(صفحه(12(صفحه(10(صفحه(6(صفحه(9(صفحه(7(صفحه(8(صفحه(15(صفحه(11(صفحه(5(صفحه(16(صفحه(13(صفحه(4(صفحه (2.3.14


یکشنبه 3 آبان 1388- شماره 19494
 

صفحه (14)

صفحه (3)

صفحه (2)

     
قوطي عطار ! (يادداشت روز)
در مصاحبه با يورونيوز لاريجاني: ايران دست خون آلود اوباما را نمي فشارد
بشكه (گفت و شنود)
كيهان و خوانندگان
احمدي نژاد: دولت چندين سخنگو خواهد داشت
البرادعي: براي مذاكره با ايران نبايد پيش شرط تعيين كرد
نقل قول مخدوش رسانه ها از رئيسي
پالس هاي تازه «مشاركت» براي خدمت به آمريكا در چالش هسته اي (خبر ويژه)
به نام گفت وگوهاي جهاني براي پيوند سكولارها و روشنفكران ديني (خبر ويژه)
بايدن: منافع آمريكا در حمايت از دموكرات هاي ايراني است (خبر ويژه)
ديروز سوژه جوك هاي ما بود امروز اسم رمز سكولاريسم است (خبر ويژه)
اسرائيل: از توقف غني سازي به خريد و فروش اورانيوم 20 درصدي رسيده ايم (خبر ويژه)
طرح صهيونيستي- سعودي براي اشغال تنگه باب المندب و تجزيه يمن (خبر ويژه)



قوطي عطار ! (يادداشت روز)

