(صفحه(6(صفحه(7(صفحه(8(صفحه(11(صفحه(5(صفحه(12(صفحه(9(صفحه(4(صفحه (2.3.10


شنبه 16  دی  1391 - شماره 20398

صفحه (10)

صفحه (3)

صفحه (2)

     
فتنه عليه بيداري در عراق (يادداشت روز)
مفت (گفت و شنود)
هشدار رئيس دستگاه قضا به مخلان امنيت اجتماعي
احمدي نژاد: معاون اول و وزير كشور تغيير نمي كند
دادستان تهران تأكيد كرد
اجراي احكام قطعي مؤثرترين راهكار مقابله با جرايم
در تماس تلفني با معاون رئيس جمهوري ونزوئلا
احمدي نژاد براي چاوز سلامتي و شفاي عاجل آرزو كرد
سخنگوي اشتون: مذاكرات ايران و 1+5 به زودي برگزار مي شود
نخست وزير سوريه:
رابطه استراتژيك ايران و سوريه در راستاي مقابله با توطئه آمريكا و اسرائيل در منطقه است
يك تشكل لبناني خواستار شد
همكاري كشورهاي اسلامي براي ايجاد يك سيستم دفاع دريايي مشترك با ايران
كيهان و خوانندگان
پنتاگون: برخي اتباع اسرائيل و انگليس در استخدام وزارت اطلاعات ايران هستند (خبرويژه)
از تحريم انتخابات تا نامزدهاي رنگارنگ اصلاح طلبان (خبرويژه)
شبكه بالاترين از پائين ترين هم پائين تر رفته است (خبرويژه)
سازمان منافقين از شدت علاقه به ايران با صدام همكاري مي كرد! (خبرويژه)


فتنه عليه بيداري در عراق (يادداشت روز)


