(صفحه(12(صفحه(10(صفحه(6(صفحه(9(صفحه(7(صفحه(8(صفحه(15(صفحه(11(صفحه(5(صفحه(16(صفحه(13(صفحه(4(صفحه (2.3.14


شنبه 14 فروردین 1389- شماره 19609
 

صفحه (14)

صفحه (3)

صفحه (2)

     
شما كدام گزينه را انتخاب مي كنيد ؟ ! (يادداشت روز)
كيهان و خوانندگان
كانديدا (گفت و شنود)
تحليل كاظمي قمي از شرايط عراق پس از انتخابات آينده سياسي عراق روشن است
حيرت سازمان هاي اطلاعاتي سيا و موساد از عمليات آزادسازي عطارزاده در پاكستان
با حضور روساي جمهور چند كشورنخستين جشن جهاني نوروز در تهران برگزار شد
موسوي واقعاً شكست خورد اين هم دلايلش (خبر ويژه)
اسرائيل: تحريم ها عليه ايران عميقاً آبكي است (خبر ويژه)
همه جز اوباما فهميده اند كه سياست ضد ايراني آمريكا شكست خورده (خبر ويژه)
همداستاني وارثان هيتلر در حمايت از تروريست ها (خبر ويژه)
افشاي همكاري موساد با MI6 در ترور ندا آقاسلطان (خبر ويژه)



شما كدام گزينه را انتخاب مي كنيد ؟ ! (يادداشت روز)