1- حضرت امام(ره) بارها بر اين نكته تاكيد مي فرمودند كه قدرت هاي استكباري مفهوم واقعي واژه هاي ارزشمند را تغيير داده اند و اين واژه ها را در راستاي منافع سلطه گرانه خود تعريف كرده و به كار مي گيرند؛ «الفاظ به كلي از محتواي خود خالي شده. شما- اين را من عرض مي كنم- شما خودتان برويد دنبالش ببينيد كجا يك لفظي از قبيل اين الفاظي كه متعارف بوده، عدالت، عدالت اجتماعي، طرفداري از حقوق بشر و... محتواي خودش را دارد... اگر پيدا كرديد به من هم بگوئيد تا استفاده كنم! ولي مطمئن باشيد كه در قوطي هيچ عطاري اين چيزهايي كه اينها مي گويند نيست». صحيفه امام ، جلد16، صفحه 433
امام راحل(ره) در ادامه همين سخنان و به عنوان شاهد مثال از شكست سنگين و پرتلفات ارتش عراق كه همان روزها اتفاق افتاده بود ياد كرده و اقدام صدام در اهداي نشان شجاعت به فرماندهان شكست خورده و بي لياقت بعثي را نمونه زنده اي از اين بازيگري مي دانند كه با هدف تقويت روحيه فرماندهان عراقي و پنهان كردن شكست سنگين ارتش عراق از نگاه مردم اين كشور و افكارعمومي جهانيان صورت پذيرفته بود. ايشان مي فرمايند؛
«نشان پيروزي هم محتواي خودش را از دست داده، اصلاً كلمه پيروزي، مفاد خودش را از دست داده است، مرتيكه- اشاره به صدام- عقب رانده شده، توي دهنش زده اند و بيرونش كرده اند، مي گويد ما پيروز شديم!»
2- «كنت تيمرمن» مسئول سابق ميز ايران در سازمان اطلاعات و امنيت آمريكا -CIA- و مدير اجرايي «بنياد دموكراسي براي ايران» معتقد است، اهداي جوايز بين المللي به مخالفان جمهوري اسلامي ايران، مي تواند القاكننده بي توجهي ايران به موضوعي باشد كه جايزه آن به مخالفان اين رژيم تعلق گرفته است و در توضيح ديدگاه خود مي گويد؛ وقتي به فلان داستان نويس، كارگردان، پژوهشگر و يا فعال سياسي كه به مخالفت با جمهوري اسلامي ايران شهرت دارد، جايزه شجاعت، دفاع از حقوق بشر، آزادي بيان و... داده مي شود، اين جايزه قبل از آن كه نشانه شايستگي و امتياز ضروري براي دريافت اينگونه جوايز باشد، افكارعمومي جهانيان را متوجه نقض حقوق بشر، سانسور و فقدان آزادي بيان در جمهوري اسلامي ايران مي كند!
جين شارپ- تئوريسين كودتاهاي مخملي- نيز در كتاب معروف خود با عنوان «از ديكتاتوري به دموكراسي» بر نظريه اي مشابه با ديدگاه «كنت تيمرمن» اصرار مي ورزد. و رامين جهانبگلو جاسوس اعتراف كرده «سيا» تاكيد مي كند كه در تماس هاي پي درپي و دوجانبه با برخي از اصلاح طلبان ايراني و جرج سوروس و بنياد آمريكايي وودرو ويلسون، افراد شناخته شده اي از گروه اپوزيسيون را براي دريافت اينگونه جوايز به بنيادهاي آمريكايي و اروپايي معرفي مي كرده است و...
«ادوارد هرمان» يكي از منتقدان سياست سلطه جويانه آمريكا طي مقاله اي با اشاره به دهها نمونه مستند مي نويسد:«جوايز بين المللي در كنار سازمان هاي بين المللي و معاهدات بين المللي، از جمله ابزارهاي بسط سلطه آمريكا و وارد كردن تعداد هرچه بيشتري از افراد به جرگه كساني است كه براي دفاع از سلطه آمريكا خود را متعهد مي دانند.»
3- هفته گذشته بنياد تازه تاسيسي به نام «گفت وگوي جهاني» اعلام كرد اولين جايزه خود را به آقاي محمد خاتمي و داريوش شايگان اختصاص داده و اين دو كه به طور مشترك برنده اين جايزه شده اند در ژانويه سال 2010 طي مراسمي در كپنهاگ، پايتخت دانمارك جايزه خود را دريافت خواهند كرد. اهداي اين جايزه- آنگونه كه خواهد آمد- قبل از آن كه نشانه شايستگي ها و امتيازات دريافت كنندگان جايزه در موضوع مورد اشاره باشد، نشانه شكست سنگين توطئه اخير آمريكا و متحدانش عليه ايران اسلامي است و از اين روي اهداي اين جايزه مشترك به رئيس جمهور سابق و داريوش شايگان- يكي از مهره هاي شناخته شده و تابلودار در ضديت با اسلام و انقلاب اسلامي- بي آن كه اهداكنندگان خواسته و يا متوجه باشند، اعتراف به اقتدار جمهوري اسلامي ايران و پاي بندي نظام به آموزه هاي اسلامي و انقلابي و اقرار به ناتواني آمريكا از مقابله با آن است... موارد زير در اين باره گفتني است؛
الف: داريوش شايگان كه به طور مشترك با آقاي خاتمي نامزد دريافت جايزه «گفت وگوي جهاني»! شده است، سوابق زير را در كارنامه خود دارد؛
مشاور دفتر فرح پهلوي، عضو كد دار ساواك، مسئول دفتر رضا پهلوي در آمريكا، سردبير نشريه «ايران نامه» اشرف پهلوي، داراي دهها سخنراني و نوشته در حمايت از رضاخان پهلوي، همكار بنياد آمريكايي وودرو ويلسون، داريوش شايگان به فحاشي عليه حضرت امام(ره) معروف است. او در نوشته ها و سخنراني هاي متعدد خويش- مراجعه كنيد به جلد هشتم كتاب نيمه پنهان از انتشارات دفتر پژوهش هاي كيهان- بارها به صراحت از اسلام به عنوان ديني كه فاقد كارآيي است ياد كرده! و بر ضرورت تسليم در برابر آمريكا تاكيد ورزيده است. داريوش شايگان طي مقاله اي در روزنامه زنجيره اي جامعه- 28ارديبهشت ماه 77- مي نويسد: «... اصطلاحي در بين اروپاييان رايج شد كه: اگر نمي توانيم با آنها بجنگيم، پس به آنها ملحق شويم... ممكن است گفته شود پيوستن به آنها و همراه شدن با آنها وابستگي است. اما بايد توجه داشت كه مشكل وابستگي بحث كاملا كهنه شده است...»
ب: بنياد تازه تاسيس «گفت وگوي جهاني» مي توانست جايزه ياد شده را تنها به آقاي خاتمي اهداء كند و يا نفر مشترك را از ميان كساني برگزيند كه به دشمني و كينه توزي آشكار با اسلام و انقلاب و امام و حمايت بي پرده از وابستگي ايران به آمريكا مشهور و معروف نباشد، ولي با انتخاب داريوش شايگان و اهداي جايزه مشترك به خاتمي و او، به گونه اي آشكار علت اصلي اهداي اين جايزه را براي افكار عمومي جهانيان توضيح مي دهد و آن، اعلام صريح و بي پرده اين نكته است كه جايزه ياد شده نشانه پايان موفقيت آميز پروژه استحاله خاتمي و شكار قطعي وي براي به كارگيري در اردوگاه دشمنان اسلام، انقلاب و امام(ره) است. آيا اهداي مشترك جايزه مزبور به خاتمي و شايگان مي تواند تعريف و مفهوم ديگري غير از اين داشته باشد؟!
ج: خاتمي اگرچه طي چند سال گذشته و مخصوصاً در جريان فتنه اخير نشان داد كه رويكردي نه فقط متفاوت، بلكه متضاد با نظام و انقلاب و امام(ره) پيدا كرده است ولي كماكان داعيه همراهي با نظام اسلامي را دارد و هنوز به صراحت، خروج قطعي خود از اردوگاه انقلاب را اعلام نكرده است. پذيرش جايزه مورد اشاره و قبول اشتراك با يكي ازجرثومه هاي پليد و دشمنان تابلودار حضرت امام(ره) نظير داريوش شايگان مي تواند به مفهوم اعلام خروج كامل وي از اردوگاه ايران اسلامي تلقي شود. سايت هاي داخلي و خارجي وابسته به كودتاي مخملي و روزنامه هاي زنجيره اي با آب و تاب از اهداي جايزه «گفت وگوي جهاني» به خاتمي و شايگان ياد كرده اند و بي آن كه به اهداف شناخته شده از اهداي اين جايزه اشاره كنند و يا درباره هويت داريوش شايگان چيزي به روي خود بياورند، به اين جايزه افتخار!! نيز كرده اند. و اما، اگر آقاي خاتمي با اعلام خروج كامل خود از اردوگاه نظام و انقلاب و امام(ره) موافق نيست، بايد به صراحت- كه در مقابله با دشمنان كمتر از ايشان ديده شده- از دريافت اين جايزه خودداري كند... اين گوي و اين ميدان!
4- اهداي جايزه ياد شده به آقاي خاتمي در حالي كه فتنه اخير با شكست رسوايي برانگيزي روبرو شده است، پيام حمايت آمريكا و متحدانش از سران فتنه نيز تلقي مي شود و قبل از هرچيز نشانه نااميدي كامل دشمنان بيروني از كارآمدي فتنه اي است كه طراحي كرده و به صحنه آورده بودند. چرا كه وقتي دشمن به اهرم هاي بي ارزش و دم دستي نظير اهداي جايزه فلان از سوي فلان بنياد تازه تاسيس و بي نام و نشان به  دست اندركاران فتنه اخير متوسل مي شود، كمترين ترديدي باقي نمي ماند كه طراحان فتنه به آخر خط رسيده اند.
5- دانمارك طي چند سال اخير با انتشار دهها كاريكاتور موهن عليه رسول خدا(ص) و اصرار دولت اين كشور بر ادامه اين اقدام به عنوان يكي از كينه توزترين كشورهاي اروپايي نسبت به اسلام و ملت هاي مسلمان شناخته مي شود. تا آنجا كه در بسياري از كشورهاي اسلامي و از جمله ايران شاهد اعتراض ها و تظاهرات فراوان و گسترده اي عليه اين كشور بوده ايم. انتخاب دانمارك براي تاسيس بنياد «گفت وگوي جهاني» و اهداي اولين جايزه آن به خاتمي و شايگان نمي تواند با دشمني اعلام شده دولت اين كشور عليه اسلام عزيز بي ارتباط باشد. مي تواند؟!
6-اهداي جايزه صلح نوبل به شيرين عبادي نيز از يكسو با استناد به حمايت وي از رژيم شاه در قتل عام مردم مسلمان و از سوي ديگر به خاطر مقالات او عليه رزمندگان اسلام در جريان جنگ تحميلي بود. شيرين عبادي در آن مقاله ها، همصدا با صدام، جمهوري اسلامي ايران را به اعزام اجباري كودكان به جبهه! متهم كرده بود. بنياد نوبل طي توضيح مختصري درباره علت اهداي جايزه صلح نوبل به شيرين عبادي آورده بود«اين جايزه به دليل فعاليت هاي خانم عبادي در زمينه حقوق بشر و حمايت از حقوق كودكان به ايشان تعلق گرفته است»! و به محتواي مقالات مورد استناد كمترين اشاره اي نشده بود.
گفتني است كه قرار بود جايزه صلح نوبل 2003 به پاپ ژان پل دوم داده شود ولي كميته نوبل اعلام كرد؛ مخالفت پاپ با همجنس بازي، مخالفت وي با روابط جنسي قبل از ازدواج و اعتراض او به سقط جنين مانع از اعطاي جايزه صلح نوبل به پاپ شد و اين جايزه به خانم شيرين عبادي تعلق گرفت»!!
حسين شريعتمداري

