(صفحه(12(صفحه(6(صفحه(9(صفحه(7(صفحه(8(صفحه(15(صفحه(11(صفحه(5(صفحه(16(صفحه(13(صفحه(4(صفحه (2.3.14


چهارشنبه 5  آبان 1389- شماره 19774

صفحه (14)

صفحه (3)

صفحه (2)

     
عافيت طلبي و منافع شخصي علت سكوت برخي خواص در فتنه 88
ديدار فرزندان آيت الله وحيدخراساني با رهبر انقلاب
تجليل آيت الله مصباح از آيت الله جوادي آملي
دادستان تهران: قرار نيست به كساني كه آبروي نظام را ريخته اند عفو بدهيم
رئيس فراكسيون روحانيون مجلس شوراي اسلامي: ضرورت تربيت نيروهاي متخصص براي تحول در حوزه
سهم 25درصدي تعاون از اقتصاد ملي در برنامه پنجم توسعه
وزير كار و امور اجتماعي: سند ملي توسعه اشتغال در حال تدوين است
3 اثر جديد استاد فرشچيان درموزه آستان قدس رضوي رونمايي شد
اخبار ادبي و هنري
با حضور معاون فرهنگي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي برگزيدگان كتاب گام اول معرفي شدند
عضو مجلس خبرگان رهبري: مطالعه معارف قرآن مانعي براي انحراف طلاب از مسير اصلي است
آيت الله جوادي آملي: نتيجه وابستگي به بيگانگان سرپيچي از دستور اسلام است



رهبر معظم انقلاب در جمع پرشور دانشجويان استان قم تبيين فرمودند
عافيت طلبي و منافع شخصي علت سكوت برخي خواص در فتنه 88

