(صفحه(12(صفحه(6(صفحه(9(صفحه(7(صفحه(8(صفحه(15(صفحه(11(صفحه(5(صفحه(16(صفحه(13(صفحه(4(صفحه (2.3.14


پنجشنبه 12  اسفند 1389- شماره 19878

صفحه (14)

صفحه (3)

صفحه (2)

     
مجلس: موسوي و كروبي ضد انقلابند ، تأخير در مجازات ديگر پذيرفته نيست
خارج از دستور
تقوا ، شاه كليد حل مشكلات (1)
انجمن روزنامه نگاران مسلمان اخراجي هاي سه، 33روز و آسمان هشتم را پسنديد



گزارش كميسيون اصل 90 از توطئه 25 بهمن
مجلس: موسوي و كروبي ضد انقلابند ، تأخير در مجازات ديگر پذيرفته نيست

وكلاي ملت روز گذشته ضمن قرائت گزارش مجلس از توطئه 25 بهمن، موسوي و كروبي را ضدانقلاب و مستوجب تعقيب قضايي و برخورد قاطعانه دانستند.
به گزارش خبرنگار كيهان در جلسه علني صبح چهارشنبه مجلس، حجت الاسلام نكونام، رئيس كميسيون اصل 90، گزارش حوادث 25 بهمن را قرائت كرد. اين گزارشي است كه توسط هيئتي مركب از رؤساي كميسيون هاي پنج گانه اصل90، فرهنگي، سياست داخلي و شوراها، امنيت ملي و سياست خارجي و حقوقي و قضايي تهيه شده است.
متن كامل اين گزارش به شرح ذيل است:
گزارش از كميسيون اصل نودم (90) قانون اساسي در مورد غائله اسرائيلي، آمريكايي- انگليسي 25 بهمن 1389به مجلس شوراي اسلامي
جناب آقاي دكتر لاريجاني
رئيس محترم مجلس شوراي اسلامي
سلام عليكم
پيرو ابلاغيه حضرتعالي مبني بر بررسي آشوب مورخ 25بهمن 89 تهران و تعيين هيئت ويژه اي متشكل از رؤساي كميسيون هاي امنيت ملي و سياست خارجي، شوراها و امور داخلي، قضايي و حقوقي، فرهنگي و اصل نودم (90) قانون اساسي، كارگروهي با جمع آوري اطلاعات لازم و برگزاري نشست هايي با مسئولين دستگاه هاي امنيتي و اطلاعاتي، انتظامي، قضايي و سياست خارجي موضوع را بررسي و گزارش آن را به هيئت ويژه منعكس نمود.
اين هيئت پس از بحث و بررسي، گزارش نهايي خود را تحت عنوان «گزارش بررسي غائله اسرائيلي- آمريكايي 25 بهمن 1389» به پيوست تقديم مي دارد.
براساس اين گزارش:
1- اعمال مجرمانه و منحرفانه اي توسط خائنين به نظام جمهوري اسلامي ايران (براساس منابع و مستندات دستگاه هاي اطلاعاتي و امنيتي) صورت پذيرفته كه از آن جمله مي توان به: حضور فعالانه سازمان تروريستي منافقين با انتشار اطلاعيه ها، مصاحبه ها و اعزام نيرو، صدور بيانيه هاي مختلف توسط عناصر جريان فتنه، مصاحبه هاي حمايت آميز عوامل جريان فتنه و معاندين براي تهييج افكار عمومي، استفاده از شيوه هاي جنگ رواني، شايعه سازي و دروغ پردازي در سايت هاي داخلي، استفاده از سلاح گرم براي پروژه كشته سازي، تعرض به اموال عمومي، ايجاد رعب و وحشت و ناامني و... اشاره نمود.
2- در جريان فتنه، رئيس جمهور و وزير امور خارجه آمريكا و مقامات انگليسي و اسرائيلي بي پروا در رسانه هاي ديداري و شنيداري خود عليه نظام جمهوري اسلامي و اهداف آن مصاحبه ها و موضع گيري هاي متعددي داشته اند كه گوشه هايي از حمايت هاي پنهان و آشكار آنان در غائله ضد انقلابي 25 بهمن ديده مي شود.
3- سوءاستفاده از مناسبت هاي بعدي مي تواند خاستگاه توطئه ها و برنامه هاي آينده نظام سلطه، غرب و جريان ضد انقلاب عليه جمهوري اسلامي ايران باشد كه بايسته و ضروري است تا با تدبير و درايت نيروهاي انقلاب از فتنه انگيزي آنان جلوگيري كرد.
جمع بندي و پيشنهاد هيئت ويژه رسيدگي به شرح ذيل اعلام گرديد:
1- بي تفاوتي اصحاب سكوت موجب طمع دشمنان گرديده و اتخاذ مواضع مبهم توسط اصحاب ترديد به هيچ وجه پذيرفتني نيست. امروز حجت بر همگان تمام گشته و انتظار اين است كه به صورت قاطع و شفاف صف بندي خود را مشخص و نظام سلطه را از خود مايوس نمايند. طبيعي است كه اين انتظار از خواص جامعه بيشتر از ديگران است.
2- غائله و آشوب 25 بهمن يك نقشه و طرح كاملاً اسرائيلي- آمريكايي- انگليسي و ضد انقلابي و خائنانه عليه ملت بزرگ ايران بوده است. دعوت كنندگان و زمينه سازان و مشوقان ناامني كشور در آن روز همچون ميرحسين موسوي و كروبي و ديگران خائن به ملت، ضد انقلاب و مستوجب تعقيب قضايي و برخورد قاطعانه مي باشند.
3- هيئت منتخب با تكيه بر منابع و شواهد و اسناد و مدارك موجود و متقن، رسيدگي قضايي و تعقيب آقايان ميرحسين موسوي و مهدي كروبي و وابستگان و همراهان آنها را كه در غائله اخير نقش داشته اند، ضروري مي داند و صراحتاً اعلام مي دارد توجيهي در عدم برخورد را مجاز نمي داند.
در ختام گزارش نيز از مقام معظم رهبري (به جهت درايت و تدبير بي نظير خود)، مردم عزيز ايران اسلامي و نيروهاي نظامي، امنيتي و انتظامي و جان بركف بسيجي نيز تشكر گرديده است.
مراتب جهت استحضار و صدور دستورات لازم تقديم مي گردد.
محمد ابراهيم نكونام
رئيس كميسيون اصول نودم (90) قانون اساسي
و رئيس كميته تحقيق از غائله 25 بهمن 1389
بسم الله الرحمن الرحيم
گزارش بررسي غائله اسرائيلي- آمريكايي- انگليسي 25 بهمن 1389
همكاران گرامي، نمايندگان محترم ملت شريف ايران
به دنبال حادثه تلخ 25 بهمن ماه سال جاري و خروش يكپارچه نمايندگان مجلس شوراي اسلامي در محكوم نمودن غائله مزبور و درخواست پيگيري اين واقعه توسط هيئت ويژه اي كه رياست محترم مجلس شوراي اسلامي تعيين نمودند، هيئت فوق از رؤساي كميسيون هاي امنيت ملي و سياست خارجي، شوراها و امور داخلي، قضايي و حقوقي، فرهنگي و اصل نودم (90) قانون اساسي مجلس شوراي اسلامي تشكيل گرديد و كارگروهي را مسئول جمع آوري اطلاعات لازم نمود.
كارگروه فوق با جمع آوري اطلاعات و برگزاري نشستي با حضور مسئولين دستگاه هاي امنيتي، اطلاعاتي، انتظامي، قضايي و سياست خارجي موضوع را بررسي و گزارش خود را به هيئت ويژه منعكس نمود كه پس از بحث و بررسي، گزارش نهايي هيئت به شرح زير به اطلاع نمايندگان محترم و ملت ايران مي رسد:
