(صفحه(12(صفحه(6(صفحه(9(صفحه(7(صفحه(8(صفحه(15(صفحه(11(صفحه(5(صفحه(16(صفحه(13(صفحه(4(صفحه (2.3.14


یکشنبه 4 بهمن 1388- شماره 19567
 

صفحه (14)

صفحه (3)

صفحه (2)

     
معاون مطبوعاتي وزارت ارشاد 2 ساعت در كيهان
وزير كشور خبر داد كشف سرنخ هاي جديد در خصوص ترور شهيد علي محمدي
فتواي آيت الله صافي گلپايگاني: ارتباط با شبكه هاي ماهواره اي جايز نيست
آيت الله نمازي: بني صدر براي فريب مردم خود را ولايتمدار معرفي مي كرد
حسينيان: مصمم تر از هميشه با فتنه گران مقابله مي كنم
برادر شهيد همت: دوستداران واقعي شهيد همت گوش به فرمان ولي فقيه هستند
با حضور مسئولان بلندپايه كشور نخستين پروژه مترواترنت كشور در قم افتتاح شد
هاشمي رفسنجاني: رهبري صالحترين فرد براي حل مشكلات فعلي است
ضرغامي خبر داد شكايت صدا و سيما از رسانه هاي مداخله گر خارجي به مجامع بين المللي
هيلاري كلينتون: بجاي تحريم ايران بايد از جنبش سبز بيشتر حمايت كنيم
سردار سلامي: بايد بسيج را به عنوان موتور اجتماعي ملت ايران معرفي كرد
با حكم وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي علي اكبر جوانفكر به عنوان مديرعامل ايرنا منصوب شد
افزايش 100 درصدي اعتبارات عمراني كشور در لايحه بودجه 89



معاون مطبوعاتي وزارت ارشاد 2 ساعت در كيهان

معاون مطبوعاتي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي عصر ديروز با حضور در موسسه كيهان از بخش هاي مختلف اين موسسه بازديد به عمل آورد.
دكتر محمدعلي رامين در اين بازديد دو ساعته كه از سوي حسين شريعتمداري نماينده ولي فقيه و سرپرست موسسه كيهان نيز همراهي مي شد با كاركردهاي قسمت هاي متنوع و متعدد موسسه كيهان آشنا شد.
رامين همچنين با حضور در تحريريه روزنامه كيهان به گفت وگو با اعضاي تحريريه، دبيران سرويس، خبرنگاران، گزارشگران و عكاسان پرداخت.
معاون مطبوعاتي وزير ارشاد در اين بازديد از عملكرد انقلابي، مستقلانه و شفاف روزنامه كيهان در اطلاع رساني به هنگام و نيز ايستادگي بر اصول و ارزش هاي نظام اسلامي تقدير و تشكر كرد.
دكتر رامين دقايقي را نيز در اتاق تيتر روزنامه حضور يافته و با گردشكار تهيه تيترهاي صفحه اول روزنامه كيهان و معيارهاي به كار گرفته در اين خصوص آشنا شد.
معاون مطبوعاتي وزارت ارشاد همچنين در تحريريه هاي كيهان انگليسي، كيهان عربي، كيهان ورزشي، زن روز و ساير بخش هاي موسسه حضور يافته و با اعضاي دست اندركار اين بخش ها به گفت وگو پرداخت.

 



