(صفحه(8(صفحه(15(صفحه(11(صفحه(5(صفحه(16(صفحه(13(صفحه(4(صفحه (2.3.14


پنجشنبه 2 ارديبهشت 1389- شماره 19626
 

هيكل : برخي كشورهاي عربي درمحاصره غزه دخيل هستند
مردم معترض كاليفرنيا سخنان اوباما را قطع كردند
غرب در آستانه بحراني بزرگتر (چشم انداز)
به مناسبت روز نكبت برگزار شد تظاهرات هزاران فلسطيني عليه جنايات رژيم صهيونيستي
همكاري جوانان قرقيز با پليس براي برقراري آرامش در بيشكك
اعطاي حق راي به ساكنان واشنگتن باز هم از دستور كار كنگره خارج شد
مقابله با سياست هاي منطقه اي آمريكا محور مذاكرات سران آلبا در كاراكاس
خواست تظاهركنندگان در نيوزيلند سفارت اسرائيل را باز نكنيد
ميشل عون خلع سلاح حزب الله را غير ممكن دانست
اطلاعات عمومي آمريكايي ها !



هيكل : برخي كشورهاي عربي درمحاصره غزه دخيل هستند

نويسنده بزرگ مصري تاكيد كرد، متاسفانه اين خود طرف هاي عربي هستند كه فلسطينيان را محاطره كرده و آنها را به گرسنگي كشانده اند.
به گزارش مركز اطلاع رساني فلسطين، محمد حسنين هيكل طي اظهاراتي اعلام كرد كه مسئله فلسطين در حال حاضر مرحله سختي را پشت سر مي گذارد وهيچ كس نمي تواند اوضاع نامناسب باريكه غزه را تصور كند.وي افزود، عامل محاصره شهروندان فلسطين در غزه تنها صهيونيست ها نيستند بلكه متاسفانه برخي كشورهاي عربي در اين محاصره در تحريم مشاركت دارند و باعث رنج و بدبختي مردم غزه شده اند.هيكل با اشاره به تداوم طرح هاي رژيم صهيونيستي درمنطقه و وجود نداشتن هيچگونه عامل بازدارنده درمقابل اقدامات اين رژيم تصريح كرد: رژيم اشغالگر قدس جهان عرب را به درگيري هاي بي اهميت مشغول كرده تا توجه آنها را از منازعه واقعي با خود منحرف كند.

 



مردم معترض كاليفرنيا سخنان اوباما را قطع كردند

سخنراني باراك اوباما در «كاليفرنيا» با شعارهاي مردم اين ايالت عليه سياست هاي داخلي و خارجي وي همراه شد.
به گزارش مهر، رئيس جمهور آمريكا كه از ماه مه تاكنون براي اولين بار به كاليفرنياي جنوبي سفر كرده بود با اعتراض حضار در اين سخنراني مواجه شد و معترضين بارها سخنراني وي را قطع كردند.معترضين همچنين خواستار عقب نشيني سريع نظاميان آمريكايي از عراق و افغانستان شدند.روز سه شنبه مردم ايالت «لس آنجلس» نيز در يك مراسم ميهماني عليه سياست هاي اوباما شعار دادند.در ايالات آمريكا علاوه بر ساختمان هاي دولت ايالتي، ساختمان دولت مركزي آمريكا (فدرال) نيز وجود دارد كه چند ماه پيش در پي اعلام راهبرد جديد اوباما در افغانستان، مردم لس آنجلس به سمت ساختمان فدرال در مركز شهر تظاهرات كرده و با سر دادن شعارهايي از دولت خواستند تا به جاي جنگ افروزي معضل بيكاري را رفع كند.

 



غرب در آستانه بحراني بزرگتر (چشم انداز)