همانطور كه قابل پيش بيني بود، آمريكا و رژيم هاي منطقه اي وابسته تحركاتي را براي ايجاد آشوب در عراق تدارك ديده اند. هدف گذاري در اين آشوب ها بهم ريختن «نظم» و «نظامي» است كه مردم عراق براي تحقق آن صدها هزار نفر قرباني داده اند. براي احاطه بر چند و چون موضوع توجه به نكات زير لازم است:
1- نوري مالكي نخست وزير عراق در تاريخ 23خرداد گذشته در گفت وگوي رسانه اي اعلام كرد كه اسنادي در اختيار دارد كه از مشاركت سران فهرست العراقيه- ائتلاف چند حزب به رهبري اياد علاوي- در اقدامات تروريستي خبر مي دهند و در ادامه، يكي از منابع نزديك به نوري المالكي گفت اسنادي را در اختيار دارد كه از نقش اسامه النجيفي- رئيس مجلس-، صالح مطلك- معاون نخست وزير- و رافع العيساوي- وزير دارايي عراق كه هر سه از چهره هاي شاخص فهرست العراقيه هستند، در اقدامات تروريستي خبر مي دهند. وي اضافه كرد برخي از اين اسناد كه از «گروهك منافقين» بدست آمده نشان مي دهد كه مطلك از گروهك تروريستي منافقين در دياله- محل استقرار آن- حمايت مالي كرده است و اسناد ديگري وجود دارد كه نشان مي دهد اسامه نجيفي با يك گروهك تروريستي كه در پي واداشتن كردها به مهاجرت از استان شمالي نينوا بوده، همكاري داشته است. اين گروهك در سال 1386 كاملا منهدم شده است. برخي ديگر از اسناد كه بنا به گفته «عبدالستار البيرقدار» سخنگوي شوراي عالي قضايي عراق توسط سفارت آمريكا در بغداد در اختيار دفتر فرمانده كل نيروهاي مسلح عراق قرار داده، حكايت مي كنند كه «رافع العيساوي» وزير دارايي عراق و يكي از شخصيت هاي فهرست العراقيه در جنايات تروريست ها مشاركت داشته و با ساخت يك بيمارستان سري مجروحان عرب كه در اقدامات تروريستي مشاركت مي كردند را مداوا مي كرده است.اين موضوعات در طول تابستان گذشته مناقشات فراواني را در عراق پديد آورد ولي به مرور و بخصوص با كمك هاي موثر جلال طالباني رئيس جمهور عراق و كمك جدي جمهوري اسلامي اين موضوع تا حد زيادي مهار شد و فراكسيون العراقيه هم از طرح استيضاح مالكي كه گمان مي كرد با كمك نمايندگان وابسته به حزب دمكرات كردستان- عناصر بارزاني- و بعضي از گروههاي ناراضي شيعه مي تواند مالكي را بر كنار كند، دست كشيد.
2- در ارديبهشت و خرداد گذشته به ميان كشيدن بحث مشاركت رهبران العراقيه عمدتا تحت تاثير شكل گيري يك جبهه داخلي- منطقه اي در حمايت از طارق هاشمي صورت گرفت طارق الهاشمي كه از سال 1385 معاون رئيس جمهور عراق بود، در اول دي سال گذشته رسما متهم شد كه در اقدامات تروريستي از جمله در حمله تروريستي به پارلمان عراق كه به كشته شدن چند نفر منجر گرديد، دست داشته است. در حدود چهارماه و نيم پس از آن در 14 ارديبهشت ماه گذشته، دادگاه غيابي هاشمي برگزار شد و دادگاه براساس اسناد و اعترافات صريح محافظان او، معاون رئيس جمهور عراق را به دليل مشاركت در نزديك به 300 فقره اقدامات تروريستي به اعدام محكوم كرد. اما طارق هاشمي به منطقه كردستان رفت و تحت حمايت مسعود بارزاني رئيس اقليم قرار گرفت. هاشمي سپس به تركيه سفر كرد و عليرغم آنكه در دادگاه به اعدام محكوم شده بود از سوي گل، اردوغان و اوغلو به گرمي پذيرفته شد و پس از آن سفر دوره اي او به كشورهاي عربي جنوب خليج فارس آغاز شد و در همه اين كشورها از او بعنوان يك شخصيت رسمي استقبال شد. البته در عين حال عليرغم درخواست رسمي نخست وزير و فهرست دولت قانون، رئيس جمهور عراق از پذيرش عزل طارق الهاشمي از سمت معاون رئيس جمهور خودداري كرد. استدلال طالباني اين بود كه اقدام دادگاه با مصلحت عراق كه حفظ آرامش است، سازگاري ندارد.
طالباني در عين حال همه تلاش خود را بكار گرفت تا مالكي با ائتلاف كردي سني- يعني همكاري هاشمي و بارزاني- سقوط نكند و عراق دچار خلاء دولت نشود. اين تلاش پس از حدود سه ماه به نتيجه رسيدو موضوع استيضاح عملاً از دستور كار پارلمان خارج شد.
3- در فاصله آذرماه سال گذشته تا امروز تلاش فراواني در سطوح منطقه اي و فرامنطقه اي براي سقوط دولت نوري مالكي و بطور كلي لغو نظم و نظام كنوني عراق صورت گرفته است. عربستان سعودي، قطر و تركيه محورهاي اصلي در فتنه انگيزي عليه دولت و مردم عراق به حساب مي آيند. در اين دوره 13 ماهه اقدامات تروريستي بخصوص عليه شيعيان تشديد شد و دامنه آن به شهرهاي مقدس كربلا و نجف هم رسيد اين اقدامات ناظر به يك پيش بيني خاص بود. از منظر طراحان اقدامات تروريستي عليه شيعيان، طرف مقابل بخصوص آنگاه كه به شهرهاي مقدس آن حمله شود، به واكنش تند و غير قابل مهاري دست مي زند و اين موضوع دامنه درگيري را در همه عراق بخصوص آن دسته از استانهايي كه -مانند بغداد- داراي تركيب شيعه و سني اند، گسترده مي كند و با به آشوب كشيده شدن پايتخت، حكومت دچار فروپاشي شده و محيط نسبتاً امني كه يك ضلع مهم جبهه مقاومت را در خود جاي داده است، بشدت نا امن مي شود. اگر نگاهي به برخي از شعارهايي كه اين روزها در شبكه هايي نظير العربيه و الجزيره توليد شده و سپس توسط برخي از معترضين تكرار مي شود، بياندازيم درمي يابيم كه گردانندگان اين آشوب ها اصرار دارند روند را به سمت تجزيه عراق سوق دهند. اين در واقع نشان مي دهد كه واكنش به احكام دستگاه قضايي عراق عليه طارق هاشمي و رافع العيساوي بهانه اي بيش نيست چرا كه چنين موضوعي در اندازه تجزيه يك كشور و يا بازگرداندن آن به دوران رژيم سابق نيست.
4- در روز 30 آذر ماه گذشته (17 روز پيش) نيروهاي امنيتي عراق به دفتر وزير دارايي مراجعه كردند و 9 تن از محافظان رافع العيساوي را با حكم قضايي و براساس ماده 4 قانون مبارزه با تروريسم بازداشت كردند و يك روز پس از آن عبدالستار بيرقدار سخنگوي شوراي عالي قضايي اعلام كرد كه مسئول محافظان عيساوي به انجام عمليات تروريستي اعتراف كرده است. بلافاصله پس از آن شوراي استان الانبار از مردم خواست كه در دفاع از العيساوي به خيابان بيايند و عيساوي همان روز جمعه (1 دي) در حضور اسامه نجيفي رئيس پارلمان و صالح مطلك معاون نخست وزير مدعي شد كه «نيروهاي شبه نظامي» بدون حكم قضايي و با دستور شخص مالكي 200 تن از عوامل دفترش، محافظان و هواداران او را كه شامل جمعي از زنان هم بوده بازداشت كرده اند. اين موضوع جرقه اقداماتي بود كه حداقل از 13 ماه پيش تدارك ديده شده بود. آشوبگران در برخي از استان هاي سني نشين دست به آشوب زدند شعارها به سرعت به موضوع لزوم استقلال الانبار رفت و پرچم رژيم صدام حسين به نشانه بازگرداندن عراق به دوره سياه گذشته در دست معترضان قرار گرفت. همزمان با آن به سرعت يك جبهه غربي عربي براي برجسته سازي اعتراضات، رو به سقوط نشان دادن دولت و هرچه تندتر كردن فضا به راه افتاد. در واقع همان جبهه اي كه طي نزديك به 22 ماه گذشته آشوب هاي سوريه را تغذيه و مديريت كردند به سمت عراق سرازير شدند اما البته همه مي دانند كه اولاً اين جبهه مشترك تروريستي در سوريه شكست خورده اند و ثانياً شرايط عراق تا حد بسيار زيادي با شرايط سوريه متفاوت است و امكان به نتيجه رساندن اقدامات تروريستي در عراق وجود ندارد.
5- هر چند آنچه طي دو هفته اخير در 3 تا 4 استان عراق شاهد بوده ايم، نتيجه يك طراحي دست كم 13 ماهه است ولي در عين حال مي توان گفت اقدام دستگاه قضايي و دولت عراق هم از هوشمندي لازم برخوردار نبوده است. در اينكه فهرست و بخصوص چهره هاي شاخص العراقيه در فاصله سالهاي 2003 تا 2011 و پس از آن در حوادث تروريستي نقش جدي داشته اند، از آغاز هم ترديدي وجود نداشت و اسناد زيادي از آن حكايت مي كرد. اين قلم نيز 6 سال پيش در يادداشت «اسرارخانه دليمي» كه در همين ستون چاپ شد به بخشي از اين اسناد اشاره كرد. همين الان هم ترديدي نداريم كه خون شيعيان بي گناه عراق با اقدام مشترك سعودي، قطري و العراقيه بر زمين مي ريزد و اين قيمتي است كه پيروان ائمه اطهار(ع) براي استقلال و آزادي عراق مي پردازند اما در عين حال شرايط به گونه اي است كه ضروري است دولت منبعث از آراء مردم و نظم كنوني كه دستاوردي استراتژيك به حساب مي آيد با هوشمندي بيشتري عمل كند و چنانكه اشاره خواهيم كرد، اطلاعات منجر به برخورد با عيساوي قابل اعتماد نبود. اين موضوع بخصوص در غياب جلال طالباني رئيس جمهور كه بصورت وزنه تعادل در تحولات عمل مي كرد، از حساسيت بيشتري برخوردار است هرچند كردها براي سامان دادن به پست رياست جمهوري- سهميه كرد براساس توافق 2010م- به كمك ويژه شيعيان كه اكثريت 270 كرسي پارلمان و دولت را در اختيار دارند، نيازمند مي باشند.
6- نگاهي به اظهارات سخنگوي شوراي قضايي عراق و اظهارات يكي از نزديكان مالكي به ما مي گويد به احتمال زياد اساساً در پشت صحنه اين اقدامات و شكافي كه ميان بخش هايي از حاكميت عراق پديد آمده است، دست هاي فتنه گر ديگري كه آرامش، امنيت و ثبات عراق را نشانه رفته اند، وجود دارند. يك خبر كه در بخشي از يادداشت به آن اشاره كرديم، دلالت دارد كه خبر مربوط به ساخت يك بيمارستان سري براي مداواي تروريست هاي عرب توسط رافع العيساوي را سفارت آمريكا در اختيار دفتر فرمانده كل نيروهاي مسلح عراق- يعني دفتر نظامي نوري مالكي- قرار داده و اسناد مربوط به حمايت مالي صالح مطلك از گروهك منافقين در دياله توسط خود منافقين در اختيار دفتر نخست وزير عراق قرار داده شده است. كما اينكه اسناد مربوط به حمايت اسامه النجيفي از يك گروهك- كه در سال 2007 منهدم شده- توسط عناصري از همان گروهك ارائه شده اند و حال آنكه در فاصله 1386 تا اوايل امسال روابط اين سه نفر به خصوص رابطه نجيفي و عيساوي با نوري مالكي دوستانه بوده و اين دو سفرهاي متعددي هم به ايران داشته اند كه از جمله بايد به سفر تير ماه سال گذشته عيساوي به تهران اشاره كرد.
البته اينكه اسنادي را سفارت آمريكا و يا گروهك منافقين و يا بقاياي يك گروهك تروريستي منهدم شده ارائه دهند، مي تواند در عين حال صحت و سنديت قضايي هم داشته باشد ولي مسلماً منافقيني كه بخشي از تروريسم ضد عراقي مي باشند و آمريكايي هايي كه روابط صميمانه اي با طارق هاشمي، صالح مطلك و... دارند، اين اسناد را براي كشف حقيقت به دفتر نوري مالكي نداده اند. مالكي بايد براساس آموزه قرآني كه مي فرمايد هرگاه فاسقي خبري آورد در آن «تبين»- تلاش براي كشف حقيقت و نيتي كه در ارائه خبر وجود دارد- كنيد، بايد مي دانست كه دامن زدن به اختلافات و سپس شيعي سني كردن آن مهمترين استراتژي دشمنان عراق براي فرسودن و به زانو درآوردن آن است. البته در عين حال هم مالكي و شيعيان و هم اهل سنت عراق به خوبي مي دانند كه در درگيري طرفين آنچه را كه دارند از دست مي دهند و چيزي بر آنان اضافه نمي شود. عراق به گفتگوي فعال ميان بخش هاي آن احتياج مبرم دارد و افق چنين ابتكاري روشن است.
سعدالله زارعي
 


