(صفحه(6(صفحه(7(صفحه(8(صفحه(11(صفحه(5(صفحه(12(صفحه(9(صفحه(4(صفحه (2.3.10


دوشنبه 14 اسفند  1391 - شماره 20445

صفحه (10)

صفحه (3)

صفحه (2)

     
كوك كن ساعت خويش ! (يادداشت روز)
مورچه (گفت و شنود)
توليد برق- ساخت راكتور و توليد راديوداروها- از جمله فعاليت هاي صلح آميز هسته اي است
 براي اولين بار اعلام شد
دستاوردهاي مهم هسته اي ايران
صالحي: تحريم ها به تدريج رفع خواهد شد
كيهان و خوانندگان
اوباما ركورد شكست
افزايش 6 تريليون دلاري بدهي آمريكا (خبر ويژه)
بپذيريم كه تحريم ها نتوانست ايران را متوقف كند (خبر ويژه)
توصيه انتخاباتي وزير اطلاعات خاتمي به گروه هاي اصلاح طلب (خبر ويژه)
آقاي بن افلك خسته نباشيد
 زحمت خودتان را كشيديد اما... (خبر ويژه)
در جلسه هيئت دولت
استاندارجديد كرمانشاه انتخاب شد


كوك كن ساعت خويش ! (يادداشت روز)