پروفسور حميد مولانا
بودجه سال جديد كه باراك اوباما رئيس جمهور آمريكا به كنگره ارائه داد بالغ بر 83/3 تريليون دلار است درحالي كه كسر بودجه ايالات متحده طبق آخرين آمار منتشره از طرف دولت به 56/1 تريليون دلار كه بزرگترين رقم در تاريخ آمريكاست، رسيده است. هزينه دفاعي و تسليحاتي آمريكا در بودجه جديد 708 ميليارد دلار تخمين زده شده است كه اين رقم خود نصف تمام بودجه دفاعي كشورهاي كره زمين است. هزينه جنگ آمريكا در افغانستان و پاكستان در بودجه جديد به 3/192 ميليارد دلار افزايش يافته است درحالي كه بودجه اختصاص داده شده به آموزش و پرورش با همه افزايش هايي كه از طرف دولت فدرال منظور گرديده است حدود 35/21 ميليارد دلار است. بودجه مبارزه با بيكاري و تأمين اشتغال و افزايش حقوق به طور كلي يك رقم 100 ميليارد دلاري را تشكيل مي دهد.
مطالعه جزئيات ارقام بودجه ساليانه دولت آمريكا مي تواند دريچه اي براي طرز تفكر آمريكا بر آينده خود باشد. پيش نويس سياستگذاري جديد دولت آمريكا كه مقارن با ارائه بودجه جديد دولت اوباما به كنگره در واشنگتن منتشر شده است، امكان دو جنگ در يك زمان معين براي آمريكا را سلب مي كند اما سعي مي كند ايالات متحده را براي مقابله با تهديدهاي فضائي، كامپيوتري و جنگ هاي اختصاصي با گروه هاي معين آماده كند. استراتژي جنگي و دفاعي جديد آمريكا بيشتر محصول فكر رابرت گيتس وزير دفاع كنوني و معاون او در حوزه سياستگذاري خانم ميشل فلورنوي است. ژنرال هاي آمريكايي با ذهنيتي كه از زمان جنگ سرد با شوروي سابق به ارث برده اند عموما تسليحات و بودجه براي جنگ هاي معمولي مي خواهند در حالي كه وزير دفاع كنوني آمريكا و همكارانش از جنگ هاي محدود ولي ويژه صحبت مي كنند. حمله به عراق و تسخير آن كشور توسط آمريكا در زمان رياست جمهوري جرج دبليوبوش يك جنگ «انتخابي» بود نه «اجباري». آمريكا اكنون با مشكلات متعدد اقتصادي و سياسي كوشش دارد نقشه جنگ هاي آينده خود را با كمك مالي و نيروي انساني ديگران، مانند ناتو، اتحاديه اروپا، و كشورهاي حاشيه اي و پيراموني تأمين كند.
زلماي خليل زاد سفير افغاني نژاد آمريكا در افغانستان، عراق، و سازمان ملل در دوران رياست جمهوري جرج دبليوبوش اخيرا در مقاله اي از سازش و معامله با طالبان حرف مي زند و يادآوري مي كند كه «آمريكا بايد از نقشه هاي خيالي خود دست بكشد» زيرا طالبان هيچگاه به شرايط آمريكا تن نخواهد داد؛ ثبات سياسي در افغانستان شرط اوليه موفقيت بود. ولي خليل زاد كه سياست دولت بوش را براي سال ها اجرا مي كرد هيچ نقشه مشخصي براي نجات آمريكا از افغانستان ندارد (اينترنشنال هرالدتريبيون 19فوريه 2010). تحليل گر ديگر سرويس اطلاعاتي آمريكا به نام «لارا دادخواه» نيز در كنار همين مقاله مي نويسد: «طالبان راه شكست دادن نيروي هوايي آمريكا را در افغانستان پيدا كرده است» و اضافه مي كند، «به طوري كه نيروهاي ايالات متحده و ناتو به مقدار زيادي از استفاده نيروهاي هوايي خود دست كشيده اند» (همان، 19فوريه 2010). و مقامات ارشد سازمان ملل متحد اعلام كرده اند كه وعده هاي ناتو به افغانستان به كلي نظامي بوده و آمريكا و ناتو نقشي در بازسازي و توسعه زيرساخت هاي سياسي و اقتصادي افغانستان ندارند كمك هاي آمريكا به افغانستان از ديدگاه سازمان ملل بسيار كوته نظرانه است (همان، 18فوريه، 2010).
