(صفحه(12(صفحه(6(صفحه(9(صفحه(7(صفحه(15(صفحه(11(صفحه(5(صفحه(16(صفحه(13(صفحه(4(صفحه (2.3.14


چهارشنبه 15 دی 1389- شماره 19832

مردم فارس همچنان در انتظار پروژه راه آهن
خرم آباد سالانه 171 هزار تن مواد غذايي توليد مي كند
طرح ملي ابررايانه در دانشگاه بين المللي قزوين افتتاح شد
استاندار: ظرفيت اقتصادي جنگل هاي ايلام بالاست
احداث واحدهاي ويلايي مسكن مهر در صدوق
استقرار كارخانه ذوب آهن در سواد كوه قطعي شد
اجراي طرح هاي پيشگيري از اعتياد در مدارس همدان
مسجد جامع تاريخي شهركرد مرمت مي شود
امكانات جايگاهي سي.ان.جي استان البرز 2 برابر شد
اختصاص 250ميليون تومان اعتبار براي سامان بخشي گلزار شهداي هويزه
احداث كارخانه توليد آبگرمكن در گيلان
رئيس پليس راهور اهواز: عابران پياده عامل 90درصد تصادف هاي منجر به فوت هستند
آثار منفي سكونتگاه هاي غيررسمي بر فرهنگ مازندران
مشكل كم آبي، گلستان را تهديد مي كند
اختصاص بيش از 4 ميليارد ريال براي بخش اشتغال در ميشنودشت
اجراي طرح ريحانه النبي در مدارس اصفهان



يادداشت خبرنگار
مردم فارس همچنان در انتظار پروژه راه آهن

ايجاد راه آهن در مسير شيراز اصفهان آرزوي هفتاد ساله مردم فارس بود كه بالاخره در دولت نهم با افزايش بودجه از هفت به هفتصد ميليارد تومان در سه سال و نيم به انجام رسيد اما ناتمام ماندن بخش كوچكي از آن باعث شده كه اين موضوع همچنان بحث داغ فارس باقي بماند.
عدم اتمام اين پروژه مهم و راهبردي براي استان فارس به اندازه اي است كه آيت الله ايماني امام جمعه شيراز را نيز به واكنش واداشت طوري كه وي در خطبه هاي نمازجمعه خطاب به مسئولان وزارت راه و ترابري گفت: «پروژه قطار شيراز به اصفهان مصداقي براي عقب ماندگي هاي فارس است، مردم فارس براي اجراي اين طرح حمايت دارند، براي فارس زيبا نيست كه طرح پانصد و شش كيلومتري براي پانصد و پنج متر زمين معطل و عقب بماند».
اظهارات امام جمعه شيراز نيز منجر به واكنش وزير راه و ترابري شد، آقاي وزير در پاسخ به اظهارات آيت ا... ايماني، مشكل پروژه مذكور را متوجه مسئولان قبلي مي داند و معتقد است: «به جاي اينكه ايستگاه قطار شيراز در مكاني مثل دشت پل فسا ساخته شود، ايستگاه در مكاني بنا شده است كه دره وجود دارد، در صورتي كه اگر اين ايستگاه در آنجا ساخته مي شد با مبلغ 20ميليارد تومان پروژه به اتمام مي رسيد.»
اظهارات آقاي وزير نيز با واكنش رضازاده استاندار فارس در دولت نهم كه اجراي اين پروژه از اقدامات مهم دوران استانداري وي محسوب مي شود، مواجه شد.
رضازاده در پاسخ به سخنان وزير راه و ترابري به دلايل متعددي اشاره مي كند، كه در اينجا برخي از اين دلايل مورد توجه قرار مي گيرد: اولا گذر مسير ريلي از پل فسا به دليل اينكه شيب طول مسير محدوديت دارد تا حدود شصت كيلومتر به طول مسير اضافه مي شد. ثانيا: قبل از آغاز فعاليت دولت نهم، بخشي از تونلهاي مسير شيراز تا مرودشت حفاري شده و عملا انتخاب مسير از قبل انجام گرفته بود. ثالثا؛ به هر اندازه اين پنج كيلومتر باقي مانده سخت باشد به طور طبيعي سخت از پانصد كيلومتر ساخته شده نيست؛ چرا كه در طول اين پانصد كيلومتر بيست و يك تونل، يك هزار و پانصد پل و حجم بالاي عمليات خاكي انجام شده كه در نوع خود كم نظير است. رابعا؛ دليل غفلت قرار گرفتن اين پروژه مهم مي تواند ناشي از تغييرات متعدد مديريتي در معاونت ساخت و توسعه وزارت راه باشد، طوري كه آقاي بهباني در طول دوران وزارت خود، پنج مرتبه اين معاونت را تغيير داده است.
اما نكته مهم ديگري كه استاندار سابق فارس، آقاي رضازاده به آن اشاره كرده است و متاسفانه در استان فارس برجسته شده است، دعواهاي سياسي در استان است، طوري كه شرايطي را در فضاي استان ايجاد كرده كه عملا ضمن مشغول كردن اذهان، فرصتي براي پيگيري كارهاي زيربنايي باقي نگذاشته است.
هر چند وزير راه و ترابري قول مساعد داده است كه تا پايان دهه فجر اين پروژه به اتمام مي رسد. اما آيا بهتر نيست به جاي پيدا كردن مقصر و واكنش هاي زنجير وار با تشكيل يك كار گروه مهندسي و كارشناس نسبت به شناخت سريع معضل پيش آمده در هر يك از پروژه هاي ناتمام اقدام كرد.
شيراز-خبرنگار كيهان