رهبر معظم انقلاب اسلامي تمرد از قانون و بي بصيرتي را مهم ترين عوامل بوجود آورنده فتنه سال گذشته دانستند.
حضرت آيت الله خامنه اي رهبر معظم انقلاب اسلامي، صبح ديروز در ديدار پرشور هزاران نفر از جوانان، دانشجويان و دانشگاهيان در قم، بصيرت را در دو سطح «جهان بيني توحيدي» و «حوادث و رويدادها»، زمينه اساسي برنامه ريزي بلندمدت براي استمرار پيشرفت اقتدار ملي خواندند و با تشريح نكات و ظرائف مفهوم بسيار مهم بصيرت تأكيد كردند: جوانان بيدار، بصير و پرشور ايران، با ادامه تلاش مبارك خود در مسير سربلندي ايران اسلامي، براي اسلام پرعظمت، ميهن عزيز، ملت بزرگوار و تاريخ اين سرزمين بزرگ، عزت و افتخار مي آفرينند.
حضرت آيت الله خامنه اي در اين ديدار كه در شبستان امام خميني حرم حضرت فاطمه معصومه سلام الله عليها برگزار شد در تبيين عميق ضرورت بصيرت ملي، برنامه ريزي بلندمدت جبهه دشمنان اسلام و انقلاب را واقعيتي انكارناپذير خواندند و خاطرنشان كردند: شواهد و قرائن فراوان اثبات مي كند كه حوادثي كه گاه در كشور رخ مي دهد از جمله حوادث سال 78 و فتنه 88، از نتايج برنامه ريزيهاي ميان مدت و بلندمدت دشمن است.
ايشان، قضاياي سال گذشته را تجديد حياتي براي برنامه هاي دشمن دانستند و افزودند: البته آنها سعي كردند كه در فتنه سال 88 با ملاحظه همه جوانب، اقدام كنند اما به فضل خدا شكست خوردند كه البته در سايه حضور و هوشياري ملت، بايد كه شكست مي خوردند.
رهبر انقلاب اسلامي، تداوم توطئه هاي استكبار را با وجود شكست هاي متعدد آنان، نشانه مأيوس نشدن زورگويان جهاني خواندند و افزودند: با توجه به اين واقعيت، نظام اسلامي و ملت ايران نيز بايد هوشيارانه، به دنبال برنامه ريزيهاي بلندمدت باشند.
ايشان با يادآوري تلاش مراكز و كانونهاي «فكري، سياسي و فرهنگي» براي برنامه ريزي بلندمدت افزودند: آنچه زمينه اساسي اين برنامه ريزي راهبردي را فراهم مي كند، افزايش و تعميق بصيرت عموم مردم بويژه جوانان است.
حضرت آيت الله خامنه اي، جوانان را ميدان دار عرصه بصيرت ناميدند و تأكيد كردند: بصيرت نورافكني است كه در تاريكي ها، راه را نشان مي دهد و قطب نمايي است كه در بيابانهاي پرغبار حيرت، مسير صحيح حركت به سمت هدف را مشخص مي سازد.
رهبر انقلاب اسلامي در تبيين اهميت ذاتي بصيرت، اين مسئله را شرط لازم دستيابي به موفقيت كامل خواندند و افزودند: اگر همه شرايط ديگر فراهم شود اما بصيرت وجود نداشته باشد، رسيدن به اهداف، عملا ممكن نخواهد بود.
ايشان بصيرت را در دو سطح «اصولي و مبنايي و بصيرت در قبال حوادث» طبقه بندي كردند و افزودند: بصيرت در سطح اصولي آن، در فهم اساسي مفاهيم توحيدي و برخورداري از جهان بيني توحيدي، معنا و مفهوم مي يابد.
حضرت آيت الله خامنه اي در تبيين بيشتر اين سطح از بصيرت افزودند: در نگاه توحيدي، جهان، مجموعه اي نظام مند و قانونمدار، و زندگي انسان كاملا هدفدار است.
رهبر انقلاب اسلامي، زندگي در نگاه توحيدي را، تلاش مستمر جهت دار و هدفمند دانستند و افزودند: با اين نگاه، هستي و زندگي، زيبا و پرمعناست و هر حركت و تلاش داراي اجر و پاداش الهي است به همين علت در نگاه توحيدي، يأس و سرخوردگي و افسردگي، معنا ندارد.
حضرت آيت الله خامنه اي، در مقابل، جهان بيني مادي را، منجر به فقدان اهداف اساسي و هدايتگر در زندگي انسان خواندند و افزودند: اين نوع نگاه هستي در لذت و سود شخصي خلاصه مي شود و يأس و نااميدي در انتظار كساني است كه به اينگونه اهداف دست پيدا نمي كنند.
ايشان توجه و دقت در تفاوت اساسي معرفت مادي و غيرمادي را شكل دهنده و تحكيم بخش پايه هاي بصيرت دانستند و افزودند: بايد اين نوع بصيرت را در نگاه و نگرش خود تأمين كنيم تا از نوعي استحكام و موفقيت هميشگي در فكر و عمل برخوردار شويم.
رهبر انقلاب اسلامي، بصيرت در قبال حوادث گوناگون را سطح ديگري از مفهوم بصيرت برشمردند و با استناد به خطبه هاي مختلف نهج البلاغه به تبيين ابعاد مختلف اين نوع از بصيرت پرداختند.
ايشان خاطر نشان كردند: بصيرت به تعبير اميرمؤمنان، يعني مشاهده درست و دقيق حوادث، تفكر و تدبر در آنها و سنجيدن مسائل و حوادث.
حضرت آيت الله خامنه اي، بستن چشم بر روي حقايق واضح را از جمله لغزشگاه هاي انسان دانستند و افزودند: بايد چشمان خود را باز كنيم و از حوادث، سطحي عبور نكنيم تا در پرتو تفكر و تدبر و سنجش صحيح مسائل، به بصيرت دست يابيم.
حضرت آيت الله خامنه اي، فريب خوردن جمعي از ياران اميرمؤمنان در جنگ صفين را از مصاديق بارز بي بصيرتي در تاريخ دانستند و خاطرنشان كردند: هنگامي كه لشكر معاويه، در كاري عوام پسندانه، براي مقابله با امام و حاكم اسلامي، قرآن بر سر نيزه كرد عده اي، واقعيات صحنه را نديدند و چشمان خود را بر روي حقايق روشن بستند.
رهبر انقلاب اسلامي، با اشاره به بي بصيرتي عده اي در حوادث پس از انتخابات عظيم سال گذشته رياست جمهوري افزودند: عده اي بر اثر بي بصيرتي و به اشتباه، ادعاي تقلب را مطرح كردند، طبيعي است كه مدعيان اين ماجرا بايد دليل مي آوردند و پس از ارائه دليل از راهي كه قانون مشخص كرده، مسئله را شكايت و پيگيري مي كردند تا پس از بازرسي و بازبيني، حقيقت مشخص شود اما مدعيان تقلب، اين راه قانوني و مشخص را طي نكردند.
ايشان افزودند: با وجوديكه در آن زمان، مدت قانوني شكايات را تمديد كرديم و تأكيد شد كه آراي مردم در مقابل چشمان نمايندگان نامزدهاي معترض، بازبيني شود اما آنها اين شيوه قانوني را قبول نكردند و مشخص شد كه از قانون تمرد مي كنند.
رهبر انقلاب اسلامي تأكيد كردند: بصيرت پيدا كردن، دشوار نيست و همه مي توانند به آن دست يابند به عنوان مثال اگر راه معقول قانوني وجود دارد اما كسي از اين راه سر مي پيچد و كارهايي مي كند كه به ضرر ملت و كشور و منافع ملي است، طبيعتاً در هر نگاه و «قضاوت عادلانه، غيرجانبدارانه و متعارف» اين فرد محكوم است.
ايشان، غفلت را از ديگر مسائل منجر به بي بصيرتي دانستند و افزودند: گاهي انسان در امور مهم نيز، دچار غفلت مي شود كه اين گونه لغزشها گناه نيست اما اگر تداوم يابد، بي بصيرتي و غيرقابل قبول است.
رهبر انقلاب اسلامي با تأكيد بر اينكه امروز غبارافكني در فضاي سياسي كشور، عمده ترين كار دشمن است، افزودند: جبهه استكبار با بكارگيري ابزارها و شيوه هاي پيشرفته تبليغاتي خود تلاش دارد واقعيات كشور را دگرگون و وارونه جلوه دهد.
حضرت آيت الله خامنه اي تأكيد كردند: وظيفه جوانان در اين عرصه بسيار سنگين است زيرا بايد در اين فضاي غبارآلود، حقيقت را تشخيص دهند و محيط پيراموني خود را نيز از بصيرت برخوردار كنند. ايشان با اشاره به روشهاي پيچيده تبليغاتي جبهه استكبار از جمله ممزوج كردن حق و باطل به منظور گمراه كردن افراد و غبارآلود كردن فضا افزودند: برخي هم در داخل دانسته يا ندانسته تبليغات دشمن را تكرار مي كنند و بازتاب مي دهند.
