(صفحه(12(صفحه(10(صفحه(6(صفحه(9(صفحه(7(صفحه(8(صفحه(15(صفحه(11(صفحه(5(صفحه(16(صفحه(13(صفحه(4(صفحه (2.3.14


سه شنبه 28 مهر 1388- شماره 19490
 

صفحه (14)

صفحه (3)

صفحه (2)

     
در رثاي سردار شهيد شوشتري سلام بر تو اي مرد بزرگ !
گزارش مستند كيهان از پشت صحنه جنايت بلوچستان
حجت الاسلام حسينيان: طرح وحدت ملي فتنه اي جديد براي گريز طراحان آشوب است
راز اين بلوغ
نمايندگان مجلس شوراي اسلامي: آمريكا و انگليس عوامل اصلي جنايت سيستان و بلوچستان هستند
پاسخ هاي صفار هرندي به حاميان موسوي در دانشگاه تهران: موسوي را براي جبران فضاحت هايش ياري كنيد
خارج از دستور



در رثاي سردار شهيد شوشتري سلام بر تو اي مرد بزرگ !

محمد صرفي
من المؤمنين رجال صدقوا ما عاهدوا الله عليه فمنهم من قضي نحبه و منهم من ينتظر... و حاج نورعلي از مردان مؤمني بود كه رداي سرخ شهادت در صبح روزي پاييزي انتظار او را مي كشيد. آن هنگام كه رفيق و فرمانده اش حاج احمد كاظمي به جوار قرب الهي رفت، صبح روزي باراني اما دلگير بود. او از پرواز عرفه جا مانده بود و تو گمان مكن كه آن جا ماندن اتفاقي بوده است. مرگ در بستر؟! فكرش را هم نكن. حاج نورعلي شهادت مي خواست و مي گفت نمي خواهم در بستر بميرم. مي خواهم در راه خدا تكه تكه شوم. اول از همه مانند مقتدايم عباس علمدار، دستم قطع شود و سپس زمين را از خونم رنگين كنم.
او برات سعادت را سالها قبل از پيشواي خود حضرت امام(ره) گرفته بود. در پايان جنگ، وقتي منافقين غافلگيرانه به خاك وطن يورش مي آورند، حاج نورعلي از اولين فرماندهاني بود كه خودش را از جبهه هاي جنوب به منطقه درگيري مي رساند. كشور و مسئولين در شوك هستند و خيلي ها نمي دانند مهاجمين چه كساني اند. حاج احمد آقا با شوشتري تماس مي گيرد و وضعيت را جويا مي شود و مي گويد امام همينجا در كنار من هستند و مي خواهند بدانند آنجا چه خبر است و وضعيت چگونه است. نورعلي گزارش مي دهد و اطمينان، كه تا ما هستيم خواب شوم منافقين تعبير نخواهد شد. امام به او مي گويد؛ شايد من در اين دنيا نتوانم براي شما كاري كنم اما برايتان آرزوي شهادت دارم و قول مي دهم در آن دنيا شفاعتتان كنم.
هفت بار مجروح شده بود؛ تير و تركش و شيميايي. نگذاشته بود حتي كساني هم كه سالها با او بودند خبردار شوند. در نظامي گري سخت گير بود. معتقد بود نظامي بايد چنان باشد كه دشمن از هيبتش بترسد. وقتي راه مي رفت، جوانها بايد پشت سرش مي دويدند. روح مرد جنگ و جبهه و خاكريز، ابعاد ديگري هم داشت. شيران روز مي توانند زاهدان شب باشند، پس چه جاي تعجب اگر بداني حاج نور علي، با غزليات حافظ و مولوي حال خوشي داشته است.
شايد هنوز هم آن پارچه سفيد در اتاقش باشد. همان كه هر وقت از رازش پرسيدند طفره رفت تا اينكه در دل شب غافلگيرش كردند و فهميدند ردايي است كه در نماز شب بر دوش مي اندازد. به حضرت امام(ره) علاقه اي عجيب داشت و هر وقت از كنار مرقدش مي گذشت، اينگونه ابراز ارادت مي كرد: سلام بر تو اي مرد بزرگ!
ارادتش به امام ريشه درمعرفت ولايت داشت و از همين رو بود كه مي گفت اگر كسي مي خواهد راه را گم نكند بايد در خط ولايت باشد تاكيد داشت كه رهبر معظم انقلاب را «امام خامنه اي» خطاب كند.
نورعلي اهل يكي از روستاهاي نيشابور بود، صاف و ساده و بي آلايش. به روستازاده بودنش افتخار و هميشه از آن ياد مي كرد و مي گفت اين درجه ها و پست ها نمي تواند مرا بفريبد. مي گفت به زادگاهم كه مي روم اين لباس ها را درمي آورم، بيل به دست مي گيرم و روي زمين كار مي كنم، بايد زمين را آباد كرد.
محاسنش سپيد شده بود. شايد ديگر وقتش بود كه به خانه مي رفت و نوه هايش را روي پايش مي نشاند و استراحت مي كرد، اما مگر جهاد و مجاهد بازنشستگي دارد؟ به خدمت در مناطق مرزي و محروم علاقه داشت تا نشستن در پايتخت و فرمان راندن. زبان همه ايراني ها را مي فهميد. با كردها، كردي و با آذري ها، آذري سخن مي گفت، كه او اهل درد بود و زبان اهل درد يكي است. كردها هنوز هم او را به كاك نورعلي مي شناسند و قله هاي سپيد كردستان از او خاطره ها دارند.
وقتي از اوايل امسال عزم جنوب شرق كرد، مي دانست كه ريشه اين ناامني ها و مشكلات جاي ديگري است. در يكي از شهرهاي سيستان و بلوچستان با ماشين شخصي دور مي زد كه به همراهش گفت؛ اين مردم محرومند و گناهي ندارند. بايد طوري به آنها رسيدگي و مشكلاتشان را حل كرد كه به سمت كارهاي خلاف نروند. من اگر اينجا مسئوليت داشتم، تا جايي كه مي توانستم به اين مردم خدمت مي كردم.
به سران طوايف مي گفت به اين لباس و درجه ها نگاه نكنيد، من هم مثل شما روستازاده ام و از جنس خودتان هستم. در اتاق من، براي شنيدن مشكلات شما هميشه باز است. هر مشكلي داريد با من مطرح كنيد.
به درستي دريافته بود مشكلات منطقه جنوب شرق را بايد اهالي و مردم همان منطقه حل كنند. اينگونه بود كه با ريش سفيدان و سران قبايل بارها نشسته و نان و نمكشان را خورده بود و بالاخره هم جان خود را بر سر اين پيمان گذاشت.
خون شهيد شوشتري و يارانش بر لباس مقدس سبزشان پاشيد، درست مانند لباس سپيد سران بلوچي كه از خون سرخ شد. اين سبز و سپيد و سرخ در هم آميختند و متحد شدند تا پرچم ايران را بسازند و ثابت كنند كه مزدوران بيگانه نه به شيعه رحم مي كنند و نه به سني. آنها وحدت را نشانه رفته اند. همان چيزي كه از آن وحشت دارند. به همين خاطر بود كه حاج نورعلي مي گفت، نبايد بين مردم خط آذري و كرد و بلوچ و عرب و فارس كشيد، ما همه فرزندان يك وطنيم؛ايران.
حالا تو با تمام زخم هايت رفته اي و ما مانده ايم با غم فراق.
سلام بر توي اي مرد بزرگ!
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
¤ با تشكر از برادران امير مسعوديان و اصغر نيكخو كه با بغض و اشك راوي روايت اين بزرگ مرد شدند.

