(صفحه(6(صفحه(7(صفحه(8(صفحه(11(صفحه(5(صفحه(12(صفحه(9(صفحه(4(صفحه (2.3.10


دوشنبه 25 آذر 1392 - شماره 20666

صفحه (10)

صفحه (3)

صفحه (2)

     
رئیس مجلس : سنگ اندازی در مسیر توافق ژنو به نفع غربی‌ها نیست
ابعاد تازه از پرونده مأمور مفقود شده سیا
ایران: واشنگتن درباره مأموریت لوینسون توضیح دهد
درمکتب امام
ظریف بر توسعه روابط تهران و ایروان تأکید کرد
علی مطهری از وزیر اطلاعات تشکر کرد
رویترز: وزرای خارجه اتحادیه اروپا برای بررسی لغو تحریم‌های ایران دیدار می‌کنند
نتانیاهو خواستار افزایش فشارهای بین‌المللی علیه ایران شد
توضیحات سراج درباره بازرسی از سازمان تامین اجتماعی
پورمختار مطرح کرد
جزئیات تبدیل کمیسیون اصل ۹۰ به «دیوان»
رئیس بنیاد شهید خبرداد
پرداخت تمام بدهی ایثارگران با فروش دو نیروگاه دماوند و زاگرس
سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه: لایحه هدفمندی یارانه‌‌ها ضمیمه بودجه 93 می‌شود
سردار کمالی خبر داد
احتمال حذف تمام یا بخشی از کسر خدمت‌ سربازی در سال آینده
دور ازنگاه مجلس صورت گرفت
دیدار هیئت پارلمانی اروپا با فتنه‌گران
امیر پوردستان خبر داد
تست موفق موشک‌های جدید ضد تانک در نیروی زمینی ارتش
جزئیات جدید درباره حمله به سفارت ایران در بیروت
   


رئیس مجلس با بیان اینکه اقدام اخیر آمریکا را باید جزو بداخلاقی‌های سیاسی قرار داد، تاکید کرد: اگر در مسیر توافق ژنو سنگ‌اندازی شود به نفع غرب نیست.
علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران با اشاره به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران، اظهارداشت: براساس مذاکرات انجام شده با 1+5 قرار بود مسیر برای توافق تسهیل شود اما اقدام اخیر مبنی بر تحریم‌های جدید خلاف این وعده است، به طوری که حداقل نه تنها تسهیل‌کننده نبود بلکه سوءتفاهم برانگیز است.
نماینده مردم قم در مجلس با بیان اینکه تحریم‌های اخیر غرب علیه ایران را باید جزو بداخلاقی‌های سیاسی آمریکا و غرب قرار داد، افزود: آنها در مذکرات تفاهم‌هایی می‌کنند اما در مقام عمل شرایط را برای انجام توافقات فراهم نمی‌کنند.
وی با تاکید بر اینکه اگر در مسیر توافق ژنو سنگ‌اندازی شود، به نفع غرب نیست، ادامه داد: اقدام اخیر آمریکایی‌ها در واقع یک سنگ‌اندازی در مسیر اجرای توافقات است، به دلیل اینکه این مذاکرات برای اجرای توافقات بود که تحریم‌های اخیر تبعاً سوءتفاهم‌هایی را به وجود آورد.
لاریجانی در بخش دیگری از اظهاراتش درباره پرداخت مبالغی از سوی سازمان تامین اجتماعی به نمایندگان گفت: البته در گزارش تحقیق و تفحص اسمی از نمایندگان نبود و فقط اعلام شده بود مبالغی در قالب بُن برای حمایت از افراد بی‌بضاعت در اختیار نمایندگان قرار گرفته که این موضوع در گذشته نیز وجود داشت.

 