رهبر انقلاب اسلامي در ادامه اين سؤال را مطرح كردند كه چرا در برخي مواقع و با وجود بصيرت، خطا و اشتباه افراد ادامه پيدا مي كند؟
حضرت آيت الله خامنه اي در پاسخ به اين سؤال، بصيرت را شرط لازم اما غير كافي دانستند و تأكيد كردند: برخي افراد، حقايق را مي دانند ولي عزم و تصميم لازم براي بيان حقايق و دفاع از حق را ندارند كه چند عامل مي تواند دليل نبود عزم و اراده در اينگونه افراد باشد.
ايشان افزودند: عافيت طلبي، هواي نفس، شهوات، منافع شخصي و لجاجت از جمله عواملي هستند كه مانع از اقدام برخي افراد در دفاع از حق مي شود.
رهبر انقلاب اسلامي با تاكيد بر اينكه چنين افرادي با دفاع نكردن از حق، به جهت گيري دشمن كمك مي كنند، خاطرنشان كردند: برخي از افرادي كه اكنون از مسير انقلاب اسلامي جدا شده و در خدمت ضد انقلاب هستند، در دوره اي بصورت افراطي، انقلابي بودند اما به عللي گرفتار وضع فعلي شدند.
حضرت آيت الله خامنه اي در بيان علل تغيير موضع صد و هشتاد درجه اي اين افراد، افزودند: غفلت از پروردگار، و غفلت از وظيفه، انسان را اسير اينگونه چرخشها و گرفتاريهاي سنگين مي كند.
ايشان با تاكيد بر اينكه بايد ميان معاند و غافل تفاوت قائل شد، خاطرنشان كردند، در قضاياي فتنه سال گذشته نيز، برخي افراد بدون آنكه متوجه شوند كه اين فتنه همان براندازي است، وارد آن جنجال شدند.
حضرت آيت الله خامنه اي، با دعوت موكد از جوانان براي بصيرت، هوشياري و بيداري افزودند، بايد پيچيدگي هاي دشمن را شناخت و مراقب ظواهر فريبنده او بود.
حضرت آيت الله خامنه اي در بخش ديگري از سخنانشان ديدار با جوانان را هميشه شورانگيز و روحيه بخش خواندند و خاطرنشان كردند: حضور جوان در هر محيطي به دليل احساسات، انديشه، و انگيزه هاي جوانانه، آن محيط را تحت تاثير قرار مي دهد و به همين دليل فضاي عمومي كشور كه اكثريت آن جوانان هستند فضايي سرشار از عزم، اراده، شور و عقلانيت است.
ايشان با يادآوري نقش جوانان بويژه جوانان قم در دوران نهضت اسلامي و پيروزي انقلاب اسلامي افزودند: در مقاطع مختلف نهضت اسلامي و انقلاب اسلامي، جوانان قم همواره در صف مقدم بوده و از عهده امتحانات الهي نيز بخوبي برآمده اند.
رهبر انقلاب اسلامي به نقش آفريني جوانان قمي در سالهاي ابتدايي پيروزي انقلاب اسلامي در مقابله با طراحي دشمنان اشاره و خاطرنشان كردند: جبهه دشمن با يك طراحي پيچيده كه با استفاده از كارشناسان ايراني آن را تهيه كرده بود، قصد داشت از قم كه مركز انقلاب اسلامي است، آنتي تز و ضد «انقلاب» را بوجود آورد و آن را به ضد انقلاب تبديل كند اما بدليل هوشياري و تحليل درست مردم قم بويژه جوانان و همچنين حماسه مردم تبريز اين طراحي شكست خورد.
حضرت آيت الله خامنه اي افزودند: جبهه دشمن، اين طرح را يكبار ديگر پس از رحلت امام(ره) در قم طراحي كرد كه اين بار نيز، هوشمندي جوانان قمي آن را ناكام گذاشت.
ايشان در بخش ديگري از سخنانشان، با اشاره به نتايج فاجعه انگيز حركت سه قرن اخير دنياي غرب در جامعه بشري افزودند: آنهايي كه روزي با ارائه تفكراتي همچون اومانيزم، ليبراليزم و دمكراسي، به دنبال آرامش و آسايش بشر بودند با سوءاستفاده از قدرت و ثروت ناشي از دست يابي به علم و فناوري، جناياتي آفريده و مي آفرينند كه در تاريخ بشر كم سابقه است.
رهبر انقلاب اسلامي، ساماندهي دهها كودتا در كشورهاي مختلف و «آدمكشي توام با خونسردي در عراق و افغانستان و ديگر كشورها» را از جمله نتايج دوري دنياي غرب از تفكرات الهي و معنويت خواندند و افزودند: اينگونه واقعيات و جنايات نشان مي دهد كه سلطه گران غربي، دشمن بشريتند.
رهبر انقلاب اسلامي، حركت ملت ايران را نقطه مقابل حركت انحرافي سه قرن اخير غرب خواندند و خاطرنشان كردند: جواناني كه دانش را با تفكرات الهي دنبال مي كنند و در برنامه ها و اقدامات خود، خير مادي و معنوي ملت خود و همه بشر را پيگيري مي نمايند به فضل الهي، حركت مبارك خود را تا دستيابي به همه اهداف اسلام و انقلاب ادامه خواهند داد.
ايشان تكميل دستاوردهاي گرانقدر سي سال اخير را وظيفه تاريخي جوانان ايران برشمردند و افزودند: حال و آينده كشور متعلق به جوانان عزيز است و آنان خود را براي اداره سطوح مختلف كشور آماده كنند.
در ابتداي اين ديدار آقايان و خانمها:
- دكتر حميدرضا خادمي - دانشجوي دكتراي فلسفه و حكمت، رتبه اول كارشناسي ارشد
- محسن ذاكري - نماينده جامعه اسلامي دانشجويان
- زهرا ژرفي يگانه - دانشجوي دكترا، حافظ كل قرآن، دانشجوي نمونه كشوري
- محمدعلي فتاح حائري - دانش آموز، مخترع و از استعدادهاي درخشان
- سيدحميدرضا برقعي - نويسنده و شاعر
- ساره «ابراهيم كوچك» - دانشجوي برتر، فرزند شهيد جاويدالاثر، فعال فرهنگي و سياسي
- محمدمحسن رباني - دارنده مدال طلاي مسابقات آسيايي پرش با نيزه
- و حميدرضا محمدي - نماينده بسيج دانشجويي
ديدگاههاي خود را درباره مسائل مختلف دانشگاهي - علمي - فرهنگي - اجتماعي و سياسي بيان كردند.
محورهاي اصلي ديدگاههاي بيان شده به اين شرح است:
- برنامه ريزي منسجم براي تحقق وحدت حوزه و دانشگاه با تشكيل كارگروههاي مشترك
- هوشياري دانشجويان به عنوان افسران جنگ نرم در مقابل توطئه هاي پيچيده غرب
- ضرورت بازنگري در ساختار برخي موسسه هاي آموزشي - پژوهشي براي فعاليت موثر در حوزه توليد علم
- كار زيربنايي براي ترويج صحيح معارف اسلامي در ذهن نوجوانان و جوانان با هدف عيني كردن كاربردهاي همه جانبه دين در زندگي فردي و اجتماعي
- ضرورت فرهنگ شدن كار گروهي و تشكيلاتي و نخبه پروري سياسي در دانشگاهها
- تعميق وحدت مسئولان و مردم به عنوان رمز پيشرفت و اقتدار مستمر انقلاب و ايران
- هوشياري كامل در قبال هرگونه فتنه و فتنه آفريني
- پيگيري قاطعانه و مدبرانه حقوق ملت در بحث انرژي هسته اي
- ضعف نظريه پردازي در حوزه تفكر اسلامي و انتقاد از غلبه گرايش هاي نظري غربي در برخي مراكز آموزش عالي
- اهتمام صاحبنظران علوم انساني به ايجاد تغيير و تحول در اين علوم
- آمادگي نسل سوم براي پايداري و فداكاري در راه دفاع از ارزشهاي اسلام و انقلاب
- برنامه ريزي دقيق براي تحقق سند راهبردي چشم انداز 20 ساله
- لزوم پاسخگويي صحيح و همراه با سعه صدر به سوالات و شبهات جوانان
- تامين زيرساختهاي مناسب هنر در قم و افزايش حمايت از هنرمندان استان
-تلاش براي ترويج ادب و زبان فارسي در كشورهاي ديگر
- تشكيل اتاقهاي فكري فرهنگي براي تعميق اعتقادات و افزايش بصيرت دانشجويان
- توزيع عادلانه امكانات و اعتبارات در ميان دانشگاههاي سراسر كشور
- توجه بيش از پيش به ورزش همگاني همزمان با توجه به ورزش قهرماني
- توجه به شعار اساسي دهه چهارم انقلاب يعني «پيشرفت و عدالت» در برنامه ريزيها و اقدامات
- توجه همه مسئولان و مديران در همه سطوح به «ضرورت خدمت به مردم»

