(صفحه(6(صفحه(7(صفحه(8(صفحه(11(صفحه(5(صفحه(12(صفحه(9(صفحه(4(صفحه (2.3.10


پنجشنبه 14 آذر 1392 - شماره 20657

صفحه (10)

صفحه (3)

صفحه (2)

     
اباحی‌گری هنر نیست ! (یادداشت روز)
کیهان و خوانندگان
اسکناس (گفت و شنود)
در جلسه دیروز هیئت دولت صادر شد
دستور ویژه رئیس‌جمهور برای مقابله با آلودگی هوا
آیت‌الله آملی لاریجانی: اتهام نقض حقوق بشر در ایران رونویسی سازمان ملل از دست دشمنان است
فیگارو: آیت‌الله خامنه‌ای از آرمان‌های آیت‌الله خمینی کوتاه نمی‌آید(خبر ویژه)
توصیه سایت صهیونیستی برای فرار از پاسخ به نقدهای کیهان(خبر ویژه)
مخالفت اکثریت مردم آمریکا با سیاست کاخ سفید علیه ایران و سوریه(خبر ویژه)
 فعالان ستاد عارف از یاران خاتمی رو دست خوردند(خبر ویژه)
کتمان پیمان‌شکنی آمریکا با کدام هدف صورت می‌گیرد؟(خبر ویژه)
نماز جمعه تهران به امامت آیت‌الله سید احمد خاتمی اقامه می‌شود
 