نمایندگی ایران در سازمان ملل طی یادداشتی از واشنگتن خواست درباره مأموریت لوینسون در ایران توضیح بدهد.
به دنبال افشاگری رسانه‌های آمریکایی درباره هویت مأمور مفقود شده آمریکا، نمایندگی ایران در سازمان ملل خواستار توضیح واشنگتن در این مورد شد.
علیرضا میریوسفی، مسئول مطبوعاتی نمایندگی ایران در سازمان ملل طی یادداشتی به خبرگزاری آسوشیتدپرس اعلام کرد ایران اطلاعی درباره محل یک مأمور سابق اف‌بی‌آی آمریکا که ادعا می‌شود 6 سال قبل در جزیره کیش مفقود شده است ندارد.
میریوسفی در این یادداشت از دولت آمریکا خواسته است تا اطلاعات بیشتری درباره مأموریت رابرت لوینسون در ایران ارائه کند. طی روزهای گذشته منابع رسانه‌ای آمریکا فاش کردند این شهروند آمریکا در واقع مأمور سازمان جاسوسی آمریکا بوده و با هدف جمع‌آوری اطلاعات وارد ایران شده است. میریوسفی افزوده است دولت آمریکا باید درباره مأموریت لوینسون در ایران توضیح دهد، آنها مسئول هستند و باید پاسخگو باشند.
مسئول مطبوعاتی نمایندگی ایران در سازمان ملل ادامه داده است دولت ایران برای کسب اطلاع از سرنوشت لوینسون همکاری و تلاش کرده تا به دلایل انسان دوستانه و امنیتی هرگونه سرنخ ممکن درباره وی را کشف کند، اما موفقیتی در این زمینه کسب نکرده است.
در همین حال «جی کارنی» سخنگوی کاخ سفید در سخنانی ادعا کرد: «باراک اوباما» در گفتگوی تلفنی اخیر خود با «حسن روحانی» قضیه ناپدید شدن «رابرت لوینسون» را مطرح کرده است.
وی در ادامه با بیان اینکه «باراک اوباما» چندین‌بار از همتای ایرانی خود خواسته است که این کشور «لوینسون» را آزاد کند خاطر نشان کرد: دلیلی که همچنان بر زنده بودن «رابرت لوینسون» تاکید دارد این است که سال 2011 گزارش‌هایی به دست کاخ‌سفید رسید که حاکی از بازداشت وی در جنوب غرب آسیا بود و در آن زمان «هیلاری کلینتون» خواستار بازگرداندنش به آمریکا شده بود.
همچنین وزیر امور خارجه آمریکا درباره انتشار خبری مبنی بر فعالیت رابرت لوینسون در سیا و اظهارات خانواده وی مبنی بر نبود حمایت آمریکا برای یافتنش گفت: ایالات متحده این کارمند پیشین افی‌بی‌آی را رها نکرده است.
جان کری ادامه داد: هیچ‌گونه نشانه‌ای مبنی بر اینکه ما از وی حمایت نمی‌کنیم، وجود ندارد هرگونه اظهاراتی مبنی بر اینکه ما وی را ترک کرده و یا کسی از وی حمایت نمی‌کند درست نیست اگرچه این موضوع در سطح وزرا پیگیری نمی‌شود اما این مسئله را از طریق میانجی‌های خود پیگیری می‌کنیم. برای پیگیری این مسئله کانال‌های مختلفی به شدت فعالیت می‌کنند.
وی مدعی شد: من فکر می‌کنم دولت ایران می‌تواند ما را برای پیدا کردن وی کمک کند.
هفته پیش آسوشیتدپرس در گزارشی فاش کرد، رابرت لوینسون که در سال 2007 مفقود شد، مأمور سیا بوده است. آمریکا مدعی است این مأمور سیا در ایران مفقود شده است.

 


احکام وسیله اجرای عدالتند
اصولا، احکام، مطلوبیت ذاتی ندارند، بلکه وسایل و ادوات هستند که جهت اجرای صحیح اهداف حکومت اسلامی و گسترش قسط و عدالت در جامعه به کار می‌روند.
آئین انقلاب اسلامی - ص 458

 


وزیر امورخارجه کشورمان در دیدار با معاون وزیر امور خارجه ارمنستان با اشاره به اینکه هیچ گونه مانعی در مسیر توسعه روابط بین تهران و ایروان وجود ندارد، بر وجود ظرفیت های فراوان در دو کشور به خصوص در عرصه های اقتصادی، تجاری و بازرگانی تاکید کرد.
محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان  در دیدار «شاوارش کوچاریان» معاون وزیر امور خارجه ارمنستان با اشاره به مواضع خوب و سازنده این کشور در مجامع بین المللی، تداوم رایزنی ها و همکاری های فیمابین در عرصه های منطقه ای و بین المللی را ضروری دانست.
وی با اشاره به اینکه هیچ گونه مانعی در مسیر توسعه روابط بین تهران و ایروان وجود ندارد، بر وجود ظرفیت های فراوان در دو کشور به خصوص در عرصه های اقتصادی، تجاری و بازرگانی تاکید و خاطر نشان کرد: تداوم سفرهای متقابل و پیگیری مسوولین دو کشور نقش موثری در روند گسترش روابط دارد.
ظریف با استقبال از دعوت همتای ارمنی خود برای سفر به ایروان، بر ضرورت انجام متقابل سفر مقامات عالیرتبه دو کشور برای پیگیری توسعه بیش از پیش روابط تاکید کرد
همچنین شاوارش کوچاریان معاون وزیر امور خارجه ارمنستان که بنا به دعوت همتای ایرانی خود به تهران سفر کرده است، در این دیدار ضمن ابلاغ سلام های گرم “ ادوارد نعلبندان” وزیر امور خارجه کشورش به ظریف، از دیدارها و مذاکرات خود در تهران ابراز رضایت کرد.
وی ابراز امیدواری کرد با سفر متقابل مقامات عالیرتبه دو کشور شاهد جهشی در سطح روابط فیمابین تهران و ایروان در همه ابعاد باشیم.
به گزارش مهر معاون وزیر امور خارجه ارمنستان همچنین با اشاره به بیانیه صادره از سوی وزارت خارجه ارمنستان بلافاصله پس از اعلام حصول توافق بین جمهوری اسلامی و گروه 1+5، حمایت این کشور را از روند مثبت این مذاکرات اعلام و از آن استقبال کرد.