 



در مصاحبه با يورونيوز لاريجاني: ايران دست خون آلود اوباما را نمي فشارد

علي لاريجاني گفت: به دليل اقدامات تروريستي اخير در ايران هم اكنون دست اوباما خون آلود است.
نماينده مردم قم در مجلس شوراي اسلامي در مصاحبه با شبكه خبري «يورونيوز» در پاسخ به سؤالي درباره تلاش اوباما براي تغيير سياست آمريكا در برابر ايران گفت: بله اوباما اعلام كرد كه مي خواهد دست همكاري خود را به سمت ايران دراز كند اما به دليل اقدامات تروريستي صورت گرفته در ايران، هم اكنون آن دست خون آلود است.
خبرنگار يورونيوز در سؤالي به رئيس مجلس ايران گفت: شما به تروريسم اشاره كرديد. در ايران انفجارهايي در چند روز گذشته به وقوع پيوست. ايران برخي از كشورهاي خارجي را متهم كرد. ممكن است شما مشخص كنيد كه آنها چه كشورهايي بودند؟
لاريجاني در پاسخ تاكيد كرد: يكي از رهبران كنوني گروه تروريستي كه پشت پرده اين انفجارهاي اخير ايران بود، به طور آشكارا اعلام كرد كه با سران آمريكا تماس ها و ديدارهايي را داشته است، متاسفانه در عراق و افغانستان، آمريكا معاملاتي را با آنها انجام مي دهد.
نماينده مردم قم در مجلس در پاسخ به سؤال خبرنگار يورونيوز مبني بر آن كه آيا ايران به طور واضح آمريكا را متهم مي كند اعلام كرد: بله من شنيده ام كه آنها اين مسئله را انكار كرده اند. من فكر نمي كنم كه آنها كار درستي انجام داده باشند.
آمريكا مي داند تروريست ها
از كجا مي آيند
وي در ادامه سؤال اين خبرنگار مبني بر آن كه واشنگتن ايران را متهم به حمايت از شورشيان و گروه هاي تروريستي عراق كرده است، تاكيد كرد: آيا شما شواهدي در اين باره داريد؟ آمريكا به طور كامل مي داند كه تروريست هاي عراق از كجا مي آيند. آنها اغلب از كشورهايي مي آيند كه با آمريكا دوست هستند. اما، ما مي دانيم و اطلاعاتي داريم مبني بر آن كه آقاي «خليل زاد» سفير سابق آمريكا در عراق مذاكرات و نشست هايي را با تروريست ها داشته است.
لاريجاني درباره قانوني بودن اقدامات حماس و «حزب الله» گفت: البته، اين دو گروه (حماس و حزب الله) با ديگر گروه ها متفاوت هستند. اين در واقع فعاليت و اقدام رسانه هاي غربي است. آنها در صدد هستند تا حزب الله و حماس را با تروريسم درهم آميزند. اين يك دروغ بزرگ است.
به حمايت از حماس و حزب الله افتخار مي كنيم
وي درباره نگراني غرب از حمايت ايران از حزب الله و حماس اعلام كرد: ما به حمايت از آنها افتخار مي كنيم. ما هيچگاه حمايت خود از اين دو گروه را انكار نمي كنيم. ما از حزب الله و حماس دفاع مي كنيم. ما شبيه آن دسته از كشورهايي نيستيم كه يك كار انجام مي دهند اما منظورشان چيز ديگري است. اسرائيل به شهرك سازي خود ادامه مي دهد. مردم فلسطين را بمباران و به آنها حمله مي كند. غزه هنوز هم تحت محاصره است. يك و نيم ميليون نفر از مردم به خدمات بهداشتي و غذا دسترسي ندارند. هم اكنون ما به زمستان نزديك مي شويم. مردم خانه هايي براي زندگي در آن ندارند. آيا اين امر، دفاع حقوق بشري است كه آمريكايي ها آن را جار مي زنند و كنفرانس هاي زيادي در اين باره تشكيل داده اند.
لاريجاني در بخشي از مصاحبه خود و درباره نقض حقوق بشر گفت: موضوعات مرتبط با حقوق بشر ارزشمند هستند و بايد جهان را نگران كنند و ما از آن استقبال مي كنيم. كشورها با جديت بايد با اين موضوع برخورد كنند. رخدادهايي كه در «ابوغريب» و «گوانتانامو» رخ داده است، چيزهايي نيست كه كسي بتواند از آنها چشم پوشي كند.
سؤالات لاريجاني
از خبرنگار غربي
لاريجاني در بخشي از اين مصاحبه و در حالي كه خبرنگار يورونيوز قصد داشت ايران را متهم به ساخت سلاح هسته اي كند گفت: طبق فتواي رهبر معظم انقلاب دسترسي به سلاح هاي كشتارجمعي حرام است. نه تنها سلاح هاي هسته اي بلكه سلاح هاي شيميايي و بيولوژيكي، اما بگذاريد من يك سؤال از شما بپرسم. آيا آمريكايي ها سلاح هاي هسته اي دارند يا خير؟
خبرنگار يورونيوز در پاسخ به اين سؤال اعلام كرد: بله آنها اين سلاح ها را دارند.
لاريجاني سپس سؤال كرد: اسرائيل چطور؟
خبرنگار يورونيوز گفت: هيچ كس نمي تواند اعلام كند كه آيا اسرائيل سلاح هاي هسته اي دارد يا خير. اين مسئله، ابهام مسئله هسته اي اسرائيل است. آيا شما فكر مي كنيد كه اسرائيل در نظر دارد تاسيسات هسته اي شما را توسط حمله از بين ببرد؟
لاريجاني در پاسخ تصريح كرد: بياييد اين تهديد را زياد جدي نگيريم. سؤال من اين است آيا فرانسه سلاح هاي هسته اي دارد؟ انگليس چطور؟ آيا ما نبايد از آن بهراسيم. چرا اين كشورها متوقف نمي شوند؟ چرا جامعه بين المللي از آن نمي ترسد؟ وقتي به ايران مي رسد، آنها اعلام مي كنند كه ممكن است ايران در آينده سلاح هاي هسته اي را گسترش دهد.
وي ادامه داد: شما مي دانيد؟... آيا شما يك آينه جادويي داريد كه به شما مي گويد كه ايران قصد دارد چيزي شبيه به آن (گسترش سلاح هاي هسته اي) را انجام دهد. شما چطور مي توانيد شخصي را بر اساس اين قصد احتمالي كه ممكن است در ذهنش داشته باشد، مجازات كنيد؟
اين خبرنگار غربي هيچ پاسخي براي اين سؤال ها نداشت.

