(صفحه(12(صفحه(10(صفحه(6(صفحه(15(صفحه(11(صفحه(5(صفحه(16(صفحه(13(صفحه(4(صفحه (2.3.14


سه شنبه 20 تیر 1391 - شماره 20252

صفحه (14)

صفحه (3)

صفحه (2)

     
شاهد از غيب نرسيد ! (يادداشت روز)
تازه ترين ارزيابي فعالان سياسي از صف بندي هاي انتخاباتي
علاقه ! (گفت و شنود)
رايزني صالحي و دبيركل سازمان ملل درباره تحولات سوريه
ديكته صهيونيست ها به 1+5 ايران به طور كامل غني سازي را تعليق كند
كيهان و خوانندگان
سلام آقاي تغيير به آقاي مخملي! (خبر ويژه)
وقتي ربع پهلوي سرمايه ملي اپوزيسيون مي شود! (خبر ويژه)
اين قدر بدبخت و بي صاحب شده اند كه... (خبر ويژه)
گزارش اقتصادي يأس آور گريبان اوباما را رها نمي كند (خبر ويژه)
افسار اسرائيل را به گردن بيندازيد و گرنه كيهان سوءاستفاده مي كند! (خبر ويژه)


شاهد از غيب نرسيد ! (يادداشت روز)