امروز يكي از بزرگترين مشكلات آمريكا و اروپا بحران هويت شده است و اين بحران ابعاد مختلف سياسي، اقتصادي و فرهنگي به خود گرفته است. دگرگوني هاي جهاني و منطقه اي و ملي ثبات و تعادل اجتماعي و رواني را از مردم و نخبگان و رهبران آمريكا و اروپا سلب كرده است. يك نوع سرگيجي حتي همراه با حقارت در بين غربي ها ايجاد شده است و اين امنيت و آسايش فكري را كه آنها مدت هاست به علت برتري كه داشتند از دست داده اند. آمريكا مي خواهد آن هويت و انگاره سال ها بعد از جنگ جهاني دوم خود را دريابد ولي درك نمي كند كه اين كار ديگر ميسر نيست. اروپا نه تنها هنوز نتوانسته است هويت خود را به عنوان يك اتحاديه سياسي، فرهنگي و اجتماعي دريابد بلكه بازار اروپا نيز با داشتن مشكلات مالي و اقتصادي آن اهميت سال هاي پيشين را از دست داده است. واكنش اروپا و اروپائي ها، و همچنين آمريكا و آمريكائي ها به اسلام، مسلمانان، مهاجران، نژادهاي مختلف و اقليت هاي جديد همه و همه نشانه هاي اين بحران هويت است. اروپائي ها كه مدت ها است ادعاي «آزادمنشي» مي كردند امروز در مقابل كوچكترين پديده مذهبي، ديني، نژادي، فرهنگي و اجتماعي واكنش شديد نشان مي دهند. سياست هاي فرانسه، سوئيس، ايتاليا، دانمارك، انگلستان، هلند، آلمان در مورد حجاب اسلامي، مناره و مساجد مسلمانان ، آموزش و پرورش اقليت ها، همه حكايت از بحران هويت خود اروپائي ها مي كند تا گروه هاي مورد حمله و تحت نظارت و كنترل.
ادوارد گليرز استاد رشته اقتصاد در دانشگاه هاروارد عقيده دارد كه تفكر بسياري از آمريكائي ها و اروپائي ها به اينكه انتخاب باراك اوباما به رياست جمهوري ايالات متحده را به سمت «ترقي خواهان» و «چپ» حركت خواهد داد، يك اشتباه بود. او معتقد است كه بحران هويت آمريكا و اروپا خيلي عميق تر از آن است كه فكر مي كنيم. ديدگاه هاي اروپا و آمريكا درباره «فقر»، «موفقيت» با يكديگر فرق مي كند. مطالعات او و همكارش «ارزولوت مر» نشان مي دهد در كشورهائي كه اقليت ها و اقوام و نژادهاي مختلف در آن فراوان است كمتر به رفاه عمومي پرداخته مي شود. آمريكا يك مثال و مورد تاريخي است و اكنون كشورهاي اروپائي با تنوع مهاجران و اقليت ها به اين سمت تمايل پيدا كرده اند. در حالي كه اروپا به طرف «چپ» تمايل دارد، آمريكا بيشتر به طرف ايدئولوژي راست حركت مي كند و اين شكاف در آينده بيشتر خواهد شد (اينترنشنال هرالد تريبيون، 17 فوريه 2010).
امروز بحران ناسيوناليسم و خودگرائي آمريكا، فرانسه، انگلستان و به طور كلي كشورهاي غرب با هويت ملي كشورهاي شرقي در تصادم است. در آستانه بازديد باراك اوباما از اندونزي كه ماه آينده انجام خواهد شد، مقامات شهرداري جاكارتا اعلام كردند كه مجسمه كودكي اوباما را كه در يكي از پارك هاي شهر نصب شده است به علت مخالفت و انتقاد مردم به محوطه يكي از مدارس شهر انتقال خواهند داد. اوباما در 10 سالگي با مادر خود مدتي در اندونزي زندگي مي كرده و طرفدارانش پس از انتخاب او به رياست جمهوري آمريكا اين مجسمه را در شهر جاكارتا نصب كردند ولي طبق گزارش روزنامه هرالد تريبيون مردم اندونزي عقيده دارند كه اماكن و جايگاه هاي عمومي در شهر جاكارتا بايد متعلق به شخصيت هاي ملي اندونزي باشد كه به ملت خود خدمت كرده اند و «نه به خاطر اينكه يك خارجي بدون هيچ خدمتي فقط در اينجا به مدرسه رفته است» (اينترنشنال هرالدتريبيون، فوريه 6 و 7، 2010). در يك سال اخير هر چه واشنگتن و كاخ سفيد سعي كرده اند با شيوه هاي «روابط عمومي» و تبليغات چهره آمريكا و اوباما را در سطح ملي و بين المللي بهبود بخشند، به همان اندازه و حتي بيشتر، سياست هاي غيرعاقلانه، غيرقانوني و خشونت آميز آمريكا تأثير فوق العاده منفي در سراسر دنيا داشته است. زندان ها و زنداني هاي سري آمريكا در ساير كشورها مورد انتقاد شديد سازمان ملل متحد و كميته هاي وابسته آن قرار گرفته و ايالات متحده جزو كشورهائي اعلام شده كه اصول حقوق بشر را نقض مي كنند (خبرگزاري رويتر، روزنامه ستار كوالالامپور، مالزي، 24 ژانويه 2010).

