بازنشستگي بودند كه قرباني سياست هاي رياضت اقتصادي شده اند. دولت اسپانيا به تازگي اعلام كرده كه قصد افزايش حقوق بازنشستگان را ندارد. به اعتقاد معترضان دولت اسپانيا از تعهدات و وعده هاي انتخاباتي خود در برابر شهروندان عدول كرده و بايد پاسخگو باشد.
«حزب مردم، حزب خطرناكي است، دستمزد بانكداران و كشيشان را هم كاهش دهيد، حقوق بازنشستگي حق من است، آقاي راخوي! حقوق بازنشستگي من كو؟ و...» از جمله شعارها و دستنوشته هاي معترضان اسپانيايي را تشكيل مي داد.
يك روز قبل از برپايي اين تظاهرات، ده ها هزار نفر از مردم، پزشكان، پرستاران و كاركنان بيمارستان ها و مراكز درماني «مادريد» در اعتراض به طرح خصوصي سازي بيمارستان ها تظاهرات كردند.
دولت اسپانيا چند سالي است براي فائق آمدن بر بحران بدهي، رياضت هاي سنگين اقتصادي را بنا به درخواست تروئيكاي اروپا بر مردم خود تحميل مي كند. اسپانيايي ها خواستار جدايي اسپانيا از اتحاديه اروپا هستند.
تظاهرات دانشجويان مجاري
هزاران دانشجوي مجارستاني نيز در اعتراض به سياست هاي رياضتي دولت به ويژه كاهش بودجه آموزشي، در پايتخت اين كشور تظاهرات كردند. به گزارش خبرگزاري رويتر، هزاران تن از دانشجويان مجارستاني، استادان و اتحاديه هاي آموزشي روز دوشنبه در اعتراض به برنامه هاي رياضتي دولت و كاهش بودجه خدمات عمومي بخش آموزش در بوداپست تظاهرات كردند.
نخست وزير مجارستان اوايل سال جاري اعلام كرد قصد دارد در بخش آموزش عمومي اصلاحاتي اعمال كند كه اين موضوع شامل كاهش شديد بودجه در بخش آموزش عالي است . گفته مي شود، دانشجويان و استادان مجارستاني برنامه ديگري براي تظاهرات در روز چهارشنبه (امروز) دارند.
 


چپ گراها در بنگلادش پايتخت را به آشوب كشيدند

طرفداران احزاب چپگرا در بنگلادش با زد و خورد با پليس در خيابان هاي اصلي داكا، پايتخت اين كشور را به آشوب كشيدند.
به گزارش خبرگزاري ها، تظاهرات و اعتصاب طرفداران حزب كمونيست بنگلادش در روز سه شنبه موجب تعطيلي مدارس، فروشگاه ها و اختلال در تردد خودروها در پايتخت شد.
براساس اين گزارش، دولت بنگلادش با استقرار 10 هزار نيروي امنيتي و پليس در داكا همزمان با حضور هزاران معترض احزاب چپگرا به سوي مخالفان گاز اشك آور پرتاب كرد.
حزب كمونيست بنگلادش (سي پي بي) به عنوان اصلي ترين حزب مخالف دولت در جريان اعتراضات روز سه شنبه مخالفت شديد خود را با اسلامي شدن قوانين در اين كشور اعلام كرد. احزاب اسلامي در بنگلادش بارها اجراي قوانين اسلامي را در كشور خواستار شده اند اما مخالفان دولت با آن مخالفت مي كنند.
همچنين گزارش هاي خبري حكايت از اين دارد كه ناآرامي و اعتصاب در داكا موجب سرگرداني هزاران مسافر و ايجاد صف هاي طولاني در مقابل پمپ بنزين ها و مراكز خدماتي شده است.
 