وزير كشور خبر داد كشف سرنخ هاي جديد در خصوص ترور شهيد علي محمدي

وزير كشور اعلام كرد كه براساس آخرين پي گيري هاي انجام شده، سرنخ هاي خوبي در خصوص ترور شهيد مسعود علي محمدي به دست آمده است.
به گزارش ايرنا، «مصطفي محمدنجار» در حاشيه نخستين جلسه شوراي مديران كل ستاد وزارت كشور، در جمع خبرنگاران با بيان اين مطلب افزود: در حال بررسي زواياي پنهان اين موضوع هستيم كه نتايج آن را به مردم ارايه خواهيم كرد.
وزير كشور همچنين با اشاره به اقدام اساسي و تحول جديد در وزارت كشور به نام «تحرك» گفت: تحرك مخفف كلمه تحول و حركت راهبردي وزارت كشور است و اين طرح اهداف و وظايف وزارت كشور را با جديت بيشتر پيگيري مي كند.
وي افزود: در اين طرح همه اهدافي را كه در وزارت كشور براساس وظايف قانوني بايد انجام دهيم، پيگيري مي كنيم كه براساس راهبردهايي چون سند چشم انداز بيست ساله، برنامه هاي پنجساله و برنامه هاي دولت خدمتگزار آماده شده است.
نجار با بيان اينكه در طرح تحرك همه كارهايي كه بايد براساس قانون انجام دهيم را به 30 هدف كلان تبديل كرده ايم، اظهار داشت: اين 30 هدف كلان در 12 حوزه مختلف تعريف شده است. اين 30 هدف كلان در لايه بعدي به حدود 200 هدف جزئي تر و ريزتر تبديل شده است.
وزير كشور افزود: اين 200 هدف جزئي تقريبا حامل 600 برنامه اجرايي است كه در واقع همه مديران وزارت كشور را به هم مرتبط مي كند تا بتواند به يك شكل ارگانيك و هماهنگ تمام اهداف وزارت كشور را در سطح كشور به پيش ببرند.
نجار بيان داشت: لايه اول اين طرح در وزارت كشور شروع مي شود و امروز كار آن به مناسبت دهه فجر انجام شد. در مرحله بعد از سطح استانداري ها انجام مي شود كه موجب تحرك استانداري ها شده و هماهنگي سازمان يافته را ايجاد مي كند.
وي تاكيد كرد: تعيين اهداف از دو سو پشتيباني مي شود كه از يك طرف از سوي اتاق هاي فكر كه در مجلس شوراي اسلامي در زمان راي اعتماد وعده آن را داده بودم كه مركز اين اتاق فكر در مركز تحقيقات وزارت كشور و با حضور مسئولين شكل مي گيرد و از سوي ديگر بهره گيري از تجربيات نخبگان در سطح كشور از ديگر زمينه هاي پشتيباني براي تعيين اهداف نامبرده است.
وزير كشور با بيان اينكه پروژه هاي وسيعي در حوزه اين اهداف تعريف مي شود كه فعال خواهد شد، اظهار داشت: اميدواريم با اين حركت راهبردي و اساسي كه در وزارت كشور شروع شده بتوان خدمات بيشتري را به ملت بزرگ ايران و همه شهروندان عزيز ارايه كرد.
وزير كشور با اشاره به اينكه يكي از مباحث مطرح شده در جلسه شوراي مديران كل ستاد وزارت كشور، هماهنگي و همكاري بيشتر بين مديران و ارايه خدمات بهتر در سطح كشور بود، افزود: تعامل بيشتر با استانداران، فرمانداران و بخش هاي مختلف وزارت كشور و كارهاي في ما بين معاونت ها و مديريت هاي مربوطه از ديگر مباحث مطرح شده در اين جلسه است.
وزير كشور آمادگي بيشتر براي اجراي برنامه هاي ستاد دهه فجر را از ديگر نتايج جلسه شوراي مديران كل ستاد وزارت كشور برشمرد و گفت: آقاي افشار را به عنوان مسئول برنامه هاي دهه فجر انتخاب كرده و برنامه هاي خوبي را براي ايام الله دهه فجر در نظر گرفته ايم كه انشاءالله در وزارت كشور اجرا خواهد شد.
لايحه افزوده شدن 20 نماينده به مجلس در دست تهيه است
نجار در پاسخ به سوالي در خصوص اضافه شدن 20 نماينده به نمايندگان مجلس شوراي اسلامي گفت: براساس اصل 64 قانون اساسي هر 10 سال يك بار بايد تا سقف 20 نماينده به جمع نمايندگان مجلس اضافه شود كه با اين كار جديدي كه انجام خواهيم داد حداكثر مي توانيم نمايندگان را تا سقف 310 نفر افزايش دهيم كه لايحه آن در دست تهيه است و بعد از ارائه به دولت پس از آن به مجلس ارائه خواهد شد.
وي ادامه داد: اضافه شدن 20 نماينده به تعداد نمايندگان مجلس براساس عوامل انساني و مسائل جغرافيايي و سياسي كشور، درخواست نمايندگان و كارهاي كارشناسي كه در استانداري ها انجام شده، صورت مي گيرد اما جزئيات آن به اين ترتيب كه اين نمايندگان شامل چه استان هايي مي شود در طرح توضيح خواهيم داد.

 



فتواي آيت الله صافي گلپايگاني: ارتباط با شبكه هاي ماهواره اي جايز نيست

قم - خبرنگار كيهان:
آيت الله صافي گلپايگاني در پاسخ به استفتاي راديو معارف استفاده از شبكه هاي ماهواره اي و سايت هاي خبري بيگانه و نيز ارتباط با اين رسانه ها را جايز ندانست.
آيت الله لطف الله صافي گلپايگاني در پاسخ به استفتاي راديو معارف مبني بر حكم استفاده از شبكه هاي ماهواره اي و سايت هاي خبري بيگانه، گفت: چون غالب اطلاعات اين شبكه ها مسموم بوده و اگر هم خبر صحيحي در دسترس بينندگانشان قرار دهند در راستاي اهداف استعماري و گمراه كردن مردم و نيز ايجاد فتنه و تفرق است استفاده از چنين شبكه هايي جايز نيست.
وي افزود: استفاده از شبكه هاي خبري بيگانه براي اهل خبره اي كه جهت اطلاع از نحوه ورود بيگانگان به مسائل روي اين اخبار فعاليت علمي انجام مي دهند در حد ضرورت جايز است. اما اگر ضرورتي نداشته باشد آن هم جايز نيست.
آيت الله صافي گلپايگاني حكم استفاده از شبكه هاي ماهواره اي و رسانه هاي خبري بيگانه را تحت حكم مشهور فقها مبني بر «استفاده از كتب ضاله جايز نيست» دانست و افزود: جاذبه اين برنامه ها و نيز حيله ها و نيرنگ هاي اين سايت ها از كتب ضاله كمتر نيست.
آيت الله صافي گلپايگاني در پاسخ به سوال ديگري مبني بر اين كه ارتباط گرفتن با شبكه هاي ماهواره از طريق تلفن، ايميل و روش هاي ديگر و ارسال اخبار داخلي كشور چه حكمي دارد گفت: در مورد ارتباط با شبكه هاي ماهواره اي و رسانه ها يا مطبوعات بيگانه، چه اين نحوه ارتباط تلفني باشد چه از طريق تلگراف، چه از طريق ايميل و اينترنت باشد به هر صورت، ارتباط با اينها كه در واقع نوعي همكاري و همياري با آنهاست و آنها را به اهدافشان نزديك تر مي كند ولو به نظر شما بسيار قليل و ناچيز بيايد به هيچ وجه جايز نيست و اين به نوعي قدم برداشتن در راه اهداف باطل بيگانگان است.