فرض كنيد چرخ زمان براي مدتي چرخش معكوس كرده است و شما در حالي كه تمامي اخبار و اطلاعات چندماه گذشته را در حافظه خويش داريد به خردادماه سال 1388 بازگشته ايد! انتخابات رياست جمهوري دهم با حضور بي نظير 85درصدي و آراي 40ميليوني مردم انجام گرفته و شما در ابتداي يك فصل 8ماهه كه قرار است از 22خرداد آغاز شده و تا 22بهمن 88 ادامه داشته باشد، ايستاده ايد. حالا فرض كنيد كه قرار است اين مقطع زماني يك بار ديگر تكرار شود و اين بار، چگونگي عبور از فصل ياد شده را به ميل و اراده شما واگذار كرده و براي اين منظور دو گزينه پيش رويتان نهاده اند. گزينه اول؛ ادامه ماجرا به همان صورت و با همان رخدادهايي كه قبلاً اتفاق افتاده بود و گزينه دوم؛ عبور از اين مقطع زماني به طور عادي و طبيعي و بي آن كه فتنه اي در راه باشد. خب! شما كه فصل 8ماهه 22خرداد تا 22بهمن ماه سال 1388 را قبلاً پشت سر گذاشته و از وقايع آن باخبريد، كدام گزينه را انتخاب مي كنيد؟!
به يقين تمامي كساني كه دل در گرو اسلام و انقلاب، اقتدار ميهن اسلامي و بهروزي مردم اين مرز و بوم دارند، گزينه اول را برمي گزينند و از فتنه بعد از انتخابات با همه تلخي ها و سختي هايي كه داشت، استقبال مي كنند. چرا...؟! براي اين كه امروزه از پايان شيرين آن ماجراي تلخ باخبرند و فتنه 88 را با توجه به دستاوردهاي كم نظير آن، يكي از بزرگترين موهبت هاي الهي مي دانند.
در كلام خدا توصيه شده است كه نعمت هاي الهي را بازگو كنيد- و اما بنعمت ربك فحدث- از اين روي، اولين يادداشت در نخستين شماره از سال نو را به واگويه شماري از اين دستاوردها كه فقط اندكي از بسيارها و مشتي از خروارهاست، اختصاص مي دهيم، تا شكرانه اي «كم حساب» از آن نعمت بزرگ و بي حد و حساب باشد.
1-دشمنان بيروني انقلاب، مخصوصاً مثلث آمريكا، اسرائيل و انگليس كه مديريت مستقيم فتنه 88 را برعهده داشتند، تمامي گروهها، جمعيت ها و شخصيت هاي -بي شخصيت - تحت فرمان خود را به صحنه آوردند. در اين ميان، تكليف گروهها و جرياناتي نظير بهايي ها، منافقين، سلطنت طلب ها، ماركسيست ها، انجمني ها، گروهك عبدالمالك ريگي، نهضت آزادي، جبهه ملي و مفسدان تابلودار اقتصادي روشن بود. آنها هويت شناخته شده اي داشتند و همراهي آنان با مثلث ياد شده نه تازگي داشت و نه دور از انتظار بود. اما، مديريت بيروني فتنه در اقدامي ناشيانه - كه احمقانه واژه مناسب تري براي آن است- تقريباً تمامي سرمايه ناشناخته و يا كمتر شناخته شده خود را در داخل كشور نيز به كار گرفت. افراد و گروههاي طيف اخير به گواهي اسناد موجود از دو دهه قبل در پروژه موسوم به «طرح كنت تيمرمن» - مسئول وقت ميز ايران در سازمان سيا- شكار و به تدريج در جبهه اي موسوم به اصلاحات سازماندهي شده بودند. اين طيف اگرچه طي 20 سال گذشته و مخصوصاً در دوران رياست جمهوري آقاي خاتمي ساز مخالفت با ارزش هاي اسلامي و انقلابي را كوك كرده بود ولي كماكان به طرفداري از انقلاب و نظام تظاهر مي كرد.
مثلث آمريكا، اسرائيل و انگليس اين طيف وابسته و كمتر شناخته شده يعني «خط نفاق جديد» را هم در نقش ستون پنجم به ميدان كشيده و هزينه كرد. نتيجه آن كه وقتي فتنه 88 با مديريت پيامبرگونه رهبرمعظم انقلاب و هوشياري و ايستادگي جانانه مردم روبرو شد، چهره واقعي خط نفاق جديد نيز مرحله به مرحله از پرده بيرون افتاد و شبكه نفاق جديد كه با صرف هزينه هاي كلان مالي، سياسي و اطلاعاتي سازمان هاي سيا، موساد و MI6 در داخل كشور شكل گرفته بود، فرو پاشيد و افراد و گروههاي اين شبكه به مهره هاي سوخته تبديل شدند.
افشاي چهره خط نفاق جديد و جراحي اين غده سرطاني را مي توان و بايد يكي از بزرگترين دستاوردهاي فتنه 88 دانست كه بسيار آسان تر از آنچه انتظار مي رفت به دست آمد.
گفتني است «ريچارد هاووس» مسئول شوراي روابط خارجي آمريكا از ائتلاف گروههاي ضدانقلاب و اصلاح طلبان كه تحت مديريت سازمان هاي اطلاعاتي غرب صورت گرفته بود، با عنوان «ائتلاف سفيد»! ياد مي كرد و جرج سوروس، صهيونيست نشان دار آمريكايي و حمايت كننده مالي، تبليغاتي- اسپانسر- كودتاهاي مخملي كه از دو سال قبل با محمد خاتمي و چند تن ديگر از سران جبهه اصلاحات رايزني هاي حضوري و فشرده اي داشت، معتقد بود تضعيف اقتدار جمهوري اسلامي ايران، كمترين موفقيت اين ائتلاف است!... اما بعد از شكست فتنه، بنيامين نتانياهو، نخست وزير رژيم صهيونيستي، زبان به ملامت همكاران آمريكايي و انگليسي خود گشود و با حسرت اعلام كرد «اصلاح طلبان در ايران بزرگترين سرمايه اسرائيل بودند» و...
2-بازخواني وقايع صدر اسلام و عبرت گيري و بصيرت افزايي آن در شناخت خواص آلوده و يا گمراه، يكي ديگر از دستاوردهاي فتنه 88 بود. به عنوان نمونه -و فقط يك نمونه- شنيده و خوانده و در تاريخ مستند صدراسلام ديده بوديم كه فاطمه زهرا(س) در فاصله بعد از رحلت رسول خدا(ص) تا شهادت خويش- 75يا 95 روز- شبانه به خانه شماري از خواص رفته و با آنان از «بايد»هاي فراموش شده و «نبايد»هاي از ياد رفته سخن مي گفت و اينكه، چه زود سفارش هاي رسول خدا(ص) را از ياد برده ايد و اگر به ياد داريد و بر عهد پيشين استواريد، چرا در برابر انحرافي كه مي بينيد لب به اعتراض نمي گشائيد؟! و... اما، برخي از آنان دل به چرب و شيرين دنيا سپرده و در پي آرزوهاي دور و دراز و نفس هاي هوس باز خويش، عهدي را كه با رسول خدا(ص) بسته بودند، شكسته و پاسخشان سكوت بود، يا سخنان دو پهلو...
در فتنه 88 بار ديگر همان ماجراي تلخ در مقياسي ديگر تكرار شد. اين بار اما، مردم با مشاهده انحراف، سكوت و يا دوپهلوگويي برخي از خواص، ماجراي آن روزها را به خاطر آوردند و به فراست دريافتند كه اين، همان است. ديگر مانند آن روزها با خواص نلغزيدند، چشم به «ولي» دوختند و از فتنه جهيدند و رهيدند و برخلاف آن روزها از خواص آلوده عبور كردند. خواص لغزيدند و رفوزه شدند و سقوط كردند. اگر ماجراي آن روزهاي صدر اسلام در اذهان ملت بازخواني نشده بود، چه كسي باور مي كرد شماري از كساني كه حضور در كنار حضرت امام(ره) را نيز تجربه كرده اند به اين زودي عهد پيشين وانهند و در مقابل امام راحل و خلف حاضر او قرار بگيرند؟! پالايش برخي خواص آلوده دستاورد بزرگ ديگري بود كه فتنه 88 در پي داشت. به بركت، عبرت گرفتن از تاريخ مشابه صدر اسلام.