ادامه ناآرامي ها در ايرلند شمالي

سلطنت طلبان 11 پليس را مضروب كردند

با گذشت چندين روز از تصميم شوراي شهر بلفاست مبني بر محدود شدن برافراشتگي پرچم انگليس بر فراز ساختمان هاي دولتي، حاميان سلطنت بريتانيا همچنان به ناآرامي ها ادامه مي دهند.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از بي بي سي، در درگيري ميان نيروهاي پليس و تظاهرات كنندگان حامي دولت مركزي بريتانيا در بلفاست -پايتخت ايرلند شمالي- دستكم 11 تن از نيروهاي پليس زخمي شدند. پليس طي اين ناآرامي ها 15 نفر را بازداشت كرد.
ناآرامي ها علاوه بر بلفاست در چند شهر ديگر از جمله ليسبورن، كريكفرگاس و پرتادون نيز گزارش شده است.
حدود 200 نفر از حاميان دولت مركزي بريتانيا و سلطنت طلب ها هم در شهر «نيوتونارد» به ماموران پليس حمله و تعدادي را مضروب كرده اند. اين افراد همچنين به خبرنگار روزنامه «بلفاست» كه براي پوشش خبري تظاهرات در اين محل حضور يافته بود حمله كردند.
تظاهرات كنندگان در منطقه «سندي رو» با پرتاب سنگ و بمب هاي آتش زا به سمت نيروهاي پليس، يك مامور پليس را زخمي كردند.
اين تظاهرات در حالي انجام مي شود كه تقريبا تمام گروه هاي سياسي ايرلند شمالي از آن انتقاد كرده و خواستار توقف ناآرامي ها هستند.
اين دور از ناآرامي ها پس از آن آغاز شد كه شوراي شهر بلفاست تصميم به محدود كردن روزهاي احتزاز پرچم بريتانيا بر فراز ساختمان هاي دولتي شهر گرفت. پيش از اين پرچم پادشاهي بريتانيا در همه روزهاي سال برافراشته بود. اين تصميم شوراي شهر منجر به خشم گروه هاي سلطنت طلب شده و اعضاي اين گروه ها از آن تاريخ به بعد به طور مرتب دست به ناآرامي مي زنند.
البته ناآرامي و زد و خورد در ايرلند شمالي امر تازه اي نيست و پيش از اين هم پروتستان ها و كاتوليك ها بارها درگيري هاي گسترده اي با هم داشته اند.
 


چها رسوي پنج قاره

يك مقام واتيكان در كركوك
كاردينال «لئوناردو ساندري» رئيس جماعت كليساهاي شرق وابسته به واتيكان و نماينده پاپ دوشنبه به طور غيرمنتظره وارد كركوك عراق شد و با روحانيون مسيحي و مسلمان اين شهر ديدار و گفت و گو كرد. كركوك شنبه و يكشنبه شاهد حملات تروريستي بود.
نقش البرادعي در حمله آمريكا به عراق
«صفوت حجازي» رئيس «شوراي پاسداري از انقلاب مصر» گفت، «محمد البرادعي» مديركل سابق آژانس بين المللي انرژي هسته اي در حمله سال 2001 آمريكا به عراق نقش داشته است. به گفته حجازي، البرادعي گزارشات دروغيني در مورد وجود سلاح هاي كشتار جمعي در عراق مي داده است.
زندان هاي مخفي در ليبي
««عصام عبدالرزاق زربق» يك مقام دولت ليبي گفت، انقلابيون اين كشور بدون اطلاع طرابلس اقدام به ايجاد زندان هاي مخفي كرده اند. وي گفت: تعداد نامشخصي از اين زندان ها وجود دارد كه كنترل آنها در دست دولت نيست و طرابلس هيچ نظارتي بر آنها ندارد.
باج 700 ميليون دلاري
دولت آمريكا به پاكستان اعلام كرد اگر 140هزار سرباز پاكستاني را در مرزهاي اين كشور و افغانستان مستقر كند، واشنگتن نيز 700 ميليون دلار به ارتش پاكستان كمك مي كند. پاكستان از جمله كشورهايي است كه از آمريكا سالانه كمك هاي مالي كلان دريافت مي كند و به همين خاطر، مداخلات ايالات متحده در پاكستان گسترده است.
نشانه هاي انتفاضه سوم
«حسن خريشه» معاون رئيس مجلس قانونگذاري فلسطين اعلام كرد، نشانه هاي وقوع انتفاضه سوم به ويژه پس از پيروزي مقاومت در نوار غزه، وجود دارد. به گفته وي، به قدري وقوع اين انتفاضه جدي است كه ارتش رژيم صهيونيستي نيز خود را براي مقابله با آن آماده كرده است.
رئيس جمهوري آلمان در افغانستان
«يواخيم گوگ» رئيس جمهور آلمان دوشنبه به طور سرزده وارد كابل شد و پس از ديدار با همتاي افغان خود، به شهرهاي «قندوز» و «بلخ» رفت و با نظاميان آلماني ديدار كرد. آلمان كه 4900 نظامي در افغانستان دارد، سال 2013 آنها را از اين كشور خارج مي كند.
 