مفت (گفت و شنود)

گفت: «احسان-م» يكي از ضد انقلابيون فراري و ساكن آمريكا در صفحه فيس بوك خود نوشته است «شك ندارم كه نامه نگاري زندانيان جنبش سبز(!) عليه رژيم با هماهنگي وزارت اطلاعات است.»
گفتم: اين چه حرفيه؟! منظورش چيه؟!
گفت: نوشته است «رژيم مي خواهد با اين كار نشان بدهد كه در زندان هاي ايران آزادي بي حد و اندازه برقرار است.»
گفتم: ديگه چي؟!
گفت: «احسان-م» مي نويسد؛ «يكي از دوستانم در ايران بررسي كرده و متوجه شده زندانياني كه اين نامه ها را عليه رژيم مي نويسند، برخلاف متن نامه هايشان از امتيازات ويژه برخوردار مي شوند.»
گفتم: چه عرض كنم؟! معروف است كه «بعضي ها حرف مفت مي زنند ولي مفت حرف نمي زنند»!
 


هشدار رئيس دستگاه قضا به مخلان امنيت اجتماعي

رئيس قوه قضائيه با بيان اين كه برخورد با اشرار، اراذل و اوباش تشديد خواهد شد، اظهار كرد: تمام كساني كه قصدشان اختلال در امنيت اجتماعي مردم است، هشدار و اخطار قوه قضائيه را جدي بگيرند.
آيت الله آملي لاريجاني روز چهارشنبه در جلسه مسئولان عالي قضايي با تاكيد بر ضرورت امنيت اجتماعي گفت: با توجه به تذكرات داده شده در روزهاي اخير برخورد قاطع و بسيار مناسبي با اشرار و زورگيران شده است و بار ديگر اعلام مي كنيم كه اين شدت عمل همچنان ادامه خواهد داشت و دستگاه قضايي و نيروي انتظامي در اين زمينه به هيچ وجه كوتاه نخواهد آمد.
رئيس دستگاه قضا با اعلام اين كه تمام كساني كه قصدشان تضعيف امنيت اجتماعي مردم است، بايد هشدار و اخطار قوه قضائيه را جدي بگيرند، اظهار كرد: همگان ديدند كه چند زورگيري كه گرفتار قانون شده بودند در دادگاه چه حالي داشتند و اين عاقبت تمام كساني است كه بخواهند دست به چنين اعمالي بزنند.
وي تاكيد كرد: در امنيت اجتماعي مردم نبايد به هيچ وجه مسامحه اي صورت گيرد و توصيه ما اين است كه صدا و سيما و ساير رسانه ها نصوص قانوني مربوط به عواقب جنايت عليه امنيت اجتماعي مردم را از زبان قضات و حقوقدانان به مردم منتقل كنند تا همه از عواقب وخيم اين گونه اقدامات مطلع شوند و هيچ كسي ديگر حاضر نشود كه جواني و استعداد خود را و نيز خانواده ها را از اين طريق متلاشي كند.
آيت الله آملي لاريجاني همچنين در پايان سخنان خود ارتحال آيت الله آقا مجتبي تهراني را به خانواده آن مرحوم و نيز خانواده بزرگ علم در كشور تسليت گفت و افزود: اميدواريم روح بلند ايشان با ارواح طيبه شهدا و اهل بيت قرين و مدارج عالي آن مرحوم متعالي تر شود.
به گزارش اداره كل روابط عمومي و تشريفات قوه قضائيه، مسئولان عالي قضايي در اين جلسه ماده 8 قانون ساماندهي و حمايت از توليد و عرضه مسكن و همچنين پيش نويس آيين نامه اجرايي نحوه اداره و نظارت بر بازداشتگاه ها را مورد بحث و بررسي قرار دادند.
 


احمدي نژاد: معاون اول و وزير كشور تغيير نمي كند

رئيس جمهور در حاشيه جلسه هيئت دولت شايعات مطرح در مورد جابجايي معاون اول و وزير كشور را رد كرد.
محمود احمدي نژاد با بيان اين كه ما با مردم تعارف نداريم و چيز پنهاني از آنها نداريم، گفت: من خودم حرف ها را به مردم مي زنم و به آنها اطلاع مي دهم و در واقع چيز پنهاني از مردم نداريم.
به گزارش خبرگزاري ها، رئيس جمهور افزود: ما در خدمت مردم هستيم براي مردم كار مي كنيم و اين ماموريت ما است، البته يك مربي نفع تيم را در نظر مي گيرد و ممكن است در راستاي نفع تيم بازيكنان را جابجا كند.
وي در پاسخ به سؤالي درباره احتمال تغيير معاون اول و وزير كشور افزود: ولي در مورد موضوعي كه شما مطرح كرده ايد چنين چيزي نيست و من اين را از شما مي شنوم.
 


