(صفحه(12(صفحه(6(صفحه(15(صفحه(11(صفحه(5(صفحه(16(صفحه(13(صفحه(4(صفحه (2.3.14


چهارشنبه 17 اسفند 1390- شماره 20162

صفحه (14)

صفحه (3)

صفحه (2)

     
تراز سياست آينده (يادداشت روز)
رئيس مجلس خبرگان : 12 اسفند دشمن را نااميد كرد
شيشه (گفت و شنود)
كيهان و خوانندگان
حداد عادل: بايد كاري كنيم كه مردم به برنامه ها رأي بدهند نه افراد
منوشه امير: خاتمي با انگشت آبي خود چشم جنبش سبز را كور كرد ! (خبر ويژه)
چامسكي: دروغ مي گويند جامعه جهاني حامي برنامه اتمي ايران است (خبر ويژه)
آتلانتيك: اينكه اوباما گفت بلوف نمي زنم بلوف بود! (خبر ويژه)



تراز سياست آينده (يادداشت روز)

انتخابات 12 اسفند به روزترين و دقيق ترين ترازنامه از سياست ايران است. انتخابات مجلس نهم دست كم از يك سال پيش مهم ارزيابي شد چون تمام دعاوي پس از انتخابات رياست جمهوري (22 خرداد 88) به انضمام تهديدها و فشارهاي مهندسي شده خارجي براي رسيدن به نتايج خاص در روز دوازدهم اسفند 90 روي- باسكول كه نه- ترازوي ديجيتالي دقيق مي رفت. تصوير دقيق از كاركرد متغيرها و اجزاء دقيق سياست ايران همان است كه جمعه گذشته در كش و قوس ميان دو جبهه بزرگ صورت بست. اكنون هر كس مي خواهد له يا عليه ايران راهبرد بنويسد يا تاكتيك پياده كند، بايد اين تصوير دقيق را به عنوان «اصل موضوعه» و بديهي و مبناي بحث خويش نصب العين داشته باشد.
به يك تعبير، ماجراي عميق 12 اسفند، لزوم خانه تكاني استراتژيست هاي خارجي و بعضاً داخلي از همه خيالات و اوهام نامنطبق با واقعيات سياست ايران را مورد تأكيد قرار مي دهد. آنها ناچارند برآوردها و محاسبات خود را به روز رساني كنند و اساساً دور بريزند و از نو بنويسند. تعبير سومي كه درباره اصل رويداد شگفت 12 اسفند مي توان بكار برد، كار ويژه تعادل بخشي و بالانس كردن آن است. از اين جهت ماجراي 12 اسفند 90 به يك معنا به مراتب مهم تر از ماجراي 22 خرداد 88 است. اين اتفاق متأخر به رغم برخي تزلزل و ترديدها و كج روي ها و در اوج جنگ نرم و نيمه سخت دشمن براي پكاندن ريشه هاي ايمان و اميد و اتحاد ملت پديد آمد و همچنان كه چهار چرخ سياست ايران را محكم كرد، تنظيم باد حلقه هاي سياسي از هر نوع و قبيله اي هم بود.
اگر همين امروز بشود ديويد پترائوس، جان ساورز و تامير پاردو رئيسان سرويس هاي اطلاعاتي سيا، ام آي 6 و موساد را يكجا گرد آورد و از آنها پرسيد كه چرا در قبال انتخابات ايران غافلگير شديد و راهبرد شما در اين باره اثر معكوس به دنبال داشت، به احتمال قوي مهم ترين علت را اطلاعات جمع آوري شده و گزارش هاي غلط و برآوردها و محاسبات مبتني بر آن خواهند دانست. مقدمه محاسبه اتاق فكرهاي اطلاعاتي-سياسي در غرب اطلاعاتي بوده كه از طريق گروهك ها، حلقه ها و جريان هاي آلوده جمع آوري شده اما در حقيقت آشغال هاي كادوپيچ شده و حتي غيرقابل بازيافت بوده است. عرضه كنندگان اين شبه اطلاعات به خريداران اطلاعاتي و ديپلماتيك غرب نه اين كه گران فروشي كرده باشند بلكه اساساً آرزوي خود و خريدار را جاي اطلاعات واقعي- ولو تلخ- جا زده و به او انداخته اند.
اينكه در فراز و فرود حوادث 3-2 سال گذشته كدام حلقه ها آدرس تحريم هاي فلج كننده را به غرب دادند و سپس تحريم هاي ديپلماتيك و سرانجام تحريم انتخابات را به پكيج فشارهاي جامع الاطراف عليه جمهوري اسلامي - از داخل و خارج- افزودند، ناشناخته نيستند و چهره آنان امروز از حالت محو يا شطرنجي خارج شده است. طيف هاي گوناگوني از عقده داران نسبت به كياست و شجاعت «امام-امت» با انواع آلودگي ها بسيج شدند تا به زور اجنبي به «جمهوري اسلامي» (جمهور-امام) بقبولانند كه بدون آنها، كار كشور لنگ مي ماند، امور قفل مي شود، دموكراسي از رونق مي افتد و... يعني اينكه بايد به هر كدام آنها باج سبيل داد و قلمروهايي را براي قانون شكني و اشرافيگري و قبيله گرايي و تبرج آنان خارج از محدوده قانون قرق كرد! حلقه ها و آدم هاي مختلف و ظاهراً متضادي هم هستند. آنها بدشان نمي آيد سياست در كشور را در خدمت خود دونرخي! كنند. برخي از اطرافيان چنين رجالي به شدت مستعد بستن باخارج و داد و ستد پالس با بيگانه هستند.
حماسه باشكوه 12 اسفند حتماً به دشمنان خارجي تفهيم كرد كه اگر چه روي عقده اين حلقه هاي سياسي مي توان سرمايه گذاري كرد اما نبايد اين عقده ها و آرزوهاي ناكام را جاي اطلاعات واقعي گذاشت و اوهام را خبر انگاشت. همچنين براي دوست و دشمن معلوم شد وزن همه اين رجال روي هم نيز با وزن آن مرد الهي كه تعادل بخش سياست ايران است و دلهاي بي غل و غش مردم متوجه انگشت راهنماي اوست، مطلقاً قابل قياس نيست. كار كارستان ملت ايران اين بود كه در يوم الله 12 اسفند، با يك حركت دو تحريم را ناكار كرد و همزمان پاسخ تحريم اقتصادي و تحريم انتخابات (بخوانيد بايكوت حاكميت) را با هم داد. روز جمعه، وزن كشي واقعي جبهه تحريم و تقابل با حاكميت بود و همين وزن كشي باعث شد تا اين بار به نسبت انتخابات 2 دوره قبلي مجلس طي 8 سال گذشته، مردم 13 درصد بيشتر مشاركت داشته باشند. گزاره پرتكرار «ما نباشيم، جمهوريت و دموكراسي و انتخابات به نقطه انجماد مي رسد!» از اين به بعد نه فقط نزد مردم كه ميزبان و مطلع صحنه اند، بلكه در جانب جبهه دشمن نيز مسموع نيست. حالا گفته مي شود «آنها نبودند و مردم ايران بيشتر آمدند و مشاركت حداكثري شد»! البته يك وزن كشي مهم ديگر هم در اين ميان انجام شد كه نبايد از آن غافل ماند؛ سر جمع وزن هزاران شبكه ماهواره اي و اينترنتي وابسته به ناتوي فرهنگي از صداي آمريكا و بي بي سي تا انبوه رسانه هاي مجازي. مي شود پرسيد كه به اعتبار نرخ روز جمعه، اين رسانه ها روي هم و درهم چند مي ارزند؟
