(صفحه(12(صفحه(10(صفحه(6(صفحه(9(صفحه(7(صفحه(8(صفحه(15(صفحه(11(صفحه(5(صفحه(16(صفحه(13(صفحه(4(صفحه (2.3.14


یکشنبه 3 آبان 1388- شماره 19494
 

صفحه (14)

صفحه (3)

صفحه (2)

     
مقاله ها بی متن
كوچك زاده: نمايندگان شكايت از موسوي را پس نمي گيرند
تجليل از برگزيدگان سومين جشنواره بين المللي فارابي
اعلام جرم دانشجويان و اساتيد دانشگاه امام صادق(ع) عليه موسوي
سلطانيه: ارزيابي ايران از پيش نويس البرادعي هفته آينده ارائه مي شود
هادي خامنه اي: ولايت فقيه ركن عمده نظام است
در دانشگاه شهيد بهشتي انجام شد روايت صفار هرندي از روند تاريخي استحاله چپ ها
جواد لاريجاني: رفتار موسوي خروج بر امام عادل است
بازرسان آژانس از فردو بازديد مي كنند
متكي: ملت ايران مخالف برخوردهاي دوگانه است
در ديدار نجار و يوسف رضا گيلاني توافق شد
همكاري اطلاعاتي ايران و پاكستان براي ريشه كني تروريسم در مرزهاي مشترك
علي آهني معاون اروپاي وزارت امور خارجه شد
سرتيپ ميرفيصل باقرزاده:70درصد اعتبارات بنياد حفظ آثار و ارزش هاي دفاع مقدس واگذار نشده است
در يك سال گذشته 1200 خانه عالم در روستاهاي كشور احداث شده است
دومين جشنواره ذكر و ذاكرين در سنندج برگزار شد
جانباز اصفهاني به جمع همرزمان شهيدش پيوست
معاون استانداري فارس: فقط 570 كالا از 11 هزار كالا استاندارد اجباري دارد
مدير اجرايي مجله: مجله «پاسدار اسلام» منبع تحليلي مسائل سياسي روز صدر انقلاب بود
معاون سازمان آب و فاضلاب كشور: در برنامه پنجم توسعه به سمت كيفي سازي آب حركت مي كنيم
اخبار ادبي و هنري
رئيس كميسيون اقتصادي مجلس خواستار شد اصلاح قانون تشويق و حمايت از سرمايه گذاري خارجي
با سفر به مشهد دور سوم سفرهاي استاني دولت آغاز مي شود



 



كوچك زاده: نمايندگان شكايت از موسوي را پس نمي گيرند

يكي از 100 نماينده شكايت كننده از موسوي تاكيد كرد هرگز شكايتم از موسوي را پس نمي گيرم.
مهدي كوچك زاده در گفت وگو با ايرنا با اشاره به اينكه شكايت از موسوي به دادستان كل كشور تقديم شده است، گفت: من يكي از امضاكنندگان اين شكايت بودم.
وي در ادامه گفت: من تا زنده ام سياسي ام و تا زماني كه زنده هستم دست از شكايتم از ميرحسين موسوي برنمي دارم.
كوچك زاده افزود: من كاري به ديگر نمايندگان ندارم، بنده به عنوان يك شهروند از ميرحسين موسوي شكايت كردم و تا آخر هم پاي شكايتم ايستاده ام.
همچنين حجت الاسلام موسي غضنفرآبادي نماينده مردم بم و عضو كميسيون حقوقي قضايي مجلس شوراي اسلامي در گفتگو با فارس، با اشاره به دلايل نمايندگان براي شكايت از موسوي اظهار داشت: از موسوي به عنوان مشاركت در اغتشاشات، معاونت و تحريك در آتش زدن بانك ها، ادارات و مغازه ها، معاونت در تخريب و تلف كردن اموال و دارايي ها، اقدام عليه امنيت نظام و برهم زدن نظم عمومي و معاونت در قتل ها و ضرب و شتم ها شكايت شده است.
وي افزود: اين دلايل طبق سند قانوني صورت گرفته است.
غضنفرآبادي ادامه داد: اين شكايت توسط نمايندگان با توجه به بيانيه ها و حضور او در جمع افراد آشوبگر كه بزرگ ترين دلايل تحريك احساسات افراد است صورت گرفت.
عضو كميسيون حقوقي قضايي خاطرنشان كرد: بنده با سابقه قضاوت و موسي قرباني كه رياست كل دادگستري چند استان را به عهده داشته است از تنظيم كنندگان اين شكايت عليه موسوي بوده ايم.
خانم زهره الهيان عضو كميسيون امنيت ملي مجلس نيز علت اصلي شكايت 100 نماينده از موسوي را انتقادات و اعتراضات مردم نسبت به مواضع و اقدامات وي در جريان پس از انتخابات عنوان كرد.
حجت الاسلام حسينيان نماينده تهران و رئيس فراكسيون انقلاب اسلامي مجلس نيز در خصوص دلايل قانوني شكايت نمايندگان از ميرحسين موسوي نامزد شكست خورده انتخابات رياست جمهوري دهم گفت: هر گروه يا فردي مي تواند از فردي شكايت كند و قانون اين اجازه را به افراد مختلف خصوصاً نمايندگان مردم داده است تا اگر كسي را ناقض قانون تشخيص دادند بتوانند به قوه قضائيه شكايت كنند.
وي در عين حال ادامه داد: قانون به ما اجازه مي دهد تا از كساني كه به امنيت كشور صدمه وارد مي كنند، شكايت كنيم.
حسينيان قبلاً نيز گفته بود علاوه بر 100 نماينده امضاكننده شكايت از موسوي نمايندگان ديگري هم خواستار شكايت از او هستند.

 



تجليل از برگزيدگان سومين جشنواره بين المللي فارابي

سومين جشنواره بين المللي فارابي با حضور وزير علوم در سالن اجلاس سران برگزار شد.
سومين جشنواره بين المللي فارابي با حضور دكتر دانشجو وزير علوم، تحقيقات و فناوري، دكتر زاهدي وزير علوم سابق، دكتر خرمشاد دبير جشنواره، مشايي رئيس دفتر رئيس جمهور و بسياري از استادان حوزه علوم انساني در سالن اجلاس سران برگزار شد.
علي اكبر عليخاني دبير سومين جشنواره فارابي گفت: اين جشنواره به عنوان مهمترين واقعه علمي پژوهشي كشور با برگزاري سومين دوره در 3 سال متوالي، خود را به مرحله تثبيت رسانده است. بخش هاي داخلي دبيرخانه جشنواره به طور مجزا تعريف شده و هر كدام جايگاه خود را در ساختار سازماني يافته اند و از آيين نامه و شرح وظايف مصوب برخوردار شده اند.
وي ادامه داد: جشنواره فارابي اين زمينه را به وجود آورده تا به نهادي براي علوم انساني كشور تبديل شود و در جهت رشد و بالندگي اين علوم و بزرگداشت دانشمندان و پژوهشگران آن قدم بردارد.
عليخاني افزود: ترديدي نيست كه هر علمي بايد نافع باشد و ترديدي نيست كه امروزه علوم انساني در هر جامعه اي بايد بتواند براي حل مشكلات مختلف جامعه راه حل ارائه دهد و اگر علوم انساني بخواهد در حل مشكلات جامعه مؤثر باشد بايد بر بنيان هاي نظري و تمدني خود آن جامعه مبتني باشد.
وي اضافه كرد: در شرايط فعلي، ترديدي نيست كه ما بايد به سمت بومي سازي و كارآمدسازي علوم انساني پيش برويم و براي بومي سازي علوم انساني بايد خود دانشمندان و بزرگان علوم انساني پيش قدم شوند.
سومين جشنواره فارابي در 12 گروه از جمله تاريخ، جغرافيا و باستان شناسي، حقوق، علوم اجتماعي و علوم ارتباطات و با هدف تقويت زمينه هاي مساعد و توجه به ضروريات علوم انساني و ايجاد ظرفيتهاي حمايتي برگزار شد.