چند شب قبل، همان شبی که قرار بود رئیس‌جمهور محترم گزارشی از یکصد روز فعالیت دولت ارائه کند، سخنانی مطرح شد که واکنش‌های متفاوتی را برانگیخت، اینکه در آن انشاء چه خوانده شد و گزارش عملکرد کدام دولت ارائه شد، موضوع این مقال نیست. اما همان شب در حوزه فرهنگ نظریاتی ارائه شد که بی‌اختیار یادآور ادبیات کسانی بود که در دوره اصلاحات با فراغ بال و آسودگی کامل، تیشه به ریشه فرهنگ و هویت دینی و اخلاقی جامعه می‌زدند و به نظر می‌رسد همان افراد و وابستگان آنها، امروز آن نظریات را در قالب مشاوره و همراهی، از زبان رئیس‌جمهور محترم بیان می‌کنند!
این همه درحالی است که می‌دانیم هیچ مکتب و آیینی نیست که در آن به اهمیت روح روان آدمی توجه نشده باشد و تأمین سلامت روان و تعالی روح در آن‌ها مورد عنایت نباشد. این حساسیت استثناء ندارد و مادی‌ترین مکاتب و آیین‌های خودساخته هم به آن توجه دارند حتی بسیاری از این آیین‌ها- که ساخته و پرداخته غول‌های ثروت و سیاست صهیونیستی هستند- با خوراک‌دهی به اذهان مردم سعی در تسلط روانی بر آنها و بهره‌کشی از ملل عالم را دارند. در چنین شرایطی دعوت به اباحی‌گری و بیان حرف‌های تبلیغاتی و البته فاقد هرگونه پشتوانه علمی مانند اینکه «همه چیز آزاد باشد و مردم خودشان انتخاب کنند!» مفهومی جز نشناختن عرصه و تسلیم میدان به دشمن ندارد! ظاهراً معتقدین به این مشی و روش، برای روح انسان ارزشی- حتی درحد جسم او- قائل نیستند وگرنه در جهانی که هزاران قاعده و استاندارد درمورد حیات مادی انسان تدوین و همه چیز بر مدار آنها تنظیم شده، سخن از بی‌در و پیکری در موضوعات اخلاقی و فکری چه معنایی می‌تواند داشته باشد؟! وقتی برای کنترل بیماری‌های واگیردار دامی مثل تب برفکی پروتکل‌های بین‌المللی وجود دارد و دولت‌ها همه کار می‌کنند تا دام‌های آلوده سبب بیماری دام‌های سالم نشوند و حتی آنها را می‌سوزانند، وقتی برای ساخت مسکن و کوچه و خیابان استاندارد وجود دارد، وقتی برای اشتغال به یک شغل خدماتی یا تولیدی- هر چند ساده- چندین و چند پیش شرط و ویژگی لازم است و بالاخره وقتی برای تولید یک بطری آب معدنی چندین استاندارد تدوین و ناظرانی مأمور کنترل آن ضوابط و اطمینان از رعایت آن مقررات شده‌اند، چه کسی می‌تواند بپذیرد که روح و فکر مردم یک کشور با هر روشی و توسط هر کسی تغذیه شود؟! آیا قائلان این روش حاضرند فرزندان آنها در یک محیط آلوده به انواع بیماری واگیردار قرار بگیرند و صرفا آنها را به انتخاب فرد سالم از فرد بیمار توصیه کنند؟!