 



بشكه (گفت و شنود)

گفت: يكي از نمايندگان مدعي اصلاحات مجلس ششم كه به آمريكا پناهنده شده است به دولت آمريكا هشدار جدي داد!
گفتم: چه هشداري؟
گفت: به دولت آمريكا هشدار داده است كه فقط در صورتي كه جنبش سبز حاكميت پيدا كند، آمريكا مي تواند به اهداف خود در ايران دست يابد و از جمله فعاليت هسته اي ايران را متوقف سازد!
گفتم: آمريكا طي 30 سال گذشته نتوانسته است هيچ غلطي بكند، چه رسد به عوامل داخلي آن!
گفت: حيوونكي قمپز در كرده!
گفتم: مورچه اي رفته بود خون بده، پرستار ازش پرسيد، چند سي سي خون ميدي؟ و مورچه بادي به شاخك هاش انداخت و گفت؛ سي سي و مي سي چيه، برو چند تا بشكه بيار!!

 



كيهان و خوانندگان

¤ آقاي كروبي به نمايشگاه مطبوعات آمد جز آنكه باعث برهم خوردن نظم اين نمايشگاه شده و عده اي از طرفداران وي عليه مباني نظام و انقلاب شعار دادند و آخر سر با فضاحت از سالن مطبوعات بيرون شد، ثمري نداشت. آيا ايشان واقعا نمي توانستند از قبل پيش بيني اين شرايط را بكنند؟
احمدي
¤ غربيان مي دانند كه جمهوري اسلامي ايران با تكيه به مباني محكم دين مبين اسلام جهش به سوي توسعه همه جانبه و پيروزي نهايي را شروع كرده است به همين دليل بي ملاحظه به هر دري مي زنند و متاسفانه برخي فرصت طلبان داخلي هم شتابزده و نابخردانه با دشمنان قديمي اسلام و ايران همسو گشته اند تيشه به ريشه آرمان هاي انقلاب اسلامي مي زنند.
ولي پور از هادي شهر
¤ هنر وسيله قدرتمندي براي ترويج اخلاق، دين و هنجارهاي صحيح در جامعه است اما متاسفانه در سالهاي اخير اكثر فيلم ها نه تنها در راستاي ارتقاي فرهنگ و اخلاق نيست بلكه دقيقا در عكس مسير تاثير مي گذارد. اين قبيل فيلم ها قابل تماشا و استفاده خصوصا براي خانواده ها نيست به طوري كه به نظر مي رسد كه با پول خودمان سم به جامعه تزريق مي كنيم. لطفا مسئولان مربوطه سري هم به سينماها بزنند.
محمدي
¤ بنده مستمري بگير راه آهن هستم كه در اوايل فروردين و ارديبهشت براي پر كردن فرم سهام عدالت مراجعه نمودم گفتند هنوز فرم نيامده است ولي با فيش حقوقي ارديبهشت فرم و زمان ثبت نام قيد شده بود با توجه به اينكه اينجانب حقوقم را از خودپردازها مي گيرم مطلع نشدم و حالا كه مراجعه مي كنم مي گويند مهلت آن به اتمام رسيده است مي گويم چه كار بايد بكنم، پاسخ قانع كننده اي نمي دهند. از مسئولين راه آهن جمهوري اسلامي تقاضا مي كنم نسبت به حل مشكل فوق راهنمايي و مساعدت نمايند.
يك مستمري بگير راه آهن
¤ بيشتر لامپهاي چراغ برق هاي خيابان گلستان واقع در فاز2 انديشه شبها خاموش اند و اين مشكل شامل ساير معابر فرعي اين فاز نيز مي شود كه بارها اين مشكل با مسئولين برق ملارد (شعبه انديشه) مطرح شده و قول مساعد داده اند ولي از اقدام عملي آنان خبري نيست. از مسئولين مربوطه تقاضا مي شود اقدام عاجلي نمايند.
جمعي از ساكنين فاز2 انديشه
¤از ماموران شهرداري تهران مي خواهم كه شعارهاي نامناسب را از روي ديوارهاي كوچه ها در منطقه 6 پاكسازي كند.
نامجو از تهران
¤لطفاً بفرمائيد تكليف كساني كه فرم اطلاعات خانواره ها براي هدفمند كردن يارانه ها را پر نكرده اند چيست؟
يك هموطن
¤از مديريت ستاد سوخت كشور جناب آقاي رويانيان تقاضا مي كنيم مشخصات شماره پلاك ملي جديد موتورسيكلت ها را سريع تر وارد سيستم نمايند مدت سه ماه است كه يك دستگاه موتورسيكلت خريده ام نه كارت مشخصات آن را دارم و نه كارت سوخت، هر گاه به اداره پست مراجعه مي كنم مي گويند شماره هاي موتور سيكلت هاي جديد هنوز واردسيستم نشده اند.
انديشگر از اهواز
پاسخ شهرداري منطقه 16
در پاسخ به درج مطلب در مورخ يكشنبه 5/7/88 جهت تنوير افكار عمومي به اطلاع مي رساند، بازسازي كامل ميدان انصاري و اصلاح روشنايي آن در حال انجام است و اصلاح انهار اين ميدان در صورت تامين بودجه تا پايان سال انجام مي گردد.