 



گروه تروريستي ريگي چگونه شكل گرفت و از كجا حمايت مي شود؟
گزارش مستند كيهان از پشت صحنه جنايت بلوچستان

سرويس سياسي-
اقدام وحشيانه گروهك تروريستي جندا... به سركردگي عبدالمالك ريگي كه خود يك پادوي ساده براي سرويس هاي غربي است، در به شهادت رساندن جمعي از فرماندهان سپاه پاسداران و سران برخي قبايل محلي در منطقه «پيشين» شهرستان سرباز سيستان و بلوچستان بار ديگر بر ضرورت شناخت عقبه فكري و مالي حمايت كننده از اين گروهك، براي مقابله و جلوگيري از تكرار چنين حوادث تلخي افزوده است.
دو روز پيش در جريان برگزاري همايشي با محوريت وحدت ميان برادران اهل تسنن و تشيع در منطقه پيشين، يك تروريست انتحاري با منفجر كردن خود، باعث شهادت سردار نورعلي شوشتري، جانشين فرمانده نيروي زميني سپاه پاسداران انقلاب اسلامي و فرمانده قرارگاه قدس اين نيرو، سردار محمدزاده، فرمانده سپاه سيستان و بلوچستان، فرماندهان سپاه ايرانشهر، سرباز و تيپ اميرالمؤمنين(ع) و برخي سران قبايل اين منطقه شد كه تا ديروز از سوي منابع رسمي آمار نهايي شهداي اين حادثه تروريستي 41 تن اعلام شده است.
ساعتي پس از وقوع حادثه كه برخي كارشناسان احتمال بمب گذاري را هم در آن منتفي نمي دانند، گروهك تروريستي جندا... به سركردگي عبدالمالك ريگي با انتشار بيانيه اي رسماً مسئوليت اين اقدام را پذيرفت. همچنين سايت وابسته به اين گروهك، نام تروريست اين حادثه را «عبدالواحد محمدي سراواني» اعلام كرد.
مقامات رسمي كشورمان بلافاصله پس از اين حادثه تروريستي برخي كشورهاي غربي از جمله دستگاه هاي اطلاعاتي آمريكا، انگليس، رژيم صهيونيستي و دستگاه اطلاعاتي پاكستان (ISI) را به عنوان حاميان اين گروهك و طراحان اصلي اين عمليات تروريستي معرفي كردند.
سرلشكر «محمدعلي جعفري» فرمانده كل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي ديروز بار ديگر با محكوم كردن اين اقدام تروريستي در اين باره اعلام كرد: «مدارك جديدي كه نشان مي دهد گروه تروريستي ريگي تحت پوشش و حمايت سازمان هاي اطلاعاتي آمريكا، انگليس و پاكستان هستند كشف شده است.
در همين رابطه بسياري از رسانه هاي غربي نيز دستگاه هاي اطلاعاتي غرب را متهم اصلي حادثه تروريستي منطقه پيشين شهرستان سرباز اعلام كردند.
شبكه تلويزيوني فرانس 24 دراين باره گزارش داد: گروهك جندا... عامل آمريكا و پاكستان براي بي ثبات كردن ايران است.
اين شبكه با اشاره به متهم شدن غرب به دست داشتن در اين حادثه تروريستي از سوي مقامات جمهوري اسلامي ايران اذعان كرد: «زماني كه با كارشناسان درباره اين مسئله گفت وگو مي كنيم مي گويند اين امر يعني حمايت غرب از جندا... فرضيه اي است كه نمي توان آن را رد كرد، زيرا جندا... به نوعي آلت دستي سهل الوصول است كه درگذشته توسط آمريكا و پاكستان براي ايجاد ناامني در ايران مورد استفاده واقع شده است...
شبكه تلويزيوني «راشا تودي» روسيه هم دراين باره اعلام كرد: قدرت هاي غربي حمايت مالي از گروه جندا... را با هدف فشار بر جمهوري اسلامي ايران انجام مي دهند.
روزنامه انگليسي تايمز، يكي ديگر از رسانه هاي غربي است كه به دست داشتن غرب در حوادث اخير سيستان و بلوچستان اعتراف كرد.
اين روزنامه در گزارشي پيرامون اين حادثه تروريستي نوشت: «شواهد زيادي درباره حمايت غرب از گروه جندا... وجود دارد.»
در ادامه اين گزارش آمده است: اتهامات مقامات ايران مبني بر حمايت غرب از گروه شورشي جندا... ممكن است آنطور كه به نظر مي رسد عجيب نباشد.
تايمز در پايان گزارش خود مي نويسد: علت اين كه ايران دولت هاي انگليس و آمريكا را به تامين مالي و حمايت گسترده از جندا... متهم كرده اين است كه در سال هاي اخير گزارش هايي از منابع مطلع در سازمان جاسوسي آمريكا (سيا) فاش شده كه مي گويند كاخ سفيد از اين گروه حمايت مالي مي كند تا به نارضايتي در ايران دامن زده شود. اشاره تايمز احتمالا به گزارش سيمور هرش در نشريه نيويوركر در اين باره است كه به آن اشاره خواهيم كرد.
چندي پيش نيز، خبرگزاري رويترز در گزارشي اعلام كرده بود كه مقامات آمريكايي در ترغيب يك گروه تروريستي به نام جندا... به رهبري عبدالمالك ريگي براي انجام اقدامات تروريستي در داخل خاك ايران دست دارند.
شبكه «اي بي سي» هم در گزارشي به اين نكته اعتراف كرده بود كه آمريكا به «عبدالمالك ريگي» كمك مالي مي كند و سازمان سيا با وي از سال 2005 روابط نزديك دارد.