البته آفت تئوری پردازی و اظهار نظر در همه امور در سال‌های گذشته هم گریبان برخی مقامات اجرایی را گرفته و باعث شده بود که عده‌ای به جای پرداختن به وظیفه اصلی خود یعنی اجرای قانون، به دنبال تئوری‌پردازی‌های عجیب و غریب بروند که سوگمندانه باید گفت اغلب این نظریات حرف «دیگران» بود که از زبان مقامات رسمی کشور بیان می‌شد! همین نظریه و موارد مشابه قبلی آن - که برخلاف نصوص صریح دینی و نظریات امام راحل و رهبر معظم انقلاب است - در مقاطعی آثار زیانباری را در پی داشته و واکنش‌هایی را برانگیخته است. چند سال قبل و در دوره اصلاحات، سیاستمداری که بر کرسی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی این کشور تکیه زده بود و امروزه به دامان انگلیس پناه برده است، قائل به روشی شبیه سخنان همین روزها در حوزه فرهنگ و اندیشه بود و برای اجرای نظریاتش تلاش می‌کرد! در واکنش به این تفکر، رهبر معظم انقلاب اینچنین فرمودند: «...بی‌مبالاتی جایز نیست. من به آقایان مسئولان مسائل فرهنگی هم دائماً این نکته را گفته‌ام و باز هم می‌گویم که ما بایستی بدانیم یک دولت، همچنان که نسبت به بسیاری از امور مردم مسئول است مسئول وضع معیشتشان، وضع اقتصادشان، وضع سیاستشان، وضع فرهنگشان، وضع تحصیلاتشان، وضع بهداشتشان؛ مسئول وضع ذهنشان هم هست. یعنی اگر دیدیم که فرضاً در جامعه ما کتابی هست که هنرش فقط این است که احساسات جنسی را در جوانان تحریک کند، این مضر است. این را نمی شود به عنوان این‌که یک فرآورده فرهنگی است، آزاد بگذاریم که هر که خواست، تولید و عرضه کند؛ نه، این بحث خواست نیست؛ مثل مواد مخدر است. مواد مخدر هم خیلی طالب دارد. خیلیها هستند که اگر شما مواد مخدر را به آنها دادید، استقبال می‌کنند و مصرف می‌کنند؛ اما بعد که معتاد شدند، شما را لعنت می‌کنند...
بنابراین، خواست، یک امر مطلق نیست؛ آن خواستی که بر طبق مصلحت است، مطلوب است.»
... اما آن چیزی که گمراه کننده و فاسد کننده است، ما نباید اجازه بدهیم وارد میدان شود. این، وظیفه ماست، وظیفه دولت است، وظیفه وزارت ارشاد است».
یکسال بعد و در واکنش به استمرار برخی روش‌های ضددینی که نارضایتی شدید مردم متدین را ایجاد کرده بود ایشان بار دیگر دلسوزانه هشدار دادند: «من کار فرهنگی منفی را به سه نوع تقسیم می‌کنم: یک نوع، آن نوشته یا کتابی است که یک منطق یا سخنی را ارائه می‌دهد که ازنظر ما آن سخن غلط است... صاحب آن نظر مخالف، در فکر این است که نظر مخالف خودش را مطرح کند و هیچ انگیزه‌ای دنبال آن نیست. طرح چنین فکر مخالف و غلطی- ازنظر ما- در جامعه، مفید است.