 



آيت الله نمازي: بني صدر براي فريب مردم خود را ولايتمدار معرفي مي كرد

به گزارش خبرگزاري فارس عضو مجلس خبرگان رهبري با بيان اينكه بني صدر ولايت فقيه را اصلا قبول نداشت، براي جلب نظر و فريب مردم وقتي خبرنگاران از او پرسيدند كه كانديداي رياست جمهوري مي شود يا نه در پاسخ گفت كه بعد از ملاقات با امام جواب مي دهد.
وي با اشاره به نخستين انتخابات رياست جمهوري و خيانت هاي بني صدر عليه انقلاب افزود: با مرور تاريخ مي توانيم ببينيم كه در دوران تبليغات و نام نويسي نامزدهاي انتخابات رياست جمهوري، دوره اول شور و هيجان خاصي در جامعه حاكم بود.
آيت الله عبدالنبي نمازي به شادماني مردم در آن دوران اشاره كرد و افزود: سقوط و سرنگوني نظام شاهنشاهي و آغاز حكومت جمهوري اسلامي به رهبري امام خميني شور و حال عجيبي در مردم ايجاد كرده بود.
عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم با بيان اينكه بني صدر يكي از نامزدهاي انتخابات دوره اول بود، بيان داشت: كساني كه بني صدر را از نزديك مي شناختند موافق او نبودند اما او تاكتيك هايي داشت كه توانست راي اكثر مردم را به دست بياورد.
عضو مجلس خبرگان رهبري با اشاره به تاكتيك هاي بني صدر براي جلب نظر مردم گفت: بني صدر با تاكتيك هايي كه داشت توانست ظاهرا در انتخابات موفق شود و يكي از تاكتيك هاي او اين بود كه وقتي مي خواست با امام خميني ملاقات كند خبرنگاران از او پرسيدند كه كانديداي رياست جمهوري مي شود يا نه در پاسخ گفت كه بعد از ملاقات با امام جواب مي دهد.
آيت الله نمازي ادامه داد: اين طرز صحبت او از نظر افكار عمومي يعني اينكه او براي شركت در انتخابات با امام مشورت مي كند و اگر امام نظر مثبت بدهد، بني صدر كانديدا مي شود و همه مردم مي گويند كه او نامزد انتخاباتي مورد قبول امام است.
وي با بيان اينكه بني صدر توانست در اين زمينه به هدف خود برسد، عنوان داشت: بني صدر بعد از ملاقات با امام اعلام كانديداتوري كرد و بسياري از مردم به حساب اينكه او با امام مشورت كرده است به او راي دادند.
عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم خودباوري كاذب را بزرگ ترين مشكل بني صدربرشمرد و خاطرنشان كرد: بني صدر خود را زيادي قبول داشت و نمي توانست بگويد از امام بالاتر هستم، اما خود را در سطح بالايي مي ديد و دچار نوعي خودباوري كاذب بود.
عضو مجلس خبرگان رهبري با بيان اينكه خودباوري بني صدر مشكلات زيادي را به وجودآورد، اذعان داشت: اين موضوع باعث شد تا او در مديريت كشور هيچ كسي را به حساب نياورد و نتيجه آن تنها ماندن بني صدر بود و در مسائل سياسي، اقتصادي و اجتماعي كشور تك روي مي كرد.
وي گفت: در اين شرايط بين بني صدر و بزرگان انقلاب مشكلاتي به وجود آمد و عناصر سالم و دلسوزان انقلاب ديدند كه نمي شود با اين روحيات او كار كرد و فضا براي عناصر ناسالم مهيا شده و بني صدر تبديل به يك جريان سياسي عليه نظام شد و روزنامه اي با عنوان انقلاب اسلامي براي ادامه خيانت هاي خود منتشر كرد.

 



پس از بازپس گيري استعفا از نمايندگي مجلس
حسينيان: مصمم تر از هميشه با فتنه گران مقابله مي كنم