3- نسل هاي سوم و چهارم انقلاب، اگرچه از چگونگي وقوع انقلاب اسلامي و نقش دشمنان و دوستان و بندبازان و منافقان در آن واقعه عظيم و رخدادهاي چند ساله پس از انقلاب كم و بيش باخبر بودند ولي بايد اذعان كرد كه به علت كم كاري غيرقابل توجيه مراكز فرهنگي كشور، از چند و چون ماجرا و مخصوصاً نقش جريانات و افراد چند چهره و ترفندهاي آنان اطلاع چنداني نداشتند. فتنه 88، تابلوي گويا و روشني از تاريخچه سال هاي اوليه بعد از پيروزي انقلاب را پيش روي نسل هاي سوم و چهارم انقلاب قرار داد به گونه اي كه انگار در آن سال ها حضور مستقيم داشته و رخدادها و فراز و نشيب ها را به چشم خود ديده اند. منافقاني كه از وطن دوستي دم مي زدند و وطن فروشي مي كردند. جرياناتي كه سنگ مردم را به سينه مي زدند و با دشمنان خونريز و غارتگر مردم دست در يك كاسه داشتند. اراذل و اوباش آدم كشي كه فرياد آزاديخواهي سر مي دادند، احزاب و گروههايي كه از اصلاحات دم مي زدند و سر در توبره شناخته شده ترين جرثومه هاي فساد و تباهي، يعني موساد و سيا و MI6 داشتند بي تمدن هاي قانون گريزي كه از «جامعه مدني» سخن مي گفتند.
نسل هاي سوم و چهارم انقلاب در جريان فتنه 88، چهره واقعي و بي نقاب آمريكا و انگليس و ساير مدعيان حقوق بشر و دموكراسي را به وضوح ديدند و بازيگري ستون پنجم دشمن را بي پرده مشاهده كردند. اسرائيل در غزه و لبنان خون زنان و مردان و كودكان را به زمين مي ريخت و نامزد فتنه گران، حاميان اسرائيل را «مردم خداجوي»! مي ناميد و...
در فصل 8ماهه 22خرداد تا 22بهمن 88، كار روشنگري درباره هويت نفرت انگيز مثلث آمريكا، اسرائيل و انگليس براي نسل هاي سوم و چهارم انقلاب كه مسئولان فرهنگي جمهوري اسلامي ايران مسئوليت آن را برعهده داشتند و طي سال هاي گذشته بر زمين مانده بود، به بهترين و گوياترين شكل ممكن صورت پذيرفت. اين نياز مبرم و ضروري را مثلث ياد شده بي آن كه بداند و بخواهد از طريق سرويس هاي اطلاعاتي خود و به دست ستون پنجمي كه در داخل كشور به كار گرفته بود، انجام داد! مگر نه اين كه به گفته امام سجاد(ع) «حماقت دشمن شايسته شكرگزاري است» و در حديث ديگري آمده است كه خدا به دست انسان هاي فاسق نيز دين خود را تأييد مي كند؟
4- طلوع دوباره امام خميني(ره) يكي ديگر از بركات بزرگ و دستاوردهاي فتنه 88 بود. در جريان اين فتنه و از آنجا كه سران فتنه از پوشش «خط امام» براي پنهان كردن ماموريت بيروني خود استفاده مي كردند. انگيزه مراجعه به متن رهنمودها، سخنان و بينش و منش امام راحل(ره) با اشتياق فراوان در ميان مردم برانگيخته شد. مردم از يكسو، همراهي آشكار فتنه گران با دشمنان تابلودار اسلام و انقلاب را مي ديدند و از سوي ديگر شاهد ادعاي سران فتنه و عوامل اصلي آن بودند كه خود را پيرو خط امام(ره) معرفي مي كردند! از اين روي، فرهيختگان و دلدادگان واقعي امام(ره) كه از برخورد منافقانه و نفرت انگيز سران فتنه باخبر بودند، براي نشان دادن نفاق و دورويي ستون پنجم دشمن و كساني كه فريب پشت هم اندازي ها و ترفندهاي فتنه انگيزان را خورده بودند، براي آگاهي از واقعيت ماجرا، تنها راه چاره را مراجعه به آثار مكتوب و مضبوط حضرت امام(ره) مي ديدند. اين مراجعه كه بايد از نقش برجسته صداوسيما در آن تقدير كرد، از يكسو طلوع دوباره امام راحل(ره) را در پي داشت و از سوي ديگر، زمينه رسوايي سران فتنه و عوامل ميداني آنها را خيلي زودتر از آنچه انتظار مي رفت، فراهم آورد طلوع دوباره حضرت امام(ره) و عطر دل انگيز رهنمودهاي روشنگر و گره گشاي آن بزرگوار، در نسل هاي اول و دوم انقلاب نيز جان تازه اي دميد و بايدها و نبايدهاي به فراموشي رفته و يا كمرنگ شده خط مبارك امام راحل(ره) را گوشزدي دوباره كرد.
5- اتحاد و يكپارچگي مردم كه در حماسه 9 دي ماه و راهپيمايي چندده ميليوني 22بهمن به نمايش درآمد، يكي ديگر از دستاوردهاي عظيم فتنه 88 بود. مردم هوشيار و با بصيرت وقتي دست آشكار دشمنان تابلودار اسلام و انقلاب و مخصوصاً مثلث منفور آمريكا، اسرائيل و انگليس را در فتنه ديدند و هجوم وحشيانه و نفرت انگيز سران فتنه و اراذل و اوباش اجاره اي را به ساحت مقدس امام حسين(ع)، حضرت صاحب الزمان(عج)، امام خميني (ره)، آتش زدن مسجد، قتل مردم بي گناه و... را مشاهده كردند، به وضوح دريافتند كه ماجرا بسيار فراتر از دروغ تقلب در انتخابات و يا مخالفت با دولت است و دشمنان بيروني و ستون پنجم داخلي آنها، اسلام و انقلاب و امام و رهبري و استقلال و اقتدار نظام اسلامي را نشانه رفته و سوداي تحويل اين مرز و بوم به آمريكا را در سر مي پرورانند. چنين بود كه دشمنان از «باد»ي كه براي تفرقه كاشته بودند، طوفاني سهمگين عليه خود و موجوديت خط نفاق جديد درو كردند و بيش از 20 سال برنامه ريزي، هزينه هاي كلان و فعاليت اطلاعاتي و امنيتي سازمان هاي جاسوسي آمريكا، اسرائيل و انگليس براي تفرقه افكني ميان مردم مسلمان ايران را به باد دادند. آيا اين دستاورد بزرگ كه فتنه 88 زمينه آن را فراهم آورد شايسته شكرگزاري نيست؟ البته كه هست.
6- درباره خاستگاه واژه «فتنه»- كه در كلام خدا نيز بارها آمده است- گفته اند، به معني وارد كردن طلا در آتش است تا ناخالصي هاي آن گرفته شده و «عيار» واقعي آن به دست آيد. و از اين روي «فتنه» را «آزمايش» نيز ناميده اند.
آيا كمترين ترديدي هست كه دشمنان بيروني و دنباله هاي داخلي آنها در جريان فتنه 88، علاوه بر استفاده از اهرم هاي سخت افزاري نظير آدم كشي، تخريب، آتش سوزي، حمله به مردم و... تمامي توان نرم افزاري خود را نيز براي مقابله با جمهوري اسلامي ايران و هر دو بخش جدانشدني اسلاميت و جمهوريت آن به كار گرفتند. هزاران سايت اينترنتي، صدها شبكه تلويزيوني و راديويي، هزاران نشريه داخلي و خارجي، شبكه هاي عنكبوتي رسانه اي در تمامي ساعات و دقايق فتنه 88 به توهم پراكني، دروغ بافي، اهانت و در يك كلمه جنگ نرم عليه اسلام و انقلاب و مردم اين مرز و بوم مشغول بودند؟ و آيا مي توان انكار كرد كه بصيرت و هوشياري مردم اصلي ترين و كارآمدترين حربه براي مقابله با جنگ نرم دشمنان است؟ بنابراين به آساني بايد - و مي توان- نتيجه گرفت كه مردم پاكباخته و انقلابي ايران اسلامي به همان اندازه كه در مقابل جنگ سخت دشمنان از جمله جنگ تحميلي 8 ساله با اقتدار و توانمندي ظاهر شدند، در عرصه جنگ نرم نيز از قدرت و قابليت هاي برجسته و مثال زدني برخوردارند. و بي ترديد بخش قابل توجهي از اين بصيرت را در چم و خم فتنه 88 تجربه كرده و به دست آورده اند.
7- و بالاخره اگرچه فهرست دستاوردهاي فتنه 88 نيز به تنهايي مثنوي هفتاد من كاغذ است و اين رشته سر دراز دارد، اما يادداشت پيش روي را با يكي از بزرگترين دستاوردهاي فتنه ياد شده به پايان مي بريم و آن اين كه، پيروزي حماسي مردم در فتنه همه جانبه 88 بيش از همه و پيش از همه مديون مديريت الهي و پيامبرگونه رهبرمعظم انقلاب بوده است. فقط نگاهي گذرا به مراحل مختلف فتنه 88 به وضوح نشان مي دهد كه هر جا، نه فقط مردم عادي، بلكه نخبگان و صاحب نظران مومن و متعهد «مو» ديده اند، آقا از «پيچش مو» خبر داده اند و آنچه كه پيران خردمند در آينه نديده بودند، آقا در خشت خام مشاهده كرده اند... پس در يك كلمه بايد گفت؛ فتنه 88 بار ديگر بر واقعي بودن اين حقيقت تاكيد كرد كه «خامنه اي، خميني ديگر است».
حسين شريعتمداري

