(صفحه(6(صفحه(7(صفحه(8(صفحه(11(صفحه(5(صفحه(12(صفحه(9(صفحه(4(صفحه (2.3.10


دوشنبه 16 بهمن  1391 - شماره 20422

صفحه (10)

صفحه (3)

صفحه (2)

     
چه كساني درپي انتقام بودند ؟! ( يادداشت روز)
پتو (گفت و شنود)
رايزني جليلي با بشار اسد و مقامات سوري در دمشق
براساس توافق دولت و مجلس صورت مي گيرد
پرداخت 70 هزار تومان به هر نفر در روز اول اسفند
گلوبال ريسرچ:
مدعيان خطرناك بودن فعاليت هسته اي ايران زرادخانه اتمي در اختيار دارند
كيهان و خوانندگان
وقتي شاهزاده دائم الخمر ناگهان شخصيت با اراده مي شود؟! (خبر ويژه)
آمادگي دارد... بعيد است، صلاح نيست! (خبر ويژه)
نگراني 6 رئيس سابق شين بت نسبت به آينده اسرائيل (خبر ويژه)
هر كه با ما نيست پوپوليست است! (خبر ويژه)


چه كساني درپي انتقام بودند ؟! ( يادداشت روز)

«... از امروز تا روز انتخابات هر كس احساسات مردم را در جهت ايجاد اختلاف به كار گيرد، قطعاً به كشور خيانت كرده است».
نكته فوق، فرازي از بيانات رهبر معظم انقلاب خطاب به رؤساي دولت و مجلس است كه نزديك به دو هفته قبل و با اشاره به شرايط حساس كنوني ايراد شده بود. رهبر انقلاب در همين ديدار تأكيد كرده بودند كه دولت و مجلس به جاي پرداختن به بحث هاي بي حاصل، تمامي امكانات و توان خود را براي رسيدگي به مسائل مهم و حياتي كشور و مخصوصاً مقابله جدي با پديده گراني و رفع اين مشكل از چرخه معيشتي اقشار كم درآمد و محروم به كار گيرند. توصيه رهبر معظم انقلاب علاوه بر آن كه به لحاظ جايگاه قانوني و از آن مهمتر، مقام و جايگاه ولايت امري ايشان لازم الاتباع است، به لحاظ عقلي و منطقي نيز به وضوح و بدون كمترين ابهامي قابل فهم است و آنان كه اين واقعيت عريان و معادله بي مجهول را درك نمي كنند، چه بخواهند و چه نخواهند به مردم و كشور خيانت كرده اند و تنها تخفيفي كه مي توان براي آنها قائل شد اين است كه بدون قصد خيانت، مرتكب خيانت شده اند! يعني از سه عنصر تشكيل دهند جرم- عنصر معنوي (نيت)، عنصر مادي (انجام عمل مجرمانه) و عنصر قانوني (تأكيد قانون بر مجرمانه بودن عمل)- فقط عنصر اول يعني «نيت سوء» كساني كه مرتكب جرم بزرگ ديروز شده اند قابل پذيرش نيست و نمي توان گفت كه انگيزه خيانت داشته اند!
اما شواهدي در دست است كه نشان مي دهد واقعه تلخ و ناگوار و خيانت آميز ديروز توطئه مشترك «اصحاب فتنه» و «حلقه انحرافي» بوده است. دو جرياني كه برخلاف آنچه به ظاهر ادعا مي كنند، در پس معركه دست در دست يكديگر دارند و براي عملياتي كردن توطئه هاي مشترك از برخي مسئولان ساده انديش و يا -خداي نخواسته- خودباور بهره مي گيرند. بخوانيد...!
1- كدام جريانات از تقابل دولت و مجلس سود مي برند؟ كدام محافل، تعامل مثبت و سازنده اين دو قوه در راستاي اطاعت از رهنمود رهبر معظم انقلاب براي كاهش اختلافات و گره گشايي از رنج هاي اقتصادي مردم را برنمي تابند و آرامش و گره گشايي را به زيان خود ارزيابي مي كنند؟ چرا ناگهان بايد فضاي همدلي و همفكري دو قوه براي اتخاذ تدابير مشترك اقتصادي و رسيدگي به دغدغه هاي آزاردهنده طبقات مستضعف و كم درآمد جامعه به هم ريخته شود؟ چه كساني آرامش جامعه و اميدواري توده هاي شريف مردم به همت مسئولان براي حل معضلات را با اهداف بعضاً اعلام شده خود در تعارض مي بينند و به جاي آن اصرار دارند فضاي مسموم التهاب و تشويش و بدگماني و يأس را زير پوست افكار عمومي تزريق كنند؟ فقط نيم نگاهي به اظهارات و مواضع و عملكرد دو جريان فتنه و حلقه انحرافي طي چند ماه اخير بيندازيد و سپس اتفاقات ديروز مجلس را كه در متن و حاشيه استيضاح وزير كار رخ داد را به ارزيابي بنشينيد.
2- دو هفته پيش رهبر معظم انقلاب رؤساي دو قوه، شماري از رؤساي كميسيون هاي مجلس و برخي مقامات دولتي را احضار كرده و ضمن گلايه از فضاي مجادله و تعارض ميان مسئولان، از آنها خواسته بودند به اقتضاي حساسيت شرايط، اهتمام به امور خطير كشور را در اولويت قرار داده و حتي مسائل مهم -به زعم خود- را فداي «اهم» كه همان مسائل كلان كشور و از جمله دغدغه هاي معيشتي مردم و معضل تورم است، كنند. ايشان همچنين خواستار تنازل طرفين براي پيشبرد اصلاحات و تدابير اقتصادي شده بودند. اظهارات رهبر معظم انقلاب در اين جلسه آميخته اي از انذار و تبشير، و عتاب و عطوفت بود. در پي اين رهنمود راهبردي، جلسات ارزشمندي براي هم انديشي دولت و مجلس برقرار شد و به تصميم هاي مثبتي هم براي حمايت از اقشار ضعيف جامعه نزديك گرديد. اين جلسات در حال نهايي شدن بود كه ماجراي ديروز به وقوع پيوست. ماجرايي كه پي آمد خسارت آفرين آن، از پيش قابل پيش بيني بود و كيهان در تماس با برخي از چهره هاي خدوم هر دو طرف دولت و مجلس به عواقب ناگوار آن اشاره كرده بود.