دادستان تهران تأكيد كرد

اجراي احكام قطعي مؤثرترين راهكار مقابله با جرايم

دادستان عمومي و انقلاب تهران با تأكيد بر اهميت اجراي احكام گفت: اجراي احكام قطعي يكي از مؤثرترين راهكارهاي مقابله با جرايم و تأمين امنيت مردم است.
عباس جعفري دولت آبادي در نشست مشترك اعضاي ستاد پيشگيري از جرايم خاص دادستاني تهران با قضات رسيدگي كننده به جرايم سرقت در نواحي مختلف دادسراي عمومي و انقلاب تهران اظهار كرد: سرعت در رسيدگي به پرونده هاي جرايم خاص و مهم در جامعه اهميت زيادي دارد همان گونه كه در موضوع سرقت اخير روي داد كه اين روند بايد مستمر باشد. سرپرستان دادسراها و قضات رسيدگي كننده به اين قبيل جرايم، برخورد با مجرمان از مرحله تشكيل پرونده تا اجراي حكم را پيگيري كنند و در كيفرخواست هاي صادره حسب مورد اعمال مواد 19 و 48 قانون مجازات اسلامي از دادگاه ها درخواست شود.
دادستان تهران يكي از وظايف دادستان را نظارت اعلام كرد و افزود: زماني كه پرونده با كيفرخواست به دادگاه ارسال مي شود، سرپرستان نواحي دادسرا وظيفه دارند نمايندگاني مطلع و مسلط به پرونده به محاكم اعزام نمايند تا به صورت قوي و مؤثر از كيفرخواست هاي صادره عليه اين قبيل متهمان دفاع كنند.
جعفري دولت آبادي در ادامه به اهميت اجراي احكام صادره نيز اشاره و اظهار كرد: اجراي احكام قطعي يكي از مؤثرترين راهكارهاي مقابله با جرايم و تأمين امنيت مردم است و اگر بهترين احكام هم به مرحله اجرا نرسد، در زمينه كاهش جرم در جامعه توفيقي ايجاد نخواهد شد.
دادستان تهران با تأكيد بر اهميت نقش پليس گفت: اميدواريم نيروهاي انتظامي همان گونه كه در كشف جرايم توفيق خوبي داشته اند، در بخش اجراي صادره هم به همين نحو عمل كنند و با اختصاص نيرو و امكانات لازم، زمينه اجراي احكام را فراهم كنند زيرا در صورت اجراي اين احكام، بسياري از مجرمان با تحمل مجازات مواجه خواهند شد كه اين امر نقش بسيار بازدارنده اي در ارتكاب برخي جرايم در جامعه بر جاي مي گذارد.
وي خاطرنشان كرد: نبض مقابله با مجرمان در اختيار قضات است و با استفاده مطلوب از ظرفيت هاي موجود مي توان تأمين امنيت در جامعه را بهبود بخشيد.
به گزارش دادستاني استان تهران، در اين نشست سرهنگ محمديان رئيس پليس آگاهي تهران نيز گزارشي از عملكرد پليس آگاهي تهران در زمينه مقابله با سارقان حرفه اي ارائه كرد و ضمن تشريح شيوه هاي سارقان در زمينه سرقت به خصوص سرقت هاي باندي به تشريح راهكارهاي موجود در اين زمينه براي برخورد قوي تر با مجرمان حرفه اي سرقت پرداخت.
 


در تماس تلفني با معاون رئيس جمهوري ونزوئلا

احمدي نژاد براي چاوز سلامتي و شفاي عاجل آرزو كرد

رئيس جمهوري اسلامي ايران در تماس تلفني با نيكلاس مادورو معاون رئيس جمهوري ونزوئلا، وضعيت جسماني هوگو چاوز را جويا شده و از درگاه خداوند متعال براي چاوز شفاي عاجل و سلامتي آرزو كرد.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري، محمود احمدي نژاد در اين مكالمه تلفني در جريان آخرين اقدامات پزشكي انجام شده براي بهبودي و درمان هوگو چاوز قرار گرفت و براي سلامتي وي دعا كرد.
نيكلاس مادورو معاون رئيس جمهوري ونزوئلا نيز با تشكر از تماس تلفني احمدي نژاد، آخرين وضعيت جسماني هوگو چاوز را تشريح كرده و از تلاش براي بهبودي كامل وي خبر داد.
 


سخنگوي اشتون: مذاكرات ايران و 1+5 به زودي برگزار مي شود

سخنگوي «كاترين اشتون» مسئول سياست خارجي اتحاديه اروپايي گفت: تاريخ و محل دقيق برگزاري مذكرات ميان ايران و گروه 1+5 هنوز مشخص نشده؛ اما برگزاري مذاكرات قطعي است.
سخنگوي مسئول سياست خارجي اتحاديه اروپايي گفت كه روز دقيق مذاكرات هسته اي ميان ايران و گروه 1+5 مشخص نشده است اما تلاش مي كنيم به زودي اين مذاكرات برگزار شود.
براساس اين گزارش، «سعيد جليلي» مذاكره كننده ارشد هسته اي ايران روز جمعه گفت كه توافق شده در ماه ژانويه مذاكرات ايران و گروه 1+5 برگزار شود.
«مايكل مان» گفت: مذاكرات درباره تاريخ و محل برگزاري مذاكرات همچنان ادامه دارد.
به گزارش فارس مايكل مان در ايميلي به خبرگزاري رويترز گفت: مقامات ارشد ايران و اتحاديه اروپا در 31 دسامبر در مورد دور بعدي مذاكرات گفت وگو كردند و اميدواريم اين مذاكرات به زودي برگزار شود.
پيش بيني واشنگتن پست
روزنامه آمريكايي واشنگتن پست نيز در سرمقاله خود به موضوع مذاكرات آتي پرداخت.
به نوشته اين روزنامه، با آغاز سال نو ميلادي، دولت «باراك اوباما» رئيس جمهوري آمريكا و شركاي ديپلماتيك وي احتمالا در انتظار تجديد مذاكرات با ايران در خصوص برنامه هسته اي اين كشور هستند اما نشانه هاي چندان زيادي وجود ندارد كه دلالت بر موفقيت اين مذاكرات داشته باشد.
براساس اين گزارش، ائتلاف بين المللي كه شامل گروه 1+5 (آمريكا، انگليس، فرانسه، روسيه، چين به علاوه آلمان) مي شود، درصدد هستند تا يك نسخه اصلاح شده از توافقنامه اي كه ايران در ژوئن سال گذشته ميلادي رد كرد را پيشنهاد دهند و اميد بسيار ضعيفي وجود دارد كه تحريم هاي اقتصادي موضع ايران را (در قبال اين پيشنهاد) نرم تر كند.
پيشنهاد ائتلاف بين المللي همچنين شامل متوقف كردن غني سازي اورانيوم با درصد غناي 20 و تعطيلي تاسيسات فردو، انتقال ذخاير اورانيوم غني سازي شده به خارج از ايران مي شد و در قبال اين اقدامات، امتيازات اقتصادي خاص چون قطعات يدكي هواپيما دريافت مي كند و برخي از تحريم ها نيز لغو مي شود.
همان طور كه در ماه ژوئن سال گذشته ميلادي مشخص شد، ايران (امتيازات) بسيار فراتر از اين توافقنامه مي خواهد و ايران خواستار لغو كامل تحريم ها است و مي خواهد شوراي امنيت سازمان ملل علي رغم صدور چندين قطعنامه عليه ايران، حق غني سازي برنامه هسته اي ايران را به رسميت بشناسد.
 