ملت ايران پس از حوادث چند لايه سال هاي 88 و 89، وزن وزين خود را در خيابان به رخ دوست و دشمن كشيد آنجا كه از 9 دي و 22 بهمن، سرفصل تاريخ ساخت. با اين وجود اتفاق روز جمعه اگرچه از همان خاستگاه اما قاب متفاوتي بود. اين بار مثل 33 ماه پيش، انتخابات و صندوق رأي و ميزان مشاركت عمومي بود كه نشان مي داد نقاط عزيمت ملت ايران حاكي از خط مستقيم استقامت است. اولين انتخابات پس از آن حوادث تلخ و شيرين، اگر چون خار در چشم خيره و حيز دشمن نشست، همچنين به چشم ملت هاي انقلابي منطقه و جهان آمد. از اين حيث نيز جشن ايمان ملت ايران در روز جمعه، الهام بخش بيداري اسلامي خواهد بود و جنبش و نيروي تازه اي را در منطقه آزاد خواهد كرد. در واقع، مردم خوب ما يك سرمايه گذاري بلندمدت را با سود مضاعف و عاجل انجام دادند و ديگر بار صندوق اعتبار و اقتدار نظام را از سپرده اعتماد خود انباشتند.
فصل تازه اي در تاريخ سياست ايران از روز جمعه آغاز شده است. ناظران منصف لابد شهادت مي دهند كه قانون طلايي «من كان لله، كان الله له» در همين انتخابات اخير و درباره مقتدايي كه به خدا توكل و به خوبي امت خود اعتماد كرد، جاري شد. كار كه براي خدا شد و از وجب هاي شخصي و من و مايي فراتر رفت، رشد مي كند و مي بالد. «ما كان لله ينمو». بذري كه براي خدا كاشته و نهالي كه در راه او نشانده شد، ذاتا بركت مي كند و اهل فن را به اعجاب و تحسين وا مي دارد تا چه رسد به ديگر ناظران . «و مثلهم في الانجيل كزرع اخرج شطئه فآزره فاستغلظ فاستوي علي سوقه يعجب الزّرّاع ليغيظ بهم الكفار... و مثال پيامبر(ص) و يارانش در انجيل همانند زراعتي است كه جوانه هاي خود را خارج ساخته، سپس به تقويت آن پرداخته تا محكم شده و بر پاي خود ايستد و به قدري رشد كند كه زارعان را به شگفتي وا دارد. اين براي آن است كه كافران را به خشم آورد. خداوند كساني را كه ايمان آوردند و عمل صالح به جا آوردند، وعده مغفرت و پاداش عظيم داده است.» (فتح/29). اين تراز تابناك تر از گذشته را بايد راهنماي فصل جديد سياست ورزي قرار داد؛ همچنان كه سزاوار است سياستمداران و حلقه هاي سياسي، ايمان و اميد و نشاط و بصيرت ملت را آينه اصلاح و توبه و تقوا و تقويت خويش قرار دهند. اين آينه بي كم و كاست، خطا و لغزش جاماندگان از قافله مردم را به خود آنان نشان داد و مي تواند باب بازگشت و جبران باشد براي آنها كه از باد غرور و توهم خالي شده اند. در اين ميان لجاجت تنها مانعي است كه نخواهد گذاشت برخي چپ كردگان، باد خود را تنظيم كنند و به اعتدال و تعادل بازگردند.
شايد به طبع بلند ملت ما خوش نيايد اما واقعيت اين است كه كساني از همان روز انتخابات مجلس يا فرداي آن- اگر از قبل برنامه نداشته باشند- مشغول تدارك براي انتخابات 15 ماه بعد رياست جمهوري(خرداد 92) شدند. بدين ترتيب باب رقابت هاي رايج سياسي بسته نمي شود ضمن اينكه آغاز به كار مجلس و نوع تعامل آن با ديگر دستگاه ها و چالش ها و تهديدهاي موجود در كنار هم مي تواند فصل تازه اي از تحولات و اتفاقات را در عرصه سياست كشور بگشايد. با اين وصف مي شود پيشنهاد كرد اكنون كه مرحله دوم هدفمندي يارانه ها در جهت بهينه سازي و تعادل مصرف در دستور كار قرار دارد، سياستمداران و احزاب و جبهه هاي سياسي هم اقدام مشابهي را در دستور كار قرار دهند و آن هدفمندسازي هزينه هاي سياسي عمومي است.
مي توان بدون پنجه كشيدن بر صورت يكديگر رقابت كرد. مي توان و بايد بدون زد و بند با بيگانه يا اميد بستن به فشارهاي او وارد گود سياست شد. مي شود و حتما بايد در مجراي موازين قانوني- بدون طلبكاري و باج خواهي و قانون شكني- چه درون حاكميت و چه بيرون از نهادهاي حاكميتي سياست ورزي كرد. مي توان از مردم رأي گرفت اما به خود آنها فخر نفروخت و از خود آنها يا حاكميت طلبكار نبود. مي شود به هر دليل رأي نياورد و بدون به هم دوختن زمين و زمان و روزگار، از اين اسقاط تكليف شاكر بود و با كرامت كنار رفت. مي شود آيت الهي را كه بارها بر زبان اميرمؤمنان و حضرت سيدالشهدا(عليهما السلام) جاري شد- «و ما كنت متّخذ المضلّين عضدا. من گمراهان را به ياري نمي گيرم»- بر سر در اتاق سياستمداران آويخت و در هر وزن كشي و زورآزمايي مشروع سياسي كه نيازمند قدرت افزايي است، دست رد به سينه مفسدان و منحرفان و فتنه انگيزان زد. و مي توان در هر آزمون سياست، صعود كرد و درجه و اعتبار گرفت. چه كسي گفته هر آزمون سياست- فتنه- يعني فقط رفوزه شدن و انحطاط و سقوط؟ مگر هر جا موز ديديم بايد در پوست آن متمركز شويم و فقط زمين بخوريم؟! چرا اين آزمون ها را فارغ از رسيدن به منصب يا نرسيدن، اسباب اعتزاز و پيروزي يك ملت نكنيم؟ مي شود يوم الله 12 اسفند را اسباب شروع مجدد (ري ست) و بازسازي روابط و تعاملات سياسي قرار دارد، مشروط بر آن كه دعاوي نامنطبق با تراز «امت - امامت» و جلوه آن در 12 اسفند را خانه تكاني كرده باشيم.
محمد ايماني