 



به مناسبت روز نكبت برگزار شد تظاهرات هزاران فلسطيني عليه جنايات رژيم صهيونيستي

سرويس خارجي-
هزاران فلسطيني ساكن سرزمين هاي اشغالي مراسم روز نكبت را در سالگرد تأسيس اين رژيم با برپايي تظاهرات برگزار كردند.
تظاهرات كنندگان در حالي كه پرچم هاي سياه و پرچم فلسطين را در دست داشتند و شعارهاي ضدصهيونيستي مي دادند راهپيمايي خود را از روستاهاي «مسكننه المهجره» آغاز كردند.
شركت كنندگان در اين تظاهرات به حق بازگشت آوارگان فلسطيني تاكيد و تمامي اقدامات نژادپرستانه رژيم صهيونيستي را محكوم كردند.
در اين راهپيمايي براي نخستين بار پرچم تركيه در دست فلسطيني ها ديده مي شد.
اين راهپيمايي با هدف رفتن به روستاهايي كه ساكنان آن به اجبار از منازلشان اخراج شده بودند صورت گرفت.
«محمد زيدان» رئيس كميته پيگيري عالي فلسطين در اين مراسم اظهار داشت:اسرائيل در راستاي نابودي تاريخ و موقعيت جغرافيايي فلسطين تلاش مي كند.
«محمد هاني» سخنگوي مجمع دفاع از حقوق فلسطيني هاي مهاجر نيز گفت، حق بازگشت آوارگان فلسطيني حق مقدسي است و ما هرگز از آن چشم پوشي نمي كنيم.
وي مخالفت خود را با طرح هاي اقامت فلسطيني ها در كشورهاي ديگر و پرداخت غرامت اعلام كرد و از فلسطيني ها خواست حضور گسترده اي در بزرگداشت مراسم روز نكبت داشته باشند.
مردم كرانه باختري، بلندي هاي جولان و ساكنان روستاهاي مختلف در سرزمين هاي اشغالي كه ساكنانشان از اين روستاها مهاجرت كرده اند نيز روز نكبت را برگزار كردند.
همچنين يهوديان مخالف رژيم صهيونيستي نيز طي مراسم ويژه اي مخالفت خود را با موجوديت رژيم صهيونيستي اعلام و پرچم اسرائيل را به آتش كشيدند.
گفتني است تظاهرات روز نكبت از 13 سال پيش به يك سنت تبديل شده و فلسطينيان ساكن فلسطين اشغالي 1948 هر سال تحت شعار «روز استقلال رژيم صهيونيستي روز فاجعه ما است» تظاهراتي در سرزمين هاي اشغالي برگزار مي كنند.
همچنين به رغم مخالفت هاي فلسطينيان با ماهيت رژيم صهيونيستي و برگزاري تظاهرات گسترده در اين زمينه، حسني مبارك رئيس جمهور مصر در نامه اي به همتاي صهيونيست خود شصت ودومين سال اشغال فلسطين را تبريك گفت!
ديدارسران فتح و حماس
جنبش هاي فتح و حماس به منظور بررسي تصميم نظامي رژيم صهيونيستي براي اخراج هزاران فلسطيني از كرانه باختري روز سه شنبه در نوار غزه تشكيل جلسه دادند علاوه بر فتح و حماس نمايندگاني از جنبش هاي جهاد اسلامي، حزب مردمي فلسطين، جبهه خلق براي آزادي فلسطين، جبهه فلسطيني، عربي و جبهه دموكراتيك براي آزادي فلسطين نيز در اين نشست حضور داشتند.اين نشست در راستاي تلاش براي تحقق آشتي ملي و نيز بررسي تهديد رژيم صهيونيستي براي اخراج هزاران فلسطيني از كرانه باختري برگزار شد.در اين نشست توافق شد كه اين گروه ها تظاهرات گسترده اي را عليه اين تصميم نظامي رژيم صهيونيستي برگزار كنند.
يورش مجدد
تانك هاي ارتش رژيم صهيونيستي سه شنبه شب چندين بار مناطق خان يونس وديرالبلح واقع در نوار غزه را هدف قرار دادند.
تانك هاي رژيم صهيونيستي دست كم 10 گلوله و بمب به سمت پايگاه نظامي كيسوخيم و زمين هاي كشاورزي شليك كردند.
همزمان با شليك گلوله و خمپاره به سمت مناطق مذكور، هلي كوپترهاي رژيم صهيونيستي نيز در اين مناطق به پرواز درآمدند.
اين در حالي است كه نظاميان صهيونيست به تدابير امنيتي خود و محاصره شهرالخليل در جنوب كرانه باختري شدت بخشيدند و به شهرك هاي فلسطيني اين شهر يورش بردند.
ساير رويدادها
¤جنبش حماس تاكيد كرد كه تمام تلاش هاي صهيونيست ها براي آزادي شاليت به بن بست رسيده است.
¤فهمي هويدي نويسنده معروف مصري گفت، براي دولت مصر ساخت ديوار فولادي باارزش تر از جان شهروندان مصري است.
¤روزنامه صهيونيستي يديعوت آحارونوت از وخامت حال محمود عباس رئيس تشكيلات خودگردان خبر داد و فاش كرد كه وي طي هفته هاي اخير شش بار به يكي از بيمارستان هاي اردن مراجعه كرده است.
¤دبير كل كميته عالي پيگيري كنگره ملي فلسطين از طرح جديد قطر براي آشتي بين گروه هاي فلسطيني خبر داد.
¤وزير جنگ رژيم صهيونيستي مدعي شد كه رژيم صهيونيستي در حال حاضر در صدد شروع جنگ نيست.

