(صفحه(6(صفحه(7(صفحه(8(صفحه(11(صفحه(5(صفحه(12(صفحه(9(صفحه(4(صفحه (2.3.10


سه شنبه 21 خرداد  1392 - شماره 20514

صفحه (10)

صفحه (3)

صفحه (2)

     
بازی تا دقیقه 90 (یادداشت روز)
کیهان و خوانندگان
دو حزبی (گفت و شنود)
آخرین هماهنگی‌های قبل از انتخابات در جلسه مشترک شورای نگهبان با نامزدها
با ارسال نامه‌ای به ستاد انتخابات کشور حداد عادل به نفع اصولگرایی انصراف داد
سخنگوی شورای نگهبان شایعه بررسی مجدد صلاحیت‌ها را تکذیب کرد
حذف عارف و حمایت از روحانی برای اصلاح‌طلبان قوز بالا قوز شد (خبر ویژه)
واشنگتن‌پست: سرسختی حزب‌الله مسیر جنگ سوریه را تغییر داد(خبر ویژه)
نتانیاهو : خودمان را گول نزنیم
انتخابات ایران چیزی را تغییر نمی‌دهد(خبر ویژه)
دوست خوب منافقین: من هم تحریم!(خبر ویژه)
 


هیجان و شور و نشاط انتخابات در سراسر کشور اوج گرفته است و حتی بسیاری از رسانه‌های ضدانقلاب و خارجی که ماموریت دارند فضای یاس و ناامیدی را پمپاژ کنند بر این واقعیت اذعان دارند که انتخابات در ایران حداکثری خواهد بود و به تعبیر گاردین جهان به انتخابات ایران چشم دوخته است.
میان تحلیل‌ها و گمانه‌زنی‌ها پیرامون انتخابات 24 خرداد و اینکه چه کسی می‌تواند انتخاب و اعتماد مردم را جلب کند تنها 3 روز فاصله است.
البته این احتمال هم وجود دارد که انتخابات به دور دوم کشیده شود و آنگاه 7 روز دیگر باید به انتظار نشست و در نهایت 31 خرداد ایستگاه نهایی یازدهمین دوره ریاست‌جمهوری خواهد بود.
حساسیت این روزها و رسالت بزرگ مردم در تشخیص فرد اصلح و خلق حماسه سیاسی نقطه‌ای است که دشمن از مدتها قبل آن را نشانه رفته است.
بنابراین هرچند فضای انتخاباتی کشور و شور و هیجان مردم و تلاش و تکاپوی پرحجم نامزدها نشانه آن است که دشمن در اولین هدف خود یعنی به چالش کشیدن مشارکت حداکثری ناکام بوده و طرفی نبسته است ولی نباید در میان بازار داغ تبلیغات نامزدها از یاد برد که اتاق‌های فکر دشمن سناریوهای چند لایه و پیچیده‌ای برای انتخابات در پیش رو طراحی و تدارک کرده‌اند.
از نظر حریف بازی انتخابات تا دقیقه 90 ادامه دارد و برای هر مقطع آن برنامه و دسیسه‌ای چیده‌اند. از همین روی در فاصله بسیار کوتاه باقی مانده تا انتخابات نباید فکر کرد که دشمن تماشاچی خواهد بود و فقط به عرصه انتخابات می‌نگرد و دیگر هیچ.
سوال کلیدی این است که در شرایط کنونی نگاه دشمن به کدام نقطه درباره انتخابات ایران دوخته شده است؟ آیا ساده‌لوحی نیست که «بازی انتخابات» -به تعبیر مراکز مطالعاتی غربی- را تمام شده و رو به پایان فرض کنیم؟
برای واکاوی این پرسش در میدان انتخابات و رسیدن به پاسخ چند نکته قابل اعتناست که موضوع اصلی این نوشته را دربر می‌گیرد؛
1- رفتارشناسی دشمنان کشورمان آشکارا نشان می‌دهد که آنها همواره درصدد هستند تا از دالان انتخابات سیاست‌ها و سناریوهای خود را به ایران تحمیل نمایند. چرا و چگونه؟ چون در مواجهه با ایران دچار مشکلاتی هستند و علی‌رغم بلوف «همه گزینه‌ها روی میز است»! می‌خواهند به صورت مواجهه نرم با ایران روبرو شوند.
بنابراین اتاق‌های فکر دشمن بر این مسئله متمرکز است که میدان انتخابات در ایران را به بزنگاهی پرهزینه و پرچالش تبدیل نماید.
نمونه اعلای تلاش دشمن در این‌باره، انتخابات ریاست‌جمهوری سال 88 بود که نه چالش در مشارکت یا چالش در رقابت و کاندیداها بلکه چالش در مشروعیت و سلامت انتخابات را هدف گرفته بود.
اما علی‌رغم تمام برنامه‌ریزی‌ها و تحرکات چند لایه دشمن، این کارشکنی نتیجه معکوس داد و «قدرت نرم» ایران به سدی در برابر توطئه‌های دشمن تبدیل گشت.
جالب اینجاست که مراکز مطالعاتی و نزدیک به اتاق‌های فکر دشمن هم این واقعیت را به بیرون درز داد و از جمله مرکز سابان وابسته به اندیشکده بروکینگز اذعان کرد که براندازی در ایران ناشدنی است.
بعد از فتنه سال 88 جمع‌بندی مراکز رسمی و مطالعاتی کشورهای غربی در مواجهه با ایران یک ترجیع‌بند مشترک داشت؛ «تغییر رژیم در ایران ممکن نیست».
2- گام بعدی دشمن این بود که «تغییر رفتار ایران» را هدف قرار بدهند. به قول سردبیر نشریه معروف فارین پالیسی مشکل آمریکا با ایران این است که جمهوری اسلامی سرپیچی می‌کند.
جرمی هاوند توضیح می‌دهد که سرپیچی ایران ناشی از استقلال این کشور است و بلافاصله می‌افزاید؛ برای همین است که ایران، آمریکا را عصبانی کرده و مورد غضب کاخ سفید است.