نخست وزير سوريه:

رابطه استراتژيك ايران و سوريه در راستاي مقابله با توطئه آمريكا و اسرائيل در منطقه است

نخست وزير سوريه در ديدار با سفير ايران در دمشق تاكيد كرد رابطه استراتژيك ايران و سوريه با توطئه هاي آمريكا و صهيونيست ها در منطقه مقابله مي كند.
به گزارش خبرگزاري سوري «سانا»، دكتر «وائل الحلقي» نخست وزير سوريه در ديدار با «محمدرضا شيباني» سفير ايران در دمشق بر عمق روابط پايدار استراتژيكي و تاريخي ميان ايران و سوريه و نقش اين روابط در مقابله با توطئه هاي آمريكا و صهيونيست ها در منطقه تاكيد كرد.
وي در اين ديدار همچنين بر اهميت ارتقاي روابط اقتصادي و گسترش تجارت ميان دو كشور و ايجاد راهكارهايي براي تسهيل تجارت تاكيد كرد.
گفتني است، در اين ديدار همچنين معاون نخست وزير و وزير امور اقتصادي سوريه نيز حضور داشتند.
 


يك تشكل لبناني خواستار شد

همكاري كشورهاي اسلامي براي ايجاد يك سيستم دفاع دريايي مشترك با ايران

جمعيت «قولنا و العمل» متعلق به اهل سنت لبنان از كشورهاي عربي و اسلامي خواست تا به منظور بنيان نهادن يك سيستم دفاع دريايي مشترك در منطقه با ايران همكاري كنند.
به گزارش ايرنا از بيروت، شوراي مركزي اين تشكل روز جمعه با تشكيل جلسه اي به رياست «احمد قطان» رئيس اين جمعيت، بيانيه اي صادر و برگزاري رزمايش دريايي «ولايت 91» را كه در آب هاي خليج فارس، درياي عمان و شمال اقيانوس هند با موفقيت صورت گرفت، به مقامات سياسي و نظامي ايران تبريك گفت.
اين تشكل لبناني رزمايش اخير كشورمان را سبب توازن قدرت در برابر دشمنان اسلام و مسلمين در منطقه دانست.
شركت كنندگان در اين جلسه همچنين نسبت به ريخته شدن خون مردم بيگناه سوريه هم ابراز تاسف كرده و تاكيد كردند كه اين افراد به جاي اينكه در راه آزادسازي جولان و فلسطين شهيد شوند، در راستاي اجرايي شدن طرح هاي بيگانگان غربي در اين كشور به خاك و خون كشيده مي شوند.
در اين بيانيه از تمام كشورهاي عربي تاثيرگذار در منطقه خواسته شده تا با اجراي گفت وگوهاي سياسي در راستاي تمام كردن اين بحران بكوشند و از دولت لبنان نيز خواسته شده كه شديدترين نوع مجازات را براي كساني كه براي تخريب سوريه گام برمي دارند، در نظر گرفته شود.
 


كيهان و خوانندگان

سامانه پيام كوتاه 30002323
¤ واقعا بايد به آقا صاحب الزمان(عج) تبريك گفت كه چنين نايب بصير، صبور و خلاصه در يك كلمه نايب نابي دارد.
2217---0912
¤ از قول اين برادر بسيجي دلسوخته نظام بنويسيد با علي در بدر بودن شرط نيست، اي برادر نهروان در پيش است. در پايان عرض مي كنم خودم و دختر سه ساله ام كه خيلي دوستش دارم همگي فداي رهبر عزيز انقلاب. والسلام.
9319---0916
¤شبكه ايران در پاسخ يادداشت مستند كيهان به يكي از نويسندگان سابق كيهان كه اكنون در جبهه ضد انقلاب حضور دارد اشاره كرده و نوشته است كيهان كه به دولت براي استفاده از افراد مسئله دار ايراد مي گيرد، چرا خودش اين شخص را به كار گرفته بود؟!
كيهان: شخص مورد اشاره 8 سال قبل به علت همراهي با مفسدان اقتصادي از كيهان اخراج شده بود ولي با وجود اين سابقه سوء، اطرافيان آقاي احمدي نژاد او را به كار گرفتند. يعني همانطور كه به اخراجي فلان وزارتخانه پست كليدي داده اند.البته به دو سه نفر از اخراجي هاي كيهان نيز پست هاي آنچناني دادند.
¤ خطاب به آقاي عسگراولادي عرض مي كنيم ما مردم روي آقاي هاشمي در دفاع از انقلاب و برخورد با افراد ضد انقلاب و تندرو افراطي خيلي حساب باز كرده بوديم ولي در ايام فتنه متاسفانه شاهد بوديم كه ايشان تمام ديوارها را فرو ريخت . حال تقصير مردم چيست كه ديگر اعتمادشان از ايشان سلب شده است.
عليمرداني
¤ در كربلا قضيه امان نامه ثابت كرد. حضرت عباس(ع) هم كه باشي، دشمن براي جدا كردن تو از ولايت طمع مي كند.
3009---0919
¤ ديدند دشمنان كه در اين خطه لاف نيست
شمشير دوستان علي در غلاف نيست
روشن ترين روايت عمار مي شويم
در عشق سيدعلي همه تمار مي شويم.
حماسه 9 دي جاودان خواهد ماند
9551---0913
¤ خروش ملت حسيني در روز 9 دي سال 88 درس ولايت مداري و بصيرت را براي برخي خواص يادآوري كرد ولي افسوس كه علي رغم اين اتمام حجت بعضي از خواص روي دنده لجاجت جاهلانه خود باقي هستند.
5764---0912
¤ وقتش رسيده به شيخ نشين هاي جنوب خليج هميشه فارس تفهيم شود كه عليه ايران اسلامي زبان درازي نكنند و بفهمند با يك حركت ايران از صفحه روزگار محو مي شوند.
8847---0919
¤ وقتي دولت هاي دست نشانده آمريكا با وقاحت و بي شرمي تمام از تروريست هاي جنايتكار در سوريه دفاع مي كنند چرا ما كه بر حق هستيم به صورت اعزام نيروي كمكي از مردم مظلوم سوريه دفاع نكنيم؟ چرا حركتي درخصوص اعزام افراد داوطلب حضور در صف مقدم مقاومت ديده نمي شود؟
8847---0919
¤ در سال 90 در اداره راه و ترابري بازنشسته شده ام. بنويسيد تا امروز موفق به دريافت پاداش و سنواتم نشده ام. به خدا قسم شرمنده خانواده هستم. از مسئولين درخواست حمايت دارم.
4842---0914
¤ فرمانده محترم سپاه شهرستان خميني شهر به منظور مقابله هرچه بهتر با جنگ نرم دشمن طي تدبيري اقدام به انتقال پايگاه هاي بسيج به مساجد شهر كرده كه جاي تقدير و تشكر دارد لازم است يادآوري بكنم مسجد جامع محله ادريان نياز به استقرار و راه اندازي پايگاه بسيج دارد كه اميدوارم موافقت بشود.
1761---0913
¤ بيمه تامين اجتماعي شعبه 20 براي مراودات بانكي و پرداخت حق بيمه بازنشستگان خود فقط يكي از شعبه هاي بانك رفاه را مامور اين كار كرده كه با توجه به فواصل بسيار زياد محل سكونت افراد بازنشسته با اين بانك مي توان به غير كارشناسي بودن چنين تصميمي يقين پيدا كرد. ضرورت دارد هرچه سريع تر در اين تصميم شتابزده تعديل صورت گيرد و به طور كلي رعايت حال بازنشستگان بشود.
محمودي
¤ مدتي است سيماي زندان كرمانشاه راه اندازي شده ولي بسياري از برنامه هايي كه پخش مي كند مبتذل هستند. به عنوان مثال چند روز قبل موقع مغرب كه از بيرون زندان صداي اذان به گوش مي رسيد از سيماي زندان موسيقي مناسب مجالس لهو و لعب در حال پخش بود جالب اينكه تحت پوشش موسيقي درماني اين كارها را مي كنند.
ولي خاني از زندان مركزي كرمانشاه
¤ چرا فقط تيترهاي اقتصادي روزنامه كيهان در برنامه «تله تكست» سيما پخش مي شود و تيتر مسائل سياسي پخش نمي شود.
9936---0913
¤ هر كجا براي كار مراجعه مي كنم مي گويند بر مبناي حقوقي كه وزارت كار تعيين كرده دستمزد پرداخت مي شود. عرض مي كنم با توجه به نرخ تورم و گراني موجود در بازار يك مقام مسئول پاسخ بدهد كارمزد ابلاغ شده از سوي وزارت كار روي چه اساس و معياري تعيين شده است؟
8435---0939
¤ در شرايط پيچيده سياسي با مطالعه مطالب و يادداشت هاي روزنامه كيهان راه را از بيراهه تشخيص مي دهم. خداوند به شما كيهاني ها سلامتي بدهد.
8476---0913
¤ در خيابان 28 متري شهرك كوثر اردبيل به دليل عدم وجود سرعت گير تصادفات زيادي رخ مي دهد از مسئولان شهرداري مي خواهيم به اين مشكل مردم توجه نمايند.
يكي از اهالي
¤ در بلوار كاشان واقع در منطقه 22 شهرداري هيچ يك از پايه هاي سيماني برق نصب شده، روشنايي ندارند و شب هنگام محله در تاريكي مطلق فرو مي رود. با توجه به تردد كاميون هاي حمل مصالح از ابتداي تاريكي تا پاسي از شب هر لحظه خطر تصادف ساكنين محله را تهديد مي كند. درخواست تامين روشنايي اين بلوار را از اداره برق منطقه داريم. اميدواريم قبل از وقوع هر نوع حادثه اي علاج واقع بشود.
ميري به نمايندگي از ساكنين بلوار كاشان
 