ساندي تايمز و نيويوركر هم چندي پيش مفصلاً گزارش داده بودند كه گروهك تروريستي ريگي وابسته به آمريكاست.
«سيمور هرش» نويسنده مشهور هفته نامه نيويوركر كه برخي افشاگري هاي او مانند ماجراي زندان ابوغريب بازتاب هاي جهاني داشته است، دو سال پيش در گزارشي از برنامه ريزي 400 ميليون دلاري سيا براي انجام عمليات تروريستي و خرابكارانه در ايران پرده برداشته بود.
در اين گزار ش تاكيد شده بود كه كنگره آمريكا اواخر سال 2007 به صورت محرمانه با درخواست رئيس جمهور آمريكا (جورج بوش) براي اختصاص يك بودجه 400 ميليون دلاري جهت گسترش عمليات هاي مخفيانه با هدف بي ثبات كردن ايران موافقت كرده است.
سيمور هرش به اين نكته اشاره كرده است كه مسايلي مانند همكاري با گروه هاي مخالف ايران و تغذيه مالي آنها بخش اصلي اين پروژه مخفيانه است كه در داخل و خارج ايران اجرا مي شود. وي حمايت مالي از گروه تروريستي جندا... را يكي از ابعاد همكاري با گروه هاي مخالف جمهوري اسلامي ايران دانسته بود و به نقل از «رابرت بائر» مامور سابق «سي آي اي» تاكيد كرده بود كه جندا... يكي از گروه هايي است كه به صورت ويژه از حمايت مقامات آمريكايي بهره مند است.
با نگاهي به چگونگي ايجاد گروهك تروريستي جندا... به راحتي مي توان به عقبه عقيدتي و مالي حمايت كننده از اين گروهك پي برد.
گروهك تروريستي جندا... وابسته به عبدالمالك ريگي در سال 2005 ميلادي با ايده استعمار پير (انگليس) تشكيل شد، و از اين تاريخ مستقيما از سوي مقامات آمريكايي تشويق، هدايت و راهنمايي مي شده تا يكسري اقدامات تروريستي در داخل ايران انجام دهد.
در همين رابطه، يك مقام ارشد دولتي آمريكا اذعان كرده است كه گروه هايي همچون جندا... نقش كمكي براي آمريكا داشته اند و مناسب است كه در اين زمينه با چنين گروه هايي معاملاتي صورت گيرد.
همچنين به عقيده منابع اطلاعاتي ايران، نيروهاي اين گروهك تروريستي از سوي سازمان جاسوسي رژيم صهيونيستي (موساد) با تداركات سرويس اطلاعاتي پاكستان (ISI) و حمايت مالي دستگاه اطلاعاتي عربستان سعودي آموزش مي بينند و در تاييد اين مطلب بايد يادآوري كرد كه پس از حادثه تروريستي سال گذشته در مسجد اميرالمومنين زاهدان پايگاه خبري «نهرين نت» به نقل از منابع آگاه در پيشاور در اين رابطه نوشت: دستگاه هاي اطلاعاتي عربستان سعودي، فعاليت عمليات هاي محرمانه خود را به طور چشمگيري افزايش داده و ظرف سه ماه اخير بر دامنه شبكه ارتباطي خود در پاكستان به ويژه در پيشاور افزوده است.
اين منابع تاكيد كردند كه اطلاعات به دست آمده در شهر پيشاور حاكي است كه دستگاه هاي اطلاعاتي عربستان سعودي به طور مستقيم در حمايت كامل از گروهك جندالله در عمليات تروريستي در استان سيستان و بلوچستان ايران و نيز اجراي عمليات تروريستي در برخي از كشورهاي حوزه خليج فارس، دست دارند.
به گفته اين منابع گروهك جندالله، ارتباط مستقيم با دستگاه هاي اطلاعاتي عربستان سعودي دارد و از حمايت مالي رياض برخوردار است. اين حمايت ظاهرا تا جايي رسيده كه به رسانه هاي وابسته به آل سعود دستور داده شده است عمليات هاي تروريستي عبدالمالك ريگي را پوشش خبري دهند. در همين راستا، شبكه تلويزيوني العربيه كه در دبي مستقر است، همواره اقدام به پخش فيلم عمليات تروريستي گروهك جندالله و انجام مصاحبه اختصاصي با سركرده اين گروهك كرده است.
اين منابع تصريح كردند كه كميته مشتركي شامل افسران دستگاه هاي اطلاعاتي در «سي.آي.اي» و نيز افسراني از دستگاه هاي اطلاعاتي عربستان سعودي براي ارائه تمامي اشكال حمايت از اين گروه تشكيل شده است كه هدف از آن ايجاد ناامني و بي ثباتي در ايران است.
اساسا تئوري ايجاد ناآرامي مرزي همزمان با شكل گيري و فعاليت گروهك تروريستي پژاك در شمال غرب كشور و تجزيه طلبي در خوزستان از اهداف اصلي دشمن در حمايت از گروهك تروريستي ريگي به شمار مي آيد.
فعال شدن سرويس هاي اطلاعاتي غربي در مرزهاي ايران خصوصا در مناطق گسل قومي را هم مي توان از موارد مرتبط با اين موضوع برشمرد.
بنابراين عمده ترين اقداماتي كه اعضاي اين گروهك با همراهي و پشتيباني سرويس هاي جاسوسي غربي مي زنند عبارتند از: تجارت موادمخدر، آدم ربايي و اخاذي، جاسوسي و در نهايت ناامن كردن مرزهاي جنوب شرقي ايران و همچنين تجزيه طلبي.