 



در آغاز يازدهمين اجلاس
رئيس  مجلس خبرگان : 12 اسفند دشمن را نااميد كرد

يازدهمين اجلاسيه رسمي دوره چهارم مجلس خبرگان رهبري روز سه شنبه در محل سابق مجلس شوراي اسلامي در تهران آغاز به كار كرد و عصر امروز به كار خود پايان خواهد داد.
آيت الله محمدرضا مهدوي كني رئيس مجلس خبرگان طي سخناني در افتتاحيه اين اجلاس از راهپيمايي 22 بهمن و انتخابات مجلس شوراي اسلامي در 12 اسفندماه به عنوان حوادث بزرگ يك سال گذشته نام برد و گفت: راهپيمايي عظيم 22 بهمن و انتخابات مجلس شوراي اسلامي دو حادثه بسيار بزرگ بودند و دشمنان انقلاب با تبليغات فراوان چشم دوخته بودند ملتمان را از انقلاب و رهبري انقلاب جدا كنند ولي ملت آگاه، شجاع و غيور ما مشت محكمي به تبليغات دشمن زد.
وي افزود: 22 بهمن حضور باشكوه ملت را ديديم اما انتخابات 12 اسفند حضور بزرگ تر بود. تبليغات دشمن گاهي اثرگذار بود، برخي دوستان داخلي نيز نگران اوضاع بودند كه مبادا مردم شركت نكنند يا كم شركت كنند اما با راهنمايي مقام معظم رهبري، علما، مراجع تقليد، علاقه مندان به انقلاب و سياستمداران شاهد بوديم انتخابات با حضور گسترده مردم و با سلامت برگزار شد و اين حماسه بزرگ انتخابات براي پشتيباني نظام اسلامي كارساز بود.
رئيس مجلس خبرگان رهبري با بيان اينكه روز انتخابات لحن بسياري از رسانه هاي خارجي نسبت به جمهوري اسلامي ايران عوض شد، گفت: اين بايد درس عبرتي برايمان باشد و در مسائل سياسي اجتماعي و ديني از حوادثي كه به وجود مي آيد استفاده كنيم.
وي آمار مشاركت 64 درصدي مردم در انتخابات مجلس را آمار بسيار بزرگي عنوان كرد و گفت: مردم با وجود اينكه مشكلاتي در زندگي دارند اما باوفا نسبت به انقلاب هستند مردم ايران اسلامي دلهايشان دو لايه دارد يك لايه رويين و يك لايه زيرين در لايه رويين، مشكلات را حس مي كنند اما مي دانند انقلاب، امام، اسلام و شهدا مال خودشان است و حاضر نيستند اين انقلاب را فداي مشكلات زندگي روزمره كنند.
آيت الله مهدوي كني در تبيين وظايف نمايندگان مجلس به قانونگذاري و نظارت اشاره كرد و گفت: نمايندگان در مجلس حتما بايد به فكر مردم باشند نماينده يك شهر نماينده تمام مردم ايران است و نظرش بايد يك نظر جمعي و كلي براي قانونگذاري باشد نماينده خوب بايد در اجراي قوانين كشور به همه امور ناظر باشد لذا بايد اطلاع و حضور كافي داشته باشد.
وي با اشاره به تلاش هايي كه همراه با آيت الله يزدي براي ائتلاف اصولگرايان در انتخابات مجلس نهم انجام داده بود، گفت: ائتلاف به معناي اتحاد نيست، وحدت براي خداست اما بايد نزديكي و برادري و ائتلاف بين مومنين وجود داشته باشد و اگر رقابتي بين آنها مي شود رقابتي نباشد كه فاصله ها و شكاف ها را زياد كند. بسياري از مردم ما ممكن است خيلي مومن به برخي چيزها نباشند اما مومن به كشورشان هستند خوب اينها در انتخابات شركت مي كنند.
آيت الله مهدوي كني در بخش ديگري از سخنانش درباره مسائل و تحولات خارجي نيز صحبت كرد و گفت: در كشورهاي اسلامي تغييراتي داشته ايم كه ملت ها بيدار شده و حركت كردند حركتي كه مسلمانان در كشورهاي اسلامي انجام دادند قابل توجه است.
رئيس مجلس خبرگان افزود: حضور آمريكايي ها در افغانستان غير از توهين و تحقير مردم نيست. در كشورهايي كه مورد ظلم هستند مانند بحرين، از مسئولان كشور بحرين و كشورهايي كه در آنجا دخالت مي كنند مي خواهيم در كارهاي آنها دخالت نكنند و بگذارند مردم مظلوم به حقوقشان برسند.
خاطر نشان مي شود؛ علي لاريجاني رئيس مجلس شوراي اسلامي، محسني اژه اي سخنگوي قوه قضائيه و علي اكبر ولايتي مشاور رهبري در امور بين الملل ميهمانان ويژه يازدهمين اجلاس مجلس خبرگان رهبري هستند.

 



شيشه (گفت و شنود)

گفت: سايت بالاترين كه تحت مديريت منوشه امير اداره مي شود بدجوري از دست خاتمي عصباني شده و جوش آورده است.
گفتم: چه بهتر از اين كه رژيم كودك كش اسرائيل از شركت او در انتخابات عصباني شود؟
گفت: سايت منوشه امير خطاب به گروههاي اپوزيسيون نوشته است؛ چرا واقعيت را نمي گوئيد؟ خاتمي با شركت در انتخابات انگشت آبي خود را در چشم جنبش سبز فرو كرده است.
گفتم: باز هم چه بهتر از اين كه انگشتش را در چشم فتنه آمريكايي- اسرائيلي 88 فرو كرده باشد.
گفت: نوشته است؛ ديگر به خاتمي اميدي نيست. وقتي در انتخابات شركت مي كند چرا هنوز هم فكر مي كنيد مخالف رژيم است؟!
گفتم: يارو شيشه رفته بود توي چشمش، داد زد و به رفيقش گفت؛ بيا اينو در بيار. رفيقش كه گيج شده بود گفت؛ چي رو در بيارم؟ شيشه رو؟ و يارو با عصبانيت گفت؛ خنگ خل و چل معلومه كه شيشه رو ميگم. پس فكر كردي صدات كردم كه اداي منو درآري؟!
 