خب، با این حساب معنای «تغییر رفتار» بسیار واضح است و آن اینکه هر چه حریف گستاخ و پرمدعا می‌گوید، ایران مسامحه کند و در بستر مذاکره قدرت‌های غربی بر استقلال و اصول خود پافشاری و اصرار نکند!
اما این خواسته- بخوانید آرزو- هم نقش بر آب شد و سوزان مالونی طی مقاله‌ای که در وبسایت بروکینگز منتشر شد به صراحت نوشت؛ «واشنگتن آنجا که باید کم آورده است و آن ایجاد «تغییر رفتار ایران» است.»
3- دشمن باز هم متوقف نشد و تصمیم نگرفت که تنها تماشاگر مواجهه با ایران باشد. این بار «تغییر محاسبات مسئولان ارشد نظام» را هدف گرفت. چرا؟ یک استدلال ساده در این هدف بود و آن اینکه ناکامی در تغییر رفتار ایران به خاطر محاسباتی است که جمهوری اسلامی از رویارویی و مواجهه با حریف دارد. پس به زعم دشمن اگر محاسبات ایران تغییر کند، رفتار او نیز تغییر خواهد کرد. برای همین منظور در دو سال گذشته بالاترین فشارها و تحریم‌ها علیه کشورمان اعمال شد با مختصات-به قول آمریکایی‌ها- فلج‌کنندگی و گزندگی ملت ایران که از آن به عنوان «ضربه آخر» یاد کردند ولی نتیجه چه شد؟
واقعیت آن است که قادر نبودند محاسبات ایران را تغییر دهند چون آنچه که عیان شد اشتباه محاسباتی حریف بود.
آیا تحریم‌های موسوم به اول ژوئیه که قرار بود ظرف 6 ماه کار را یکسره کند به نتیجه رسید؟
آیا پیشرفت‌ها و دستاوردهای علمی و هسته‌ای ایران متوقف شد؟
مگر در کنگره آمریکا، التهاب ویرانگر اقتصادی و ناآرامی‌های اجتماعی را برای پایان سال 91 و منتهی به انتخابات 24 خرداد 92 تدارک ندیده بودند؟
و دهها سؤال و نکته در این میان گفتنی است ولی 2 نمونه روشن کننده آن است که محاسبات حریف با اشتباهات استراتژیک گره خورده است؛ یکی آنکه پس از این همه تحرکات و توطئه‌ها علیه ایران، ماه قبل کنگره آمریکا در گزارشی رسمی- البته دیرهنگام- اذعان کرد که در تحریم ایران به نتایج تعیین شده نرسیدیم و شکست خوردیم.
دیگر آنکه واشنگتن پست به صراحت خاطرنشان کرد که تحریم‌ها ناکارآمد بوده، ناآرامی اجتماعی ایجاد نکرده و نهایتاً اینکه ایران هیچ اثری از تسلیم نشان نمی‌دهد.
4- از اینجا به بعد است که دشمن در گام آخر، تشکیک در دستاوردها و پیشرفت‌های جمهوری اسلامی در سال‌های اخیر را هدف گرفته است.
برای همین هرچه به انتخابات نزدیکتر شدیم، این خط از سوی دشمن پیگیری و رهگیری شد که «مقاومت، رمز پیشرفت» نیست.
متاسفانه در شرایط رقابت‌های انتخاباتی برخی نامزدها- خواسته یا ناخواسته- جدول دشمن را پر کردند و قرائتی از وضعیت موجود کشور ارائه کردند که با دستاوردهای بزرگ هسته‌ای، علمی، دفاعی و نقش تعیین‌کننده و ممتاز جمهوری اسلامی در تحولات منطقه‌ای همخوانی نداشت.
برخی آنچنان از «نجات اقتصادی»! دم زدند که گویا اهرم تحریم‌ها کشور را قفل کرده است و راه‌حل تحریم‌ها از مسیر وادادگی در برابر سیاست‌های گستاخانه و خصمانه حریف می‌گذرد.
یا آنچنان واقعیت‌ها را نادیده گرفتند که تنها راه‌حل موجود را «بستن با کدخدا» توصیف کردند. کدخدایی که خود در گرداب مشکلات اقتصادی گرفتار شده و در حالی که به تعبیر آن روزنامه‌نگار آمریکایی، ایران با اقتدار و مستقل، آمریکا را عصبانی کرده است.
عجیب است که حریف آمریکایی بر ناتوانی در برابر ایران به خاطر تغییر رفتار جمهوری اسلامی اذعان می‌کند و آقایان با ژست تدبیر امور، «کاهش شکاف ایران با غرب»! را پیشنهاد می‌دهند و یا با ژست پختگی بر طبل به اصطلاح «آشتی با دنیا»! می‌کوبند.
این همان خطی است که در همین چند روز باقی مانده جریانی تلاش می‌کند آن را به اصطلاح به یک موج در جامعه تبدیل کند و می‌پندارد که اینچنین آراء مردم را جلب خواهند کرد.
اما مشکل آنجاست که حریف هم فهمیده است نمی‌تواند ملت ایران را به سازش وادار کند. تحلیل دیروز نیویورک‌تایمز از مواجهه خط سازش و خط مقاومت در ایران خواندنی است؛ «ملت و دولت ایران همصدا از موضع هسته‌ای کشورشان دفاع می‌کنند و حتی بیش از 10 سال گذشته بر موضوع هسته‌ای حساسیت و تاکید دارند.»
اما دشمن وظیفه‌ای جز دشمنی ندارد و به این نقطه چشم دوخته تا خط سازش را در انتخابات پمپاژ کند و این بازی را تا روز انتخابات ادامه خواهد داد ولی برخی آقایان باید بدانند که نتیجه این بازی را مردم رقم خواهند زد.
حسام الدین برومند

 