چندماه قبل از انتخابات رياست جمهوري دهم و در آن هنگام كه تقريبا تمامي گروه ها، احزاب و جريانات ضدانقلاب از داخل و خارج كشور با مدعيان اصلاحات ائتلاف كرده و به حمايت از ميرحسين موسوي برخاسته بودند، طي يادداشتي در كيهان آورده بوديم كه آنچه روي تابلوي بيروني اين ائتلاف نوشته شده و آشكارا اعلام مي شود نمي تواند هدف واقعي و مقصود اصلي ائتلاف مورد اشاره باشد، چرا كه گروه ها و جريانات ائتلاف كننده در بسياري از مواضع و سوابق ثبت شده خود با يكديگر تفاوت هاي جدي و بعضا متضاد دارند. گروه هايي نظير منافقين، سلطنت طلب ها، بهايي ها، ماركسيست ها، نهضتي ها، ملي گراها و مدعيان اصلاحات اگرچه گردهم آمده و پرچم حضور فعال در انتخابات رياست جمهوري دهم و حمايت از نامزدي ميرحسين موسوي را روي دست گرفته بودند ولي برخي از آنها- بيشتر آنها- اساسا اعتقادي به اسلام، انقلاب و نظام اسلامي نداشتند، بنابراين بديهي بود كه ادعاي فعاليت انتخاباتي براي نامزد مدعيان اصلاحات، آنهم در چارچوب قانون اساسي و قوانين جمهوري اسلامي ايران از جانب آنها نمي توانست پذيرفتني باشد. آن روزها براي كشف مقصود و هدف واقعي اينگونه ائتلاف ها به فرمولي اشاره كرده و نوشته بوديم، «وقتي چند گروه و جريان نامتجانس كه مواضع و عملكردي متفاوت و متضاد دارند، در يك ائتلاف شركت مي كنند. براي پي بردن به هدف واقعي اين ائتلاف بايد از مواضع آنها مخرج مشترك گرفته و نقطه اي را كه تمامي آنها در آن اشتراك نظر دارند، به دست آورد. اين نقطه مي تواند هدف واقعي اينگونه ائتلاف ها باشد». نقطه مشترك ائتلاف ياد شده همانگونه كه در فتنه آمريكايي-اسرائيلي 88 به اثبات رسيد، «براندازي نظام» با مديريت ابتدا، پنهان و به تدريج نيمه آشكار و سپس آشكار مثلث آمريكا،انگليس و اسرائيل بود. بعدها، «ريچارد هاوس» مسئول شوراي روابط خارجي آمريكا از آن ائتلاف با عنوان «ائتلاف سفيد»! ياد كرد و بعد از حماسه 9 دي ابراز ناخشنودي كرد كه فتنه گران پله هاي به ترتيب طراحي شده را طي نكرده و زودتر از آنچه پيش بيني شده بود فلش حركت خود را به سوي رهبر انقلاب- پروژه «مهندسي معكوس»فرانتس فوكوياما- و موجوديت و مشروعيت نظام نشانه رفتند!
امروز اما، در پي آنيم كه به كاربرد «وارونه» همان فرمول اشاره كنيم و از اين زاويه به ارزيابي فعاليت هاي انتخاباتي زودهنگامي كه در عرصه سياسي كشور جريان دارد بنشينيم. توضيح آن كه ائتلاف مورد اشاره در فتنه آمريكايي- اسرائيلي 88 مي تواند به گونه اي متفاوت و با صورت مسئله اي متضاد نسبت به ائتلاف قبلي برنامه ريزي شده و به كار گرفته شود. در حالت قبلي گروه ها و جريانات ناهمگن روي يك نقطه با يكديگر ائتلاف مي كردند و همخواني و همراهي خود را پنهان نمي كردند. اما در حالت وارونه، دو يا چند گروه و جريان سياسي، عليه يكديگر موضع مي گيرند و در ميدان سياست به تخاصم و مقابله با هم صف مي كشند. اين دو يا چند جريان اگرچه به ظاهر با يكديگر در تنازع و درگيري هستند ولي در پشت صحنه دست هايي به هم گره خورده دارند و برخلاف تظاهر به درگيري و مقابله با يكديگر، هدف مشتركي را دنبال مي كنند. در حالت قبلي، براي كشف هدف واقعي از ائتلاف گروه هاي ناهمخوان بايستي از مواضع و عملكرد آنها مخرج مشترك گرفته مي شد. اما در حالت اخير دو يا چند جريان كه به ظاهر ناهمخوان هستند، در پشت صحنه با يكديگر گره خورده و همدست شده اند. اين ترفند را چگونه مي توان كشف كرد؟!
در اين باره ابتدا بايد گفت بهره گيري از ترفند ياد شده در عرصه هاي سياسي- چه امروزه و چه در گذشته هاي دور- سابقه اي طولاني دارد و از اين روي براي كشف و خنثي سازي آن نيز، راه كارها و فرمول هايي ارائه شده است كه از آن ميان، كارآمدترين فرمول براي پي بردن به ماهيت واقعي اينگونه درگيري هاي ساختگي- بخوانيد جنگ زرگري- رديابي فلش حمله هريك از اين دو جريان به ظاهر متضاد است. به بيان ديگر، هرگاه مشاهده شد دو جريان ظاهراً متفاوت كه مدعي درگيري با يكديگر هستند، درباره اصلي ترين مسائل سياسي كشور مواضع مشتركي دارند ابتدا بايستي در واقعي بودن درگيري آنها ترديد كرد و سپس با پي گيري فلش حركت آنها، چنانچه اين فلش ها به سوي اهداف مشتركي نشانه روي شده باشند، مي توان به اين اطمينان رسيد كه درگيري آنها ظاهري و از نوع «جنگ زرگري» است.
امروزه با نگاهي- هرچند گذرا- به عرصه سياسي كشور و تبليغات زودرس انتخاباتي كه همه روزه شتاب و گستره بيشتري پيدا مي كند، دو جريان به ظاهر متفاوت «حلقه انحرافي» و «اصحاب فتنه» را مي توان ديد كه هرچند مدعي دشمني و درگيري با يكديگر هستند ولي مراجعه به فلش حركت آنها نشان مي دهد كه در نهايت يك هدف مشترك را دنبال مي كنند و از اين روي مي توان و بايد درگيري اين دو جريان را ساختگي تلقي كرد و از افتادن در دامي كه پيش روي گفتمان اصولگرايي گسترده اند، برحذر بود.
هر دو جريان به گونه اي آشكار و بي پرده به گفتمان اصولگرايي حمله مي كنند. گفتماني كه ترجمه ديگري از اعتقاد به اصول و آموزه هاي اسلامي و انقلابي است و تمامي پيشرفت هاي حيرت انگيز علمي، عمراني و تكنولوژيك جمهوري اسلامي ايران و اقتدار مثال زدني آن را در پي داشته است و امروزه انقلاب هاي اسلامي در منطقه و تحولات ضد استكباري در جهان را پرچمداري مي كند.
جريان فتنه و حلقه انحرافي هريك به زباني ظاهرا متفاوت ولي در نهايت مشترك و همسو از سكولاريزم- جدايي دين از سياست- حمايت مي كنند. اصحاب فتنه به صراحت از ناكارآمدي حكومت ديني و ضرورت بايگاني شدن دين سخن مي گفتند كه شرح وطن فروشي ها و جنايات آنها بارها آمده است و نيازي به تكرار ندارد و حلقه انحرافي نيز با پيش كشيدن «مكتب ايراني»! به جاي «مكتب اسلام» و اعلام پايان دوران اسلامگرايي! و... در همان بستر حركت كرده است.
هر دو گروه فتنه گران و حلقه انحرافي در مقابل قدرت هاي استكباري، مواضع سازشكارانه دارند و بارها نشان داده اند كه از قرباني كردن منافع ملي در پاي اين حركت سازشكارانه امتناعي ندارند. هر دو جريان از قدرتي كه نظام در اختيار آنان قرار داده است و از ثروت ملي كه به اقتضاي مسئوليت و در قالب امانت در دست دارند- جريان فتنه در دوران اصلاحات و سازندگي و حلقه انحرافي در دوران كنوني- به عنوان «رانت» براي اهداف سياسي و غيرمردمي خود بهره گرفته و مي گيرند.
هريك از دو جريان ياد شده وقتي پاي مفسدان اقتصادي و غارتگران بيت المال به ميان مي آيد، به گونه اي از آن حمايت مي كنند! حلقه انحرافي فساد كلان و اثبات شده اقتصادي را «هوچي گري» معرفي مي كند و جريان فتنه، مفسدان اقتصادي را «كارآفرين»! و «شايسته تقدير»! مي داند. در عرصه فرهنگي نيز همخواني اين دو جريان به وضوح و بدون نياز به بررسي و كاوش هاي پيچيده، قابل ديدن است و... فهرست همخواني اين دو جريان به ظاهر متفاوت كه اين روزها در پوشش يك جنگ زرگري عليه يكديگر قداره مي كشند نيز به درازا مي انجامد كه به فرصتي ديگر مي گذاريم.
اكنون بايد ديد و پرسيد، دو جريان فتنه و حلقه انحرافي چه اختلاف و تفاوتي با يكديگر دارند كه به تخاصم در برابر هم ايستاده اند؟! و اگر هر دو جريان در يك باشگاه كباده مي كشند، چرا به اختلاف و درگيري با هم تظاهر مي كنند و از اين جنگ زرگري چه مقصودي دارند؟!
پاسخ اين سؤال اگرچه به شرح بيشتري نياز دارد كه در محدوده اين وجيزه محدود نمي گنجد ولي در يك كلمه و به عنوان جان كلام مي توان گفت؛ مشغول كردن اصولگرايان به مسائل فرعي و به بازي گرفتن آنان در ميدان دشمن، اصلي ترين مقصودي است كه دنبال مي كنند. هر دو جريان به خوبي مي دانند كه انتخابات رياست جمهوري يازدهم در ميدان و بستر گفتمان اصولگرايي با پايگاه مردمي عظيم و گسترده آن رقم مي خورد و به يقين حماسه بي نظير ديگري مانند 22 بهمن امسال و يا 9 دي سال 88 در پيش است. حماسه اي كه در آن، باز هم مانند هميشه، نگاه و معيارهاي برگرفته از آموزه هاي اسلامي و انقلابي با قطب نماي رهبري، حرف اول و آخر را مي زند. از اين روي هر دو جريان مورد اشاره دقيقا گفتمان اصولگرايي را نشانه رفته اند و از دو سو به آن مي تازند. جريان فتنه كه از گفتمان اصولگرايي ضربه سخت و خردكننده اي دريافت كرده است با استناد به مواضع و عملكرد حلقه انحرافي، تلاش مي كند اين مواضع منحرف و آسيب رسان را به حساب «گفتمان اصولگرايي» و نه «حلقه انحرافي» بنويسد و حلقه انحرافي از سوي ديگر، با مواضع و عملكرد بيرون از بستر اصولگرايي، براي توهم پراكني جريان فتنه زمينه سازي كرده و سوژه فراهم مي كند. و حال آن كه اصحاب فتنه 88 و مديران بيروني آنها، ضربه شكننده را از گفتمان اصولگرايي دريافت كرده اند كه حماسه بي نظير 9 دي نمادي از تجلي آن بود و حلقه انحرافي با عبور از آموزه هاي اصولگرايي به مواضع و عملكرد فتنه پسند روي آورده است. و اما، در اين ميان، اصولگرايان مسئوليت ويژه اي برعهده دارند و انتظار آن است كه از يكسو ماهيت اصلي دو جريان ياد شده را زير نظر داشته باشند و از سوي ديگر بي اعتنا به جنگ زرگري آنها، حركت اصولگرايانه خود را دنبال كنند زيرا به گواهي شواهد و قرائن بسيار كه 22 بهمن امسال از جمله آنهاست، در انتخابات خرداد 92 نيز سحر روحبخشي دميده خواهد شد از اين روي نبايد به صداي خروس هايي كه بي محل مي خوانند و آدرس غلط مي دهند، فريفته شد.
كوك كن ساعت خويش!... اعتنايي به خروس سحري نيست دگر !...