ساعت 3 تا 6 بعد از ظهر: 33110065
تمام ساعات شبانه روز:33916546
سامانه پیام کوتاه: 30002323

كيهان و خوانندگان
¤در ماراتن هايي كه تاكنون بين ملت ايران و استكبار جهاني به سركردگي شيطان بزرگ بود ملت ما با امتياز به پيروزي مي رسيد ولي در دور جديد با ضربه كردن يكجا و در كمترين زمان از فاصله 22 بهمن تا 12 اسفند دشمن را نقش بر زمين كرد و در آخرين دقايق 11 شب انتخابات دست و پاي او را بست. بي شك اگر نگاه دقيق به رهنمود رهبر معظم انقلاب داشته باشيم ايشان به عنايت حق تعالي بر ملت ايران اشاره كردند كه شك نداريم اين لطف به ارتقاء بصيرت ملتمان كمك كرد تا با يكي شدن دلها دشمن را تكه تكه كنيم. اين ملت به رهبري رهبر مقتدرمان پيروز هميشه ميدان خواهد بود.
محمودي
¤روز 12 اسفند راي دادن ملت ايران را تا 12 شب به تماشا نشستم و با مصاحبه هاي دشمن شكن فرزندان وطن و اسلام عزيز و حمايت از رهبر عزيزمان اشك شوق ريختم و به ياد پدران و برادران همين مردم افتادم كه بعد از آزادي خرمشهر با هر وسيله اي كه داشتند ميوه هايي را كه هنوز خود از آن نخورده بودند براي قدرداني از فرزندان خود به خط مقدم جبهه آورده بودند. سجده شكر به جاي آوردم براي داشتن نعمت ولايت و ملت فهيم و قدرشناس كشورمان علي رغم وجود مشكلات فراوان.
گل محمد نوراني
¤اميد ا ست بزرگان با ملاحظه دقيق نتايج انتخابات در تهران و عبرت از آن ضمن تفسير مجدد وحدت براي دور دوم يك ليست متشكل از افراد بصير و كارآمد را به مردم معرفي نمايند.
هادي نژاد
¤درس بزرگي كه انتخابات 12 اسفند ماه داشت اين بود كه براي گرم كردن تنور انتخابات نيازي به مشاركت و حضور گروههاي تجديدنظر طلب و دوم خردادي نيست. برعكس هر موقع اين افراد قهر و يا مثل اين دفعه تحريم كرده اند هم مشاركت مردم و هم آرامش انتخابا ت هر دو با هم تضمين شده است.
4465---0913
¤در اين انتخابات باشكوه ملت و نظام هر دو پيروز شدند و از آن طرف روسياهي به كساني ماند كه با حضور چشمگير مردم، در واقع خودشان تحريم شدند. جالب اينكه اين افراد در حالي دست به تحريم انتخابات زدند كه تمام داشته هاي خود را از نظام و اين مردم به دست آورده بودند!
1044---0913
¤مادرم با 80 سال سن و بيماري پاركينسون بيش از دو ماه نتوانسته بود از خانه خارج بشود، ولي به عشق نظام و ايران در انتخابات مجلس نهم در 12 اسفند ماه در پاي صندوق اخذ راي حاضر شد و راي خودش را داخل صندوق انداخت.
740---0912
¤ آقاي فرهادي گفته من جايزه خودم را به ملت ايران تقديم مي كنم، ايشان لازم نيست چنين كاري كنند چون ملت ايران ملتي است كه هشت سال دفاع مقدس را شجاعانه پشت سر گذاشتند و پاي صندوق هاي راي گوش به فرمان رهبر حاضر شدند، اين جايزه بايد تقديم كساني شود كه مزدوري اجانب را مي كنند. اگر ايشان قصد خدمت به مردم را داشت فيلمي از رشادتها و دليرمردي هاي ايرانيان مي ساخت نه اينكه چنين ملتي را يكسره دروغگو معرفي كند.
معتمدي
¤ ما به وظيفه خود در 12اسفند كه راي دادن بود عمل كرديم از منتخبين خود مي خواهيم كه گره هاي مشكلات مردم را باز كنند از جمله آنها بيكاري، بالا رفتن سن ازدواج، گراني منازل استيجاري و خريد مسكن است و اگر به آنها مراجعه كرديم لطف كنند ما را طرد نكنند. ما بوديم كه به آنها مسئوليت گره گشايي و خدمت به خلق خدا را داديم.
4511---0919
¤ در پي رو شدن دست قطر در نقشه كشيدن براي ايران تصور مي كنم الان نوبت امارات است كه به ايران نزديك شود اماراتي كه هر روز در جلسات سران اتحاديه عرب دم از مالكيت دو جزيره ايراني را مي زند، چگونه شده امروز مي خواهد موانع را رفع و همكاري ها را گسترش دهد، دستگاه ديپلماسي كشور بايد مواظب اين نزديكي و اظهار دوستي باشد.
يك دبير بازنشسته
¤ دولت آذربايجان كه همواره با ترويج اسلام و اسلامگرايي در اين كشور به شدت برخورد مي كند، خواسته يا ناخواسته خاك كشورش را در اختيار رژيم صهيونيستي قرار داده و آن را پايگاه دشمنان كرده است. اين كار قطعاً واكنش هاي زيادي را به دنبال خواهد داشت. چنين نظام دور از اسلام بايد هم دستور دهد، نمازجمعه شنبه ها برگزار شود!
بلغاري
¤ از دولت خدمتگزار درخواست مي شود با ملت به صورت شفاف و همراه با صداقت برخورد نمايد. يارانه ها در ابتداي شروع پرداخت از اول ماه شروع شد بعد به هفتم بعد دهم بعد 18 بعد 20 تغيير يافت اين كار باعث آسيب زدن اول به دولت و بعد به بدنه نظام است و روا نيست با ملت بازي شود.
بوربور از ورامين
¤ از وزارت راه و شهرسازي درخواست مي شود همان گونه كه اهتمام ويژه اي براي جاده شمال كشور صورت مي گيرد نسبت به دو بانده كردن جاده كربلا در مسير زائران از همدان،كرمانشاه- مهران و كرمانشاه- مرز خسروي نيز صورت گيرد.
كربلايي محمدمهدي رحماني
¤ اراذل و اوباش فومن كه موجبات سلب آسايش مردم را با ترقه بازي و بوق هاي ممتد تا 3 بامداد فراهم نموده اند. چرا نيروي انتظامي اين شهر با بي تفاوتي از كنار آن مي گذرد؟ لطفاً فرمانده ناجا دستور اقدام دهد.
خانواده شهيد
¤ هر سال عيدي بازنشستگان تأمين اجتماعي با اما و اگرهاي زيادي و به مقدار اندكي پرداخت مي شود كه با گذشت نيمه اول ماه اسفند خبري از پرداخت آن نشده چرا؟
سجادي
¤ از مسئولان دولتي مي خواهيم براي حفظ سلامت ما شهروندان استان خوزستان كه از گرد و غبار شديد در رنج هستيم تلاش كنند. اين گرد و غبار خسارتهاي زياد جاني و مالي به مردم اين منطقه زده است.
حسن از دزفول
¤ عده اي از كاركنان دادسرا و دادگاه ملارد هستيم و از يك سال تا 8 سال سابقه فعاليت در اين مجموعه را داريم. ميزان كار بالايي در اين مجموعه وجود دارد، اما همگي با رغبت فراوان در خدمت قوه قضائيه هستيم. از مسئولين محترم دستگاه قضايي درخواست مي شود نسبت به استخدام رسمي يا قراردادي يا پيماني ما مساعدت نمايند. متأسفانه حقوق دريافتي ما تا سال گذشته 80 هزار تومان بود و امسال به صد هزار تومان افزايش يافته است. با توجه به تورم فعلي آيا واقعاً انسان قادر است با صد هزار تومان زندگي كند اين ميزان حقوق به اندازه پول توجيبي بسياري از نوجوانان دبيرستاني است. با توجه به حجم پرونده ها و ارباب رجوع مسئولين امر از اين حيث نيز به وضعيت ما رسيدگي نمايند.
جمعي از كاركنان دادسرا و دادگاه ملارد
¤ هر هفته روزهاي يكشنبه در منطقه عمروآباد ورامين بازار روز برپا مي شد. اما اين هفته (14/12/90) در اقدامي نابجا نيروي انتظامي مانع فروش دستفروشان شد و علت را به فرمانداري ارجاع داد وقتي به آنجا مراجعه شد اجازه ورود به ما داده نشد وقتي به شوراي شهر هم رفتيم پاسخي نشنيديم.با توجه به ايام پاياني سال و تلاش همه براي خريد شب عيد انصاف نيست كه با عده اي كارگر كه در تلاش و تكاپوي شب عيد زن و فرزند خود هستند اين گونه برخورد شود.
جمعي از دستفروشان بازار روز عمروآباد ورامين
¤ ساكن شهر پرند هستم ولي محل كارم تهران است هر روز مجبورم ساعت 5 صبح تا مترو مرقد امام راحل(ره) بيايم اما دريغ از وجود اتوبوس شركت واحد و ياخودروي ون. متأسفانه هيچ نظارتي هم نيست.
نعمتي