 



همكاري جوانان قرقيز با پليس براي برقراري آرامش در بيشكك

بيش از 15 هزار تن از جوانان قرقيزستان براي كمك به بازگشت امنيت در پايتخت به كمك نيروهاي پليس شتافتند.
به دنبال ادامه روند ناآرامي هاي خياباني كه پس از سقوط دولت رنگي «قربان بيك باقي اف» در تاريخ هشتم آوريل (19 فروردين) در «بيشكك» آغاز شده است، بيش از 15 هزار نفر از جوانان اين كشور با هدف مقابله با گروه هاي چپاولگر كه به تخريب فروشگاه ها، آتش زدن ساختمان ها و سرقت اموال عمومي مي پردازند به كمك نيروهاي امنيتي و پليس شتافتند. در يكي از اين ناآرامي ها كه سه شنبه شب در شمال پايتخت روي داد، پنج نفر كشته و 30 تن ديگر نيز مجروح شدند.
«خانم رزا اتونبايوا»، رئيس دولت موقت قرقيزستان نيز براي كنترل اوضاع از مردم خواست آرامش خود را حفظ كرده و بدين شكل به برقراري صلح و آرامش كمك كنند.
معاون رئيس دولت موقت نيز روز گذشته اعلام كرد، عاملان اين درگيري ها از طرفداران رئيس جمهور مخلوع و فراري هستند كه به شدت با آنها برخورد خواهد شد. از سوي ديگر، يكي از فعالان حقوق بشر در قرقيزستان نيز در توصيف اوضاع حساس اين كشور آسياي مركزي، از ضعف دولت موقت در كنترل اوضاع امنيتي پايتخت خبر داد و افزود: در حال حاضر بيش از 80 درصد جمعيت 5/5 ميليون نفري قرقيزستان را جوانان تشكيل مي دهند و درگيري بين اين قشر اكنون تبديل به يك امر روزمره شده است.
خبر ديگر اينكه، اتحاديه اروپا نيز پس از روسيه و آمريكا اعلام كرد به شرط بازگشت دموكراسي، دولت موقت قرقيزستان را به رسميت مي شناسد.
«كاترين اشتون»، رئيس سياست خارجي اتحاديه اروپا كه دو هفته پس از سقوط دولت «باقي اف»، از دولت موقت حمايت مي كند مدعي شد، اگر اين اتحاديه مطمئن شود قرقيزستان مشروعيت خود را به سرعت بازيافته و به خانواده دموكراتيك بازمي گردد، حاضر است حمايت هاي سياسي، ملي و تكنيكي خود را از سر بگيرد.
گفتني است پس از سقوط دولت رنگي باقي اف و نااميدي دولت غربگراي باقي اف از حمايت هاي آمريكا و غرب، اين كشور فقير هنوز نتوانسته آرامش سياسي و امنيتي خود را به خصوص در بيشكك به دست آورد، طوري كه بسياري از كارشناسان كشورهاي مختلف از احتمال وقوع جنگ داخلي و بلند مدت در اين كشور ابراز نگراني كرده اند.
از سرنوشت «باقي اف» نيز خبر مي رسد، در حال حاضر وي به كشور بلاروس پناهنده شده است. اين خبر روز گذشته به تاييد رئيس جمهور بلاروس نيز رسيد.