رئيس فراكسيون انقلاب اسلامي مجلس با تاكيد بر اينكه نگاه نافذ و كلام گلايه مند رهبر معظم انقلاب مرا به خودآورد گفت كه از اين پس مصمم تر از هميشه با فتنه ها و فتنه گران به مصاف خواهم پرداخت.
حجت الاسلام روح الله حسينيان كه چندي پيش در نامه اي خطاب به هيئت رئيسه مجلس خواستار استعفا از نمايندگي شده بود در تشريح علت اصلي اين تصميم بي توجهي برخي از خواص به اصول ارزشي انقلاب را متذكر شد و گفت: مسامحه و سهل انگاري در برگزيدن و انتخاب مسئوليني كه هنوز با فتنه گران ارتباط دارند يكي ديگر از عوامل استعفايم بود از اين رو در مجلس نيز به اين نتيجه رسيدم كه با زد و بندهاي سياسي از سوگندي كه خورده ام، ناتوانم؛ ضمن آنكه نسبت به اظهارات دو پهلو و دو دوزه بازي بزرگان مجلس در فتنه اخير اعتراض داشته و دارم.
به گزارش فارس، وي با بيان اينكه نسبت به اقدام فراكسيون اصولگرايان مجلس در به كارگيري اعضاي فراكسيون اقليت (اصلاح طلبان) مجلس در كميسيون ويژه هدفمند كردن يارانه ها نيز معترض بودم، خاطرنشان كرد: از اينكه مي بينم براي رأي آوردن در مجلس يك شخصيت اصولگرا به وسيله فراكسيون خود باج مي دهد، ناخشنود هستم.
رئيس فراكسيون انقلاب اسلامي مجلس شوراي اسلامي هم چنين ادامه داد: از اينكه هر چه تلاش مي كنيم گزارش مالي مجلس اعلام نمي شود و به ما نمي گويند مبالغي كه در اختيار رئيس مجلس است هزينه چه چيزي شده، رنج مي بريم اگرچه در اين زمينه حرف هاي بسيار دارم كه ان شاءالله در جاي خود خواهم زد.
وي تصريح كرد: وقتي كه راديوي مجلس را گوش مي دهيد به روشني مي بينيد كه اعتراضات در خدمت اعضاي فراكسيون اقليت است اما وقتي دوستان نسبت به چيزي اعتراض دارند به آنان فرصت داده نمي شود يا تريبون آنها قطع مي شود.
حسينيان به نمونه اي از اين اقدامات در مجلس اشاره كرد و متذكر شد يكي از نمايندگان مجلس نسبت به وام 100 ميليوني اعتراض داشت؛ چنان با او برخورد شد كه مدت ها در بايكوت به سر مي برد و وي را مورد حمله و بي احترامي بسياري در مجلس قرار دادند.
رئيس كميسيون سياست داخلي و امور شوراهاي مجلس با اشاره به واكنش هاي آحاد مردم و برخي از نمايندگان نسبت به تصميم وي مبني بر استعفا از نمايندگي مردم در مجلس، گفت: برخي از دوستان مجلس، مردم و حتي برخي از نمازگزاران نماز جمعه و نيروهاي مذهبي به استعفاي بنده عكس العمل هايي نشان داده و خواستار بازپس گيري استعفايم شدند و واقعاً باور نمي كردم كه استعفاي بنده موجب نگراني نيروهاي ولايت مدار مي شود.
وي در خصوص عمده ترين دلايل بازپس گيري استعفايش اين چنين گفت كه بنده چندي پيش به زيارت مراد و رهبرم رفتم و در چهره و در كلامشان نارضايتي مشاهده كردم به همين منظور همان روز تصميم به بازپس گيري استعفاي خود گرفتم هر چند برايم خيلي سخت بود چرا كه بازپس گيري استعفا دليلي بر اذعان مغرضاني بود كه استعفاي بنده را يك بازي سياسي مي دانستند هر چند واقعاً اين تصميم براي من خيلي سخت و سنگين بود ولي چه كنيم كه «وفا كنيم ملامت كشيم و خوش باشيم / كه در طريقت ما كافري است رنجيدن».
حسينيان ادامه داد كه پس از ديدار با رهبر معظم انقلاب خداوند همه خستگي ها و افسردگي هايم را گرفت و به ياري خدا و انفاس قدسي رهبرم، مصمم تر از هميشه در خدمت امت حزب الله با فتنه ها و فتنه گران به مصاف خواهم پرداخت.
وي اضافه كرد: نگاه نافذ رهبرم و كلام گلايه مندانه شان مرا به خود آورد و از شر و وسوسه هاي شيطاني به خدايم پناه برده و مصمم تر از هميشه بار ديگر به ميدان آمدم.

 



برادر شهيد همت: دوستداران واقعي شهيد همت گوش به فرمان ولي فقيه هستند

برادر شهيد همت گفت: دوستداران واقعي شهيد همت با تمام وجود از مقام معظم رهبري دفاع خواهند كرد و گوش به فرمان ولي امر زمان خود هستند.
ولي الله همت، برادر شهيد محمد ابراهيم همت فرمانده لشكر 27 محمد رسول الله در دوران دفاع مقدس، اين شهيد را «عاشق ولايت» خواند و تأكيد كرد كه «اگر او امروز در ميان ما بود با تمام وجود از ولي زمان، مقام معظم رهبري حمايت مي كرد.»
وي در خصوص ولايت پذيري برادر شهيد خود گفت: يقين دارم كه اگر وي امروز در ميان ما بود، با تمام وجود از ولايت فقيه كه در مقام معظم رهبري تجلي يافته است، حمايت مي كرد و حاضر نمي شد حتي يك لحظه در دفاع از ولايت كوتاهي كند.
برادر شهيد همت با بيان اين كه دوستداران واقعي شهيد همت با تمام وجود از مقام معظم رهبري دفاع خواهند كرد و گوش به فرمان ولي امر زمان خود هستند، به فارس گفت كه «هر كس خلاف اين نظريه عمل كند، يقيناً تداوم بخش راه شهدا نخواهد بود.»
وي در خصوص وظيفه جاماندگان از قافله شهدا در وضعيت كنوني خاطرنشان كرد: امروز شاهد آن هستيم كه مقام عظماي ولايت با تمام وجود تداوم بخش راه امام راحل و نايب بر حق امام زمان (عج) هستند.
گفتني است هواداران فرقه سبز اموي در آشوب هاي خياباني خود از نام شهيدان همت و باكري سوءاستفاده مي كردند ولي اقدامات هتاكانه و ساختارشكنانه آنان در روزهاي قدس، 13آبان، 16آذر و همچنين اهانت به ساحت مقدس امام راحل(ره) و هتك حرمت عاشوراي حسيني، چهره واقعي اين جريان منافق را براي همگان خصوصاً دوستداران واقعي شهيدان آشكار ساخت

 