 



خرم آباد سالانه 171 هزار تن مواد غذايي توليد مي كند

خرم آباد- خبرنگار كيهان:
خرم آباد سالانه 171 هزار و 500 تن مواد غذايي توليد مي كند.
مدير جهاد كشاورزي خرم آباد افزود: اين شهرستان با دارا بودن 110هزار هكتار اراضي ديم و آبي و حدود 9هزار هكتار باغ هاي مثمر و يك ميليون و 300هزار راس دام سبك و سنگين از شهرستان هاي مهم و قابل توجه در بخش كشاورزي است.
مهندس اكبر بيرانوند افزود: اين شهرستان داراي سراب ها، چشمه ها، رودخانه ها، آبشارهاي متعدد و پنج اقليم متفاوت است و با ميانگين بارندگي 550ميليمتر از شهرستان هاي مهم بخش كشاورزي در استان است كه سرمايه گرانبهايي در امر سرمايه گذاري و توليد به شمار مي رود.
وي اظهار داشت: سالانه 43هزار تن شير- 10هزار و 500تن گوشت قرمز و 8هزار تن گوشت مرغ و حدود 2هزار تن گوشت ماهي در اين خطه توليد مي شود و 91هزار تن گندم و 27هزار تن جو مازاد از كشاورزان توسط واحدهاي ذيربط خريداري شده است
بيرانوند گفت: با توجه به سياست هاي دولت و وزارت جهاد كشاورزي مبني بر حمايت از توليدكنندگان و هدفگذاري دهه چهارم به عنوان دهه پيشرفت و عدالت با بهره گيري از علوم و فنون در افزايش توليد كشاورزي براي به خودكفايي رساندن كشور، ديم بودن 75درصد از اراضي زراعي، سنتي و خرد و پراكنده بودن اراضي از چالش هاي مهم توليد بخش كشاورزي در اين شهرستان است كه با تخصيص امكانات و اعتبارات در قالب برنامه مدون بايد براي رفع آن تلاش شود.

 