3- موضوع عزل و نصب آقاي سعيد مرتضوي به رياست «صندوق/ سازمان تأمين اجتماعي» از چند ماه قبل به مسئله اي كشدار -و البته كم مايه- تبديل شده بود. وي به هنگام انتصاب، قاضي معلق قوه قضائيه بود. بنابراين دولت در اين انتصاب وارد موضع اتهام شد و سپس با اتخاذ شيوه «قانون داني و قانون شكني» به دور زدن قانون مبادرت ورزيده بود. خارج كردن حوزه مديريتي ياد شده از نظارت وزارت كار و سپردن حكم مديريت آن به معاون اول رئيس جمهور، دور از شأن دولت و رياست جمهوري بود، چرا كه تمكين و اجراي يك قانون- حتي اگر ضعيف و ناقص تلقي شود- به لحاظ عقلي، منطقي و حقوقي، به مراتب خردمندانه تر از مواجهه با قانون و يا دور زدن آن است. به تعبير سوم، يك مدير دولتي -و هيچ مدير ديگري- مجاز نيست و حق ندارد با اين توجيه كه فلان حكم قضايي يا قانون را نمي پسندد ضوابط قضايي يا تقنيني را دور بزند.
در عين حال بايد از نمايندگان محترم- و بعضاً رنجيده خاطر- مجلس پرسيد؛ اولاً با استيضاح وزير كار و بركناري يا ابقاي وي قرار بود به كدام مقصود عقلاني برسند. جز اينكه با عزل وي، بي ثباتي تازه اي در نظام اداري پديد آورند و يا پس از ابقاي وزير فقط يك تنش غير ضروري آفريده باشند؟! و در هر دو صورت، مسئله مورد اختلاف اصلي سر جاي خود باقي بماند؟ ثانياً آيا با توجه به مسائل و موضوعات مهم تر كشور، آيا اين مسئله اولويت داشت يا باعث شد اولويت مهم و در دستور كار دو قوه مجدداً به حاشيه برود؟ (مجدداً تأكيد مي شود اقدام دولت در تقابل با حكم ديوان عدالت اداري و نظر مجلس، ناپسند و غير قابل دفاع است).
4- اقدام رئيس جمهور در ايراد اتهام به برادر رئيس مجلس- فارغ از صحت و سقم آن، آن هم براي ايجاد انفعال و به هم ريختن جلسه- اقدامي غير اخلاقي، غير عقلاني و نوعي تحريف صورت مسئله است. صرف نظر از شيوه مذموم به كار رفته در اين اتهام پراكني، نفس اين كار نوعي دفاع بد از وزير كار بود كه نتيجه آن در رأي معني دار نمايندگان نشان داده شد. هيچ ناظر بي طرفي اين روش را تأييد نمي كند كه با متهم كردن برادر رئيس مجلس- صرف نظر از درست و يا غلط بودن اتهام- خود او به جاي متهم بنشيند و آنگاه از اين برچسب، براي پاسخ به اعتراضات حقوقي و قانوني نمايندگان استيضاح كننده استفاده شود... گنه كرد در بلخ آهنگري، به شوشتر زدند گردن مسگري!... متأسفانه اين جديت در پي جويي اتهامات اقتصادي، درباره مثلاً ملاقات آقاي «م» با متهم اول يك پرونده فساد كلان اقتصادي در هتل لاله و... ديده نمي شود! چرا؟!
5- چه كساني اصرار داشتند شماري از نمايندگان استيضاح كننده را -و نه همه آنها- را تشجيع كنند كه در فضاي همدلي پيش آمده بين دولت و مجلس، يك موضوع چالشي نظير استيضاح را پيش بكشند؟ در ميان اين گروه كسي است كه دو هفته پيش مدعي شد خوب است يكي از ساكتين فتنه رئيس جمهور شود! و شبكه دولتي انگليس از او به عنوان اصلاح طلب جديد ياد كرد. از آن سو چه كسي تله گذاري كذايي را براي تهيه يك ويدئوي 25 دقيقه اي از يك ملاقات 24 ساعته طراحي كرد و مطالبي تقطيع شده، مبهم و بودار را تحويل رئيس جمهور داد تا خرج ماجراسازي در مجلس شود؟ آيا رئيس جمهور در اين اقدام تبليغاتي به طرف مقابل شليك كرده است يا به سمت خود و دولت تير انداخته است؟ كدام مركز مشترك از اين تقابل دولت و مجلس سود مي برد و ذوق زده است؟ كافي است همين ديشب و امروز تيتر برجسته روزنامه هاي زنجيره اي و سايت هاي داخلي و بيگانه را مرور كنيد تا پاسخ سؤال را دريابيد!
بدخواهان با دو بازوي- فتنه و حلقه انحراف- مجلس و دولت را به سوي درگيري تازه سوق داده اند تا از مردم متديني انتقام بگيرند كه حماسه نهم دي را -فارغ از بازي نامزدها- آفريدند، پاي انقلاب ايستادند و در همين انتخابات مجلس سال گذشته با مشاركت معنادار خود به دهان دشمن زدند.
بلافاصله بعد از واقعه تلخي كه ديروز در جلسه علني مجلس اتفاق افتاد، رسانه هاي دشمن با ذوق زدگي از درگيري و اختلاف شديد مسئولان در دولت و مجلس خبر دادند و حال آن كه به گواهي آنچه گذشت، رخداد ديروز ناشي از كم توجهي- البته غيرقابل توجيه- مسئولان محترم بوده است. اگرچه تلخ و ناگوار بود ولي با هوشياري دولت و مجلس كه نشانه هاي آن بعد از وقوع ماجرا ديده مي شود، نمي تواند تكرار شدني باشد و با جرأت مي توان گفت كه دشمنان بيروني و دنباله هاي حقير داخلي آنها در فاصله اي كوتاه پس از آن ماجرا شاهد ادامه همدلي اخير پيش آمده ميان دولت و مجلس خواهند بود و همين جا بايستي بار ديگر هشدار چند ماه پيش رهبر معظم انقلاب در ديدار دانشجويان را گوشزد كرده و اميدوار بود كه غفلت پيشين به تكرار ننشيند؛ «يكي از راه ها، ايجاد وحدت است. اختلافات مضر است. هم اختلافات بين مسئولين مضر است؛ هم بدتر از آن، كشاندن اختلاف ميان مردم مضر است. اين را من به مسئولين، به رؤساي محترم هشدار مي دهم. من از رؤساي قوا حمايت كردم، باز هم حمايت مي كنم- مسئولند، بايد كمكشان كرد- اما به آنها هشدار مي دهم... البته اختلاف نظر، فراوان است؛ هيچ اشكالي هم ندارد- دو نفر مسئولند، رفيقند، اختلاف نظر هم دارند؛ هميشه هم بوده است- اما اختلاف نظر نبايد به اختلاف در عمل و اختلاف در برخوردهاي گوناگون، به اختلاف علني، به گريبانگيري، به مچ گيري منتهي شود... اختلافات را نبايد علني كرد؛ اختلافات را نبايد به مردم كشاند؛ احساسات مردم را نبايد در جهت ايجاد اختلاف تحريك كرد. از امروز تا روز انتخابات، هر كس احساسات مردم را در جهت ايجاد اختلاف به كار بگيرد، قطعاً به كشور خيانت كرده.»
 