با حضور مسئولان بلندپايه كشور نخستين پروژه مترواترنت كشور در قم افتتاح شد

همزمان با ولايت امام موسي كاظم (ع) نخستين پروژه مترواترنت كشور با حضور وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات و رئيس مجلس شوراي اسلامي در قم افتتاح شد.
به گزارش خبرگزاري فارس از قم، نخستين پروژه مترواترنت كشور در قم به همراه 36طرح مخابراتي ديگر استان شامل ديزل ژنراتور، راه اندازي راديوماكس، توسعه فيبرنوري، توسعه كافوهاي شهري و روستايي و توسعه SDH شهري صبح ديروز با حضور وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات، رئيس مجلس شوراي اسلامي و جمعي از مسئولان استاني در دانشكده علوم حديث قم افتتاح شد. شبكه مترواترنت به عنوان پايلوت در استان قم با هزينه اي بالغ بر 80ميليارد ريال به بهره برداري رسيده است. استفاده از توانمندي هاي داخلي براي مشاوره، طراحي، تهيه مشخصات فني پروژه، نظارت توسط شركت مخابرات قم و سفارش بهترين تجهيزات با جديدترين فناوري ها از ويژگي هاي اين شبكه در قم است. اين طرح مي تواند بستر مناسبي براي پياده سازي طرح كارت هوشمند ملي دولت الكترونيك، تجارت الكترونيك، بانكداري و آموزش هاي الكترونيك به ويژه در سامانه هاي كنترل ترافيك و همه نوع سرويس هاي ارزش افزوده و به ويژه مراكز حوزوي باشد. علاوه بر اين واگذاري پرتال هاي ديتا براي نيازمندان مشترك اينترنت و اينترانت با سرعت و پهناي باند بالا از ديگر قابليت هاي اين شبكه در قم است.

 



هاشمي رفسنجاني: رهبري صالحترين فرد براي حل مشكلات فعلي است

رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام گفت: در شرايط فعلي، صالح ترين فرد را براي حل مشكلات ، مقام معظم رهبري مي دانم .
به گزارش دفتر رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام، هاشمي رفسنجاني ديروز در ديدار جمعي از اعضاي شوراي مركزي حزب اعتدال و توسعه با بيان اين مطلب افزود:مطمئن هستم با كمك افراد معتدل از هر دو جناح موجود كشور و با تدبير رهبري مسائل موجود قابل حل و فصل است و در صورت حل مشكلات جاري، دشمنان خارجي و ضدانقلاب، مايوس خواهند شد.
وي در اين ديدار با تشريح مواضع خود پيش از انقلاب در دوران مبارزه، مرحله پيروزي انقلاب، دوران تثبيت، پس از جنگ و همچنين در شرايط فعلي كشور؛ تاكيد كرد: همواره انديشه، سخن و عمل خود را بر مبناي اعتدال و دوري از افراط و تفريط قرار داده و در اين مسير حركت كرده ام.
رفسنجاني افزود: در بيان مواضع خود همواره منافع اسلام، انقلاب و مردم را مورد اهميت قرار داده ام و همچنين در مواقعي به دليل شرايط نامناسب با الهام از روش بزرگان ديني سكوت اختيار كرده ام. رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام در ادامه با اشاره به شناخت خود از رهبري تصريح كرد: اقدامات خلاف قانون و تندروي ها از سوي هر جناحي هيچ گاه مورد تاييد ايشان نبوده و نخواهد بود.
آيت الله هاشمي رفسنجاني با پافشاري بر مواضع قبلي اش ، اظهار داشت: براي برون رفت از وضعيت فعلي راه حل هايي را كه با توجه به تجربياتم به ذهنم مي رسيد در خطبه نماز جمعه
( 26 تيرماه) مطرح كرده ام و در كليات به آن معتقدم هرچند كه ممكن است نواقص و زوايدي داشته باشد.

 