پنتاگون: برخي اتباع اسرائيل و انگليس در استخدام وزارت اطلاعات ايران هستند (خبرويژه)

وزارت دفاع آمريكا در گزارشي اعلام كرد وزارت اطلاعات ايران يكي از بزرگ ترين و فعال ترين سرويس هاي امنيتي خاورميانه است.
به گزارش واشنگتن فري بيكن و واشنگتن تايمز، پنتاگون گزارشي 64 صفحه اي درباره فعاليت هاي وزارت اطلاعات جمهوري اسلامي ايران تهيه كرده كه در آن ادعا شده شبكه جاسوسي و اطلاعاتي ايران شامل 30 هزار نفر است. گزارش پنتاگون خاطرنشان مي كند كه اين شبكه در عمليات مخفي مختلف شركت دارند.
تهيه كنندگان گزارش پنتاگون از وزارت اطلاعات ايران به عنوان يكي از بزرگترين و فعال ترين مؤسسات امنيتي خاورميانه نام برده اند.
پژوهش 64 صفحه اي پنتاگون همچنين ادعا كرد: وزارت اطلاعات ايران در هر كجاي جهان كه جمهوري اسلامي منافعي دارد، فعال است. عراق، افغانستان، كويت، لبنان، آلمان، گرجستان، فرانسه، كرواسي، تركيه، بريتانيا، اتريش، جمهوري آذربايجان، آسياي مركزي، آفريقا و كشورهاي قاره آمريكا (شامل ايالات متحده) در ميان اين كشورها هستند.
اين گزارش مي افزايد: فعاليت هاي وزارت اطلاعات جمهوري اسلامي در كشورهاي آمريكاي لاتين سبب شگفتي و نگراني مسئولان دولت آمريكاست؛ فعاليت هايي كه بخشي از راهبرد ايران براي حضور فعال در نزديكي ايالات متحده تلقي مي شود. وزارت اطلاعات با تأمين كمك هاي مالي و تعليم نظامي به اعضاي حزب الله لبنان، در اسرائيل نيز رخنه كرده است و فعاليت دارد. وزارت اطلاعات ايران تحت نظارت مستقيم رهبر عالي ايران اداره مي شود و پيش شرط انتصاب به مسند وزارت اطلاعات، روحاني بودن است.
گزارش پژوهشي پنتاگون به حضور و فعاليت فراگير و روبه گسترش وزارت اطلاعات در خارج از ايران اشاره كرده و مي افزايد: وزارت اطلاعات، افراد را فارغ از باور و كيش آنها، به كار مي گيرد و شهروندان بريتانيايي، عرب تبار و يهودي اسرائيلي در ميان مأموران اين وزارتخانه هستند.
در ادامه پژوهش 64 صفحه اي پنتاگون در خصوص وزارت اطلاعات ايران، آمده است: اين وزارت با تقويت عمليات شنود الكترونيكي در خاورميانه و حوزه درياي مديترانه، فعاليت خود را گسترده تر كرده و افزوده كه اين عمليات در شمال سوريه و بلندي هاي جولان توسعه يافته است.
پژوهشگران پنتاگون معتقدند ايران يك واحد ضد اطلاعات قدرتمند ايجاد كرده كه با هدف صيانت از فعاليت هاي هسته اي جمهوري اسلامي در راستاي غني سازي اورانيوم ايجاد شده و با تمركز بر مقابله با كوشش ايالات متحده براي نفوذ به اطلاعات برنامه هسته اي ايران فعال تر شده است.