 



حجت الاسلام حسينيان: طرح وحدت ملي فتنه اي جديد براي گريز طراحان آشوب است

رئيس فراكسيون انقلاب اسلامي مجلس، طرح وحدت ملي و برون رفت از وضعيت فعلي كشور را انحرافي خواند و گفت: اين طرح ها فتنه اي جديد براي گريز از تخلفاتي است كه طراحان آشوب هاي پس از انتخابات انجام دادند.
به گزارش فارس، حجت الاسلام روح الله حسينيان نماينده مردم تهران و رئيس فراكسيون انقلاب اسلامي مجلس ديروز در گفتگو با خبرنگاران پارلماني از طرح وحدت ملي و طرح موسوم به برون رفت انتقاد كرد.
رفسنجاني اگر صادق است
دست از حمايت متخلفين بردارد
وي در پاسخ به سؤالي در خصوص طرح موسوم به برون رفت از وضعيت كشور كه توسط هاشمي رفسنجاني ارائه شده گفت: اگر هاشمي رفسنجاني صادق است دست از حمايت متخلفين بردارد تا در اين صورت جامعه به وحدت برسد.
حسينيان در پاسخ به سؤال ديگري در مورد طرح حكميت كه منتسب به آيت الله مهدوي كني است، نيز اظهار داشت: كساني كه سخنان رهبر معظم انقلاب را نپذيرفتند و مقابل قانون اساسي ايستاده اند پايبند به قضاوت آيت الله مهدوي كني نيز نيستند.
وي ادامه داد: نبايد ساده انديشي كنيم و چنين مباحثي مبني بر اينكه آنها پايبند به حكميت آيت الله مهدوي كني خواهند بود، ساده انديشي بيش نيست.
حسينيان سپس در پاسخ به سؤالي در خصوص طرح وحدت ملي در كشور اضافه كرد: سؤال اساسي اين است كه مي خواهيم با چه كساني وحدت كنيم؟ آيا با كساني كه در مقابل نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران ايستادند، فتنه كردند و نيز كشور را به آشوب كشاندند مي خواهيم وحدت كنيم؟
وي با تأكيد بر اينكه كساني كه در مقابل نظام اسلامي ايستادند هيچ اعتقادي به وحدت نيز ندارند خاطرنشان كرد: بالاخره بايد ملاك هايي براي تفاهم وحدت باشد تا وحدت بر اساس آن شكل بگيرد. «ما با كساني كه مقابل نظام اسلامي ايستادند بايد بر سر چه موضوعي وحدت كنيم؟»
رئيس كميسيون سياست داخلي و امور شوراهاي مجلس شوراي اسلامي تأكيد كرد: نظام اسلامي يك انتخابات باشكوه برگزار كرد و عده اي در مسير انتخابات كارشكني و خونريزي به پا كردند و كشور را به آتش و خون كشيدند از اين رو اين افراد مجرم هستند و بايد با كساني كه چنين جرم بزرگي مرتكب شدند برخوردي قانوني و قاطع صورت بگيرد.
خط دهنده اصلي
طرح موسوم به وحدت ملي
حسينيان در ادامه با انتقاد از طرح رضايي موسوم به وحدت ملي تأكيد كرد: او نبايد با طرح چنين مسائلي سخيف خود را ضايع كند و نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران را زير سؤال ببرد.
وي در پاسخ به سؤال خبرنگاري مبني بر اينكه آيا محسن رضايي از هاشمي رفسنجاني رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام خط مي گيرد گفت: قطعاً همينطور است.
حجت الاسلام حسينيان ادامه داد: هيچ كس با وحدت ملي مخالف نيست. مهم اين است كه محسن رضايي روزي طرح دولت ائتلافي را مطرح مي كند و امروز نداي طرح وحدت ملي را سر مي دهد از اين رو معلوم است كه اين طرح ها از كجا نشأت مي گيرد.
نماينده مردم تهران در خانه ملت در پاسخ به سؤالي درباره اينكه ملاك هاي شما براي وحدت چيست خاطرنشان كرد: ملاك من همان هايي است كه اين افراد در مقابلش ايستادند؛ مگر رهبر معظم انقلاب اسلامي بارها بر تن دادن به قانون تأكيد نكردند؟ اما اين افراد جز قانون گريزي چيزي از خود بروز ندادند.
وي در ادامه به مباحث خوارج در زمان حكومت اميرالمؤمنين (ع) اشاره كرد و متذكر شد: خوارج شعار «لاحكم الا لله» سر مي دادند كه امام علي(ع) در پاسخ به آنها مي فرمودند: اين حكم حق است كه از آن باطل برداشت مي كنيد. امروز كساني طرح وحدت ملي را مطرح مي كنند كه متأسفانه وحدت كشور را بهم زدند.
حسينيان تصريح كرد: اين افراد نه تنها وحدت كشور را از لحاظ نظري بلكه از نظر عمل بر هم زدند و موجب درگيري، آتش سوزي و نيز خونريزي در كشور شدند و حال اين افراد وحدت ملي را مطرح مي كنند.
رئيس فراكسيون انقلاب اسلامي مجلس ادامه داد: يك پرچم جمهوري اسلامي ايران برقرار شده و همه بايد زير اين پرچم بيايند و كساني كه از زير اين پرچم رفته اند بايد توبه كنند و به دامن جمهوري اسلامي بازگردند.
رضايي وحدت ملي را
از خود شروع كند
حسينيان خطاب به محسن رضايي از مدعيان طرح وحدت ملي گفت: معتقدم كه آقاي رضايي بايد وحدت ملي را از خود شروع كند چرا كه سايت تابناك كه منتسب به ايشان است، جز پراكندن تخم اختلاف در كشور به دنبال كار ديگري نيست.
وي با اشاره به تهمت ها و توهين هاي سايت منتسب به محسن رضايي گفت: بهتر است رضايي طرح وحدت ملي را از برخورد با سايت خود آغاز كند.
فتنه گران طلبكار شده اند
حسينيان در ادامه با بيان اينكه هيچ مرزي براي وحدت قائل نيستيم گفت: آنهايي كه از دامن جمهوري اسلامي ايران رفته اند و مقابل نظام فتنه كردند بايد توبه كنند نه اينكه طلبكارانه بگويند با ما مذاكره كنيد.
وي تأكيد كرد: با توجه به اطلاعاتي كه دارم طرح وحدت ملي جز فتنه اي جديد براي گريز از تخلفاتي كه طراحان آشوب داشتند چيز ديگري نيست.
نماينده اصولگراي مجلس هشتم در پاسخ به سؤال ديگري در مورد تحقق توصيه رهبر معظم انقلاب مبني بر دفع حداقلي و جذب حداكثري نيز گفت: سخنان ايشان هيچ ربطي به اين مسائلي كه من گفتم ندارد؛ مقام معظم رهبري، رهبر انقلاب و كشور هستند و هيچكس هم مانع از آن نيست كه افراد زير چتر رهبري بيايند و قانون اساسي كه ميثاق ملي ما است را بپذيرند.