... نوع دوم کار که غلط است، این است که انگیزه آن صرفاً ارائه یک سخن علمی یا یک نظر فلسفی یا اجتماعی یا سیاسی نیست؛ بلکه جزئی از چارچوب یک طرح براندازی است. نشر این هم مضر است. دشمن وقتی که می‌خواهد با ابزار فرهنگی به کشور و جامعه و نظامی حمله کند، چیزهایی را هدف می‌گیرد، که به نظر من امروز در کشور ما چنین چیزهایی هست. هم در عالم کتاب هست، هم در عالم مطبوعات هست، هم در عالم هنر هست.
... نوع سوم، آن کار فرهنگی‌ای است که اثرش آنی است و قابل پاسخگویی نیست. مثل این که در جامعه‌ای بیایند عکس‌های مستهجن جنسی را به شکل وسیعی در میان جوانان پخش کنند! شما چطور می‌خواهید این را جواب دهید؟! اصلاً قابل جواب دادن است؟! این اصلاً قابل جواب دادن نیست. وقتی که یک اثر هنری و یک نوشته و یک عکس، یک تأثیر ویرانگر اخلاقی دارد، این قابل پاسخگویی نیست. جلو این کار فرهنگی را باید گرفت؛ این آن ممیزی واجب است.
... این هیچ ربطی ندارد به این‌که ما با فکر آزاد موافقیم یا مخالفیم. طبیعی است که ما با آزادیهایی مخالفیم؛ مگر کسی شک دارد؟ ما با بعضی از آزادیها مخالفیم. ما با آزادیهای جنسی مخالفیم؛ ما با آزادی گناه مخالفیم
... این یک مسئله فکری نیست که ما بگوییم حالا این کتاب منتشر شود، ما هم جوابش را منتشر کنیم؛ این جواب ندارد!»
اکنون و با این نظرات صریح که از متن قرآن مبین و اندیشه‌های معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام راحل عظیم‌الشان(ره) برگرفته شده، چه دلیلی دارد که به وسوسه کسانی که از اول هم همسو با دین و فرهنگ این مردم نبوده‌اند، نظراتی که پایه علمی و دینی ندارد مطرح شود؟ در غربی که برای عده‌ای قبله مقصود و مدینه فاضله است، از تحصیل دختران باسواد و خوش استعداد به دلیل حجاب اسلامی جلوگیری می‌شود! از چاپ کتاب‌های تاریخی مربوط به هولوکاست جلوگیری می‌شود و نویسندگان آنها را به زندان می‌افکنند آنها هیچ شرمی هم از کارهایشان ندارند و خود را آزادترین ملل و دول عالم می‌دانند پس چرا ما در دین خودمان و اصول ارزشی اسلام عزیزمان سستی کنیم؟! چرا آنها بر باطلشان متحد و هم‌پیمانند و عده‌ای بر احکام صریح شریعت سست و مردد؟!
متأسفانه در اثر غفلت از اجرای قانون و عدم پایبندی عملی به موازین اسلام در سالهای گذشته و با سیاست مذموم و غیر دینی «راضی نگه داشتن همه» شاهد آنیم که آثار ویرانگر و مخربی به اسم هنر و فرهنگ روانه اجتماع شده و امروز بجای آنکه بر اجرای قانون و پایمردی بر سوگندی که برای پاسداری از آرمانها و ارزش‌های انقلاب خورده شده تأکید شود، از رفع چتر امنیتی حوزه فرهنگ سخن گفته می‌شود؟! فراموش نکنیم که انتخابات چند ماه قبل تمام شده است!