سامانه پیام کوتاه 30002323
* خدا را شکر می‌کنیم که رهبر فرزانه‌ای به ما عنایت کرده که با آینده‌نگری به ترسیم نقشه راه ما مبادرت می‌ورزند و با هر جمله و کلامی مشکل‌گشای دنیای اسلامند. وجود پرخیر و برکت ایشان از بزرگترین نعمت حضرت باری‌تعالی به مسلمین جهان است. رهبرا از تو به یک اشاره از ما به سر دویدن و دادن جان ناقابل.
فرزاد احمدی بندرعباس
* به نامزدهای اصولگرایان می‌گوییم تا دیر دیده نشده یک ائتلاف شیرین کنند تا پس از انتخابات افسوس نخورند و مدیون ملت نباشند و ان‌شاءالله در مقابل فتنه‌گران پیروز میدان باشند.
1382---0912
* نامزدهای اصول‌گرا باید به وحدت و ائتلاف برسند والا اگر پا روی نفس خود نگذارند نخواهند توانست جواب خدا و مردم را بدهند.
1468---0938 و 4845---0912
* نامزدهای اصلاح‌طلب با چه رویی در مناظره‌های تلویزیونی که نظام در اختیارشان گذاشته از اصحاب فتنه با تعریف و تمجید نام می‌برند و حتی دفاع نیز می‌کنند. واقعا متأسف هستیم که ادعای ریاست جمهوری دارند ولی شکستن حرمت نظام و امام‌حسین(ع) برایشان مهم نیست. مطمئن باشند که در دل ملت جایی ندارند چرا که این کارشان توهین به ملت آفریننده 9 دی 88 است.
8311---0937 و 0659---0935 و 1833---0917
*یکی از نامزدهای اصلاح‌طلب مرتب دم از رهبری می‌زند ولی از آن طرف در سخنان خویش به تعریف و تمجید از کسانی می‌پردازد که در سال 88 فتنه به وجود آوردند و خون به دل رهبرانقلاب کردند. عرض می‌کنم باید هوشیار باشیم و فریب نخوریم. ابن ملجم هم ابتدا یکی از یاران حضرت علی(ع) بود ولی آخر سر قاتل حضرت امیر شد.
7952---0939
* به عنوان یکی از خیل عظیم جان‌نثاران ولایت به آقایانی که سعی دارند فتنه‌گران را از همه گناهانشان پاک کنند می‌گویم: 9دی را ما مردم با بصیرت خلق کردیم نه شما عافیت‌طلبان و بدانید باز هم در حماسه 24 خرداد این راه را ادامه خواهیم داد.
9370---0911
* یک بازنشسته نیروهای مسلح در استان کرمان هستم. به نامزدهای ریاست‌جمهوری باید گفت نباید برای کوبیدن رقیب نیروهای مسلح را زیر سوال برد. عرض اندام امروز این آقایان بخاطر تلاش همین نیروهای مسلح است کاندیدا نباید با ادبیات غیرمنطقی و غیرمعقول سعی در جلب‌ آرا کند.
2802---0913
* نامزدهای محترم ریاست‌جمهوری با بزرگ‌نمایی قدرت دشمن مردم را بی‌جهت از تحریم‌ها نترسانند. اولا راهی را که تا اینجا آمده‌ایم هیچ‌گاه هموار نبوده است.
ثانیا ایران سرزمین وسیعی می‌باشد و از ظرفیت و استعداد بالایی برخوردار است و از سوی دیگر به عنوان قدرت تأثیرگذار منطقه‌ای شناخته شده فلذا با درایت مسئولین و روحیه بسیجی ملت تحریم‌های آمریکا نه تنها تأثیر جدی نخواهد گذاشت بلکه به فرصت برای نظام نیز تبدیل خواهد شد.
بختیاری
* خوب است کاندیداهای ریاست‌جمهوری ذره‌ای انصاف به خرج دهند یعنی ابتدا مقایسه‌ای از اقدامات اقتصادی دولت نهم و دهم را در مورد مسکن، سدسازی، جاده‌سازی و... با دولت‌های گذشته ارائه کنند و سپس به نقد جدی عملکردها بپردازند.
عباسی
* برخی از کاندیداها فقط دنبال سیاه‌نمایی هستند. آخر عدالت آقایان کجا رفته است.
یک شهروند
* برخی از نامزدهای ریاست‌جمهوری بهتر است به جای منم منم کردنها و فقط تلاش دولتمردان قبلی را زیر سوال بردن، واقع‌بینانه اهداف و برنامه‌های خود را برای مردم تشریح کنند.
یک شهروند
* کسی منکر مشکلات اقتصادی کشور نیست ولی مشکلات اقتصادی کشور به این شکل که الان وجود دارد محصول لجبازیهای تیم دولت دهم است. که از اواخر سال 89 دولت متأثر از جریان انحرافی شکل گرفت. ولی این مسئله نباید محور صحبتها و برنامه‌های کاندیداها شود کاندیداها باید این آرامش را در مردم ایجاد کنند که با یک برنامه دقیق و وجود مدیران با کفایت می‌توانند بر مشکلات فائق آیند.
علی احمدیان
* به برخی از نامزدهای انتخاباتی عرض می‌کنم چرا باید کشوری میکروسکوپی مثل امارات دومین قرارداد ساخت نیروگاه هسته‌ای خودش را منعقد کند ولی ما مرتب احتیاط بکنیم. امروز برای همه روشن شده که موضوع هسته‌ای تنها یک بهانه برای آمریکاست که با آن ایران را تحت فشار قرار بدهد. پس راه‌چاره فقط مقاومت و ایستادگی است.
6701---918
* همزمانی انتخابات شورای‌شهر با انتخابات ریاست‌جمهوری باعث گردیده نسبت به نامزدهای شورای شهر هیچ شناختی نداشته باشیم. رسانه‌ها در این زمینه فعال‌تر شوند.
7213---0912
* از مسئولان می‌خواهیم بر آژانس‌های مسافرتی نظارتی بیشتر و دقیق‌تر داشته باشند. در سفرهای داخلی بخصوص شمال کشور نه تنها حجاب زنان و دختران رعایت نمی‌شود بلکه برخی از مکان‌ها مرکزی برای لاابالی‌گری برخی جوانان شده است.این سفرها به ترویج بی‌بند و باری و لاقیدی می‌پردازد. لازم است بر عملکرد این آژانس‌های مسافرتی نظارت بیشتری شود. در این سفرها افراد به راحتی رقص و پایکوبی و به کارهای خلاف اخلاق و شرع می‌پردازند و هیچ‌کس نظارتی بر آنها ندارد.
یک شهروند
* از وزیر محترم تعاون، کار و رفاه اجتماعی بپرسید چرا پس از گذشت 3 ماه از سال افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی اعمال نشده است؟
صداقت از رباط کریم
* از ناجا سؤال کنید که چرا هزینه‌های خدمات پلیس+10 را این قدر افزایش داده‌اند برای یک تعویض گواهینامه 40 هزار تومان هزینه باید کرد؟ کارت پایان خدمت فقط پلیس+10 مبلغ 14000 تومان می‌گیرد و حساب‌های واریزی دولت جداگانه اخذ می‌شود...؟ انتظار تجدیدنظر در این قیمت‌ها را داریم.
3095---0936
* با توجه به افزایش قیمت طلا و تورم و گرانی موجود از قضات محترم درخواست می‌شود کمی منصفانه‌تر با بدهکاران مهریه برخورد نمایند. متأسفانه زندان لاهیجان را اکثراً بدهکاران مهریه اشغال کرده‌اند.
2961---091
پاسخ روابط عمومی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی
در پاسخ به مطلب مندرج در روزنامه با عنوان «محاسبه سابقه خدمت سربازی» در تاریخ 92/2/10 به آگاهی می‌رساند:«براساس مصوبه مجلس و دولت، احتساب مدت خدمت نظام وظیفه و حضور داوطلبانه در جبهه همه مشمولین قانون تأمین اجتماعی با رعایت ضوابط و پرداخت حق بیمه متعلقه طبق ضوابط مقرر در آئین‌نامه اجرایی آن به نسبت 7/30 سهم بیمه شده و 23/30 سهم دولت امکان‌پذیر است و اقدامات سازمان تأمین اجتماعی در خصوص پذیرش سوابق دوره‌های مزبور براساس ضوابط قانونی انجام می‌گیرد.
لازم به ذکر است، به موجب مصوبه مجلس شورای اسلامی، پرداخت حق بیمه مدت حضور در جبهه و مدت معالجه بیمه‌شدگان جانباز انقلاب اسلامی حسب مورد شاغلین در دستگاه‌های دولتی به عهده دستگاه استخدام کننده و شاغلین در کارگاه‌های غیردولتی به عهده دولت است.»