 


علی مطهری نماینده مردم تهران در مجلس طی بیانیه‌ای که در سایت شخصی او منتشر شده درباره نتیجه ماجرای شنود دفتر کارش از زحمات وزیر اطلاعات تشکر کرد.
مطهری به طرح سؤال خودش از وزیر اطلاعات در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اشاره کرد و می‌نویسد: پس از قانع نشدن اینجانب از پاسخ ایشان، در مهلت قانونی وزیر برای قانع کردن بنده و در نتیجه مطرح شدن آن در صحن علنی مجلس، به درخواست وزارت اطلاعات در تاریخ 10/9/92 جلسه‌ای با حضور وزیر اطلاعات حجت‌الاسلام علوی و یکی از معاونان ایشان و مدیر کل آن معاونت و اینجانب برای حل مسئله تشکیل شد.
او گفته کسانی که در این باره نقش داشتند انگیزه‌شان سیاسی بوده و از کار برکنار شده‌اند و پرونده آنها مطابق مقررات داخلی وزارت اطلاعات در دست بررسی است. مطهری از زحمات حجت‌الاسلام علوی وزیر اطلاعات برای رسیدگی به این موضوع تشکر کرده است.

 


وزیران خارجه کشورهای عضو اتحادیه اروپا این هفته برای بررسی طرح پیشنهادی «کاترین اشتون» در مورد لغو برخی تحریم‌های ایران گرد هم می‌آیند.
به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری رویترز، وزیران خارجه کشورهای عضو اتحادیه اروپا این هفته برای بررسی طرح پیشنهادی «کاترین اشتون» در مورد لغو برخی تحریم‌های ایران براساس توافق هسته‌ای موقت ژنو، گرد هم می‌آیند. اشتون نماینده عالی اتحادیه اروپا در امور خارجی و مذاکره‌کننده ارشد 5+1 در مذاکرات هسته‌ای است. ایران و کشورهای 5+1 (آمریکا، روسیه، چین، انگلیس، فرانسه و آلمان) ماه گذشته بعد از مدت‌ها مذاکره به توافقی اولیه دست یافتند. این توافق اولیه که مدت زمان اجرای آن 6 ماه در نظر گرفته شده است، گستره برنامه هسته‌ای ایران و تحریم‌های ضد ایرانی را در سطح فعلی نگه می‌دارد. ایران همچنین با توقف غنی‌سازی 20 درصد در قبال لغو برخی تحریم‌ها در حوزه پتروشیمی، صنعت خودرو و فلزات گرانبها موافقت کرده است. طرفین در این 6 ماه باید برای دستیابی به توافقی دائمی تلاش کنند.
نمایندگان ایران و 5+1 هفته گذشته برای بررسی نحوه اجرای توافق ژنو در وین دیدار کردند. این دیدار به دلیل پیچیدگی موضوعات و بنا به گفته برخی منابع دیپلماتیک در اعتراض به اقدام آمریکا در وارد کردن نام چندین شرکت جدید به لیست سیاه تحریم‌های ایران، نیمه‌کاره ماند. «جان کری» وزیر خارجه آمریکا گفته است نمایندگان طرفین بار دیگر به زودی برای ازسرگیری مباحث دیدار می‌کنند. «کارل بیلد» وزیر خارجه سوئد هم کشورش از اعضای اتحادیه اروپا است، می‌گوید موارد پیش آمده در وین موضوع مهمی نیست و مانعی برای لغو برخی تحریم‌های ایران در ماه آینده میلادی وجود ندارد. وی همچنین بر اهمیت پایبندی اتحادیه اروپا و آمریکا به تعهدات خود براساس توافق ژنو، تاکید کرده است.