جريان علني فتنه پس از انتخابات رياست جمهوري سال 88 زماني شروع شد كه جمهوري اسلامي در اوج قدرت در عرصه بين المللي بوده و دست برتر در اكثر معادلات جهاني را داشت به گونه اي كه غرب را به كرنش در برابر ايران واداشته و اتحاديه اروپا اصرار به مذاكره و ملاقات با ايران داشت.
شكست پياپي آمريكا در عرصه هاي سياسي عراق، افغانستان، لبنان، فلسطين و... حضور بيش از هشتاد درصد واجدين شرايط رأي در انتخابات دهم (بيش از چهل ميليون نفر) و برگزيده شدن رئيس جمهور با 24 ميليون رأي، همگي يك قدرت نرم ملي براي جمهوري اسلامي توليد كرده بود. راهبرد جذب حداكثري و دفع حداقلي، رهبري مقام عظماي ولايت، حضور هوشيارانه مردم در تمام صحنه ها و حمايت علما و مراجع عظام اين چالش بزرگ و فتنه عميق را خفه نموده و راهپيمايي هاي 9 دي و 22 بهمن سال 88 فتنه فوق را خاموش كرد و مردم در كنار رهبري، پيروز اين ميدان بودند.
جنبش هاي مردمي در تونس، مصر، يمن، اردن و بحرين كه شعار محوري همه آنها اسلام خواهي بود، آمريكا را در صحنه بين الملل به چالش جدي كشيد كه با فروپاشي حكومت هاي مصر و تونس، ماهيت رژيم اشغال گر قدس و منافع استراتژيك استكبار جهاني در منطقه دچار وخيم ترين بحران ها خواهد شد.
برنامه آمريكا براي مهار جنبش هاي مردمي در كشورهاي اسلامي اين است كه اولاً خود را به ظاهر طرفدار مردم اين كشورها نشان دهد، ثانياً با ايجاد يك رفرم، انقلاب آنها را تبديل به اصلاحات شكلي و جزيي نمايد. براي اجراي اين نقشه، آمريكا تلاش مي كند نشان دهد الگوي جمهوري اسلامي الگوي موفقي نيست، لذا درصدد برآمده تا با ايجاد اغتشاش در كشور، تئوري خود را به اثبات برساند. به همين جهت آقايان موسوي و كروبي مهره هاي مناسبي براي صحنه گردانان اين مأموريت در داخل كشور تشخيص داده شدند.
اسناد اطلاعاتي حاكي از آن است كه سرويس هاي آمريكا، انگليس و اسرائيل براي رسيدن به يك راهپيمايي به اصطلاح خروشان مردمي با اتاق فكر خارج نشينان جريان فتنه در انگليس و آمريكا به توافق رسيدند و آنها طي تماس هايي با سران فتنه در داخل، آنها را تحريك نمودند كه براي قضيه مصر و تونس اطلاعيه بدهند، و مردم را دعوت به حضور در خيابان ها به صورت غيرقانوني كنند.
اسناد اطلاعاتي نشان مي دهد كه آمريكا و انگليس و رژيم صهيونيستي جهت پشتيباني از اطلاعيه ميرحسين موسوي و كروبي همه گروهك هاي ضدانقلاب اعم از منافقين، سلطنت طلب ها، بهائيان و قوم گرايان را در 25 بهمن به صحنه آوردند دستگيري تعدادي از عناصر منافقين در روز 25 بهمن نشانگر اين واقعيت است. براي انجام اين مأموريت دهها شبكه اينترنتي، دهها هزار ايميل و بيش از يك ميليون و دويست هزار پيامك به داخل كشور ارسال شد.
سردمداران هيأت حاكمه آمريكا و رژيم اشغالگر قدس و انگليس با هماهنگي منافقين و سلطنت طلبان و... از فراخوان موسوي و كروبي حمايت كردند.
سران فتنه داخلي عليرغم اطلاع از اين حمايت هاي وسيع خارجي و جريانات ضدانقلاب نه تنها درخواست راهپيمايي خود را لغو نكردند و از آمريكا و ضد انقلاب اعلام برائت ننمودند بلكه بر راهپيمايي غير قانوني اصرار ورزيدند.
در صبح روز 25 بهمن ابتدائاً جواني را (باسابقه دو بار دستگيري) براي الگوسازي به سبك انقلاب تونس به بالاي جرثقيل فرستادند تا با شعار وي به نفع فتنه سبز، عده اي را براي راهپيمايي تهييج كنند. همزمان شبكه هاي تلويزيوني بيگانه و ضد انقلاب اين صحنه را به نمايش گذاشتند.
شلوغ ترين نقاط شهر به خصوص در ايام خريدهاي نوروزي به نحوي كه به طور عادي چهار راههاي ولي عصر، ميدان انقلاب، ميدان امام حسين و... در اين ساعات مملو از مردم است را براي تجمع انتخاب كردند و با انداختن ميخ درمسير اتوبوس ها و از كار افتادن تعدادي از آنها، منجر به توقف اتوبوس هاي تندرو (خط بي آرتي) شد.
پياده شدن مسافران اين اتوبوس ها و شلوغي جمعيت پياده شده، زمينه سوء استفاده و حضور اراذل و ضد انقلاب را شكل داد تا در حدود پانزده نقطه تجمع گروه هاي 50-20-50 نفري با سردادن شعار عليه مسئولين نظام و آتش زدن سطل هاي زباله ايستگاه هاي اتوبوس ماهيت ضدانقلابي خود را نشان دهند. جالب اينجاست كه هيچ كدام از شعارهاي دفاع از مردم تونس و مصر نبود. وجهه غالب اين شعارها، عليه نظام جمهوري اسلامي و ارزش هاي ملي و ديني بود.
همزمان با شروع كاريكاتور تظاهرات 25 بهمن شبكه توييتر، تلويزيون هاي ماهواره اي الجزيره، العربيه، بي بي سي، وي اواي، يورونيوز با حجم وسيعي اين تظاهرات را پوشش مي دادند، ليكن پس از گذشت يك ساعت از شروع آشوب هنگامي كه با بي توجهي مردم و عدم استقبال و حتي رويارويي مردم با آشوبگران مواجه شدند برنامه هاي خود را قطع نمودند و تصاوير آرشيوي تظاهرات مردمي در 22 بهمن و ساير مناسبت ها را به عنوان راهپيمايي گروه فتنه در 25 بهمن انعكاس دادند.
اردشير اميرارجمند رابط منافقين و نماينده ومشاور آقاي ميرحسين موسوي (كه رسماً خود را به اين عنوان معرفي نموده) و عضو ستاد انتخاباتي و كميته صيانت از آراء، با مصاحبه هاي متعدد اهداف راهپيمايي را پوشش مي داد و بعد از راهپيمايي نيز بيانيه اي به اسم آقاي موسوي منتشر كرد. اين نقش را عيناً آقاي واحدي سردبير اسبق و فراري روزنامه آفتاب يزد و مشاور خارج نشين آقاي كروبي ميهمان دائم بي بي سي فارسي نسبت به آقاي كروبي انجام داد و اطلاعيه اي به اسم ايشان تهيه و منتشر نمود.
كشته سازي، يكي ديگر از برنامه هاي آمريكا و انگليس و اسرائيل در اين جريانات بود. طبق اسناد اطلاعاتي تيمي از منافقين مأموريت كشته سازي را به عهده داشت. اين تيم پس از شهادت شهيد صانع ژاله، خبر كشته شدن وي را از طريق سرپل خارج به منافقين منتقل و بلافاصله منافقين در سايت هرانا (ساعت 8 شب) آن را منتشر مي كنند.