روز شنبه همين هفته طي يادداشتي در كيهان و با عنوان «مانور موش ها » ضمن ابراز اميدواري از تصميم قابل تقدير
- و البته ديرهنگام- سران محترم سه قوه براي مقابله جدي با پديده گراني، به نفوذ غريبه ها در لايه هاي مياني برخي از مراكز تصميم ساز و سياست پرداز نظام و نقش تخريبي آنها نيز اشاره شده بود. در يادداشت كيهان آمده بود؛ اين طيف كه تعداد آنها بسيار اندك و كم شمار نيز هست، با مافياي اقتصادي رابطه اي دوسويه دارند و در مقابل سهمي كه از كلان سرمايه داران دريافت مي كنند، زمينه و رانت مورد نياز آنان براي غارتگري را - معمولاً دور از چشم مسئولان بالادستي- فراهم مي آورند. اما، نقش نفوذي ها در همين نقطه پايان نمي پذيرد، بلكه شماري از آنان را مي توان آدرس داد كه انگيزه اي فراتر از اينگونه دزدي يا «دله دزدي»ها دارند! اين عده قبل از آن كه به سوء استفاده هاي مالي و مادي نظر داشته باشند، اخلال در چرخه اقتصادي كشور را دنبال مي كنند و براي خروجي و پي آمد تلخ اين اخلال كه گراني و سختي معيشت مردم است، دندان طمع تيز كرده اند. طيف مورد اشاره از اين طريق- و به زعم خود- در پي آن است كه از يكسو در افكار عمومي ناهنجاري هاي ناشي از اخلال در چرخه اقتصادي كشور را به حساب كارآمدي! تحريم ها كه به شدت مورد نياز آمريكا و متحدانش است، بنويسد و از سوي ديگر خنجر يك جريان سياسي را كه تشنه مذاكره و رابطه با آمريكاست، براي فرو بردن به پهلوي ملت تيز كند!
در يادداشت روز شنبه كيهان بعد از تأكيد بر قابل مهار بودن گراني هاي اخير، به عنوان شاهد مثال كه تنها يك نمونه از دهها نمونه مشابه ديگر است، آمده بود؛ «مثلاً - و فقط مثلاً- چرا در پي گيري يكي از علت هاي گراني گوشت مرغ به اين ماجرا توجه نمي شود كه فلان كشتي حامل محموله مورد نياز مرغداري ها نزديك به 7 ماه در سواحل كشورمان روي آب بوده است؟ و آقايان «م» و «الف»، دو سرمايه دار كلان كه با «گشاده دستي برخي از مسئولان مياني، انحصار واردات اين كالا را برعهده دارند، تخليه محموله كشتي را با انگيزه فروش گرانتر تا 7 ماه به تأخير انداخته اند؟!...»
همانگونه كه ملاحظه مي شود، فقط به يك نمونه، آنهم با ذكر حرف اول از نام دو سرمايه دار كلان و دست اندركار ماجرا اشاره شده بود. و در متن يادداشت نيز نام هيچ دستگاهي از مراكز و كانون هاي نظام و يا گروه و جريان خاصي به ميان نيامده بود. بنابراين به روال طبيعي و منطقي هيچيك از دستگاهها و مراكز و يا گروهها و جريانات سياسي نبايد خود را مخاطب اقدام زشت و پلشتي بدانند كه در يادداشت كيهان به آن اشاره شده بود. اما فرداي آن روز- يكشنبه 18 تير ماه- روزنامه ايران ، ارگان رسمي و تابلودار دولت محترم با چاپ يادداشتي به بهانه طنز كه تنها بخش طنزآلود آن، سراسيمگي و عصبانيت دست اندركاران روزنامه ايران بود، كيهان را به باد فحاشي و اهانت گرفت كه متن كامل آن بدون كم و كاست از نظر خوانندگان گرامي مي گذرد؛
تحليل خرزوخان از پشت پرده گراني ها
به رغم تذكرات جدي محققان و پزشكان مبني بر عدم مصرف دخانيات، متأسفانه جناب خرزوخان قصد نداره عادت بد سيگار كشيدن رو ترك كنه و همين باعث بروز توهمات جدي در مخيله ايشون شده. البته ايشان اعلام كرده: هر چي مي كشم از دست احمدي نژاد و مشايي است! ايشان تا حالا چند بار داستان هاي تخيلي و آموزنده اي براي بچه ها نوشته كه به صورت روزانه تو كيهان بچه ها چاپ مي شه! ضمناً چون ايشان اكثر اوقات در فضا و كيهان به سر مي برد! پيشنهاد انتقال ايشان به منظومه كيهاني در دست بررسي است! نامبرده كه مسئوليت سنگين گزينش مردم ايران و جهان را برعهده دارد، در جديدترين نتايج بررسي صلاحيت ها و گزينش مردم جهان اعلام كرد: مردم جهان و ايران چند دسته اند: يك دسته مزدور آمريكا و انگليس هستند، يك عده اي در آينده مزدور انگليس و آمريكا مي شوند و يك عده هم احتمال زياد مي رود كه مزدور آمريكا و انگليس شوند! وي خود را جزو دسته چهارم خواند كه وظيفه افشاي چهره كثيف و نفاق انگيز مزدوران را برعهده دارد! وي در تحليل منطقي و خواندني گراني هاي اخير نوشت: براساس اسناد موجود در زير بالشتم، علت اصلي گراني هاي اخير، بالا رفتن قيمت ها بوده است! وي ضمن چپاندن زوركي جريان زبان بسته انحرافي در تحليل خود گفت: جريان انحرافي قصد دارد با گران كردن قيمت مرغ، مردم را به سمت خوردن گوشت كوسه سوق دهد! رمان نويس منظومه كيهاني ضمن تشكر از روشنگري هاي 2 سال اخير خود در مورد جريان مخوف! انحرافي افزود: من حتي جريان انحرافي را عامل زمين خواري حلال! برخي دوستان عزيزم مي دانم!
وي ادامه داد: متأسفانه دولت قصد داره با افزايش قيمت مرغ و ساير اقلام، اين اجناس رو تو انبار قايم كنه و در انتخابات بعدي به هر كسي كه بهشون رأي بده! يك عدد مرغ و يه گوني برنج بده! اسنادش محرمانه است.
ما از روزنامه ايران و برخي نفوذي هاي خزيده در آن نه گلايه اي داريم و نه انتظاري ولي ماجراي ياد شده را براي مسئولان محترم نظام و مخصوصا دولتمردان گرامي حاوي نكات درخور توجه فراواني مي دانيم كه از آن ميان به چند نكته اشاره و بسنده مي كنيم.
1- كيهان از آن دو كلان سرمايه دار، نامي به ميان نياورده بود و تنها به يك نمونه از ده ها نمونه فساد اقتصادي كه در افزايش قيمت ها و گراني لگام گسيخته اين روزها نقش موثري داشته و دارد اشاره كرده بود. بنابراين جاي اين سؤال است كه روزنامه ارگان رسمي دولت، چرا و به چه علت، خود را مخاطب آن تلقي كرده است و با كلان سرمايه داران و مافياي اقتصادي چه رابطه اي دارد كه دفاع تمام قد از آنان را وظيفه خود مي داند؟!
2- آيا دفاع سراسيمه و آميخته به اضطراب و نگراني روزنامه ايران از اقدام ناجوانمردانه كلان سرمايه داران براي افزايش قيمت ها به نمايندگي از دولت محترم صورت گرفته است؟ اگر پاسخ منفي است- كه انشاءالله باشد- چرا هيچيك از دولتمردان محترم، حمايت بي پرده روزنامه ايران
- يعني ارگان رسمي دولت- از مافياي اقتصادي و دفاع تمام قد از تلاش اين مافيا براي افزايش لگام گسيخته قيمت ها را تكذيب نكرده و خود را از آن مبرّا ندانسته اند؟! مخصوصا آن كه بارها ديده شده دولت محترم يك انتقاد جزيي از يك شخص معمولي را تاب نياورده و بي پاسخ نگذاشته و يا اظهارات فلان دولتمرد رده چندم را كه با نظر رياست محترم جمهوري ناهمخوان بوده است نفي كرده و در مواردي دولتمرد مزبور را از كار بركنار كرده است! آيا دولت محترم متهم شدن خود به حمايت از مافياي اقتصادي و دفاع از گراني هاي اخير را تهمت ناروا تلقي نمي كند؟!
3- دولت محترم كه در كنار شماري از انتقادات جدي، خدمات ارزنده و تلاش بي وقفه اش بر كسي پوشيده نيست بارها در پاسخ به علت گراني هاي اخير و برخي ناهنجاري هاي اقتصادي، از افراد و جريانات مرموزي ياد كرده است كه در كار دولت سنگ اندازي مي كنند. آيا مافياي شناخته شده اقتصادي و تلاش آن براي افزايش قيمت ها در فهرست اين سنگ اندازها و موانع قرار ندارند؟! اگر پاسخ مثبت است- كه نمي تواند منفي باشد- چرا دولت محترم مبارزه با سنگ اندازها و عقبه مافياي اقتصادي را از ارگان رسمي و تابلودار خود شروع نمي كند؟!
4- در يادداشت كيهان از ميان ده ها كلان سرمايه دار وابسته به مافياي اقتصادي، تنها به نام دو تن از آنها و فقط بخشي از فساد اقتصادي آنان اشاره شده بود و سؤال اين است كه اگر خبركيهان را نادرست مي دانند، چرا آن را تكذيب نمي كنند؟! و به جاي تكذيب خبر
- كه مي دانند و مي دانيم قابل تكذيب نيست- به فحاشي و از آن بدتر به حمايت از آنها روي مي آورند؟!
5- مگر وظيفه دستگاه قضايي، شناسايي مجرمان و تعقيب قضايي آنان نيست و مگر رياست محترم قوه قضائيه يكي از اعضاي سه قوه در نشست هاي اخير براي مقابله جدي با گراني نمي باشند؟ بنابراين بايد پرسيد، كه چرا بعد از يادداشت كيهان و معرفي- لااقل- دو تن از اين مفسدان و اشاره به اقدام ناجوانمردانه آنان براي افزايش قيمت ها، دستگاه محترم قضايي كمترين اقدامي براي پي گيري ماجرا انجام نداده و از كنار آن با بي توجهي غيرقابل توجيه عبور كرده است؟! اين در حالي است كه قوه محترم قضائيه كمتر پرسشي را كه نشانه كم كاري و كم توجهي اين قوه در انجام وظايف خود باشد، بي پاسخ مي گذارد؟!
6- انتقادي كه در بند 5 آمده است، بي كم و كاست متوجه رياست محترم مجلس شوراي اسلامي نيز هست. مگر «نظارت» يكي از وظايف قانوني و تعريف شده مجلس نيست؟ بنابراين بي توجهي رياست و نمايندگان محترم مجلس در قبال ماجراي ياد شده چگونه قابل توجيه است؟ مخصوصا آن كه مجلس محترم، كمترين بي توجهي دولت نسبت به مصوبات مجلس را با بوق و كرنا در رسانه ها مي دمد و شعار «وا قانونا»! سر مي دهد.
7- و بالاخره، وظيفه خود مي دانيم كه بار ديگر عزم راسخ و اعلام شده سران محترم سه قوه براي مقابله با گراني را پاس بداريم و مخصوصا بر اين نكته تاكيد كنيم جناب آقاي احمدي نژاد، رئيس جمهور محترم كشورمان كه بسياري از طرح ها و پروژه هاي سنگين نظير هدفمندي يارانه ها را با پشتكار مثال زدني پيش برده اند، در اين عرصه نيز مي توانند پيروز ميدان باشند و البته اين انتظار از ايشان نيز در ميان است كه بدون كمترين ملاحظه اجازه سوءاستفاده از نام و جايگاه خود را به هيچكس ندهند.
حسين شريعتمداري
 