 



اعطاي حق راي به ساكنان واشنگتن باز هم از دستور كار كنگره خارج شد

سرويس خارجي -
طرح اعطاي حق راي براي مردم واشنگتن در مجلس قانونگذاري آمريكا براي چندمين بار در دهه گذشته از دستور كار كنگره خارج شد.
پس از آنكه اوايل هفته جاري اعلام شد قرار است به زودي مجلس نمايندگان آمريكا طرح اعطاي حق راي به مردم واشنگتن در كنگره را مورد بررسي قرار دهد، شادماني زايدالوصفي سراسر پايتخت ايالات متحده را فرا گرفت. اما روز گذشته ناگهان يك سناريوي آشنا براي مردم تكرار شد: نمايندگان باز هم طرح اعطاي حق راي را از دستور كار كنگره خارج كردند!
سال 2006 نيز مسئله واشنگتن يك بار در كنگره آمريكا به شكل اميدواركننده اي طرح و پس از مدتي از دستور كار خارج شده بود.
مردم واشنگتن از بدو پيدايش كنگره آمريكا در اين مجمع قانونگذاري فاقد حق راي بوده اند. تحليل گران علت محروميت مردم پايتخت آمريكا از ابتدايي ترين حقوق دموكراتيك را نژادپرستي آنان مي دانند كه حاكميت نژادپرست آمريكا تمايلي به احقاق حقوق آنها ندارد.
به نوشته پايگاه اينترنتي شبكه CBS آمريكا، «استني هوير» رهبر اكثريت مجلس نمايندگان آمريكا از اينكه طرح حق راي موسوم به DC VRA از دستور كار كنگره خارج شده عميقا اظهار تاسف كرد و در عين حال يادآور شد: «مردم واشنگتن بايد از تلاش براي تصويب اين طرح دست بردارند.»
«جنبش راي براي واشنگتن» در پي اين اقدام كنگره يك بيانيه انتقادي منتشر كرد. در اين بيانيه كه نسخه اي از آن در اختيار كيهان قرار گرفت، آمده است: «مردم واشنگتن عقب نشيني نخواهند كرد. اين جنبش به تلاش هاي خود براي تصويب طرح اعطاي حق راي به مردم پايتخت آمريكا ادامه خواهد داد.»
«ايلير ژركا» رئيس اين جنبش سال گذشته در گفت وگو با كيهان آمريكا را تنها كشوري خوانده بود كه مردم پايتخت خود را از داشتن حق راي محروم كرده است.

 



مقابله با سياست هاي منطقه اي آمريكا محور مذاكرات سران آلبا در كاراكاس

سران كشورهاي اتحاديه «آلبا» در نهمين نشست خود در ونزوئلا بر ادامه حفظ وحدت و مبارزات ضدامپرياليستي تاكيد كردند.
نهمين نشست اتحاديه «آلبا» كه در آن سران كشورهاي عضو در «كاراكاس» پايتخت ونزوئلا گرد هم آمدند، در حالي برگزار شد كه شركت كنندگان براي چندمين بار بر حفظ وحدت كشورهاي عضو و ادامه مبارزات ضدامپرياليستي خود تاكيد كردند.
«رافائل كوره آ»، رئيس جمهور اكوادور در اين جلسه از تمام ملت هاي آمريكاي لاتين و كارائيب خواست به مبارزات خود براي كسب استقلال سياسي، اقتصادي، فرهنگي، علمي و فناوري ادامه دهند.
«كوره آ» كه روز سه شنبه سخن مي گفت افزود: آمريكاي لاتين 200 سال پس از مبارزه نخست براي استقلال، اكنون بايد براي بار دوم و نهايي به استقلال برسد.