 



اعلام جرم دانشجويان و اساتيد دانشگاه امام صادق(ع) عليه موسوي

جمعي از دانشجويان و اساتيد دانشگاه امام صادق (ع) در خصوص برخي اتهامات مير حسين موسوي به دادستاني تهران اعلام جرم كرده بودند كه اين اعلام جرم از سوي دادستاني تهران نيز اعلام وصول شده است.
مهدي چوپاني كارشناس مسائل حقوقي با اشاره به اينكه جمعي از دانشجويان، اساتيد و حقوقدانان دانشگاه امام صادق (ع) در خصوص برخي از اتهامات مير حسين موسوي به دادستاني تهران اعلام جرم كرده اند، گفت: اين اعلام جرم از سوي دادستاني تهران اعلام وصول شده است.
وي خاطر نشان كرد: اعلام جرم دانشجويان و اساتيد دانشگاه امام صادق (ع) به دادستاني تهران طي نامه اي و مكتوب به دادستان تهران ارائه شده بود البته دانشجويان، اساتيد و حقوقدانان دانشگاه امام صادق (ع) تنها در خصوص برخي از اتهامات ميرحسين موسوي به دادستان تهران اعلام جرم كرده اند.
اين كارشناس مسائل حقوقي با بيان اينكه اعلام جرم حقوقدانان دانشگاه امام صادق (ع) به دادستان تهران از سوي دادستاني تهران اعلام وصول شده است، اظهار داشت: در پي اين اعلام وصول نسبت به اعلام جرم حقوقدانان دانشگاه امام صادق (ع) در خصوص برخي از اتهامات ميرحسين موسوي، از سوي دادسراي عمومي و انقلاب تهران شعبه امور امنيتي ناحيه 20 دادسراي عمومي و انقلاب مسئول رسيدگي به اين اعلام جرم شده است.
لازم به ذكر است كه پيش از اين 100 نفر از نمايندگان مجلس شوراي اسلامي نيز از موسوي به دادستاني كل كشور شكايت كرده بودند.

 



سلطانيه: ارزيابي ايران از پيش نويس البرادعي هفته آينده ارائه مي شود

نماينده دائم ايران در آژانس بين المللي انرژي اتمي اعلام كرد ايران ارزيابي نهايي خود را درباره متن پيش نويس موافقتنامه تأمين سوخت رآكتور تهران هفته آينده اعلام مي كند.
علي اصغر سلطانيه نماينده دائم ايران در آژانس بين المللي انرژي اتمي و سرپرست هيئت مذاكره كننده در وين اعلام كرد: ما با نگاه مثبت در مذاكرات سه روزه وين شركت كرديم و در اين جلسه نيز پيشنهادات سازنده اي براي اجراي موفق پروژه ارائه كرديم كه منتظر پاسخ طرف هاي ديگر هستيم.
وي با بيان اينكه اين پروژه فرصتي است كه آنان حسن نظر خود را نشان داده و اعتماد ملت شريف ايران را جلب كنند، تأكيد كرد كه ضمن ارزيابي مثبت و سازنده از نشست سه روزه وين بخصوص كه باعث آغاز فصلي جديد در آژانس در جهت ايجاد تسهيلات براي همكاري با كشورهاي عضو در استفاده صلح آميز از انرژي هسته اي شده است كه در واقع به مسير اصلي در اجراي اساسنامه بازگشته، اعلام مي كنم كه جمهوري اسلامي ايران در حال بررسي دقيق ابعاد مختلف متن پيش نويس موافقتنامه پيشنهادي در مورد تأمين سوخت رآكتور تحقيقاتي تهران است كه پس از ارزيابي نهايي نتيجه را بعد از بازگشت به وين طي هفته آينده به اطلاع آقاي البرادعي مدير كل آژانس بين المللي انرژي اتمي خواهيم رساند.
آژانس بين المللي انرژي اتمي نيز در بيانيه اي كه در روز جمعه منتشر گرديد، به بررسي و اعلام نظر نهايي ايران تا هفته آينده اشاره كرد.
آژانس بين المللي انرژي اتمي ضمن بيان موافقت آمريكا، روسيه و فرانسه با پيشنهاد البرادعي، در بيانيه خود عنوان كرد: ايران امروز به مديركل اطلاع داد كه در حال بررسي عميق و مناسب اين پيشنهاد است، اما تا نيمه هفته آينده براي ارائه يك پاسخ به زمان نياز دارد.
اين بيانيه مي افزايد: مديركل آژانس اميدوار است پاسخ ايران هم مثبت باشد؛ زيرا تصويب اين توافق نشانگر دوره جديدي از همكاري خواهد بود.
به گزارش شين هوا، «ايان كلي» سخنگوي وزارت خارجه آمريكا نيز بعد از اعلام موضع ايران مبني بر اين كه طي هفته آينده به پيشنهاد مديركل آژانس پاسخ مي دهد، گفت: معتقدم كه مي توانيم براي مدت كوتاهي صبر كنيم ولي اين چارچوب زماني، نامحدود نخواهد بود.
وي ادامه داد: اميدواريم طرف ايراني طي هفته آينده پاسخ مثبتي به پيشنهاد آژانس بدهد.

 



هادي خامنه اي: ولايت فقيه ركن عمده نظام است

حجت الاسلام هادي خامنه اي گفت: ولايت فقيه يكي از اركان عمده نظام است.
وي در گفت وگو با فارس در پاسخ به اينكه نقش ولايت فقيه در وحدت بخشيدن به انسجام داخلي در كشور را بيان كنيد، تصريح كرد: به هر حال ولايت فقيه نقش والايي دارد و يكي از اركان عمده نظام است.
اين فعال سياسي دوم خردادي با اين ادعا كه اصلاح طلبان به ركن ولايت فقيه اعتقاد دارند و آن را ناديده نمي گيرند، افزود: از اين اعتقاد برخي يك مقدار افراطي عمل كرده و از آن مي خواهند بصورت غيراصولي استفاده هاي ابزاري داشته باشند كه ما آن را نيز قبول نداريم.
وي در عين حال با تأكيد بر اين كه ولايت فقيه اصلش ضرورت است مدعي شد برخي افراطي گري ها در موضوع ولايت فقيه بيشتر به آن ضربه مي زند.
هادي خامنه اي همچنين درباره آينده گروه اصلاحات نيز گفت: اصلاحات به معناي كلي يك تفكر و جريان است و به همين منظور خيلي اصرار نداريم اصلاحات به نام افرادي خاص به ثبت برسد.