اطلاعات موثق حاكي از آن است كه حركت قاطع و سريع مجلس شوراي اسلامي در 26 بهمن اثرات جدي روي اتاق هاي فكر خارج نشينان و سران فتنه و جريان هاي وابسته در داخل داشته و آنها به شدت از شخصيت هايي كه به زعم ايشان تاكنون ساكت بوده و به ميدان آمده اند، ناراحتند و در اين ارتباط مصاحبه ها و تحليل هاي مختلفي را ارائه داده اند.
اعمال مجرمانه و منحرفانه خائنين:
پس از بررسي منابع و مستندات دستگاه هاي اطلاعاتي و امنيتي، موارد ذيل مشخص شد:
الف- حضور فعالانه سازمان تروريستي منافقين با انتشار اطلاعيه ها، مصاحبه ها و اعزام نيرو به داخل كشور (كه خوشبختانه اكثر آنها شناسايي و تعدادي نيز مجروح و دستگير گرديده اند)
ب- صدور دهها مورد بيانيه توسط عناصر جريان فتنه، معاند و ضدانقلاب
ج- دهها مورد اعلام حمايت هاي سردمداران كشورهاي استكباري از اقدامات ضدانقلابي در 25 بهمن
د- دهها مورد مصاحبه هاي حمايت آميز عوامل جريان فتنه و معاندين براي تهييج افكار عمومي در 25 بهمن
هيات، پس از بررسي همه جانبه به اين نتيجه رسيد كه ضدانقلاب براي رسيدن به اهداف خود، از شيوه هاي ذيل استفاده نموده است:
1- انفجار خط لوله گاز قم سه روز قبل از غائله به منظور قطع گاز تهران و ايجاد نارضايتي مردم (كه با درايت و تلاش مسئولين ذيربط موضوع مرتفع گرديد)
2- استفاده از شيوه هاي جنگ رواني
3- انتخاب معابر شلوغ تهران براي تجمع اراذل و عناصر گروهكي
4- استفاده از ميادين بزرگ تهران از جمله ميدان آزادي، فردوسي و انقلاب و شبيه سازي به قيام مردمي كشور مصر.
5- شايعه سازي در برخي از سايت هاي داخلي مبني بر «موافقت وزارت كشور براي راهپيمايي و همچنين شركت يكي از مهمانان رسمي خارجي در راهپيمايي»
6- دروغ پردازي در سايت هاي داخلي مبني بر عدم مداخله نيروهاي انتظامي در راهپيمايي 25 بهمن
7- ارسال پيامك ها و ايميل هاي فراوان از داخل و خارج در روز 25 بهمن.
8- استفاده از فضاي مجازي براي فراخوان و ارتباطات گسترده به صورت شبكه هاي هرمي.
9- نمايش اعزام فردي به بالاي دكل با نماد سبز و عكس و شعار.
10- استفاده از سلاح گرم براي پروژه كشته سازي كه منجر به شهادت بسيجي صانع ژاله و محمد مختاري و مجروح شدن ده ها تن گرديد.
11- شناسايي افراد براي ترور با هدف ايجاد اختلاف قوميتي و مذهبي.
12- تعرض به اموال عمومي، حرمت شكني، ايجاد رعب و وحشت و ناامني.
13- استفاده از سلاح هاي مختلف اعم از شكاري، جنگي و ساچمه اي و حتي گاز اشك آور و به كارگيري آنان عليه نيروهاي انتظامي و امنيتي و مردم.
گوشه هايي از حمايت پنهان و آشكار و نقش استكبار جهاني و صهيونيسم بين الملل در غائله ضدانقلابي 25 بهمن:
قبل و بعد از 25 بهمن و در همان روز رئيس جمهور و وزير امور خارجه آمريكا و مقامات انگليسي و اسرائيلي بي پروا در رسانه هاي ديداري و شنيداري خود عليه نظام جمهوري اسلامي و اهداف آن مصاحبه و موضع گيري نمودند از آن جمله:
- هيلاري كلينتون وزير امور خارجه آمريكا، دوشنبه مورخ 25/11/89 در سخناني به تمجيد از «آرمان هاي» تظاهر كنندگان ايراني پرداخت.
- رئيس رژيم صهيونيستي نيز در همايش ساليانه انجمن كل سازمان هاي يهودي ايالات متحده در مورد رويدادهاي ايران گفت:... بسيار مشمئزكننده بود ديروز ديدن گروهي از نمايندگان پارلمان ايران كه بلند شده و به نام «دموكراسي» احمدي نژاد، فرياد مي زدند كه بايد «سران فتنه» را اعدام كرد.
- يكي از كارشناسان رژيم صهيونيستي طي مقاله اي در سايت وزارت خارجه اسرائيل اعتراف كرد: شعارهاي اسلامي مردم مصر خيلي خطرناك است. اين نگراني بسيار جدي است كه واقعيت تلخ 32 سال پيش ايران در مصر تكرار شود و اسلام گراها حاكميت اين كشور متحد اسرائيل را در دست بگيرند.
وي همچنين اعتراف كرد پروژه راهپيمايي 25 بهمن، ريشه اسرائيلي دارد و تاكيد كرد كه موسوي و كروبي اگرچه ظاهرا براي حمايت از مردم مصر درخواست مجوز راهپيمايي كرده اند اما قرار بود كه در صورت صدور مجوز، شعارها عليه رژيم اسلامي ايران باشد و حمايت جمهوري اسلامي از آشوب هاي مصر محكوم شود!
- تامير پاردو رئيس جديد سرويس جاسوسي موساد نيز در همين راستا اعلام كرد: وظيفه اصلي ما تشديد «جنگ سرد» عليه رژيم اسلامي ايران و برنامه هسته اي آن است.
وي تاكيد كرد: موساد از چند سال پيش وارد يك جنگ سري خطرناك عليه برنامه هسته اي ايران به لحاظ نيروي انساني و تكنولوژيك شده است.
- نشريه فارين پاليسي نوشت: آمريكا و غرب در اغتشاشات سال 2009 در ايران سرمايه گذاري كرده بودند. اين نشريه با بيان اين كه برخي كشورهاي غربي تامين كننده هزينه هاي لازم براي آشوب در ايران پس از انتخابات رياست جمهوري بودند، تصريح كرد: آمريكا همواره به دنبال برنامه اي براي تحريك گروه هاي اپوزيسيون عليه جمهوري اسلامي بود و انتخابات رياست جمهوري سال 2009 اين فرصت را ايجاد كرد تا آمريكا سرمايه گذاري لازم براي اغتشاش در ايران را انجام دهد.
تحليلگر فارين پاليسي در عين حال خاطر نشان كرد: با وجود اين سرمايه گذاري ها و اختصاص بودجه هاي لازم، آمريكا نتوانست به اهداف مورد نظر از اين اغتشاش چند ماهه دست يابد و در نهايت جريان اپوزيسيون با ناكامي مواجه شد.
نمايندگان محترم!
ناگفته پيداست كه اميد دشمنان به پيروزي سريع الوقوع وابستگان داخلي خود چنان وسيع بود كه بر خلاف عرف رايج سياسي از كاركنان و امكانات نمايندگي هاي سياسي و سفارتخانه هاي خود در تهران نيز حداكثر استفاده را نمودند كه بازداشت جمعي از پرسنل مستقر در آنها طي آشوب هاي اخير مويد اين مدعاست.