 


نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در اولین اظهارات خود بعد از مذاکرات کارشناسی چهار روزه در وین درخصوص برنامه هسته‌ای کشورمان، خواستار افزایش فشارهای بین‌المللی علیه ایران شد.
«بنیامین نتانیاهو»، روز گذشته بار دیگر با تکرار حرف‌های گذشته خود خواستار افزایش فشارهای بین‌المللی علیه ایران شد.
به گزارش فارس، وی تصریح کرد: از آنجایی که ما جز حرف چیزی (از جانب ایران) ندیدیم، فشار بین‌المللی باید ادامه داشته باشد و حتی باید بیشتر شود.
این اولین اظهارات نتانیاهو بعد از گفت‌وگوهای چهار روزه در سطح کارشناسی وین در خصوص برنامه هسته‌ای ایران بوده است که هفته گذشته بین نمایندگان ایران و 1+5 در وین برگزار شد.

 


رئیس سازمان بازرسی کل کشور اعلام کرد گزارشات هیئت بازرسی مستقر در سازمان تامین اجتماعی به زودی به مراجع مربوطه ارسال خواهد شد.
ناصر سراج رئیس سازمان بازرسی کل کشور درباره‌ استقرار هیئتی از سازمان بازرسی در سازمان تامین اجتماعی اظهار داشت: ما در سازمان بازرسی کل کشور سه نوع بازرسی مستمر، موردی و فوق‌العاده داریم.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور تصریح کرد: هیئتی از سازمان بازرسی کل کشور به طور مستمر در سازمان تامین اجتماعی مستقر بوده است و حضور بازرسان ما مربوط به اکنون نیست. وی خاطرنشان کرد: گزارش نهایی از سازمان تامین اجتماعی به محض آماده شدن به مراجع مربوطه ارسال خواهد شد و ما نمی‌توانیم موضوع و متن گزارش را افشا کنیم.
سراج در گفت‌وگو با ایسنا درباره‌ نتایج بازرسی سازمان بازرسی کل کشور در مورد وجود دوشغله‌‌ها در ورزش گفت: نتایج بازرسی‌های سازمان بازرسی کل کشور محرمانه است و ما حق انتشار آن‌ها را نداریم، اما در ورزش به طور مستمر امور را رصد و بازرسی می‌کنیم.

 


رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس جزئیات تبدیل کمیسیون متبوعش به «دیوان» یا «سازمان» را تشریح کرد.
محمدعلی پورمختار نماینده مردم کبودرآهنگ در مجلس درباره جزئیات تبدیل کمیسیون متبوعش به دیوان گفت: به منظور افزایش کارآمدی و ارتقاء ضمانت اجرایی بحث ارتقای ساختار کمیسیون مطرح و دنبال شده است.
رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس با بیان اینکه در حال تهیه و تدوین برنامه‌های مرتبط با ارتقاء ساختار این کمیسیون هستیم، تصریح کرد: اکنون این موضوع در کمیسیون اصل 90 در حال پیگیری و انجام است.
پورمختار با بیان اینکه یکی از دلایل تلاش برای ارتقاء ساختار کمیسیون اصل 90 حجم زیاد پرونده‌‌ها است، اظهار داشت: در حال حاضر درحال تهیه جزئیات این اقدام هستیم.
وی افزود: تاکنون درباره تبدیل شدن به دیوان یا سازمان تصمیم‌گیری نشده است اما تفاوت چندانی هم ندارد زیرا از نظر ما تغییر ساختار و ارتقای آن دارای اهمیت است، نه عنوان.
رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس درباره نحوه انتخاب رئیس و اعضای دیوان اصل 90 هم گفت: رئیس و اعضا از داخل مجلس هستند و از اختیارات خانه ملت استفاده می‌کنند اما درباره ترتیب و نحوه انتخاب هنوز تصمیم‌گیری نشده است.
پورمختار در گفت‌وگو با فارس ادامه داد: ممکن است در دیوان اختیارات ویژه‌ای را از حیث رسیدگی و صدور برخی از آرای خاص مانند مراجع شبه قضایی در نظر بگیریم.
وی با بیان اینکه جزئیات تبدیل کمیسیون اصل 90 به سازمان یا دیوان در کمیسیون تدوین آئین‌نامه در حال بررسی است، تصریح کرد: در آینده نزدیک جلسات مشترکی بین کمیسیون اصل 90 و تدوین آئین‌نامه برگزار خواهد شد.