حسين شريعتمداري
 


مورچه (گفت و شنود)

گفت: منوشه امير- منوچهر ساچمه چي- كه 50 سال است به فلسطين اشغالي رفته و مديريت راديو اسرائيل را برعهده دارد، از بي عرضگي غرب در برخورد با ايران اسلامي به شدت ابراز نگراني كرده است.
گفتم: چرا؟! مگه چي شده؟!
گفت: منوشه امير در تفسيري كه از راديو اسرائيل پخش شد گفت؛ كوتاه آمدن آمريكا در برابر ايران غيرقابل تحمل است و از اپوزيسيون خواست خودشان دست به كار شوند و در داخل كشور آشوب برپا كنند!
گفتم: وقتي از دست آمريكا و متحدانش هيچ كاري برنمي آيد، از اپوزيسيون فلك زده چه انتظاري دارد؟!
گفت: چه عرض كنم؟!
گفتم: فيلي تصادف كرده و در بخش CCU بستري بود و يك مورچه بيرون بخش قدم مي زد. دكتر از مورچه پرسيد؛ فرمايشي داريد؟ مورچه گفت؛ اين فيل خيلي به گردن من حق داره! اومدم كه اگر به خون احتياج داشت، بهش بدم!
 


توليد برق- ساخت راكتور و توليد راديوداروها- از جمله فعاليت هاي صلح آميز هسته اي است

براي اولين بار اعلام شد
 دستاوردهاي مهم هسته اي ايران

رئيس سازمان انرژي اتمي كشورمان در همايش كاربرد فناوري هسته اي در سلامت، كشاورزي و صنعت، بخشي از مهم ترين دستاوردهاي هسته اي جمهوري اسلامي را تشريح كرد.
دكتر فريدون عباسي با اشاره به استفاده از فناوري هاي هسته اي در توليد محصولات كشاورزي اظهار كرد: به منظور خارج كردن فعاليت هاي هسته اي از آزمايشگاه ها و به كارگيري اين فناوري در كشاورزي و ديگر صنايع كشور، توليد محصولات كشاورزي با فناوري هسته اي در استان مركزي به صورت پايلوت دنبال شده است.
وي افزايش توليد محصولات كشاورزي و مبارزه ريشه اي با آفات كشاورزي را از جمله مزيت هاي توليد محصولات كشاورزي با فناوري هسته اي دانست و ادامه داد: تاكنون در شهرستان خمين با استفاده از اين فناوري موفق به افزايش 30 درصدي توليد لوبيا و از بين بردن آفات گياهي اين نوع محصولات كشاورزي شده ايم.
توليد برق هسته اي
عباسي با اشاره به لزوم تحول در سبد برق كشور تاكيد كرد: ما توانستيم در طول يك ماه 11 ميليارد تومان برق هسته اي توليد كنيم كه هزينه اصلي آن 20ميليارد تومان است و با توجه به افزايش قيمت سوخت هاي رايج، بسيار هزينه آن مناسب است، بنابراين نقش مهم سوخت هاي هسته اي در زمان قطع سوخت هاي رايج در اينجا مشخص مي شود.
وي با بيان اينكه برقي كه در مردادماه سال جاري تحويل شبكه توزيع برق بوشهر شد، برق توليد شده با انرژي هسته اي بود، افزود: برقي كه با انرژي هسته اي توليد مي شود بسيار كم هزينه بوده و آلودگي زيست محيطي نيز نخواهد داشت.
رئيس سازمان انرژي اتمي توليد سالانه 20 هزار مگاوات برق را افق آينده توليد برق هسته اي كشور عنوان كرد و گفت: توليد 10 هزار مگاوات برق هسته اي بايد تا سال 1410تحقق يابد.
اصفهان قطب
توليد مواد هسته اي
عباسي با بيان اينكه اصفهان توانسته كشور را در زمينه انواع سوخت هاي توليدي به خودكفايي برساند، تاكيد كرد: با توجه به اينكه بخشي از توليد سوخت راكتور 1000 مگاواتي بوشهر بسيار پيچيده بود، متخصصان اصفهاني توانستند از اين گلوگاه سخت عبور كنند و سوخت كوچك را براي آزمايش در راكتور تهران بسازند.
وي ادامه داد: با وجود مجموعه امكانات اصفهان و تمركز در زمينه سوخت و غني سازي، قرار شد تصميم بگيريم اصفهان قطب توليد تمام مواد هسته اي قرار بگيرد.
عباسي با اشاره به اينكه سايت اصفهان حتي در زمان حمله هوايي احتمالي هم هيچگونه آلودگي ندارد، گفت: ميزان مواد هسته اي موجود در سايت بسيار كم است و تنها در حد مصرف يك هفته مواد در كارخانه است بنابراين برخلاف جوسازي غربي ها درباره خطرناك بودن سايت هاي هسته اي اصفهان اين سايت ها هيچ خطري ندارند و مي توان گفت مواد آلاينده پالايشگاه و پتروشيمي خطر بيشتري براي جامعه دارد.
توليد نهايي سانتريفيوژهاي نسل جديد
رئيس سازمان انرژي اتمي ايران با اشاره به توليد 3هزار عدد از نسل جديد سانتريفيوژ تاكيد كرد: خط توليد نهايي اين سانتريفيوژها به اتمام رسيده و به زودي نسل هاي اوليه اين سانتريفيوژها كه راندمان كمي دارد كنار گذاشته مي شود.
وي با اشاره به رويكردهاي آينده سازمان انرژي اتمي ايران تصريح كرد: رويكرد آتي ما اين است كه با صنايع مختلف همكاري كنيم و ظرفيت هاي خالي خود را در اختيار صنايعي مانند نفت، گاز و پتروشيمي كه دچار تحريم هستند قرار دهيم.
شجاعت متخصصين داخلي در ساخت راكتور
رئيس سازمان انرژي اتمي با بيان اينكه راكتورهاي هسته اي كشورمان در آينده نيازمند پشتيباني فني هستند گفت: با توجه به مشكلات پيش رو بايد پشتيباني فني از اين راكتورها را در آينده داشته باشيم كه بخش خصوصي شجاعت لازم براي ورود به اين بخش را پيدا كرد و توانستيم راكتور توان متوسط و بالاتر مانند راكتور بوشهر را بسازيم.
عباسي تاكيد كرد: شركت هاي جديدي تاسيس شده اند كه قرار است در دو سال آينده به ساخت تجهيزات راكتور 1000 مگا وات بپردازند.
وي به آمادگي اين سازمان براي ساخت راكتورهاي قدرت اشاره كرد و ادامه داد: تاكنون پيشنهاداتي از كشورهاي چين، روسيه و برخي از كشورهاي غربي براي همكاري به دست ما رسيده است.
عباسي اضافه كرد: در صورت تامين اعتبار و همكاري هاي لازم مسئولان تا سه سال آينده خط توليد تجهيزات راكتور راه اندازي خواهد شد.
رئيس سازمان انرژي اتمي با بيان اينكه حمايت بخش خصوصي از فعاليت هاي انرژي هسته اي موجب افزايش شاخص هاي فني و ساخت محصولات مي شود، گفت: سازمان انرژي هسته اي شركت هاي جديدي را تاسيس خواهد كرد كه به توليد تجهيزات راكتورهاي 1000 مگا وات بپردازند.
وي به كشف معادن جديد اورانيوم اشاره كرد و گفت: البته علاوه بر معادن كشف شده مكان هاي ديگري نيز در حال بررسي است كه در صورت تاييد بودن معدن اين اماكن به تملك انرژي هسته اي درخواهد آمد.
رئيس سازمان انرژي اتمي خاطر نشان كرد: آنچه كه تاكنون در زمينه انرژي هسته اي به آن دست يافته ايم حاصل مقاومت مردم، ثمرات خون شهدا، سرمايه گذاري علمي دانشگاه ها و راه اندازي دوره تحصيلات تكميلي تلاش بسياري از مسئولان در رده هاي مختلف بوده است.
عباسي افزود: اگر بخواهيم با وجود تحريم هاي روزافزون دشمن بر سر پاي خود بايستيم بايد به صادرات و خدمات، مواد و اقلام كشور بها دهيم همانگونه كه سازمان انرژي اتمي به رغم تهديدهاي شديد در حال تلاش است تا توليدات خود را به ثبت استاندارد جهاني برساند و از اين راه به صدور انقلاب بپردازد.
رونمايي از 7 راديو دارو
همچنين معاون سازمان انرژي اتمي اعلام كرد كه تا پايان سال جاري از 7 راديو دارو رونمايي مي شود.
حسين خلفي به موارد استفاده ذرات موجود در انرژي توليد شده توسط راكتورهاي هسته اي اشاره كرد و گفت: از اين ذرات براي توليد راديوداروهاي صنعتي، انجام راديوگرافي و راديوداروهاي تحقيقاتي و دارويي استفاده مي شود.
خلفي به توليد 15 دارو توسط ذرات موجود در انرژي توليد شده توسط راكتورها اشاره كرد و افزود: تاكنون از 8 داروي توليد شده با انرژي هسته اي در كشور رونمايي شده است و از 7 داروي ديگر نيز تا پايان سال جاري رونمايي خواهد شد.
 