اين سياستمداران فاسد

آويگدور ليبرمن وزير خارجه رژيم صهيونيستي اولين مسئول اسرائيلي نبود كه غرق در فساد و جنايت بود و به علت اتهامات بي شمار به دادگاه فراخوانده شد. پيش از او نيز بسياري از مسئولان بلندمرتبه صهيونيستي به انواع فساد و جنايت متهم شده اند.
پايگاه خبري فلسطين اليوم اسامي برخي از سياستمداران اسرائيلي كه اتهامات زيادي عليه آنها ايراد شده است را عنوان كرده است از جمله «موشه كاتساو» رئيس سابق رژيم صهيونيستي در سال 2011 به اتهام داشتن روابط نامشروع در زمان رياستش در سال 2000 تا 2007 محكوم شد.
وي همچنين به اتهام خيانت در امانت محكوم شد كه در نهايت از پست خود كنار رفت.
ايهود اولمرت نخست وزير سابق رژيم صهيونيستي نيز در سال 2008 به خاطر اتهام فساد مجبور به استعفا شد و اتهامات ديگري همچون خيانت در امانت به وي نسبت داده شد كه باعث بدنامي وي در حيات سياسي وي شد و از صحنه رقابت با بنيامين نتانياهو نخست وزير كنوني اسرائيل در انتخابات ژانويه كنار زده شد.
«افراهام هيرشسون» وزير سابق دارايي اسرائيل در سال 2009 به اتهام 500 هزار دلار اختلاس در سال 2006 به پنج سال زندان محكوم شد.
«شلوم بنيزري» وزير سابق در حزب تندروي شاس بود كه در سال 2009 به اتهام اخذ رشوه به چهار سال زندان محكوم شد.
«ژونين سيگيو» وزير انرژي و زيربنايي رژيم صهيونيستي نيز در سال 2005 به خاطر قاچاق مواد مخدر و جعل پاسپورت ديپلماتيك به 5 سال زندان محكوم شد.
ناظران سياسي مي پرسند دولت صهيونيستي با وجود مسئولان فاسد چگونه اداره مي شود؟

 


رئيس جمهور عراق در بيمارستان بغداد بستري شد

رئيس جمهور عراق سكته مغزي كرد و در بيمارستان بستري شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، «جلال طالباني» ديروز دچار سكته مغزي شد و عوامل امدادي وي را كه در يك حالت اضطراري قرار داشت، به بيمارستاني در بغداد منتقل كردند. پزشكان نيز بلافاصله بر بالين او حاضر شدند و كار مداواي خود را آغاز كردند. نهاد رياست جمهوري عراق با صدور بيانيه اي علت اين سكته را خستگي بسيار زياد اعلام كرد.
طالباني چندي پيش نيز در آلمان تحت عمل جراحي قرار گرفت و دوران نقاهت خود را هم در يكي از روستاهاي اين كشور سپري كرد. رئيس جمهور عراق طي ماه ها و سال هاي اخير سعي مي كرد نقش ميانجي را در كشمكش هاي سياسي داخلي بازي كند و به همين خاطر، يك چهره معتدل از خود نشان داد.
در عين حال روز گذشته خبرهاي ضد و نقيضي نيز از درگذشت طالباني در رسانه هاي مختلف منتشر شد. خبرهايي كه خيلي زود از سوي مقامات رسمي عراق تكذيب شد.«هوشيار زيباري»، وزير خارجه عراق نخستين مقام رسمي عراقي بود كه خبر درگذشت رئيس جمهور عراق را تكذيب كرد.
 


(صفحه(6(صفحه(7(صفحه(8(صفحه(11(صفحه(5(صفحه(12(صفحه(9(صفحه(4(صفحه (2.3.10