 



ديدار فرزندان آيت الله وحيدخراساني با رهبر انقلاب

فرزندان حضرت آيت الله وحيدخراساني با رهبر انقلاب ديدار كردند.
به گزارش منابع خبري، دوشنبه شب در ادامه ديدار علما و فضلاي حوزه علميه با رهبر معظم انقلاب، فرزندان آيت الله وحيدخراساني و جمعي از علما با ايشان ديدار كردند.
در شب هاي گذشته نيز مراجع تقليد و جمع كثيري از علما، فضلا و اساتيد تراز اول حوزه علميه با حضور در محل اقامت رهبر معظم انقلاب با ايشان ديدار كرده بودند. اين ديدارها معمولاً پس از نماز مغرب و عشا صورت مي گيرد.

 



تجليل آيت الله مصباح از آيت الله جوادي آملي

آيت الله مصباح يزدي از شخصيت قرآني آيت الله جوادي آملي تجليل كرد و گفت: ايشان عمر خود را صرف تفسير قرآن كريم و فلسفه كرده اند و كاري كه بايد گروهي از علما در حوزه علميه انجام دهند ايشان به تنهايي انجام دادند.
رئيس مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره) گفت: بهترين سفارشي كه مي توانم به طلاب داشته باشم اين است كه معارف قرآني را بياموزند كه اين امر هم براي خود و هم ديگران مؤثر است.
آيت الله مصباح يزدي در همايش تبيين ضرورت دروس معارف قرآني، كه در سالن همايش مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره) برگزار شد در سخناني با بيان اينكه در طول 60 سال طلبگي خود همواره به دنبال ابداع روش هاي جديد بوده ام، گفت:كار تدريس خود را از دهه 30 شمسي با درس تقسير قرآن در مدرسه علميه حقاني قم آغاز نمودم، مدرسه اي كه به حق افراد بزرگي همچون آيت الله رباني شيرازي و... را تحويل جامعه داده كه نقش بسزايي در شكل گيري انقلاب داشته اند، ولي كمتر از آنان نامي در محافل برده مي شود.
وي با بيان اينكه پرداختن به مباحث قرآني موضوع مهمي است كه بايد در اولويت قرار گيرد، افزود: تفسير موضوعي قرآن كريم به علت اينكه مطالب دسته بندي شده و به راحتي در اختيار قرار دارد مي تواند در زمان بروز شبهات براي پاسخگويي كاربرد بهتري داشته باشد. مصباح يزدي گفت: امروز با پيشرفت علم و افزايش تكنولوژي زمينه فعاليت در مباحث تفسيري بسيار آسان شده است كه در گذشته اين گونه نبوده است و به سختي مي شد مطالب را جمع آوري كرد.
وي افزود: در مدت تدريس خود در مدرسه حقاني به اين نتيجه رسيدم كه تفسير قرآن به صورت ترتيبي چندان مفيد نيست و نمي تواند پاسخگوي شبهات باشد از اين رو تصميم گرفتيم كه مطالب قرآن را براساس موضوعي تدوين كنيم.
مصباح يزدي از شخصيت قرآني آيت الله جوادي آملي تجليل كرد و گفت: ايشان عمر خود را صرف تفسير قرآن كريم و فلسفه كرده اند و كاري كه بايد گروهي از علما در حوزه علميه انجام دهند ايشان به تنهايي انجام دادند. رئيس مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره)، خاطرنشان كرد: استفاده از مطالب قرآني به دليل اينكه برخي ها روايات را چندان نمي پذيرند دلنشين تر خواهد بود و اين امر از طرفي باعث نزديكي و تقريب نيز خواهد شد.

 