طرح ملي ابررايانه در دانشگاه بين المللي قزوين افتتاح شد

قزوين- خبرنگاركيهان:
رئيس دانشگاه بين المللي امام خميني«ره» قزوين از افتتاح طرح ملي ابررايانه دراين دانشگاه خبر داد.
عبدالعلي آل بويه در گفت وگو با خبرنگاران اظهارداشت: طرح ابررايانه طرح ملي و كلاني است كه ازسوي معاونت علمي و فناوري كشور سرمايه گذاري شده است.
وي ادامه داد: 9 دانشگاه كشور در طراحي و اجراي اين ابررايانه سهيم هستند كه يك بخشي از اين كار نيز به دانشگاه بين المللي امام خميني قزوين واگذارشد كه بخش واگذارشده به اين دانشگاه انجام شده است.
رئيس دانشگاه بين المللي امام خميني قزوين اضافه كرد: اين ابررايانه اين امكان را به پژوهشگران مي دهد كه محاسبات علمي خود را در سرعتي 500 برابر و يك هزار برابر از سرعت عادي، حساب كنند كه انشاءالله روي اينترنت قرار مي گيرد و اطلاع رساني مي شود تا پژوهشگران منطقه استفاده كنند.
وي عنوان داشت: مخاطب اين ابررايانه همه پژوهشگران در حوزه علم و فناوري هستند و در كل كشور مورد استفاده قرارمي گيرد كه اميدواريم با افتتاح اين طرح ملي بيش از پيش شاهد پيشرفت در حوزه پژوهش باشيم.
آل بويه اظهارداشت: پروژه ملي ابررايانه در محل سرورفارم كتابخانه مركزي دانشگاه امام خميني در اول دي ماه افتتاح شد كه اين طرح از معماري تركيبي CPU- GPU در چارچوب يك ساختار شبكه بندي ويژه با كارايي بالا (infiniband) بهره مي برد كه در كشور بي نظير است و پاسخگوي نياز پردازشي پژوهشگران است.

 



استاندار: ظرفيت اقتصادي جنگل هاي ايلام بالاست

ايلام- خبرنگار كيهان:
استاندار ايلام در نشست اعضاي طرح تفصيلي مديريت بهره برداري از جنگل هاي استان ايلام اظهار داشت: بلوط محصولي است كه ظرفيت اقتصادي بالايي دارد.
مجتبي اعلايي ادامه داد: اين محصول بسيار باارزش داراي پوسته، روغن و كلاهك بوده و خود ميوه بلوط داراي ظرفيت هاي فراوان دارويي و غذايي است.
اين مسئول اضافه كرد: در صورت بهره برداري بهينه از اين محصول مي توان يك موقعيت مناسب اقتصادي براي اين محصول به وجود آورد.
اعلايي تصريح كرد: اگر از ظرفيت هاي جنگل هاي استان ايلام بيشترين استفاده اقتصادي برده شود بايد مقدمات خروج از مديريت سنتي جنگل و ورود به عرصه مديريت علمي جديد مهيا شود.
استاندار ايلام گفت: مديريت جنگل ها بايد امروزي و علمي شود و ساز و كار مناسب براي ورود به اين عرصه تعريف شود.
وي با بيان اينكه استفاده مناسب از ظرفيت هاي فراوان جنگل ها در منطقه ضروري است، ادامه داد: ظرفيت هاي اين بخش آنقدر غني است كه مي تواند به عنوان يك منبع اقتصادي طرح شود.
اين مسئول اضافه كرد: كشت گياهان درختي، استفاده از ظرفيت گياهان گلخانه اي و دارويي از موضوعات و ظرفيت هاي موجود در جنگل هاي استان ايلام است كه بايد بيش از گذشته مورد عنايت ويژه مسئولان امر قرار گيرد.
اعلايي تصريح كرد: بايد مسئولان امر دلايل عدم بهره وري مناسب از منابع سرشار جنگل در استان ايلام را شناسايي كنند.
استاندار ايلام گفت: مطالعات دقيقي بايد توسط مشاور در اين بخش صورت پذيرد به نحوي كه جهت گيري اقتصادي و مزيت ها مشخص شود.

 