ملاحظه مي شود كه مهم ترين هدف آمريكايي ها انتقال بحران از منطقه به داخل ايران و سبك كردن بار خود است. آمريكايي ها تصور مي كنند براي كنترل تحولات منطقه بايد ايران را به خود مشغول كنند. طرف هاي غربي بر اين باورند كه اگر داخل ايران بحراني شود، تحركات انقلابي در منطقه كه همه از الگوي ايران تاثير پذيرفته، رو به خاموشي خواهد رفت.
برنامه آينده نظام سلطه
و جريان ضدانقلاب:
بي ترديد چنانچه نسبت به غائله ضدانقلابي 25 بهمن 89 با مباشرين و مسببين اصلي آن برخورد قاطع و انقلابي نشود دشمن جري تر گشته و او را به اين فكر واخواهد داشت كه هر از چندي به امنيت و آسايش عمومي شبيخون زده و به پندار واهي خود با تحريك عوامل داخل، كشور را از مسير بالندگي هر چند به طور موقت و مقطعي بازداشته و با درشت نمايي موضوع، اذهان بين المللي را مشوه كند.
سوءاستفاده از مناسبت هاي هرچند بي ارتباط با موضوع مي تواند خاستگاه توطئه هاي بعدي غرب عليه انقلاب اسلامي باشد. از اين رو بايسته و ضروري است تا با تدبير و درايت نيروهاي انقلاب از فتنه انگيزي مزدوراني چون موسوي و كروبي آسوده گردد.
تاكنون حسب شواهد موجود، تذكارها بي نتيجه بوده و گويا بنا نيست آنها دست رد مردم به سينه خود را مشاهده و خود را تسليم حقيقت و قانون نمايند كه از مصاديق بارز اين حقيقت گريزي و عملكرد ضدانقلابي، صدور اطلاعيه تشكر از هواداران در 26 بهمن مي باشد، كه در ادامه با اتخاذ مواضع همسو با ضدانقلاب داخلي و خارجي براي راهپيمايي غيرقانوني در اول اسفند تقويت گرديد و مسئوليت ناپذيري و اراده خيانت اينان به آرمان هاي امام خميني(ره) و مردم قهرمان ايران را بيش از پيش ثابت نمود.
همكاران نمايندگان محترم مجلس شوراي اسلامي
با توجه به مطالب فوق الذكر جمع بندي و پيشنهاد هيات ويژه رسيدگي، به شرح زير اعلام مي گردد:
1- بي تفاوتي اصحاب سكوت موجب طمع دشمنان گرديده است. اتخاذ مواضع مبهم توسط اصحاب ترديد به هيچ وجه پذيرفتني نيست. امروز حجت بر همگان تمام گشته و انتظار اين است كه به صورت قاطع، شفاف و بي ابهام صف بندي خود را مشخص و اين اقدامات را محكوم و ضدانقلاب و نظام سلطه را از خود مايوس نمايند و به توقع بر حق ملت ايران پاسخ مثبت داده و بر اين منوال باقي بمانند. طبيعي است اين انتظار از خواص جامعه بيشتر از ديگران است.
2- دخالت سفارتخانه هاي خارجي و عوامل آنها در فتنه 88 و غائله 25 بهمن 89 موضوعي است كه به هيچ عنوان قابل پذيرش نمي باشد و وزارت امور خارجه مكلف است با اين جسارت ها و گستاخي هاي غيرقانوني و خارج از عرف بين المللي قاطعانه برخورد نمايد و گزارش اين اقدام خود را عاجلا به كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس منعكس نمايد.
3- شبكه هاي ماهواره اي ابزاري براي فرماندهي جريان فتنه و غائله 25 بهمن بوده كه لازم است دولت و قوه قضائيه اقدامات حقوقي و فني را براي پيشگيري و خنثي سازي اين ابزارها معمول دارند. دستگاه هاي مربوطه لازم است با مديريت و بهره گيري فعالانه از فضاي مجازي و ماهواره ها فرصت را از نظام سلطه و ضدانقلاب بگيرند.
4- شبكه مجازي، ابزاري در اختيار نظام امپراطوري خبري صهيونيستي است و از اين ابزار در راستاي اهداف تروريستي خود بهره مي جويد. لازم است وزارت امور خارجه و فرهنگ و ارشاد اسلامي، قوه قضائيه و ساير دستگاه هاي مربوطه اقدامات حقوقي و قضايي و فني را در سطح داخلي و بين المللي اعمال نمايند.
5- از كليه نيروهاي امنيتي، انتظامي و قضايي كه صادقانه مجاهدت نموده و ايثارگرانه وارد صحنه ها شدند تقدير و تشكر كرده و حمايت و پشتيباني مجدد خود را از آنان اعلام مي نمايد و بر ضرورت حفظ كارآمدي و هماهنگي بيشتر بين دستگاه ها تاكيد مي كند.
6- با تقدير و تشكر از كليه رسانه هاي متعهد به انقلاب اسلامي خصوصاً رسانه ملي، ضرورت توليد برنامه هاي بصيرت افزا به صورت مستند و هنري و مستمر را تاكيد مي نمايد.
7- نظام سلطه و فتنه گران و ضد انقلاب مي پنداشتند كه با استفاده از فشار بيرون و تحريم ها و اجراي طرح هدفمندسازي يارانه ها، موجبات نارضايتي مردم را فراهم مي آورند. لذا اميد آنان به دميدن وسوسه هاي شيطاني و ايجاد اختلاف بين مسئولين بود تا بتوانند نقشه هاي شوم خود را دنبال كنند كه با اقدام هوشمندانه نمايندگان مجلس شوراي اسلامي در تاريخ 26/11/89 اين دسيسه ها نقش بر آب گشت. انتظار مي رود در اين جهت مسئولين نظام جمهوري اسلامي خصوصاً سران سه قوه با وحدت كلمه، استكبارجهاني را مايوس نمايند.
8-اقدام وزارت كشور در عدم صدور مجوز براي راهپيمايي ضد انقلابي 25 بهمن قابل تقدير بوده و معتقديم كه تمسك به اصل 27 قانون اساسي براي كساني كه اعتقاد و التزام عملي به قانون اساسي دارند، به ضد انقلاب و جرياناتي كه عليه حقوق عمومي و امنيت ملي و در راستاي اهداف نظام سلطه گام برمي دارند.
9-غائله و آشوب 25 بهمن ماه 1389 يك نقشه و طرح كاملا اسرائيلي-آمريكايي-انگليسي و ضد انقلابي و خائنانه عليه ملت بزرگ ايران بوده است.
10-تمامي افراد و جريانات سياسي و سايت هاي داخلي و خارجي و رسانه هايي كه زمينه ساز و مبلغ و دعوت كنندگان براي شركت در غائله 25 بهمن بودند و هم چنان در آن مسير گام برمي دارند دشمنان ملت ايران و در خط آمريكا و اسرائيل و انگليس مي باشند. لجاجت و عناد سران و عوامل فتنه و كينه و بخل و دشمني آنها نسبت به بعضي از مسئولين، آنها را به زمينه سازان نقشه هاي براندازانه اسرائيلي-آمريكايي-انگليسي تبديل كرده است.
11-دعوت كنندگان و زمينه سازان و مشوقان ناامن سازي كشور در 25 بهمن و قبل و بعد از آن همچون ميرحسين موسوي و كروبي و ديگران، خائن به ملت، ضدانقلاب و مستوجب برخورد قاطعانه و قانوني مي باشند.