 



در دانشگاه شهيد بهشتي انجام شد روايت صفار هرندي از روند تاريخي استحاله چپ ها

صفار هرندي در جمع دانشجويان دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي با تشريح روند استحاله چپ ها در ايران، حوادث اخير كشور را كالبد شكافي كرد.
نشستي با حضور صفارهرندي، وزير سابق فرهنگ و ارشاد اسلامي درخوابگاه امام علي (ع) دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي به همت شوراي فرهنگي اين خوابگاه و در خصوص جريان شناسي اتفاقات پس از انتخابات رياست جمهوري دهم برگزار شد.
به گزارش ايسنا، صفارهرندي در ابتداي اين جلسه به كالبد شكافي جريان چپ در ايران پرداخت و افزود اين جريان در دهه 60 و اواخر عمر حضرت امام(ره) اغلب مسئوليت هاي كشور از جمله دولت، مجلس و قوه قضاييه را در دست داشت.
وزير سابق ارشاد، اقتصاد سوسياليستي، روحيه به شدت ضد آمريكايي و وفاداري و پايبندي به رهبري و مركزيت نظام تحت عنوان ولايت مطلقه فقيه را از جمله شاخص هاي برجسته جريان چپ در آن دوران عنوان كرد و افزود البته اين ويژگي ها به تدريج تغيير يافت.
هرندي سرآغاز اين تغييرات را اواسط دهه 60 در زمان وزارت ارشاد خاتمي عنوان كرد و افزود چهره هاي شاخص اصلاحات مانند تاج زاده، ابطحي و آرمين در آن زمان اداره كنندگان اصلي وزارت ارشاد بودند. وي محتواي اين تغيير را پيشنهاد معامله با اپوزيسيون نظام خواند و در ادامه اتفاقاتي مانند پايان جنگ، عزل منتظري و فروپاشي شوروي را با عث تشديد اين روند دانست.
وزير سابق ارشاد با اشاره به تشكيل حلقه كيان، بازخواني نشريه كيان را در شناخت فرآيند اين تجديدنظر طلبي موثر دانست و گفت: روح حاكم بر آنچه نوشته مي شد مبني بر اين بود كه راه گذشته تمام شده و بايد تمايلات جديد داشت و بعضي مي گفتند در قضيه مخالفت با ليبرال ها ما اشتباه مي كرديم و در مباحث كلي ايدئولوژيك مباحث آقاي سروش اين بود كه دين ايدئولوژيك موضوعيت ندارد و بايد به دين حداقلي بها داد كه آن هم به رابطه شخصي بين انسان و خدا محدود مي شود و همه اين ها را با عنوان روشنفكري نوين ديني عنوان مي كردند.
هرندي با اشاره به نگاه فرهنگي- اقتصادي دولت هاشمي، جذب سرمايه هاي خارجي را يكي از اهداف اين دولت دانست و گفت هاشمي براي رسيدن به اين هدف تغييراتي را در كشور ايجاد كرد كه نتيجه اش دور شدن از آن نگاه انقلابي دهه 60 ، شكست تجربه واگذاري سرمايه هاي ملي به سرمايه داران و به تبع آن افزايش شكاف طبقاتي بود.
وي با اشاره به طرح تعديل اقتصادي دولت هاشمي و مشكلات عميق و پيچيده ناشي از آن، گفت: يك مرتبه گفتند وارد تعديل اقتصادي شديم و فرداي آن روز در حالي كه دلار قبلا چهارصد تومان بود يك باره شد 1100 تومان و انواع كالاها قيمت شان 5 برابر شد و انگار يك فتنه اي شد و همه جامعه به هم ريخت كه رهبري در آن مقطع وارد عمل شدند و گفتد من اجازه نمي دهم ادامه بدهيد ... جواب آن طرف هم اين بود و مي گفت بهايي كه بايد ما براي توسعه يافتگي بپردازيم همين است و عين تعبيرشان اين بود كه يك عده زير چرخ هاي توسعه بايد له شوند و گريزي از آن نيست.
هرندي با اشاره به اواخر دوره دوم رياست جمهوري هاشمي گفت عده اي مي خواستند قانون اساسي را دور زده و ايشان را هشت سال ديگر در پست رياست جمهوري ابقا كنند اما مقام معظم رهبري مخالفت كرده و اين قضيه ناكام ماند. وي در ادامه اولويت اصلي مردم در زمان دوم خرداد را مسائل اقتصادي عنوان كرد و افزود دولت خاتمي بدون توجه به نيازهاي عموم مردم راه توسعه سياسي را پيش گرفت.
وي با اشاره به تشنجات جامعه در اين دوران، گفت دشمن خارجي هم در اين ميان به شكل آشكار جانب اصلاح طلبان را گرفت كه بعد از مشروطيت ما هيچ وقت مداخله تا اين سطح و تا اين پايه از سوي نيروي اجنبي به صورت وقيحانه را شاهد نبوديم و البته اصلاح طلبان هم در اين ميان موضعي عليه بيگانگان نگرفتند كه ما به كمك شما احتياجي نداريم.
هرندي اظهار كرد: آن چيزي كه در سال 84 و قبل آن هم انتخابات مجلس و شوراها شكل گرفت، اين بود كه ذائقه مردم عملا تغيير كرد. سال 84 با روي كار آمدن دولت آقاي احمدي نژاد كسي آمد و گفت من مي خواهم تغييري را رقم بزنم كه با بازگشت دوباره به فصول و مباني انقلاب صورت مي گيرد. و دليل بازگشت موسوي به صحنه را پس از 20 سال همين موضوع دانست. يعني اينكه مي شود جامعه را با ارزش هاي دهه 60 اداره كرد و اين گفتمان خواهان دارد.
وزير سابق فرهنگ و ارشاد اسلامي اظهار كرد: آقاي موسوي هم كه اول آمد به حزب مشاركت و مجاهدين انقلاب گفت توقع نداشته باشيد من با شما عكس تكي بگيرم، شما خوشنام نيستيد و اطراف من نياييد و اگر مي خواهيد كمك بكنيد خودتان جداگانه كمك بكنيد. ولي وقتي آقاي موسوي به شهرستان ها رفت، كارش نگرفت، وقتي اوايل كار به ايلام رفته بود، دو ساعت نشست، پانزده نفر جمع شدند. ديد اين جوري نمي شود. آن ها به ايشان گفتنند الان نسخه اصولگرايي، انقلابي گري و گفتمان امام، احمدي نژادي شده است، نه در مقام حرف و نظر بلكه در مقام عمل، اگر تو بخواهي با آن گفتمان بيايي مردم او را رها نمي كنند، به سوي تو بيايند پس تو احتياج به ما داري. از اين جا دو مرتبه آقاي موسوي گفت شما هم بياييد. به گمانم اين رنجي كه ايشان برده اين است. شايد به يك استنباط بخش عمده اي از آراي خود را مديون اين سازماندهي باشد كه آقايان مشاركتي و مجاهدين انقلاب كردند اما اگر قرار بود بيايد آراي جريان اصولگرا را كسب بكند طبيعي بود كه وقتي با اين آرايش مي آيد و آنها وي را همراهي مي كنند و همان كساني كه علامت ذلت بودند براي دوره هاي قبل، راي نمي آورد.
وي گفت: آقاي مهندس موسوي از وقتي كه آقايان مشاركتي را كه قبلا نسخه شان جواب نداده بود وارد كردند دچار انحراف شدند و از آن به بعد ديگر اين مهندس موسوي آن مهندس موسوي نبود كه در دهه 60 به عنوان نماينده سفت و محكم انديشه اجرايي امام مي شناختيد، حتي اگر هم الان هم بيايد بگويد من طرفدار خط امام هستم به ايشان مي گويم مبارزه با اسراييل از سال 42 تا آخر عمر امام اولويتي بود كه هيچ وقت از دست نرفت و اين اولويت سر جاي خودش است و عين بقيه مقدسات ما اين مقدس است. وقتي به اسم طرفداري از ايشان افرادي مي گويند به غزه و لبنان كاري نداريم البته به دروغ مي گويند جانم فداي ايران، اين گونه مي شود.
صفار هرندي در ادامه به پرسش هاي دانشجويان در مورد مسائل مختلف مانند ماجراي عزل منتظري، عملكرد خود در دوران وزارت ارشاد، ماجراي استعفا و عملكرد دولت نهم پاسخ داد.