دادستان تهران: قرار نيست به كساني كه آبروي نظام را ريخته اند عفو بدهيم

دادستان تهران تاكيد كرد قرار نيست به كساني كه در مقابل نظام ايستاده، لشكركشي كرده و آبروي نظام را ريخته اند، عفو بدهيم.
عباس جعفري دولت آبادي، در مراسم توديع و معارفه سرپرست دادسراي ناحيه 18، وظايف قوه قضائيه را مورد اشاره قرار داد و مهمترين آنها را امنيت، نظارت و عدالت برشمرد.
دادستان تهران با تاكيد به اينكه بايد به حقوق زندانيان احترام گذاشته شود، گفت:بايد توجه داشت كه جريان فتنه از بحث زندانيان براي خود استفاده مي كرد. هنگامي كه به فردي مرخصي داده مي شود، زنداني بايد به تعهداتش عمل كند. بسيار روشن است كه دادستاني نگذارد كه كساني كه به مرخصي مي روند بخواهند بيانيه صادر كنند يا جرايم گذشته را مرتكب شوند؛ البته ما به كساني كه احساس كرديم خود متنبه شده و متوجه اشتباهاتشان شده اند مرخصي مي دهيم.
وي با بيان اينكه حداقل يك يا دو روز در هفته به زندان مي روم و با زندانيان ملاقات مي كنم، گفت: آنها در اين راستا متوجه شدند كه نظام ما آنقدر مستحكم و قدرتمند است كه اقدامات آنها نمي تواند به آن خدشه اي وارد كند اما در عين حال راه هاي گذشت و رحمت بسته نيست و آنها بايد صف خود را از كساني كه عليه نظام تيغ كشيده اند جدا كنند. قرار نيست به كساني كه در مقابل نظام ايستاده ، لشكركشي كرده و آبروي نظام را ريخته اند عفو بدهيم.
دادستان تهران خطاب به خانواده زندانيان گفت: حتما به فرزندانشان كمك كنند تا در مسير بازگشت قرار گيرند زيرا نظام آنقدر ظرفيت و قدرت دارد كه اگر كسي پشيمان شد، آن را ببخشد. راه رحمت بر آنها باز است و آنها بايد صف خود را از كساني كه با نظام عناد مي ورزند جدا كنند.
وي درخصوص پرونده سه تبعه آمريكايي كه 15 آبان ماه مورد رسيدگي قرار مي گيرد نيز گفت: سارا شورد گفته برمي گردد. طبق مقررات مي توانيم از آنها دعوت كنيم و وي مي تواند در دادگاه حضور يافته و از خود دفاع كند اما اگر نيايد وثيقه اي كه ارائه كرده ضبط مي شود. اين خانم به طور قانوني آزاد شده البته برخي متهمان فتنه كه پس از دستگيري با وثيقه آزاد شدند از كشور خارج شده و اگر در زمان رسيدگي حاضر نشوند وثيقه آنان طبق قانون ضبط مي شود و اين براي همه يكسان است داخلي و خارجي هم ندارد.
دادستان تهران در مورد پنج پرونده جاسوسي و ارائه اطلاعات به بيگانگان هم اظهار كرد: پيش از اين نيز اعلام كردم كه پنج پرونده به دادگاه ارسال شده و دو پرونده ديگر نيز روز گذشته براي ارسال به دادگاه آماده شده است. اين دو نفر با سرويس هاي اطلاعاتي رژيم صهيونيستي ارتباط داشتند و به آنها وصل شده بودند تا اطلاعاتي را به آنها برسانند. همچنين وجوهي را نيز دريافت كرده بودند.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا اين افراد با دستگاه هاي دولتي و اجرايي همكاري مي كردند؟ گفت: فقط جذب سرويس هاي جاسوسي شده بودند. يكي از آنان بر روي فعاليت هاي ضدانقلاب كار مي كردو ديگري بر روي مسائل داخلي ايران كه صلاح نيست اين موارد را اكنون تشريح كنم. همانطور كه پيش از اين نيز گفته ام 15 نفر نيز در حال سپري كردن دوران محكوميت خود هستند و اگر مسائل كشور اقتضا كنند، آنها را اعلام مي كنيم اما به دليل اينكه اعلام اسامي آنها ممكن است منجر به آزردگي خانواده هاي آنها شود فعلا از اعلام اسامي آنها خودداري مي كنيم.
جعفري دولت آبادي در ادامه سخنراني اش به موضوع انحلال احزاب مشاركت و سازمان مجاهدين اشاره كرد و گفت: سازمان هاي سياسي اگر مي خواهند دوام داشته باشند بايد به قوانين و احكام قضايي احترام بگذارند.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا فعاليت دو حزب منحل شده مشاركت و سازمان مجاهدين قانوني است؟ گفت: هرگونه فعاليت احزاب پس از انحلال، غيرقانوني است؛ اعم از صدور بيانيه، برگزاري جلسه و دعوت از سايرين.
دادستان تهران در بخش ديگري از سخنانش عنوان كرد: در بسياري از مكان ها شنيده مي شود كه دادستان تهران مباحث زمين خواري را رها كرده است در شش ماه گذشته حدود 180 حكم زمين خواري را اجرا كرديم و براي 21 پرونده كيفرخواست صادر شده و به دادگاه ارسال شده است. اما بايد توجه داشت كه مبارزه با زمين خواري فقط وظيفه ما نيست و قرار نيست در جاهايي واگذاري زمين صورت گيرد و بعد توپ را به زمين دستگاه قضايي بيندازند ما در مبارزه با زمين خواري قاطع هستيم و اين مبارزه گزينشي نيست و همه جانبه بوده و خواهد بود. موضوع مهم در اين راستا اين است كه دستگاه هاي اجرايي در اين موضوع شركت داشته باشند.

 



رئيس فراكسيون روحانيون مجلس شوراي اسلامي: ضرورت تربيت نيروهاي متخصص براي تحول در حوزه

رئيس فراكسيون روحانيون مجلس شوراي اسلامي گفت: حوزه علميه براي تحول بايد به سمت تخصصي شدن و تربيت طلاب جوان و متخصص در گرايش ها و موضوعات مختلف حركت كند.
حجت الاسلام والمسلمين «محمدتقي رهبر» در گفت وگو با ايرنا تصريح كرد: بايد طلابي كه وارد حوزه علميه مي شوند بعد از يك دوره آموزش عمومي، در گرايش هاي مختلف مانند مسيحيت، وهابيت و ساير گروه هاي انحرافي آموزش ببينند تا بتوانند به راحتي به شبهات مختلف در اين زمينه ها پاسخ و با انحرافات مقابله كنند.
وي افزود: همه در حوزه علميه دنبال مجتهد شدن نيستند و بايد ما در زمينه اديان و مذاهب و مكتب هاي مختلف در حوزه نيرو تربيت كنيم.
امام جمعه موقت اصفهان اظهار داشت: با توجه به انتظارات مردم دنيا از قم، حوزه علميه بايد به نياز روز جهان اسلام پاسخ دهد.
رهبر گفت: قم و حوزه علميه به عنوان زادگاه و پايتخت انقلاب اسلامي بايد در جهان حرف اول را بزند، امروز چشم دنيا به سمت ايران و قم است و بايد تاكيدات رهبر معظم انقلاب اسلامي را جدي بگيريم.
وي اضافه كرد: امروز مكتب هاي انحرافي و توطئه هاي استكباري با شكست مواجه شده و حوزه علميه قم بايد از اين فرصت بهترين استفاده را ببرد، حوزه امروز در ابعاد مختلف نياز به تحول دارد.
رهبر گفت: ولي امر مسلمين از حوزه علميه قم و جامعه مدرسين به عنوان نهادهاي تاثيرگذار در انقلاب ياد كردند و جامعه مدرسين نيز در سايه تاكيدات رهبر معظم انقلاب نقش مهمي در تحولات حوزه دارد.