 



راز اين بلوغ

اميرحسين فردي
بلندي و هيبت يك كوه، هرگز از دامنه آن قابل رؤيت نيست، گيرم كه سرت را آن قدر بالا بگيري تا عنقريب كلاهت بيافتد. براي مشاهده عظمت كوهي كه ساعاتي قبل از يال و قله اش عبور كردي، بايد از آن فاصله بگيري، دور و دورتر شوي، آن گاه برگردي و نگاهش كني. در آن صورت مي تواني به شوكت و شكوه آن پي ببري، و از اين كه توانسته اي برفرازش بايستي و دشت و دامنه زير پايت را تماشا كني، از يال هاي بلند و پرتگاه هاي عميق آن بگذري، حسي خوش آيند، توأم با اعتماد به نفس به تو دست مي دهد، شايد هم در باورت نگنجد اين تو بوده اي كه از شانه هاي آن كوه سركش گذشته اي و آن را پشت سرگذاشته اي.
آنچه كه در خرداد 88، پس از انتخابات رياست جمهوري، در ايران رخ نمود، حادثه خطرناك و عظيمي بود كه ناگهان پيش پاي ملت سبز شد. مثل كوهي مخوف و پر از صخره و پرتگاه، در مسير انقلاب سينه سپر كرد، تا آرزوهاي متعالي ملت بزرگ ايران، در پاي آن كوه مخوف تلنبار بشود و راه به جايي نبرد، آن قدر كه مردم از ادامه مسير پشيمان بشوند، عقب گرد كنند و از آرمان ها و اهداف انقلابي خود چشم بپوشند.
اين مانع بزرگ، اين سنگ و صخره هاي دهشتناك، پيش پاي هر ملت ديگري سبز مي شد، بي گمان راه بازگشت را پيش مي گرفتند و از ادامه مسير باز مي ماندند. اما مردم فهيم و شجاع ايران، با كمترين تلفات و لطمه، سبكبال از فراز كوه فتنه عبور كرد و بار ديگر توانمندي بي مثال خود را به نمايش گذاشت. از بامداد پيروزي انقلاب اسلامي مردم ايران به اين سو، انواع و اقسام دام ها و دامچاله ها را در مسير حركت تكاملي اين ملت پهن كردند. اما مردم، با تدبير و درايت، همه آن موانع را يكي پس از ديگري پشت سرگذاشتند و راه خانه خورشيد را در پيش گرفتند. از كودتاهاي خشن و زمخت نوژه و قطب زاده بگير تا جنگ 8 ساله و جنايات رجوي و بني صدر و اين آخرين كه از نوع نرم و اسفنجي شيوه هاي براندازانه بود، در اين سرزمين و در اين برهه تاريخي آزمايش شد، اما همه آنها ناموفق بود. ملت، تيزبين تر و آبديده تر شدند و به بلوغ سياسي رسيدند، از همين رو، دشمنان خارجي و داخلي انقلاب دستخوش هذيان هاي سياسي و افسردگي هاي مزمن شده اند. به معني واقعي سرگيجه گرفته اند، نمي دانند با اين نظام زيبا و نهضت چشم نواز، چه بايد بكنند، هر نوع سحر و جادو و مار و موري كه در آستين داشتند رو كردند، اما همه آنها دود شدند و به هوا رفتند. آنچه كه در كف واقعيت باقي ماند، ملتي بزرگ، مؤمن به آموزه هاي اسلام بود.
حال پرسش اينجاست؛ راز و رمز اين ميزان از پيروزي ها در چيست؟ اگر گفته شود در اسلاميت اين ملت است، كه ملت هاي ديگر هم مسلمانند. پس چرا آنها زير يوغ استعمار دست و پا مي زنند و تحقير مي شوند، اما ملت ما با حفظ استقلال و آزادي خود، هر لحظه زورگويان جهاني را تحقير مي كند؟
پاسخ پرسش بالا اين است: رمز پيروزي ملت ايران، در پيروي از رهبري الهي، يعني ولي فقيه نهفته است، آن راز بزرگ و جانمايه همه توفيق ها در همين نكته نهان است؛ اطاعت عاشقانه از ولي امر. پيروزي انقلاب اسلامي بر رژيم وابسته پادشاهي، از زماني شروع شد كه ملت ايران، با امام خميني، به عنوان ولي فقيه، بيعت كردند و در كوران حوادث، بر پيمان خود استوار ماندند. اكنون نيز، مردم با همان مرام و مسلك، با اشارات و ارشادات ولي فقيه زمان، فتنه ها و توطئه ها را، يكي پس از ديگري، از كار انداخته و به سوي فردايي پر از پيشرفت و اميد گام برمي دارند. دشمن كه پي به اين راز بزرگ برده است، به تضعيف جايگاه رهبري مي كوشد، كه فتنه اخير ترجمان زبونانه آن اراده باطل بود. در اين رويارويي، نه تنها موقعيت رهبري تضعيف نشد كه به رغم تصور خام خيالانه دشمن، مهر رهبري، در دل ها عمق بيشتري يافت و بر شمار دلدادگانش افزوده شد.