 



كيهان و خوانندگان

¤سال 88 را در حالي به پايان برديم كه دشمنان خارجي و نامزدهاي شكست خورده انتخابات در فتنه اي كه بوجود آوردند ناكام شدند. ناكامي آنان را بايد در حضور با بصيرت مردم هميشه در صحنه و درايت حكيمانه مقام معظم رهبري دانست و بسيار متاسف هستيم كه در اين مرحله از انقلاب بعضي خواص كه انتظار آنرا نداشتيم رفوزه بشوند. همراه با اين ريزش ها و رويش هاي حيرت انگيز و به اميد اينكه قوه قضائيه در دستگيري و محاكمه آشوبگران عزم خود را جزم كرده باشد سال جديد را آغاز مي كنيم و اميدواريم امسال براي همه هم وطنان سال پر خير و بركتي باشد.
محمودي
¤با توجه به نامگذاري سال 89 ازسوي مقام معظم رهبري به نام سال همت مضاعف و كار مضاعف، از رسانه ها خواهشمند است، آيات و روايات موجود درباره اين عنوان را به سمع و نظر مخاطبان خود برسانند.
سليمان بلغار
¤وقتي بنده به عنوان يك شهروند معمولي به هر كجاي كشور كه نگاه مي كنم مي بينم كارهاي بزرگ انجام گرفته و همه جا چهره عمران و آبادي به خود گرفته چگونه برخي از روي غفلت يا كج انديشي مي گويند در 14 ماه گذشته دولت كار جدي انجام نداده است.
محبي
¤ ما در روز 22 بهمن در ادامه حماسه 9 دي جسد بي جان فتنه سبز را دفن كرديم. اگر در روزهاي آينده فتنه گران بخواهند اين جسد را بيرون بكشند و آن را به مرده متحركي تبديل كرده و با كمك اربابانشان بر ضد انقلاب تبليغات كنند ديگر مقصر دستگاه قضايي مي باشد كه هنوز حتي يك احضاريه هم براي سران فتنه نفرستاده است. اميدوارم قوه قضائيه براي حفظ آبروي خود هم كه شده كاري نكند كه مردم به جاي قوه قضاييه به اين تكليف عمل كنند.
علي زرگر آزاد-تهران
¤از نيروهاي زحمت كش امنيتي و انتظامي، به خاطر كنترل خوب غائله هاي شب چهارشنبه پايان سال تشكر مي كنم. امسال هم ميزان آلودگي صوتي كاهش يافت و هم خسارات جسمي و عمراني كمتري به بار آمد كه نتيجه تلاش هاي آن نيروها است.
عليمرداني
¤از اول اسفندماه مرتب از دولت و مسئولين وعده پرداخت معوقه بازنشستگان قبل از سال 79 را شنيديم ولي وقتي كه حقوق اين ماه را دريافت كرديم هيچ خبري نبود. چرا مسئولين به وعده هايي كه مي دهند عمل نمي كنند.
مهرنيا
¤به رغم اعلام اين كه تمام مطالبات بازنشستگان آموزش و پرورش پرداخت شده، اما پاداش بازنشستگي و مابه التفاوت بازنشستگان آموزش و پرورش شهرستان خدابنده استان زنجان هنوز پرداخت نشده است.
يك بازنشسته
¤روزهاي پاياني سال در منطقه پيشواي ورامين، هيچ يك از عابر بانك ها، قادر به پرداخت پول نبودند. با توجه به موقعيت زماني شب عيد و نياز اضطراري مردم به پول نقد، لازم بود كه بانك ها دقت بيشتري نمايند.
بابايي از پيشوا
¤ بازنشسته آبان ماه سال 88 هستم كه متأسفانه در اسفندماه حدود 150 هزار تومان ازحقوق من كاسته شد. اين در حالي است كه دريافتي برخي از همكارانم در همين زمان، دو برابر شده است.
يك بازنشسته از كوهدشت لرستان
¤ به عنوان يك بازنشسته داراي سه برگه سهام عدالت براي خود، همسر و يكي از فرزندان زير 18 ساله ام مي باشم. اما متأسفانه، در نوبت اخير، در اسفندماه سال 88، تنها براي دو نفر سهميه واريز شده است. لطفاً رسيدگي شود.
علي طالبي از ساري
¤ عده زيادي در كشور از جمله كسبه جزء كارگران ساختماني و بيكاران وجود دارند كه نه حقوق بازنشستگي دارند و نه بيمه مي باشند و صورت خود را با سيلي سرخ نگه داشته اند. بيشتر آنها نيز در زمان جنگ تحميلي تا آخرين نفس با دشمن جنگيدند ولي امروز حتي از سهام عدالت نيز بي بهره اند. از دولت عدالت گستر تقاضاي رسيدگي مي شود.
اماني
¤ ديوان عدالت اداري طبق بخشنامه اي كه صادركرده و در روزنامه هاي كثيرالانتشار نيز چاپ شده گرفتن حق فني در داروخانه ها را ممنوع اعلام كرده است. با اين وصف برخي از داروخانه ها اين مبلغ غيرقانوني را به بهانه اينكه از وزارت بهداشت چيزي در اين مورد ابلاغ نشده از مشتريان دريافت مي كنند. مي خواستم بنويسيد مگر بخشنامه ها و احكام صادره از سوي ديوان عدالت لازم الاجرا نيست؟
گلشن

 



كانديدا (گفت و شنود)

گفت: دبيركل يكي از گروههاي مدعي اصلاحات كه در فتنه 88، نقش ستون پنجم دشمنان بيروني را برعهده داشت اعلام كرده است كه «احتمالا در انتخابات آينده كانديدا معرفي نمي كنيم»!
گفتم: مگر قانون اساسي و قوانين انتخابات تغيير كرده است كه عوامل رسوا و شناخته شده آمريكا و اسرائيل و انگليس هم انتظار دارند در انتخابات كانديدا شوند؟!
گفت: چه عرض كنم؟ يارو را توي ده راه نمي دادند، سراغ خانه كدخدا را مي گرفت؟!
گفتم: يك باشگاه ورزشي براي استخدام يك قهرمان كشتي باسواد، خوش سابقه و قدرتمند آگهي داده بود. روزي يك شيره اي بي سواد كه سابقه دزدي و قمه كشي داشت به باشگاه مراجعه كرد، نگهبان باشگاه پرسيد براي چه آمده اي؟ جواب داد در ارتباط با آن آگهي مراجعه كرده ام! نگهبان نگاهي به او انداخت و گفت؛ شيره اي كه هستي، سواد مواد هم كه نداري، سوءسابقه هم كه داري؟ و يارو گفت؛ آمده ام بگويم كه مبادا يك وقتي روي من حساب كنيد!

 



تحليل كاظمي قمي از شرايط عراق پس از انتخابات آينده سياسي عراق روشن است

سفير ايران در عراق تاكيد كرد: اگرچه تشكيل دولت جديد در عراق با تاخير صورت خواهد گرفت اما در كل به آينده عراق خوش بين هستيم.
حسن كاظمي قمي با اشاره به مكانيزمي كه در قانون انتخابات عراق پيش بيني شده است گفت: معترضين ظرف 10 روز بايد مستندات خود را تسليم كميسارياي عالي انتخابات عراق كنند. وي ادامه داد: نخست وزير عراق با تكرار اعتراض خود به نحوه شمارش آرا بار ديگر خواستار شمارش مجدد برخر صندوق ها در برخر مناطق شده است كه در چارچوب قانون به آن ها بايد رسيدگي شود.
سفير ايران در عراق خاطرنشان كرد: هيچ ليستي از ليست هاي برنده قادر به تشكيل دولت به تنهايي نخواهد بود؛ مگر آنكه با ليست هاي برنده ديگر ائتلاف كند تا بتواند 217 كرسي يعني دو سوم آراي پارلمان را به دست آورد.
كاظمي قمي گفت: طبيعتا از هم اكنون رايزني ها بين ليست هاي برنده آغاز خواهد شد كه در چارچوب قانون چنانچه ليست اول برنده در فرصت قانوني يك ماه نتواند راي اعتماد را كسب كند و هم پيماني با ليست هاي ديگر را به دست آورد به طور طبيعي ليست دوم مسئوليت معرفي نخست وزير را در پارلمان برعهده خواهد داشت. كاظمي قمي با بيان اين كه شايد تشكيل دولت در اين دوره با تاخير انجام شود اظهار داشت: البته اين مساله با طبيعت سياسي عراق همخواني دارد اما فكر مي كنيم دولتي كارآمدتر و منسجم تر از قبل تشكيل خواهد شد و به آينده عراق خوش بين هستيم.