 



جواد لاريجاني: رفتار موسوي خروج بر امام عادل است

محمد جواد لاريجاني با اشاره به رفتار غيرقانوني ميرحسين موسوي در مورد نتايج انتخابات گفت: اينكه ميرحسين موسوي برخلاف همه مقررات و قوانين مربوط به انتخابات و برخلاف رأي شوراي نگهبان و تنفيذ مقام معظم رهبري خود را پيروز انتخابات اعلام كرد اين نوعي خروج بر امام عادل است.
جواد لاريجاني در نشست سراسري دبيران استانهاي حزب مؤتلفه اسلامي افزود: برخي فكر مي كنند صورت مسأله دعواي بين دو نفر است، اگر روبوسي كنند مشكل تمام مي شود. اين درست نفهميدن صورت مسأله است.
لاريجاني با اشاره به مداخله قدرتهاي بزرگ در امر انتخابات رياست جمهوري و حمايت آنها از يك ضلع رقابت اظهار داشت: آنچه كه رخ داد يك كودتاي تمام عيار با همكاري دول غربي بود، موسوي چه بداند و چه نداند وارد اين بازي ابلهانه شد و غربي ها هم از او حمايت كردند.
وي با طرح اين سؤال كه چرا دوم خرداديها دچار آفت خروج بر امام عادل شدند گفت: همان سيري كه منافقين در قبل از انقلاب در پذيرش ماركسيسم مرتكب شدند دوم خرداديها در پذيرش ليبراليسم مرتكب شدند، اين پذيرش آنها را به وادي نفاق انداخت و اين نفاق هم منجر به خروج بر حاكميت شد. وي افزود: كودتاي دوم خرداديها ناكام و مفتضح شد، دولتهاي غربي هم فهميدند نظام تنومندتر از آن است كه فكر كرده اند، استحكام نظام به واسطه فرهنگ ولايت و تشيع است.
دوم خردادي ها
به ترور روي مي آورند
لاريجاني با طرح اين سؤال كه كودتاگران پس از اين چه خواهند كرد؟ تصريح كرد: اخيراً خاتمي حرفي زده است كه قابل تأمل است، وي گفته اگر اجازه ندهند مردم تجمع داشته باشند آنها مي روند هسته عمل تشكيل مي دهند. سؤال اين است كه چه عملي است كه باقي مانده آقايان انجام نداده اند، به عقيده من رويكرد جديد آنها ترور و خشونت است. يعني آنها به همان نقطه اي رسيده اند كه منافقين رسيدند.
وي ادامه داد: منافقين بچه مسلماناني بودند كه مجذوب ماركسيسم بودند، اين جذبه آنها را به نفاق كشاند اينها هم مجذوب ليبراليسم هستند اينها مدهوش نظام سكولار هستند نتوانستند خود را نگه دارند. مسير آنها در نهايت به خشونت مي رسد و اين علامت ختم كارشان است.
وي افزود: دوم خرداديها هفت، هشت سال عمر اين ملت را تباه كردند و ملتي كه در گفتمان پيشرفت، خدمت و عدالت دنبال كارآمدي است خود را معطل اينها نمي كند. آنها دست به انتحار سياسي زده اند، نظام بايد مدل جديدي را براي طراحي رقابت سياسي در نظر بگيرد.
به گزارش روابط عمومي حزب مؤتلفه اسلامي، وي با اشاره به طراحي دشمنان نظام در ابطال آراء مردم در انتخابات دهمين دوره رياست جمهوري اظهار داشت: كاري كه رهبر معظم انقلاب در حفظ مردمسالاري ديني در اين انتخابات كردند، در دفاع از شرف و حيثيت مردم بود و در تاريخ ايران بي نظير است و بايد اين حادثه مهم با همه ابعاد آن ثبت شود.
لاريجاني افزود حتي كساني كه بي دين هستند اما طرفدار دموكراسي مي باشند بايد دست رهبري انقلاب را ببوسند كه فداكارانه از جمهوريت نظام دفاع كردند.
لاريجاني ادامه داد: عده اي در داخل و خارج با كارگرداني بيگانگان اسلاميت و جمهوريت نظام را به بهانه برگزاري انتخابات رياست جمهوري هدف قرار داده بودند اما هوشياري رهبري و بيداري مردم مانع از شرارت آنها شد.
وي افزود: ما بايد شكر نعمت رهبري را به جا آوريم و اين كار فقط با درك درست وقايع و فهم رهنمودهاي معظم له و حمايت مؤمنانه از ايشان امكان پذير است.

 



بازرسان آژانس از فردو بازديد مي كنند

نماينده دايم ايران در آژانس بين المللي انرژي اتمي از ورود بازرسان آژانس به تهران براي بازديد از سايت دوم غني سازي ايران خبر داد.
«علي اصغر سلطانيه» نماينده دايم ايران در آژانس بين المللي انرژي اتمي با اعلام اين خبر به ايسنا گفت: همانگونه كه قبلاً اعلام كرده ايم، طبق برنامه توافقي با آژانس بين المللي انرژي اتمي، بازرسان صبح امروز (سوم آبان) براي بازرسي از سايت دوم غني سازي (فردو) وارد تهران خواهند شد.
پيش از اين محمد البرادعي مديركل آژانس بين المللي انرژي اتمي نيز در تهران در اين باره گفته بود: اميدواريم كه در گفت وگوهايي كه انجام مي دهيم درباره همكاري ايران براي شفاف سازي به ويژه در خصوص تاسيسات غني سازي جديدش صحبت كنيم.
25 اكتبر (سوم آبان) بازرسان آژانس براي بازديد از تاسيسات غني سازي جديد ايران در نزديكي قم، به ايران مي آيند.
وي همچنين افزود: ايران براي اطمينان دادن به ما اجازه بازرسي داده است و ما مطمئنيم همكاري مناسبي خواهد داشت.