12-هيات منتخب با تكيه بر منافع و شواهد و اسناد و مدارك موجود و متقن، رسيدگي قضايي و تعقيب آقايان ميرحسين موسوي و مهدي كروبي و وابستگان و همراهان آنها را كه در غائله اخير نقش داشته اند، ضروري مي داند و صراحتا اعلام مي دارد مجلس و نمايندگان خانه ملت ديگر توجيهي در عدم برخورد را مجاز نمي داند. رهنمودهاي حضرت امام خميني(ره) همواره راهنماي مسئولين بوده و هست خصوصا آنجا كه در نامه 6/1/68 فرمودند: «تاريخ اسلام پر است از خيانت بزرگانش به اسلام».
31-كليه آثار زيانبار و خسارت هاي مادي و معنوي كه در نتيجه اقدامات ضدانقلابي و خائنانه مشابه 52 بهمن سال 98 در كشور ايجاد مي شود متوجه همه زمينه سازان بوده و بايستي مدعي العموم فهرست خسارت هاي مادي و معنوي چنين اقداماتي را به عنوان كيفرخواست مطرح نمايد تا در دادگاه مورد رسيدگي قرار گيرد(اقداماتي همچون فراخوان عليه امنيت ملي و ايجاد آشوب و ناامني و توسل به شيوه هاي مزورانه و حتي مسلحانه و ايجاد رعب و وحشت براي شهروندان و اهالي محل و كسبه و رانندگان و تخريب و ويراني امول عمومي و خصوصي و كشتار و جرح عده اي از هموطنان و)
41-استمرار اقدامات خائنانه و ضدانقلابي و خوش خدمتي به نظام سلطه به منزله اقدام عليه امنيت ملي، اختلال در نظم عمومي، ناديده گرفتن حقوق عمومي مي باشد و ايجاد حاشيه امن براي عناصر مفسد في الارض غيرقابل قبول است و انتظار از دستگاه هاي امنيتي، انتظامي و قضايي اين است كه با قوت، هوشمندي و قاطعيت نسبت به پيشگيري از اين گونه حوادث اقدام نمايند.
51-دستگاه قضايي مطمئن باشد ملت بزرگ ايران با تمام وجود از آنها حمايت خواهد كرد.
در خاتمه اين گزارش، جا دارد صميمانه از مقام معظم رهبري كه با درايت و تدبير بي نظير خود، جان و ذهن مردم را با معرفت و بصيرت معطر نمودند، تشكر نماييم. از ثمرات ارزشمند گفتمان بصيرت در جريانات اخير، اين بود كه سران سراب انديش فتنه پيش از محكوميت در دادگاه هاي عادي، نزد افكار و وجدان هاي بيدار گشته با نور ولايت محاكمه و محكوم گرديدند.
هم چنين از مردم عزيز و نيروهاي جان بركف بسيجي كه خالصانه در سنگر دفاع از هويت اسلامي نظام، چونان هميشه حاضر گرديدند خالصانه سپاسگزاريم.
حمد و سپاس خداوند منان را كه به ما چنين امت بصير و شجاعي عنايت نمود.
حمد و سپاس خداوند را كه امت ما را برخوردار از رهبري حكيم و مدير و مدبر و شجاع و صبور نمود.
حمد و سپاس خداوند منان را كه انقلاب اسلامي را تحت عنايت حضرت بقيه الله الاعظم(عج) به پيروزي هاي عظيم رهنمون فرمود.
والسلام عليكم و رحمه الله و بركاته
هيئت ويژه رسيدگي به غائله 52 بهمن 9813
پس از اتمام قرائت هر بند، نمايندگان شعارهاي «الله اكبر، خامنه اي رهبر» و «مرگ بر ضد ولايت فقيه» را سر مي دادند.
اين گزارش راهنماي عمل دستگاه هاي اجرايي است
رئيس مجلس هم اين گزارش را راهنماي عمل دستگاه هاي اجرايي توصيف كرد. علي لاريجاني پس از قرائت گزارش هيئت ويژه بررسي حوادث 52 بهمن با تشكر از اين هيئت و كميسيون هاي پنج گانه بررسي انجام شده را مشخص كننده و نشانگر موضع روشن آمريكايي ها و اصحاب فتنه در ماجراجويي ها عنوان كرد و با بيان اين كه اين گزارش به ريشه هاي موضوع پرداخت گفت: بر اين اساس انتظار است كه دستگاه هاي مسئول با صراحت و قاطعيت به وظيفه خود عمل كنند، اين سخن ملت است كه نمايندگان ملت براي صيانت از حقوق ملت بيان كردند.
وي افزود: اين مسأله، مسأله منافع ملت است و آقايان توجه كنند كه مجلس بر سر منافع ملت ايستادگي خواهد كرد و نمي گذارد برخي با دستاويز كردن برخي امور، منافع ملت را قرباني كنند.
لاريجاني با هشداربه ايالات متحده آمريكا در مورد رفتارش با ايران گفت: ايالات متحده بداند خانه ملت با چشماني باز تحركات آنها را رصد كرده و اجازه بازيگري كودكانه و كور را به آنها نمي دهد.
رئيس مجلس هم چنين سخنان سبك رئيس جمهور آمريكا و مسئولان آنها را ناشي از به خطر افتادن منافع آنها در برابر اراده ملت هاي منطقه توصيف كرد و افزود: بغض فشرده در گلوي آمريكا در برابر اراده مستقل ملت ايران آنها را به سرفه انداخته است و بايد بدانند كه مجلس اجازه بازيگري به منافع ملي ايران را به آنها نمي دهد.
وي تأكيد كرد: بازيگري با منافع ملي ايران امري سرسري و بزن دررويي تلقي نخواهد شد و پاسخ ايران نسبت به اين مسأله قاطع و گزنده خواهد بود.
تصويب شرايط تحصيلي براي كانديداهاي انتخابات مجلس
نمايندگان مجلس همچنين قانون انتخابات مجلس مصوب 8713 را اصلاح كردند. اهالي خانه ملت روز گذشته كليات و جزئيات طرح اصلاح تبصره 2 ماده 82 قانون انتخابات مجلس را بررسي و تصويب كردند.
محمد مهدي مفتح هنگام بررسي اين طرح پيشنهادي را مطرح كرد كه نمايندگان مجلس با آن موافقت كردند.
بر اساس مصوبه مجلس تبصره 2 ماده 82 اين قانون حذف و «حداقل 5 سال سابقه مديريت اجرايي، آموزشي و پژوهشي پس از اخذ مدرك تحصيلي موضوع بند 4 اين ماده» به عنوان بند 8 به اين ماده اضافه مي شود.
بنابراين گزارش، در ماده 82 قانون انتخابات داشتن مدرك تحصيلي كارشناسي ارشد يا معادل آن از جمله شرايط كانديداتوري براي انتخابات مجلس ذكر شده بود.
همچنين در تبصره 2 اين ماده آمده بود كه مدرك تحصيلي ليسانس يا معادل آن به شرط داشتن 5 سال سابقه خدمت اجرايي در سطح كارشناسي يا بالاتر در بخش هاي خصوصي يا دولتي 5 سال سابقه فعاليت آموزشي يا پژوهشي با تعيين مراجع ذي ربط يا سابقه يك دوره نمايندگان مجلس مي تواند جايگزين مدرك كارشناسي ارشد باشد.
طرح اصلاح قانون اصلاح موادي از قانون برنامه چهارم توسعه و اجراء سياست هاي كلي اصل 44 هم ديروز در دستور كار مجلس قرار گرفت كه كليات و جزئيات آن به تصويب رسيد.