پتو (گفت و شنود)

گفت: ديروز در مجلس چه خبر بود؟!
گفتم: دولت و مجلس به جاي پرداختن به مشكلات مردم، با يكديگر درگير شدند.
گفت: دولت و مجلس كه طي دو هفته گذشته با همدلي و همفكري مشغول رسيدگي به مشكلات مردم بودند و به نتايج خوبي هم رسيده بودند.
گفتم: بالاخره شركت سهامي اصحاب فتنه و حلقه انحرافي كه نبايد بيكار بنشينند!
گفت: پس تكليف مشكل گراني و قول دولت و مجلس براي حل اين مشكل چه مي شود؟
گفتم: شخصي تب داشت، دو تا حكيم باشي بالاي سر او حاضر شدند و هر دو با هم دست زير پتو بردند تا نبض بيمار تب دار را بگيرند و بعد با هم اعلام كردند كه حال بيمار وخيم است. بيمار گفت فلان فلان شده ها، شما زير پتو نبض يكديگر را گرفته ايد!
 


رايزني جليلي با بشار اسد و مقامات سوري در دمشق

دبير شوراي عالي امنيت ملي كشورمان كه به سوريه سفر كرده است با مقامات ارشد اين كشور به ديدار و گفت وگو نشست.
دكتر سعيد جليلي روز يك شنبه با بشار اسد، رئيس جمهوري سوريه ديدار و با وي درباره تحولات اخير در سوريه و راه هاي حل بحران جاري در اين كشور گفت وگو كرد.
سعيد جليلي در اين ديدار با اشاره به اين كه جهان اسلام پشتيبان سوريه در مواجهه با رژيم صهيونيستي است تأكيد كرد؛ مقاومت مردم و نظام سوريه در مقابله با توطئه هاي رژيم صهيونيستي و حمايت از مقاومت در چند دهه اخير ستودني است.
وي ضمن اعلام آمادگي ايران براي بازسازي سوريه و كاهش رنج هاي تحميل شده به مردم اين كشور ابراز اميدواري كرد، دولت و مردم سوريه از مسير گفت وگوهاي ملي و راه حل سياسي، جايگاه شايسته منطقه اي سوريه در حمايت از مقاومت را درخشان تر از گذشته تثبيت كنند.
بشار اسد رئيس جمهور سوريه نيز در ديدار با دكتر جليلي گفت كه تجاوز اسرائيل به سوريه نقش واقعي اسرائيل در همكاري با نيروهاي دشمن خارجي سوريه و ايادي آن در داخل سوريه را برملا كرد كه ثبات و استقرار سوريه را هدف قرار داده است.
به گزارش خبرگزاري رسمي سوريه (سانا) طرفين در اين ديدار درباره اوضاع منطقه و به ويژه اوضاع سوريه پس از تجاوز اخير رژيم صهيونيستي به سوريه و هدف قرار دادن يك مركز تحقيقات نظامي در منطقه «جمرايا» از توابع ريف دمشق، در جنوب سوريه بحث و گفت وگو كردند.
جهان اسلام اجازه تعرض
به سوريه را نمي دهد
دبير شوراي عالي امنيت كشورمان در بدو ورود به سوريه و در جمع خبرنگاران در فرودگاه دمشق گفت: جهان اسلام اجازه تعرض دشمنان و به ويژه رژيم صهيونيستي را به سوريه نخواهد داد. وي سوريه را به عنوان پيشاني جهان اسلام و دژ مستحكم آن در مقابله با رژيم صهيونيستي توصيف كرد.
جليلي خاطرنشان كرد، مردم سوريه در چند دهه اخير به طور جدي حامي مقاومت بوده و به دليل همين مقاومت، دشمنان در دو سال اخير درصدد برآمدند تا به بهانه هاي مختلف، انتقام تاريخي خود را از مردم سوريه بگيرند و در اين خصوص زيرساختهاي اقتصادي سوريه را هدف قرار دادند و بدترين تحريم ها را عليه اين كشور تحميل كردند.
دبير شوراي عالي امنيت ملي كشورمان با اشاره به اينكه دشمنان از يكسو ادعاي دوستي و حمايت از مردم سوريه را مي كنند و از سوي ديگر فشارهاي مضاعفي بر مردم سوريه تحمل مي كنند، از جهان عرب و مسلمانان خواست براي كاهش فشارهاي تحميلي عليه مردم سوريه همكاري كنند.
سعيد جليلي در ادامه با اشاره به اينكه سفر سه روزه اش به دمشق به منظور تحقق اين مهم صورت مي گيرد، تصريح كرد، جمهوري اسلامي ايران روابط بسيار دوستانه اي با سوريه دارد و لذا تهران ارائه هرگونه كمكي را براي كاهش رنج هاي مردم سوريه و خنثي كردن توطئه دشمنان عليه اين كشور، وظيفه خود مي داند.
همچنين دبير شوراي عالي امنيت ملي كشورمان در ديدار نخست وزير سوريه گفت: رژيم صهيونيستي با حمله به سوريه مرتكب حماقت شد.
حلقي نخست وزير سوريه و جليلي دبير شوراي عالي امنيت ملي نتايج سفر اخير گروهي از مقامات سوريه به ايران را بررسي كرده و بر ضرورت پيگيري توافقات دوجانبه بين دو كشور و تسريع اجراي اين توافقات تأكيد كردند.
جليلي در سفر خود به سوريه با وزير آشتي ملي اين كشور نيز ديدار و گفت وگو كرد.


 