 



خواست تظاهركنندگان در نيوزيلند سفارت اسرائيل را باز نكنيد

فعالان سياسي نيوزيلند به منظور مخالفت با بازگشايي سفارت رژيم صهيونيستي در ولينگتون پايتخت اين كشور تظاهرات كردند. اين فعالان تاكيد كردند كه با بازگشايي سفارت اسرائيل در هر مكاني از خاك نيوزيلند مخالفند.
تظاهرات كنندگان فرياد مي زدند به نسل كشي و محاصره غزه پايان دهيد.

 



ميشل عون خلع سلاح حزب الله را غير ممكن دانست

رئيس جريان ملي آزاد لبنان تاكيد كرد كه خلع سلاح حزب الله ممكن نيست.
به گزارش خبرگزاري فارس، ميشل عون در گفت وگو با روزنامه شرق الاوسط اظهار داشت: در حال حاضر جايگزيني براي حزب الله در جهت مقابله با تجاوز احتمالي اسرائيل وجود ندارد و به همين دليل خلع سلاح حزب الله ممكن نيست.
وي افزود: ارتش لبنان در شرايط كنوني آمادگي ايستادگي در مقابل تجاوز احتمالي اسرائيل عليه لبنان را ندارد و ارتش تنها مي تواند با مشكلات داخلي مقابله كند و در برابر گروه هاي مسلح موجود در اردوگاه هاي فلسطيني بايستد.
عون تصريح كرد: ما به سلاح مقاومت به عنوان بخشي از راهبرد دفاعي نگاه مي كنيم واين سلاح را پاسخ طبيعي به ادامه اشغالگري اسرائيل و لجاجت آن براي اجرا نكردن قطعنامه هاي شوراي امنيت به ويژه قطعنامه 1701 مي دانيم.
رئيس جريان ملي آزاد لبنان گفت: در حال حاضر هر روز شاهد تجاوزات اسرائيل عليه خاك لبنان و يا اظهارات تحريك آميز و اتهام هاي كاذب و يا نقض حاكميت لبنان هستيم و در اين شرايط چگونه مي توان به موضوع سلاح حزب الله رسيدگي كرد.
وي اضافه كرد: من مقاومت حزب الله را پاسخ طبيعي به تجاوزات اسرائيل و نقض حريم لبنان از سوي اين رژيم مي دانم.
عون اظهار داشت: سؤال اين است كه اگر حزب الله خلع سلاح شود در صورت تجاوز اسرائيل كدام راهبرد براي ما باقي مي ماند؟ به همين دليل و بنا به دلايل زياد ديگر خلع سلاح حزب الله ممكن نيست.
در همين رابطه وليد جنبلاط رئيس حزب سوسياليست ترقي خواه لبنان نيز تاكيد كرد كه رژيم صهيونيستي در طول تاريخ در دوره اي كه مقاومت و سلاح مقاومت نبوده به لبنان حمله كرده و به همين دليل حفظ سلاح مقاومت ضروري است.

 



اطلاعات عمومي آمريكايي ها !