احداث واحدهاي ويلايي مسكن مهر در صدوق

يزد-خبرنگاركيهان:
فرماندار شهرستان صدوق گفت: تمام واحدهاي متقاضيان مسكن مهر دراين شهرستان به صورت ويلايي احداث مي شود.
سعيد عبداللهي درحاشيه سفر خبرنگاران استان يزد به شهرستان صدوق دربازديد از پروژه مسكن مهر اظهار داشت: طرح مسكن مهربا 130واحد درمركز شهرستان آغاز شده و هم اكنون درمرحله نازك كاري است.
وي افزود: مقدمات كار براي اجراي فاز دوم ساخت مسكن مهر براي 250نفر متقاضي در اشكذر و 400واحد در رضوانشهر صدوق نيز انجام شده است و به زودي عمليات اجرايي آن آغاز مي شود.
عبداللهي با بيان اينكه دركنار 130واحد مسكن مهر 10واحد مسكوني نيز متعلق به مددجويان كميته امداد استان يزد است. بيان داشت: براساس برنامه زمان بندي شده اين واحدها تا 22 بهمن امسال تحويل مردم خواهد شد.
وي عنوان داشت: مسكن مهر اشكذر درنوع خود در استان يزد داراي رتبه برتر است. فرماندار صدوق افزود: اين واحدها به رغم مشكلات موجود در بخش تامين زمين و يك سال و نيم پيگيري دراين زمينه، پس از رفع مشكلات قانوني، ظرف شش ماه ساخته شد و اكنون از پيشرفت بسيار خوبي برخوردار است.
عبداللهي يادآور شد: واحدهايي كه در اشكذر، رضوانشهر و كل شهرستان صدوق درحال احداث است. ويلايي است و معضلات فرهنگي كه مردم به خاطر فضاي آپارتماني نگران آن بودند. دراين منطقه منتفي است.
وي خاطر نشان كرد: واحدهاي فاز دوم پروژه مسكن مهر صدوق 75 و 95متري است و پيش بيني مي شود كار نازك كاري آنها تا ارديبهشت ماه سال آينده به پايان برسد.

 



استقرار كارخانه ذوب آهن در سواد كوه قطعي شد

سوادكوه - خبرنگار كيهان:
احداث كارخانه توليد فولاد (ذوب آهن) به روش كوره بلند كه از مصوبات سفر سوم رياست جمهوري به مازندران بود، قطعي شد.
فرماندار شهرستان سوادكوه در جلسه اي كه پس از بازديد ميداني به منظور جانمايي براي استقرار كارخانه ذوب آهن مازندران و با حضور نمايندگان منطقه اي مردم در مجلس و تني چند از مديران استاني و مسئولان شهرستاني در شهرك صنعتي «بشل» برگزار شد، تاكيد كرد: كارخانه فولاد مازندران با توجه به لزوم بهره مندي مردم شهرستان بايد در قلب شهرستان سوادكوه ايجاد شود.
عزيز باقري با اشاره به شتاب رئيس جمهور و مديران ارشد نظام براي خدمتگزاري به مردم گفت: از بدنه دولت، مديران استاني و شهرستاني بايد بيشتر تلاش كنند تا به حركت دولت در خدمت رساني به مردم همگام شوند.
وي وجود معادن غني زغالسنگ در بخش مركزي سوادكوه - كارخانه ذغالشويي و واحد كك سازي در منطقه را دليلي بر ضرورت ايجاد كارخانه فولاد در اين منطقه دانست و يادآور شد: جاده ترانزيتي جاده ريلي - امكان بهره مندي از بعضي زيرساختها و امتيازات ديگر لزوم احداث اين واحد بزرگ فولاد را در منطقه بيشتر مي كند وي در پايان احداث كك سازي را بعنوان نماد خدمت دولت در شهرستان سوادكوه معرفي كرد.

 



اجراي طرح هاي پيشگيري از اعتياد در مدارس همدان

همدان- خبرنگار كيهان:
رييس گروه سلامت و پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي آموزش و پرورش استان همدان گفت: طرح هاي پيشگيري از اعتياد در مدارس همدان در حال اجراست.
حسين ملكي افزود: طرح «مهارت هاي زندگي» ويژه مقطع راهنمايي از طرح هاي در حال اجرا در مدارس حاشيه شهرها، روستاها و مدارس در معرض خطر استان همدان است.
وي اضافه كرد: اين طرح در 130 آموزشگاه استان، 13هزار دانش آموز به همراه والدين آنان را زير پوشش قرار داده است.
ملكي افزود: طرح مدارس «مروج سلامت» نيز ويژه مقاطع متوسطه و پيش دانشگاهي است كه در 120 آموزشگاه با جمعيت دانش آموزي 12هزار نفر اجرا مي شود.
وي طرح «مدرسه محور» ويژه مقطع ابتدايي را از ديگر طرح هاي اجرايي آموزش و پرورش بيان كرد و گفت: اين طرح در 52 آموزشگاه با تحت پوشش قراردادن 15هزار دانش آموز و والدين آنان به اجرا در مي آيد.
ملكي در پايان گفت: براي اجراي طرح هاي پيشگيري از اعتياد مدارس استان، 774 ميليون ريال اعتبار پيش بيني شده است.