حسین شمسیان

 


33110065 ساعت 3 تا 6 بعدازظهر
33916546 تمام ساعات شبانه‌روز
سامانه پیام کوتاه 30002323
* اگر فتنه سال 88 نبود پرونده هسته‌ای چه بسا همان سال مختومه اعلام می‌شد. بار گناه این همه خسارات وارده بر کشور و نظام بر دوش فتنه‌گران وطن‌فروش می‌باشد که حالا طلبکار هم شده‌اند.
3530---0912
* اگر همه مسئولین مثل مردم گوش به فرمان رهبرمعظم انقلاب باشند هیچ مشکلی برای انقلاب پیش نمی‌آید اگر هم به وجود بیاید خیلی راحت حل می‌شود. ملت فقط از بی‌تدبیری‌های برخی از مسئولین خون دل می‌خورند. همه عالم دیدند که در طول این 34 سال همه تحریم‌ها را به جان خریده‌ایم و زیر بار حرف زور زورگویان جهان نرفتیم.
جمشیدی از مراغه
* غرب و در رأس آن آمریکا زمانی تحریم‌های صورت گرفته علیه ما را برمی‌دارند که مطمئن شوند توانسته‌اند پیشرفت و سازندگی کشور ایران را متوقف سازند و دربست وابسته به فروش نفت و محصولات آنها شده‌ایم در آن صورت دشمن هر روز قوی‌تر و ما بر عکس ضعیف‌تر می‌شویم. بی‌جهت نیست که قرآن به مسلمانان تأکید می‌کند تا می‌توانید خودتان را قوی کنید.
8580---0912
* هر چه در متن توافق هسته‌ای دقیق‌تر می‌شویم موضوع حساس‌تر می‌شود. با این امتیازهایی که به طرف غربی داده شده کاملا دستشان برای هر کاری باز گذاشته شده است. از نمایندگان مجلس می‌خواهیم به موضوع حساس باشند و به وظیفه تاریخی خود برای حفظ عزت ایران عمل نمایند.
علیمردانی
* پشت پرده گزارش صد روزه دولت به مردم هر چند به طور کامل برملا نمی‌شود ولی حکایت از رفتار و عملکرد ناصحیحی دارد که حاصل آن فقط جو بی‌اعتمادی مردم است. به احتمال قوی عواملی که این را برنامه‌ریزی کرده‌اند قصد گل‌آلود کردن آب و غبار‌آلود کردن جو جامعه را دارند. مردم مشکل معیشتی و سبد کالایی خود را دارند که گرانی‌ها آنان را رنج می‌دهد و چون وعده رئیس‌جمهور محترم نیز عملی نشده با این گزارش و گزارش امثالهم بیشتر رنج می‌برند و اگر وضع بدین منوال باشد تکرار مدیریتهای سوء قبلی است بهتر است مجلس و دیگر قوا و دلسوزان تعارفات را کنار بگذارند و به داد مردم برسند و به رفع معضلات بپردازند.
محمودی
* از مدت‌ها قبل تمام رسانه‌ها بویژه صداوسیما خبر از برنامه‌ تلویزیونی گزارش 100 روزه آقای رئیس‌جمهور می‌دادند ولی در موعد مقرر که این برنامه پخش شد بعد از حدود یک ساعت و نیم سخنرانی جز سیاه‌نمایی علیه دولت گذشته و یکی دو وعده نسیه چیزی دستگیرمان نشد- واقعا جای تأسف دارد که هیچکدام از سه مجری و خبرنگار برنامه شاید اجازه نداشتند خواسته‌های بر حق مردم را به زبان بیاورند.
4988--0912
* از دولت تدبیر و امید و عدالت می‌پرسم با خزانه خالی چگونه انبارها از کالا پر شد؛ سبد کالایی برای قشر محروم و مستضعف تهیه شد و وزیر اقتصاد هم اعلام می‌کند خزانه خالی نیست. فراموش نکنید که شما نام دولت راستگویان را بر خودتان گذاشته‌اید.
5476---0938
* در اصل 125 قانون اساسی آمده امضاء عهدنامه‌ها، موافقت‌نامه‌ها قراردادهای دولت ایران با سایر دولت‌ها و همچنین پیمان‌های بین‌المللی باید به تصویب مجلس شورای اسلامی برسد تا قابلیت اجراء پیدا کند ـ سوال این است که چرا توافق هسته‌ای به عمل آمده بین ما و کشورهای 1+5 این مسیر را طی نکرده است.
2500---0910
کیهان: این توافق در هیچ یک از قالب‌های مورد اشاره در اصل 125 قانون اساسی نمی‌گنجد و عنوان آن «برنامه اقدام مشترک» است که با کمترین نقضی به کلی منتفی می‌شود.
* به آقای روحانی ریاست محترم جمهوری بفرمایید تخریب دولت گذشته در گزارش 100 روزه برای ما مردم آب و نان نمی‌شود. وقتی کار قابل ارائه ندارید چرا آدرس غلط می‌دهید. شما که نام خودتان را دولت راستگویان گذاشته‌اید، می‌توانستید با مردم رو راست باشید و با صداقت بگویید در این مدت موفق به انجام کار مهمی نشده‌اید.