 



احمدي نژاد: دولت چندين سخنگو خواهد داشت

دكتر احمدي نژاد با اشاره به رايزني ها براي تعيين سخنگو، گفت: از اين پس دولت چندين سخنگو خواهد داشت.
محمود احمدي نژاد، رئيس جمهور روز گذشته با اعلام اين خبر كه از اين به بعد چندين سخنگو خواهيم داشت تصريح كرد: براي تعيين سخنگو با افرادي در حال رايزني هستيم كه البته چندين سخنگو خواهيم داشت به طور مثال در بخش اقتصادي يك سخنگوي مجزا و در بخش هاي ديگر نيز همينطور.
رئيس جمهور با اشاره به تاكيد مقام معظم رهبري درباره بومي كردن متون علوم انساني و توجه ويژه به اين موضوع تاكيد كرد: در شوراي انقلاب فرهنگي كميته اي ويژه در خصوص اين امر تعيين شده است.
وي با اشاره به شروع سفرهاي استاني در پايان اين هفته كه اولين آن استان خراسان رضوي خواهد بود خاطرنشان كرد: شيوه دور سوم سفرهاي استاني اين هفته اعلام خواهد شد.

 



البرادعي: براي مذاكره با ايران نبايد پيش شرط تعيين كرد

مديركل آژانس بين المللي انرژي اتمي تاكيد كرد كه غرب نبايد هيچ گونه پيش شرطي براي مذاكره با ايران تعيين كند.
به گزارش فارس، محمد البرادعي در مصاحبه اختصاصي با روزنامه فرانسوي اكسپرس در پاسخ به نخستين پرسش خبرنگار اين روزنامه مبني بر اينكه آيا شما اطمينان داريد كه ايران طرح توافق هسته اي ايران و غرب را تأييد مي كند اعلام كرد: «من نسبت به اين مسئله اميدوارم اما بايد منتظر چراغ سبز قطعي تهران بمانيم. از چندين روز پيش نشانه هاي اين تأييد گرد هم آمده اند. ايران واقعا مي خواهد به جلو پيش رود. آقاي احمدي نژاد رئيس جمهور ايران 15 روز پيش در جريان سفرم به تهران به وضوح اين مسئله را به من اعلام كرد. وي خواستار عادي سازي روابط خود با كشورهاي غربي و در مجموع عادي سازي روابط ايران با جامعه بين الملل است. وي تنها به بخشي از پازل جهان علاقه ندارد بلكه به كل آن علاقمند است. درباره نحوه توافق اين هفته وين، احتمالا مشكلات جزئي وجود خواهد داشت كه بايد حل و فصل شود.»
وي درباره نشانه ها و علائمي كه از آنها به عنوان نشانه هاي اميد براي تأييد طرح توافق ايران و غرب ياد كرد، افزود: طبيعتا در اينجا مسئله اطمينان مطرح است. نماينده ايران در سخنان خود اعلام كرد كه كشورش پيشتر تجارب بدي را در ارتباط با فرانسه به ويژه در زمينه تحويل اورانيوم غني شده پس از انقلاب اسلامي داشته است. اين بار مسئله به اطمينان مقامات ايراني مطرح است.
مدير كل آژانس اتمي در ادامه در پاسخ به اين پرسش كه شما تغيير لحن تهران را مربوط به چه چيز مي دانيد؟ تصريح كرد: «مسئله ايران از شش سال پيش به شيوه نامناسبي هدايت مي شد كه با روي كار آمدن باراك اوباما رئيس جمهور كنوني آمريكا همه چيز تغييريافت. من معتقدم كه مقامات ايراني از مدت ها پيش به دنبال آغاز مذاكرات هستند در فاصله زماني سال هاي 2003 تا 2006، دولت جرج بوش رئيس جمهور وقت آمريكا با انجام هرگونه مذاكره با ايران مخالف بود اما اين رويكرد هم اكنون تغيير كرده و همين مخالفان راضي به ديدار و گفت وگو با ايران شده اند اما در عين حال واشنگتن پيش شرط هايي را براي مذاكره تعيين كرده است. در واقع بايد بگويم در مذاكراتي كه هدفي مورد تعقيب است، نبايد پيش شرط مطرح شود.

 



نقل قول مخدوش رسانه ها از رئيسي

خبر نقل شده از قول معاون اول قوه قضائيه مبني بر «هيچ حكم اعدامي تاكنون براي اغتشاشگران صادر نشده است» مخدوش است.
چند روز قبل رسانه ها از قول خبرگزاري دانش آموزي «پانا»، اقدام به انتشار خبري مبني بر «هيچ حكم اعدامي تاكنون براي اغتشاشگران صادر نشده است» كردند.
اين خبر براساس گفت وگويي با معاون اول قوه قضائيه در بيستم مهرماه در حاشيه مراسم سالروز تأسيس سازمان بازرسي كل كشور منتشر شده بود.
اين خبر پس از 9 روز براساس برداشت هاي شخصي خبرنگار توسط پانا منتشر مي شود در حالي كه چنين مطلبي از سوي سيد ابراهيم رئيسي عنوان نشده بود.
گفتني است اطلاع رساني درباره دادگاه اغتشاشات و صدور احكام متهمان از طريق روابط عمومي دادگستري كل استان تهران صورت مي گيرد.