 



نمايندگان مجلس شوراي اسلامي: آمريكا و انگليس عوامل اصلي جنايت سيستان و بلوچستان هستند

نمايندگان مجلس شوراي اسلامي در بيانيه اي با محكوميت اقدام تروريستي اخير در سيستان و بلوچستان، آمريكا و انگليس را عوامل اصلي جنايت شرق كشور دانستند.
متن كامل اين بيانيه كه در نشست علني ديروز مجلس شوراي اسلامي قرائت شد به شرح زير است:
آمريكا و انگليس كه ضديت آنها با ملت بزرگ ايران و نظام مقدس جمهوري اسلامي بارها به اثبات رسيده و از زمان حضور در كشورهاي همسايه به مراتب بيشتر شده است، يكبار ديگر با بكارگيري مزدوران جنايتكار خود دست به اقدام تروريستي ديگري زدند و جمع ديگري از فرزندان رشيد و گرانقدر ملت را به شهادت رساندند. گرچه چهره هاي درخشان دوران دفاع مقدس و سرداران سرافراز سپاه پاسداران انقلاب اسلامي همانند سردار شهيد شوشتري فرمانده قرارگاه شرق و جانشين فرماندهي نيروي زميني سپاه و سردار شهيد محمدزاده فرمانده سپاه پاسداران سيستان و بلوچستان و جمعي از فرزندان غيور شيعه و سني ملت ايران به شهادت رسيدند و اين سرمايه عظيم از دست رفت، اما بدون ترديد خون پاك اين شهداي عزيز بر اتحاد و انسجام مردم شريف سيستان و بلوچستان خواهد افزود و ريشه هاي تروريسم را از ميان خواهد برد.
ما نمايندگان ملت بزرگ ايران در مجلس شوراي اسلامي ضمن عرض تبريك و تسليت به محضر مقام معظم رهبري و ملت بزرگ ايران و مردم شريف استان سيستان و بلوچستان و خانواده هاي محترم و معظم اين شهداي گرانقدر اين جنايت وحشيانه را به شدت محكوم مي نماييم و از همه مسئولان امنيتي و قضايي مي خواهيم با حداكثر قاطعيت، جديت و سرعت با عوامل اين جنايت وحشيانه برخورد نمايند.
در پايان قرائت اين بيانيه نمايندگان مجلس با سردادن شعار مرگ بر آمريكا و مرگ بر انگليس از مفاد اين بيانيه حمايت كردند.
ادامه بررسي جزئيات لايحه هدفمند كردن يارانه ها
نمايندگان مجلس شوراي اسلامي در بخشي از نشست علني ديروز خود به بررسي بندهاي ديگري از لايحه هدفمند كردن يارانه ها پرداختند.
بر اين اساس پيشنهادات زيادي درباره ماده 3 لايحه كه به اصلاح قيمت آب و فاضلاب اختصاص دارد ارائه شد ولي اغلب آنها با راي منفي اكثريت مواجه شد.
نادري نماينده شيراز، توكلي نماينده تهران، مفتح نماينده رزن، جان عباسپور نماينده بوئين زهرا، نجف نژاد نماينده بابلسر و ميرتاج الديني نماينده تبريز برخي از پيشنهاددهندگان ديروز مجلس درباره ماده 3 اين لايحه بودند.
از بين پيشنهادات مطرح شده تنها پيشنهاد توكلي و قادري مبني بر حذف 2 عبارت «ارزش اقتصادي» و «از حوزه هاي آبريز» از تبصره يك ماده 3 مبني بر اينكه دولت مكلف است قيمت تمام شده آب را در هر يك از حوزه هاي آبريز بر اساس ارزش اقتصادي آن و با در نظر گرفتن هزينه هاي تامين، انتقال و توزيع با رعايت بازده تعيين كند به تصويب نمايندگان رسيد.
بازهم اصلاح
آئين نامه داخلي مجلس
در ادامه جلسه علني ديروز، طرحي با قيد دو فوريت از جانب برخي نمايندگان براي اصلاح آئين نامه داخلي مجلس ارائه شد.
دو فوريت اين طرح كه به دنبال قانونمند كردن تذكرات شفاهي نمايندگان به مسئولان اجرايي است با استقبال اكثر نمايندگان همراه نشد و فقط يك فوريتش به تصويب وكلاي ملت رسيد. البته در صورت تصويب نهايي اين طرح، آئين نامه داخلي مجلس بايد مجدداً اصلاح شود. اين در حالي است كه هنوز يكسال از اصلاح آئين نامه داخلي مجلس در دوره هشتم نمي گذرد و لذا معلوم نيست اگر قرار باشد هر سال آئين نامه اصلاح شود در پايان چهار سال دوره هشتم چند بار ديگر اين آئين نامه بايد درد تيغ جراحي بهارستان نشينان را تحمل نمايد.
بهر حال در اين طرح در روزهايي كه مجلس جلسه علني دارد حداكثر 5 نفر از نمايندگان ثبت نام كننده به قيد قرعه مي توانند به مدت حداكثر 3 دقيقه به رئيس جمهور، وزرا و مسئولين موضوع اين ماده در خصوص مسائل بين المللي، ملي و منطقه اي مهم تذكر شفاهي بدهند.
همچنين در صورت تصويب نهايي طرح، تنظيم زمان ارائه تذكرات با رئيس جلسه است. در صورتي كه تذكرات ارتباطي با هيئت رئيسه نيز داشته باشد، رئيس جلسه مي تواند پاسخ لازم را ارائه دهد.
طبق اين طرح هيچ يك از نمايندگان نمي توانند در مدت يك ماه بيش از يك بار تذكر شفاهي به مسئولان اجرايي داشته باشند.
شهادت سرداران سپاه
بر همدلي امت اسلام مي افزايد
نايب رئيس اول مجلس شوراي اسلامي تاكيد كرد: شهادت سرداران سپاه پاسداران و مردم بي گناه بر آگاهي، ايمان، مقاومت، دورانديشي، وحدت و همدلي امت اسلام خواهد افزود.
به گزارش فارس، محمد حسن ابوترابي فرد در آغاز جلسه صحن علني طي سخناني با اشاره به شهادت جمعي از سرداران سپاه پاسداران انقلاب اسلامي ايران و تعدادي از هموطنانمان در سيستان و بلوچستان، تاكيد كرد: اين جنايت هولناك كه مستقيماً با حمايت آمريكاي جنايتكار و مزدوران او شكل گرفت، گامي در جهت تحكيم صفوف ملت بزرگوار ايران و پيوند ناگسستني شيعيان و اهل سنت در ام القري جهان اسلام بود.
وي با خطاب قرار دادن سران استكبار تصريح كرد: به سران استكبار و مزدوران داخلي و خارجي آنها بايد بگوييم قطعاً ايران اسلامي مسير عزت و اقتدار خود را خواهد پيمود و دست در دست امت اسلام در سراسر گيتي در برابر زياده خواهي هاي استكبار خواهد ايستاد.
ابوترابي فرد افزود: اين گونه اعمال ددمنشانه نه تنها در اين حركت پرافتخار نقشي ايفا نخواهد كرد بلكه در آگاهي، ايمان، مقاومت، دورانديشي، وحدت و همدلي امت اسلام خواهد افزود.