ضرغامي خبر داد شكايت صدا و سيما از رسانه هاي مداخله گر خارجي به مجامع بين المللي

رئيس سازمان صدا و سيما با اشاره به هدايت آشوب هاي پس از انتخابات توسط برخي رسانه هاي خارجي گفت: ما از طريق مجامع بين المللي از اين شبكه هاي مداخله گر شكايت كرده ايم.
ضرغامي در گفت وگو با خبرنگاران اظهار داشت: متاسفانه برخي از شبكه هاي خارجي در جريان اغتشاشات بعد از انتخابات ماموريت هدايت اغتشاشات خياباني را برعهده داشتند و مشخصا در برنامه هاي زنده خود، آن عده معدود اغتشاشگر را به خيابان ها و ميدان هاي تهران هدايت مي كردند كه دخالت صددرصد آشكار در امور داخلي ايران است و ما از طريق مجامع بين المللي از اين شبكه ها شكايت كرده ايم.
وي در ادامه درباره رويكرد جديد صدا و سيما مبني بر پخش برنامه هاي گفت وگو محور چالشي نظير «رو به فردا» گفت: رويكرد رسانه ملي در مناظره ها را چندي پيش اعلام كردم. حتما مناظره هاي جذاب و واقعي بين جريان هاي مختلف سياسي فكري اجتماعي مي تواند از موثرترين ساختارهاي برنامه هاي راديو و تلويزيوني باشد و تقاضايم از صاحب نظران سياسي اين است كه در واقع خط كشي قبيلگي و مشخصا دو دسته بودن جريانات سياسي را به مناظرات راه ندهند.
انتقاد از ولايتي و رضايي
ضرغامي با بيان اينكه متاسفانه افرادي كه قصد شركت در برنامه هاي مناظره را دارند شرط و شروط بسياري مي گذارند كه باعث مي شود مناظره شكل نگيرد، تصريح كرد: در مناظره پنجشنبه اول بهمن، ما از دو جريان سياسي دعوت كرديم كه برخلاف هماهنگي قبلي با آنها متاسفانه از سوي يكي از دو طرف جريان مناظره پاسخ منفي دريافت كرديم و به دلايلي كه براي خودشان محترم بود در اين مناظره شركت نكردند.
رئيس رسانه ملي تصريح كرد: البته ما علاقه مند بوديم طرف دوم مناظره كه تقصيري در اين ميان نداشت حداقل با فرد پيشنهادي بعدي ما موافقت كند كه متاسفانه ايشان هم در مرحله دوم اعلام كردند مي خواهند با فرد خاصي مناظره كنند و با افراد ديگري كه از ديد ما شخصيت هاي برجسته اي در حوزه سياسي هستند، مناظره نكردند.
وي ادامه داد: اما دو بزرگواري كه روز پنجشنبه در برنامه رو به فردا حاضر شدند، بحث گرمي را شكل دادند كه از آنها تشكر مي كنم. در اين ميان نيز درخواستم از طرف هاي گروه هاي سياسي و جريان هاي فكري كه علاقمند به حضور در برنامه هاي مختلف گفتگو محور صداوسيما هستند اين است كه اعلام آمادگي كنند و خيلي شرط و شروط نگذارند. متاسفانه ما با اين مسئله روبه رو هستيم كه افرادي كه قصد شركت در برنامه هاي مناظره را دارند، شروط زيادي مي گذارند كه به همين دليل مناظره شكل نمي گيرد.
گفتني است در مناظره پنج شنبه شب گذشته قرار بود ولايتي و محسن رضايي شركت كنند كه به دليل عدم حضور آنها اين مناظره با حضور افراد ديگري برگزار شد.
شخصيت سياسي
درجه يك و دو نداريم
وي در پاسخ به سوال ديگر فارس مبني بر اينكه اعلام شده برخي نمي خواهند در مناظرات شركت كنند، تصريح كرد: اين مطلب كه خيلي ها نمي خواهند در مناظره شركت كنند را قبول ندارم. اتفاقا شخصيت هاي مختلف اصلاح طلب ها اصرار زيادي براي حضور در برنامه هاي صدا و سيما دارند. يكي از ايرادهايي كه آنها به ما مي گيرند اين است كه چرا نمي گذاريد ما در راديو و تلويزيون حرف بزنيم؟ به هيچ وجه ما مواجه با بي اعتنايي از سوي جريانات سياسي نيستيم. برخي معتقدند يك طرفه بيايند و مسائلي مطرح كنند كه به نظرم صحيح نيست. بهتر است به قول معروف براي خودشان كلاس نگذارند. ما شهروند درجه يك و دو نداريم. شخصيت سياسي يك و دو هم نداريم. همه محترم هستند و در اين زمينه خط قرمزي نداريم. ما خودمان هم نمي دانيم خط قرمزها كدامند.
رئيس سازمان صداوسيما همچنين درباره هفتگي شدن برنامه «روبه فردا» اظهار داشت:
اكثر برنامه هاي گفت وگو محور راديويي و تلويزيوني عملا تبديل به مناظره شده است. مثل گفت وگوي آقاي مرتضي نبوي و آقاي عباس سليمي نمين كه گرچه ممكن است از آن به عنوان يك گفت وگوي درون گروهي ياد كنيد، ولي اين گفت وگو تبديل به يكي از داغ ترين برنامه هاي مناظره و موضوع آن به يكي از مهم ترين موضوعات كشور تبديل شد كه دو نگاه مختلف همديگر را نقد كردند. در اين ميان هم برنامه «رو به فردا» بيشتر مورد توجه مخاطبان قرار گرفته است وگرنه خيلي از برنامه هاي راديو گفتگو اين وضعيت را دارند.
وي افزود: وقتي از برنامه اي به صورت جدي توقع مناظره مي رود، اگر زياد در هفته تكرار شود، ارزش واقعي خود را از دست مي دهد و جذابيت لازم را براي مخاطبان ندارد. بنابراين دوستان ما تصميم گرفتند برنامه هاي گفت وگو محور چالشي به صورت مناظره هفته اي يكبار باشد. البته در برنامه روز پنجشنبه اول بهمن ماه با بدقولي هاي انجام شده از سوي مهمانان برنامه موفق نبوديم و اميدوارم بتوانيم در هفته هاي آينده بتوانيم اين برنامه را موفق تر اجرا كنيم.

 