 



وزير تعاون خبر داد
سهم 25درصدي تعاون از اقتصاد ملي در برنامه پنجم توسعه

وزير تعاون گفت: سهم تعاون كشور در برنامه پنجم توسعه از سوي رهبري 25 درصد تعيين شده است.
به گزارش خبرگزاري فارس از اصفهان، «محمد عباسي» در نشست با اعضاي اتاق تعاون استان اصفهان با بيان اين مطلب افزود: رسيدن به 25 درصد سهم تعاون در رشد اقتصادي كشور تا پايان برنامه توسعه پنجم يك تكليف است.
عباسي تصريح كرد: سهم 25درصدي تعاون در محورهاي اقتصادي كشور نظير بازار سرمايه، بازار توزيع و نظام پولي كشور جايگاه تعيين شده و معادله روشني دارد.
وي با تاكيد بر سخنان رهبر معظم انقلاب درباره اين تكليف افزود: تعيين اين سهم در بخش تعاون نه به سليقه دولت و مجلس است بلكه از سوي رهبري برعهده تمامي ولايت مداران گذاشته شده است.
وزير تعاون با بيان اينكه در صورتي كه در برنامه پنجم توسعه زيرساخت هاي تحقق 25درصدي سهم تعاون مشخص شود، مي توان ميزان تسهيلات لازم را تعيين كرد، اظهار داشت: در حال حاضر ارزيابي ما در بخش تعاون 55درصد تسهيلات براي رسيدن به اين سهم است.
وي ظرفيت تعاون را متشكل از چند بخش عنوان كرد و گفت: بايد در بخش تعاون سرمايه گذاري را افزايش دهيم و انتقال مالكيت از بخش دولتي به خصوص خصوصي در قالب تعاوني ها را بيشتر كنيم.
وزير تعاون با اشاره به منويات رهبري درباره توانمند بودن 20درصد از كل جمعيت كشور در بخش اقتصادي اظهار داشت: اين بدين معني نيست كه 80درصد باقيمانده نمي توانند در شكوفايي اقتصاد كشور حضور داشته باشند.

 



وزير كار و امور اجتماعي: سند ملي توسعه اشتغال در حال تدوين است

وزير كار و امور اجتماعي گفت: امروز بحث اشتغال نيازمند عزمي همگاني است و هركس در اين بخش تعلل كند ستون پنجم دشمن محسوب مي شود.
«عبدالرضا شيخ الاسلامي» در دومين جلسه كارگروه اشتغال و سرمايه گذاري استان البرز با اشاره به اينكه مديران استان البرز بايد در تدوين سند ملي توسعه و اشتغال استان مشاركت داشته باشند اظهار داشت: تدوين سند توسعه اشتغال استان البرز تنها با كمك مشاوران و كارشناسان امكانپذير نيست و مديران استان كه به ريزترين نكات و مسائل آن آگاه هستند بايد در اين امر مشاركت داشته باشند.
وزير كار و امور اجتماعي اضافه كرد: در طول ساليان گذشته نظام آموزشي ما به محور آموزش هاي نظري و تئوري استوار بوده و در حال حاضر نيز نزديك به 3 ميليون و500 هزار دانشجو دررشته هاي نظري مشغول تحصيل هستند كه اين افراد پس از فارغ التحصيلي به دليل نداشتن مهارت با مشكل اشتغال مواجه مي شوند.
شيخ الاسلامي تصريح كرد: نظام آموزشي ما متناسب با نياز بازار كار نيست و در واقع آموزشهاي مهارتي در كشور ما از هم گسيخته، غيرهدفمند، ناكافي و غيرمتناسب با بازار كار است.
وزير كار و امور اجتماعي گفت: به طور مثال دانشگاه جامع علمي و كاربردي به منظور افزايش مهارت نيروي كار راه اندازي شد اما در حال حاضر فارغ التحصيلان اين دانشگاه نيز به اندازه كافي مهارت كار ندارند.

 



3 اثر جديد استاد فرشچيان درموزه آستان قدس رضوي رونمايي شد

تابلوهاي منحصر به فرد «ضامن آهو 2»،«كوثر» و «رمي جمرات»، استاد محمود فرشچيان با حضور مسئولان آستان قدس رضوي و استاد فرشچيان درموزه آستان قدس رضوي رونمايي شد.
به گزارش خبرگزاري فارس از مشهد، دراين مراسم استاد «محمود فرشچيان» با بيان اينكه موزه آستان قدس رضوي بهترين جا درايران براي نگهداري آثار فرهنگي و هنري است اظهارداشت: خوشحالم كه تابلوهاي اينجانب به آستان مقدس حضرت رضا (ع) اهدا شده است.
استاد فرشچيان كه پيش از اين 8 اثر نفيس و ماندگار خود را به نام هاي يتيم نوازي حضرت علي (ع)، عصر عاشورا، حضرت علي اصغر(ع)، نيايش، يا رب، اولين پـيام،پنجمين روز آفرينش و توسل را به موزه حضرت رضا (ع) اهدا كرده است گفت: درتابلو «ضامن آهوي يك» تمام عناصر را كه مي بيني عناصر اعتراض هستند اما در ضامن آهوي 2تمامي عناصر در يك حالت تمكين، ارادات و تعظيم طراحي شده است.
وي تصريح كرد: دراين تابلو شكارچي كمانش را شكسته و تمام لوازم شكارش را به زيرپا گذاشته و آهو نيز با التجا و پناه سرش را به روي زانوي حضرت رضا (ع) گذاشته و اين تابلو طوري طراحي شده كه در صورت نورپردازي ابتدا حضرت رضا (ع) و سپس شكارچي و باقي اجزاي تابلو ديده مي شوند.
وي با بيان اينكه تابلو كوثر حضرت فاطمه (س) را درحالي كه سه بانوي مقدس يعني مريم عذرا، خديجه كبرا و آسيه زن فرعون ايشان را همراهي مي كنند، در روز قيامت نشان مي دهد كه يك دستشان به صورت التجا و خواهش به سمت خداوند و دست ديگرشان به سوي گنهكاران كه توبه كرده اند، طراحي شده است، افزود: تابلوي رمي جمرات، حضرت ابراهيم وحضرت اسماعيل را نشان مي دهد كه هر دو با عجله و مصمم براي اجراي فرامين خدا مي روند و شيطان وسوسه مي كند حضرت ابراهيم ريگ ها را پرتاب مي كنند.
تابلوهاي ضامن آهو «2» كوثر و رمي جمرات دركنار آثار اهدايي استاد فرشچيان درموزه آستان قدس رضوي درمعرض ديد عموم قرار گرفته است.