 


رئییس بنیاد شهید تاکید کرد : 32 درصد معوقات ایثارگران با فروش شرکت پتروشیمی دماوند و زاگرس پرداخت خواهد شد
حجت الاسلام محمدعلی شهیدی در حاشیه همایش فصلی مدیران کل و معاونین بنیاد شهید در جمع خبرنگاران گفت: شما خبرنگاران رسولان خبری هستید و من تعامل با رسانه ها را در اولویت کار خودم قرار دادم چرا که امروز جهان ارتباطات است. وی افزود: صرفه جویی در بودجه و کوچک‌سازی بنیاد شهید بخشنامه‌ای است که از سوی دکتر نوبخت و مرکز نیروی انسانی ریاست جمهوری ابلاغ شده است و ما در نظر داریم بنیاد شهید را کوچک سازی کرده و به نهادی چابک تبدیل کنیم.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه برنامه ای 5 ساله برای این نهاد تعریف شده است، گفت: این برنامه در سه بخش کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت تعریف شده که به ترتیب یکساله، دوساله و پنجساله است که در مجموع 65 برنامه را شامل می شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت ساخت مراکز ورزشی، فرهنگی و توانبخشی اشاره کرد و گفت: این برنامه ها از قبل نتیجه گیری و برنامه ریزی شده بود که در بخش توانبخشی بسیار باید تخصصی وارد شویم. برخی از جانبازان ما بالای 70 درصد هستند و خانواده گرفتار نگهداری از جانباز است. در دیدارهایی که با شخص رئیس جمهور از جانبازان داشتیم می گفتند 23 سال است که جانباز ما روی تخت است و ما نه صله رحم می توانیم انجام دهیم و نه قصد مسافرت کنیم برای همین در بسیاری از استانها مراکز توانبخشی ،فرهنگی و ورزشی ایجاد شده است که از 45 درصد تا 95 درصد افزایش بنا و تجهیزات داشته ایم که در این نشست هم به اتمام پروژه های مرکز ایثار در استانها تاکید شد.
رئیس بنیاد شهید در پاسخ به اینکه آیا بودجه بنیاد شهید افزایش داشته است، گفت: تمامی ردیف ها در بودجه بنیاد در نظر گرفته شده و قطعا مجلس شورای اسلامی که خودش 85 ایثارگر در کرسی نمایندگی دارد،تمامی نیازها را در نظر می گیرد.
شهیدی در پاسخ به سئوالی در مورد اینکه متاسفانه برخلاف رای دیوان عدالت اداری مناسب سازی قبور شهدا همراه با تخریب قبور و بدون رضایت خانواده شهید انجام شده است، گفت: قبلا در سالهای 90 و 91 و 92 در موضوع بودجه یکسان سازی قبور شهدا مطرح بوده است ولی متاسفانه این اعتبار اختصاص داده نشد.
هر چند که استانداریها همکاری داشتند ولی موجب شد تا برخی از گلزارهای شهدا برای بازسازی تخریب شود ولی بازسازی نشود، در این مورد نمایندگان مجلس و دفتر رهبری هم از من سئوال کردند که موضوع را با آقای رئیس جمهور و آقای نوبخت در میان گذاشتم و قرار شد بودجه ای جدا در اختیار بنیاد قرار گیرد تا هر چه زودتر کار را شروع کنیم.
وی گفت: تخریب گلزار شهدا از دو سال قبل شروع شده که من دستور دادم تخریب متوقف شود و تا گلزارهایی که نیمه کار مانده تکمیل نشده، ساماندهی را متوقف کنند.
معاون رئیس جمهور در پاسخ به سئوال دیگری در مورد اینکه همچنان آزاده‌های جنگ تحمیلی و سایر ایثارگران از معوقات خود گلایه دارند، گفت: ما 6 میلیارد تومان مطالبات معوقه برای ایثارگران داریم که از همان روز اول این را دنبال کردم. 32 درصد این معوقات با فروش شرکت پتروشیمی پرداخت شد و دولت گذشته 2 نیروگاه دماوند و زاگرس را به بنیاد شهید واگذار کرد تا معوقات ایثارگران را پرداخت کنیم. بعد دو نیروگاه را در سبد فروش قرار دادیم ولی چون گرانقیمت بود بخش خصوصی نتوانست آنها را خریداری کند برای همین در دولت گذشته به صورت سهام قرار شد پرداخت شود که عده ای پذیرفتند و عده ای هم قبول نکردند. بعد از انتصاب من طرحی دادیم که اگر این 2 نیروگاه به فروش برسد تمامی مطالبات را پرداخت کنیم و اگر نشد مجبوریم در قالب سهام بدهی ها را بدهیم.