براساس توافق دولت و مجلس صورت مي گيرد

پرداخت 70 هزار تومان به هر نفر در روز اول اسفند

سرانجام جلسات مشترك دولت و مجلس به نتيجه رسيد و در جلسه شنبه شب تصميم بر اين شد كه در روز اول اسفند 70 هزار تومان به ازاي هر يارانه بگير به حساب سرپرستان خانوار واريز شود، اين مبلغ در مورد اقشار تحت پوشش نهادهاي حمايتي90هزار تومان خواهد بود.
در همين ارتباط، ارسلان فتحي پور رئيس كميسيون اقتصادي درباره نتايج اين جلسه كه با حضور لاريجاني و احمدي نژاد برگزار شد، گفت: بعد از توصيه رهبر معظم انقلاب در خصوص بهبود وضعيت معيشت شب عيد مردم در راستاي تامين كالاهاي اساسي تصميم بر آن شد كه به افراد تحت پوشش كميته امداد، بهزيستي و كساني كه در نوبت هستند 20 درصد بالاتر از ساير افراد يارانه پرداخت شود.
وي در توضيح گفت: بر اين اساس به تمامي يارانه بگيران 70 هزار تومان يارانه نقدي و به افراد تحت پوشش كميته امداد بهزيستي 20 درصد بيشتر از اين ميزان يعني مبلغ بالغ بر 90 هزار تومان در روز اول اسفند پرداخت مي شود.
رئيس كميسيون اقتصاد مجلس در توضيح روش پرداخت اين ميزان يارانه نقدي گفت: قرار است اين ميزان به حساب سرپرست هاي خانوار واريز شود، شيوه اي كه هم اكنون در واريز مبالغ يارانه هاي نقدي انجام مي گيرد.
فتحي پور يادآور شد: پرداخت به صورت كارتي نيست چرا كه قرار است اين پرداخت نقدي براي يك بار انجام گيرد و چون اين احتمال وجود داشت كه كارتها به قيمت هاي كمتر فروخته شود و به دنبال آن فساد ايجاد شود و با اين كه مبالغ كارت ها براي يك سري كالاهاي خاص صرف شود، قرار شد كه اين مبالغ به حساب ها واريز شود تا اين پولها براي خرج بين كل كالاها توزيع گردد.
وي در ادامه تاكيد كرد كه روش پرداخت همچون روش فعلي واريز يارانه هاي نقدي به حسابهاي سرپرست خانوار است.
رئيس كميسيون اقتصادي همچنين با بيان اينكه جلسات دولت و مجلس در اين موضوع به پايان رسيده است، گفت: البته دولت و مجلس در موارد ديگري نيز جلسات مشترك خود را در حوزه اقتصادي برگزار خواهند كرد.
وي ادامه داد: قرار است كارگروه هاي دولت و مجلس در اواخر هفته آينده جلسه شبانه خود را ادامه دهند كه اين جلسات به موضوع اجراي فاز دوم هدفمند كردن يارانه ها، نحوه جمع آوري نقدينگي، كاهش قيمتها و كاهش قيمت ارز اختصاص دارد و به طور كلي مباحث در حوزه بحثهاي كلان اقتصادي است.
وي در گفت وگو با ايسنا اظهار داشت: در اين جلسات نيز اقتصاديون دولت و مجلس به همراه لاريجاني و احمدي نژاد نيز حضور خواهند داشت.
حميدرضا فولادگر رئيس كميسيون ويژه حمايت از توليد ملي و نظارت بر سياست هاي كلي اصل 44 مجلس شوراي اسلامي نيز در خصوص جلسه مشترك دولت و مجلس كه شب شنبه برگزار شد، اظهار داشت: همچنين در جلسه شنبه شب مباحثي در خصوص اجراي فاز دوم هدفمندي يارانه ها مطرح شد و مقرر شد تا چندين جلسه كارشناسي ديگر برگزار شود و نتايج اين جلسات در جلسه اي كه آخر هفته با حضور رئيس جمهور و رئيس مجلس برگزار مي شود مورد بررسي قرار بگيرد.
وي گفت: البته قطعا فاز دوم هدفمندي يارانه ها امسال اجرا نخواهد شد و اجراي آن در سال بعد هم بستگي به جمع بندي جلسات دارد.
براي فاز دوم هدفمندي توافقي نشده است
عضو هيئت رئيسه مجلس از ارائه توضيحات رئيس مجلس در جلسه غيرعلني صبح ديروز پارلمان درباره نشست هاي مشترك كميته كاري دو قوه خبر داد.
حجت الاسلام حسين سبحاني نيا در گفت وگو با فارس، به ارائه گزارشي از جلسه غيرعلني صبح يكشنبه پرداخت و اظهار داشت: طبق گفته لاريجاني درباره اجراي فاز دوم هدفمندسازي يارانه ها در كميته كاري دولت و مجلس توافقي انجام نشده است.
 


گلوبال ريسرچ:

مدعيان خطرناك بودن فعاليت هسته اي ايران زرادخانه اتمي در اختيار دارند

پايگاه اينترنتي گلوبال ريسرچ طي مقاله اي با رد ادعاهاي قدرت هاي غربي درباره برنامه هسته اي ايران تأكيد كرد آمريكا و رژيم صهيونيستي بيشترين زرادخانه اتمي را دارند.
«بن شرينر» در مقاله اي در گلوبال ريسرچ با اشاره به حقانيت جمهوري اسلامي ايران در پيگيري برنامه هسته اي اش نوشت: واقعيت آن است كه ايران خواهان دستيابي به سلاح هسته اي نيست و خود نيز بارها اين مسئله را تكرار كرده است. سرويس هاي اطلاعاتي آمريكا و رژيم صهيونيستي نيز اذعان كرده است كه ايران خواهان ساخت سلاح هسته اي نيست.
نويسنده با اشاره به اينكه رهبري ايران نيز بر لزوم صلح آميز بودن برنامه هسته اي تأكيد داشته اند مي افزايد: حتي آيت الله خامنه اي نيز با صدور فتوايي اظهار داشته اند كه جمهوري اسلامي ايران در پي دستيابي به سلاح هسته اي نيست.
شرينر در ادامه به اين مسئله مي پردازد كه قدرت هاي غربي مدعي در مورد خطرناك بودن برنامه هسته اي كشورمان خود بزرگترين خطر براي جهان هستند و تصريح مي كند: برخلاف ايران اين آمريكا و رژيم صهيونيستي هستند كه خطر هسته اي براي جهان محسوب مي شوند. تخمين زده مي شود كه رژيم صهيونيستي بيش از 200 سلاح هسته اي را در اختيار دارد. تعداد دقيق بمب هاي آن رژيم نامعلوم است زيرا به پيمان منع گسترش سلاح هاي كشتار جمعي نپيوسته است در حالي كه ايران در اين پيمان عضويت دارد و به بازرسان آژانس بين المللي انرژي اتمي اجازه مي دهد كه از تأسيسات هسته اي اش بازديد كنند. همين طور آمريكا تنها كشوري است كه از سلاح هاي هسته اي به طور عملي استفاده كرده است و ميزان كلاهك هاي موشكي آن كشور در زرادخانه هايش به 5113 عدد مي رسد. با تخميني محافظه كارانه هزينه صرف شده براي تدارك چنين زرادخانه اي 400ميليارد دلار برآورد شده است كه روزنامه «واشنگتن پست» نيز اذعان كرده كه اين اقدام پرهزينه ترين اقدام صورت گرفته در تاريخ بوده است.
نويسنده با توصيف اين مسائل در نهايت و با ابراز تعجب مي گويد: «و با اين شرايط باز هم ايران را تهديدي هسته اي مي دانند.»
وي به ادعاهاي واهي دولت آمريكا در مورد برنامه هسته اي ايران اشاره مي كند و مي گويد «آمريكا در حالي اين ادعاها را مطرح مي كند كه خود داراي بمب هاي 30 هزار پوندي است و بزرگترين سلاح هاي كشتار جمعي را در زرادخانه هاي خود انباشته است.»
 