 



خارج از دستور

طرح ناظر بر فعاليت سازمان هاي مردم نهاد مجددا در دستوركار مجلس قرار گرفت
مجلس با تقاضاي جمعي از نمايندگان مبني بر تقديم مجدد طرح ناظر بر تاسيس و فعاليت سازمان هاي مردم نهاد به هيئت رئيسه و قرار گرفتن مجدد آن در دستور كار موافقت كرد.
مجلسي ها در جلسه علني چهارشنبه تقاضاي جمعي از نمايندگان مبني بر تقديم مجدد طرح ناظر بر تاسيس و فعاليت سازمان هاي مردم نهاد (غيردولتي) را بررسي كردند.
مجلس اين تقاضا كه در اجراي ماده 133 آئين نامه داخلي مطرح شده بود را با 131 راي موافق، 19 راي مخالف و 26 راي ممتنع از مجموع 203 نماينده حاضر به تصويب رساند.
كليات اين طرح در جلسه علني 15 دي ماه 89 به تصويب مجلس نرسيده و رد شده بود.
عيسي جعفري نماينده مجلس در اين زمينه در تذكري آئين نامه اي از رئيس جلسه خواست يكي از طراحان يا كميسيون مربوطه توضيحات لازم در خصوص اين طرح را ارائه دهد.
علي لاريجاني رئيس مجلس شوراي اسلامي در پاسخ به جعفري گفت: از آنجا كه اين طرح مهم است، بيش از 50 نفر از نمايندگان درخواست كرده اند كه مجددا در دستور كار مجلس قرار گيرد، لذا براي صحبت طراحان درباره آن ما مشكل آئين نامه اي داريم.
اعتراض جمعي از نمايندگان مجلس
به اظهارات نسنجيده مطهري
جمعي از نمايندگان در پاسخ به تذكر مطهري كه پيگير گزارش كميته بررسي حادثه كوي دانشگاه بود گفت اين گزارش به قوه قضائيه ارسال شده است.
علي مطهري نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي در حاشيه علني مجلس در واكنش به گزارش كميته ويژه بررسي حوادث 25 بهمن طي تذكري با استناد به بند 11 ماده 23 آئين نامه داخلي مجلس گفت: حوادث 25 بهمن به هيچ وجه قابل دفاع نيست اما بنده معتقدم كه همانطور كه گزارش حوادث 25 بهمن در صحن علني قرائت شده است، بايد گزارش كميته بررسي حوادث كوي دانشگاه نيز در مجلس مطرح شود.
لاريجاني اما در مقابل در پاسخ به تذكر مطهري گفت: گزارش كميته بررسي كوي دانشگاه به قوه قضائيه ارسال شده است و اين گزارش در مجلس نيز قرائت شده است چرا كه نمايندگان آن را بررسي كردند.
مهدي كوچك زاده نماينده مردم تهران نيز در حاشيه جلسه علني ديروز مجلس طي تذكري، اظهار داشت: به اطلاع عموم ملت ايران مي رسانم كه يكي از نمايندگان نسبت دروغ به نمايندگان داده است چرا كه گزارش كميته بررسي حادثه كوي دانشگاه در مجلس قرائت شده است.
كوچك زاده افزود: مجلس حادثه كوي دانشگاه و كوي سبحان را بررسي كرد و اين كه آقاي مطهري مي گويد اين گزارش بررسي نشده يك دروغ است.
محمد كوثري ديگر نماينده مردم تهران هم با استناد به همان بند از ماده 23 آئين نامه داخلي مجلس گفت: امام فرمودند در مقابل دشمن بايستيد و امروز مشخص شده است كه پشت پرده فتنه چه كساني بودند.
وي خطاب به نمايندگان مجلس و ملت ايران گفت: تاسف مي خورم كه چرا در مجلس شوراي اسلامي يك نفر و آن هم پسر شهيد مطهري اين گونه توانايي تفكيك موضوعات اصلي را با مسائل فرعي ندارد.
كوثري با بيان اين كه علي مطهري را دوست دارد، گفت: آيا ثابت نشده است كه آمريكا پشت پرده فتنه بوده است، چرا آقاي مطهري همچنان اصرار دارد موضوعات فرعي را بر موضوعات اصلي ترجيح بدهد.
حجت الاسلام حميد رسايي نماينده مردم تهران نيز گفت: اگر هيئت رئيسه اجازه تذكر به نمايندگان را نمي داد موضوع تا اين حد به درازا كشيده نمي شد.
وي با بيان اين كه نمايندگان مجلس بايد از حقوق مردم دفاع كنند به دخالت مستقيم آمريكا در فتنه 88 اشاره كرد و گفت: اگر در گذشته برخي آقايان موضع گيري نمي كردند و موضوع فتنه را به يك دعواي سياسي خلاصه نمي كردند اما امروز براي همه ثابت شده است كه موضوع انتخابات و دعواي سياسي نيست.
نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي گفت: حادثه كوي دانشگاه با هدف تحت شعاع قرار دادن آتش هاي خيابان هاي تهران صورت گرفت و بر همه ثابت شده است كه يك نفر 200 ميليون تومان براي آتش خرابكاري در تهران هزينه كرده بود و امروز همه اين موضوع را مي دانند.
رسايي تاكيد كرد: امروز فراكسيون اقليت مجلس هم اعتراض دارد كه موضوع فتنه اخير يك دعواي سياسي صرف نيست بلكه بحث ضد انقلاب و سازمان هاي جاسوسي در مجلس نيست.

 



تقوا ، شاه كليد حل مشكلات (1)