تازه ترين ارزيابي فعالان سياسي از صف بندي هاي انتخاباتي

فعالان و چهره هاي سياسي طي اظهارنظرهايي، شرايط اصولگرايان و اصلاح طلبان براي انتخابات آتي را مورد ارزيابي قرار دادند.
با آنكه هنوز حدود يك سال ديگر تا انتخابات آتي رياست جمهوري زمان باقي مانده است اما چهره ها و گروه هاي مختلف سياسي از مدت ها پيش فعاليت هاي پيدا و پنهان خود را در اين زمينه آغاز كرده اند.
چند هفته اي هم هست كه اين فعاليت ها با اظهارنظرهاي رسانه اي همراه شده و شكل جدي تري به خود گرفته است.
در همين زمينه، محمدرضا باهنر در گفت وگويي با تأكيد بر لزوم بازسازي برخي از جريانات پيش از آغاز رقابت ها براي انتخابات رياست جمهوري سال آينده اظهار داشت: با توجه به اينكه بخش هايي از اصلاح طلبان متأسفانه در جريان فتنه سال 88 حضور داشتند و هزينه هاي سنگيني را به نظام وارد كردند شايد براي آنها سخت باشد كه بتوانند با اين نام فعاليت مجددي داشته باشند.
وي افزود: اگر آنهايي كه مراماً اصلاح طلب هستند چارچوب اصلاح طلبي را درست تعريف كنند و مرز خود را با سران فتنه مشخص كنند مي توانند در قانون اساسي و قوانين موضوع كشور فعاليت هاي سياسي خود را ادامه دهند.
اين نماينده اصولگراي مجلس يادآور شد: در جريان اصولگرا نيز پيش از انتخابات يكسري بايدها و نبايدهايي براي اصولگرايي تعريف شد كه در چارچوب آن جبهه متحد اصولگرايي فعال شدند و البته گروهي ديگراز دوستان تحت عنوان جبهه پايداري و گفتمان جديد وارد عرصه رقابت شدند و اين رقابت ها تا درون مجلس و انتخابات هيئت رئيسه ادامه يافت.
دبيركل جامعه اسلامي مهندسين در پايان تصريح كرد: با توجه به اينكه اصولگرايان در انتخابات مجلس نهم با دو گفتمان وارد شدند شايد قدري سخت باشد كه اين دو گروه بتوانند با هم براي انتخابات رياست جمهوري به جمع بندي برسند اما مي توانند رقابت سالمي داشته باشند و بنابراين به نظر مي رسد رقابت ها در انتخابات آينده سه قطبي خواهد بود.
سخنگوي جامعه روحانيت نيز پيش بيني كرد اصولگرايان در انتخابات آتي با تغييرات ساختاري مواجه مي شوند.
حجت الاسلام والمسلمين احمد سالك در گفت وگو با ايسنا اظهار داشت: در جمهوري اسلامي به طور ميانگين هر سال يك انتخابات سراسري در كشور برگزار مي شود و اين خون تازه اي در رگ هاي جامعه به جريان مي اندازد، تاريخ نشان داده كه به طور طبيعي هر 10 سال يك بار تحولاتي نيز در جريانات سياسي كشور به اشكال مختلف رخ مي دهد؛ يا بازسازي درون تشكيلاتي مي كنند و يا گروه ها و جريانات جوان روي كار مي آيند و اصلاحاتي صورت مي گيرد.
وي با اشاره به دريافت گزارشاتي مبني بر تلاش اصلاح طلبان براي ورود به صحنه انتخابات رياست جمهوري خاطرنشان كرد: اصلاح طلبان براي ورود به اين صحنه بايد از يكسري فيلترها عبور كنند، زيرا ماجرايي كه آنها در فتنه 88 به وجود آوردند، به اين سادگي از ذهن مردم پاك نمي شود.
سيدرضا اكرمي، عضو جامعه روحانيت مبارز نيز ورود به مباحث انتخابات 92 را زودهنگام دانست و گفت: مشكل اصلي در اين زمينه، نبود احزاب و تشكل هاي فعالي است كه داراي اساسنامه و مرام نامه اي باشند تا قبل از برگزاري انتخابات و در زمان مطلوب آن اقدام به تشديد فعاليت هاي خود در اين ارتباط كنند.
اين نماينده پيشين مجلس شوراي اسلامي با اشاره به زمان مطلوب ورود به بحث هاي انتخاباتي، اظهار كرد: اگر احزاب و جمعيت هاي فعال داشتيم، به صورت طبيعي زمان مطلوب براي ورود اين احزاب به بحث انتخابات، يكي- دو ماه مانده به زمان ثبت نام كانديداها بود؛ چرا كه در اين زمان تقريباً داوطلبان اصلي و فرعي مشخص شدند.
همچنين حجت الاسلام محمد خرسند، عضو شوراي مركزي حزب مؤتلفه با بيان اينكه بهتر است اصولگرايان در انتخابات رياست جمهوري آينده به سمت ائتلاف حركت كنند، بيان كرد: اصولگرايان منافع مشترك فراواني دارند و با ساز و كارهايشان در انتخابات گوناگون نشان دادند كه مي توانند به توافق برسند.
اين عضو شوراي مركزي حزب مؤتلفه اسلامي همچنين درباره وضعيت جريان اصلاح طلب در انتخابات رياست جمهوري آينده نيز گفت: جريان اصلاح طلب بايد مرزبندي خود را با فتنه گران مشخص كند و در مورد فتنه سال 88 موضع صريحش را بيان كند و با پايبندي به تمام اصول قانون اساسي و اصل ولايت فقيه عملاً ثابت كند كه در چارچوب نظام است، در اين شرايط مي تواند در صحنه باشد.
از سوي ديگر؛ محمدعلي نجفي از بنيانگذاران حزب كارگزاران و رئيس سازمان برنامه و بودجه در دولت اصلاحات با بيان اينكه اصلاح طلبان در حال حاضر تشكيلات لازم را ندارد؛ اظهار داشت: اگر اصلاح طلبان بخواهند به عنوان يك جريان سياسي در صحنه حضور داشته و كار خود را شروع كنند اولاً نياز دارند به يك اتاق فكر براي استراتژي هاي لازم را طراحي كنند وثانياً يك تشكيلات كه بتوانند در آن چارچوب فعاليت سياسي خود را دنبال كنند.
نجفي درباره محوريت اصلاح طلبان براي انتخابات رياست جمهوري آينده نيز به «فارس» گفت كه بنده نظرم اين است سه عنصر اصلي در جريان اصلاح طلب يعني خاتمي، نوري و موسوي خوئيني ها كه هر كدام نمايندگي يك يا چند گروه اصلاح طلب را بر عهده دارند بايد با يكديگر به توافق برسند و مديريت و رهبري اين كار را در دوره بعد به عهده بگيرند.
يك عضو حزب اعتماد ملي نيز پيش بيني كرد اصلاح طلبان در انتخابات آتي اختلاف شديدي با يكديگر خواهند داشت.
محمدباقر ذاكري عضو حزب اعتماد ملي در گفت وگو با باشگاه خبرنگاران با اشاره به اختلاف ميان اصلاح طلبان اظهار داشت: زماني كه اصلاح طلبان در رأس قدرت بودند اختلافات شديدي ميان آنان وجود داشت و در انتخابات رياست جمهوري آينده نيز اختلاف ميان آنان بيشتر از گذشته خواهد بود.
ذاكري درباره محوريت و ليدري جريان اصلاحات گفت: محور بودن يك فرد بحثي انحرافي است چرا كه مشكلات را حل نمي كند و محور قرار دادن يك فرد دموكراتيك نيست.
عضو حزب اعتماد ملي خاطرنشان كرد: اصلاح طلباني كه قصد ورود به انتخابات رياست جمهوري را دارند بايد به قانون اساسي، رهبري و تعامل با ديگر قوا پايبند باشند.
 