 


سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس از احتمال ارائه لایحه چگونگی اجرای قانون یارانه‌‌ها در سال 93 به مجلس طی هفته آینده خبر داد.
غلامرضا کاتب نماینده مردم گرمسار در مجلس به ارائه گزارشی از نشست یکشنبه کمیسیون متبوعش پرداخت و از حضور فرهاد دژپسند معاون بودجه معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس‌جمهور، مسئولان دیوان محاسبات، بانک مرکزی و مرکز پژوهش‌‌ها در این جلسه خبر داد و اظهار داشت: در این نشست پیشنهاد دادیم دولت تا قبل از آغاز جلسات کمیسیون تلفیق لایحه بودجه 1393 کل‌کشور، لایحه هدفمندی یارانه‌‌ها را برای بررسی تقدیم مجلس کند تا نمایندگان بتوانند حین رسیدگی به بودجه، نظرات خود را در زمینه قانون یارانه‌‌ها اعمال کنند.
سخنگوی کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات در گفت‌وگو با فارس از استقبال مسئولان دولتی از این پیشنهاد خبر داد و گفت: انشاءالله دولت، لایحه هدفمندی یارانه‌‌ها را طی هفته آینده به مجلس ارائه خواهد کرد.

 


جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح از احتمال حذف تمام یا بخشی از کسر خدمت‌های مربوط به سربازی در سال آینده خبرداد.
سردار موسی کمالی در نشست خبری خود با اشاره به طول مدت خدمت سربازی و امکان تغییر در آن گفت : در حال حاضر زمان خدمت سربازی 21 ماه است و این در حالی است که برابر قانون امکان افزایش مدت سربازی تا 24 ماه نیز وجود دارد.
وی با بیان اینکه برای سربازان مناطق عملیاتی شش ماه، مناطق محروم پنج ماه و سایر مناطق نیروهای مسلح سه ماه کسر خدمت لحاظ شده است، افزود: بنابراین با احتساب این کسر خدمت‌ها طول خدمت سربازی به 18 تا 21 ماه کاهش یافته است.
جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح از بررسی برای حذف تمام یا بخشی از کسر خدمت‌ها در سال 93 خبر داد و گفت: در صورت تصویب این طرح، آن دسته از مشمولان که تا پایان سال 92 نسبت به تعیین تکلیف وضعیت سربازی خود اقدام کرده باشند مشمول این قانون نخواهند شد.
وی درباره خرید و فروش خدمت سربازی نیز با بیان اینکه این اقدام به نوعی تبعیض میان غنی و فقیر بود،اظهارداشت : خرید و فروش خدمت سربازی نداریم؛ چرا که از نظر ما تفاوتی میان شهروندان وجود ندارد و تمامی افراد ذکور واجد شرایط باید به خدمت سربازی اعزام شوند و از این رو به صراحت می‌گویم که پرونده خرید و فروش خدمت سربازی بسته شده است.
کمالی با اشاره به حقوق سربازان در حال حاضر بین 65 تا 121 هزار تومان است، خاطرنشان کرد: به این رقم 85 هزار تومان به عنوان حق همسر و به ازای هر فرزند نیز 21 هزار تومان افزوده خواهد شد.
جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح درباره وضعیت سربازی حرفه‌ای تصریح کرد: آن دسته از افرادی که درباره سربازی حرفه‌ای اظهارنظر می‌کنند عمدتا براساس یکسری مطالب که از کشورهای غربی شنیده‌اند چنین اظهاراتی را مطرح کرده‌اند که در این خصوص باید گفت که بدون توجه به واقعیت‌های موجود و وضعیت نیروهای مسلح، شرایط سوق الجیشی و بسیاری از واقعیت‌های دیگر نمی‌توان چنین موضوعاتی را در جامعه مطرح کرد.
کمالی حقوق سربازان حرفه‌ای را حداقل 10 برابر حقوق سربازان وظیفه دانست و گفت: در حال حاضر با این وضعیت بودجه چنین مبلغی قابل تامین نیست.
وی اضافه کرد: همچنین موضوعی که باید به آن توجه شود این است که خبرهای مربوط به قوانین سربازی تنها از طریق ستاد کل نیروهای مسلح و یا سازمان وظیفه عمومی ناجا اعلام می‌شود و هیچ نهاد دیگری در این مورد نمی‌تواند اظهارنظر کند.
کمالی با بیان اینکه آخرین قانون سربازی همان قانونی است که در سال 90 تصویب و ابلاغ شد گفت: تعدادی از آیین نامه‌های این قانون نظیر معافیت‌های تحصیلی، معافیت‌های مددجویان و ... از سوی دولت ابلاغ شده است.
جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: در حال حاضر دو آیین نامه معافیت پزشکی و بیمه سربازان نیز در هیات دولت در دست بررسی است.
وی درباره بحث حذف کسر خدمت‌ها در سال 93 نیز افزود: براساس طرحی که مشغول بررسی آن هستیم احتمال دارد که تمام یا بخشی از کسر خدمت‌ها حذف شود که در این صورت مدت خدمت سربازی برای تمامی مشمولان 21 ماه خواهد شد.
به گزارش ایسنا ، کمالی در خاتمه درباره وضعیت خرید خدمت سربازی ایرانیان خارج از کشور نیز گفت: فروش سربازی ایرانیان خارج از کشور از تاریخ یکم شهریور 92 متوقف شده است.