 



متكي: ملت ايران مخالف برخوردهاي دوگانه است

منوچهر متكي با اشاره به تاريخ 7000 ساله ايران گفت اين ملت دوست دار صلح اما مخالف تبعيض و برخوردهاي دوگانه است.
در جمع دانش آموزان، مربيان و اساتيد ايراني و خارجي شركت كننده در سومين المپياد بين المللي نجوم و اختر فيزيك كه محسن پور سرپرست وزارت آموزش و پرورش و سفراي كشورهاي شركت كننده در المپياد نيز حضور داشتند منوچهر متكي، وزير امور خارجه كشورمان با رد انحصاري كردن فن آوري و دستاوردهاي علمي از سوي برخي از قدرت ها و برخوردهاي تبعيض آميز و گزينشي در اين خصوص به دانشمندان بزرگ ايراني، از جمله خوارزمي، رازي، بيروني، عمر خيام، خواجه نصيرالدين طوسي و قياس الدين جمشيد كاشاني اشاره كرد و افزود: اين دانشمندان در عصر خود از پايه گذاران علوم رياضي و نجوم بوده و امروزه نيز دانشمندان جوان ايراني در عرصه هاي مختلف از جمله در زمينه نجوم و فضا دستاوردهاي عظيمي ارائه كرده اند كه در اين رابطه مي توان طراحي و ساخت ماهواره اميد با ظرفيت هاي بومي را نام برد.
وي تصريح كرد: چنين ملتي با 7000 سال تاريخ مكتوب، تمدن و فرهنگ غني منادي و دوست دار صلح، انسان دوستي، كرامت انساني و حقوق انسان ها بوده و مخالف تبعيض و برخوردهاي دوگانه مي باشد.
متكي همچنين طرح احداث رصدخانه ملي در ايران را از بزرگترين طرح هاي ملي كشور توصيف كرد.
وزير خارجه برگزاري مسابقات و المپيادهاي بين المللي را امكان و فرصتي براي آشنايي ملت ها با يكديگر و شناسايي توانمندي ها توصيف كرد.
در ابتداي اين نشست محسن پور سرپرست وزارت آموزش و پرورش نيز ضمن اشاره به اهميت دانش ستاره شناسي و پيشرفت هاي شگرف ايران در علم نجوم ، گزارشي از سابقه برگزاري اين المپياد و روند برگزاري سومين اجلاس آن در تهران ارائه كرد.

 



در ديدار نجار و يوسف رضا گيلاني توافق شد
همكاري اطلاعاتي ايران و پاكستان براي ريشه كني تروريسم در مرزهاي مشترك

وزير كشور ايران و نخست وزير پاكستان بر سر همكاري هاي مشترك امنيتي براي ريشه كن كردن تروريسم در منطقه بلوچستان به توافق رسيدند.
مصطفي محمد نجار وزير كشور جمهوري اسلامي ايران كه روز جمعه در رأس هيئت امنيتي و انتظامي وارد پاكستان شد، ظهر ديروز با يوسف رضا گيلاني نخست وزير پاكستان ديدار و گفت وگو كرد.
نجار با ابراز اميدواري از همكاري هاي پاكستان با جمهوري اسلامي ايران براي بازداشت عناصر تروريستي جندالله، از گفتگوها با همتاي پاكستاني اظهار خرسندي كرد و گفت: اين گفت وگوها بطور كامل در فضايي سازنده صورت گرفت و دو كشور به توافقات خوبي دست يافتند.
وي با اشاره به فعاليتهاي تروريستي ريگي در مرزهاي مشترك دو كشور گفت: متأسفانه اقدامات جنايتكارانه اين گروه سايه سنگيني بر روابط دو كشور انداخته است. وي تأكيد كرد: با ريشه كن شدن فعاليتهاي تروريستي گروه جندالله، دوره طلايي راهبردي بين دو كشور فرا خواهد رسيد.
محمد نجار تصريح كرد: معاونان امنيتي دو كشور براي تقويت مناسبات امنيتي و اطلاعاتي در آينده با يكديگر ديدار خواهند كرد. وي همچنين ديدار پيش روي استاندار سيستان و بلوچستان با فرماندار كل بلوچستان پاكستان را قدمي مهم براي حل مشكلات مرزي بين دو كشور دانست.
نخست وزير پاكستان نيز با اشاره به اهميت ادامه روابط حسنه بين تهران و اسلام آباد گفت: دولت پاكستان اجازه نخواهد داد خاك پاكستان براي اقدامات تروريستي مورد استفاده عناصر شرور قرار بگيرد. يوسف رضا گيلاني با بيان اينكه پاكستان خود با موج جديد افراط گرايي و تروريسم مواجه است، افزود: دو كشور بايد تلاش كنند تا هر چه سريعتر امنيت مرزهاي مشترك تأمين شود. وي با استقبال از سفر وزير كشور جمهوري اسلامي ايران به پاكستان ابراز اميدواري كرد: اين سفر بتواند سبب گسترش و استحكام روابط بين دو كشور شود. نخست وزير پاكستان همچنين با اشاره به اهميت تبادل سريع اطلاعات بين نهادهاي امنيتي دو كشور در مرزهاي مشترك گفت: اگر در اين زمينه اطلاع رساني سريع صورت بگيرد مي توانيم جلوي بسياري از اقدامات تروريستي و تخريبي را در اسرع وقت بگيريم.
اسناد و مدارك متقني درباره حاميان گروهك ريگي داريم
در همين حال وزير اطلاعات با اشاره به سفر هيأت ايراني به پاكستان در ارتباط با حادثه تروريستي سيستان و بلوچستان گفت: توصيه مي كنيم مسئولان پاكستاني راه خود را از راه آمريكايي ها جدا كنند؛ چرا كه متقضي است به مجموعه اطلاعاتي كه در رابطه با ISI (سازمان اطلاعات پاكستان) در اختيار آنها قرار داده ايم، قبل از اين كه بر ملا شود، توجه و با جمهوري اسلامي ايران براي ريشه كني اين فتنه همراهي كنند.
حجت الاسلام والمسلمين حيدر مصلحي در حاشيه مراسم توديع و معارفه سرپرستان سابق و جديد سازمان اوقاف و امور خيريه افزود: ما اسناد و مدارك متقني داريم كه پاكستان و بعضاً با كمال تأسف بعضي كشورهاي ديگر از اين مجموعه (گروهك ريگي) حمايت مي كنند و همه به پشتيباني آمريكا خود را ابزار دست آنها قرار داده اند براي اين كه برادر كشي راه بيندازند.
وزير اطلاعات تأكيد كرد: اسناد و مدارك ما در ارتباط با حادثه تروريستي سيستان و بلوچستان بسيار متقن است و به حول و قوه الهي اين فتنه را ريشه كن خواهيم كرد. مصلحي در پاسخ به اين پرسش كه آيا عوامل اين حادثه تروريستي دستگير شده اند؟ نيز گفت: هنوز عوامل اين فتنه دستگير نشده اند.

 



علي آهني معاون اروپاي وزارت امور خارجه شد

با انتصاب دكتر علي آهني به عنوان معاون اروپاي وزارت امور خارجه، مهدي صفري از اين معاونت رفت.
دكتر علي آهني كه پيش از اين معاون آموزش و پژوهش وزارت امور خارجه بوده است از امروز به عنوان معاون اروپاي اين وزارتخانه فعاليت مي كند.
مهدي صفري كه قرار است سفير ايران در انگليس شود همچنان نماينده ويژه ايران در امور درياي خزر نيز است.
علي آهني اداره سفارتخانه ايران در سه كشور فرانسه، ايتاليا و بلژيك را در كارنامه خود دارد. او پيش از اين زماني كه بخش اروپا و آمريكاي وزارت خارجه در قالب يك معاونت اداره مي شد مسئوليت آن را برعهده داشت. قرار است با رفتن آهني به معاونت اروپا دكتر محمدباقر خرمشاد جانشين او در معاونت آموزش و پژوهش وزارت خارجه شود.