علاقه ! (گفت و شنود)

گفت: اظهارات يكي از مقامات وزارت خارجه انگليس در مصاحبه با يك شبكه تلويزيوني محلي در منچستر انگلستان، بدجوري گروه هاي اپوزيسيون را كلافه كرده است.
گفتم: مگه چي گفته؟!
گفت: در اين مصاحبه گفته است؛ انگيزه دولت انگليس در حمايت از گروه هاي اپوزيسيون ايراني ترحم نسبت به آنها بوده و توضيح داده مقامات انگليسي از ابتدا هم مي دانستند كه اين گروه ها، جايگاه و پايگاهي در ميان مردم ايران ندارند.
گفتم: خب! حرف حساب زده! وقتي آمريكا با اون همه اهن و تلپ نمي تونه هيچ غلطي بكنه، معلومه كه از چندتا اجق وجق فراري كاري ساخته نيست.
گفت: گروه هاي اپوزيسيون اعتراض دارند كه چرا به شخصيت آنها اهانت شده است!
گفتم: اگر شخصيت داشتند كه براي آمريكا و انگليس و اسرائيل كاسه ليسي نمي كردند.
گفت: چه عرض كنم؟! پس با اين حساب بايد از اين مقام وزارت خارجه انگليس تشكر هم بكنند!
گفتم: آره كه بايد تشكر كنند! يارو به نامزدش گفت؛ از كجا بدونم كه منو به خاطر خودم دوست داري؟ و نامزدش گفت؛ آخه قيافه ميافه كه نداري، از نظر سواد مواد هم كه مرخصي، بچه مايه دار هم كه نيستي، اخلاقت هم كه گنده، بنابراين به غير از خودت چيزي واسه دوست داشتن نمي مونه!


رايزني صالحي و دبيركل سازمان ملل درباره تحولات سوريه

در ديدار دبيركل سازمان ملل و وزير امور خارجه كشورمان طرفين در خصوص تحولات مرتبط با سوريه بحث و تبادل نظر كردند.
به گزارش مهر، علي اكبر صالحي وزير امور خارجه جمهوري اسلامي ايران در راس هيئتي از مقامات عالي رتبه وزارت امور خارجه كشورمان به منظور حضور در اجلاس بين المللي افغانستان عازم ژاپن شده و در اجلاس مزبور شركت كرد.
وزير خارجه كشورمان طي سخناني در اين اجلاس با تشريح سياست اصولي جمهوري اسلامي ايران در راستاي تامين حفظ صلح و ثبات در افغانستان اظهار داشت: معتقديم صلح و ثبات در اين كشور، صلح و ثبات منطقه و كشورهاي همسايه را به همراه خواهد داشت.
صالحي با اعلام طرح ها و پروژه هاي مختلف اقتصادي و زيرساختاري ايران در آن كشور، آمادگي جمهوري اسلامي ايران را براي كمك به مردم و دولت افغانستان در توسعه و پيشرفت اين كشور اعلام كرد. در حاشيه اين اجلاس وزير امور خارجه كشورمان با «بان كي مون» دبيركل سازمان ملل، «گمبا» وزير خارجه ژاپن و همچنين «گيدوسترول» وزير خارجه آلمان ديدار و در خصوص موضوعات مورد علاقه طرفين بحث و تبادل نظر به عمل آورد.
بنابراين گزارش در ديدار بان كي مون دبيركل سازمان ملل، نامبرده با تأكيد بر نقش و اهميت جمهوري اسلامي ايران در تامين صلح و ثبات در افغانستان، خواستار تداوم حركت كشورمان در اين مسير شد. در اين ديدار همچنين طرفين در خصوص تحولات مرتبط با سوريه بحث و تبادل نظر كردند. در ديدار وزراي خارجه ايران و ژاپن طرفين در رابطه با مسائل دو جانبه، منطقه اي و بين المللي از جمله موضوع افغانستان تبادل نظر نموده و خواستار همكاري بيشتر فيمابين در اجراي پروژه هاي اقتصادي در آن كشور شدند.
وزير خارجه كشورمان در حاشيه اين اجلاس با همتاي آلماني خود نيز ديدار و در خصوص تحولات مربوط به روابط دو كشور، مسائل منطقه اي و بين المللي از جمله موضوع افغانستان و برنامه هسته اي ايران گفت وگو كرد.
از ديگر برنامه هاي سفر وزير خارجه كشورمان به ژاپن، سخنراني وي در جمع نخبگان سياسي و فرهنگي ژاپن بود. صالحي همچنين در مصاحبه با راديو و تلويزيون سراسري ژاپن (NHK) آخرين تحولات هسته اي جمهوري اسلامي ايران و مذاكرات با كشورهاي پنج بعلاوه يك را تشريح كرد.
گفتني است، اجلاس بين المللي افغانستان با حضور بيش از 70 كشور و سازمان بين المللي از تاريخ 16 لغايت 18 تير ماه 1391 به ميزباني توكيو برگزار شد.


ديكته صهيونيست ها به 1+5 ايران به طور كامل غني سازي را تعليق كند

نخست وزير رژيم صهيونيستي در اظهاراتي مداخله جويانه از 1+5 خواست كه ايران را وادار به توقف كامل غني سازي اورانيوم و خروج تمامي ذخاير اورانيوم غني شده از خاك خود نمايند.
روزنامه صهيونيستي اورشليم پست در اين باره نوشت: بنيامين نتانياهو، روز يكشنبه گفت كه گروه موسوم به 1+5 (آمريكا، روسيه، چين، فرانسه، انگليس، آلمان) سطح درخواست هاي مطرح شده از ايران در دورهاي پيشين مذاكرات را تنزل داده و تضعيف كرده است.
وي مدعي شد: 1+5 بايد به خواسته هاي اصلي خود از ايران مبني بر توقف كامل غني سازي اورانيوم، صادرات كليه مواد غني شده و برچيدن تاسيسات فردو بازگردد.
اظهارات نخست وزير رژيم صهيونيستي در حالي مطرح شد كه هفته گذشته مذاكرات ايران و گروه 1+5 در سطح كارشناسي در اسلامبول تركيه برگزار شد. در پايان اين نشست، سخنگوي كاترين اشتون رئيس سياست خارجي اتحاديه اروپا در بيانيه اي اعلام كرد كه دو طرف جزييات بيشتري از پيشنهادات شان را روشن ساختند.