 


گفت: در مستند تلویزیونی دکتر روحانی، یک کارشناس اقتصادی به تعریف و تمجید از او پرداخت.
گفتم: مگه چه عیبی داره؟!
گفت: آخه همین کارشناس اقتصادی مسئول ستاد اقتصادی دکتر ولایتی نیز هست!
گفتم: در دوران طاغوت شخصی هم عضو حزب «ایران نوین»! بود و هم عضو حزب «مردم»! و در میتینگ‌های این دو حزب شعار می‌داد «حزب ایران نوین پاینده باد... یک کمی هم حزب مردم زنده‌ باد»!

 


نشست صمیمانه شورای نگهبان با نمایندگان نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری برای آخرین هماهنگی‌ها به منظور خلق حماسه سیاسی برگزار شد.
عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان بعد از جلسه با رؤسای ستادهای انتخاباتی نامزدهای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران اظهار داشت: هرچه به روز برگزاری انتخابات نزدیک‌تر می‌شویم فضای انتخابات و شور و احساسات مردم بیشتر می‌شود. وی افزود: در تعاملی که شورای نگهبان با ستادهای انتخاباتی نامزدها داشت، تلاش کردیم این تعامل را بیشتر کنیم.
بر همین اساس از نمایندگان نامزدها خواستیم به اینجا بیایند و توضیحاتی را خدمت‌شان ارائه و وظایف نظارتی شورای نگهبان را تبیین کردیم.
کدخدایی ادامه داد: همچنین در این جلسه نکاتی را که نامزدها باید رعایت کنند مطرح شد و ما هم توضیحاتی را در مورد وظایف نظارتی خودمان ارائه دادیم؛ علاوه بر این مسائل مانند دور گذشته تشخیص ما این بود که نمایندگانی از سوی کاندیداها معرفی شوند تا در روز 24 خرداد در شورای نگهبان حضور داشته باشند و از نزدیک اقدامات ما را ملاحظه کنند و اگر گزارش و شکایتی است به ما ارائه دهند تا ما بررسی لازم را انجام دهیم.
سخنگوی شورای نگهبان گفت: برای ایجاد اعتماد و اطمینان بیشتر برای نامزدها و طرفداران آنها ما این اقدامات را انجام می‌دهیم تا وظایف نظارتی شورای نگهبان را از نزدیک ملاحظه کنند و این اطمینان را به طرفدارانشان بدهند تا ان‌شاء الله انتخاباتی سالم و شفاف برگزار شود.
سخنگوی شورای نگهبان در مورد برگزاری تجمعات خیابانی اظهار داشت: دستورالعملی که از سوی وزارت کشور ابلاغ شده باید رعایت شود و اگر فراتر از مصداق تبلیغات قانونی باشد قطعاً مدنظر قرار می‌گیرد. و برخی تذکرات که به بعضی از نامزدها داده‌ایم در همین چارچوب بود که خوشبختانه از سوی نامزدها مورد قبول واقع شده است.
تأکید نمایندگان نامزدها
به قانون‌گرایی
در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، جعفر توفیقی رئیس ستاد انتخاباتی محمدرضا عارف، گفت: قبل از جلسه از من در رابطه با نقش داوری شورای نگهبان سؤال شد و ما هم گفتیم که ما با شعار رعایت قانون وارد انتخابات شده‌ایم و نقش شورای نگهبان را از قبل تایید صلاحیت‌ها تا زمان اعلام نتایج آرا قبول داریم.
پسر سیدمحمد غرضی نیز اظهار کرد: هم آقای سیدمحمد غرضی و هم کسانی که در ستاد ایشان کار می‌کنند معتقدند که می‌توان حماسه سیاسی را شکل داد و با قبول نقش شورای نگهبان هیچگونه دخالتی در کار شورا نخواهیم داشت.
حسین مظفر رئيس ستاد انتخاباتی محمدباقر قالیباف نیز ضمن تشکر از برگزاری این جلسه، گفت: شورای نگهبان تجلی مشروعیت نظام ماست و اینکه نمایندگان نامزدها به طور مستقیم در جریان امور قرار بگیرند بهتر است از اینکه اطلاعات غیرمستقیم و ناقصی به دست آنها برسد.
محمد صادقی رئیس ستاد انتخاباتی علی‌اکبر ولایتی نیز در این نشست، گفت: از شورای نگهبان به خاطر برگزاری این جلسه تشکر می‌کنم و همچنین جا دارد از همه کسانی که احراز صلاحیت نشدند و به قانون تمکین کردند تشکر کنیم.
وی افزود: ما هم از شورای نگهبان و قانون تمکین می‌کنیم و هر تصمیمی که گرفته شود آقای ولایتی و ستاد ایشان به آن تمکین خواهند کرد.
نعمت‌زاده رئیس ستاد انتخاباتی روحانی نیز در این دیدار خطاب به کدخدایی گفت: از شما و شورای نگهبان تشکر می‌کنیم؛ زیرا در این دوره با توجه به این که تعداد کاندیداها زیاد بودند زحمت زیادی کشیدید تا کار را به خوبی تا به اینجا رساندید و امیدواریم که در دوران انتخابات یعنی در دوره رای‌گیری افراد، نیز نگهبانی لازم را داشته باشید.
وی اظهار کرد: برای اینکه هرگونه سوءتفاهمی که مخالفین ایجاد می‌کنند از بین برود اگر امکان داشته باشد نمایندگان کاندیداها در هنگام بستن صندوق‌ها نیز حضور داشته باشند تا از این لحاظ شبهه‌ای پیش نیاید.
گیل‌آبادی رئيس ستاد انتخاباتی محسن رضایی نیز طی سخنانی گفت: ما تابع قانون و اخلاق هستیم و ان‌شاءالله با عقلانیتی که شورای نگهبان به خرج داده انتخاباتی خوب و یک حماسه سیاسی داشته باشیم و برخی شائبه‌هایی که احیاناً پیش می‌آید را بتوانیم به سرعت پاسخگو باشیم.
وی گفت: در هر حال می‌توان حماسه سیاسی را در اوج قانون‌مداری و اخلاق تحقق بخشید.
باقری رئیس ستاد انتخاباتی جلیلی نیز در این نشست، گفت: شورای نگهبان جایگاه ویژه‌ای را در عرصه انتخابات دارد و رکن اصلی برگزاری قانون‌مند انتخابات است و در دوره‌های گذشته نشان داده که تضمینی برای سلامت انتخابات است.
وی گفت: حضور نمایندگان کاندیداهای انتخاباتی در شورای نگهبان ابتکار سازنده‌ای است که راه هر گونه شبهه و ابهامی را می‌بندد.
باقری اظهار کرد: ان‌شاءالله انتخابات با نظم و قانون‌مداری برای همه برگزار و حماسه سیاسی محقق شود.
به گزارش ایسنا، نماینده غلامعلی حدادعادل تنها غایب این جلسه بود. گفتنی است حدادعادل چند ساعت پس از این نشست با انتشار بیانیه‌ای رسماً کناره‌گیری خود از نامزدی انتخابات را به نفع اصولگرایان اعلام کرد.