 



پاسخ هاي صفار هرندي به حاميان موسوي در دانشگاه تهران: موسوي را براي جبران فضاحت هايش ياري كنيد

وزير سابق فرهنگ و ارشاد اسلامي خطاب به هواداران موسوي گفت: موسوي اكنون به دنبال راهي مي گردد كه از اين بن بست خارج شود و هواداران وي بايد كمك كنند تا او فضاحت هاي اخير خود را جبران كند.
محمد حسين صفار هرندي وزير سابق فرهنگ و ارشاد اسلامي به همراه ناصر قره باغي كارشناس مسائل سياسي، عصر ديروز در نشست «سوءتفاهم بزرگ » در تالار شهيد چمران دانشكده فني دانشگاه تهران حضور يافت.
صفار هرندي پس از روبرو شدن با فريادهاي عده اي كه با شعارهاي خود قصد داشتند مانع از برگزاري مراسم شده و از سخنراني وي جلوگيري كنند، ترجيح داد به شعارهاي اين افراد پاسخ داده و اين شعارها را زير سوال ببرد.
وي با اشاره به حمايت تعدادي از حاضرين در سالن از موسوي اظهار داشت: بنده هم يك دوره اي مانند شما همين احساسات را نسبت به آقاي موسوي داشتم و حتي آن را بيان مي كردم و در اين انتخابات نيز برخي به دليل سوابق انقلابي و علاقه به امام به سراغ موسوي رفتند چون مردم با مفهوم خط امام مشكلي ندارند.
صفارهرندي افزود: كساني كه خط نوراني پيروي از امام خميني را در كشور بنا كردند، استحقاق تمجيد و تشويق را دارند اما اكنون سوال من اين است كه چرا همان افرادي كه اين راه را بنا نهاده اند از خود دفاع نمي كنند و جالب اين است كه اولين تجديد نظرها در مورد ماجراي تسخير لانه جاسوسي آمريكا، از سوي امثال عباس عبدي اتفاق افتاد.
وزير سابق فرهنگ و ارشاد اسلامي با تاكيد بر اينكه كسي مشكلي با خط امام ندارد، اضافه كرد: امروز مشكل بر سر مصاديق است، همه مي گويند كه خط امام خوب است اما شما كه دم از خط امام مي زنيد چرا در مقابل مهاجراني كه همين چند روز پيش عليه امام موضع گيري كرده بود، اعتراضي نمي كنيد.
صفارهرندي در پاسخ به شعار تعدادي ديگر كه دولت فعلي را دولت كودتا مي ناميدند، با طرح اين سوال كه تبعيت از راي 24 ميليون كودتا است يا 13 ميليون؟، گفت: سوال اصلي اين است كه چرا موسوي عليرغم تمام دعوت هاي مكرر در دوره هاي قبلي در انتخابات شركت نمي كرد اما در اين دوره حاضر شد به عرصه وارد شود.
وي در ادامه يادآور شد: موسوي خودش جواب اين سوال را داده و در دوره هاي قبل اعلام كرده بود كه در شرايطي كه جامعه پذيرش جريان جامعه را ندارد، من چرا وارد شوم، اما شاهديم كه موسوي در سال 87 عليرغم اين نظر وارد عرصه انتخابات شد وكانديداتوري خود را پذيرفت.
وزير سابق فرهنگ و ارشاد اسلامي با بيان اينكه موسوي قبلا اعلام كرده بود كه تمام دوستان من در دهه 60 تجديد نظرطلب شده اند، تصريح كرد: با توجه به اين موارد اين بار موسوي احساس كرد كه شرايط براي تجديد يك دولت انقلابي مساعد شده كه احمدي نژاد اين شرايط را فراهم كرده بود.
صفارهرندي با تاكيد بر اينكه به نظر بنده موسوي فريب خورد، اظهار داشت: در ايام انتخابات موسوي ديد كه مردم با شعارهاي انقلابي همراه شده اند و در اين شرايط حس كرد اداره كشور با انگيزه هاي انقلابي ممكن است و به همين دليل در انتخابات حاضر شد.
به گزارش فارس وي با بيان اينكه در ابتدا موسوي بدون مشاركت و مجاهدين وارد رقابت هاي انتخاباتي شده بود، يادآور شد: بعد از چند سفر انتخاباتي و زماني كه ديد كسي با موسوي همراه نشده، اعضاي مشاركت به وي گفتند كه احمدي نژاد نسخه اصلي انقلابي گري در شرايط كنوني است و شما نسخه بدلي هستيد كه مردم به آن اعتنا نمي كنند.
وزير سابق فرهنگ و ارشاد اسلامي ادامه داد: به نظر بنده اگر نقش دولت نهم فقط همين باشد كه اين اميدواري را براي موسوي ايجاد كرده كه در سال 88 نيز مي تواند از گفتمان انقلاب استفاده كند، بايد به آن دست مريزاد گفت.
صفارهرندي در ادامه سخنان خود گزيده اي از نامه كروبي خطاب به منتظري را بازخواني كرد و گفت: كروبي در اين نامه به منتظري در خصوص نفوذ عناصر ليبرال مانند نهضت آزادي در ميان اطرافيانش هشدار داده بود و از او انتقاد كرده بود. وي با انتقاد از شعارهايي كه 24 ميليون راي دهنده به احمدي نژاد را فريب خورده مي خواند، تصريح كرد: من پيشنهاد مي كنم دوستان بسيج با هزينه شخصي بنده زمينه مسافرت اين دوستان به مناطقي در جنوب كرمان را فراهم كنند تا اينها نيز تفاوت دولت نهم را با دولت هاي قبلي درك كنند.
وزير سابق فرهنگ و ارشاد اسلامي در ادامه يادآور شد: شهرستان هايي در جنوب كرمان وجود داشت كه قبلا خيابان آسفالت هم نداشت اما در دولت نهم آسفالت شد و در همان جاها 90 درصد از مردم به احمدي نژاد راي دادند.
صفارهرندي در ادامه سخنان خود در خصوص شايعاتي كه پيرامون تعداد كشته شدگان حوادث اخير مطرح مي شود، خاطرنشان كرد: از ميان نزديك به 40 نفر كشته شدگان حوادث اخير 10 نفر بسيجي بودند اما 20 نفر ديگر مردم مظلومي بودند كه گرفتار حادثه سازي فتنه انگيزان شدند و 10 نفر باقيمانده نيز افرادي هستند كه معلوم نشده به دست چه كساني كشته شده اند. اما من اينجا مي گويم كه در اين حوادث بسيجي ها مقتول صحنه بودند و شما بايد به دنبال قاتل باشيد. وي به انتخابات سال 76 و رئيس جمهور شدن خاتمي اشاره كرد و افزود: بايد بررسي كنيد كه شرايط اجتماعي آن زمان چگونه بود كه منجر به انتخاب خاتمي شد زيرا مردم در آن شرايط گمان مي كردند كه قرار است دوره هاشمي بعد از سال 76 نيز ادامه يابد.
وزير سابق فرهنگ و ارشاد اسلامي گفت: در شرايطي كه مردم مي خواستند از فشار 8 ساله دولت هاشمي رها شوند و به دنبال يك تغيير بودند، آن زمان مهاجراني پيشنهادي براي تمديد 4 ساله رياست جمهوري هاشمي رفسنجاني برخلاف قانون داده بود.
صفارهرندي در ادامه با بيان اينكه مردم گمان كرده بودند كه خاتمي نماينده تغيير است، يادآور شد: برخلاف انتظار مردم، اصلاح طلبان از فرصت در اختيار گرفتن قدرت به خوبي استفاده نكردند و شرايطي را فراهم كردند كه همه به اين نتيجه رسيدند كه بايد از شر اصلاحات راحت شوند.
وي با بيان اينكه از سال 82 اصلاح طلبان در تمام انتخابات ها شكست خورده اند، ادامه داد: ميانگين مشاركت مردمي در سالهاي اخير نسبت به گذشته بالا رفته و ركورد مشاركت نيز توسط دولتي شكسته شده كه مخالفان به آن اتهام كنار گذاشتن راي مردم را مي زدند.
صفارهرندي خطاب به هواداران موسوي تصريح كرد: شما ديگر كار موسوي را سخت نكنيد چون اكنون خودش به دنبال فردي مي گردد كه از اين بن بست خارج شود پس شما به او كمك كنيد تا اين فضاحت را جمع كند. هر چند كه برخي از ريش سفيدان نيز كه براي حل مشكل به ميدان آمده اند، به دنبال نجات موسوي هستند. وي با بيان اينكه من بين نسل جوان دانشجو و تحريك كنندگان آنها تفاوت قائل مي شوم ادامه داد: نسل جوان شرف دارد به كساني كه ذهن جوان را از آلودگي پر مي كنند و خودشان آلوده هستند. ما با شما دانشجويان سرانجام روزي توافق خواهيم كرد اما هرگز با تحريك كنندگان شما كنار نمي آييم.