هيلاري كلينتون: بجاي تحريم ايران بايد از جنبش سبز بيشتر حمايت كنيم

وزير خارجه آمريكا تاكيد كرد كه بايد از طريق اينترنت و فضاي مجازي حمايت هاي بيشتري از انقلاب سبز (آشوبگري ) در ايران بعمل آور يم.
به گزارش فارس به نقل از روزنامه آمريكايي «وال استريت ژورنال »، «هيلاري كلينتون » در سخنراني روز پنج شنبه گذشته خود در «نيوزيم » (Newseum) يا همان موزه خبر و روزنامه نگاري واقع در واشنگتن در رابطه با آزادي اينترنت گفت: همچنانكه من امروز در اينجا با شما سخن مي گويم، ماموران سانسور كشورها در تلاش هستند تا سخنان من را نيز از صفحه تاريخ حذف كنند. اما تاريخ خود چنين روش هايي را محكوم كرده است. دو ماه پيش من به آلمان رفتم تا در مراسم بيستمين سالگرد فروپاشي ديوار برلين شركت كنم. ديوار برلين نماد «جهاني تقسيم شده » بود. امروز نيز زيرساخت نمادين عصر حاضر، اينترنت است، كه به جاي جدايي، نماد ارتباط است.
وي افزود: اما همچنان كه شبكه هاي اينترنتي در سراسر جهان گسترده مي شود، ديوارهاي مجازي (سانسورها) نيز به جاي ديوارهاي قابل مشاهده نمايان مي شوند. برخي كشورها موانع الكترونيكي را ايجاد كرده اند تا مانع از دسترسي مردم كشورشان به شبكه هاي جهاني شوند.
وزير امورخارجه آمريكا مدعي شد: دولت برخي كشورها متفكران مستقل را كه از اين گونه ابزارها استفاده مي كنند، هدف قرار داده اند. براي مثال در تظاهراتي كه به دنبال انتخابات رياست جمهوري در ايران برگزار شد، فيلم منتشر شده از قتل يك زن جوان (ندا آقاسلطان) نشانگر وحشي گري دولت ايران بود.
وي در ادامه ادعاهايش افزود: گزارش هايي به دست ما رسيده است از اينكه ايرانياني كه خارج از اين كشور زندگي مي كنند، انتقادهايي را از طريق اينترنت در رابطه با مقامات كشورشان منتشر كرده اند و به دنبال آن نيز مجازات هايي در خصوص اعضاي خانواده هايشان در ايران اعمال شده است.
كلينتون با شجاع ناميدن برخي عناصر ضدانقلاب و اغتشاشگر گفت:به رغم اقدامات شديد دولت ايران در ايجاد رعب و تهديد، روزنامه نگاران شجاع در ايران به استفاده از فناوري (اينترنت) ادامه مي دهند تا به جهانيان و هم وطنان خود در خارج از اين كشور نشان دهند كه در داخل ايران چه اتفاقاتي در حال رخ دادن است.
وال استريت ژورنال در ادامه گزارش خود ضمن اشاره به استفاده فراوان از شبكه توييتر در تحولات اخير در ايران مدعي شد: چنانچه به «انقلاب سبز » در ايران كه توسط شبكه اجتماعي «توييتر » قدرتمند شده است، بنگريد خواهيد ديد كه از فناوري شبكه هاي اجتماعي نظير توييتر بهره گرفته است تا در مقايسه با سال ها تحريم، تهديد و مذاكرات در ژنو، اقدامات بيشتري را در جهت تغيير حكومت در جمهوري اسلامي صورت دهد.
وال استريت ژورنال با اشاره به تلاش هاي دولت آمريكا براي دردسترس قرار دادن وب سايت هايي كه در راستاي سياست هاي آمريكا و براي تغيير نظامهاي مخالف گسترش سلطه آمريكا فعاليت مي كنند، ادامه داد: فعاليت هاي صورت گرفته توسط وزارت خارجه آمريكا براي حمايت مالي از توسعه فناوري در جهت كمك به خنثي كردن سانسورهاي اينترنتي و مقابله با تلاش ها براي محدود كردن دسترسي به اطلاعات در اينترنت مي تواند ضربه مهمي به مقامات دولت چين باشد.
وزير خارجه آمريكا با تاكيد بر تلاش هاي آمريكا در جهت گسترش شايعه پراكني و حملات امنيتي و رواني به كشورهاي هدف از طريق وب سايت هاي اينترنتي، همچنين تصريح كرد: به عنوان بخشي از تعهد آمريكا به حمايت از بخش هاي خصوصي مسئول در زمينه فراهم كردن آزادي اطلاعات، وزارت خارجه آمريكا ماه آينده قرار است نشستي را در سطحي عالي رتبه به رياست «رابرت هورمتس » (Robert Hormats) و «ماريا اوترو » (Maria Otero) معاونان وزارت خارجه آمريكا برگزار كند تا نمايندگان شركت هايي كه خدمات شبكه هاي اينترنتي را فراهم مي آورند براي گفت وگو در خصوص «آزادي اينترنت در جهان» گردهم آورد.
كلينتون در ادامه اظهارات خود بار ديگر به ايران اشاره كرد و بر تلاش هاي آمريكا براي سازماندهي نيروهاي ضد جمهوري اسلامي تاكيد مي كند و مي گويد: در ايران، مولداوي و بسياري كشورهاي ديگر، هماهنگ سازي آنلاين، ابزاري مهم براي پيشبرد دموكراسي است و شهروندان اين كشورها را قادر مي سازد تا به نتايج مشكوك انتخابات در كشورهايشان اعتراض كنند. وزير خارجه آمريكا در خاتمه مدعي شد : ما نمي توانيم تحمل كنيم كه ديوارهاي سانسور، مردم را در سراسر جهان از خانواده انساني ما جدا كند. ما نمي توانيم در رابطه با اين مسائل ساكت باشيم و تنها فريادهاي آنها را بشنويم. ما بايد همگي از آزادي استفاده از اينترنت پشتيباني كنيم.

 



سردار سلامي: بايد بسيج را به عنوان موتور اجتماعي ملت ايران معرفي كرد

جانشين فرمانده كل سپاه، بسيج را موتور اجتماعي ملت ايران توصيف و خواستار معرفي هر چه بهتر و بيشتر ثمرات اين شجره طيبه شد.
به گزارش فارس، سرتيپ پاسدار « حسين سلامي» جانشين فرمانده كل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي در مراسم اختتاميه نهمين دوره همايش استادان و مربيان بسيجي كشور كه در مشهد برگزار شد، با اشاره به دستاوردهاي عظيم انقلاب اسلامي گفت: هر كشوري كه آرمانهايي بلند، رهبري مدبر و ملتي بزرگ داشته باشد دشمنان بزرگ هم خواهد داشت.
وي افزود: دشمنان ما تاكنون در دستيابي به اهداف شوم خود ناكام مانده اند زيرا كشور ما پشتوانه هايي چون تدبير حكيمانه، فرهيختگي و قدرتمندي رهبرمعظم انقلاب اسلامي و حضور ملت در صحنه دفاع از ارزشها را به همراه دارد.
جانشين فرمانده كل سپاه از بسيج به عنوان موتور اجتماعي و قدرت جوشان پايان ناپذير ملت ياد كرد و افزود: ايثارگري و فداكاري در راه حفظ ارزشهاي الهي و انقلابي، از خصلتهاي ذاتي بسيجيان است.