 


از تحريم انتخابات تا نامزدهاي رنگارنگ اصلاح طلبان (خبرويژه)

يك عضو حزب منحله مشاركت نسبت به انشقاق بيشتر در ميان جبهه اصلاحات هشدار داد.
نجفقلي حبيبي با اشاره به تحركات برخي اصلاح طلبان براي تكثير «مجمع نخبگان اصلاح طلب سراسر كشور- مناسك» گفت: هنوز درباره اين طرح بحثي در شوراي هماهنگي جبهه اصلاحات مطرح نشده است، اما دوستان بايد مراقبت كنند كه شكاف ها بيشتر نشده و طرح مناسك منجر به جدا شدن آقاي كواكبيان از اصلاح طلبان نشود، چرا كه اين به ضرر خودشان خواهد بود.
وي كه با ايسنا مصاحبه مي كرد، در عين حال گفت: شنيده ايم كه برخي تلاش هايي مي كنند كه جريان بدلي اصلاح طلب را درست كنند، اميدوارم دوستان ما مراقب باشند تا در اين دام ها نيفتند و در مورد آقاي كواكبيان چنين اتفاقي پيش نيايد.
طيف هاي تندرو و فعال در فتنه 88 كه هم اكنون در شرايط انزوا به سر مي برند، در پروژه تحريم انتخابات مجلس، شكست سختي را متحمل شدند و اكنون نگرانند كه در انتخابات آينده منزوي تر شوند. به همين دليل طيف ياد شده، گروه ها و اشخاصي را كه در صدد جدا كردن حساب خود و حضور در انتخابات برمي آيند، مورد اتهام و ترور شخصيت قرار مي دهند و برچسب هايي نظير اصلاح طلب بدلي، عامل نهادهاي امنيتي و... را به آنها مي چسبانند.
همزمان داريوش قنبري كه در مجلس هشتم سخنگويي فراكسيون اصلاح طلبان را بر عهده داشت به نامزدي حسن روحاني تمايل نشان داده و گفته است: اگر نظر آقاي خاتمي بر كانديداتوري حسن روحاني مثبت باشد، قطعاً ايشان مورد حمايت اصلاح طلبان قرار خواهد گرفت.
وي به آريا گفته است: اگرچه در مقاطعي آقاي حسن روحاني را به عنوان يك شخصيت اصولگرا مي شناختند اما موضع گيري هاي اخير ايشان به اصلاح طلبان نزديك است و در مجموع اين موضع گيري ها قطعاً در كسب پايگاه در ميان اصلاح طلبان تأثير خاص خودش را خواهد داشت.
قنبري تأكيد كرد: از آنجايي كه در شرايط فعلي اصلاح طلبان تشكل چنداني ندارند بنابراين گزينه نهايي اصلاح طلبان از زبان آقاي خاتمي اعلام مي شود و تا زماني كه ايشان اعلام نظر قطعي نكند كانديداي اصلاح طلبان مشخص نخواهد شد.
اين نماينده اصلاح طلب مجلس هشتم ادامه داد: در صورت حمايت اصلاح طلبان از كانديداتوري حسن روحاني احتمال موفقيت ايشان در انتخابات بالا خواهد بود البته آقاي روحاني ظرفيت تشكيل دولت وحدت ملي را نيز دارد زيرا ايشان در مجموع شخصيت معتدلي است با اين حال صادق زيباكلام چند روز پيش در مصاحبه اي اعلام كرد: چهره و شخصيت ايده آل از نظر من كه اصلاح طلبان مي توانند پشت او قرار بگيرند آقاي ناطق نوري و در مرتبه بعدي آقاي قاليباف است. آقاي ناطق نوري تا به الان كه آخر آذر هستيم نگفته كه مي خواهد نامزد رياست جمهوري شود، برعكس گفته كه نامزد نخواهد شد؛ آقاي ناطق نوري چهره اي اصولگرا اما تا حدودي مستقل است و مي تواند يك دولت ميانه رو، معتدل و در جهت آشتي ملي كشور تشكيل دهد.
اين اصلاح طلب حامي هاشمي در ادامه مصاحبه با نشريه پنجره به تخطئه مواضع تندروانه موسوي خوئيني ها پرداخت و گفت: آقاي خوئيني ها نماينده همه اصلاح طلبان نيست. وقتي او مي گويد نامزد اجاره اي نمي خواهيم بايد از ايشان سؤال شود كه آقاي موسوي خوئيني ها شما مقصودتان چيست و چرا مي گوييد اگر ناطق نوري نامزد شود با وي نبايد همكاري كنيم؟ خطاب به آقاي موسوي خوئيني ها مي گويم با تمام احترامي كه براي شما قائلم اصلاً صحبت شما را درست نمي دانم. به ايشان مي گويم آقاي خوئيني ها فرض بگيريم الان مرداد سال 1392 است و نامزد اختصاصي اصلاح طلبان خاتمي، عبدالله نوري يا هر شخص ديگري كه مي خواهد باشد در انتخابات پيروز شده سؤال اين است كه دولت اصلاحات پس از مرداد 92 چه كار مي تواند كند؟ پاسخ؛ هيچ كاري نمي تواند بكند چون مجلس،قوه قضائيه، صدا و سيما، احزاب و شخصيت هاي اصولگرا و... مخالفش هستند. آقاي موسوي خوئيني ها چرا اصرار داريد كه تجربه دوم خرداد 76 دوباره تكرار شود؟ چرا اصرار داريد دولت اصلاحات بيايد بدون اينكه پيشرفتي كند. اگر آقاي ناطق نوري رئيس جمهور شود خيلي بيشتر مي تواند به اصلاح طلبان كمك كند.
زيبا كلام در مورد رابطه خوئيني ها با هاشمي گفت: آقاي موسوي خوئيني ها كلاً چشم ديدن آقاي هاشمي رفسنجاني را ندارد و هر وقت پاي هاشمي رفسنجاني وسط مي آيد ايشان مسائل قديمي را پيش مي كشد، در حالي كه عالم سياست، عالم بغض و كينه و نفرت و دشمني نيست. آقاي موسوي خوئيني ها بايد به فكر دموكراسي باشد، نبايد به دنبال تسويه حساب هاي دهه شصت، پنجاه يا حتي چهل باشد. من ترديد دارم كه اساساً دموكراسي براي آقاي موسوي خوئيني ها اهميتي داشته باشد يا اين مسئله براي وي مهم باشد، به همين خاطر ايشان به دنبال راه حل ها و فرمول هايي كه دموكراسي را در ايران تحقق ببخشد نمي رود... او در كل براي خاتمي هم تره خرد نمي كند.
 