 



حداد عادل: بايد كاري كنيم كه مردم به برنامه ها رأي بدهند نه افراد

كانديداي منتخب مردم تهران از راه يافتگان و راه نيافتگان مجلس نهم خواست كه مراقب رفتار خود باشند تا شيريني حضور مردم در انتخابات 12 اسفند تلخ نشود.
غلامعلي حداد عادل رئيس كميسيون فرهنگي مجلس و عضو جبهه متحد اصولگرايان روز سه شنبه در حاشيه جلسه علني طي سخناني در جمع خبرنگاران با اشاره به شاخص هاي مجلس نهم گفت: بايد قدري روند قانونگذاري مجلس نهم سنگين تر باشد، اگر مسيري براي پيشرفت و تعالي مجلس پيدا كنيم، شاخص ما بايد اين باشد كه قانونگذاري منسجم تر و دقيق تر صورت گرفته و اقداماتي انجام دهيم كه نمايندگان براساس آن با ديد ملي و مصوبات فرادستي، واقع بيني، تعامل با دولت و نه تقابل با دولت كار قانونگذاري را دنبال كنند.
وي با بيان اين كه «بايد كار نظارت مجلس نيز منطقي انجام شود،» اشاره اي هم به ساختار مجلس كرد و گفت: به اعتقاد بنده شيوه انتخابات بايد تغيير كند و ما بايد كاري كنيم كه مردم به برنامه ها راي بدهند، نه اشخاص.
كانديداي منتخب جبهه متحد اصولگرايان تصريح كرد: مادامي كه اشخاص بخواهند با قول هاي خود راي جذب كنند، مشكلات زيادي به وجود مي آيد چرا كه پس از انتخابات نيز آن نماينده تحت تاثير قول هايي كه براي جلب راي داده، قرار مي گيرد و اين در ايفاي وظايف نمايندگي وي اثرگذار است.
خبرنگاري از حداد عادل در رابطه با احتمال كانديداتوري وي براي رياست مجلس نهم پرسيد كه وي نيز در پاسخ تاكيد كرد كه تصميم گيري براي رياست مجلس نهم با نمايندگان آن مجلس است لذا بايد صبر كنيم تا مجلس آينده تشكيل شود.
شركت خاتمي در انتخابات و راي دادن وي موضوع ديگري بود كه خبرنگاري از رئيس مجلس هفتم در رابطه با آن سؤال كرد و در پاسخ از حداد عادل شنيد كه «خاتمي كار درستي كرد كه در انتخابات شركت كرد، اين موضوع در جايگاه اصلاح طلبان تاثيرگذار است و كار وي معنا دارد.»
حداد عادل اضافه كرد: خاتمي كاري انجام داد كه بعضي از كساني كه تاكنون از وي طرفداري مي كنند، اين كار را نپسنديدند اما اقدام خاتمي به اعتقاد بنده درست بود.
وي همچنين در خصوص اخلاق انتخاباتي نيز گفت: در اين انتخابات نسبت به گذشته وضعيت بهتر بود، اگرچه برخي بي اخلاقي ها صورت گرفت اما در مجموع وضع در مقايسه با گذشته بهتر بود، به گفته فيلسوفي با هر نوزادي كه به دنيا مي آيد، مقداري چرك و خون هم متولد مي شود.
رئيس كميسيون فرهنگي مجلس تاكيد كرد: با تولد مجلس نهم نيز مقداري چرك و خون هم به دنيا آمد و البته اين طبيعي بود لذا بايد عصبانيت هاي موقتي را تحمل كرد البته اعتراض حق كانديداست و اگر افراد سند و دليلي بر وقوع تخلف دارند، آن را به مراجع مسئول تسليم كنند چرا كه اين راه قانوني است يعني همان راهي كه در انتخابات 88 ما آن را اعلام كرديم.
حداد عادل در ادامه از همه پيروزشدگان و راه نيافتگان به مجلس نهم خواست كه كاري نكنند كه شيريني حضور مردم در كام ها تلخ شود.
«حضور مردم در انتخابات مجلس اميدواركننده، اطمينان بخش و سبب اقتدار نظام است و اين حضور هم در داخل مردم را اميدوار كرد و هم به دوستداران انقلاب در سراسر كشور و همچنين دشمنان نظام اسلامي پيام روشني داد.»
حداد عادل در ادامه اظهار داشت: مردم نشان داده اند كه انتخابات را همانند انقلاب، خودشان اداره مي كنند همچنان كه مردم گام اول را امسال در 22 بهمن برداشته اند و گام دوم را نيز در 12اسفند برداشتند.
خبرنگاري از سلامت انتخابات مجلس پرسيد كه حداد عادل نيز در پاسخ تاكيد كرد: در تهران هيچ نشانه اي از وقوع تقلب و تخلف نديدم ولي در شهرستان ها كه موضوع، جنبه طايفه اي و محلي پيدا مي كند، كم و بيش تخلف وجود دارد كه شوراي نگهبان نيز به آن رسيدگي خواهد كرد.
وي در خصوص سياست جبهه متحد اصولگرايان براي دور دوم انتخابات نيز گفت: هنوز با دوستان خود در اين باره مشورت نكرده ايم كه بايد با چه سياستي به مرحله دوم انتخابات ورود كنيم.
رئيس كميسيون فرهنگي مجلس در ادامه اشاره اي هم به طرح سؤال از رئيس جمهور داشت و در اين زمينه خاطرنشان كرد: اين موضوع را حق مجلس مي دانم و اگر اين مسئله با نيت ايفاي وظايف نمايندگي باشد، كار غلطي نيست اما اگر با نيت تبليغات و انگيزه سياسي باشد، مردم متوجه شده و واكنش نشان خواهند داد.
حداد عادل اضافه كرد: رئيس جمهور در مجلس حضور پيدا كرده و توضيحاتي ارائه خواهد كرد و اين مطلب در آئين نامه دنباله ندارد و توضيحات رئيس جمهور احتياج به راي گيري هم نخواهد داشت لذا بايد صبر كنيم و ببينيم كه رئيس جمهور چه توضيحاتي خواهد داد.
وي در پايان در رابطه با بودجه فرهنگي كشور نيز اظهار داشت: بهتر است كه از افزايش بودجه فرهنگي صحبت نكنيم چرا كه طبق تجارب گذشته بين تصويب در تخصيص بودجه تفاوت وجود دارد.