5913---0938
* ما فرزندان معنوی امام خمینی(ره) و سربازان جان بر کف امام خامنه‌ای تا آخر ایستاده‌ایم خدا نگذرد از کسانی که برای دو خواننده گروه سگ زرد مقیم آمریکا صدمیلیون از بیت‌المال هزینه کردند ولی برای حفظ ارزشها اظهار می‌دارند پول نداریم.
حسن ایرانی از قم
* وقتی رئیس دولت غیر از سیاه‌نمایی مطلق علیه دولت گذشته درجه نظامی حافظان مرزها و نوامیس کشور را به سخره می‌گیرد چه باید کرد؟
1980---0912
* این توافق هسته‌ای چگونه از سوی دولتی‌ها به برد برد تعریف و تبلیغ می‌شود در این توافق همه محدودیت‌ها علیه ما می‌باشد. نسل‌های آینده در مورد کوتاه آمدن‌های امروز ما که حق و حقوق آنان را ضایع ساخته‌ایم چه قضاوتی خواهند کرد؟
صادقی
* گزارش صد روزه آقای روحانی فقط کوبیدن دولت قبل بود و مجریان فقط مستمعین خوبی بودند نه مجری، چون به آنها گفته شده بود هیچ مصاحبه چالشی نداشته باشند و فقط سکوت کنید و سر تکان دهید. چون یک مصاحبه دور همی است!
حسینی-ورامین
* روزنامه کیهان و دیگر نشریات ارزشی برای ما که به ارزشهای نظام و دستاوردهای معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) ایمان دارند حکم سنگر محکم و دیده‌بان بیدار را دارند.
9772---0919
* خدا وکیلی همین رویه را حفظ کنید من حزب‌اللهی نیستم ولی از اینکه می‌بینم شما کیهانی‌هاجزء معدود کسانی هستید که از شرف اسلام و ایران بدون وابستگی و در نهایت انصاف دفاع می‌کنید بی‌نهایت خوشحال می‌شوم. فقط اخلاصتان را حفظ کنید. به خدا هیچ‌وقت به شما شک نکردم. خدا به شما قوت دهد.
4665---0935
* از دولت یازدهم درخواست می‌کنم به خط و مشی کیهان که دنباله‌رو خط رهبری است توجه کنند که هم به صلاح دولت است و هم به صلاح کشور، رهبری فرمودند آمریکا قابل اعتماد نیست و حالا در عمل نیز ثابت شد. کیهان نیز مکرر در مکرر این را تکرار کرد که استکبار جهانی قابل اعتماد نیست ولی متاسفانه نمی‌دانم چه اصراری است که علی‌رغم روشن بودن قضایا باز هم ما دچار خوش‌بینی به این خبیثان هستیم.
اصغر کردبچه
* اینکه ساخت خانه‌‌های 30-40 متری که در طرح مسکن اجتماعی مطرح شده و قرار است در اختیار زوجهای جوان قرار گیرد، آیا رواج سبک زندگی غربی نیست، آیا این کار ترویج تجردگرایی و غربی‌ کردن جامعه نیست؟ این کار جلوی زاد و ولد را می‌گیرد. از نمایندگان مجلس تقاضا داریم مخالفت خود را با این طرح اعلام کنند.
یک شهروند
* رئیس‌جمهور در گزارش صدروزه خود گفت دولت سابق از مردم محروم پول می‌گرفت و برایشان خانه می‌ساخت به ایشان باید گفت خوب کاری ندارد، شما لطف کنید بدون دریافت پول برای مردم خانه بسازید!
سوری از تهران
* یادداشت روز نه کلاهک نه کلاه را با دقت خواندم. واقعا تحت تأثیر قرار گرفتم که چقدر دیپلماسی ایران خوش‌بین بوده و چنین بیانیه‌ای را امضاء کرده است مگر افراد حقوقدان با این تیم نبودند که به این مطالب دقت کنند. اکنون با توجه به توافق‌نامه مذاکرات ژنو 3 حتی اگر تمام تحریم‌ها را لغو نمایند نباید احساس پیروزی کرد چون با این توافق‌نامه‌ می‌خواهند انرژی هسته‌ای ما را نابود کنند. بنابراین باید یک فکر اساسی کرد.
یک دبیر بازنشسته
* ما اکثریت خانمهای ایرانی روی پشت بامها سبزی می‌کاریم و نان و پنیر می‌خوریم ولی در برابر زیاده‌خواهی‌های غرب کوتاه نمی‌آییم. ما 8 سال به این خوبی مقاومت کردیم، الان نباید به این راحتی کوتاه بیاییم.
یک خانم خانه‌دار
* آقای رئیس‌جمهور از تورم‌زا بودن مسکن مهر گفت ولی نگفت اگر به علت جوان شدن ناگهانی جمعیت کشور مسکن مهر نبود الان می‌بایست میلیون‌ها ایرانی در چادر و بیغوله زندگی می‌کردند.
2825---0912