 


غلامعلی حدادعادل در نامه‌ای به ستاد انتخابات کشور از کاندیداتوری انتخابات یازدهمین دوره ریاست‌جمهوری به نفع گفتمان انقلاب اسلامی و ارزش‌های موردنظر امام و رهبری انصراف داد.
وی ضمن انصراف از کاندیداتوری انتخابات یازدهمین دوره ریاست‌جمهوری از مردم ایران اسلامی خواست با رعایت معیارهای مورد نظر رهبری معظم انقلاب به کسانی رأی دهند که از گفتمان انقلاب اسلامی و ارزشهای مورد نظر امام و رهبری حمایت کنند. متن نامه انصراف حداد عادل به این شرح است:
به اصولگرا بودن
افتخار می‌کنم
حداد عادل در ابتدای این نامه آورده است: اینجانب که از سال 1341 با کاروان نهضت امام خمینی(ره) همراه بوده و از بهمن 1357 تاکنون در صحنه‌های انقلاب و مسئولیتهای مهم و سنگین اجرایی و قانونگذاری حضور داشته‌ام، روش و بینش «اصول‌گرایی» را در عرصه سیاست با تعالیم اسلام و قرآن و آرمانهای امام راحل و اهداف انقلاب اسلامی و منافع و مصالح کشور منطبق و موافق می‌دانم و خود را اصول‌گرا می‌شناسم و به این صفت افتخار می‌کنم.
وی افزوده است:‌ پیروزی اصول‌گرایان را در انتخابات ریاست‌جمهوری هدف اصلی خود می‌دانم و معتقدم با استمرار اصول‌گرایان حقیقی می‌توان آرامش و امنیت و عقلانیت را که لازمه ایجاد حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی است بر کشور حاکم کرد و براین اساس خود را موظف می‌دانم از هر اقدامی که با واسطه یا بی‌واسطه به شکست اصول‌گرایی در این انتخابات منجر شود پرهیز کنم.
برعهد و پیمان استوار ماندم
حداد عادل در ادامه با اشاره به وضعیت وحدت در ائتلاف 1+2 نوشت: شرکت اینجانب در ائتلافی که به «ائتلاف سه‌گانه» یا «ائتلاف پیشرفت» موسوم شد دقیقا برای آن بود که نامزدهای اصول‌گرا در رقابت با یکدیگر سبب شکست اصول‌گرایان نشوند. ما با هم برای تلاش در راه پیروزی اصول‌گرایان عهد و پیمان بسته بودیم و من دقیقا بر آن عهد و پیمان استوار مانده‌ام.
سخنی بر خلاف مصالح کشور بر زبان نیاوردم
در ادامه این نامه آمده است: اینجانب در سخنان خود در چند ماه گذشته و به ویژه در هفته‌های اخیر ضمن تأکید مکرر بر اینکه مشکل عمده امروز مردم مشکل اقتصادی است و وظیفه اول دولت آینده حل این مشکل می‌باشد، همواره کوشیدم تا از دادن وعده‌های فریبنده و غیرعملی که تنها به قصد جلب رای مردم داده می‌شود خودداری کنم. سعی کردم از سیاه‌نمایی و نادیده گرفتن دستاوردهای انقلاب و خدمات دولتها بپرهیزم و موجب یأس و ناامیدی مردم نشوم. کوشیدم تا سخنی برخلاف مصالح کشور و امنیت ملی بر زبان نیاورم و دل دشمنان انقلاب را شاد نکنم. تلاش کردم آرمانهای امام راحل(ره) و رهنمودهای مقام معظم رهبری را که از دل و جان به آنها اعتقاد دارم فراموش نکنم. امیدوارم در آنچه گفته‌ام توانسته باشم رضای خداوند و رضایت مردم را جلب کرده باشم.
سایر نامزدهای اصولگرا نیز به وظیفه خود عمل کنند
حداد عادل در بخش دیگری از این نامه با توصیه به دیگر کاندیداهای اصولگرا برای عمل به وظیفه خود در شرایط حساس کنونی آورده است:اکنون بر پایه این مقدمات، امروز دوشنبه 20 خردادماه 1392 با در نظر گرفتن واقعیتهای پیش رو در صحنه انتخابات و با توجه به نیت و انگیزه‌ای که از آغاز حضور در ائتلاف داشته‌ام به عهد خود وفا می‌کنم و انصراف خود را از نامزدی انتخابات ریاست‌جمهوری اسلامی ایران اعلام می‌نمایم تا به سهم خود به پیروزی اصول‌گرایی در این انتخابات کمک کرده باشم. امیدوارم سایر نامزدهای اصول‌گرا نیز در این لحظه‌ خطیر و حساس به وظیفه خود عمل کنند برادرانه و مشفقانه توصیه می‌کنم مردم عزیز با تصمیم درست خویش کاری کنند که یا اصول‌گرایان در مرحله اول انتخابات پیروز شوند و یا چنان شود که در صورت کشیده شدن انتخابات به مرحله دوم، رقابت میان دو اصول‌گرا باشد.
ملاک، معیارهای مورد نظر رهبری باشد
وی در ادامه افزوده است: با انصراف خود از مردم عزیز می‌خواهم معیارهای مورد نظر رهبری معظم انقلاب را در رای دادن به نامزدها دقیقا رعایت کنند و به کسانی رأی دهند که به مبانی جمهوری اسلامی معتقد بوده و شجاع و بانشاط و توانمند باشند و از گفتمان انقلاب اسلامی و ارزشهای مورد نظر امام و رهبری حمایت کنند و پاسدار خون شهیدان و فداکاریهای ایثارگران عزیز و خانواده معظم شهدا باشند تا درخشش انقلاب اسلامی در فضای ظالمانه و ظلمانی نظام سلطه جهانی روز به روز افزونتر گردد.
حداد عادل در پایان این نامه با تشکر از شورای نگهبان و اعضای ستادهای انتخاباتی خود نوشت: امیدوارم ملت مسلمان و با بصیرت و شجاع و انقلابی ایران با حضور پرشور و باشکوه در انتخابات جمعه 24 خرداد ماه 1392 حماسه سیاسی ایجاد کنند و با برگزاری یک «انتخابات خوب» به یک «انتخاب خوب» دست یابند و زمینه را برای خلق «حماسه اقتصادی» با مدیریت دولت آینده و وحدت و همت ملت فراهم سازند.
امیدوارم حاصل همه تلاشها و نتیجه انتخاب همگان به خیر و صلاح کشور باشد و مایه عزت و ارجمندی بیشتر ملت ایران و تضمین‌کننده دوام و بقای استقلال و آزادی و جمهوری اسلامی.