 



پالس هاي تازه «مشاركت» براي خدمت به آمريكا در چالش هسته اي (خبر ويژه)

عضو فراكسيون مشاركت در مجلس ششم خطاب به دولت آمريكا گفت: «تعميق جنبش سبز به موفقيت غرب در مذاكرات هسته اي با ايران منجر خواهد شد و برعكس، شكست آن به بازگشت ايران به مواضع قبلي و شكست مذاكرات منجر خواهد شد.»
به گزارش «جرس» (سايت راه اندازي شده از سوي مهاجراني، كديور، حقيقت جو و...) فاطمه حقيقت جو اين سخنان را در نشست شماري از آمريكايي ها و مخالفان ايراني در دانشگاه بوستون عنوان كرد. اين سايت، از حقيقت جو به عنوان «دكتر» ياد كرد و از قول وي نوشت: «اولويت اول آمريكا در قبال پرونده هسته اي ايران، گفتگو و پايبندي به قواعد ديپلماسي است. اولويت دوم تشديد فشارها به ايران از طريق تصويب تحريم هاي تازه و اولويت سوم حمله نظامي است. در حال حاضر آمريكا با نشان دادن جديت خود در تغيير رفتار ايران، مي كوشد به موفقيت مذاكرات هسته اي كمك كند. آمريكا در عين حال كه فعال در ميز مذاكره با ايران حاضر شده است مي كوشد تا با جلب نظر مساعد روسيه براي تشديد تحريم ها و نمايش رسانه اي بمب هاي ويرانگري كه مي تواند مورد استفاده در حمله نظامي به تاسيسات هسته اي ايران قرار گيرد، جديت خود را به ايران نشان دهد، تا ايران به تغيير رفتار در سياست خارجي وادار شود.»
وي با وجود تاكيد مجدد بر اينكه فشار و بحران در داخل ايران مي تواند باعث كوتاه آمدن در چالش هسته اي شود، گفت: رفتار ايران تاكتيكي است و مذاكرات ژنو به هيچ عنوان به معناي توقف كامل و هميشگي غني سازي در داخل نيست.
اذعان اين مشاركتي فراري به هماهنگي كامل افراطيون نقابدار داخلي با غرب و اينكه «شكست آنها شكست غرب خواهد بود» اگر چه عمق خيانت را نشان مي دهد اما به دور از ماهيت و سوابق جريان مذكور نيست هم چنان كه فراكسيون مشاركت در مجلس ششم، بيشترين تقلا را (از طريق كساني چون شيرزاد) براي اتهام پراكني عليه برنامه صلح آميز هسته اي ايران و لزوم توقف و تعطيلي آن انجام دادند و تا مرز انتشار نامه سرگشاده به رهبري براي تسليم ملت ايران در برابر بيگانگان و سر كشيدن جام زهر پيش رفتند. هماهنگي خائنانه اين جريان با آمريكا و انگليس به حدي بود كه وقتي ديپلمات هاي ايران در مذاكرات هسته اي اعلام كردند افكار عمومي ايراني زير بار امضاي پروتكل الحاقي نمي رود، طرف مذاكره كننده غربي با پوزخند گفت ما از پارلمان شما و علاقه آنها به ارائه طرح سه فوريتي براي الزام دولت به امضاي پروتكل الحاقي خبرداريم!
بوش در آخرين ماه هاي زمامداري خود با حسرت تمام گفته بود؛ ما با اصلاح طلبان براي توقف برنامه اتمي ايران به توافق رسيده بوديم اما روي كار آمدن احمدي نژاد همه چيز را به هم ريخت.
حقيقت جو از جمله عناصر ميداني آشوب هاي خياباني سال هاي آغازين دولت اصلاحات بود و به خاطر همين مواضع خائنانه از «ادوار تحكيم» به «ليست حزب مشاركت در مجلس ششم» صعود كرد و پس از لو رفتن ارتباطاتش با محافل سياسي در آمريكا به اتفاق همسرش در آن كشور اقامت گزيد.

 



به نام گفت وگوهاي جهاني براي پيوند سكولارها و روشنفكران ديني (خبر ويژه)

بي بي سي انگليس با اذعان به بي اعتباري شعار گفت وگوي تمدن ها، اعطاي جايزه اي مشترك به داريوش شايگان و محمد خاتمي را از آن جهت كه باعث نزديكي «روشنفكران سكولار و ديني» مي شود، مهم توصيف كرد. اخيراً گروهي تازه تاسيس تحت عنوان «گفت وگوهاي جهاني» در دانمارك اعلام كرد اولين جايزه خود را مشتركاً به شايگان و خاتمي اهدا مي كند.
سايت بي بي سي در گزارشي با عنوان «گفت وگوي تمدن ها؛ روشنفكري ديني و عرفي در كنار هم» نوشت: سالي كه به پيشنهاد آقاي خاتمي سال گفت وگوي تمدن ها نامگذاري شده بود، با حمله به برج هاي دوقلو و متعاقب آن حمله آمريكا به افغانستان و اشاره جورج بوش به بازگشت جنگ هاي صليبي، عملاً به سال برخورد تمدن ها بدل شد.
رسانه دولتي انگليس در عين حال اضافه كرد «اينك محمد خاتمي به عنوان روشنفكر ديني و داريوش شايگان از روشنفكران عرفي ايران در كنار يكديگر برنده جايزه اي شدند كه به اعتقاد برخي از ناظران مسائل ايران شايد بتواند زمينه نزديكي بيشتر دو طيف از روشنفكران ايراني را فراهم كند. روشنفكراني كه تلاش شان در راه گفت وگوي تمدن ها عملاً قرين موفقيتي موثر نبوده اما شايد بتوانند زمينه گفت وگوهاي داخلي روشنفكران را در اين كشور فراهم كنند.»
داريوش شايگان به خاطر سال هاي طولاني همكاري با موسسات و نشريات وابسته به فرح و اشرف پهلوي مورد انتقاد روشنفكران -اعم از ديني و غيرديني ملي گرا- بوده است. وي پيش از اين تصريح كرده كه ايده گفت وگوي تمدن ها متعلق به وي بوده و از زمان محمدرضا پهلوي، پيگيري مي شده است.
خاتمي هيچ واكنشي نسبت به نامزدي اشتراكي براي دريافت جايزه مذكور نشان نداده است. وي 6 سال پيش به درستي جايزه صلح نوبل اعطايي به شيرين عبادي را سياسي و مغرضانه خوانده بود.