 



خارج از دستور

باز هم تاخير و بي نظمي در مركز قانون گذاري
جلسه علني ديروز مجلس شوراي اسلامي درغياب لاريجاني و تعدادي از نمايندگان با يكساعت تاخير آغاز به كار كرد.
همچنين در زمان برگزاري جلسه نيز سر و صدا و بي نظمي در مجلس مشهود بود. اين وضعيت در جلسه روز يكشنبه هم وجود داشت و به رغم تذكر نمايندگان، لاريجاني آن را نپذيرفت و گفت: من شلوغي نمي بينم.
البته در نشست ديروز و در غياب لاريجاني دستگاه هاي الكترونيكي مجلس هم خراب شد و داد نمايندگان را در آورد.
به گزارش فارس جلاليان نماينده دير و كنگان با بيان اينكه اين دستگاه ها براي ما اسباب دردسر شده اند، از هيئت رئيسه خواستار بررسي اين وضعيت شد.
سنايي نيز در تذكري گفت: اگر اين دستگاه ها ايراد دارد يك بار براي هميشه آنها را اصلاح كنيد. كواكبيان هم در خصوص خرابي اين دستگاه ها تصريح كرد: جالب است كه علي رغم عدم حضور لاريجاني در جلسه، اسم وي به عنوان نماينده حاضر در دستگاه ها ثبت شده است.
گفتني است لاريجاني به همراه تعدادي از نمايندگان دو روز است كه براي حضور در اجلاس اتحاديه بين المجالس در ژنو به سر مي برد.

 


صفحه (14)


صفحه (3)


صفحه (2)

     


(صفحه(12(صفحه(10(صفحه(6(صفحه(9(صفحه(7(صفحه(8(صفحه(15(صفحه(11(صفحه(5(صفحه(16(صفحه(13(صفحه(4(صفحه (2.3.14