 



نمايش ديگري از اقتدار سربازان گمنام امام زمان(عج)
حيرت سازمان هاي اطلاعاتي سيا و موساد از عمليات آزادسازي عطارزاده در پاكستان

سرويس سياسي-
وزير اطلاعات عمليات آزادسازي ديپلمات ربوده شده ايراني در پاكستان را موجب تحير سيستم هاي اطلاعاتي آمريكا و موساد دانست.
حشمت الله عطارزاده، ديپلمات ايراني كه در 23 آبان سال 1387توسط گروههاي مسلح در پيشاور پاكستان به گروگان گرفته شده بود، توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) با اقدامات پيچيده اطلاعاتي آزاد و به ايران اسلامي بازگردانده شد.
حجت الاسلام حيدرمصلحي وزيراطلاعات درهمين رابطه و در نشستي خبري اعلام كرد: سربازان گمنام امام زمان (عج) در عملياتي موفقيت آميز ديپلمات ايراني ربوده شده درپيشاور پاكستان را به ميهن اسلامي بازگرداندند.
وي همچنين افزود:موساد و سيستم اطلاعاتي آمريكا ازگروه رباينده حشمت الله عطارزاده حمايت مي كردند.
حجت-الاسلام مصلحي با پيچيده خواندن عمليات سربازان گمنام امام زمان (عج) در آزادسازي عطارزاده، گفت: اين عمليات سيستم اطلاعاتي آمريكا و موساد را متحير كرد.
وزير اطلاعات با بيان اين كه كشورها و نهادهايي كه مدعي دفاع از حقوق بشر هستند، در كشورهاي اسلامي حضور يافته اند، به كشورهاي منطقه هشدار داد: اين مدعيان دفاع از حقوق بشر موجب ناامني در منطقه شده اند.
مصلحي افزود: استكبار، آمريكا، موساد و سيستم هاي اطلاعاتي اروپا به بهانه هاي واهي در منطقه حضور يافته اند و اين حضور جز دامن زدن به ناامني، فايده ا ي نداشته است.
وزير اطلاعات با تاكيد بر اين كه سيستم هاي اطلاعاتي كشورهاي همكار با دستگاههاي اطلاعاتي فرامنطقه اي نمي توانند اقدامي براي مقابله با موساد يا سيستم هاي جاسوسي مشابه آن انجام دهند، افزود: پس از ربوده شدن عطارزاده از پاكستان درخواست كرديم براي آزادسازي اين ديپلمات ايراني اقدام كند، اما به دليل اين كه چنين اتفاقي نيفتاد، وزارت اطلاعات به اين سمت رفت كه خودش عطارزاده را آزاد كند.
وي با ابراز تاسف از همراهي دستگاههاي اطلاعاتي برخي كشورهاي منطقه با دستگاههاي جاسوسي آمريكا و رژيم صهيونيستي تصريح كرد: جمهوري اسلامي ايران با قدرت مقابل توطئه ها و ترفندهاي اطلاعاتي اين دستگاهها مي ايستد و آنها را خنثي مي كند.
مصلحي با تاكيد بر اشراف دستگاه اطلاعاتي ايران بر نظام هاي اطلاعاتي فعال در منطقه گفت: كشورهاي منطقه و دستگاه امنيتي آنها هشيار باشند كه سيستم هاي اطلاعاتي بيگانه به ويژه آمريكا و رژيم صهيونيستي، انگليس و برخي ديگر از كشورهاي اروپايي حاضر در منطقه، قصد خير ندارند.
وزير اطلاعات ابراز اميدواري كرد اقدام سربازان گمنام امام زمان (عج) در دستگيري ريگي و رهايي عطارزاده، عيدي خوبي در راستاي كار مضاعف و همت مضاعف باشد و اين سربازان در آينده نزديك موفقيت هاي بزرگتري به دست آورند.
ايران مستقل اقدام كرد
«ماشاءالله شاكري» سفير ايران در اسلام آباد نيز در همين رابطه و در گفت وگو با ايسنا،با اشاره به آزادي ديپلمات ربوده شده ايراني در پاكستان اظهار داشت: زماني كه اميدمان را در خصوص مساعدت ديگر كشورها در اين موضوع از دست داديم، خودمان مستقيما وارد شديم و عملاً موفقيت خود را نشان داديم.
وي با بيان اينكه افكار عمومي پاكستان هم از اين خبر خوشحال شدند خاطرنشان كرد: برخي از مقامات پاكستاني نيز تلفني از آزادي اين ديپلمات ايراني ابراز خرسندي كرده و تبريك گفتند.
«زهره الهيان» عضو كميسيون امنيت ملي مجلس هم كه مسئول پيگيري موضوع ربوده شدن حشمت الله عطارزاده در پاكستان بود در گفت وگو با فارس گفت:طبق اطلاعات رسيده گروههاي تروريستي مرتبط با آمريكا و موساد در ربوده شدن آقاي عطارزاده نقش داشتند و در طول اين يك سال و چند ماه تلاشهاي زيادي از سوي وزارت امورخارجه انجام و رايزني هايي با مقامات و مسئولين پاكستاني صورت گرفت و اخيرا نيز در سفر فهميده ميرزا رئيس مجلس پاكستان به تهران گفتگوهاي جدي در اين زمينه انجام شد.
نماينده مردم تهران ادامه داد: اينجانب از سوي كميسيون امنيت ملي مجلس مسئول پيگيري موضوع آقاي عطارزاده بودم و شخصا با خانم فهميده ميرزا گفت وگوهايي داشتم.