 



اخبار ادبي و هنري

نخستين كنگره شعر مقاومت بين الملل اسلامي
13 و 14 آبان در اروميه برگزار مي شود
نخستين كنگره شعر مقاومت بين الملل اسلامي با هدف معرفي ادبيات مقاومت انقلاب اسلامي به ساير كشورها و تعامل با ادبيات مقاومت دنيا سيزدهم و چهاردهم آبان در اروميه برگزار مي شود.
سردار بهروز اثباتي، دبير اين كنگره در نشستي خبري با اعلام مطلب فوق افزود: قرائت شعر توسط 30 شاعر به زبان فارسي و 10شاعر از ساير كشورها از برنامه هاي اين كنگره خواهد بود.
وي قرائت سه مقاله و برگزاري دو ميزگرد با حضور استادان ادبيات و پايداري را از ديگر برنامه هاي كنگره معرفي كرد و اظهار داشت: برگزاري نمايشگاه عكس هنرمند آذربايجاني درباره جنگ 33 روزه نيز در حاشيه اين كنگره برگزار مي شود.
اثباتي اضافه كرد: از هنرمندان تجسمي و استادان آنها دعوت كرديم تا در حوزه كاريكاتور، نقاشي و گرافيك از ميان اشعار پايداري و مفاهيم كليدي آن آثاري را خلق كنند.
وي تقدير از چند پيشكسوت شعر پايداري را از ديگر برنامه هاي اين كنگره دانست و اعلام كرد: بازديد هنرمندان از مناطق عملياتي نيز به عنوان يكي از بخش هاي كنگره برنامه ريزي شده است.
وي همچنين از رونمايي چند كتاب در حاشيه اين كنگره خبر داد.
مراسم گشايش نخستين كنگره شعر مقاومت بين الملل اسلامي 12 آبان و با گلباران مزار شهدا به دست هنرمندان برگزار مي شود.
دومين سالگرد درگذشت طاهره صفارزاده برگزار شد
مراسم دومين سالگرد درگذشت «طاهره صفارزاده» شاعر و مترجم معاصر كشورمان، با حضور جمعي از نويسندگان و شاعران، دوشنبه در تالار اجتماعات انجمن قلم ايران برگزار شد.
به گزارش خبرنگار كيهان، علي موسوي گرمارودي، حميد سبزواري، محسن پرويز،محسن مومني، مهديه الهي قمشه اي، احمد شاكري، محمد ميركياني، مريم صباغ زاده ايراني، حميد گروگان، غزل تاجبخش، رضا اسماعيلي، مريم جمشيدي، راضيه تجار، منيژه آرمين و ... از جمله شخصيت هاي حاضر در اين مراسم بودند.
حميد سبزواري در اين مراسم، با اشاره به تاكيد مرحوم صفارزاده بر ايجاد تشكلي براي شاعران و نويسندگان مسلمان گفت: به حق، او بود كه حوزه هنري را به راه انداخت.
محسن پرويز، معاون فرهنگي سابق وزير ارشاد هم پيشنهاد داد يك جايزه ادبي بين المللي به نام طاهره صفارزاده ايجاد شود.
ساير حضار نيز به بيان نكته ها و خاطراتي درباره طاهره صفارزاده پرداختند.
براي اولين بار
اختصاص يك سينما براي فيلم مستند
براي اولين بار در تاريخ، يك سالن نمايش فيلم به سينماي مستند اختصاص يافت.
به همت «مركز گسترش سينماي مستند و تجربي» سينما سپيده به عنوان پاتوق هنرمندان سينماي مستند برگزيده شد.
اين سينما همزمان با مراسم آغاز بكار چهارمين جشنواره بين المللي «سينما حقيقت» در 16 آبان به طور رسمي گشايش مي يابد.
ستايش مترجم فرانسوي از داستان حبيب احمدزاده
يك مترجم آثار فرانسوي در گفت وگويي با يكي از راديوهاي خارجي در شهر پاريس، ضمن استقبال از داستان «ننه» حبيب احمدزاده، اين اثر را فوق العاده و بي نظير دانست.
ماري بل بائر باهايا، كه به عنوان مترجم آثار مرادي كرماني به زبان فرانسه معروف است، گفت: اين داستان به آثاري كه تا به حال در زندگي ام خوانده ام اصلا شبيه نيست.
«ننه» عنوان داستاني از حبيب احمدزاده است كه اواخر سال 88 به دست اين نويسنده نوشته و بلافاصله توسط كريستوف بالايي در كنار ديگر داستان هاي مجموعه «داستان هاي شهر جنگي» اين نويسنده، به زبان فرانسه ترجمه شد.

 



با حضور معاون فرهنگي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي برگزيدگان كتاب گام اول معرفي شدند

خبرگزاري فارس-
با حضور معاون فرهنگي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي برگزيدگان كتاب گام اول معرفي شدند.
به گزارش خبرگزاري فارس از كرمان، چهارمين دوره جايزه گام اول و شانزدهمين دوره انتخاب كتاب سال در استان كرمان شامگاه دوشنبه با حضور معاون امور فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، مديران كل فرهنگ و ارشاد استان هاي هرمزگان، آذربايجان غربي و كرمان برگزار شد.
در اين مراسم صديقه مهدوي كني با كتاب «ساختار گزاره هاي اخلاقي» در قرآن به عنوان برگزيده در حوزه دين معرفي شد.
حجت الاسلام والمسلمين مهدي بيات مختاري با كتاب «الآراءالرجاليه للفضل بن شاذان» جايزه گام اول در حوزه علوم قرآني، حجت الاسلام والمسلمين محمد شعبان پور با كتاب «زنادقه در عصر صادقين» و حجت الاسلام والمسلمين صادق گلستاني با كتاب نقد و بررسي عرفي شدن در ايران به طور مشترك جايزه گام اول در حوزه علوم روايي را دريافت كردند.
سيدمحمدرضا احمدي طباطبايي با كتاب اخلاق و سياست، رويكردي اسلامي و تطبيقي و مهدي فدايي مهرباني با كتاب پيدايش انديشه سياسي عرفاني در ايران جايزه گام اول در حوزه عرفان را به خود اختصاص دادند.
در چهارمين دوره جايزه گام اول شيرين نوري با كتاب «كوچه ما» در حوزه شعر كودك و حسين تولائي با كتاب «بيا چند شاخه حرف بزنيم» در حوزه شعر نوجوان برگزيده شدند.
ندا كاوسي فر با كتاب «سه تركه بر دوچرخه و من و ميمون و پدر» در حوزه داستان كودك و سحر انواري با كتاب «هيس بي-هيس» در حوزه داستان نوجوان جايزه چهارمين دوره گام اول را دريافت كردند.
در حوزه شعر بزرگسال محمدمهدي سيار با كتاب «بي خوابي عميق»، محسن عابدي جزي با كتاب «كمي بهار و پنجره» و علي رضا لبش با كتاب «نسكافه هاي بعدازظهر» جايزه گام اول را به خود اختصاص دادند.
اميرحسين يزدان بد با كتاب «پرتره مرد ناتمام» در حوزه داستان كوتاه و محمد رودگر با كتاب «ديلمزاد» در داستان بلند يا رمان جايزه چهارمين دوره گام اول را از آن خود كردند.
استان كرمان نيز در چهارمين دوره جايزه گام اول پنج نفر برگزيده و يك نفر شايسته تقدير داشت.
سكينه جعفري زاده با كتاب «زمزمه اي با آب» در حوزه داستان كودك، مهدي گنجي گوهري با كتاب «صبح در فنجان نيلوفر» و قدسي صباحي با كتاب «چه خطي را به تو بسپارم» در حوزه شعر بزرگسال از استان كرمان جايزه گام اول را دريافت كردند.
همچنين سعيد كوشش با كتاب «مرگ خدايان موازي» و سميه كوركي نژاد با كتاب «بانوي مهتابي» در حوزه داستان بزرگسال، هنرمندان كرماني دريافت كننده جايزه چهارمين دوره گام اول بودند.
همچنين حجت الاسلام والمسلمين هادي نصرت آبادي با كتاب «نماز، راهي به سوي معشوق» به عنوان كتاب برگزيده استان كرمان در حوزه دين انتخاب شد.