كيهان و خوانندگان

سامانه پيام كوتاه 30002323
¤ آفتاب آمد دليل آفتاب؛ هنوز رهنمودهاي حكيمانه رهبر معظم انقلاب درخصوص وحدت و همدلي مسلمانان تمام نشده رژيم ددمنش و اشغالگر قدس از نابساماني به وجود آمده در مصر و ديگر بلاد اسلامي و بهره مندي از آشوب و كشتار در سوريه كه خود يكي از طراحان اصلي آن است مبادرت به حمله هوايي به خاك سوريه نمود. اين براي جهان اسلام ننگ است. چرا كه رژيمي در حال سقوط و ناتوان در برابر حزب ا لبنان و مردم غزه به خود اجازه دهد به كشور سوريه حمله كند. مادام كه سفارتخانه شيطان بزرگ و اين رژيم ددمنش در كشورهاي اسلامي فعال و پرچم آنها بر فراز است آشوب و دسيسه و كشتار همچنان باقي است.
محمودي
¤ تجاوز رژيم صهيونيستي به خاك كشور سوريه ماهيت پشت پرده توطئه آمريكا عليه ملت و نظام سوريه را برملا كرد ولي اسرائيل بايد بداند با اين اشتباه خويش چندين قدم به گور خويش نزديك تر شده است.
5790---0913
¤ از جبهه مقاومت (حزب ا لبنان، حماس در غزه و دولت و ملت سوريه) درخواست مي شود با هوشياري كامل موشكهاي خود را به سمت رژيم اشغالگر قدس نشانه روي كنند تا در صورت تكرار حركت ددمنشانه اخير، كاخ هاي عنكبوتي را بر سر آنها خراب كنند.
1546---8091
¤ منحرفين و سران فتنه بدانند به كساني كه وجود و زندگي خود را فداي اسلام و انقلاب و رهبر عظيم الشأن آن كنند راي خواهيم داد نه به كساني كه به دشمنان چراغ سبز نشان مي دهند.
يك شهروند
¤ گروه 1+5 به اميد روي كار آمدن جريان ميانه رو و حامي غرب در انتخابات رياست جمهوري ايران مدت چند ماه تاريخ مذاكره را به عقب انداختند ولي همان طور كه در فتنه 88 اين كار را كردند و نتيجه نگرفتند اين بار هم چيزي به دست نخواهند آورد و رو سياه خواهند شد.
9878---2091
¤ ملت رشيد ايران رئيس جمهوري را مي خواهد كه در برابر بادها و توپ و تشر آمريكا، همچون كوه استوار و همراه با مردم در پشت سر ولي امر خود حركت كند نه گامي جلوتر و نه عقب تر از رهبري.
يك شهروند
¤ در مورد مرگ مشكوك فيزيكدان تركيه اي بايد بگويم اين گونه اخبار تازگي ندارد مرگ مشكوك دانشمندان هسته اي در عراق-سوريه- مصر و كشورهاي اسلامي در سال هاي اخير شكي باقي نمي گذارد كه عامل اصلي اين گونه حوادث جز رژيم صهيونيستي و حاميان آنها نيستند. صهيونيست ها هم ناشي هستند و هم رد پاهايي از خود به جاي مي گذارند لذا مسلمانان بايد هوشيار باشند به ويژه ما هم در حفظ جان دانشمندان كشورمان نبايد غفلت كنيم چرا كه بزرگ ترين سرمايه هاي كشور اين دانشمندان و نوابغ و مغزها هستند.
علي پورسفيري
¤ روزنامه چاپ سرزمين اشغالي نوشته آمريكا به رژيم صهيونيستي براي حملات بيشتر به سوريه چراغ سبز داده است. قبل از آن هم رسانه ها افشا كرده بودند حمله رژيم صهيونيستي به حومه دمشق و انهدام يك مركز تحقيقاتي با اطلاع قبلي و همراهي آمريكا انجام شده است. نكته اي كه سوريه بايد به آن دقت كند، اين است كه رژيم صهيونيستي علي الدوام دنبال تجاوزگري است چون فلسفه وجودي آن همين است. نيروهاي محور مقاومت براي هميشه بايد عزم خود را راسخ كنند كه از رويارويي آينده با رژيم صهيونيستي گريزي نيست البته نيروهاي مقاومت بايد از تجربه رويارويي هاي قبلي درس بگيرند و در حد و اندازه لازم براي نابودي رژيم جعلي توانمندي ها را بسيج و خود را مجهز كنند.
مرتضي كيان منش
¤ عده اي خدمت آقاي هاشمي رسيده و حرفهايي گفته بودند كه واقعا شرم آور بود. اما با يادداشت دريا درياست آقاي شريعتمداري دلم آرام گرفت.
جوادي-از اسلامشهر
¤ بايد هزاران بار به شجاعت، صبوري و مقاومت اسلامي انقلابيون بحرين تبريك گفت. ضمن اينكه آنها كاملا به پيروزي خود يقين دارند و به توطئه ها هيچ توجهي ندارند.
بلغار
¤ هيلاري كلينتون در آخرين سخنراني پيش از ترك وزارت امور خارجه نتوانست آتش درون خود را از ملت مقاوم ايران پنهان بدارد هنگامي كه از اين آتش مي سوخت با سر كشيدن يك ليوان آب خنك خود را تسلي مي داد. چرا كه مي داند خونهاي به ناحق ريخته به زودي گريبانش را خواهد گرفت.
سفيدي
¤ برگزاري نماز جمعه در مصلي اقدام مثبتي است اميدواريم مسئولان ستاد نماز جمعه اقدامات بهتري در مورد حضور نمازگزاران داشته باشند. تنها يك ورودي براي نمازگزاران باز است و اين مسئله خيلي مشكل ساز مي شود. چطور وقتي نمايشگاهي در مصلي برگزار مي شود تمام درهاي خروجي باز مي شود. ولي براي نماز جمعه اين كار صورت نمي گيرد؟
يك شهروند
¤ از مسئولين ستاد برگزاري نمازجمعه درخواست مي شود مشكل تلفن همراه نمازگزاران را مرتفع نمايند در كل كشور فقط در تهران است كه نسبت به اخذ تلفن ها اقدام مي نمايند در صورت لزوم -گرچه ضروري به نظر نمي رسد- نسبت به دريافت و تحويل صحيح و در حداقل زمان اقدام نمايند در تاريخ 31/11/19 در مصلي بيشتر از نيم ساعت معطلي و با كلي بي انضباطي موفق به دريافت تلفن همراه خود شدم پس از سه دهه چنين بي انضباطي پذيرفتني نيست.
حيدري
¤ دو سه سالي است كه شاهد فروش مجسمه هاي نيمه عريان زنان در برخي از فروشگاهها هستيم و ظاهراً مسئولان ذي ربط به درستي در اين خصوص به وظايف خود عمل نمي كنند. آيا فروش اين مجسمه ها مجاز شده است؟ آيا نوجوانان ما بايد شاهد ديدن بدن نيمه عريان زنان در مغازه ها باشند. عفت ما كجا رفته است؟ اين مسائل در شأن نظام جمهوري اسلامي نيست. نيروي انتظامي چه مي كند؟
يوسفي
¤ با توجه به افزايش قيمت ها در هر روز سوال بسياري از دلسوزان نظام اين است كه وظيفه سازمان حمايت از توليد و مصرف كننده در كميسيون قيمت گذاري چيست؟ چه نقشي ايفا مي كنند؟ آيا گران شدن هر روزه مواد خوراكي توليدي داخل از قبيل برنج، پسته، روغن، حبوبات، لبنيات و... با دلار مورد سنجش قرار مي گيرد؟ متاسفانه دولت به رغم خدمات بي بديل خود با رها كردن بازار هم بر عملكرد خوب قبلي خود چوب حراج مي زند و هم بر مسئولين خدوم و زحمت كش چوب بي اعتمادي.
عليمرداني
¤ مسئولان به جاي اينكه وام خريد خودرو را دو برابر كنند بهتر است بر كيفيت و توليد خودرو بيفزايند. اين افزايش وام تورم را به دنبال دارد و بهتر است قيمت خودرو را پايين بياورند. وقتي وام افزايش يابد فقط ما تا كمر زير بار قرض بانكها مي رويم.
يك شهروند
¤ از مسئولين بنياد شهيد و امور ايثارگران شهرستان قاين درخواست مي شود نسبت به زيباسازي و مرمت قبور مطهر شهداي اين شهر اقدام نمايند.
5525---5091
¤ ما نگهبانان پله برقي از افسريه تا شهرري هستيم و حدود 6ماه است كه حقوق نگرفته ايم و حق بيمه مان را پيمانكار پرداخت نكرده است. از مسئولان تقاضاي كمك داريم.
حميدي
¤ از نيروي انتظامي درخواست مي شود نسبت به برخورد قهر آميز با فروشندگان سي دي هاي مبتذل در ميدان انقلاب، ابتداي خيابان كارگر جنوبي نبش كوچه شهيد رشتچي فروشگاه موعود اقدام كنند تا به راحتي چنين سي دي هاي مبتذل به دست جوانان معصوم نيفتد.
پدرشهيد ياسرمحمدي
¤ جانباز جنگ تحميلي هستم كه به توليد و عرضه مواد گوشتي و محصولات كشاورزي رو آورده ام ولي ما توليدكنندگان به دليل نوسانات بازار و واردات بي رويه و غيركارشناسي محصولات مذكور با مشكلات عديده مواجه شده ايم. تقاضا داريم مسئولين نگاهي به وضعيت اين قشر داشته باشند و اجازه ندهند متضرر شده و از كاري كه شروع كرده اند پشيمان بشوند، در ضمن مطبوعات نيز مشكلات ما را بيشتر پوشش بدهند.
6207---7091
پاسخ روابط عمومي شركت آب و فاضلاب استان تهران
در پاسخ به مطلب مندرج در روزنامه به تاريخ 81/01/19 در خصوص بستن شير فلكه آب شهرك شهيد بهشتي به علت اختلاف مديريت شهرك با شركت آب و فاضلاب به اطلاع مي رساند، شهرك ياد شده داراي آب شهري با كنتور حجمي به قطر 4 اينچ در ورودي شهرك و تاسيسات داخلي (مخزن و پمپ آب) اختصاصي است. براساس مستندات در طول سالهاي گذشته آب اين شهرك از سوي شركت آب و فاضلاب قطع نشده است. از آنجا كه اين شهرك داراي تاسيسات مستقل بوده، لذا مسئول تاسيسات آن نيز زير نظر هيات مديره شهرك انجام وظيفه مي كند و مسئوليت قطع آب منازل آن شهرك صرفا به عهده مسئول تاسيسات و هيئت مديره است و شركت آب و فاضلاب هيچ گونه اطلاعي از تاسيسات و علت قطع آب آن شهرك ندارد».
 