 


کدخدایی شایعات مطرح شده در مورد احتمال بررسی مجدد صلاحیت یکی از کاندیداها را تکذیب کرد.
کدخدایی در پاسخ به سوالی درمورد اخبار منتشر شده مبنی بر احتمال بررسی مجدد صلاحیت حسن روحانی گفت: ما چنین چیزی را نداشتیم؛ متاسفانه برخی اخبار گاهی اوقات منعکس می‌شود که ما هم از آن تعجب می‌کنیم؛ چنین مسئله‌ای تاکنون وجود نداشته است.
سخنگوی شورای نگهبان در عین حال خاطرنشان کرد: براساس ماده 58 قانون انتخابات ما می‌توانیم بررسی مجدد صلاحیت را داشته باشیم و البته ممکن است تذکراتی را تا روز اخذ آرا برای نامزدها هم داشته باشیم. ولی بررسی صلاحیت مجدد مطرح نبوده و بنده این مطلب را تکذیب می‌کنم.

 


حذف عارف از انتخابات به نفع نامزد کارگزاران، باعث دلخوری و اعتراضات گسترده در جبهه اصلاحات شده است.
در این باره وب‌سایت اصلاح‌طلب آینده آن‌لاین که از خاتمی حمایت می‌کند، خبر داد «جمعی از روزنامه‌نگاران اصلاح‌طلب در دیدار با سیدمحمد خاتمی، رئیس‌جمهور سابق کشور، از او خواسته بودند موضع خود را پیرامون ائتلاف حسن روحانی و محمدرضا عارف صریحاً بیان کند. در این دیدار یکی از روزنامه‌نگاران اصلاح‌طلب ضمن تأکید بر حفظ گفتمان اصلاح‌طلبی، زنده نگه‌داشتن این گفتمان را بر پیروزی در انتخابات ارجح دانست و گفت: معرفی حسن روحانی به عنوان نماینده جریان اصلاحات به سود این جریان نیست و خبرهای مکرر منتشر شده پیرامون تکذیب کناره‌گیری عارف به نفع روحانی، نشان از فشار جریان کارگزاران علیه نماینده اصلاحات دارد.»
آینده می‌افزاید: این روزنامه‌نگاران از سیدمحمد خاتمی خواستند نظر خود را پیرامون این ائتلاف صراحتاً بیان کند و از عارف به عنوان نماینده جریان اصلاحات حمایت کرده و تلاش کند ائتلاف حول کاندیداتوری عارف شکل گرفته و حیات و ممات اصلاحات را با کارگزاران و روحانی گره نزنند. برخی اصلاح‌طلبان بر این باورند که حسن روحانی نمی‌تواند نماینده شایسته‌ای برای جریان اصلاحات باشد و شاهد ادعای خود را مناظره جمعه تلویزیون می‌دانند که حسن روحانی به ندرت از جریان اصلاحات یاد کرد، در صورتی که عارف حیثیت خود را به پای اصلاحات گذاشت و به تمامه از آن دفاع کرد. روز گذشته غلامحسین کرباسچی دبیرکل حزب کارگزاران در مصاحبه با مهر اعلام کرد شورای 10 نفره مشورتی خاتمی، روحانی را به عنوان کاندیدا انتخاب کرده و محمدرضا عارف را کنار گذاشته‌اند.
کرباسچی افزود: به هر حال اگر این اتفاق بیفتد چون مجموعه اصلاح‌طلبان و نیروهای مرتبط یک کاندیدا خواهند داشت کمک بزرگی برای آقای روحانی خواهد بود.
عبارت تردیدآمیز کرباسچی از آن جهت است که عارف دیروز آخرین مقاومت خود را نیز انجام داد و اعلام کرد تا آخر در انتخابات می‌ماند و به نفع کسی کنار نمی‌رود. اما براساس اطلاعات موجود، عارف مجبور است به این کودتای نرم تن دهد و بده بستان تازه خاتمی با کارگزاران و هاشمی را بپذیرد. به نوشته رضا جلودارزاده سردبیر هفته‌نامه توقیف شده صبح آزادی در فیس‌بوکش، خاتمی تا همین اواخر می‌گفته- و او خود از خاتمی شنیده- که «رئيس‌جمهور من دکتر عارف است.»