 



عضو مجلس خبرگان رهبري: مطالعه معارف قرآن مانعي براي انحراف طلاب از مسير اصلي است

عضو مجلس خبرگان رهبري اظهار داشت: تحصيل دروس معارف قرآن مانعي براي انحراف طلاب از مسير اصلي است.
به گزارش فارس از قم، آيت الله محمدتقي مصباح يزدي دوشنبه شب در همايش تبيين ضرورت دروس معارف قرآن كه در سالن همايش هاي مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره) قم برگزار شد، اظهار داشت: قرآن اصيل ترين منبع شناخت اسلام است.
وي افزود: دين اسلام با نگرش يك دين جامع و كامل در عرصه هاي مختلف، از راه قرآن به خوبي قابل شناخت خواهد بود.
عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم گفت: اگر قرآن را به خوبي درك و فهم كنيم، بي ترديد دستاويزي مستحكم براي درك مفاهيم و آموزه هاي ديني خواهيم داشت.
وي خاطرنشان كرد: با تفسيم بندي موضوعي آيات قرآن مي توان به راحتي در زمينه هاي مختلف از آن بهره گرفته و به شبهاتي كه به دين و عقايد وارد مي شود، به خوبي پاسخگو باشيم.
آيت الله مصباح يزدي تحصيل دروس معارف قرآن را مانعي براي انحراف طلاب از مسير اصلي ايشان دانست و گفت: در ارائه دروس معارف قرآن بايد تكيه بر آيات قرآني باشد، زيرا به دليل برخي محدوديت ها از نظر سند، دلالت و تواتر از روايات و احاديث ائمه اطهار(ع) كمتر در دروس استفاده مي شود.
وي تأكيد كرد: اين مهم راه را براي تفاهم بيشتر با اهل سنت باز كرده و براي كساني كه روايات شيعي را نمي پذيرند، دلنشين تر خواهد كرد.
رئيس مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره) قم گفت: روش استفاده از آيات قرآن براي تفسير ديگر آيات روشي است كه در مجامع علمي جهان اسلام بسيار مورد توجه قرار داشته و هر عاقل بي غرض مي تواند آنها را پذيرفته و توهم تعصب از ميان مي رود.
آيت الله مصباح يزدي گفت: پرداختن به مسائل قرآني امروزه در اولويت قرار دارد و جاي شك در آن نيست و اين مهم براي آنكه در برابر شبهات از جايگاه هاي متقن برخوردار باشد، بسيار اهميت دارد.
وي در پايان افزود: بهترين موضوع براي يك طلبه در عصر حاضر و مفيدترين مسئله براي حفظ دين مردم و جامعه، مطالعه معارف قرآن و آشنايي با ابعاد مختلف معجزه جاودان پيامبر(ص) است.

 



آيت الله جوادي آملي: نتيجه وابستگي به بيگانگان سرپيچي از دستور اسلام است

استاد عالي حوزه علميه قم گفت: مسلمان كسي است كه كمربند استقلال را خودش درست مي كند و خودش به كمرش مي بندد و آنكه به بيگانه نيازمند است دستور اسلام را رعايت نكرده است.
به گزارش فارس از قم به نقل از روابط عمومي بنياد بين المللي علوم وحياني اسراء، آيت الله عبدالله جوادي آملي در ديدار تعدادي از افسران هواناجا، خطاب به حاضران اظهار داشت: شما آثار قدرت و بركت الهي را بيشتر احساس مي كنيد و اعتماد شما به صيانت و قدرت الهي بيشتر از ديگران است، چون هر لحظه گمان مي رود كه خداي نكرده به شما آسيبي برسد و انسان بين زمين و آسمان سرگردان است.
آيت الله جوادي آملي بخشي از دعاي مومنان را مربوط به خودكفا شدن و رسيدن به استقلال دانست و اظهار داشت: خداوند كريم مي فرمايد كه مسلمانان را در تورات و انجيل معرفي كردم و داستان آن اين است كه امت اسلامي مثل خوشه گندم است، خوشه گندم باريك است و اگر باد بوزد ممكن است بشكند، از اين رو ما او را هدايت كرديم تا در مقابل حوادث بايستد و براي اين كار به او ياد داديم كه چگونه كمرش را گره بزند و محكم ببندد.
وي افزود: مسلمان اين است كه كمربند استقلال را خودش درست مي كند و خودش به كمرش مي بندد و آنكه به بيگانه نيازمند است دستور اسلام را رعايت نكرده است.

 


صفحه (14)


صفحه (3)


صفحه (2)

     


(صفحه(12(صفحه(6(صفحه(9(صفحه(7(صفحه(8(صفحه(15(صفحه(11(صفحه(5(صفحه(16(صفحه(13(صفحه(4(صفحه (2.3.14