حمد و سپاس خداي متعال را كه ما را در عصري آفريد كه در آن يكي از بزرگ ترين نعمت هاي خود را به بشريت و جامعه اسلامي ارزاني داشت و آن برقراري نظام اسلامي در اين كشور است كه افتخار انتساب به وجود مقدس ولي عصر(عج) را دارد. در واقع، اگر ما تمام عمر را فقط به خاطر همين نعمت شكرگزاري كنيم، باز حق شكرش ادا نشده است. چراكه اين نعمت، نعمت هاي فرعي و جنبي نيز دارد كه باز هركدام از آن ها بسيار عظيم و ارزنده هستند. يكي از افتخارات ما رهبر و بزرگ مردي است كه او را به عنوان شايسته ترين فرد براي جانشيني امام (ره) مي شناسيم و ايشان نيز به حق، در طول اين دو دهه اثبات كرده اند، در جهاني كه امروز در آن زندگي مي كنيم و در ميان اشخاصي كه مي شناسيم، كسي براي مديريت جامعه اسلامي شايسته تر از ايشان نيست و چه نعمتي از اين بالاتر؟ همين طور خداي متعال صدها و هزاران نعمت ديگر به ما عنايت فرموده است.
اداي شكر نسبت به تكاليف الهي
سنت الهي بر اين است كه در مقابل اين نعمت هاي عظيم، تكاليفي براي انسان ها قرار مي دهد كه وجود آن تكاليف هم خود، نعمت ديگري است. يعني وقتي خداوند نعمت سلامتي و توانمندي عنايت مي كند، دستور مي دهد كه انسان انفاق كند، زكات و خمس بدهد و همه اين دستورات وسيله اي است براي اين كه ما تكامل پيدا كنيم. در واقع، حضرت حق ابتدا زمينه و امكان اداي اين وظيفه را به عنوان يك نعمت فراهم مي كند؛ سپس امر مي كند كه اين كار را انجام بده؛ براي آنكه ما بدانيم چه چيزي باعث سعادت ماست و از اين نعمت چگونه بايد استفاده كنيم. ولي كساني كه معرفت كافي ندارند، گمان مي كنند اين امر كه نام آن را تكليف گذارده اند، زحمتي است كه خدا براي ما درست مي كند! اما در واقع اين كه مي فرمايد: نماز بخوانيد، روزه بگيريد و انفاق كنيد، رحمت ديگري است كه اگر آن ها را تكليف نفرموده بود ما نمي دانستيم چگونه بايد تكامل پيدا كنيم، به خدا نزديك شويم و شايستگي نعمت هاي ابدي او را بيابيم. پس اين نعمت هاي دنيا براي اين است كه از آن ها استفاده كنيم، تا لياقت استفاده از نعمت هاي ابدي را پيدا كنيم. اما تشريع و فرستادن انبيا براي همين است كه به ما نشان دهند چگونه بايد از اين نعمت هاي فردي و اجتماعي استفاده كنيم، تا لياقت پيدا كنيم در عالم آخرت در جوار لطف و رحمت الهي براي هميشه سعادتمند شويم. الحمدلله در اين زمان، ايرانيان و به خصوص مردم قم، از اين نعمت الهي بيش از ديگران بهره مند هستند. اين جا عشّ آل محمد(ص) است، از اين جاست كه علوم و معارف اهل بيت به همه دنيا صادر مي شود. اراده الهي بر اين تعلق گرفته كه قم به بركت حضرت معصومه(س) چنين لياقتي را پيدا كند كه مركز نورافشاني علوم اهل بيت(عليهم السلام) به همه عالم شود كه البته اين نعمت هم جاي شكرگزاري دارد.
چگونگي بهره گيري از نعمت ها
اكنون براي ما اين مسأله مطرح است كه با توجه به اين دو بخش از نعمت هاي عظيم الهي، چگونه بهترين استفاده را از اين امكانات و از اين نعمت ها ببريم. همان طور كه مي دانيم، فلسفه آفرينش انسان در اين عالم، اين است كه با اعمال اختياري خود زمينه تكامل خود، يعني زمينه استفاده از نعمت هاي ابدي و قرب الهي را فراهم كند. اما با اين كه همگي كم و بيش با اين مفهوم آشنايي داريم، در عمل همانند هم نيستيم. ما از تاريخ انبياي گذشته اطلاعات چنداني نداريم، جز آنچه در قرآن و روايات معتبر آمده است. اما از زمان رسول خدا(ص) كه به دست مبارك او نعمت هاي الهي به تماميت رسيد، اطلاعات بسياري در اختيار ماست. در طول هزاران سال، خدا به وسيله پيامبران بزرگ، مردم را هدايت كرد؛ اما نفرمود: «أتممت عليكم ن عمت ي» و اين نعمت خجسته به دست مبارك رسول خدا و با تعيين اميرالمؤمنين(ع) تمام شد: «اليوم أكملت لكم د ينكم و أتممت عليكم ن عمت ي»(1)، يعني ديگر نعمت الهي هيچ نقص ندارد.
با اين كه خداي متعال چنين ويژگي را به پيغمبر خاتم عنايت فرمود، اما از همان زمان كه هنوز ايشان در قيد حيات بودند، زمينه ها و زمزمه هاي مخالفت شروع شد و بالاخره در روز رحلت پيغمبر اكرم(ص) خشت اول مخالفت گذاشته شد. سپس سال ها در طول اين 1400 سال هر روز به نحوي جامعه اسلامي دچار نوسانات، انحرافات، و پيدايش فرقه ها، مذاهب و افكار مختلف انحرافي شد كه نمونه هايي از آن ها را در زمان خود نيز مي بينيم. تا زمان ظهور حضرت حجت نيز همين گونه خواهد بود: «و لا يزالون مختل ف ين»(2).
همه طالب سعادت هستند
فرض مورد قبول ما اين است كه پيغمبر اكرم(ص) راه سعادت را به همه مردم نشان داد و آخرين خشت اين بنا را هم كه ولايت علي(ع) بود براي آن ها بيان كرد؛ يعني كاستي شريعت كامل شد. ولي با اين حال، كساني از اين نعمت استفاده نكرده و نمي كنند و ما هم درست استفاده نمي كنيم. علت چيست؟ چرا با اين كه مي دانيم خدا بهترين نعمت ها را براي ما فراهم كرده، راه شناخت كمالات براي ما معين شده، بهترين كتاب در دست ماست، به گونه اي كه كتاب آسماني هيچ امتي بدون تغيير حفظ نشده و تنها قرآن است كه خداوند آن را همان طور كه نازل شده براي امت اسلام حفظ كرده است و با اين كه صدها نعمت ديگر اختصاص به اين امت دارد، ما شكرگزار آن ها نيستيم؟ ما همه طالب سعادت هستيم. چه كسي از سعادت گريزان است؟ چه كسي از بهشت مي گريزد؟ ما بسياري از مسايل را مي دانيم، اما عمل نمي كنيم. بناي كار بعضي از همان ابتدا بر مخالفت است. بعضي هم در راه، نوساناتي پيدا مي كنند. ان شاءالله ما از كساني نباشيم كه بنايشان بر مخالفت است. الحمدلله اين گونه نيستيم؛ اما بايد بدانيم آن طور هم نيستيم كه راه درست را مو به مو اجرا كنيم، مرتكب هيچ گناهي نشويم و هيچ تخلفي نكنيم. به راستي چرا گاهي كج روي مي كنيم؟
به نظر مي رسد منشأ همه اين انحرافات، اشتباهات و فتنه ها و بلاها دو چيز است. آن ها كه منحرف و جهنمي مي شوند، كساني كه به جامعه اسلامي ضرر مي زنند، حقوق ديگران را غصب مي كنند و سد راه كمال ديگران مي شوند، اين انحرافاتشان دو علت دارد: نخست، اين كه آن ها دقيقاً نمي دانند راه صحيح كدام است؛ بلكه مي پندارند كاري كه مي كنند درست است: «هل ننبّ ئكم ب الاخسر ين أعمالاً الّذ ين ضلّ سعيهم ف ي الحياه الدّنيا و هم يحسبون أنّهم يحس نون صنعاً»(3). در واقع همه ما اهل زيان هستيم: « نّ الا نسان لف ي خسر»(4)، انساني كه در زندگي هيچ ضرر نكند كمياب است و آنان همان انبيا و معصومين(ع) هستند. ديگران هم وقتي اشتباه، انحراف يا گناهي مرتكب مي شوند ضرر مي كنند؛ اما بعضي افراد ضررشان از همه بيشتر است و به تعبير قرآن، در زمره «اخسرين» هستند نه «خاسرين». خاسر يعني زيانكار و «اخسرين» يعني زيانكارترين. علت اين كه كساني خيال مي كنند به راهي درست مي روند، ولي اشتباه مي كنند، اين است كه: «ضلّ سعيهم ف ي الحياه الدّنيا و هم يحسبون أنّهم يحس نون صنعاً»؛ اين اشتباه رفتن، نتيجه علاقه به دنياست؛ يعني تمام تلاش هايشان براي امور دنياست و چيزي براي آخرت نمي ماند؛همه عمرشان را باخته اند و در مقابل، چيزي به دست نياورده اند و با اين حال، خيال مي كنند خيلي هنرمند و زرنگ هستند: «و هم يحسبون أنّهم يحس نون صنعاً». اما آنچه منشأ اين اشتباهشان شد همان جهل است. آنان نمي فهمند وگرنه مي ديدند كه چگونه ضرر مي كنند.
علت دوم انحراف مربوط به گروهي است كه مي دانند راهشان غلط است و هيچ شكي در آن ندارند؛ با اين حال، اصرار مي كنند تا همان راه را بروند. نمونه آشكار اين گروه كساني بودند كه براي مقابله با امام حسين(ع) در كربلا جمع شدند. آن ها كه در اردوگاه سيدالشهداء(ع) بودند نيز خوب راهشان را مي دانستند و هيچ ابهامي در آن نداشتند. حضرت سيدالشهداء(ع) هم در شب عاشورا جايگاه آنان را در بهشت نشان داد. براي آنان هيچ ابهامي در راه شان نبود. شوخي مي كردند و مي خنديدند؛ گويي كه فردا كارزاري نيست. يكي از آنان به ديگري گفت: من هيچ وقت تو را اين قدر خندان نديده بودم! گفت چرا نخندم؛ چه از اين بهتر؟ اميد داريم كه فردا به حضور پيغمبر اكرم(ص) مشرف مي شويم. همان طور كه اصحاب سيدالشهداء(ع) راه را مي دانستند، طرف مقابل هم كاملاً به كار خود واقف بود. از زمان اميرالمؤمنين(ع) تا حاكميت عبيدالله بن زياد در كوفه، شرايط تغيير كرده بود و دوره هاي مختلفي پديد آمده بود. در اين زمان، فضاحت بني اميه براي همه ثابت شده بود و پرده از شيطنت هاي معاويه افتاده بود. در دستگاه يزيد چيزي براي مخفي كردن وجود نداشت. همه چيز آشكار بود. حاكم جامعه اسلامي شراب مي خورد و سگ بازي مي كرد!! سپاهيان يزيد مي دانستند كه در سپاه مقابل، چه كساني هستند. عمرسعد كه شب عاشورا تا صبح با خود انديشيد كه حسين بن علي را بكشم يا نه، مي دانست حسين كيست، مي دانست كشتن حسين يعني چه و مي دانست به نفع چه كسي قامت راست كرده است؟ ولي كرد آنچه را نبايد مي كرد. اين ديگر جهل نيست؛ چون طرفين به خوبي مي دانستند چه مي كنند. اين عامل دوم، يك مانع دروني در شخص است كه نمي گذارد آن طور كه مي داند عمل كند و اين عامل، همان دلبستگي ها و پاي بندي هاي آدمي است.
سخنراني حضرت آيت الله مصباح يزدي(دامت بركاته) در همايش ناظران شوراي نگهبان -26/11/1386
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
1- مائده / 3 2 - هود / 118 3 - كهف / 103-104 4 - عصر / 2.
زلال بصيرت روزهاي پنج شنبه منتشر مي شود.