صالحي: تحريم ها به تدريج رفع خواهد شد

وزير امور خارجه كشورمان با بيان اينكه تحريم ها تشديد نخواهند شد تصريح كرد از امروز شاهد رفع تدريجي تحريم ها خواهيم بود.
علي اكبر صالحي در حاشيه حضور در همايش معاونين و فرماندهان مرزباني ناجا در جمع خبرنگاران با اشاره به بحث تحريم ها، اظهار كرد: ما تحريم ها و همچنين اين موضوع كه از امروز تحريم ها نه فقط تشديد نخواهد شد بلكه شاهد رفع تدريجي آنها خواهيم بود را تفأل به خير مي دانيم.
وي با بيان اينكه دشمنان ديگر از اين بيشتر چه كاري مي توانند انجام دهند، اظهار كرد: جمهوري اسلامي ايران با ابتكار و درايتي كه به خرج داده، تمامي فشارهاي وارد شده را دور زده و توانسته از سلبيات بكاهد و به گونه اي عمل كند كه دشمن خسته شود.
وزير امور خارجه كشورمان افزود: اگر تا به امروز دشمن 100 دلار براي ايجاد تحريم ها عليه ايران هزينه كرده باشد حتي 10 دلار نيز از آن منفعت نبرده است.
صالحي خاطرنشان كرد: بحمدالله تا به امروز جمهوري اسلامي توانسته آثار تحريم ها را كاهش بدهد به طوري كه به رغم اظهارات قبلي غربي ها مبني بر وارد كردن تحريم هاي فلج كننده عليه ايران، امروزه وضعيت جور ديگري است و آنان به نتيجه دلخواه نرسيده اند.
وي ملت ايران را ملت بزرگي دانست و با بيان اينكه اقتصاد كشورمان درون زاست گفت: اقتصاد ايران، مانند اقتصاد آلمان كه اقتصادي صادراتي است، نيست و حجم تبادلات اقتصادي ما چيزي در حدود يك تريليون دلار بر اساس قدرت خريد است.
رئيس دستگاه ديپلماسي، مشكل به وجود آمده در كشور را ناشي از دستيابي به ارز خارجي دانست و افزود: كل ارز خارجي ما از فروش نفت در حدود 100 ميليارد دلار بود كه حداكثر در مقابل يك تريليون دلاري كه براساس قدرت خريد مردم است، 10درصد را شامل مي شود.
به گزارش ايسنا، وزير امور خارجه كشورمان با بيان اينكه توانستيم بخش عمده اي از تحريم ها را خنثي كنيم، گفت: كشور ايران داراي 15همسايه آبي و خاكي است كه قطعا چنين كشوري را به زحمت مي توان تحريم كرد.
 