كيهان و خوانندگان

سامانه پيام كوتاه 32320003
¤ بعضي مسئولين به جاي اينكه به اصلاح رويكرد مديريت اقتصادي خود بپردازند گراني ارز را به تحريم ها نسبت مي دهند و به جاي رفع انحصار از عرضه ارز دولتي با زمزمه دلار سه نرخي قصد دارند گراني را رسميت ببخشند از قول ما مردم خطاب به اين مسئولين بنويسيد كه اين نوع مديريت آسان آنان از هركسي ساخته است ولي مشكلي را حل نمي كند.
5530---0936
¤ رئيس جمهور جديد مصر با كوهي از مشكلات مواجه مي باشد، به ويژه اينكه با رژيم اشغالگر قدس نيز همسايه است. راه پيروز شدن به اين مشكلات اين است كه از تجربه جمهوري اسلامي ايران و مسئولين كشور ما استفاده كند.
3159---0911
¤ وقتي سرنشينان كشتي تركيه اي عازم غزه آماج گلوله هاي رژيم صهيونيستي قرار گرفتند و 20-10 نفر آنان كشته شدند عكس العمل تركيه در حد شعار متوقف ماند، ولي حال كه يكي از هواپيماهايش به كشور ديگري تجاوز كرده و توسط آن كشور سرنگون شده خود را به آب و آتش مي زند در مرز سوريه استقرار و آماده باش جنگي مي دهد و در كنار اسرائيل غاصب و آمريكاي جنايت كار قرار مي گيرد. اي كاش مردم مسلمان و فهيم تركيه با مقايسه اين دو حادثه نگذارند آتشي ديگر توسط يك دولت مدعي اسلام خواهي و در واقع منادي بزرگ اسلام آمريكايي در منطقه برپا شود.
نيلچي از اصفهان
¤ از صراحت لهجه مديرمسئول محترم روزنامه كيهان در تشريح دلايل گراني هاي اخير و افشاء موش هاي مخفي شده در خزانه تشكر مي كنيم. حال كه دشمنان شمشير را از رو بسته اند بايد ايستاد ولي قبل از هر چيز سران سه قوه به پاك سازي موش ها بپردازند. اول اي جان دفع شر موش كن- بعد از آن در جمع گندم كوش كن.
8853---0912
¤ هرگونه تعليق غني سازي 20 درصدي اورانيوم و خروج آن از كشور در قبال لغو تحريم ها اقدامي خيانت بار و مشابه قراردادهاي ننگين تركمانچاي و گلستان است و طبعا نظام زير بار آن نخواهد رفت.
مسعود عابديني
¤ بايد بپذيريم اكثريت اعضاي دائمي شوراي امنيت سازمان ملل عامل بحران هاي نظامي در جهان محسوب مي شوند. اوضاع نابسامان كشورهايي چون افغانستان و عراق و سوريه مصداق اين گفته را عينيت مي بخشد. شوراي امنيت يعني گسترش ناامني، كشتار بي رحمانه انسانها و تضييع حقوق آنها در كل جهان.
محمد مهران نژاد
¤ تسهيلات جديد دولت به كارمندان براي خريد خودروي خارجي قطعا با نامگذاري و اهداف سال توليد ملي و حمايت از سرمايه و كار ايراني در تضاد مي باشد. انتظار داريم در اين تصميم فورا تجديدنظر صورت بگيرد.
6263---0938
¤ برخي مسئولان مربوطه تا كي مي خواهند در خواب باشند و ما شاهد چاپ برخي مطالب و تصاوير از طاغوتيان و افراد ضد انقلاب در برخي مجلات باشيم، كساني كه در رژيم منحوس پهلوي جامعه را به فساد كشاندند چرا الان بايد عكس شان در روزنامه ها و مجلات ما چاپ شود.
6972---0912
¤ طرح ايجاد پزشك خانواده كه به منظور كاهش مراجعه مستقيم به متخصصان در حال اجراست، مي تواند آثار مفيدي براي جامعه به دنبال داشته باشد. اما بايد متذكر شد كه حضور متخصصان چشم به دليل حساسيت بالاي آن براي بيماران ضروري است.
سليمان بلغار
¤ حال كه قرار است مجلس 100ميليون به نمايندگان براي ساخت يا خريد خانه كمك كند، مبلغي از اين كمك ها را به مردم اختصاص دهد تا با يك چهارم آن بتوانيم به استانهاي ديگر رفته و براي خود خانه اي بخريم.
اسماعيلي
¤ مسئولين طرح هدفمندي يارانه ها چه پاسخي براي كساني كه مبلغ يارانه اي نان 28 هزار توماني به حسابشان واريز نگرديده، دارند؟
1549---0911
¤ سازمان آتش نشاني ساعت پايان كاري را 16 و چهل وپنج دقيقه مي داند و اخيرا ابلاغ كرده كه اگر كسي اضافه كار نماند 30 ساعت (يعني حدود 150هزارتومان) از اضافه كاري او كسر خواهد شد. به مديران بفرماييد كاري كه بعد از ساعت 15در سازمان صورت مي گيرد خواب است، بيكاري و وقت كشي، و اضافه كاري تا ساعت 19 چه نتيجه اي دارد؟ از مسئولين شهرداري و بازرسي انتظار بررسي و رسيدگي را دارم.
6687---0912
¤ فروشگاه هاي دولتي در گذشته نه چندان دور مملو از وسايل خانگي ايراني و خارجي بود ولي الان هيچ كالايي در آنها ديده نمي شود. ظريفي در مورد دليل و علت اين نايابي مصنوعي گفته است كه كالاها در انبار سرمايه داران خاك مي خورد تا هر روز بر قيمت آنها افزوده شود و بيشتر سود ببرند.
6091---0915
¤ از رئيس جديد دانشگاه آزاد اسلامي مي خواهيم مواظب باشد قدم در مسير اشتباه گذشتگان نگذارد. جريان هاي فتنه و انحرافي هزاران چهره دارند فلذا نبايد فريب خورد.
1277---0935
¤ اگر برخي مسئولين ساكت باشند و در خصوص مسائل اقتصادي كشور اظهارنظر نداشته باشند مردم كمتر اذيت مي شوند. هر وقت يكي از مسئولين دهان باز كرد و از ارزاني حرف زد برعكس همه چيز گران شد. ملت اگر بخواهند مسئولين چيزي را ارزان نكنند چه كار بايد بكنند. ماست ليواني پگاه از 600 تومان به 900 تومان رسيده است. جان به لب شده ايم. آيا كافي نيست؟ ماست دامداران هم در طول يك هفته از 2800 تومان به 3500 تومان افزايش قيمت پيدا كرده است.
0556---0912 و 9551---0912
¤ نرم افزاري كه اداره دارايي براي اخذ ماليات از كسبه به صورت الكترونيكي تعريف كرده داراي مشكلات زيادي است، به گونه اي كه خود كاركنان و كارمندان دارايي در كاركردن با اين نرم افزار مشكل دارند چه برسد به افراد عادي جامعه. در ضمن تعيين تاريخ 91/4/31 به عنوان آخرين مهلت براي تسويه حساب مالياتي با وجود اين مشكلات اصلا منطقي نيست.
صباغيان
¤ ما تعدادي از شهروندان قمي هستيم كه يك فرد كلاهبردار از ما در مجموع 23ميليارد تومان كلاهبرداري كرده است. با اينكه دادگاه تشكيل و حكم صادر شده است ولي معلوم نيست چرا به اجرا گذاشته نمي شود. تكليف ما مالباختگان چه مي شود؟
فروزنده
¤ از زماني كه درمان جانبازان از طريق بنياد جانبازان قطع و به سازمان هاي مربوط واگذار شده با مشكلات عديده اي مواجه هستيم. به هر كجا مراجعه مي كنيم مي گويند براي درمان بودجه نداريم. پس چرا براي اختلاس هاي گوناگون بودجه به اندازه كافي وجود دارد؟
6328---0915
پاسخ شركت راه آهن شهري تهران و حومه (مترو)
در پاسخ به مطلب مندرج در روزنامه، صفحه 2، 91/4/5 با مضمون «راه اندازي ايستگاه ارم سبز» خواهشمند است دستور فرمايند پاسخ زير در همان صفحه چاپ شود. براساس برنامه ريزي هاي بعمل آمده، ايستگاه ارم سبز بزودي افتتاح و به بهره برداري خواهد رسيد.
پاسخ روابط عمومي شهرداري منطقه 13
در پاسخ به مطلب مندرج در روزنامه تاريخ 20/3/91 مبني بر «تجهيز پل عابر پياده ميدان شهدا به پله برقي» به آگاهي مي رساند؛ با توجه به اجراي طرح تعريض خيابان پيروزي و كم عرض بودن آن معبر، قابليت نصب پل عابر پياده واقع در ميدان شهدا ابتداي خيابان پيروزي وجود ندارد. لازم به ذكر است براي ايجاد نصب پل عابر پياده حداقل عرض معبر مورد نياز 5 متر مي باشد كه متاسفانه خيابان پيروزي با عرض يك متر امكان تجهيز و نصب پل به پله برقي را در اين محدوده با محدوديت مواجه ساخته است.