 


مجلس دخالتی درتنظیم برنامه دیدار هیئت پارلمانی اروپا با فتنه گران نداشته است.
سیدمحمد یثربی مدیرکل تشریفات مجلس در گفت‌وگو با تسنیم با اشاره به دیدار هیئت پارلمانی اروپا با نسرین ستوده و جعفر پناهی دوتن از فعالان فتنه 88 گفت: این دیدار در محل سفارت یونان صورت گرفت و هیچ‌گونه ارتباطی با تشریفات مجلس نداشته و مجلس در تنظیم این برنامه دخیل نبوده و ما تنها برنامه‌های این هیئت با مقامات ایرانی را تنظیم کردیم
وی اضافه کرد: ‌ دیدارهای هیئت پارلمان اروپا با رئیس مجلس هنوز قطعی نشده و زمان این دیدار هم مشخص نیست. همچنین دیدار این هیئت پارلمانی با مسئولین کشور در حد وزرا است که زمان دقیق آن‌ها هم معلوم نیست.
تداوم گفت‌وگو با ایران
از اهداف پارلمان اروپا است
کرونبرگ رئیس کمیته روابط با ایران در پارلمان اروپا و هیئت همراه در دیدار با جمعی از نمایندگان مجلس با اشاره به اهمیت و تقویت روابط ایران با پارلمان اروپا، اظهار داشت: تداوم گفت‌وگو و تبادل نظر با ایران از اهداف پارلمان اروپا است.
رئیس کمیته روابط با ایران در پارلمان اروپا با بیان اینکه زبان مشترک ما، زبان صلح است، ابراز خرسندی کرد که توافق اولیه با 1+5، توافق نهایی را نیز به دنبال داشته باشد، تا بسیاری از مشکلات برطرف شود.
در دیدار محمد رضا تابش نماینده اردکان در مجلس با اشاره به جایگاه بسیار بالای مسئله حقوق بشر در آموزه‌های دینی و ملی کشورمان، اظهار داشت: بحث حقوق بشر در اسلام، بحث جامعه جهانی است که در آیات شریفه قرآن کریم بدان تصریح شده و در فرهنگ ملی ایرانیان سابقه طولانی دارد.
وی در ادامه خواستار کاهش تحریم‌‌ها علیه ملت ایران بر پایه توافقنامه ژنو شد.
به گزارش اداره اخبار مجلس، سید هادی حسینی، علیرضا محجوب، غلامرضا تاجگردون و سید عبدالکریم هاشمی در این دیدار حضور داشتند.
همچنین فاطمه رهبر رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس در دیدار جداگانه‌ای با هیئت پارلمانی اروپایی با اشاره به ضرورت تداوم گفت‌وگو‌ها و تعاملات میان کشور‌ها به دور از اغراض سیاسی اظهار داشت: متأسفانه در طول سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی تصویر نادرستی از جامعه ایرانی به ویژه در زمینه زنان در افکار جهان ترسیم‌ شده است که با واقعیات جامعه ایرانی تفاوت بسیاری دارد. کاظم جلالی رئیس گروه روابط با پارلمان اروپا در مجلس هم در دیدار با کرونبرگ رئیس کمیته روابط با ایران در پارلمان اروپا مذاکرات اخیر جمهوری اسلامی ایران و 1+5 را سازنده و مثبت خواند و تصریح کرد: باید تلاش کرد این گفت‌وگو‌ها به نتیجه برسد و تصمیم اخیر آمریکا برای اعمال تحریم‌های جدید از چارچوب مذاکرات صادقانه و اعتمادساز به دور است.

 