 



با حكم وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي علي اكبر جوانفكر به عنوان مديرعامل ايرنا منصوب شد

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، با صدورحكمي، «علي اكبر جوانفكر» را به عنوان مدير عامل سازمان خبرگزاري جمهوري اسلامي(ايرنا) منصوب كرد.
به گزارش روابط عمومي و امور بين الملل وزارت ارشاد، در حكم «سيد محمد حسيني» خطاب به علي اكبر جوانفكر آمده است:
«به اقتضاي زمان ، نشان ركن چهارم آزادي را بر سينه مطبوعات نشانده بودند و توسن توسعه را به اين ميدان كشانده بودند؛ اينك قضا را چون به قضاوت بنشينيم آن حكم بيشتر براي خبرگزاريها كه تغذيه كننده و تمشيت دهنده مطبوعات هستند، صادر خواهد شد. تضمين اين عبارت تامين اصلي ترين بخش مطبوعات ، يعني خبر است و خبر تاثير گذارترين عامل رشد آگاهي جامعه مي باشد به تعبير رهبر عزيزمان خبرگزاري، جبهه مواجهه با دشمن خارجي است. اين صحنه را كارگرداني آگاه، با تجربه ، فعال ، دلسوز ، متدين و متعهد مي پالايد و مي آرايد ؛ كه جز اين را نشايد!به سابقه اين امتيازات جنابعالي را به سمت مدير عامل سازمان خبرگزاري جمهوري اسلامي ايران منصوب مي نمايم. انتظار دارم در بخش اطلاع رساني صحت و دقت و سرعت مناط اعتبار آن مجموعه گردد و در صحنه جنگ نرم انديشه، تحليل و تقابل دستور كارتان قرار گيرد. در ارتباط با همكاران و همراهان ، همدلي و هماهنگي و همياري در سرلوحه منش آن خانواده بزرگ خبري بروز و ظهور پيدا كند. براي يكايك گردانندگان و كارگزاران آن سازمان در همراهي شما براي اجراي منويات دولت عدالت گستر و مهرورز ، آرزوي توفيق دارم. »
علي اكبر جوانفكر متولد 1338 دانشجوي دكتراي مديريت و داراي فوق ليسانس و مدرس امور رسانه اي و ارتباطات است.
وي از نيروهاي قديمي ايرناست كه سال 1359 به عنوان خبرنگار در خبرگزاري جمهوري اسلامي مشغول به كار شد و طي 23 سال حضور درايرنا مسووليت هاي مختلفي در رده هاي خبرنگاري، دبيري، سردبيري، مديريت و رئيس دفاتر خبري داخلي و خارجي را برعهده داشته است.

 



افزايش 100 درصدي اعتبارات عمراني كشور در لايحه بودجه 89

معاون ارتباطات مجلس معاونت پارلماني رئيس جمهوري از افزايش نزديك به 25 درصدي مبلغ كل لايحه بودجه 89 خبر داد و گفت كه عمده اين ميزان افزايش در بخش بودجه هاي عمراني كشور بوده است.
حجت الاسلام علي اكبر مسعودپور در گفت وگو با فارس اظهار داشت: مبلغ كل بودجه سال 89 نزديك به 25 درصد افزايش يافته كه عمده اين ميزان افزايش در بخش بودجه هاي عمراني كشور بوده است.
وي با بيان اينكه مبلغ قانون بودجه 88 حدود 183 هزار ميليارد تومان بود، تصريح كرد: افزايش 100 درصدي ميزان بودجه عمراني كشور در لايحه بودجه 89 و افزايش قابل توجه بودجه در بخش علمي - پژوهشي كشور از ويژگي هاي لايحه بودجه 89 است.
وي در ادامه افزايش منطقي بودجه جاري كشور را نيز از ديگر ويژگي هاي لايحه بودجه 89 دانست و متذكر شد كه در لايحه 89 توجه بالايي به بخش فرهنگي، علمي و آموزشي شده است.
معاون ارتباطات مجلس معاونت پارلماني رئيس جمهور در عين حال گفت كه بودجه عمراني، فرهنگي، علمي و آموزشي نيز در لايحه بودجه 89 افزايش يافته است.
مسعودپور در خاتمه تأسيس صندوق توسعه ملي در لايحه بودجه 89 را از ديگر ويژگي هاي اين لايحه توصيف كرد و گفت كه تأسيس صندوق توسعه ملي از ويژگي هاي بودجه 89 است كه پيشنهاد شده 20 درصد از درآمد نفتي كل كشور به عنوان سپرده نزد اين صندوق به منظور بهره برداري نسل هاي آينده ذخيره شود.
قيمت نفت در بودجه آتي
از سوي ديگر خبرگزاري فارس گزارش داد قيمت هر بشكه نفت در لايحه بودجه 89 كل كشور با افزايش نرخ در حدود 60 دلار تعيين شده است.
در همين حال عضو هيئت رئيسه مجلس از ارائه لايحه بودجه 89 كل كشور در جلسه علني امروز خبر داد.
حجت الاسلام حسين سبحاني نيا نماينده مردم شاهرود در گفت وگو با خبرگزاري ها اظهار داشت: لايحه بودجه سال 1389 كل كشور در جلسه يكشنبه به مجلس تقديم خواهد شد.
وي افزود: بر اين اساس احمدي نژاد رئيس جمهور براي تقديم اين لايحه در صحن علني مجلس حاضر مي شود.
عضو هيئت رئيسه مجلس در خصوص 2 لايحه برنامه پنجم و بودجه 89، تصريح كرد: بررسي لايحه بودجه 89 در اولويت كاري مجلس قرار دارد.

 


صفحه (14)


صفحه (3)


صفحه (2)

     


(صفحه(12(صفحه(6(صفحه(9(صفحه(7(صفحه(8(صفحه(15(صفحه(11(صفحه(5(صفحه(16(صفحه(13(صفحه(4(صفحه (2.3.14