 



منوشه امير: خاتمي با انگشت آبي خود چشم جنبش سبز را كور كرد ! (خبر ويژه)

شركت سيدمحمد خاتمي در انتخابات مجلس شوراي اسلامي و پشت پا زدن وي به پروژه تحريم انتخابات، همچنان محل مناقشه و اعتراض محافل ضدانقلاب قرار دارد.
راديو-سايت زمانه دراين باره به توضيح منتشره از سوي خاتمي پرداخت و نوشت: در اين بيانيه رسمي هيچ اشاره اي به جنبش سبز و انتخابات سال 88 نشده و او به طور تلويحي خواهان فراموشي گذشته شده است. او مي نويسد «انتظار داشته و دارم كه همه با اسير نماندن در گذشته و با نگاه به آينده، روند تازه اي را در كشور آغاز كنند». وي نه به صراحت اما به شفافيت «خاتمي وارش»، حساب خودش را از جنبش سبز جدا كرده است، هر چند براي برخي، اين واقعيت خوشايندي نيست و ممكن است نوعي «ريزش» محسوب شود.
نويسنده اين تحليل مي افزايد: محمد خاتمي به صراحت اعلام كرده است كه خواهان «اصلاحات» است و هنوز باور دارد كه راه «مفاهمه»، بسته نشده است. اين امر با واقعيت موجود در تناقض است. كسي از مصالحه و مفاهمه حرف مي زند كه در موضع قدرت باشد. او مي گويد «اقدام من از منش و بينش سياسي و فكري من و آنچه به آن پايبندم ريشه مي گيرد» اما بايد پرسيد شما به كدام منش و بينش پاي بند هستيد؟ او نه تنها ديگران را دعوت به فراموشي مي كند كه خود دچار نسيان شده است. او دو سال پيش در سلامت انتخابات شك كرد.
راديو زمانه همچنين نوشت: خاتمي از «راهبرد»، «آشتي ملي»، «آرمان هاي اصيل انقلاب»، «قانون اساسي»، «فضاي همدلي و مشاركت» سخن مي گويد اما اينها همه اموري هستند كه تنها در گروي «عمل آگاهانه جمعي» معنا پيدا مي كنند. آيا راي دادن او، آن هم به صورت «نيمه مخفي» و بدون هيچگونه هماهنگي و مشورت با «ديگران» و حتي «نزديكان سياسي و تشكيلاتي »اش، يك «عمل آگاهانه دسته جمعي» است؟
اين رسانه وابسته به اپوزيسيون خارج كشور مجددا تصريح كرد: واقعيت اين است كه محمد خاتمي به روش خودش، البته نه با صراحت، اما به شفافيت مدل خويش، خودش را از جنبش سبز جدا كرده است. او نخواست همچون ميرحسين موسوي و مهدي كروبي و آيت الله منتظري و... كه از حاكميت اخراج شدند، به دامان جنبش سبز برگردد و در كنار مخالفان بايستد.
راديو زمانه با تاسف نوشت: انتظار اين بود كه خاتمي پيش از برگزاري انتخابات، حرف ها و مواضع خود را به صراحت و شفافيت مطرح كند و بگويد كه به همين دلايل نيم بند و سراسر متناقض مي خواهد در رأي گيري شركت كند و ديگران نيز حق انتخاب داشتند. نه اينكه در اوج درگيري مدافعان انتخابات و تحريم كنندگان، اين چنين غيرشفاف، نامعمول و نيمه مخفي رفتار كند.
اما بخوانيد از پايگاه اينترنتي «اخبار روز» كه درباره اقدام خاتمي معتقد است: او در انتخابات مجلس شركت كرد و راي داد. اين رفتار خاتمي را مي توان شبيه بازيكن فوتبالي دانست كه در آخرين ثانيه هاي وقت اضافه به تيم خودي گل زد و بدون آن كه هياهوي اعتراض هم تيمي هايش را بشنود بي سرو صدا زمين بازي را ترك كرد. اگرچه بعد از حصر سخن گويان اصلي جنبش از زمستان سال گذشته تاكنون اين تلخ ترين ضربه به پيكره جنبش سبز محسوب مي شود، اما بي ترديد اولين آن نيست. چرا كه پيش از اين بسياري از چهره هاي مطرح اپوزيسيون با تشويق جامعه بين المللي به اعمال تحريم هاي بيش تر به ايران، دعوت به حمله نظامي و هم چنين تلاش براي آلترناتيوسازي به كمك دولت هاي خارجي ضربه هاي بدي را به انسجام دروني جنبش وارد آورده بودند.
اين ارگان گروهك هاي مقيم آلمان تصريح كرده كه به مرور زمان انسجام جنبش سبز از هم گسيخت و به موازات كمرنگ شدن حضور خياباني، اختلاف ها شديدتر شد.
در اين ميان گويانيوز با اشاره به شرط گذاري چندي پيش خاتمي مي نويسد: خاتمي آذرماه سال جاري اعلام كرد كه وقتي همه نشانه ها دلالت بر اين دارد كه نبايد در انتخابات شركت كنيم، شركت در انتخابات معنايي ندارد. اصلاح طلبان همه به تبعيت از او مردم را به عدم شركت در انتخابات دعوت كردند ولي به ناگاه و در روز انتخابات تغيير عقيده داد و رأي خود به جمهوري اسلامي را در صندوق انداخت. آقاي خاتمي خواستار درك پيچيدگي ها مي شود اما چون بياني نامفهوم و ناروشن است قابل قبول كسي واقع نگرديد و سرخوردگي زيادي را در ميان اصلاح طلبان و حاميان بوجود آورد و در حقيقت هم باور كردني نيست كه شخصي چون او بر پايه مشتي شايعات دست به چنين قمار خطرناكي زده و آخرين ميخ را برتابوت اصلاح طلبان كوبيده باشد. اما آنچه بعيد نيست اين است كه آقاي خاتمي با تذكر و يا تهديد كسي و يا با مروري مجدد بر شرايطي كه خود تحت آن به رياست جمهوري رسيد، پيش شرط هاي خود براي عدم شركت در انتخابات را بنا به مثل «رطب خورده منع رطب كي كند» نادرست تشخيص داده، و با قاضي نمودن وجدان خويش دست به چنين عملي زده باشند.
گويانيوز در تحليل ديگري نوشت: آقاي خاتمي! شايد براي خيلي از افرادي كه دنباله رو خط فكري شما هستند رسيدن به جواب اين پرسش كمي سخت باشد كه چگونه شما از پي محقق نشدن شرايطي كه براي شركت در انتخابات مجلس وضع كرديد، عدول كرده و شخصاً به زير پا گذاشتن اين اصول پذيرفته شده مبادرت فرموديد؟ و چطور است كه وقتي شركت نكردن رهروان جبهه اصلاحات در انتخابات به زعم اعضاي شوراي هماهنگي راه سبز اميد يك پيروزي محسوب مي شود. شما حاضر مي شويد طعم شيرين اين پيروزي بزرگ را حتي بين حاميان اصلاح طلبي به تلخي تبديل كنيد؟ گرچه از جسارت شما همان بس كه بارها از مواضع تان پايين آمده و ميدان را به حريف واگذار كرده ايد.