 



مسجد جامع تاريخي شهركرد مرمت مي شود

شهركرد - خبرنگار كيهان:
سرپرست معاونت حفظ و احياي اداره كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري چهار محال وبختياري از تعمير و مرمت مسجد جامع شهركرد خبر داد.
شاهين ايل بيگي پور با بيان اينكه 400 ميليون ريال اعتبار براي اين منظور لحاظ شده است، افزود: اين ميزان اعتبار از محل اعتبارات استاني تامين شده است.
وي گفت: اصلاح و بهسازي كانال اطراف بنا، اجراي پاگردسنگي در اطراف بنا، اجراي عمليات رفع رطوبت در كف شبستان و اجراي آجرفرش از عمده اقدامات در حال انجام در اين مسجد است ايل بيگي پور در ادامه افزود: قدمت مسجد جامع مربوط به دوره قاجاريه بوده و اين اثر تاريخي در فهرست آثار ملي ثبت شده است.

 



امكانات جايگاهي سي.ان.جي استان البرز 2 برابر شد

كرج- خبرنگار كيهان:
ازسال گذشته تاكنون، امكانات جايگاهي سي.ان .جي در كرج و استان البرز به حدود 2 برابر افزايش يافته است.
استاندار استان البرز در مراسم توديع و معارفه رئيس سازمان بازرگاني اين استان گفت: رشد امكانات جايگاهي سي.ان.جي در كرج و استان البرز نسبتاً مطلوب است و بايد تلاش كنيم تا اين وضعيت همچنان حفظ شود.
عيسي فرهادي با اشاره به اينكه قرار است چندين جايگاه به زودي به مدار بهره برداري برسد، افزود: هدف اصلي از افزايش جايگاه هاي عرضه گاز خودرو كاهش مصرف بنزين است.
اين مسئول خاطرنشان كرد: تعداد جايگاههاي عرضه گاز اين استان به 22 مجموعه افزايش يافته است. در آينده نزديك جايگاه هاي ديگري به بهره برداري مي رسد.

 



اختصاص 250ميليون تومان اعتبار براي سامان بخشي گلزار شهداي هويزه

هويزه- خبرنگاركيهان:
براي سامان بخشي از گلزار شهداي شهرستان هويزه و بقعه ابراهيم خليل، مبلغ 250ميليون تومان هزينه اعتبار اختصاص يافت.
رئيس بنياد شهيد شهرستان هويزه دراين زمينه گفت: طي مناقصه اي كه انجام شد، شركت توسعه صنعت خالدين سوسنگرد، به عنوان برنده مناقصه متولي اين پروژه انتخاب شده است و دراين پروژه، براي گلزار شهدا قرار است رواق كاري، اصلاح كف و سنگ، اصلاح سقف و سيستم هاي روشنايي و صوتي را در دستور كار داشته باشيم.
رحيم سياحي افزود: ما هرساله علاوه بر برنامه ياد شده، براي شهداي هويزه نظير شهيد علم الهدي و دانشجويان همرزمشان مراسم يادواره اي داريم و پذيراي زيارت كنندگان زيادي از اقصي نقاط كشور هستيم.
وي تصريح كرد: در ادامه گراميداشت ياد وخاطره شهداي هويزه، يادواره شهيد حامد جرفي اولين شهيد دولت كه درمحل خدمت خويش و در بخشداري به خيل شهدا پيوست نيز برگزار شد.