كيهان و خوانندگان

سامانه پيام كوتاه 30002323
¤ سال 1357 زمانه آغاز طوفاني انقلاب اسلامي به رهبري امام خميني(ره) بود و اكنون در سال 1391 حركت پرشتاب نهضت به رهبري خلف صالحش امام خامنه اي (مدظله العالي) بدون ذره اي انحراف به پيش مي رود تا به لطف خدا دودمان ظلم جهاني را بر باد دهد. بهتر است يك نگاهي هم به اين چند سال انقلابي خود كنيم. آيا به حق جاي شكر به درگاه الهي ندارد؟!
رزمنده دفاع مقدس
¤ از مواضع بحق كيهان در برابر 1+5 كه مواضع مسئولين تيم مذاكره نيز بود تقدير و تشكر مي كنم. اثرات اين مواضع بحق در آينده بيشتر روشن خواهد شد.
شجاع از بوكان
¤ براي مشكل كم آبي اصفهان پيشنهاد مي كنم: ويلاسازي، درختكاري و پرورش ماهي ممنوع اعلام شود تا امكان ادامه توليد محصولات استراتژيك فراهم شود.
1381---0936
¤ از نويسنده مقاله چاپ شده در كيهان در نقد شاملو كه به مطالب درستي اشاره كرده بود تشكر مي كنم. خدا مي داند امثال شاملو و رضا براهني كه عناد انديش بودند در زمان خود چقدر از جوان هاي ما را با نوشته هاي خود از راه صحيح منحرف كردند و هزينه انحراف فكري اين چند نويسنده روي دوش خانواده هاي ايراني افتاد.
8415---0914
¤ يكي از روزهاي هفته گذشته سالروز تاسيس امور پرورشي در آموزش و پرورش بود ولي دريغ از اينكه مسئولين اين وزارتخانه يك پيام تبليغاتي از صدا و سيما در تمجيد از مربيان تربيتي به ويژه مربيان بازنشسته داشته باشند.
ترابي مربي پرورشي بازنشسته آموزش و پرورش
¤ سزاي گراني و گرانفروشي نخريدن است لذا از ملت فهيم و مسلمان انتظار مي رود با خريدن به اندازه و در حد ضرورت به مبارزه با گرانفروشان و محتكرين بروند.
4926---0912
¤ در جنگ اقتصادي دشمنان و كفار عليه ملت ايران لازم است با بر هم زنندگان بازارهاي داخلي و سلب آرامش رواني مردم مانند جنايتكاران جنگي برخورد شود. نبايد گذاشت فرصت طلبان به راحتي بازار خودرو، مسكن، لوازم خانگي و مواد غذايي را آشفته و سودهاي نامشروع نجومي كسب كنند.
8949---0912
¤ با توجه به ازدحام بيش از حد مسافرت با مترو از شهردار، شوراي شهر و شركت مترو تهران درخواست مي شود با افزايش واگن و كم كردن فاصله بين حركت قطارها مانع اين همه فشاري شوند كه در حين سوار شدن و پياده شدن به مردم وارد مي شود. تنها كساني به راحتي از مترو استفاده مي كنند كه در ايستگاه اول سوار شوند.
جمعي از مسافرين مترو
¤ وزير راه چندي قبل از عدم افزايش بهاي بليط قطار رجا صحبت كرد ولي گويا حرف هاي گذشته خود را فراموش كرد و براي فروش بليط نوروزي اقدام به افزايش قيمت آن كرد؟
قندهاري
¤ نمي توان پذيرفت كه دستگاه هاي دولتي حريف چند خودروساز نشود و علي رغم اعتراضات مردمي، آنان باز هم به مقاومت در برابر قانون ادامه دهند؟ به هر حال ان شاءالله وعده اخير رئيس جمهور تحقق يابد.
نصيري-مشهد مقدس
¤ برخي از جوانان جوياي كار به دليل فقدان سازوكارهاي قانوني و سازمانهاي متولي و فعال از طريق افراد سودجو و راههاي غيرقانوني و با قبول خطرات جاني و مالي عازم خارج كشور مي شوند. اين موضوع تدبير صحيح متوليان امر را نياز دارد.
همداني
¤ از شهرداري و آموزش و پرورش درخواست مي شود با تدوين برنامه اي استفاده بهينه از زمين و پاركها براي كاشت گياهان دارويي و علوفه و موادي كه كاربرد مفيد دارند را به دانش آموزان آموزش دهند و شهرداري به فضاي سبز آن هم فقط از يك گياه بي خاصيت اكتفا نكند.
1987---0919
¤ از مسئولين امر مي خواهم كه يك برنامه معيشتي براي هزينه كردن حقوق چهار صد هراز توماني ما كارگران تدوين نمايند.
0963---0939
¤ هزينه صدور گواهينامه هم مگر با دلار محاسبه مي شود كه به افزايش صد درصدي آن مبادرت ورزيدند؟ بعد مي گويند با گرانفروشي مبارزه مي كنيم. لازم است برنامه اي تدوين و تصويب شود كه سالانه 15-10 درصد به قيمت افزايش دهند تا يك دفعه مجبور نباشند بيش از 100 درصد به افزايش قيمت اقدام تا به مردم هم فشار مضاعف وارد شود.
3848---0912
¤ معلمان حق التدريسي كه به تازگي پيماني شده اند چند ماه است كه حقوق نگرفته اند. از مسئولين امر درخواست رسيدگي دارم.
7055---0915
¤ چگونه و با چه زباني برخي از كسبه و بازاريان را متوجه بكنيم كه پرداخت عيدانه از سوي دولت به شهروندان كمك ناچيزي است و نبايد با افزايش قيمت كالاهاي خود براي آن كيسه بدوزند.
6263---0938
¤ با اين وضعيت گراني و تورم كه مردم گرفتارش شده اند هزينه هاي ميلياردي دولت براي برپايي همايش با رويكرد انتخاباتي براي جوانان در جزيره كيش با كدام عدالت و پيام انساني دولت سازگاري دارد؟ بنده كه به سهم خودم از بيت المال راضي به اين كارها نيستم و روز قيامت نمي گذرم.
نادري
¤ بنده و همسرم كه تازه ازدواج كرده ايم و يارانه خودمان را نيز از خانواده خويش جدا ساخته ايم چرا بايد از عيدانه محروم باشيم؟ لطفا مسئولين جواب بدهند.
6723---0918
بقيه در صفحه 8
 


اوباما ركورد شكست

افزايش 6 تريليون دلاري بدهي آمريكا (خبر ويژه)