گويا نيوز ادامه مي دهد: حيرت آنجا به اوج مي رسد كه در جوابيه شما به اين مطلب برمي خوريم؛ «استراتژي عدم معرفي نامزد و ارائه ليست هيچگاه به معني تحريم انتخابات نبود». اگر مقصود از عدم ارائه ليست به معناي تحريم انتخابات نبود، پس چگونه است كه اكثريت قريب به اتفاق جريانات اصلاح طلب در آستانه انتخابات با قاطعيت از تحريم فعال آن حمايت مي كنند و پشت سر هم بيانيه تحريم صادر مي كنند؟ و اينكه چرا جنابعالي در آن مقطع موضع خود را مشخصاً اعلام ننموديد؟ و افزون بر آن چرا در سكوت خبري و با مخفي كاري يك حوزه كوچك و دور افتاده را براي ابراز ارادت خويش به نظام و آرمان هاي انقلاب، انتخاب كرديد؟
در همين حال نوشابه اميري از روزنامه نگاران سلطنت طلب ضمن حمله به خاتمي و تخطئه حضور او در انتخابات، در روز آن لاين نوشت: هرگز از آقاي خاتمي تصوير «ابرانساني» در ذهن نداشته و او را همچون دونده يك دوي امدادي ديده ام كه قرار نيست تا پايان خط بدود؛ آمده است براي دويدني چند صدمتري و سپردن ادامه راه به ديگران. اما سؤالاتي از اين دست دارم كه پاسخي روشن مي طلبد. آيا اقدامي كه از باور نشانه مي گيرد، در لحظات آخر و در شهري دورافتاده و در حالي كه به جمعي از نزديكان گفته ايد از شهر بيرون زده ايد كه راي ندهيد، خود را نشان مي دهد؟ خود در اين گفته تناقضي نمي بينيد؟ وقتي به حوزه راي گيري مي رويد، بهتر نيست كه ديگر نه از شرايط سخن بگوييد و نه اينكه «ما از سال 82 نبايد در انتخابات شركت مي كرديم. متأسفانه اين اشتباه ما بود»؟
اين سلطنت طلب پاريس نشين اضافه مي كند: روا نيست بازداشت شدگان و كروبي و موسوي را شوكه كنيم و چنان به اميدهايشان بتازيم كه از درد نااميدي بميرند. آقاي خاتمي شما آن روز كه به پشتوانه آرا مي توانستيد سر در برابر نظام مورد علاقه تان فرود نياورديد، به هر دليل چنين كرديد. امروز كه شمشير حكومت زير گلوي شماست[!!] براي اينكه بيشتر در گلو فرو نرود، بايد سر را بالا گرفت يا به حوزه اي دور افتاده رفت؟ خط قرمز شما كجاست؟ سؤال را كيهان پيش رويتان قرار داده؛ «اين سو يا آن سو؟».
حميدرضا جلايي پور نيز به روز آن لاين گفته است: كاري كه خاتمي كرد اشكالي ندارد. مي خواست بگويد ما با شما ستيز نداريم اما براي گفتن اين حرف راه هاي ديگري هم بود. اين حركت دوستان را تحت تأثير قرار داده، اينها الان عصباني هستند.
شبكه ضدانقلابي بالاترين در اين باره به نحو ديگري قلم زده است: ما هميشه ساده و احساساتي بوده و هستيم...! زود جوگير ميشيم و زود هورا ميكشيم...! ما اينروزا كارمون شده قهرمان سازي و قهرمان سوزي! يه روز هاشمي و خاتمي و سيد حسن ميشن اسطوره هاي بي نظير...! وقتي ميرن رأي ميدن ميشن خيانت كارهاي بي بديل...! نميدونم ما چرا دلمون ميخواد اونا همون آدمايي باشن كه ما دلمون ميخواد...! امثال هاشمي و خاتمي و سيد حسن ميوه هاي درخت همين انقلاب هستند...! چطور توقع داريد تبر رو بردارن درخت رو از ريشه قطع كنن...! آقاجون اگه دنبال يك سوپرمن ميگردين كه بياد عليه نظام خروج كنه بعدم بگيرن بندازنش توي زندون شما هم ككتون نگزه و هيچ كاري نكنين، اون خاتمي نيست...! تا اين بنده خدا رفته توي يه ده كوره رأي داده يكي مياد شعر ميگه كه آخ اگه دلمو شكستي فداي سرت...!! يكي برگه ترحيم چاپ ميكنه براش ميگه خاتمي مرد...! يكي ميگه خاتمي خيانت كرد...! جمع كنيد بابا اين بساط رو...!!
نويسنده اين مطلب اضافه مي كند: من ماله كش خاتمي نيستم چون هزار تا ايراد دارم بهش اما ماله كشي اون رو ترجيح ميدم به ماله كشي براي همه اونايي كه خارج از كشور نفسشون از جاي گرم درمياد و هي تعيين تكليف ميكنن براي ما...! هي راه رو نشون ميدن اما خودشون هيچ غلطي نمي كنن...! همه اون كنار گوديهايي كه فقط بلدند حرافي كنند و داد بزنند كه اگه يكيشون رو هل بدي توي گود از ترس خودش رو خيس ميكنه...!!
شماها يه مشت بي عرضه ايد كه اوج مبارزه تان درست كردن موضوعات داغ در فضاي مجازي است.
سايت بالاترين كه تحت نظر منوشه امير و از اسرائيل مديريت مي شود خطاب به گروه ها و محافل اپوزيسيون مي نويسد؛ چرا حرف دلتان را نمي زنيد؟ خاتمي با شركت در انتخاباتي كه از سوي خود او و همه ما تحريم شده بود، يك پاك كن به دست گرفته و «جنبش سبز»(!) را از عرصه سياسي ايران كاملاً پاك كرده است. خاتمي با اين كار خود در همه دنيا فرياد زده است كه جمهوري اسلامي ايران يك نظام حكومتي مشروع و مقبول است و اگر نبود من در انتخاباتي كه همين رژيم برگزار كرده است شركت نمي كردم و فرياد زده كه تقلب در انتخابات سال 88 يك دروغ بزرگ بوده است و اگر اين اعتقاد را نداشتم در انتخابات مجلس كه باز هم توسط همان رژيم برگزار مي شود، پاي صندوق رأي نمي رفتم و رأي نمي دادم. كيهان يك چيزهايي مي داند كه به او مي گويد گام بعدي خاتمي اين سو يا آن سو؟ خاتمي سر صندوق راي انگشت آبي خود را در چشم جنبش سبز فرو كرده است.
گفتني است كه خاتمي با اقدام اخير خود ضربه سنگيني بر كانون فتنه و حاميان بيروني آن وارد كرده است و حمله سراسري و پرحجم جريانات ضدانقلاب به خاطر درك سنگيني اين ضربه است.