 



سرتيپ ميرفيصل باقرزاده:70درصد اعتبارات بنياد حفظ آثار و ارزش هاي دفاع مقدس واگذار نشده است

همدان- خبرنگاركيهان:
رئيس بنياد و حفظ آثار و ارزش هاي دفاع مقدس گفت: بنياد حفظ آثار و ارزش هاي دفاع مقدس فاقد حمايت و بودجه كافي است.
سرتيپ ميرفيصل باقرزاده در گفت وگو با خبرنگاران در همدان افزود: بودجه تخصيصي به بنياد حفظ آثار با بودجه سازماني مانند ميراث فرهنگي اصلا قابل مقايسه نيست و ما از ميزان حمايت ها به ويژه اعتبارات راضي نيستيم.
وي ادامه داد: البته ميراث فرهنگي نيز بسيار مهم است اما بايد عادلانه رفتار شود چرا كه اهميت فرهنگ ايثار و مقاومت و تلاش براي بيان حكم خدا درقياس با ساير مباحث فرهنگي جايگاه ويژه و ممتازي دارد.
وي اعلام كرد: اعتبارات بخش هاي هنري، ادبيات و تبليغات بنياد هر يك فقط 700 ميليون تومان براي كل كشور است و بودجه عمراني نيز 9 ميليارد تومان درنظر گرفته شده كه با وجود گذشت هفت ماه از سال تنها 30 درصد به ما داده شده است.
سرتيپ باقرزاده خاطرنشان ساخت: البته دولت نهم بيشترين حمايت ها را از فعاليتهاي بنياد داشته كه قابل مقايسه با دولتهاي قبلي نيست اما با توجه به اهميت فرهنگ و ارزش هاي دفاع مقدس از دولت و مجلس انتظار حمايت بهتري داريم و مي خواهيم كه بودجه متمم به اين مسئله پرداخته شود.
رئيس حفظ آثار و ارزش هاي دفاع مقدس هدف ازسفر خود به همدان را ديدار از پارك موزه در دست تكميل دفاع مقدس عنوان كرد و افزود: هرچند احداث پارك موزه دفاع مقدس در دو استان ديگر پيش از همدان آغازشده اما از نظر محتوا و تكنيك كار و نوع پيشرفت فعاليتها و نيز همدلي و همت مسئولان جهت پيشبرد پروژه اين استان به عنوان الگو و پيشرو براي ساير نقاط كشور مطرح شده و گوي سبقت را ربوده است.
وي يادآورشد: ساخت پارك موزه هاي دفاع مقدس در سراسر كشور در دستور كار قرار گرفته و استانها در مراحل مختلف احداث هستند.
وي توضيح داد: اين پروژه درسطح كشور همانند يك پازل بزرگ است و هريك از استانها بسته به شرايط اقليمي خود تصويري از نبرد را بازسازي و ارائه مي كنند و قطعات تكميل كننده پازل هستند.
وي اظهارداشت: درنظر داريم با استفاده از فناوري روز پارك موزه هاي همه استانها را لينك كنيم و همه با يكديگر ارتباط تصويري داشته باشند تا بدين ترتيب براي ديدن موزه هاي ديگر نيز عطش ايجاد شود.
وي با تاكيد بر اينكه پارك موزه ها نبايدبه نقاط ايستا و راكد تبديل شوند افزود: پارك موزه همدان به عنوان ميراث معنوي و به معناي رسمي بايد ثبت ملي شود تا از مزاياي مترتب براين آثار نيز بهره ببرد.
وي اضافه كرد: جاذبه هاي اين پارك موزه بايد به حدي برسد كه به اولويت اول گردشگران و مسافران همدان براي ديدار تبديل شود.
همچنين به گزارش خبرگزاري فارس رئيس بنياد حفظ آثار و نشر ارزش هاي دفاع مقدس كشور گفت: باغ موزه دفاع مقدس همدان در زمينه غناي محتوايي و كيفيت بالاي كار درميان ساير استانهاي كشور مثال زدني است.
وي با بيان اينكه ساخت مراكز فرهنگي دفاع مقدس از مدت ها قبل در اساسنامه بنياد حفظ آثار و نشر ارزش هاي دفاع مقدس تصويب شده بود، گفت: تلاش استان همدان در ارتباط با ساخت اين مركز فرهنگي به منظور اشاعه ارزش هاي اصيل دفاع مقدس همسو و هماهنگ با تدابير رهبري است.

 



در يك سال گذشته 1200 خانه عالم در روستاهاي كشور احداث شده است

زنجان - خبرنگار كيهان:
تا قبل از دولت نهم در كشور 300 خانه عالم ايجاد شده بود ولي طي سال گذشته 1200 خانه عالم در روستاهاي بالاي 200 خانوار ايجاد شده است.
رئيس سازمان تبليغات اسلامي كشور ضمن بيان مطلب فوق در جلسه شوراي اداري استان زنجان افزود: اقدامات دولت نهم در بحث فضاهاي معنوي و روحاني محور، نشان دهنده انگيزه بالاي دولت در اين زمينه است و آنچه امروز مورد توجه است، تأكيد دولت به مباحث ديني و قرآني به عنوان يك اصل ارزشمند و مهم است.
دكتر خاموشي از توجه دولت نهم و دهم به توسعه فرهنگي و ديني و نگاه ويژه در برنامه پنجم توسعه به مسائل ديني را از بركات نظام جمهوري اسلامي ذكر كرد.
سيدمهدي خاموشي موفقيت هاي عظيم ايران اسلامي را مرهون پيروي از ولايت فقيه ذكر كرد و افزود: ولايت فقيه رمز بقا و ادامه حيات نظام اسلامي است و به بركت وجود ولايت فقيه نظام اسلامي مستحكم تر از گذشته در حال پيشرفت و توسعه است و اگر اصل پيروي از ولايت فقيه در كشور وجود نداشت قطعاً ايران به سرنوشتي به مراتب بدتر از كشور افغانستان دچار مي شد.
رئيس سازمان تبليغات اسلامي آسيب هاي دين را در مناطق مختلف متفاوت دانست و از بومي سازي مهندسي فرهنگي و منطقه اي به عنوان يك ضرورت ياد كرد.

 



دومين جشنواره ذكر و ذاكرين در سنندج برگزار شد

سنندج- خبرنگار كيهان:
دومين جشنواره سراسري ذكر و ذاكرين از سري برنامه هاي هفتمين جشنواره فرهنگي هنري حضرت امام رضا(ع) همزمان با سراسر كشور با حضور بيش از 100 هنرمند به مدت دو روز در مجتمع فرهنگي هنري فجر سنندج برگزار شد.
بخش مسابقه جشنواره در سه قسمت موسيقي شامل گروه نوازي با 17 گروه، تكنوازي با 20 نوازنده و تكخواني نيز با 6 خواننده برگزار شد و در قسمت هنرهاي تجسمي نيز 18 اثر و در خوشنويسي هم شش اثر شركت داده شدند.
هنرمنداني از 11 استان كشور شامل استان هاي آذربايجان غربي، فارس، تهران، خراسان رضوي و شمالي، مركزي، گيلان، يزد، چهارمحال و بختياري و كردستان در اين جشنواره حضور داشتند كه به گفته مصطفي شريعتي دبير جشنواره بيش از 50 درصد شركت كنندگان اين جشنواره از هنرمندان كردستان بودند.
برگزيدگان اين جشنواره همراه با ساير نفرات برتر ديگر استان طي مراسمي با حضور رئيس جمهور در مشهد، جوايز خود را دريافت خواهند كرد.