 



با حضور روساي جمهور چند كشورنخستين جشن جهاني نوروز در تهران برگزار شد

سرويس سياسي -
نخستين جشن جهاني نوروز با حضور روساي جمهور ايران، تركمنستان، تاجيكستان، عراق و افغانستان در تهران برگزار شد.
در اين اجلاس دوروزه كه در تالار گلبانگ مجموعه فرهنگي سعدآباد برگزار شد وزير امور خارجه آذربايجان، معاون نخست وزير تركيه و تعداد ديگري از مقامات كشورهاي جهان حضور داشتند.
دكتر احمدي نژاد رئيس جمهور كشورمان در ابتداي اين مراسم طي سخناني پيشنهاد كرد جشن جهاني نوروز هر سال به ميزباني يك كشور برگزار شود.
وي با بيان اينكه جشن نوروز گستره عظيمي از ملت ها را در برگرفته است گفت: جشن نوروز مي تواند زمينه ساز گسترش روابط فرهنگي و ارتقاي ارزش هاي انساني در بين ملت ها باشد.
احمدي نژاد با بيان اينكه نوروز يكي از زيباترين جلوه هاي مشترك تمدن تاريخ ساز بشري است به ثبت جهاني نوروز اشاره كرد و گفت: اكنون اين فرصت به وجود آمده است كه تمام كشورها و ملت ها به خصوص كشورهاي آسيايي از جمله آسياي ميانه، قفقاز، خاورميانه، شبه قاره هند و كشورهاي آفريقايي علاوه بر حفظ و ترويج فرهنگ و سنت هاي نوروزي در معرفي ارزش ها و پيام هاي نوروز اقدامات گسترده اي انجام دهند و اين اقدام به تحكيم صلح و برادري كمك مي كند. همه بايد دست به دست هم بدهيم كه از ظلمت ها، بي عدالتي ها و كينه ورزي هاي برخاسته از انديشه هاي مادي عبور كنيم و به سوي فردايي سرشار ار انسانيت و عدالت و عشق حركت كنيم.
جلال طالباني رئيس جمهور عراق هم در مراسم جشن جهاني نوروز گفت: امروز كساني از نوروز مي ترسند كه از آزادي ملت ها در هراسند.
امام علي رحمان رئيس جمهور تاجيكستان نيز با ابراز خرسندي از جشن نوروز گفت: نوروز تاريخ جشن فرهنگي ما است.
كرزاي رئيس جمهور افغانستان هم از رئيس جمهور كشورمان به خاطر برپايي جشن جهاني نوروز تقدير و تشكر كرد.
خاطر نشان مي شود مجمع عمومي سازمان ملل متحد اسفند ماه سال 88 با تصويب قطعنامه اي نوروز را به عنوان يك مناسبت بين المللي به رسميت شناخت و در اين راستا نخستين جشن جهاني نوروز در تهران برگزار شد.
همه ساله بيش از 300 ميليون نفر در سراسر جهان نوروز را جشن مي گيرند.

 



موسوي واقعاً شكست خورد اين هم دلايلش (خبر ويژه)

يك سايت حامي ميرحسين موسوي در انتخابات رياست جمهوري سال گذشته، تصريح كرد نوع حضور وي در تبليغات انتخاباتي، علني شدن همراهي اش با هاشمي رفسنجاني، ناتواني در مناظره و تلاش تاكتيكي براي جذب اصولگرايان از دلايل شكست وي در انتخابات بوده است.
سايت اصلاح طلب «پارسينه» نوشت: استراتژي جذب اصولگرايان و تاكتيك تشكيل ستاد اصولگرايان حامي موسوي عملاً ناموفق از كار درآمد و موسوي نتوانست حاميان اصولگرا و اصلاح طلب را جمع بزند. او از بزرگ ترين و طلايي ترين فرصت خود يعني تلويزيون به خوبي استفاده نكرد و آن را از دست داد، به سختي مي توان قبول كرد كه تبليغات تلويزيوني و حضور ميرحسين در صداوسيما باعث جذب آراء براي وي شده باشد. هر دو فيلم تبليغاتي ميرحسين كه از تلويزيون پخش شد يكي از ضعيف ترين فيلم هاي تبليغاتي بود (حتي فيلم تبليغاتي محسن رضايي بسيار قوي تر از موسوي بود)، حضور تلويزيوني موسوي در سخنراني هاي انتخاباتي در صداوسيما هم عملاً بسيار خشك و غيرجذاب بود.
اين سايت اصلاح طلب اضافه كرد: پذيرش يا علني كردن حمايت هاشمي رفسنجاني و خانواده اش از ميرحسين، يكي از بزرگترين محاسبات غلط سياسي ستاد انتخاباتي موسوي و شخص وي بود.نزديكي موسوي به هاشمي عملاً بخشي از چهره منتقد و انقلابي و خاص ميرحسين در افكارعمومي را مخدوش كرد، موسوي خواسته يا ناخواسته به بخشي از تقابل قديمي «رفسنجاني-احمدي نژاد» وارد شد و بيش از آنكه از اين معادله سود ببرد، هزينه داد.
پارسينه اضافه مي كند: بزرگ ترين ضربه اي كه ميرحسين موسوي در دوران تبليغات انتخاباتي دريافت كرد به عبارت ديگر مهمترين عامل ناكامي او در اين دوره، «مناظره تلويزيوني با محمود احمدي نژاد در 13 خرداد 1388» بود، موسوي بدون آمادگي به ميدان آمده بود و كاملا در برابر احمدي نژاد مات شد، از ضعف هاي گويشي و گفتاري موسوي كه بگذريم نوع حضور ميرحسين در مناظره طوري بود كه انگار او اصلاً احمدي نژاد را نمي شناسد. به نظر مي رسيد موسوي هيچ تخمين و تصوري از حملات آتشين احمدي نژاد ندارد و عملاً در برابر سخن كليدي احمدي نژاد- كه موسوي را نماينده هاشمي رفسنجاني معرفي كرده بود- سخن يا دفاع قابل تاملي به زبان نياورد، موسوي اين تك قوي احمدي نژاد را با گزينه «نه رد و نه تاييد» جواب داد و همين باعث شد فلشي كه احمدي نژاد نشان داده بود در توده هاي مردم مقبول بيفتد و نامزدي موسوي حاصل كار گروهي «هاشمي و خاتمي» شود.
اين سايت اصلاح طلب البته به دلايل اصلي تر شكست موسوي از جمله بي صداقتي وي با مردم، در پيش گرفتن رويه التقاطي و معارضه با برخي اصول اساسي انقلاب اشاره نكرده است اما در عين حال اذعان مي كند كه موسوي به هنگام رويارويي مستقيم با افكارعمومي شكست خورده است.

 



اسرائيل: تحريم ها عليه ايران عميقاً آبكي است (خبر ويژه)