 



احداث كارخانه توليد آبگرمكن در گيلان

رشت- خبرنگار كيهان:
كارخانه توليد آبگرمكن و پانل خورشيدي در گيلان احداث مي شود.
رئيس سازمان صنايع و معادن استان گيلان با اعلام اين مطلب افزود: در ماه گذشته 30 فقره جواز تأسيس صنعتي با برآورد ميزان سرمايه گذاري بالغ بر 570ميليارد ريال در اين استان صادر شد كه با راه اندازي اين واحدها براي 740 نفر ايجاد اشتغال خواهد شد.
محمدحسين اصغريان گفت: از مهمترين جوازهاي تأسيس واحد صنعتي صادر شده در گيلان طي ماه گذشته احداث كارخانه آبگرمكن خورشيد با ظرفيت توليد سالانه 300 هزار دستگاه و پانل خورشيدي با ظرفيت توليد سالانه 750 هزار دستگاه است.
به گفته وي، ميزان سرمايه گذاري اين پروژه ها با اشتغال 120 نفر كه در شهرك صنعتي لوشان احداث مي شود بيش از 60 ميليارد ريال خواهد بود.
وي با اعلام خبر صدور 26 فقره پروانه بهره برداري صنعتي در استان گيلان در آبان ماه امسال افزود: براي ايجاد و راه اندازي اين واحدها نيز در مجموع 410 ميليارد ريال سرمايه گذاري انجام و 430 نفر نيز در اين واحدها مشغول به كار شدند.
رئيس سازمان صنايع و معادن گيلان در ادامه عمده فعاليت واحدهاي توليدي را در زمينه محصولات غذايي، صنايع پلاستيكي و لاستيكي و نيز صنايع فلزي دانست.

 



رئيس پليس راهور اهواز: عابران پياده عامل 90درصد تصادف هاي منجر به فوت هستند

اهواز- خبرنگاركيهان:
رئيس پليس راهور اهواز گفت: عابران پياده 90درصد آمار تصادفات منجر به فوت طي يك سال گذشته در اهواز را به خود اختصاص دادند.
قاسم قدرتي در جلسه شوراي ترافيك استان خوزستان كه در محل استانداري خوزستان برگزار شد با بيان اينكه از 17فقره تصادفي كه در شهريور ماه سالجاري رخ داده، 11مورد آن برخورد با عابر پياده بوده است، افزود: بلوار كوت عبدالله، بلوار گلستان، اتوبان پاسداران روبروي بيمارستان ابوذر و حدفاصل ميدان چهارشير و سه راه تپه محل هايي است كه بيشترين آمار تصادفات منجر به فوت را به خود اختصاص داده است.
وي احداث پل هاي عابر پياده را نيازمند رعايت ضوابطي خاص عنوان و خاطر نشان كرد: در برخي از بلوارها با وجود پل عابر پياده به دليل عدم نرده كشي مناسب، مردم از عرض خيابان تردد مي كنند در حالي كه بايد به نحوي عمل شود كه از عبور شهروندان از ساير نقاط اتوبان ممانعت گردد.
قدرتي در ادامه به تعهدات سازمان قطار شهري پس از مسدود شدن خيابان سلمان فارس غربي براي احداث ايستگاه مترو اشاره كرد و اظهار داشت: برداشتن فضاي سبز خروجي پل چهارم به سمت خيابان سلمان فارسي به منظور روان شدن ترافيك، همسطح سازي پياده روها، جابه جا كردن پايه برق در ورودي خيابان خسروي، تسطيح و روكش آسفالت طول خيابان خسروي تا خيابان زند و گماردن نگهبان از طرف قطار شهري در مدخل اتوبوس ها به خيابان نادري از اقداماتي هستند كه سازمان قطار شهري بايد براي كاهش فشار به شهروندان انجام دهد.

 