سلام آقاي تغيير به آقاي مخملي! (خبر ويژه)

در حالي كه 4 ماه ديگر انتخابات رياست جمهوري آمريكا برگزار خواهد شد روزنامه واشنگتن تايمز نتوانست در برابر شدت شعارهاي توخالي و توهم و جوزدگي اوباما سكوت كند.
اين روزنامه آمريكايي با بيان اين كه آخرين شعار انتخاباتي اوباما براي انتخابات پيش روي نوامبر عبارتست از؛«من روي آمريكا شرط بندي مي كنم» نوشت: نتيجه اين شرط بندي باخت آمريكا است.
واشنگتن تايمز با اعتراض نسبت به اين كه اخيراً دهها هزار نفر درآمريكا كار خو د را از دست داده اند به تفسير شرط بندي «آقاي تغيير» پرداخت: «بدهي دولت بسيار بالاست و اوباما باعث سقوط كشور شده و نشانه ركود اقتصادي نمايان شده است.»
خاطرنشان مي شود براساس آمار اخير صندوق بين المللي پول، بدهي آمريكا عدد نجومي 16 هزار ميليارد دلار را پشت سر گذاشته است. واشنگتن تايمز پرده فريب رئيس جمهور آمريكا را كنار زد و نوشت: آقاي اوباما يك شرط بند بازنده است.
يادآور مي شود همچنان كه خروجي شرط بندي اوباما بر روي آمريكا بدهي 16 تريليون [16 هزار ميليارد] دلاري را رقم زده است؛ از سوي ديگر؛ شرط بندي كابوها بر روي ايران نيز نتيجه معكوس داشته است.
جرج سوروس در اسفندماه سال 89 شرط بندي كرده بود حكومت ايران تا يك سال ديگر بيشتر دوام نخواهد آورد.
گفتني است؛ فارين پاليسي مانند واشنگتن تايمز نتوانسته بود ادعاي واهي آقاي سوروس را تحمل كند و همان ايام نوشت: برخلاف شرط بندي سوروس، ايران تا يك سال ديگر توازن قوا در خاورميانه را به شكلي قطعي تر و بيش از پيش به نفع خود رقم خواهد زد.


وقتي ربع پهلوي سرمايه ملي اپوزيسيون مي شود! (خبر ويژه)

وضعيت وخامت بار اپوزيسيون خارج نشين و ياس و افسردگي طيف هاي مختلف آنها باعث شد تا به مصداق كاچي به از هيچي، رضا ربع پهلوي، شخصيت «معتبر»!، «محبوب»!، «سرمايه ملي»! و «با استعداد»! كشتي به گل نشسته اپوزيسيون نام بگيرد.
سايت ضد انقلاب گويا نيوز- معروف به سيانيوز- علي رغم ادعاي دموكراسي و حقوق بشري در مطلبي به قلم اسماعيل نوري علاء به دفاع از ديكتاتوري و استبداد پرداخت! و نوشت؛ اينكه نظام پادشاهي تشريفاتي ضدحقوق بشر است و يا اينكه پادشاهي لزوما راه به استبداد مي برد محروم شدن اپوزيسيون از شخصيت رضا پهلوي است!
اين مقاله گويانيوز كساني مثل مجتبي واحدي (مشاور كروبي و سردبير فراري آفتاب يزد به خارج) را هتاك خواند و نوشت: «پرسش من از اپوزيسيون سكولار- دموكرات و برانداز آن است كه ما چرا بايد بر روي اين سرمايه ملي [رضا ربع پهلوي] خط ابطال بكشيم».
گويا نيوز هدف آنچه كه حمله به رضا پهلوي از سوي سكولارها خوانده را اينطور ارزيابي كرده است: «اصلاح طلبان متوجه شده اند كه اپوزيسيون انحلال طلب ايران در طي اين 30 ساله قادر نبوده است تا چهره اي مردمي و شاخص را از ميان خود به ملت بشناساند و در نتيجه، نسل جوان ايران خود به خود و به صورتي فزاينده نماد ويژگي هاي آرماني خويش را در شهروندي به نام رضا پهلوي مي بيند و لذا محتمل است كه در آينده، ايران رضا پهلوي، نه بعنوان شاه، كه بعنوان چهره اي شاخص در ميان اپوزيسيون برانداز، بتواند خواب هاي خوش اصلاح طلبان را بر هم زند.
گفتني است اخيرا كپي دو فيش بانكي كه نشان مي داد از دفتر رضا پهلوي مبلغ دوهزار و پانصد دلار براي اسماعيل نوري علا و دوهزار و دويست و پنجاه دلار براي نيك آهنگ كوثر حواله شده است به دست برخي از گروه هاي اپوزيسيون افتاده و آنچه اين دو نفر را از طفره رفتن و انكار دريافت مبالغ مزبور ناتوان كرده است، اين كه تاريخ هر دو حواله بانكي فقط يك هفته بعد از مصاحبه غيرمنتظره نيك آهنگ كوثر و اسماعيل نوري علا با رضا ربع پهلوي و تمجيد و تقدير از وي بوده است.