همزمان با مذاكرات اوباما و هوجين تائو رهبر چين و تقلاي مقامات آمريكايي براي تحريم ايران، وزارت خارجه رژيم صهيونيستي اعلام كرد «عميقاً نسبت به كارايي تحريم ها ترديد دارد».
سايت رسمي اين وزارت در تحليل خود نوشت: اسرائيل در برابر خوش بيني آمريكا، نسبت به كارايي تحريم ها عميقاً ترديد دارد. آگاهان سياسي در اسرائيل ابراز ترديد كردند كه روند كنوني تلاش بين المللي براي تصويب شماري تحريم هاي گسترده تر، حتي با موافقت چين و روسيه، بتواند واقعاً حكومت ايران را از ادامه برنامه ها باز دارد. سيلوان شالون معاون ارشد نخست وزير نتانياهو مي گويد: تحريم بايد جدي باشد.
منوشه امير سردبير اين سايت هم تصريح كرد: تحريم ها بايد زندگي در ايران را فلج كند. اين ارزيابي هيلاري كلينتون و ديگر مقامات آمريكايي مردود است كه «تحريم ها بايد تنها عليه حكومت ايران باشد و به مردم فشار نياورد، مبادا كه ايراني ها به جانبداري از رژيم بپردازند».
سايت وزارت خارجه رژيم صهيونيستي هم چنين از قول منابع آگاه در اسرائيل نوشت: فقط تحريم هاي فلج كننده كه بنيادهاي حكومت را در ايران سخت لرزان كند مي تواند تهران را وادار به دست برداشتن از برنامه هسته اي كند. اين در حالي است كه موافقت چين براي شركت در تدوين تحريم هاي جديد به عنوان ترفند جديد چين به سود ايران ارزيابي مي شود و در اسرائيل با نگراني دنبال مي شود زيرا از ديد تحليل گران در اورشليم، مفهوم اين امر آن است كه تحريم هاي جديد بيش از پيش «آبكي» خواهد شد تا مورد قبول چين قرار گيرد و مسلماً نخواهد توانست بر مسير اصلي يعني متوقف كردن برنامه هاي اتمي ايران ياري رساند. آمريكايي ها از پيروزي ديپلماتيك سخن مي گويند اما ناچار به تعديل تحريم ها خواهند شد.
اين سايت صهيونيستي اظهارات چهارشنبه گذشته اوباما مبني بر اينكه حاضر نيست بار ديگر براي تحريم ماه ها منتظر بماند، را نشانه ديگري از آبكي بودن تحريم ها توصيف كرد و نوشت: برخي تحليل گران نسبت به سخنان اوباما نيز ابراز ترديد مي كنند و يادآور شده اند كه وي سال گذشته نيز چند ضرب الاجل و موعد نهايي براي رسيدگي به پرونده هسته اي ايران تعيين كرده بود اما عملي نشد.
به گزارش سايت وزارت خارجه رژيم صهيونيستي چين به ايران به عنوان كشوري كه در برابر آمريكا مي ايستد، نياز دارد. دولت چين معتقد است بايد از كشورهايي كه مانع يكه تازي آمريكا مي شوند، حمايت كرد نه اينكه باعث تضعيف آن شد.

 



همه جز اوباما فهميده اند كه سياست ضد ايراني آمريكا شكست خورده (خبر ويژه)

برژينسكي مشاور امنيت ملي كاخ سفيد در دولت كارتر مي گويد «آمريكا مي تواند ايران هسته اي را بپذيرد». همزمان روزنامه آمريكايي واشنگتن تايمز تصريح كرد كه «هيچ تيري براي توقف برنامه هسته اي ايران كارگر نيست».
زبيگنيو برژينسكي در مصاحبه با مجله آمريكايي «مادر جونز» مي گويد: مي توان ايران هسته اي را پذيرفت همان طور كه آمريكا توانست با شوروي هسته اي كنار بيايد و چين هسته اي را بپذيرد.
وي گفته است: محاسبات منطقي آمريكا نشان مي دهد راه انداختن يك جنگ ديگر در منطقه حساس خاورميانه براي ثبات جهان بسيار خطرناك خواهد بود.
مشاور اسبق امنيت ملي كاخ سفيد اعلام كرد: «تلاش ها در داخل و خارج از ايالات متحده براي اين كه آمريكا سياست خصمانه اي عليه ايران اتخاذ كند، تلاش هاي مخربي هستند كه احتمالا براي ايجاد برخورد مستقيم ميان آمريكا و ايران برنامه ريزي شده اند.»
برژينسكي پيشنهاد مي كند واشنگتن به صورت غيررسمي دسترسي ايران به قدرت هسته اي را به رسميت بشناسد.
اگرچه برژينسكي در گروه سياست خارجي اوباما جايگاه رسمي ندارد، اما در زمان انتخابات رياست جمهوري آمريكا، او و مارك برژينسكي، فرزندش، از طرفداران سرسخت تبليغاتي اوباما بودند و در مورد امور خارجي به او مشاوره مي دادند.
همزمان با اظهارات برژينسكي، روزنامه واشنگتن تايمز در تحليلي نوشت: هيچ تيري براي متوقف كردن برنامه هسته اي ايران كارگر نيست. برخي تحليل گران از تحريم ايران و برخي ديگر از حمله نظامي براي توقف برنامه هسته اي اين كشور دفاع كرده اند اما حقيقت اين است كه هيچ استراتژي موثري در اين زمينه وجود ندارد. خيلي احمقانه خواهد بود كه همه اميدها بر تحريم باشد. اين يك تقلب است و به جمهوري اسلامي زمان بيشتري براي توسعه فعاليت هاي خود مي دهد ضمن اينكه تلاش براي تغيير رژيم اسلامي را در ايران كمرنگ مي كند.
جان بولتون سفير سابق آمريكا در سازمان ملل و از عناصر نومحافظه كار هم در گفت وگو با راديو ارتش اسرائيل گفت «مي ترسم اوباما سرانجام برنامه هسته اي ايران را بپذيرد و با آن كنار بيايد».
بولتون همچنين در گفت وگو با روزنامه واشنگتن تايمز هم اظهار داشت: اوباما ساده است و تصور مي كند تحريم راه به جايي مي برد.تحريم ها هيچ فايده اي ندارند. تصور كسب موفقيت از طريق تحريم ساده لوحانه است.
در همين حال دانيل پليتكا از محققان ارشد موسسه نومحافظه كار و متنفذ امريكن اينتر پرايز در روزنامه وال استريت ژورنال نوشت: اعمال تحريم عليه ايران به مرور به شكست مي انجامد. شكست سياست هاي اوباما عليه ايران به غير از خود او براي همگان آشكار شده است.

 



همداستاني وارثان هيتلر در حمايت از تروريست ها (خبر ويژه)

به دنبال آزادي سركرده گروهك تروريستي پژاك از سوي دولت و دستگاه قضايي آلمان، پارلمان اين كشور نيز به جمع حاميان تروريسم پيوست.
دو هفته پيش جمعي از اعضاي پارلمان آلمان از مريم قجرعضدانلو ابريشمچي رجوي همسر سركرده گروهك تروريستي منافقين دعوت كردند تا در مجلس اين كشور سخنراني كند. مريم رجوي در سخنراني خود خواستار اعمال تحريم هاي نفت و بنزين عليه ايران شد و گفت: نبايد با تحريم ها به خاطر اينكه به مردم صدمه مي زند، مخالفت كرد.
وي خواستار به رسميت شناخته شدن گروهك منافقين گرديد و همچنين از اروپايي ها خواست دولت عراق را به خاطر تلاش، براي تعطيلي پادگان نظامي اشرف تحت فشار قرار دهند.
اين عضو مركزيت گروهك تروريستي منافقين كه مانند ديگر گروهك هاي ضدانقلاب، پس از حماسه هاي مردمي 9دي و 22بهمن منفعل به نظر مي رسيد، براي القاي زنده بودن جريان فتنه، ترقه بازي در چهارشنبه سوري را شاهد آورد! وي همچنين از روابط اقتصادي آلمان با ايران انتقاد كرد و خواستار حمايت از اپوزيسيون در ايران شد.
اسفندماه سال گذشته پليس و دستگاه قضايي آلمان رحمان حاجي احمدي سركرده گروهك تروريستي پژاك را كه علناً در برنامه هاي تلويزيوني ضدانقلاب به جنايت و ترور اعتراف كرده، دستگير اما پس از چند روز وي را آزاد كرد.
دولت آلمان در تجهيز رژيم صدام به سلاح شيميايي كه عليه مردم ايران و عراق به كار گرفته شد، از متهمان اصلي به شمار مي رود. گروهك منافقين هم با رژيم صدام در كشتار معارضان كرد عراق همكاري مي كرد.