درباره حماقت آمريكايي ها و بي سوادي و ناداني شان نسبت به امور دنيا حتما تا به حال چيزهايي شنيده ايد. مثلا اينكه، از نگاه مردم كوچه و خيابان ينگه دنيا - حتي شخصيت هاي سياسي و غيرسياسي و تحصيلكرده هايشان - كره و عراق «يك جايي طرف هاي استراليا است» يا اينكه، از بين اسرائيلي ها و فلسطيني ها هنوز معلوم نيست «كدامشان به طرف آن يكي سنگ پرتاب مي كنند!» و يا باز هم، خدا مي داند كه «ديوار برلين» در كجاي دنيا قرار داشته است. اما، نه فكر كنيد كه مثلا انگليسي ها وضعي بهتر از آمريكايي ها دارند!
حالا، بخوانيم گزارش خياباني يك خبرنگار آمريكايي را كه سايت «آلتر انفو» آن را نقل كرده و به صورت سوال و جواب ارائه شده است. اما، خبرنگار آمريكايي ديگر ذكر نمي كند كه مصاحبه خياباني اش را دقيقا در كدام قسمت آمريكا انجام داده است،
براي هر سوال هم جواب اقلا 2 شهروند آمريكايي ارائه شده است:
¤ كشوري را نام ببريد كه با حرف «يو» (U) شروع شود.
1) يوگسلاوي (كه البته با حرف «واي» - y ! شروع مي شود) - 2) يوتا ( ايالت آمريكا!) - 3) يوتوپيا (كه كشوري خيالي و در اصل «مدينه فاضله» است).
اسرائيلي ها چه ديني دارند؟
1) اسرائيلي - 2) مسلمان - 3) اسلامي - 4)احتمالا كاتوليك
¤ دين بودايي هاي تبت چيست؟
1) ؟؟؟؟ 2) اسلامي؟ درست نمي دانم!
¤ چه كسي در جنگ ويتنام پيروز شد؟
1) آمريكايي ها 2) آيا ما در جنگ ويتنام هم بوده ايم؟!
¤ «فيدل كاسترو» كيست؟
1) احتمالا، يك خواننده!
¤ يك مثلث چند ضلع دارد؟
1) معلوم است، چهار ضلع!- 2) اصلا ضلع ندارد ... خوب، شايد هم يكي!
¤ واحد پول انگليس چيست؟
1) ؟؟؟؟- 2) انگليس اصلا چي هست؟ - 3)نمي دانم - 4) احتمالا همان پول آمريكايي است - 5) پول ملكه اليزابت نيست؟!
¤ در ارتباط با جنگ ضد تروريسم، فكر مي كنيد كشور بعدي كدام است؟
1) براي اشغال كردن؟ خوب، عربستان سعودي - 2) يك جايي در خاورميانه 3) فكر مي كنم ... ايتاليا! - 4) كوبا - 5) روسيه، چين - 6) هند و پاكستان - 7) اندونزي، برزيل - 8) كانادا - 9)سريلانكا - 10) احتمالا فرانسه!
¤ چرا فرانسه؟
- به نظر مي رسد تنشي بين ما باشد!
¤ «توني بلر» كيست؟
1) او را نمي شناسم! يك مهمان است؟ - 2)هنرپيشه است.
¤ كدام كشور جزو «محور شيطان» است؟
1) مي دانم كه آلمان يكي از آنهاست! در مورد آنهاي ديگر مطمئن نيستم - 2) خوب، كاليفرنيا! - 3) نيويورك! 4) بيت المقدس - 5) فلوريدا - 6)فلسطيني ها و اسرائيلي ها - 7) فكر مي كنم ...مي سي سي پي!
¤ انسان چند كليه در بدنش دارد؟
1) بدون شك، يكي!
¤ چه تعداد جنگ جهاني تا به حال روي داده است؟
1) معلوم است؟ سه تا!
¤ «هيروشيما» و «ناگازاكي» به چه دليل معروفند؟
1) به خاطر جودو نيست؟ يا كشتي!
¤ چند «برج ايفل» در شهر «پاريس» وجود دارد؟
1) به نظر من، 10 تا!
¤ «القاعده» چيست؟
1) يك گروه انتحاري در اسرائيل رئيسشان هم «ياسر عرفات» است! همه اين را مي دانند!
¤ ديوار برلين در كجا قرار داشت؟
- هيچ ايده اي ندارم ...
و حالا بشنويم از انگليسي ها:
¤ پول رايج ايرلندي ها چيست؟
1) يورو جنوب ايرلند - 2) پوند - 3) ميليون!
¤ پول رايج انگليس كدام است؟
1) نمي دانم!
¤ پرچم انگليس چند رنگ دارد؟
1) اوه، 4 رنگ؟ - 2) دو رنگ - 3) 5 رنگ!
¤ پرچم اتحاديه اروپا چند رنگ دارد؟
1) بدون شك، 3 رنگ!
¤ يك اتومبيل انگليسي را نام ببريد ...
1) سوزوكي - 2) فورد - 3) سيتروئن - 4)نمي دانم - 5) ولوو - 6) پژو!
¤ اسم نخست وزير كنوني انگليس چيست؟
1) جرج بوش نيست؟ - 2) جك بلير!
¤ مثلث چند ضلع دارد؟
1) 5 ضلع ... اصلا چي هست؟ فكر كنم 4 تا!
¤ سرويس خارجي كيهان

 

(صفحه(8(صفحه(15(صفحه(11(صفحه(5(صفحه(16(صفحه(13(صفحه(4(صفحه (2.3.14