در همین حال محمدجواد حق‌شناس عضو حزب اعتماد ملی در مصاحبه با فرارو و در پاسخ این سؤال که آیا اصلاح‌طلبان مطمئن هستند پس از حمایت از روحانی، او در همان تفکر اصلاح‌طلبی مدنظر اصلاح‌طلبان را نمایندگی کند؟، گفت:‌«خیر و اصلاً همچین انتظاری هم ندارند. بحث این است که نتیجه ائتلاف هرچه باشد دو طرف به آن پایبند هستند و نه اصلاح‌طلبان از اعتدال‌گرایان انتظار ویژه دارند و نه اعتدال‌گرایان از اصلاح‌طلبان انتظار ویژه دارند.»
آنچه کام طیف وسیعی از اصلاح‌طلبان را درباره معرفی حسن روحانی به عنوان نامزد این جریان تلخ می‌کند، اظهارات صریح روحانی در جریان حوادث تیر ماه 78 و حمله صریح به اوباش مسبب آن آشوبگری است. وی در سخنرانی راهپیمایی بزرگ ملی 23 تیر که منجر به ختم غائله شد، می‌گوید: «این گروهک‌ها و این چند صد نفر اوباش چیزی نیستند که بخواهند برای ملت ما و برای مردم عزیز و قهرمان تهران، نگرانی به وجود آورند. (تکبیر حضار)... در کدام کشور جهان، حرکت‌های آشوب‌طلبانه این چنین تحمل می‌شود؟ اینها خیلی پست‌تر و حقیرتر از آن هستند که بخواهیم نسبت به آنها تعبیر حرکت براندازی را مطرح کنیم. در کجای دنیا و در کدام کشور و توسط کدام دولت، آشوب، تخریب و برهم زدن نظم جامعه، تحمل می‌شود. مگر دولت مقتدر جمهوری اسلامی ایران مسئولین امنیتی نظام، این‌گونه حوادث را تحمل خواهند کرد.
این صبر و متانت، در یکی دو روزه برای این بود که ماهیت این چند صد نفر اوباش به خوبی برای مردم ما روشن می‌شود و همه به خوبی بدانند اینها چه کسانی هستند و دارای چه ماهیتی هستند... بی‌تردید این افراد دشمن مردم ایران و ارزش‌های این مرز و بوم هستند، این اوباش حتی به مساجد هم تعرض کردند. ادامه این وضع برای نظام ما کشور ما و ملت ما قابل تحمل نخواهد بود. دیروز نسبت به این عناصر دستور قاطع داده شد، دیروز غروب دستور قاطع صادر شد تا هرگونه حرکت این عناصر فرصت‌طلب، هر کجا که باشد با شدت و با قاطعیت برخورد شود و سرکوب شوند. (تکبیر حضار) مردم ما شاهد خواهند بود که از امروز نیروی انتظامی، نیروی قهرمان بسیج حاضر در صحنه، با این عناصر فرصت‌طلب و آشوبگر- اگر جرات ادامه حرکت مذبوحانه داشته باشند- چه خواهند کرد.» (تکبیر حضار).
وی همچنین درباره ماهیت آشوبگران گفته بود:‌ «دشمنان خارجی، آنها که در این چند روز کف زدند و همچنین این عناصر پست و مزدور، بدانند اسلام در این کشور زنده است و زنده خواهد ماند. مردم عزیز و بزرگوار تهران و ایران زنده‌اند و در صحنه‌اند و با همان شور و هیجان سال‌های 58-57 در صحنه حضور دارند و پاسخ دندان‌شکن به آنها خواهند داد...
خوشبختانه اکثر این عناصر در ظرف دیروز و دیشب دستگیر شده‌اند. همه این افراد مورد بازجویی قرار خواهند گرفت. در میان این افرادی که دستگیر شده‌اند افراد شرور، جنایتکار و سابقه‌دار، وابسته به گروهک‌های معاند و ورشکسته، افرادی که به نوعی از سوی دستهای مشکوک تطمیع شده بودند همه اینها دیده می‌شوند.»
یادآور می‌شود جعفر توفیقی رئیس ستاد انتخاباتی عارف، دیروز اعلام کرده بود انتشار خبر کناره‌گیری عارف، بی‌اخلاقی رسانه‌ای است.
همچنین به گزارش بعدازظهر دیروز ایسنا، محمدرضا عارف در جریان سفر به خرم‌آباد، شایعه کناره‌گیری به نفع روحانی را رد کرد و در پاسخ این سوال که آیا به نفع روحانی کنار می‌روید یا نه، گفت: تا آخر در صحنه هستم و به نفع کسی کنار نمی‌روم. اصلاح‌طلبان عقب‌نشینی نمی‌کنند و با قدرت در انتخابات شرکت می‌کنند.