 



افشاي همكاري موساد با MI6 در ترور ندا آقاسلطان (خبر ويژه)

با سفر نامزد خانم ندا آقاسلطان به فلسطين اشغالي و ملاقات وي با شيمون پرز رئيس رژيم صهيونيستي، ابعاد تازه اي از همكاري سازمان جاسوسي انگليس و سرويس صهيونيستي موساد در ترور خانم آقاسلطان فاش شد.
كاسپين ماكان به همراه آرش حجازي شاهد اتفاقي! صحنه ترور خانم آقاسلطان در اوج حوادث خياباني سال گذشته نقش گسترده اي در جريان سازي رسانه اي بي.بي.سي انگليس و ساير رسانه هاي ضدانقلابي عليه جريان اسلامي ايفا مي كرد و بخشي از پازل انگليسي- صهيونيستي در فتنه پس از انتخابات و مظلوم نمايي و شهيدسازي براي فتنه گران و آشوب طلبي بود. او و آرش حجازي به واسطه مديريت انگليسي- صهيونيستي از ايران گريختند و طي 8 ماهه گذشته در سناريوهاي تبليغاتي مشاركتي فعال داشتند اما در اين ميان سفر اخير كاسپين ماكان به تل آويو و ملاقات با شيمون پرز، ابعاد تازه اي از زد و بند اطلاعاتي انگليس و اسرائيل را فاش ساخت و به رسوايي بزرگ براي سازمان فتنه و رسانه هاي آن در داخل و خارج كه مكرراً روي اظهارات «ماكان» به عنوان نامزد مصيبت ديده خانم آقاسلطان مانور مي دادند، تبديل شد. همزمان بي.بي.سي و سايت روزنت تلاش كردند طي مصاحبه هايي با «ماكان»، از ابعاد رسوايي تازه كم كنند.
كاسپين ماكان كه به عنوان فروشنده عكس هاي خصوصي آقاسلطان به بي.بي.سي هم معرفي مي شود، در مصاحبه با بي. بي.سي از سفر به فلسطين اشغالي دفاع كرد و مدعي شد: اين سفر را به قصد انسان دوستانه انجام داده ام. من مي خواستم تصويري را كه جمهوري اسلامي از يك دشمن فرضي به نام اسرائيل در ذهن مردم ايران ساخته، بشكنم(!)
وي همچنين در مصاحبه با سايت ضدانقلابي روزنت ضمن دفاع از ملاقات با پرز گفت: من نامزد كسي بودم كه به خاطر آزادي جان باخت. من از طرف شبكه دو تلويزيون اسرائيل به اين كشور دعوت شدم و با درخواست خودم ملاقاتي با رئيس جمهور اين كشور داشتم. من مي خواستم بگويم مردم ايران خواستار جنگ نيستند. من حتماً با مقامات آمريكايي هم ديدار خواهم كرد. هيچ كس مرا به عنوان نماينده «ندا» دعوت نكرد البته يك واقعيتي هست و آن اينكه چه بخواهم و چه نخواهم نام ندا با من است.
وي درباره ملاقات با شيمون پرز (جلاد بزرگ اسرائيلي ها و عامل اصلي نسل كشي در غزه) گفت: آقاي پرز تنديس صلح و آزادي را از طرف دولت اسرائيل به شجاعت ندا، خانواده ندا و مردم ايران هديه كرد با اين پيام كه ما خواهان صلح هستيم و نه جنگ. من تنها اين زمان بود كه از جانب خودم، خانواده ندا و مردم ايران از تنديس تشكر كردم.
اين ملاقات درحالي صورت گرفت كه پرز چند هفته قبل علناً در سوخنوت گفته بود «مبارزه با جمهوري اسلامي از داخل مرزهاي اين كشور آغاز مي شود و مخالفان به نمايندگي آنها با جمهوري اسلامي مي جنگند.» پرز و نتانياهو بارها از سران فتنه با اسم نام برده و شجاعت آنها را در مبارزه با جمهوري اسلامي ستوده اند.
گفتني است به دنبال اين رسوايي بزرگ و آشكار شدن نقش رژيم صهيونيستي در سازماندهي تبليغاتي فتنه سال گذشته، برخي رسانه هاي فعال در اين فتنه به دست و پا افتاده و به شكلي فرماليته به تخطئه سفر نامزد خانم آقاسلطان (فرد ترور شده در منطقه اميرآباد) پرداخته اند.
تظاهر به مخالفت با رژيم صهيونيستي درحالي است كه همه اين رسانه ها و عوامل ميداني فتنه، در جريان حاشيه سازي در راهپيمايي روز جهاني قدس، به نفع رژيم صهيونيستي عمل كردند و ضمن دعوت به خط زدن شعار «مرگ بر اسرائيل»، ترويج دهنده شعار انحرافي و صهيونيستي «نه غزه، نه لبنان، جانم فداي ايران» -كه اولين بار توسط سايت وزارت خارجه رژيم صهيونيستي ديكته گرديد- شدند. برخي سران فتنه هم در جريان تبليغات انتخاباتي مواضع انساني و ضدصهيونيستي جمهوري اسلامي را مورد حمله قرار داده بودند.
مادر خانم آقاسلطان در واكنش به سفر نامزد دخترش به اسرائيل گفته است: نامزد ندا بودن اين حق را براي كاسپين ماكان ايجاد نمي كند كه به اسرائيل سفر كند و با شيمون پرز ديدار كند. او نبايد چنين كاري مي كرد. من با او تلفني صحبت كردم و گفتم با اين كار خودت را خراب كردي، ندا را خراب نكن و از نام او استفاده نكن و بگذار روحش در آرامش باشد.من به كاسپين گفتم اگر ندا كشته نمي شد او را نه به اسرائيل و نه به هيچ جاي ديگر دعوت نمي كردند. من به او گفتم اسرائيل جايگاهي بين مردم ايران ندارد و تو با اين كار خودت را منفور و وجهه ات را خراب كرده اي.

 


صفحه (14)


صفحه (3)


صفحه (2)

     


(صفحه(12(صفحه(10(صفحه(6(صفحه(9(صفحه(7(صفحه(8(صفحه(15(صفحه(11(صفحه(5(صفحه(16(صفحه(13(صفحه(4(صفحه (2.3.14