 



جانباز اصفهاني به جمع همرزمان شهيدش پيوست

اصفهان - خبرنگار كيهان:
جانبازي ديگر از يادگاران سال هاي دفاع مقدس در اصفهان به جمع همرزمان شهيدش پيوست.
سيدمهران حريرچيان فرمانده بسيج استادان دانشگاه علوم پزشكي اصفهان روز جمعه پس از 23 سال تحمل درد و رنج ناشي از مجروحيت به لقاءالله پيوست و پيكر پاكش پس از تشييع در گلستان شهداي اصفهان آرام گرفت.
احمد توكلي رئيس مركژ پژوهش هاي مجلس شوراي اسلامي در آئين تشييع و تدفين شهيد حريرچيان با تجليل از مقام علمي، ديني وفكري اين شهيد گفت: شهيد حريرچيان فردي روشن بين، باانگيزه قوي و معلمي بصير بود كه در در راه دفاع از ارزش هاي انقلاب اسلامي و ولايت فقيه از هيچ ملامتي هراس نداشت.

 



معاون استانداري فارس: فقط 570 كالا از 11 هزار كالا استاندارد اجباري دارد

شيراز - خبرنگار كيهان:
از حدود 11 هزار كالايي كه استاندارد آنها تدوين شده فقط 570 كالا داراي استاندارد اجباري است و به همين سبب تا دستيابي به مرحله پيشرفته فاصله داريم.
«عباس رفيعي» معاون برنامه ريزي استانداري فارس در جمع مديران واحدهاي توليدي، كارآفرينان عرصه صنعتي و مديران فني استاندارد استان فارس با بيان اين مطلب گفت: ما در مقطعي قرار گرفته ايم كه تلاش داريم با برقراري ارتباطات بين المللي و وارد شدن به بازارهاي جهاني، ارتباطات اقتصادي و صنعتي خود را با كشورهاي مختلف توسعه دهيم و از اين رو ضروري است كه نقش استاندارد را بسيار پر رنگ تر مدنظر قرار دهيم.
وي گفت: براي ارتقاي جايگاه استاندارد بايد ضمن عادت دادن مردم به تهيه و خريد كالاهاي داراي نشان استاندارد به انجام تحقيقات صنعتي مناسب و همچنين بازاريابي و تدوين استاندارد كالاهايي كه قصد عرضه آنها در بازارهاي بين المللي داريم، همت كنيم.
وي خواستار حمايت از صنايع نوپاي استان فارس در زمينه استاندارد سازي محصولات آنها شد تا از اين طريق بتوانند بازارهاي مناسب فروش محصولات خود را هم در بازارهاي مصرف داخل استان، كشور و بيرون از مرزها فراهم كنند.
رئيس پژوهشگاه سازمان استاندارد و تحقيقات صنعتي كشور نيز در اين نشست با اشاره به شعار امسال روز جهاني استاندارد مبني بر مقابله با تغييرات آب و هوايي از طريق استانداردها اظهار داشت: بر اثر گرم شدن تدريجي زمين، سالانه 5/14 گيگا تن گاز CO2 وارد جو زمين مي شود.
«عليرضا خاكي فيروز» افزود: گرم شدن زمين موجب افزايش خشكسالي شده كه اين پديده خود نيز كاهش فعاليت كشاورزي و به تبع آن بحران غذا و بحران آب شيرين در كره زمين را به دنبال خواهد داشت.

 



مدير اجرايي مجله: مجله «پاسدار اسلام» منبع تحليلي مسائل سياسي روز صدر انقلاب بود

قم - خبرنگار كيهان:
مدير اجرايي مجله پاسدار اسلام گفت: در شرايط مختلف اين مجله پاسدار اسلام و انقلاب بوده است.
ابوالقاسم يوسفي با بيان اين مطلب افزود: مجله پاسدار اسلام در سال هاي آغازين انقلاب اسلامي و بويژه دوران 8 سال دفاع مقدس به عنوان تنها مرجع تحليلي و منبع رخدادهاي سياسي اجتماعي كشور به شمار مي رفت و آخرين تحليل هاي سياسي، فرهنگي و اجتماعي كشور توسط شخصيت هاي برجسته و طراز اول نظام در آن منتشر مي شد.
وي افزود: در شرايط آن روزگار وجود نشريه اي مانند پاسدار اسلام كه پاسخگوي نيازهاي فرهنگي جامعه باشد كاملا ضروري به نظر مي رسيد و اقبال عمومي به اين نشريه خود مويد اين ضرورت بود.
يوسفي گفت: در شرايط پس از جنگ و دولت هاي مختلف پاسدار اسلام با توجه به شرايط و نيازهاي جامعه تلاش كرد در جامعه مطبوعاتي كشور پاسدار اسلام و انقلاب باشد.
مدير اجرايي پاسدار اسلام با اشاره به اينكه رويكرد آينده پاسدار اسلام نيز متناسب با نيازها و شرايط جامعه خواهد بود اظهار داشت: پاسخگويي به نيازها خود يك نوع پيروي از خواست هاي مخاطبان است اما بناي ما يك پيروي محض نيست بلكه به دنبال فرهنگ سازي هم هستيم.

 



معاون سازمان آب و فاضلاب كشور: در برنامه پنجم توسعه به سمت كيفي سازي آب حركت مي كنيم

اراك-خبرنگاركيهان:
معاون برنامه ريزي سازمان آب و فاضلاب كشور گفت: در برنامه پنجم توسعه به سمت كيفي سازي آب حركت خواهيم كرد.
حميدرضا جانباز در مراسم معارفه محمود شعباني مديرعامل جديد شركت آب و فاضلاب استان مركزي با بيان اينكه مديريت مصرف و سامانه پايش آب به برنامه پنجم توسعه افزوده شده است اظهار داشت: بهره مندي جمعيت شهري به آب آشاميدني سالم از 1/99درصد به 100درصد، برخورداري جمعيت روستايي به آب آشاميدني از 75درصد به 92درصد، اجراي فاضلاب شهري از 33درصد به 60درصد و افزايش اجراي فاضلاب روستايي از نيم دهم درصد به
1/8درصد بخشي از برنامه هاي پنجم توسعه است.
وي با تاكيد بر اينكه در زمينه مديريت مصرف تاكنون توفيق چنداني نداشته ايم افزود: متوسط مصرف آب در كشور براي هر نفر 155 ليتر در روز است كه در تلاشيم اين رقم به 133 ليتر نفر روز كاهش يابد.
معاون برنامه ريزي سازمان آب و فاضلاب با اشاره به اينكه بستر كاهش مصرف آب با اجراي طرح هدفمند كردن يارانه ها فراهم مي شود تصريح كرد: اقدام دولت و مجلس در تصويب هدفمند كردن يارانه ها، به بهبود مصرف آب در كشور منجر مي شود.
جانباز با بيان اينكه اجراي اهداف سازمان آب و فاضلاب به 4هزار ميليارد تومان انبار نياز دارد تصريح كرد: بخشي از اين اعتبار تامين شده و با اجراي هدفمند كردن يارانه ها، اعتبار مورد نياز تامين مي شود.
وي از توزيع 500 ميليارد تومان اوراق مشاركت خبر داد و اظهار داشت: با تزريق اين اعتبار بخشي از پروژه هاي نيمه كاره اين سازمان در سراسر كشور اجرا مي شود.