اوباما در ميان روساي جمهور آمريكا ركورددار بدهي ها شد. همزمان فشار صرفه جويي اتوماتيك 85 ميليارد دلاري، متوجه پنتاگون شده است. از سوي ديگر اسرائيل نگران كاهش كمك هاي مالي آمريكا به خاطر بحران بدهي هاست.
هفته نامه ويكلي استاندارد در گزارشي اعلام كرد: باراك اوباما از ژانويه 2009 كه به رياست جمهوري رسيد تا به امروز 6 هزار ميليارد دلار بر بدهي هاي آمريكا افزوده است. اداره بدهي ملي وزارت خزانه داري آمريكا بي سروصدا گزارش روزانه اي درباره بدهي اين كشور منتشر كرد كه نشان مي دهد كل بدهي دولت آمريكا به 16تريليون و 687 ميليارد دلار بالغ مي شود.
در بيست ژانويه 2009 كه اوباما به رياست جمهوري رسيد، بدهي آمريكا 10 تريليون و 626 ميليارد دلار بود و جديدترين گزارش منتشر شده افزايش بيش از شش تريليون دلاري را نشان مي دهد. انتظار مي رود بدهي آمريكا امسال تقريبا يك تريليون دلار ديگر افزايش يابد. ويكلي استاندارد نوشت: دفتر مديريت بودجه آمريكا پيش بيني مي كند بدهي ملي آمريكا با ادامه روند صعودي امسال بيش از 800 ميليارد دلار افزايش خواهد يافت. اين رقم در سال هاي بعد بين 500 تا 800 ميليارد دلار خواهد بود.
در پايان گزارش هفته نامه آمريكايي آمده است: اين بزرگترين افزايش بدهي ملي طي دوره تصدي هر يك از روساي جمهور آمريكا است. طي 8 سال رياست جمهوري جرج بوش 4900 ميليارد دلار بر بدهي هاي آمريكا افزوده شد.
همزمان خبرگزاري فرانسه در گزارشي اعلام كرد: با عنايت بر آغاز صرفه جويي اتوماتيك 85 ميليارد دلاري از جمع گذشته، انتظار مي رود فشار عمده اين صرفه جويي در بودجه بر دوش وزارت دفاع آمريكا سنگيني كند. در واقع پنتاگون بايد بيش از نيمي از صرفه جويي هاي بودجه اي يعني حدود 46ميليارد دلار را به تنهايي تحمل كند.
از سوي ديگر پايگاه خبري موسسه «تامين امنيت آمريكا و تقويت اسرائيل» (جنيسا) به بررسي آثار مخرب كاهش بودجه دفاعي آمريكا در داخل و خارج اين كشور پرداخت. در گزارش موسسه صهيونيستي جنيسا كه در تل آويو مستقر است، مي خوانيم: قرار است كاهش اجبار 46ميليارد دلاري بودجه دفاعي آمريكا هرچه سريع تر عملي شود. اجراي اين قانون تاثير مخربي بر عمليات نظامي جاري آمريكا خواهد گذاشت زيرا همانگونه كه از قانون كنترل بودجه سال 2011 برمي آيد اين ميزان كسر بودجه شامل يك كاهش بي سابقه 487 ميليارد دلاري بودجه دفاعي كشور مي گردد كه بايد طي 10سال آينده عملياتي شود.
«لئون پانه تا» وزير دفاع تازه بركنار شده با توصيف طرح كاهش بودجه با عنوان «رويكرد ساطور گوشت» مي گويد: كاهش پانصد ميليارد دلاري بودجه دفاعي طي ده سال آينده نه تنها آمريكا را از تاب و توان مي اندازد بلكه آن را تا سطح يك قدرت درجه دوم جهاني نزول درجه مي دهد.
تحليلگر جنيسا مي نويسد: اين كاهش بودجه ايجاد شكاف در منابع و توانايي نظامي آمريكا را در پي خواهد داشت و بعد از اجراي اين قانون در باقيمانده سال مالي جاري، تعداد 800 هزار نيروي كار وزارت دفاع و خدمات دفاع شهري اين كشور را با يك كاهش فوري 20درصدي در درآمد روبرو خواهد ساخت.
از سوي ديگر رسانه هاي رژيم صهيونيستي از ايجاد مشكلات در كمك مالي 500 ميليون دلاري آمريكا به اسرائيل خبر مي دهند.
كاهش اجباري كل بودجه آمريكا به ميزان 9 درصد، كه از روز جمعه اجرايي شد موجب كاهش 13درصدي از بودجه بخش دفاعي آمريكا و 8درصدي از بسته كمك هاي خارجي آمريكا به اسرائيل در سال 2013 مي شود.
روزنامه «هاآرتص» نوشت ممكن بود اسرائيل در مرحله نخست با خطر از دست رفتن 175 ميليون دلار از كمك هاي ساليانه روبرو شود.
آمريكا سالانه سه ميليارد دلار كمك نظامي و امنيتي در اختيار اسرائيل گذاشته است كه بخشي از آن به پيشبرد سيستم هاي موشك ضد موشك اختصاص دارد؛ هفته گذشته اسرائيل مدل پيشرفته تر موشك «ختص-3» («پيكان-3») را با موفقيت آزمايش كرد.
به نوشته هاآرتص، با وجود وضعيت اقتصادي آمريكا، اسرائيل خواهان آن است كه در ادامه سال 2013 رقمي بالغ بر 269 ميليون دلار ديگر از آمريكا براي ادامه پروژه «ختص» دريافت كند.

 


بپذيريم كه تحريم ها نتوانست ايران را متوقف كند (خبر ويژه)

شوراي روابط خارجي آمريكا در گزارشي نوشت: آمريكا و متحدانش بايد بپذيرند كه تحريم ها نمي تواند برنامه هسته اي ايران را متوقف كند.
سايت اين شورا در تحليلي به قلم داريل كيمبل نوشت: «ما گسترده ترين و شديدترين تحريم ها را عليه ايران اعمال كرده ايم و با اين حال ايران متاسفانه هنوز در ارتباط با سانتريفيوژها در حال پيشرفت است».
وي با اشاره به نشست آلماتي و توافقات مطروحه در آن نشست گفت: به گمان من، دور مذاكرات آلماتي همان نتيجه اي را داشت كه بايد انتظارش را مي داشتيم كه عبارت است از پيشنهادهاي اصلاح شده و تبادل نظرات. هيچكس نمي بايست انتظار پيشرفت از اين مذاكرات داشته باشد. از دور قبلي مذاكرات تقريبا 8 ماه گذشته و ما به مدت 10 سال سرگرم مذاكره درباره بحران هسته اي ايران بوده ايم. از اين رو قابل درك است كه پيشرفت تنها از طريق مذاكرات جدي و پايدار به دست مي آيد و اين بسيار مثبت است كه دو طرف بر سر مذاكرات كارشناسي در 18 مارس در استانبول و دور ديگري از مذاكرات سياسي در روزهاي 5 و 6 آوريل در آلماتي توافق كردند.
وي در عين حال درباره مثبت يا مفيد بودن مذاكرات گفت: من موافقم كه اين مذاكرات تنها مفيد بود زيرا ما هنوز به يك نتيجه ملموس نرسيده ايم.
كيمبل با تأكيد بر اينكه شرايط امروز با 5 سال پيش فرق كرده تأكيد كرد: ما امروز در شرايطي هستيم كه نسبت به پنج سال پيش بسيار متفاوت است. ما ديگر به دنبال تعليق كامل و دائمي تمام فعاليت هاي غني سازي در ايران نيستيم و دليل اين امر نيز آن است كه اين ديگر گزينه اي واقع بينانه يا عملي نيست. ايران متاسفانه تعداد بسيار زيادي سانتريفيوژ نصب كرده است.
وي خاطرنشان مي كند: آنها سرمايه گذاري سياسي، اقتصادي و مالي زيادي در اين كار كرده اند و ديگر مايل به مذاكره براي كنار گذاشتن آن نيستند. اكنون مسئله حياتي اين است كه آنان را از غني سازي در سطوح بالاتر منع كنيم.
 