شبكه بالاترين از پائين ترين هم پائين تر رفته است (خبرويژه)

«شبكه بالاترين كه مثل فيس بوك و تويتر در سال 88 فعال بود، با سقوط مخاطب مواجه شده و اكنون اقليت خارج نشين را نمايندگي مي كند».
يكي از كاربران دايمي بالاترين با انتشار اين مطلب خاطرنشان كرد: تجربه شكست بالاترين در جنگ رسانه و سقوط آزاد تعداد مخاطب اين مطلب را به ذهن متبادر مي كند كه اگر اين رسانه مماس با مردم داخل عمل نكند و اكثريت در آن اقليت خارج نشين باشد با شيب تند رو به زوال خواهد رفت. كما اين كه روزگاراني(سال 89) اينجانب نسبت به سقوط آمار بازديدكنندگان با روند در پيش گرفته شده هشدار دادم و خب صد البته كه دوستان در جواب گفتند «از كي پول مي گيري؟...» و «تعداد كليك ها بيشتر شده و...» تا كار به اينجا رسيد.
نويسنده وبلاگ دمو قراضه مي نويسد: شايسته است مديريت بالاترين از توهين مجدد به ارزش هاي اسلامي جلوگيري كند و موجبات كدورت مردم را فراهم نكند. بحث ديني جاي خود را دارد ولي توهين به مقدسات مردم بحث ديگري است.
گفتني است شبكه صهيونيستي بالاترين طي چند ماه اول فتنه 88، در هماهنگي با جريان نفاق جديد و متظاهرانه عمل مي كرد اما پس از شكست سهمگين فتنه و آشوب از ملت مسلمان ايران و به ويژه حماسه نهم دي 88، گردانندگان صهيونيست اين شبكه شمشير را از رو بستند و اقدام به اهانت هاي علني عليه مباني دين اسلام و اولياي دين كردند.
 


سازمان منافقين از شدت علاقه به ايران با صدام همكاري مي كرد! (خبرويژه)

«مسعود رجوي آن قدر احمق بود كه در شب عمليات فروغ جاويدان گفت ما 48 ساعته و در حد و اشل يك ابرقدرت به تهران مي رسيم».
اين مطلب را يك پايگاه اينترنتي وابسته به اپوزيسيون در واكنش به مصاحبه صداي آمريكا با يكي از اعضاي گروهك منافقين منتشر كرد. اخبار روز در واكنش به اظهارات فرد ياد شده كه مدعي شده بود رجوي به خاطر مبارزه با جمهوري اسلامي، زير چتر صدام قرار گرفت، نوشت: آقاي [ف...] مي گويد كه سازمان مجاهدين [منافقين] و سران آن چون آغاز جنگ را از سوي جمهوري اسلامي مي دانستند، بر آن شدند تا براي پايان دادن جنگ به عراق بروند! اين در حالي است كه سازمان در 23 تير 59 كه هنوز از ايران خارج نشده بود، درباره جنگ بيانيه صادر كرده و نوشته بود «هنوز هم شهرها و مناطق اشغال شده در دست اشغالگران بعثي است... صدها هزار تن از هم ميهنان جنگ زده ما خانه و كاشانه خود را از دست داده آواره و سرگردان شده اند... در چنين شرايطي، مبرم ترين وظيفه و حق مردم و كليه نيروهاي مردمي ما، جنگ مقاومت به خاطر دفاع از استقلال ميهن و دفع تجاوز و اشغال نظامي ميهن توسط دشمن خارجي است...»
سايت بالاترين افزود: و از چه زماني «اشغالگران بعثي» دوست و خيرخواه ايران شدند و نه تنها لازم نبود براي «دفع تجاوز و اشغال ميهن توسط همان دشمن خارجي» (تا ديروز تجاوزگر)؛ جنگيد، بلكه بايد پادويي و جاسوسي اش را به جان خريد! و همچنين مي توان پرسيد كه اگر مجاهدين براي پايان دادن جنگ به عراق رفته بودند، چرا عمليات «فروغ جاويدان» 6 روز پس از پذيرش قطعنامه آتش بس سازمان ملل در تباني با صدام و توسط سازمان مجاهدين انجام گرفت كه داغ «نعش» هزاران نفر از اعضاي خود را بر جاي گذاشت.
اين نوشته مي افزايد: بياد بياوريد كه مسعود رجوي در شب آغاز عمليات «فروغ جاويدان» [مرصاد] گفت «براساس تقسيمات انجام شده، 48 ساعته به تهران خواهيم رسيد... كاري كه ما مي خواهيم انجام دهيم در حد و اشل يك ابرقدرت است؛ چون فقط يك ابرقدرت مي تواند كشوري را ظرف اين مدت (كوتاه) تسخير كند... از پايگاه نوژه هم ترسي نداشته باشيد؛ هر سه ساعت به سه ساعت دستور مي دهم هواپيماهاي عراقي بيايند و آنجا را بمباران كنند. پايگاه هوايي تبريز را هم هر سه ساعت به سه ساعت مورد هدف قرار خواهيم داد... علاوه بر آن، ضدهوايي و موشك سام 7 هم كه داريم... هوانيروز عراق تا سرپل ذهاب به همراه ستون ها خواهد بود. از نظر هوايي ناراحت نباشيد چون هواپيماهاي عراقي پشتيبان ما هستند.
نويسنده اخبار روز پرسيده است: آيا پايان دادن به جنگ تنها با فتح تهران آن هم به همت صدام حسين كه سوداي جداسازي خوزستان و «مجوس كشي» را در سر مي پرورانيد مي بايست انجام مي پذيرفت؟! بايد پرسيد كه آيا همكاري نظامي و اطلاعاتي تمام عيار با صدام و جاسوسي به نفع دشمن و عليه كشور خود و... در طول جنگ و پس از آن نيز به همين انگيزه؛ يعني پايان دادن به جنگ بود؟
اين تحليل مي افزايد: در مورد طلاق هاي اجباري دسته جمعي و جداسازي جنسيتي در پادگان اشرف هم آنچه از سوي همكار سازمان مجاهدين در همين مصاحبه ادعا شد، غيرواقعي و «گربه در پلاس پيچيدن» مذبوحانه اي بيش نبود. مي گوييد نه؟! پاي صحبت صدها جدا شده مجاهدين بنشينيد تا تجربيات به راستي شنيدني آنان را نيز در اين فرقه سر تا پا ارتجاعي شنيده باشيد. تازه اگر هم به فرض محال ادعا درست باشد و اين طلاق هاي اجباري براي «يك كاناله» كردن ذهن و تيزتر كردن شمشير مبارزه عليه رژيم بود؛ چرا مسعود و مريم خودشان به چنين آزموني تن در ندادند و برخلاف فرماني كه طلاق و جدايي كل تشكيلات را در بر مي گرفت، نه تنها بر ادامه «انقلاب ايدئولوژيك» خود پاي فشردند، بلكه به توجيه فرازميني و آسماني بودن آن نيز پرداختند!
نويسنده در پايان خاطرنشان كرده است: سازمان مجاهدين براي به دست گرفتن قدرت هر راه حل و تاكتيكي را مجاز مي داند و به آن تن مي دهد. آن ها شانه هاي صدام را بوسيدند و امروز هم آلت دست آمريكا و اسرائيل هستند. دفاع از آنها خاك پاشيدن بر چشم حقيقت و ابله دانستن مخاطب است.
 


صفحه (10)


صفحه (3)


صفحه (2)

     


(صفحه(6(صفحه(7(صفحه(8(صفحه(11(صفحه(5(صفحه(12(صفحه(9(صفحه(4(صفحه (2.3.10