اين قدر بدبخت و بي صاحب شده اند كه... (خبر ويژه)

سمپات گروهك نهضت آزادي كه پيش از اين به تجليل از رضا خان پالاني پرداخته بود، خود را مسئول مميزي اصلاح طلبان مي داند.
صادق زيباكلام درباره اظهارات كواكبيان دبيركل حزب مردم سالاري مبني بر نحوه تجديد سازمان اصلاح طلبان گفت: ابتدا بايد مشخص شود كه آيا اساسا حزب مردم سالاري جزو احزاب اصلاح طلب هست يا نه؟! عدم موفقيت كواكبيان در انتخابات به اين دليل بود كه مردم وي را به عنوان اصلاح طلب نمي شناسند و بنابراين او نتوانست راي اصلاح طلبان را جذب كند.
اين اظهارات در حالي است كه اصلاح طلبان به طور زنجيره اي طي 7- 6 سال گذشته در انواع انتخابات مجلس و رياست جمهوري و شوراي شهر، ناتوان از جلب اعتماد مردم بوده اند همچنان كه دفاع شبه روشنفكران بسياري نظير آقاي زيباكلام از نامزدهاي پرتناقض اصلاح طلبان- از جمله در سال هاي 84 و 88- عامل موفقيت آنها نبوده است.
زيباكلام در گفت وگو با «مهر» جريان اصلاحات را يتيم و بي صاحب توصيف كرد و گفت: بزرگان اصلاحات بايد دور هم جمع شوند و ارزيابي كنند كه آيا شركت در انتخابات مي تواند موجب محقق شدن خواسته هاي كوتاه مدت و بلندمدت آنها شود يا نه؟ آيا نامزد مستقل داشته باشيم يا بهتر است كه از يك كانديداي اصولگراي معتدل حمايت كنيم؟ و بررسي مسائلي از اين دست. اما متاسفانه آنها هيچ طرح و برنامه اي ندارند، هيچ گام جدي تا به حال برنداشته اند و صحبت ها و اظهارنظرهايي كه بعضا كرده اند بي هدف، بي برنامه، تفنني، باري به هرجهت و كلي گويي بوده است.
زيباكلام بزرگترين ضعف اصلاحات را ضعف در مديريت دانست و گفت: ضعف و بي برنامگي از سوي اصلاح طلبان را در انتخابات مجلس نهم هم شاهد بوديم و بدبختانه همان داستان دارد در اين انتخابات هم تكرار مي شود. آدم واقعا دلش مي سوزد كه يك جريان گسترده اين قدر يتيم، بدبخت و بي صاحب است.


گزارش اقتصادي يأس آور گريبان اوباما را رها نمي كند (خبر ويژه)

اوباما در رقابت هاي انتخاباتي با گزارش هاي مأيوس كننده از اوضاع اقتصادي آمريكا دست و پنجه نرم مي كند.
صداي آمريكا با اشاره به سفرهاي تبليغاتي باراك اوباما به دو ايالت اوهايو و پنسيلوانيا گزارش داد: اوباما همزمان با اين سفرهاي تبليغاتي با ضربه مأيوس كننده ديگري در زمينه گزارش وضعيت بيكاري و ايجاد شغل در آمريكا روبرو شده است. طبق آخرين گزارش، دولت اوباما طي ماه ژوئن فقط 08هزار شغل جديد ايجاد كرده است.
صداي آمريكا اضافه كرد: اين گزارش نشان مي دهد ميزان استخدام ها براي سومين ماه پياپي ضعيف بود. ضعف ايجاد شغل شكست ديگري بر ادعاهاي اوباما محسوب مي شود كه گفته بود اقتصاد آمريكا از زمان روي كار آمدن او بهبود يافته است. ميت رامني رقيب احتمالي اوباما در انتخابات نرخ بيكاري را بالا و غيرقابل قبول ناميد و گفت سياست هاي اوباما موجب تقويت اقتصاد و افزايش مشاغل در آمريكا نشده است.
صداي آمريكا يادآور شد: گزارش وضعيت ماهانه شغل و استخدام كه از نزديك دنبال مي شود، به شاخصي براي وضع بزرگترين اقتصاد جهان تبديل شده است و نقشي مهم در انتخابات بازي مي كند.
همزمان دويچه وله در گزارشي نوشت: جمهوري خواهان آمريكا در رقابت با دمكرات ها از بازار كار كم رونق آمريكا به عنوان حربه اي عليه باراك اوباما استفاده مي كنند. نامزد جمهوريخواهان بر شكست اوباما در وعده هاي اقتصادي خود تمركز كرده است.
ميت رامني اعلام كرد باراك اوباما در برآورده ساختن وعده هاي اقتصادي خود ناكام بوده است. وي با اتكاء به تداوم نرخ بيكاري 2/8 درصدي در آمريكا، سياست كارآفريني اوباما و بسته محرك اقتصادي او را ناموفق خوانده است.
دويچه وله نوشت: اقتصاد ايالات متحده براي جبران تدريجي پيامدهاي ناشي از بحران مالي سالهاي 8200 و 9200 نياز به ايجاد ماهانه دست كم 020هزار شغل جديد در بازار كار اين كشور دارد اما طبق آمار، دولت آمريكا در ماه ژوئن تنها 08 هزار شغل جديد ايجاد كرده است. رامني مي گويد دولت اوباما براي سومين ماه متوالي از برآوردن چنين نيازي ناتوان مانده است.
به گزارش رسانه رسمي دولت آلمان، اوباما تاكيد كرده كه هدفش از طرح هاي اقتصادي ارائه شده، بازگشت به شرايط سال 7200، يعني اوضاع پيش از بحران مالي، نيست بلكه «مي خواهد به زماني برگردد كه قشر متوسط جامعه آمريكا امنيت بيشتري داشت.»
دويچه وله با اشاره به مخالفت هاي داخلي كنگره با برخي برنامه هاي اقتصادي اوباما تصريح كرد بحران اقتصادي آمريكا، صرفا علت داخلي ندارد و بخشي از اين بحران، به چالش هاي خارجي از جمله در اروپا مربوط مي شود.
هزينه هاي دو جنگ افغانستان و عراق به تنهايي، يك سوم از كل كسري بودجه 61 هزار ميليارد دلاري آمريكا را شامل مي شود.