وقتي شاهزاده دائم الخمر ناگهان شخصيت با اراده مي شود؟! (خبر ويژه)

پژوهشگر سياسي عربستاني تعيين «مقرن بن عبدالعزيز» را به عنوان نايب دوم نخست وزير عربستان، نشانه تشديد منازعات در داخل خاندان آل سعود دانست.
«فواد ابراهيم» در گفت وگو با شبكه العالم گفت: تعيين مقرن بن عبدالعزيز در اين سمت غافلگيركننده بود، زيرا ظاهر امر بيانگر نوعي هماهنگي ميان جناح ملك عبدالله و جناح السديري براي تعيين محمدبن نايف وزير كشور به عنوان نايب دوم نخست وزير عربستان بود و قرار بود «متعب بن عبدالله» هنگام غيبت پادشاه از صحنه سياسي، نايب دوم نخست وزير عربستان باشد اما با اين اتفاق مشخص شد كه اختلافات بين جناح هاي رقيب در عربستان تشديد شده است زيرا مقرن چندي پيش از رياست سازمان اطلاعات اين كشور بركنار شد و بندربن سلطان جاي او را گرفت و همين امر حاكي از آن است كه هرگاه كسي از منصبي بركنار مي شود بدي هايش را بيان مي كنند و هرگاه دوباره منصوب شود محسناتش را برمي شمرند.
ابراهيم خاطرنشان كرد: مقرن نزد عموم مردم عربستان به بي مبالاتي و دائم الخمر بودن معروف است و بيشتر وقتش به بطالت مي گذرد اما امروز ناگهان وي به انساني با اراده تبديل شده كه مسئوليت مهمي را مي پذيرد.
پژوهشگر سعودي افزود: مقرن از شخصيت قوي برخوردار نيست و تعيين او در سمت جديد باعث گشايش باب اختلاف ميان جناح هاي رقيب مي شود و اين بدان معناست كه با توجه به وخامت حال وليعهد و احتمال حذف او از صحنه سياسي عربستان مرحله بعدي ممكن است بسيار پيچيده شود.
 


آمادگي دارد... بعيد است، صلاح نيست! (خبر ويژه)