 



بايدن: منافع آمريكا در حمايت از دموكرات هاي ايراني است (خبر ويژه)

معاون رئيس جمهور آمريكا به طيف وابسته در ايران اطمينان خاطر داد كه كاخ سفيد پشت آنها را به خاطر چالش هسته اي خالي نمي كند.
جو(زف) بايدن در كنفرانس مشتركي با رئيس دولت چك در پراگ اظهار داشت: ما به هيچ نيروي دموكراتيكي در ايران پشت نمي كنيم و حتي فكر قرباني كردن آنها در جريان مذاكره در مورد برنامه هسته اي ايران هم از ذهن ما عبور نكرده است.
وي از آن جهت اين دلگرمي را به جريان وابسته داد كه اخيراً برخي عناصر سرسپرده و ضد انقلاب (نظير عبادي) نسبت به معامله شدنشان در جريان مذاكرات ابراز نگراني كرده بودند.
بايدن گفت: ما به آنها پشت نمي كنيم چرا كه به ضرر منافع دراز مدت ماست ولي اين را هم مي دانيم كه نمي توانيم دموكراسي را ديكته كنيم.
اظهارات بايدن از آن جهت قابل توجه است كه رژيم استكباري آمريكا پس از جنگ جهاني دوم، اقدام به سرنگوني دولت ها و حكومت هاي منتخب ملي از جمله در ايران، شيلي، نيكاراگوئه، الجزاير، تركيه و... كرده و در مقابل، حامي كودتاگران و تعطيل كنندگان دموكراسي بوده است. در عين حال مستكبران معمولاً به نوكران خود نيز وفادار نبوده و هرگاه تاريخ مصرف آنها را رو به پايان يافته اند، در زمينه دور انداختن آنان تعلل نكرده اند كه نمونه آن را مي توان در برخورد خفت بار انگليس با رضاخان و آمريكا با صدام جست و جو كرد.

 



ديروز سوژه جوك هاي ما بود امروز اسم رمز سكولاريسم است (خبر ويژه)

آقاي منتظري از سوي نويسنده سابقاً كمونيست و اخيراً ليبرال- دموكرات شده يك سايت ضدديني و ضدانقلابي، مفتخر به دريافت عنوان آيت ا... العظماي تيزبين شد.
«رشيد-الف» عضو گروهك ادوارتحكيم كه چند سال پيش ادعاي چپ و كمونيست بودن را داشت اما ناگهان اعلام كرد كه ليبرال- دموكرات شده و كمونيسم را كنار گذاشته است. وي طي مقاله اي در سايت روز نت، با اشاره به شعار «منتظري، صانعي-روحاني واقعي» در يك تجمع بي رونق ضدانقلاب مي نويسد: طي اين سال ها سكولارها، روحانيون ناراضي، اپوزيسيون، تحول خواهان، اصلاح طلبان، مجاهدين انقلاب، نهضت آزادي و جبهه مشاركت به دفتر وي راه داشته اند... منتظري طي همه اين سالها آماج جوك هاي سياسي بود كه روشنفكران در اشاعه اش گوي سبقت از يكديگر مي ربودند و همه از حزب اللهي تا سكولار، او را ساده لوح مي دانستند ولي حالا معلوم شده كه آن شيخ ساده لوح در واقع يك آيت ا... العظماي تيزبين بوده است. حالا آن جوك ها فراموش شده اند ]![ او مرجع تقليدي اومانيست است و به همين دليل در دفاع از حقوق شهروندي بهائيان فتوا مي دهد.
وي اضافه كرد: منتظري يك اسم رمز براي جدايي دين از دولت است.
سايت ضدانقلابي روزنت كه از سوي شماري از روزنامه نگاران دوره ديكتاتوري پهلوي و نيز عده اي از عناصر فراري خارج نشين مديريت مي شود، پيش از اين هم به منتظري لقب قائدمجاهد داده بود.
آخرين شيرين كاري منتظري حمايت از قدرت هاي غربي براي فشار عليه جمهوري اسلامي و تعطيلي فناوري اتمي بود.
گروهك هايي نظير نهضت آزادي و ديگر گروهك هاي نفاق به واسطه باند مهدي هاشمي و با رخنه در بيت منتظري، زمينه جاسوسي، شب نامه پراكني، دامن زدن به اختلاف ميان مسئولان، ترور شخصيت مقامات و تخريب روحيه عمومي را فراهم كردند.

 



اسرائيل: از توقف غني سازي به خريد و فروش اورانيوم 20 درصدي رسيده ايم (خبر ويژه)