آثار منفي سكونتگاه هاي غيررسمي بر فرهنگ مازندران

ساري- خبرنگار كيهان:
معاون عمراني استاندار مازندران از آثار منفي سكونتگاه هاي غيررسمي بر فرهنگ حاكم بر استان به عنوان يك موضوع بسيار نگران كننده انتقاد كرد.
به گزارش روابط عمومي استانداري مازندران، سيدعيسي هاشمي در جلسه ستاد ساماندهي سكونت گاه هاي غيررسمي اظهار داشت: آثار فرهنگي سكونت گاه هاي غيررسمي قابل بررسي قابل بررسي و بسيار نگران كننده است و اگر بخواهد در مجموعه مديريت شهرستان ها تداوم يابد بر حجم مشكلات افزوده مي شود.
وي ادامه داد: البته در برخي از شهرهاي كشور الگوهاي بسيار خوبي در خصوص حل معضل سكونت گاه هاي غيررسمي طراحي شده كه قبل از اجراي اين طرح وضعيت پيچيده اي بود، در صورتي كه با بعد از اجراي هيچ گونه وجه تشابهي با قبل ندارد.
معاون عمراني استاندار مازندران با بيان اينكه انسان آنچه را كه از خانواده خود آموخته و توانمند شده را فرهنگ مي نامند گفت: حوزه فرهنگي و اجتماعي كاملا از هم جداست.
وي افزود: فرد در حوزه فرهنگي بايد به تشخيص رفتار خوب و بد برسد در صورتي كه در حوزه اجتماعي مسايل تيمي و گروهي مي باشد.
وي خاطرنشان كرد: هنگامي كه بنيان هاي فرهنگي جامعه اي مورد تهاجم قرار مي گيرد اگر هر امكاناتي در اختيارش باشد نمي تواند بهره مناسب ببرد.
معاون عمراني استانداري مازندران افزود: عزم و اراده مسئولان براي حل معضل سكونت گاه هاي غيررسمي به يك سو باشد تا در قالب يك موضوع هدف مشتركي را دنبال كنند.
هاشمي اظهار داشت: كليات مطالعات ساماندهي به سكونت گاه هاي غيررسمي و اقدامات توانمندسازي اجتماعات كه از سوي شركت مادر تخصصي، عمران و بهسازي شهري طراحي شده و در اين جلسه پذيرفته شده است و مسئولين بايد درخصوص جزييات طرح به نتيجه برسند.

 



مشكل كم آبي، گلستان را تهديد مي كند

گرگان- خبرنگار كيهان:
اگر الگوي مصرف بهينه آب در زمينه استفاده از آب رعايت نشود، امسال استان گلستان با بحران جدي كم آبي روبرو خواهد شد.
مهندس علي اكبر عليمرادي مديرعامل شركت آب و فاضلاب استان گلستان ضمن بيان اين مطلب، با اشاره به بالابودن ميزان مصرف آب در استان تأكيد كرد: در شرايط كنوني مردم شريف استان بايد به اين مسئله مهم حساس باشند و در امر صرفه جويي آب، نهايت همكاري را با شركت آب و فاضلاب استان داشته باشند.

 



اختصاص بيش از 4 ميليارد ريال براي بخش اشتغال در ميشنودشت

گنبدكاووس-خبرنگاركيهان:
مبلغ چهار ميليارد و 698 ميليون ريال براي سرمايه گذاري در زمينه اشتغال در شهرستان مينودشت اختصاص يافت.
فرماندار شهرستان مينودشت در جلسه كارگروه اشتغال شهرستان مينودشت ضمن اعلام اين خبر افزود: تعداد 80 طرح كشاورزي در زمينه دامداري، خريد تراكتور، نوغانداري و غيره در كارگروه اشتغال شهرستان مورد تصويب قرار گرفت.
محمد عجم گفت: مسئولان دستگاههاي اجرايي شهرستان سعي كنند تا با ارائه طرح هاي اشتغالزايي اين اعتبارات را در اين زمينه جذب كنند.

 



اجراي طرح ريحانه النبي در مدارس اصفهان

اصفهان -خبرنگاركيهان:
طرح حجاب «ريحانه النبي» با هدف فرهنگ سازي درزمينه عفاف و حجاب در 14مدرسه اصفهان اجرا شد.
طرح حافظان و حاميان حجاب مركز ريحانه النبي با هدف فرهنگسازي در زمينه عفاف و حجاب و يافتن زمينه اي مناسب در 14مدرسه اصفهان با حضور 2هزار دانش آموز مقطع سوم تا پنجم ابتدايي آغاز شد.
اين طرح به همت جمعي از طلاب خواهر و برادرحوزه هاي علميه قم و اصفهان از چهارم دي ماه اجرايي شد.
شايان ذكر است طرح حجاب ريحانه النبي نخستين طرح مصوب حوزه علميه قم در زمينه حجاب و مورد تأييد علما و مراجع است.

 

(صفحه(12(صفحه(6(صفحه(9(صفحه(7(صفحه(15(صفحه(11(صفحه(5(صفحه(16(صفحه(13(صفحه(4(صفحه (2.3.14