در حالي كه يك نماينده سابق اصلاح طلب مي گويد هاشمي آمادگي حضور در انتخابات را دارد اما منتظر اعلام نظر بزرگان نظام و نخبگان است، حسن روحاني اعلام كرد بعيد مي داند هاشمي و خاتمي كانديدا شوند. محمدرضا عارف نيز گفته كه «حضور هاشمي و خاتمي در انتخابات به صلاح نيست».
داريوش قنبري عضو فراكسيون اقليت در مجلس هشتم با سايت ضد انقلابي روز آن لاين (پاريس) مصاحبه كرده و گفته است: فكر مي كنم آقاي هاشمي آمادگي حضور در عرصه انتخابات را دارند اما شايد منتظر اين هستند كه از طرف بزرگان نظام و كشور و همين طور نخبگان، در اين خصوص اعلام نظر بشود.
وي مي افزايد: از آنجا كه آقاي هاشمي همواره مرد بحران ها بوده مي تواند ما را از اين شرايط عبور دهد. وي همچنين گفته است: اگر هاشمي و خاتمي نامزدي را قبول نكنند، در اين صورت، اصلاح طلبان اگر بخواهند با چهره اي گمنام وارد انتخابات بشوند، اميد چنداني به موفقيت نخواهند داشت و من فكر مي كنم بهتر است سراغ اين چهره ها نروند.
در همين حال حسن روحاني در جمع خبرنگاران گفت: بعيد مي دانم هاشمي و خاتمي كانديدا شوند.
رئيس مركز تحقيقات استراتژيك (وابسته به مجمع تشخيص مصلحت نظام) در حاشيه مراسم ختم مرحوم دكتر حسن حبيبي و در پاسخ روحاني در پاسخ به سوالي درباره احتمال كانديداتوري هاشمي رفسنجاني و خاتمي گفت: با توجه به علائمي كه تاكنون دريافت كرده ام بعيد مي دانم آقاي هاشمي قصد كانديداتوري در انتخابات رياست جمهوري سال آينده را داشته باشد همچنين با توجه به شرايط موجود بعيد است كه آقاي خاتمي هم كانديدا شود.
عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام درباره اخبار منتشر شده مبني بر تشكيل ستاد انتخاباتي وي اين موضوع را تكذيب كرد و گفت: اگر براي انتخابات رياست جمهوري سال آينده كانديدا شوم، به صورت مستقل خواهم آمد.
محمدرضا عارف ديگر نامزد احتمالي انتخابات و معاون اول رئيس جمهور در دولت اصلاحات گفته است: حضور هاشمي و خاتمي در انتخابات به صلاح نيست.
وي در جمع خبرنگاران در خصوص احتمال كانديداتوري هاشمي و خاتمي گفت: من در اين خصوص پيش از اين موضع خود را اعلام كردم و معتقدم صلاح نيست اين دو وارد عرصه انتخابات شوند.
وي همچنين درخصوص تشكيل ستاد انتخاباتي گفت: تاكنون كار جدي براي انتخابات انجام نداده ام چرا كه هنوز تصميمم قطعي نشده و در حال بررسي حضور در انتخابات هستم.
عارف همچنين ضمن ابراز اميدواري براي به اجماع رسيدن اصلاح طلبان گفت: اصلاح طلبان تاكنون به اجماع نرسيده اند و اگر به اجماع مي رسيدند اكنون اينقدر با مشكل مواجه نبوديم.
 


نگراني 6 رئيس سابق شين بت نسبت به آينده اسرائيل (خبر ويژه)

شش رئيس سابق سازمان امنيت رژيم صهيونيستي در اتفاقي كم سابقه نسبت به آينده اسرائيل ابراز نگراني كردند.
شش رئيس پيشين سازمان امنيت داخلي اسرائيل (شين بت) براي اولين بار به طور مشترك صحبت كرده و اظهارات كم سابقه اي را در سطح مقامات اسرائيلي بيان كرده اند. به گزارش سي ان ان اين افراد كه هر يك در دوره اي بلندپايه ترين مقام امنيت داخلي بودند و وظيفه آنها حفظ امنيت اين كشور در برابر حملات و اقدامات تروريستي و جاسوسي بوده اكنون مي گويند در مورد آينده اسرائيل نگران اند.
به گزارش شبكه خبري «سي ان ان» درور موره فيلمساز اسرائيلي توانسته در فيلم مستند خود با عنوان «قلعه بانان» توانسته شش رئيس سابق شين بت را دور هم جمع كرده و سخنان آنها را ضبط كند. به گزارش راديو فردا بخش اعظم اين سخنان مربوط به دوران اشغال سرزمين هاي فلسطيني توسط اسرائيل است و از زبان كساني نقل مي شود كه در حساس ترين لحظات براي امنيت اين رژيم نقش كليدي داشته اند.
كارگردان فيلم به شبكه خبري «سي ان ان» مي گويد اين افراد بهتر از هركس ديگري بحران اسرائيل و فلسطين را مي شناسند در شرايطي كه روند صلح خاورميانه عملا در حالت بن بست قرار گرفته هر 6 رئيس پيشين سازمان امنيت داخلي اسرائيل به درجات گوناگون استدلال مي كنند كه تداوم اشغال سرزمين هاي فلسطينيان براي اسرائيل زيانبار است.
«آوراهام شالوم» كه در ميان اين شش نفر از همه سالخورده تر است مي گويد، اسرائيل از دوران جنگ شش روزه در سال 1967 و اشغال كرانه باختري رود اردن و نوار غزه عملا از همزيستي با فلسطينيان فاصله گرفته و از آن زمان مشكل حادتر شده است.
وي در بخشي از اين فيلم مستند مي گويد: «ما مسئله و معضل فلسطينيان را فراموش كرديم.»
شبكه خبري «سي ان ان» مي افزايد: مضمون اصلي فيلم مستند قلعه بانان اين است كه اسرائيل راهبرد يا راهكار طولاني مدت ندارد. درور موره سازنده فيلم مي گويد: از سخنان «آوراهام شالوم» كه زاده اتريش و از جمله كساني است كه از دست حكومت نازي آلمان گريخته به شدت حيرت كرده است. اين رئيس سابق شين بت در بخشي از فيلم اشغال سرزمين هاي فلسطيني توسط اسرائيل را با اشغال خاك كشورهاي اروپايي توسط آلمان نازي مقايسه مي كند.
آوراهام شالوم كه در دوران كودكي به عنوان يك يهودي در مناطق تحت كنترل آلمان نازي مصيبت كشيده است در بخش ديگري از سخنانش مي گويد: «من با تجربه شخصي خودم دقيقا مي دانم كه زندگي تحت يك حكومت نژادپرست چگونه است.»
سازنده صهيونيست اين فيلم مستند گفته است: اين بهترين فيلمي است كه توانسته ام در دفاع از اسرائيل بسازم. وقتي كه مي بينيد كشتي به سمت تصادف با كوه يخ پيش مي رود چه كار ديگري مي توانيد بكنيد؟»
منتقدان مي گويند كارگردان با تهيه اين فيلم خواسته جناح چپ سياست اسرائيل را تقويت كند. اما «درور موره» مي گويد كه هر شش نفري كه در اين فيلم صحبت مي كنند همه از شخصيت هاي واقع بين و عمل گرا هستند و همه آنها مي گويند كه اشغال سرزمين هاي فلسطيني بايد پايان يابد.
در همين حال انديشكده آمريكايي بروكينگز در گزارشي از كاخ سفيد خواست از حمايت يكجانبه نسبت به اسرائيل دست بردارد. در اين گزارش با تصريح بر اين كه «مواضع دولت فعلي اسرائيل باعث به خطر افتادن امنيت منطقه اي و جهاني شده»، آمده است: آمريكا بارها در حمايت از تل آويو قطعنامه هاي شوراي امنيت را وتو كرده ولي در مقابل نتانياهو اولويت هاي دولت آمريكا را به استهزا مي گيرد. مداراي آمريكا و اروپا از اين دست به تعادل از دست رفته ميان اسرائيل و فلسطين، بيش از گذشته ضربه زده است. ادامه اين روند قدرت بخشي به نتانياهو، مجموعه اي از تبعات خطرناك و غيرقابل پيش بيني را به همراه داشته است.
اين گزارش مي افزايد اگر روند تخريب دورنماي صلح همچنان ادامه يابد بعيد نيست كه «بهار فلسطيني»، كه توان بالقوه آن از مدت ها پيش وجود داشته، بروز كند. مي توانيم اولين جوش و خروش هاي اين گونه را در تظاهرات غيرخشونت آميز عمومي در دو شهر «باب الشمس» و «باب الكرامه» مشاهده كنيم. اين دو شهر همان هايي هستند كه به شهرك سازي در نوار اشغالي غربي اعتراض كردند تا جلوي آن را بگيرند.
در پايان اين گزارش تصريح شده است: آمريكا بايد مرزهاي خود را روزي مشخص كند، و آن زمان همين امروز است. اين كشور بايد ديپلماسي مدعيانه تري در پيش بگيرد، مثلا از سرپوش گذاشتن بر حركات خطرناك و مخربي چون گسترش شهرك سازي دست بردارد. اگر «نتانياهو» همچنان به حركت در اين مسير ادامه دهد بايد بداند كه در اين راه تنها خواهد بود. سياست وتو آمريكايي ها و حمايت بي قيد و شرط از اقدامات غيرقانوني اسرائيل بايد تمام شود.