 


«آنچه مسیر جنگ سوریه را تغییر داد یک نیروی سرسخت، آموزش‌دیده و کاملاً مسلح از گروه شیعه حزب‌الله بود که به لبنان مسلط و پاسخگوی ایران است. پیروزی بشار اسد در شهر القصیر مدیون آنهاست.»
این تحلیل را روزنامه آمریکایی واشنگتن‌پست منتشر کرد و نوشت: «قصیر یک شهر راهبردی است و نیروهای اسد اکنون می‌توانند به مناطق تحت تسلط مخالفان در مرکز و شمال سوریه از جمله حلب پیشروی کنند. از دست رفتن قصیر به مخالفان سوری، ضربه روحی وارد می‌کند و راه انتقال تجهیزات برای آنها را می‌بندد. هیچ کس نمی‌داند که آیا این آخرین بدبیاری خواهد بود یا نه؛ اما همه می‌دانند که اسد اکنون از موقعیت خوبی برخوردار است.»
چارلز کروتامر تحلیلگر واشنگتن پست می‌افزاید: این یک پیروزی بزرگ نه فقط برای تهران، بلکه همچنین برای مسکو است. اما بازماندگان این نبرد، ترکیه حامی اصلی مخالفان، اردن نزدیکترین متحد عربی آمریکا و متحدان آمریکا در حاشیه خلیج‌فارس هستند که تأمین‌کنندگان اصلی تسلیحاتی مخالفان سوری به شمار می‌روند. بازنده دیگر آمریکا است که رئيس‌جمهورش نه تنها یک فرد ضعیف، بلکه فردی بی‌عرضه به نظر می‌رسد.
از سوی دیگر روزنامه فرانسوی لوموند درباره پیروزی‌های بزرگ سوریه برگروه‌های معارض نوشت: بشار اسد بازپس‌گیری شهر القصیر را مدیون حمایت‌های ایران و حزب‌الله لبنان است. پیروزی حزب‌الله لبنان در شهر راهبردی القصیر را بدون شک می‌توان نقطه عطفی در بحران سوریه توصیف کرد.
ژان پی‌یرفیلیو نویسنده مقاله می‌افزاید: اصل مبارزه با مخالفان مسلح در القصیر را حزب‌الله لبنان و ایرانی‌ها بر عهده داشته‌اند و با پشتیبانی توپخانه و ارتش زرهی رژیم دیکتاتور سوریه موفق به این کار شده‌اند.
لوموند اضافه کرد: در حقیقت باید گفت که بیش از یک سال است که روند درگیری‌ها در سوریه کاملاً تفاوت کرده است و ارتش سوریه با سپردن خط مقدم درگیری‌ها به نیروهای حزب‌الله و سپاه پاسداران ایران، عملاً از این نیروها پشتیبانی زرهی می‌کند.»
ژان‌پی‌یر فیلیو افزود: اعتقاد شیعیان به آمدن مهدی موعود (عج) و لزوم نابودی دشمنان، گفتمان امروز حزب‌الله لبنان و رهبر آنان سیدحسن نصرالله است. براساس این اعتقاد آخرالزمانی است که حزب‌الله لبنان در سوریه فداکاری می‌کند و شهید می‌دهد. نصرالله برای نشان دادن ارادت خود به آیت‌الله خامنه‌ای این کار را انجام می‌دهد.
لوموند تصریح کرد: فراخوان دفاع از حرم حضرت زینب(س) هم به منظور گردآوری هزاران شبه‌نظامی عراقی و اعزام آنها به سوریه صورت گرفت.
این حرم دو مناره طلایی دارد که از سوی ایران به سوریه هدیه داده شده است. این دو مناره نفوذ ایران در این مکان را نشان می‌دهد.

 


نخست‌وزیر اسرائیل از مقامات رژیم صهیونیستی و غربی خواست خود را گول نزنند و دلخوش به نتایج انتخابات ایران نباشند.
به گزارش رویتر بنیامین نتانیاهو در نشست کمیته روابط خارجه کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) گفت: نتیجه انتخابات ایران چیزی را تغییر نخواهد داد و از جمله برنامه هسته‌ای ایران را دچار تغییر نخواهد کرد.
وی اضافه کرد: این انتخابات اثری بر برنامه‌های ایران ندارد. خواستم کسی خودش را گول نزند. خودمان را فریب ندهیم؛ نتیجه انتخابات ایران هر چه باشد تغییری به وجود نخواهد آورد.

 


«دوست خوب بهائیان و سازمان منافقین»، به طیف تحریم انتخابات پیوست.
فائزه هاشمی پس از آزادی از زندان از دوستان خوب خود در زندان از جمله بهائیان، لائیک‌ها، چپ‌ها و اعضای سازمان مجاهدین (منافقین) خبر داده و گفته بود برخلاف نظر پدرش حاضر نیست آنها را منافقین بخواند. سازمان منافقین و سلطنت‌طلبان پیش از این بر لزوم تحریم انتخابات ریاست‌جمهوری تاکید ورزیده‌اند.
دختر هاشمی رفسنجانی در مصاحبه با سایت کلمه وابسته به شبکه فتنه مقیم پاریس درباره قصد شرکت در انتخابات گفت کاندیدایی ندارم و شرایط مناسبی نمی‌بینم که بخواهم شرکت کنم.
وی رد صلاحیت پدرش در انتخابات ریاست‌جمهوری و نیز رد صلاحیت اصلاح‌طلبان در انتخابات شوراها را علت بی‌انگیزگی خود عنوان کرد و درباره رد صلاحیت آقای هاشمی گفت: این اقدام دور از انتظار بود. از نظر من رد صلاحیت آقای هاشمی یعنی رد جمهوریت و اسلامیت نظام(!).
گفتنی است فائزه هاشمی به واسطه کسانی چون لاهوتی در ارتباط با سازمان تروریستی منافقین قرار داشت. با عنایت به اینکه او هنوز هم قاتل 12 هزار شهروند و مقام ایرانی را «مجاهد» و نه «منافق» می‌داند، اظهارنظر نامبرده درباره اسلامیت و جمهوریت نظام فاقد کمترین اعتباری است چه رسد به اینکه ارکان و مبانی یک نظام را به اشخاص فرو بکاهد.
وی به هنگام تصدی مدیریت روزنامه زن نیز، مصاحبه‌ای با بیوه غارتگر محمدرضا پهلوی ترتیب داد.

 


صفحه (10)


صفحه (3)


صفحه (2)

     


(صفحه(6(صفحه(7(صفحه(8(صفحه(11(صفحه(5(صفحه(12(صفحه(9(صفحه(4(صفحه (2.3.10