توصيه انتخاباتي وزير اطلاعات خاتمي به گروه هاي اصلاح طلب (خبر ويژه)

وزير اطلاعات دولت اصلاحات از اصلاح طلبان خواست روي نامزدي از اصلاح طلبان معتدل يا اصولگراي اصلاح طلب اجماع كنند. علي يونسي مي گويد نامزدي خاتمي يا هاشمي باعث اتحاد دوباره اصولگرايان خواهد شد و اين به صلاح نيست.
يونسي در مصاحبه با روزنامه زنجيره اي بهار ادعاي خاتمي درباره تداركاتچي بودن رئيس جمهور و اظهارات احمدي نژاد درباره كم بودن اختيارات را رد كرد و گفت: من نه آن حرفي را كه آن موقع گفته شده، صحيح مي دانم و نه اين حرف آقاي احمدي نژاد را. وقتي كه قانون اساسي براي هر شخصيتي، هر نهادي و هر قوه اي وظايفي معين كرده هركس كه مي آيد بايد بداند در محدوده اين قانون بايد عمل كند. ممكن است شما از يك رئيس جمهور خوشتان بيايد و از رئيس جمهور ديگر بدتان بيايد. بالاخره ممكن است يك زمان به نفع شما و يك زمان به ضرر شما باشد. هميشه قانون اين طور است. در شرايطي كه ما هستيم مصلحت نيست كه كانون اصلي قدرت را بدهيم به يك حزب پيروز.
يونسي با بيان اينكه معين در انتخابات سال 84 گزينه مناسبي نبود، خواستار نامزدي اصلاح طلبان معتدل در انتخابات پيش رو شده و گفت: آنها (اصلاح طلبان) حتي مي توانند به يك گزينه اصولگراي معتدل رو بياورند كه نتيجه اش به نفع آنها باشد.
وي در واكنش به اعتراض خبرنگار گفت: راه اصلاح طلبي مهم است نه الزاما فرد اصلاح طلب مثلا امروز آقاي ناطق خيلي اصلاح طلب تر از بعضي اصلاح طلبان است. ديدگاه هاي اقتصادي، اجتماعي و سياسي خيلي اصولگرايان معتدل و اصلاح طلبان معتدل از خيلي از اصلاح طلبان بهتر است.
وزير اطلاعات دولت اصلاحات مي گويد برخي اصلاح طلبان همين الان هم تلاش مي كنند آقاي هاشمي را بياورند اما قبول نمي كند، آقاي هاشمي كه به تعريف اصلاح طلب نيست يا حتي آقاي ناطق. الان خيلي از اصلاح طلبان از آقاي ناطق دعوت كردند ولي آقاي ناطق قبول نكرده. براي اين كه مي گويند اگر اين ها آمدند شرايطي به وجود مي آيد كه هم اصلاح طلب و هم رقيبش مي تواند در آن جا نفس بكشد.
وي در بخش ديگري از اين مصاحبه با بيان اينكه «من شانس را در اصولگراي اصلاح طلب مي دانم» و «تشخيص من اين است كه تنها شانس اصلاح طلبان در حمايت از يك اصولگراي اصلاح طلب است؛ مثل آقاي هاشمي كه از همه نيروها استفاده مي كرد»، گفت: احساس من اين است كه اگر اجماعي بشود، امكان راي آوري بالاست.
وي همچنين گفت: اگر از فضاي موجود استفاده نشود و آقاي هاشمي يا آقاي خاتمي بخواهد بيايد دوباره همه آن ها (اصولگرايان) متحد و دشمني ها تجديد خواهد شد، دوباره فضاي 88 تكرار خواهد شد.
خبرنگار مي پرسد «يعني فكر مي كنيد حضور آقاي خاتمي باعث مي شود دوباره تمام اصولگرايان متحد شوند؟ و يونسي پاسخ مي دهد بله، چه هاشمي و چه آقاي خاتمي. اين ها بايد در حاشيه بمانند. بايد بدانيم و بفهميم در اين دعواي بين اصولگرايان يك فرصت تاريخي براي تنفس به وجود آمده اما نه براي آقاي هاشمي و خاتمي، براي معتدل ها و الا باز هم خطر عمده مي شود و همان ها دوباره برمي گردند. روي شخص اين دو نفر حساسيت ويژه هست.
 


آقاي بن افلك خسته نباشيد

زحمت خودتان را كشيديد اما... (خبر ويژه)