 


هر كه با ما نيست پوپوليست است! (خبر ويژه)

خاتمي چند ماه است يك اتاق فكر 35 نفره تشكيل داده است.
«ع.ش» از اعضاي حزب منحله مشاركت ضمن بيان اين خبر به روزنامه بهار گفت: همين طور اجمالي جلسه مشاورين آقاي خاتمي را كه ارزيابي كردم ديدم تقريباً 50درصد نظرشان بر اين است كه ما با وجود شرايط فعلي بايد در انتخابات وارد شويم تا نتيجه را ببريم و 50 درصد مي گويند ما نبايد وارد شويم چرا كه نحوه برگزاري به گونه اي است كه نتيجه اي براي ما نخواهد داشت. مي گويند اين انتخابات براي ما نيست و شركت در آن هيچ حاصلي براي ما نخواهد داشت.... عده اي مي گويند اگر ما وارد انتخابات شويم معلوم نيست وارد چه معركه اي شده ايم و معلوم نيست بتوانيم راي اكثريت را به رقيب بقبولانيم اما همه در اين اتفاق نظر دارند كه بايد از فرصت انتخابات براي ارتقاي حركت استفاده كنيم.
وي با ادعاي اينكه اصلاح طلبان «صندوق راي» را به «خيابان» ترجيح مي دهند، درباره زدن به زير ميز بازي انتخابات و مقابله با راي اكثريت در سال 88 توضيحي نداد اما درباره انتخابات پيش رو اظهار داشت: پنجره انتخابات را ما نمي توانيم باز كنيم، پنجره بايد باز شود. ما نمي دانيم كدام پنجره قابليت باز شدن پيدا مي كند. الان فكر نمي كنيم باز شود ولي مطمئن هستم كه وضع به همين صورت باقي نمي ماند.
شايان ذكر است تلقي تندروها در انتخابات مجلس نهم (اسفند ماه 1390) اين بود كه با فشار خارجي و داخلي، نظام مجبور مي شود مقابل فتنه گران كوتاه بيايد؛ رويايي كه به كابوس تبديل شد و پروژه تحريم انتخابات با مشاركت 64 درصدي مردم اسباب سرافكندگي جريان ساختارشكن همسو با خارج مواجه شد. درست به همين دليل هم فتنه گران تصريح مي كنند كه آن اتفاق، يك وزن كشي افتضاح بود و نمي تواند مجدداً در انتخابات رياست جمهوري سال آينده تكرار شود.
«ع.ش» در مصاحبه با روزنامه زنجيره اي بهار با اهانت مجدد به همه شهرونداني كه حاضر به همراهي با فتنه گران نشدند مدعي «پوپوليسم روستايي در ازاي توزيع پول» شد و گفت: ولي طبقه متوسط شهري در عرصه كار و عرصه اجتماع حضور دارد. در واقع شعار ما بيشتر بر طبقه متوسط تأثيرگذار است و اصولاً ساز و كارش با عوام فريبي فرق مي كند.
عضو حزب منحله مشاركت در اينجا نيز يك واقعيت مهم را كتمان مي كند و آن اينكه فتنه پيچيده سبز با ميدانداري عناصري كه درصدد بودند مردم انقلابي و ضد انقلاب را يكجا همراه خود كنند، نتوانست در ميان طبقه متوسط شهري گسترش پيدا كند بلكه در عرض 8 ماه به انگشت نما شدن اعضاي گروهك هاي مختلف نفاق در ميانه ميدان محدود شد و متقابلاً همين طبقه متوسط و پايين جامعه ( از نظر اقتصادي) بودند كه بساط فتنه گري مدعيان اصلاح طلبي را - كه وارد فاز ساختارشكني و آشوب شده بودند - جمع كردند.
اين عضو فراكسيون مشاركت در مجلس ششم جزو عناصر مستعفي و متحصن در مجلس ششم بود كه در شيپور خروج از حاكميت نواختند و جريان متبوع آنها در فتنه گري پس از انتخابات رياست جمهوري سال 88 نيز به هيچ نوع مذاكره با مراجع قانوني و مسالمت در مسير حقوقي تن نداد اما اكنون از موضع يك ورشكسته سياسي مي گويد: نياز به مذاكره با حكومت كاملاً در جبهه اصلاحات وجود دارد. يعني فكر مي كنم اين ضرورت آينده ما است و قبلاً هم اين حرف را گفته ام غفلت از اين موضوع شايسته نيست ما بايد از هم اكنون به ساز و كار مذاكره فكر كنيم تا اگر در آينده روزي خواستيم مذاكره اي انجام دهيم چارچوب ها، آدم ها و روش هايمان، براي اين كار تعريف شده و مشخص باشد منتها اين را هم بگويم كه هنوز هيچ كدام از ما متولي اين امر نيستيم. اگر در شرايط سياسي كشور گشايشي ايجاد شود حتماً لازم است ساز و كار تشكيلاتي براي اين مسئله داشته باشيم.
وي درباره مدعاي فريبكارانه وحدت ملي از سوي برخي فتنه گران وحدت شكن اذعان كرد: به نظرم تشكيل دولت وحدت ملي شدني نيست. در شرايطي كه ما در الفباي خودمان هنوز مشكل داريم، نه امكانپذير است و نه قابل دوام.
«ع.ش» درباره برخي اختلافات ميان اصولگرايان گفته است: مي ترسيم ما هنوز نمي دانيم صحنه آرايي طرف مقابل چقدر واقعي و چقدر تصنعي است. يعني احتمال اين را مي دهيم كه اينها همه صحنه سازي باشد.
وي اين را هم گفته كه «برخي مشاوران خاتمي نظرشان اين است كه ما با زور، خودمان وارد انتخابات شويم». «ع.ش» مدعي شد اصلاح طلبان عمداً در انتخابات مجلس وارد نشده اند كه انرژي شان را ذخيره كنند (!)
 


صفحه (10)


صفحه (3)


صفحه (2)

     


(صفحه(6(صفحه(7(صفحه(8(صفحه(11(صفحه(5(صفحه(12(صفحه(9(صفحه(4(صفحه (2.3.10