فرمانده نیروی زمینی ارتش تأکید کرد: در رزمایش اخیر این نیرو آزمایش‌های موشک جدید ضد تانک و سلاح‌های جدیدی که وزارت دفاع در اختیار نیروی زمینی ارتش قرار داده با موفقیت انجام شد.
امیر احمدرضا پوردستان فرمانده نیروی زمینی ارتش در مراسم جشن تحلیف و دانش‌آموختگی دانش‌آموزان بهیار نیروی زمینی که در مرکز آموزش بهداشت و درمان نیروی زمینی برگزار شد، به تشریح برنامه‌های آموزشی بهیاری و امدادگری رزم نزاجا پرداخت و افزود: دانش‌آموختگان پس از طی آموزش‌های رزم مقدماتی، دروس حفاظت و عقیدتی سیاسی به اخذ سردوشی نایل آمده‌اند.
وی با بیان اینکه این مرکز علاوه بر مأموریت تربیت و آموزش درجه‌داران مؤمن و کارآمد به منظور تکمیل کادر بهیار در ارتش جمهوری اسلامی ایران مسئولیت آموزش تمامی کارکنان رسته بهداشت و درمان ارتش را نیز برعهده دارد، یادآور شد: این مهم در قالب 24 سرفصل آموزشی مختلف طولی و عرضی به تعداد 37 دوره برابر تدابیر نیروی زمینی ارتش برگزار شده است. پوردستان همچنین در حاشیه مراسم جشن تحلیف و دانش‌آموختگی دانش‌آموزان بهیار نیروی زمینی اظهار داشت: در صورت تصویب و اخذ مجوز توسط ستاد کل نیروهای مسلح، ‌تا پایان سال یک رزمایش بزرگ تیپی برای دانشجویان دانشگاه فرماندهی ستاد و یک رزمایش بزرگ تخصصی در حوزه جنگال یا تیپ 65 نیروهای مخصوص، در شرایط کاملاً واقعی برگزار خواهد شد.
وی همچنین از پایان رزمایش بزرگ قمربنی‌هاشم نیروی زمینی در منطقه جنوب شرق خبر داد و گفت: این رزمایش در 250 هزار کیلومتر وسعت، متفاوت‌تر از رزمایش‌های قبل برگزار شد.
فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه رزمایش قمر بنی‌هاشم رسته‌های توپخانه، زرهی، هوابرد، پیاده و هوانیروز براساس دکترین جدید در عملیات و رسته‌های کلی در نیروی زمینی برگزار شده است، گفت: در این رزمایش شاهد ترکیب تمام رسته‌ها در یک موقعیت بودیم.
وی تصریح کرد: در رزمایش قمر بنی‌هاشم تهدید دشمن فرضی از ناحیه دریا متفاوت‌تر از قبل انجام شده بود، همچنین در این رزمایش آزمایش‌های موشک‌های جدید ضد تانک نزاجا و سلاح‌های جدیدی که صنعت وزارت دفاع در اختیار نزاجا قرار داده با موفقیت انجام شد.
فرمانده نیروی زمینی خاطرنشان کرد: امروز تهدیدها، از نظر نوع و شکل با تهدیدهای گذشته متفاوت است و ما در شرایط کاملاً آماده قرار داریم و برای تمامی تهدیدها برنامه‌های جدیدی را شکل داده‌ایم.

 


برخی منابع لبنانی با افشای اطلاعات جدیدی جزئیات دیگری از حمله اخیر به سفارت ایران در لبنان خبر دادند.
سالم زهران مدیر مرکز اطلاع‌رسانی تحقیقات راهبردی در لبنان در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی «ال‌بی‌سی» لبنان، سرنخ‌ها و دستاوردهای جدیدی را در خصوص تحقیقات درباره حمله اخیر به سفارت ایران در بیروت فاش کرد.
به گزارش فارس، وی به نقل از یک منبع امنیتی بلندپایه لبنانی گفت: یک فرد فلسطینی معروف مقیم اردوگاه شتیلا در بیروت با 10 فرد فلسطینی دیگر از این اردوگاه به منطقه‌ای مرزی در مرز لبنان با سوریه فرار کرده است.
وی در اشاره تلویحی به شهرک عرسال در شمال لبنان گفت: این منطقه در مجاورت مناطقی قرار دارد که مخالفان سوری در آنجا حضور دارند.
زهران به نقل از منبع امنیتی یاد شده افزود: این اتباع فلسطینی مظنون به دست داشتن در حمله به سفارت ایران در بیروت هستند و به همین علت فرار کرده‌اند.
اردوگاه فلسطینی صبرا و شتیلا در فاصله یک کیلومتری از محل سفارت ایران در جنوب بیروت قرار دارد. زهران گفت: اردوگاه شتیلا محلی بود که دو عامل انتحاری خودروی بمبگذاری شده و کمربند انفجاری مورد استفاده در حمله به سفارت ایران را تحویل گرفتند و دستگاههای امنیتی در حال پیگرد افراد یاد شده هستند. وی افزود: دستگاههای امنیتی لبنان با وجود ضعف امکانات خود دستاوردهای زیادی را در زمینه تحقیقات در خصوص این حمله تروریستی بدست آورده‌اند.

 


صفحه (10)


صفحه (3)


صفحه (2)

     


(صفحه(6(صفحه(7(صفحه(8(صفحه(11(صفحه(5(صفحه(12(صفحه(9(صفحه(4(صفحه (2.3.10