افسار اسرائيل را به گردن بيندازيد و گرنه كيهان سوءاستفاده مي كند! (خبر ويژه)

حضور يك عضو لابي صهيونيستي-آمريكايي در نشست اخير گروهك هاي ضدانقلاب و تاكيد وي بر اينكه گزينه نظامي عليه ايران روي ميز است، هويت واقعي گردانندگان اين نشست در بروكسل را آشكار كرد.
در جلسه اخير 4 طيف سلطنت طلبان، سازمان هاي تروريستي كومله و منافقين، اصلاح طلبان و طيفي از چپ هاي آمريكايي شركت داشتند اما ميزبان و اداره كنندگان اصلي جلسه، سلطنت طلباني مانند جواد خادم (وزير دولت بختيار و از عوامل كودتاي آمريكايي نوژه) و شهريار آهي (از نزديكان ربع پهلوي) بودند. با اين حال حضور و اظهارات امانوئل اوتولونگي در اين جلسه، هويت اصلي گردانندگان جلسه را آشكارتر كرد. اتولانگي (اتولونگي) از همكاران موسسه تندرو بنياد دفاع از دموكراسي (مستقر در واشنگتن) است كه ارتباطات گسترده اي با طيف نومحافظه كاران و لابي صهيونيستي در آمريكا دارد. 8 سال پيش در راستاي ايجاد شعبه اي از سوي لابي صهيونيست هاي آمريكا در اروپا، موسسه ترانس آتلانتيك در «بروكسل» تاسيس شد كه مديريت آن به اوتولانگي واگذار گرديد. هدف اين موسسه تاثيرگذاري بر سياستگذاران اروپايي به ويژه در زمينه جانبداري يكسويه از رژيم صهيونيستي است.
نامبرده با حضور در نشست اخير گروهك هاي ضدانقلاب (بروكسل) و در ميزگردي كه مديريت آن با شهريار آهي بود، ضمن مخالفت با برنامه هسته اي گفت «ما به مذاكره و در عين حال تحريم ادامه مي دهيم و گزينه نظامي نيز همچنان روي ميز قرار دارد». تاكيد اين صهيونيست دو آتشه بر گزينه نظامي با مخالفت هيچ يك از حضار مواجه نشده است.
پايگاه اينترنتي اخبار روز وابسته به طيفي از اپوزيسيون با انتقاد از اين اظهارات و عدم اعتراض حضار نوشت: يكي از سخنرانان غيرايراني در كنفرانس بروكسل، ايران را تهديد به عمليات نظامي كرد اما هيچ يك از حضار اعتراضي به اين اظهارات نكرد. گزارش هاي رسمي اين نشست، دلايل دعوت از اين غيرايراني را در كنفرانسي كه مسئله اش «پيشبرد اتحاد براي دموكراسي» اعلام شده، توضيح نمي دهد. حضور اين مهمانان غيرايراني بدگماني هايي را كه پيش از اين درباره نشست بروكسل از سوي منتقدين ابراز شده بود، تشديد كرده است. در سخنراني مهمانان غيرايراني، مواضع و سياست هاي دولت خارجي تكرار شده و اوتولانگي تهديد به عمليات نظامي كرده است بي آن كه كسي از ميان حضار به او اعتراض كند.
يادآور مي شود سازمان تروريستي منافقين در جريان دروغپردازي عليه برنامه هسته اي ايران، با اتولونگي در ارتباط بوده است. نامبرده كه به شدت طرفدار رژيم صهيونيستي است پيش از اين جزوه اي نوشت كه توسط مركز مطالعات اروپا- به واسطه موسسه ترانس آتلانتيك- منتشر شد. وي در اين جزوه از سياستمداران اتحاديه اروپا مي خواهد فعالان سياسي مخالف رژيم صهيونيستي را فاقد شرايط لازم براي دريافت كمك هاي مالي اتحاديه اروپا در زمينه ارتقاي حقوق بشر و دموكراسي اعلام كنند و كمك هاي اختصاص يافته به سازمان هاي غيردولتي كه اسرائيل را نژادپرست و رژيم آپارتايدي معرفي مي كنند، قطع نمايند.
پايگاه آمريكايي اينترپرس سرويس با اشاره به فعاليت هاي 8 سال گذشته اوتولانگي در بروكسل (مقر اتحاديه اروپا) تصريح كرده كه مدت هاست لابي صهيونيستي گروه هايي را از واشنگتن به بروكسل گسيل كرده است.
اوتولانگي دي ماه سال گذشته ضمن انتشار مقاله اي در روزنامه وال استريت ژورنال به دفاع از ايده حمله نظامي به ايران نوشت: از ديدگاه لئون پانه تا وزير دفاع آمريكا حمله نظامي به ايران جنبش مخالفان (سبز) در ايران را از بين خواهد برد. وزير دفاع آمريكا در ماه سپتامبر گفت «ما بايد اقدامات خود را در راستاي تقويت اين مخالفت ها پيش ببريم و مراقب باشيم كاري انجام ندهيم كه باعث تضعيف مخالفت ها شده و يا به بهره برداري و تثبيت حكومت منجر شود.» اما اگر اپوزيسيون ايراني از اتحاد، قدرت و حمايت مردمي لازم برخوردار بود شايد چنين سياستي درست مي بود. ولي در شرايط كنوني نبايد به طور كلي روش اعمال زور عليه ايران با هدف براندازي حكومت را كنار گذاشت. وي اضافه كرده بود: «جنبش سبز در دو سال گذشته تقريبا از حركت بازايستاده و حكومت ايران مخالفان فعالي ندارد. بنابراين فرضيه هايي كه مدعي مي شوند اقدام نظامي آمريكا ممكن است تغييرات و سرنگوني حكومت در داخل كشور را به خطر بياندازد در ارزيابي از موقعيت اپوزيسيون ايراني اغراق مي كنند.»
خاطرنشان مي شود نيك آهنگ كوثر همكار سايت اينترنتي خودنويس روز گذشته درباره طفره برگزاركنندگان نشست هايي نظير نشست بروكسل از پاسخ به انتقادها نوشت: ديروز بعدازظهر گپي طولاني با يكي از فعالان سياسي نامدار ايران مي زدم. اين بزرگوار نگران اين بود كه نكند برخورد انتقادي عاملي براي سوءاستفاده جماعت «كيهاني» و غيره شود.
 


صفحه (14)


صفحه (3)


صفحه (2)

     


(صفحه(12(صفحه(10(صفحه(6(صفحه(15(صفحه(11(صفحه(5(صفحه(16(صفحه(13(صفحه(4(صفحه (2.3.14