«فيلم آرگو و توفيق اش در كسب جايزه اسكار، سندي مبرهن در قابل ترحم بودن آمريكايي هاست». داريوش سجادي (مدير شبكه ماهواره اي تعطيل شده هما) ضمن درج اين تحليل نوشت: 35 سال پيش و در مقطعي كه نظام بين الملل زير نگين آمريكا و شوروي تعريف شده بود؛ آن هم آمريكايي كه برحسب تعريف، كشورهاي ذيل اين ابرقدرت مي بايست با هر تشر طابق النعل بالنعل تسليم اوامر ايشان شوند، بناگاه توسط چند جوان دانشجو همه ابهت و اقتدار و قدرت خود خوانده اش به تمسخر و تحقير كشيده شد.
وي در وبلاگ خود خاطرنشان مي كند: هنوز 20 سال از «بحران موشكي كوبا» نگذشته بود كه طي آن «كندي» رئيس جمهور وقت ايالات متحده با يك تشر و چشم غره توانست نيروهاي «خروشچف» را تا عمق كرملين به عقب براند و فخر اقتدار واشنگتن در مقابل ابرقدرت شرق را به دنيا بفروشد و اينك كار به جايي رسيده كه كارگردان آمريكايي با افتخار از فرار زبونانه و حقارت آميز 6 ديپلمات آمريكايي از يك كشور جهان سوم و اقدام انقلابي چند جوان دانشجو، حماسه مي سازد!!! و از اين فرار خفت بار به خود مي بالند!!! تمامي تلاش هاي هاليوود طي 35 سال گذشته صرف بازتوليد آن اقتدار پوشالي و به سخره گرفته شده توسط جوانان دانشجو شده است. آرگو آخرين آن بود. پيش از اين فيلم هايي نظير «بدون دخترم هرگز» و «300» و «ايرانيوم» نيز در چارچوب بازتوليد همان اقتدار به سخره گرفته شده و استتار آن تحقير بين المللي تهيه و اكران شده بود.
سجادي مي نويسد: آقاي بن افلك خسته نباشيد! شما زحمت تان را كشيديد و اين حداقل حق شما بود تا از فرار زبونانه 6 ديپلمات آمريكايي از تهران كه تا پيش از اين قرار بود آقاي دنيا باشند «ژانر» قهرمانانه و سلحشورانه بسازيد و لو آنكه ژانرتان مبتني بر تخيل باشد. اما بيني و بين الله حلاوت اشغال سفارت و تركاندن حباب پوشالي اقتدارتان در ايران تا آن اندازه عميق بود و هست كه با چنين «فيلم هايي تخيلي» نمي توانيد به جبران برآئيد.
يادآور مي شود تسخير لانه جاسوسي واكنش ملت ايران به 25 سال رفتار ظالمانه آمريكا در ايران بود كه همچنان كه پس از پيروزي انقلاب اسلامي تداوم داشت. انتشار گوشه اي از اسناد لانه جاسوسي، ثابت كرد كه سفارت آمريكا صرفاً به عنوان مركز تجديد سازمان كودتاي آژاكس (28 مرداد 32) فعاليت مي كند. با اين حال فيلم آرگو بدون آن كه به علل موجده تسخير لانه جاسوسي بپردازد، به روايت سراسر تحريف اين ماجرا و فرار چند جاسوس آمريكا از ايران مي پردازد.
اقدام آمريكايي ها در اعطاي جايزه اسكار به فيلم آرگو آن هم توسط همسر رئيس جمهور اين كشور (ميشل اوباما)، اقدامي سبكسرانه حتي در محافل آمريكايي ارزيابي شد. تحليلگر راديو فردا مي گويد: «اين فيلم يكي از بدترين انتخاب هايي بوده كه در طول تاريخ اسكار شده است. من مي خواهم با تأكيد بگويم كه شايد اين بزرگترين غفلت و اشتباهي است كه در تاريخ اسكار شده كه يك فيلمي مثل آرگو كه ابداً فيلم خوبي نيست و ضعف هاي زيادي دارد بيايد و جايزه بهترين فيلم سال را بگيرد و آنهم در سالي كه قحطي فيلم خوب نبوده است. فيلم آرگو نه سناريوي محكمي دارد و نه كارگرداني درست و حسابي دارد و فيلمي است كه سوء استفاده مي كند از يك اتفاق و آن را تبديل مي كند به يك فيلم توخالي جيمز باندي. يعني مي آيد تمام آن عناصري را كه مي توانستند در اين فيلم وجود داشته باشند و به تحليل يك مسئله تاريخي كمك كنند را كنار مي گذارد و آن عناصر اكشن و حادثه اي را بزرگ مي كند تا يك فيلم پرتنش و پرهيجان ساخته شود. در آن مورد هم اتفاقاً زياد موفق نيست چون از كليشه هاي تكراري و نخ نما استفاده مي كند».
 


در جلسه هيئت دولت

 استاندارجديد كرمانشاه انتخاب شد

در جلسه هيئت دولت حجت الله دمياد به عنوان استاندار جديد كرمانشاه انتخاب واز خدمات استاندار قبلي اين استان در دوره تصدي قدرداني شد.
هيئت وزيران در جلسه عصر يكشنبه خود كه به رياست محمود احمدي نژاد برگزار شد، درخصوص مبالغ سود سهام عدالت سالهاي 1385 و1386 تصميماتي را اتخاذكرد.
در اين جلسه مقرر شد با توجه به عدم دريافت سود سهام طرح مذكور توسط برخي مشمولان به دليل عدم مراجعه به بانكهاي عامل، سازمان خصوصي سازي براي آخرين بار نسبت به فراخوان جهت دعوت از مشمولان طرح ياد شده در روزنامه هاي كثير الانتشار اقدام كند .
همچنين در اين جلسه حجت الله دمياد به عنوان استاندار جديد كرمانشاه انتخاب شد واز خدمات استاندار قبلي اين استان در دوره تصدي قدرداني شد.
اعطاي نشان دولتي به اسكندر مومني رئيس راهنمايي ورانندگي نيروي انتظامي و شهريار افندي زاده معاون وزير ورئيس سازمان راهداري حمل ونقل جاده اي به جهت تلاشهاي آنها در كاهش تصادفات جاده اي از ديگر برنامه هاي هيئت دولت بود.
دولت درباره اختصاص اعتبار لازم به منظور آزادي زندانيان ناشي از سوانح رانندگي نيز تصميمات لازم را اتخاذ كرد.
بر اين اساس مصوب شد، براي آزاد كردن زندانياني كه در رابطه با حوادث رانندگي محكوم به پرداخت ديه شده و در زندان بسر مي برند از محل منابع صندوق تامين خسارتهاي بدني اعتبار لازم تامين و اختصاص يابد .
همچنين مقرر شد براي آزادي ده هزار زنداني داراي محكوميت مالي غير كلاهبرداري كه در زندان ها بسر مي برند رئيس جمهور مبلغي را در اختيار ستاد مردمي رسيدگي به امور ديه قرار دهد و معادل همين مبلغ توسط ستاد ديه از محل كمكهاي خيرين تامين شود تا با گذشت رضايتمندانه شاكيان نسبت به آزادي آنان اقدام لازم صورت گيرد.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني دولت ، هيئت وزيران يك روز از حقوق خود را براي آزادي زندانيان واجد شرايط اختصاص دادند.
 


صفحه (10)


صفحه (3)


صفحه (2)

     


(صفحه(6(صفحه(7(صفحه(8(صفحه(11(صفحه(5(صفحه(12(صفحه(9(صفحه(4(صفحه (2.3.10