 



چامسكي: دروغ مي گويند جامعه جهاني حامي برنامه اتمي ايران است (خبر ويژه)

نوام چامسكي تحليلگر و منتقد آمريكايي معتقد است برخلاف تبليغات غرب ايران تهديدي براي جهان نيست و جهانيان چنين ديدگاهي ندارند.
وي در ماهنامه «اين ديز تايمز» نوشت: برخلاف نگراني هايي كه به اسم جامعه بين المللي منتشر مي شود، افكار عمومي دنيا به گونه اي ديگر مي انديشند. 120 كشور عضو جنبش عدم تعهد از حق ايران براي غني سازي اورانيوم حمايت مي كنند و يافته هاي نظرسنجي كه «ورلد پابليك اوپينيون» دو سال پيش و قبل از شروع تبليغات سياسي گسترده عليه برنامه هسته اي ايران انجام داد نشان مي داد بيشتر مردم آمريكا حامي حق ايران براي غني سازي اورانيوم بودند. چين، روسيه و هند هم با سياست آمريكا در قبال ايران مخالفند. علاوه بر هند كه با بي توجهي به تحريم هاي اعمال شده از سوي آمريكا اعلام كرد كه ميزان مبادلات تجاري خود را با ايران افزايش مي دهد تركيه نيز به همين مشي تأسي كرده است.
چامسكي مي افزايد: اروپايي ها اسرائيل را به عنوان بزرگترين تهديد براي صلح جهان محسوب مي كنند. بيشتر مردم منطقه معتقدند با دستيابي ايران به تسليحات هسته اي منطقه امن تر خواهد شد. طبق نظرسنجي هاي مؤسسه بروكينگز و زاگبي 90 درصد مصري ها در آستانه بهار عربي اينگونه فكر مي كردند.
چامسكي با اشاره به نگراني سابقه دار برخي صاحبنظران از زرادخانه هسته اي اسرائيل به نقل از «لي باتلر» رئيس سابق مركز فرماندهي استراتژيك آمريكا نوشت، تسليحات هسته اي اسرائيل بسيار بسيار خطرناك و در واقع منتهي اليه خطر است.

 



آتلانتيك: اينكه اوباما گفت بلوف نمي زنم بلوف بود! (خبر ويژه)

نشريه آتلانتيك اعلام كرد آمريكا و اسرائيل از تاكتيك «بلوف» براي مقابله با ايران استفاده مي كنند.
آتلانتيك در حالي اين مطلب را به نقل از كارشناسان مورد تاكيد قرار داده كه پريروز با اوباما مصاحبه كرده بود. اوباما در آن مصاحبه گفته بود: هم ايران و هم اسرائيل بايد متوجه باشند كه وقتي رئيس جمهور آمريكا درباره در نظر گرفتن گزينه نظامي صحبت مي كند جدي است و بلوف نمي زند.
اوباما در عين حال به آتلانتيك گفته بود: حمله نظامي اسرائيل به ايران مي تواند نتيجه معكوس بدهد و افكار عمومي را به نفع اين كشور و عليه اسرائيل بسيج كند.
لفاظي هاي اوباما در حالي است كه بازي بيش از اندازه با كلمه تحريم اقتصادي، هم اكنون بازار جهاني نفت را به شدت به هم ريخته و صداي اعتراض مردم و رقباي جمهوري خواه را درآورده است.
مفهوم اظهارات اوباما مبني بر اينكه همه بدانند من بلوف نمي زنم اين بود كه همه تصور مي كنند او بلوف مي زند.
نشريه آتلانتيك نيز معتقد است اوباما بلوف مي زند و در اين زمينه با اسرائيل همسو و هماهنگ است.
اين نشريه نوشت: نيكسون مي گفت بايد عليه حريف زياده روي كنيد و حتي به شكل خودتخريبي پيش برويد. اين امر قدرت فراواني در مذاكرات به شما مي دهد. اين نوع بلوف زني بخشي از مقدمات و مذاكره اي است كه در مسائل بين المللي بيشتر صدق مي كند. اما در مورد مسئله ايران بايد به پيامدهاي سياست بلوف زني توجه كرد. ايراني ها بشدت پيچيده هستند و در آستانه نظامي كردن برنامه هسته اي قرار گرفته اند. شيوه بلوف براي مقدمه چيني مذاكره چندان مناسب امروز نيست.
پايگاه اينترنتي بالاترين نيز در واكنش به اظهارات اوباما تصريح كرده است: اگر فكر مي كنيد اوباما اهل حمله نظامي به ايران است سخت در اشتباهيد. در بازي پوكر يك بلوف زن خوب زماني موفق است كه طرف مقابل نفهمد وي دارد بلوف مي زند. دوستاني كه پوكر بازي مي كنند اين را خوب مي دانند. وقتي حريف فهميد شما بلوف مي زنيد ديگر كارتان ساخته است و مي بازيد بدجور هم مي بازيد. حكايت اوباما است كه ديگر صغير و كبير مي دانند از پشت كنار آمده و در جلو صحنه هارت و پورت مي كند كه بله گزينه نظامي روي ميز است. پدرجان! تو اگر اين كاره بودي تا به حال تكاني به خودت داده بودي. اوباما هم اينكاره نيست فقط چون دستش رو شده است مي گويد ما حمله نظامي مي كنيم. اوباما جان! شما اينكاره نيستي. عقب تر بايست نور بيايد.

 


صفحه (14)


صفحه (3)


صفحه (2)

     


(صفحه(12(صفحه(6(صفحه(15(صفحه(11(صفحه(5(صفحه(16(صفحه(13(صفحه(4(صفحه (2.3.14