مانور ديپلماتيك هوشمندانه و مقتدرانه ايران، در مذاكرات هسته اي، محافل غربي را نگران و سردرگم كرده است.
در حالي كه شماري از اين محافل سياسي و رسانه اي ادعا مي كنند ايران براي ارسال اورانيوم غني شده خود به روسيه(براي افزايش درصد غناي آن) اعلام آمادگي كرده، صداي آمريكا تاكيد كرد: «انتظار مي رود ايران پيشنهاد ارسال اورانيوم غني شده به روسيه و فرانسه را رد كند. تهران مي گويد اگر نتواند اورانيوم مورد نياز خود را از خارج بخرد، به غني سازي تا 20 درصد خواهد پرداخت.»
راديو فرانسه هم در گزارشي اعلام كرد «ايران مايل است سوخت هسته اي لازم براي نيروگاه تهران را از خارج بخرد. ايران اين خواسته را در چارچوب پيشنهادي ارائه كرده اما اين پيشنهاد، به طرح پيشنهادي غرب پاسخي نمي دهد. در پاسخ ايران هيچ اشاره اي به انتقال اورانيوم اين كشور به كشور ديگر نشده است.»
در اين ميان سايت وزارت خارجه رژيم صهيونيستي نوشت: جمهوري اسلامي احتمالا معامله اورانيوم را به شكست مي كشاند تا بهانه داشته باشد. تاكتيك جمهوري اسلامي به درازا كشاندن گفت وگوها و يك نزاع جديد در مورد غني سازي 20 درصدي است تا موضوع اصلي(توقف كامل غني سازي در داخل ايران) را به دست فراموشي بسپارد... تحليلگران اسرائيلي از مذاكرات وين ابراز ناخشنودي كرده و آن را ترفندي گمراه كننده مي دانند. آنها توافقي از اين دست را موجب توقف برنامه اتمي ايران نمي دانند. اكنون مذاكرات به سوي يك موضوع كاملا جانبي و بي اهميت منحرف شده و آن تامين اورانيوم 20 درصد غني شده براي كوره اتمي كوچك و آزمايشگاهي در تهران است.
در اين ميان مجله آمريكايي تايم از تحقير فرانسه توسط ايران به خاطر مواضع تند ساركوزي خبر داد و نوشت: ايران در جريان مذاكرات هفته گذشته وين فرصت پيدا كرد به تلافي مواضع ساركوزي جهت دشمني و انزواي جمهوري اسلامي، يك سيلي ديپلماتيك نثار فرانسه كند و باعث تحقير ساركوزي شود.
تايم افزود: ايران با تحقير فرانسه اين كشور را سر جاي خود نشاند و خواست كه فرانسه از معامله مذكور بيرون برود زيرا تهران نمي تواند به اين كشور اعتماد كند كه به تعهدات خود عمل كند. ديپلمات هاي ايراني حتي شروع نشست ژنو را كه در مورد اين معاهده در وين برگزار شد به تاخير انداختند زيرا مي گفتند لزومي ندارد كه فرانسوي ها در جلسه حضور پيدا كنند. در نهايت گفت وگوها با حضور فرانسوي ها آغاز شد ولي ايراني ها اصرار داشتند كه فرانسه را به عنوان تامين كننده نخواهند پذيرفت. آنها افراطي ترين قدرت غربي را منزوي كردند.

 



طرح صهيونيستي- سعودي براي اشغال تنگه باب المندب و تجزيه يمن (خبر ويژه)

رژيم سعودي با رژيم صهيونيستي در طرح تجزيه يمن و تسلط بر تنگه استراتژيك «باب المندب» همداستان شده است.
به گزارش خبرگزاري قدس به نقل از شبكه العالم، سيف علي الوشلي سياستمدار پرسابقه يمني با افشاي خبر فوق گفت: صهيونيست ها با همكاري رژيم سعودي قصد دارند ضمن سيطره بر باب المندب، يمن را دچار تنگنا و در صورت امكان دچار تجزيه و چند پارچگي كنند.
وي اضافه كرد: براساس طرح مشترك صهيونيستي سعودي، حكومت عربستان كه به مدت 50 سال دشمن استراتژيك مردم يمن بوده، مي كوشد برباب المندب مسلط شود. براساس اطلاعات دقيق و شواهد تاريخي و ميداني فراوان، هم اكنون دولت سعودي مي كوشد استان حضر موت را به شكل كامل از يمن جدا سازد تا يك مجراي نفتي به سوي درياي سرخ باز كند و به اين ترتيب كشورهاي عربي صادر كننده نفت و مشتريان آنها از تنگه هرمز بي نياز شوند.
الوشلي گفت: اين سعوديها بودند كه عبدالفتاح اسماعيل رهبر جنوب يمن و متحد كننده مردم يمن در برابر طرحهاي سعودي را به قتل رساندند و ابراهيم الحمدي نخست وزير نيز كه از بخش هاي اشغال شده يمن چشم نمي پوشيد به دست سعوديها كشته شد و اكنون جانشيني دست نشانده به جاي وي بر يمن حكومت مي كند.
وشلي در ادامه گفت: سعوديها يمن را به منطقه اي براي انتشار انديشه تروريستي بدل كرده اند تا عقايد القاعده را دريك پايگاه نظامي بزرگ در خارج از كشور خود در مغز نيروهايي فرو كنند كه به عنوان فداييان سعودي به مناطق مختلف جهان فرستاده مي شوند و بنا به خواست سعودي ها در هر ماجرايي و به هر شكلي كه آنها بخواهند، عمليات تروريستي انجام دهند.
وشلي گفت: علاوه بر جيزان و نجران و عسير كه دراشغال سعودي است نيروهاي اين كشور هر روزه به مناطق داخل خاك يمن از درياي سرخ گرفته تا گوشه و كنار حضرموت نفوذ كرده و هرگونه خواسته اي را به انجام مي رسانند.
همزمان با انتشار اين خبر، روزنامه سعودي الوطن در راستاي سياست رژيم متبوعش براي فرار به جلو و كتمان خيانت اخير اين رژيم در يمن ادعا كرد: ايران در جنگ يمن دخالت مي كند و دولت عربستان بايد عليه آن كشور آتش بيفروزد.
الوطن با اظهار نگراني شاه اردن درباره هلال شيعي نوشت: آنچه ملك عبدالله شاه اردن گفت اكنون كامل شده و دايره آتش فارسي ما را از شمال عراق تا جنوب يمن محاصره كرده است. ما بايد در ايران هزاران آتش بيفروزيم.
منابع اطلاعاتي و رسانه اي تأييد مي كنند كه رژيم سعودي با تزريق دلارهاي نفتي درصدد ترويج وهابي گري و تروريسم است، كاري كه پيش از اين در پروژه راه اندازي طالبان صورت گرفت.
جست و جوي جايگزين براي تنگه استراتژيك هرمز، راهبرد چند سال اخير آمريكا، رژيم صهيونيستي و سعودي ها در منطقه بوده است. آنها همواره گفته اند مادام كه بخش عمده اي از انرژي مصرفي دنيا از تنگه هرمز و تحت نظارت ايران عبور مي كند، امكان حمله به ايران يا تحريم اقتصادي و نفتي آن وجود ندارد.

 


صفحه (14)


صفحه (3)


صفحه (2)

     


(صفحه(12(صفحه(10(صفحه(6(صفحه(9(صفحه(7(صفحه(8(صفحه(15(صفحه(11(صفحه(5(صفحه(16(صفحه(13(صفحه(4(صفحه (2.3.14