 



اخبار ادبي و هنري

افتتاح 700 كتابخانه مساجد در هفته كتاب
همزمان با هفته كتاب 700 كتابخانه عمومي مساجد در سراسر كشور توسط ستاد عالي هماهنگي كانون هاي فرهنگي- هنري مساجد افتتاح مي شود.
سال گذشته نيز با اجراي اين طرح 800 كتابخانه تحت پوشش مساجد قرار گرفت. هفدهمين دوره هفته كتاب جمهوري اسلامي ايران از 23 تا 30 آبان ماه در سراسر كشور برگزار خواهد شد.
دو هفته نامه تخصصي هنرهاي تجسمي منتشر مي شود
دو هفته نامه تخصصي با عنوان «هنرهاي تجسمي» به زودي منتشر خواهد شد.
به گزارش خبرنگار كيهان، اين نشريه با مطالب تئوريك، مصاحبه، خبر و... توسط حوزه هنري وارد بازار نشر مي شود.
اعتراض نويسندگان زن ايتاليا به اظهارات برلوسكني
نويسندگان و هنرمندان زن ايتاليايي با امضاي بيانيه اي عليه اظهارات سيلويو برلوسكني، نخست وزير 58 ساله كشورشان اعتراض كردند.
به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري فرانسه، در اين بيانيه كه 98 هزار زن آن را امضاء كرده اند، نويسندگان و هنرمندان سرشناس ايتاليايي نيز به چشم مي خورد.
امضاءكنندگان اين بيانيه خواستار بازداشت نخست وزير ايتاليا شده اند كه رفتار او را در يك برنامه تلويزيوني غير اخلاقي توصيف كرده اند. برلوسكني هفته گذشته در يك مناظره تلويزيوني زنده به رزي بيندي، نماينده زن پارلمان ايتاليا گفته بود «زيبايي شما بيش از هوش شماست». نويسندگان، هنرمندان و فعالان زن در ايتاليا گفته اند كه برلوسكني با سخنانش آنها را آزار داده است.
پيش از اين نيز اومبراتو اكو و كلوديا ماگريس از نويسندگان سرشناس ايتاليا با تشكيل نهادي به برنامه ها و سياست هاي برلوسكني اعتراض كرده بودند. ماگريس هفته گذشته در سخناني در نمايشگاه كتاب فرانكفورت، رفتار برلوسكني را خلاف اصول اوليه دموكراسي توصيف كرده بود.
نگارش زندگي نامه سيدحسن نصرالله
حميد داوودآبادي، نويسنده و پژوهشگر دفاع مقدس از پايان نگارش زندگي نامه سيدحسن نصرالله، اسطوره مقاومت لبنان خبر داد.
وي به فارس اظهار داشت: ديدارهايي در سال 78 با سيدحسن نصرالله داشتم و طي اين ديدارها هفت ساعت گفت وگوي اختصاصي درباره زندگي خصوصي وي داشتم كه در جريان طرح مسائل شخصي، حتي محافظان و مسئولان دفتر نصرالله حق حضور در ديدار با او را نداشته اند.
دومين نمايشگاه تخصصي كتاب دانشگاهي
دومين نمايشگاه تخصصي كتاب دانشگاهي با شعار مالكيت فكري از 9 تا 15 آبان ماه جاري در سالن حجاب كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان برگزار مي شود.
انجمن فرهنگي ناشران كتاب دانشگاهي كه برگزار كننده اين نمايشگاه است، در حاشيه آن برنامه هاي ديگري از جمله بررسي قوانين مالكيت فكري و ادبي در حوزه نشر و كتاب در نشست هاي تخصصي را نيز برپا خواهد كرد.

 



رئيس كميسيون اقتصادي مجلس خواستار شد اصلاح قانون تشويق و حمايت از سرمايه گذاري خارجي

رئيس كميسيون اقتصادي مجلس گفت: مي توان با اصلاح قانون تشويق و حمايت سرمايه گذاري خارجي زمينه جلب سرمايه هاي هنگفت خارجي را فراهم كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، ارسلان فتحي پور جمعه شب در جمع صادركنندگان منطقه ارسباران اظهار داشت: وابستگي ديرپاي اقتصاد كشور به درآمد حاصل از صادرات نفت خام كه در واقع به آن درآمد اطلاق نمي شود، آسيب هاي جبران ناپذيري به همه بخش هاي اقتصادي كشور وارد كرده است.
وي ادامه داد: در طول برنامه چهارم توسعه اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي جمهوري اسلامي ايران اقدامات سنجيده اي در زمينه ايجاد تنوع در تركيب كالاهاي صادراتي، توسعه صادرات خدمات فني- مهندسي، نفوذ به بازارهاي دوردست در آمريكاي لاتين، قاره سياه و شرق آسيا انجام گرفته و گام هاي مثبتي در جهت كاهش اتكا به فروش نفت برداشته شده است به طوري كه بالغ بر 72 ميليارد دلار كالاي غيرنفتي در طول 4سال اول برنامه چهارم توسعه اقتصادي صادر شده است.
نماينده مردم كليبر و هورانر در مجلس شوراي اسلامي گفت: قانون مقررات صادرات و واردات فعلي كه حدود 16سال از تصويب و اجراي آن مي گذرد نياز به بازنگري اساسي دارد به طوري كه هم اكنون ميزان معافيت هاي صادراتي و بطور كلي كمك ها و حمايت ها در بخش صادرات غيرنفتي كافي به نظر نمير سد كه در صورت تدوين يك بسته حمايتي جامع و روزآمد مي توان به روند توسعه صادرات شتاب بيشتري بخشيد.
فتحي پور خاطرنشان كرد: قانون تشويق و حمايت سرمايه گذاري خارجي مصوب سال 1381 نيازمند تجديدنظر و بازنگري است.
وي ادامه داد: بحران مالي جهاني نيمه دوم سال 2008 كه حدود 50 تريليون دلار به اقتصاد جهاني خسارت وارد و شرايط نويني ايجاد كرده است و فرصت هاي جديدي به وجود آمده كه كشور ما مي تواند با هوشياري كامل از آن بهره مند شود.
رئيس كميسيون اقتصادي مجلس شوراي اسلامي ابراز داشت: مي توان با اصلاح قانون تشويق و حمايت سرمايه گذاري خارجي، گسترده تر كردن ميزان مشوق ها و كارآمد كردن تضمين هاي بازگشت اصل و فرع سرمايه گذاري و روش هاي خاتمه بخشيدن به اختلافات احتمالي، زمينه لازم را براي جلب سرمايه هاي هنگفت خارجي به سمت صنايع صادراتي به ويژه صنايع مبتني بر فناوري پيشرفته كه براي توليدات آنها بازارهاي مطمئني در دنيا وجود دارد، فراهم كرد.

 



با سفر به مشهد دور سوم سفرهاي استاني دولت آغاز مي شود

مشهد- خبرنگار كيهان:
رئيس جمهور و اعضاي هيئت دولت سومين دور سفرهاي استاني را همزمان با ميلاد امام رضا«ع» به خراسان رضوي آغاز مي كنند.
دور سوم سفرهاي استاني دولت با رويكرد فرهنگي و به منظور پيگيري اجراي مصوبات دور اول و دوم سفرهاي استاني انجام مي شود.
قرار است در روز ميلاد امام رضا«ع» با حضور هيئت دولت و نمايندگان مجلس در اولين كلان شهر مذهبي جهان، طي مراسمي شهر مشهد به عنوان «پايتخت معنوي كشور» معرفي شود.
لازم به ذكر است شركت در افتتاحيه جشنواره رضوي در شب ميلاد، يكي ديگر از برنامه هاي رئيس جمهور در سفر به مشهد خواهد بود.

 


صفحه (14)


صفحه (3)


صفحه (2)

     


(صفحه(12(صفحه(10(صفحه(6(صفحه(9(صفحه(7(صفحه(8(صفحه(15(صفحه(11(صفحه(5(صفحه(16(صفحه(13(صفحه(4(صفحه (2.3.14