 



انجمن روزنامه نگاران مسلمان اخراجي هاي سه، 33روز و آسمان هشتم را پسنديد

گروه ادب و هنر-
فيلم هاي برگزيده بيست و نهمين جشنواره بين المللي فيلم فجر از نگاه انجمن روزنامه نگاران مسلمان طي مراسمي معرفي شدند.
اين انجمن در سال هاي اخير اقدام به بررسي فيلم هاي جشنواره فجر نموده و ضمن انتخاب آثار برتر در بيانيه خود به آسيب شناسي وضعيت سينماي كشور نيز مي پردازد.
در بيانيه هيئت داوران انجمن روزنامه نگاران مسلمان درباره جشنواره فيلم فجر امسال تصريح شده است: هم چنان اكثريت قاطع فيلم هايي كه قرار است «سينماي ايران» را شكل دهند، صرفاً بازتاب دهنده بخش هاي خاصي از جامعه «پايتخت» هستند و آنچه در آينه معوج اين سينما ديده مي شود چندان نسبتي با ايران بزرگ، سرافراز، الهام بخش و تاريخ ساز ندارد. برخي كساني كه از بيشترين سماجت و حمايت معنوي و مادي مديريت جديد سينمايي برخوردار شدند نه تنها در كنار مردم و انقلاب قرار نگرفتند بلكه بعضاً ظالمانه ترين رفتار و كلام را در حق مردمي كه بزرگ ترين جرمشان حق طلبي و تسليم نشدن به تمنيات نامشروع اشرافيت سياسي و فرهنگي است، روا داشتند.
اين بيانيه مي افزايد: شايسته است دولتي كه شعار اصلي خود را مبارزه با فقر، فساد و تبعيض قرار داده به فساد مالي موجود در سينماي ايران حساسيت نشان داده و در حالي كه بسياري از فيلمسازان مستعد سال ها در جست وجوي اندك امكاني براي ورود به سينماي ايران هستند، بررسي كند چگونه برخي نام آوران متشخص سينماي ايران با دست اندازي به بودجه هاي عمومي، هزينه پروژه هاي سينمايي خود را بسيار بالاتر از قيمت واقعي به بيت المال تحميل مي كنند. در اين زمينه همه نهادهاي حمايتي سينماي ايران اعم از وزارت ارشاد، سازمان تبليغات، صداوسيما و... بايد به طور شفاف كارنامه خود را ارائه نمايند.
برگزيدگان
هيئت داوران انجمن روزنامه نگاران مسلمان در اين مراسم برگزيدگان خود در بيست و نهمين جشنواره بين المللي فيلم فجر را به اين ترتيب معرفي كردند:
جايزه اول سينماي اجتماعي به فيلم سينمايي «اخراجي هاي سه» ساخته مسعود ده نمكي اهدا شد. جايزه دوم بخش مقاومت و نهضت آزادي بخش به فيلم سينمايي «33روز» ساخته جمال شورجه اهدا شد.
جايزه سوم سينماي ديني هم به فيلم سينمايي «آسمان هشتم» ساخته حسن نجفي تعلق گرفت.
نياز سينماي ايران
به پوست اندازي
جمال شورجه كارگردان فيلم «33روز» پس از دريافت جايزه خود سخنراني كرد و گفت: امروزه جهان اسلام در شرايطي قرار دارد كه سينماي ايران به يك جهش احتياج دارد تا خود را با ساير آثار جهان مطابقت دهد و ما اگر نتوانيم از ابزار سينما استفاده كنيم و به اين سطح استاندارد برسيم، كمي از قافله عقب مانده ايم.
وي تصريح كرد: سينماي ايران احتياج به پوست اندازي دارد و اميدوارم خداوند اين بصيرت را به ما بدهد تا بتوانيم هر چه زودتر سينماي ايران را ارتقاء دهيم.
مسعود ده نمكي كارگردان «اخراجي هاي سه» نيز در اين مراسم گفت: مقام معظم رهبري در ديدار اخير خود با هنرمندان فرمودند كه؛ حوزه هنر خاكريزهايي دارد كه هنوز فتح نشده است و من دوست دارم با همكاري يكديگر آن خاكريزها را هم فتح كنيم.
وي خاطر نشان كرد: ما كارگردانان، مديران فرهنگي و روزنامه نگاران در يك جبهه قرار داريم و اميدوارم اين همپوشاني طوري باشد كه با ذره بين همديگر را مورد هدف قرار ندهيم تا آن خاكريزهاي فتح نشده هم فتح شود.

 


صفحه (14)


صفحه (3)


صفحه (2)

     


(صفحه(12(صفحه(6(صفحه(9(صفحه(7(صفحه(8(صفحه(15(صفحه(11(صفحه(5(صفحه(16(صفحه(13(صفحه(4(صفحه (2.3.14