 


گفت: یک روزنامه آلمانی نوشته است؛ اروپا نباید در تحریم ایران دنباله‌رو آمریکا باشد.
گفتم: چه عجب؟! اما کو گوش شنوا؟
گفت: نوشته است؛ بررسی اقداماتی که تاکنون آمریکا و اروپا مشترکا انجام داده‌اند، نشان می‌دهد که یا آمریکا به تنهایی سود برده است و یا آمریکا و اروپا هر دو آسیب دیده‌اند و در هر دو حالت اروپا بازنده بوده است.
گفتم: دیگه چی؟!
گفت: نوشته است در برخی از موارد، مقامات آمریکایی بعد از برکناری یا بازنشستگی به ترفندهای خود علیه اروپا اعتراف کرده‌اند.
گفتم: یارو خودش را به چلاقی زده و گدایی می‌کرد. خانمی به او گفت؛ شانس آورده‌ای که کور نیستی! و یارو گفت؛ آره! پارسال که خودم را به کوری زده بودم، کلی اسکناس تقلبی بهم دادند!

 


جلسه هیئت دولت روز گذشته به ریاست حجت‌الاسلام حسن روحانی در نهاد ریاست جمهوری تشکیل جلسه داد.
رئيس جمهور در ابتدای این جلسه، با تاکید بر اهمیت فوق‌العاده سلامت مردم برای دولت و لزوم اهتمام جدی برای مقابله مؤثر با پدیده آلودگی هوا، سازمان حفاظت محیط زیست، معاونت علمی و فناوری رئيس‌جمهور و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را به حمایت از راهکارهای مبتنی بر فناوری‌های جدید و فراخوان نظرات از مبتکران و نهادهای غیردولتی برای کاهش میزان انواع آلودگی توصیه کرد.
روحانی همچنین به وزارت صنعت، معدن و تجارت و وزارت نفت توصیه کرد اقدامات عاجل و پیشگیرانه را در این خصوص به عمل آورند.
رئيس جمهور همچنین دستور داد جلسه ویژه شورای عالی محیط زیست برای بررسی وضعیت و اتخاذ تدابیر مورد نیاز تشکیل شود و موضوع در جلسه ویژه‌ای در دولت نیز مورد بررسی قرار گیرد.
در جلسه هیئت دولت همچنین با تصویب هیئت وزیران، مرتضی روزبه و مصطفی سالاری به ترتیب به عنوان استانداران قزوین و بوشهر انتخاب شدند.
در ادامه جلسه، تعداد دیگری از تبصره‌ها و مواد لایحه بودجه سال 1393 کل کشور پس از بحث و بررسی، به تصویب هیئت دولت رسید.
همچنین، روز سه‌شنبه ششمین جلسه فوق‌العاده هیئت دولت به منظور ادامه بررسی لایحه بودجه سال 1393 کل کشور به ریاست حسن روحانی برگزار شد.
در این جلسه تعداد دیگری از تبصره‌ها و مواد لایحه بودجه پس از بحث و بررسی، به تصویب دولت رسید.

 


سرویس سیاسی-
موضوع «حقوق‌بشر» طی سال‌های گذشته همواره در قالب یک پروژه از سوی دشمنان نشاندار جمهوری اسلامی علیه ملت ایران دنبال و بکار گرفته شده است. طی سه سال اخیر با تعیین گزارشگر حقوق‌بشر در امور ایران، اهرم حقوق‌بشر در امتداد برنامه هسته‌ای کشورمان عاملی برای تشدید فشارها بر ضد کشورمان بوده است.
آنچه که در این میان پرسش برانگیز است اینکه سازمان ملل یا نهادهای وابسته به آن نیز از مسیر و بستر قانونی و حقوقی خارج شده و با سیاسی‌کاری‌ها و اهداف مغرضانه قدرت‌های غربی همراه شده‌اند. انتخاب غیرقانونی احمد شهید به عنوان «گزارشگر ويژه» حقوق بشر از جمله این اقدامات است و این در حالی بوده است که ایران «گزارشگر موضوعی» را پذیرفته و در قالب مکانیسم یوپی‌آر (بررسی دوره‌ای وضعیت حقوق بشر کشورها) همکاری لازم را انجام داده است.
از سوی دیگر برخی از نهادهای به اصطلاح حقوق بشری و وابسته به سازمان ملل نیز به موازات تحرکات غیرقانونی احمد شهید و صدور گزارش‌های حقوق بشری علیه کشورمان، قطعنامه‌هایی با رنگ و لعاب حقوق‌بشری بر ضد ایران صادر می‌کنند.
آنچه قابل اعتناست این است که اخیراً و پس از توافق‌نامه ژنو، نهادهای به اصطلاح حقوق‌بشری از جمله سازمان عفو بین‌الملل به صورت آشکار اعلام کردند که اکنون دستور کار آنها موضوع حقوق‌بشر ایران خواهد بود.
گفتنی است مقارن با شروع مذاکرات اخیر هسته‌ای در ژنو- 29 آبان- کمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل، قطعنامه‌ای به اصطلاح حقوق‌بشری علیه کشورمان صادر کرد.
آنچه که در گزارش‌ها و قطعنامه‌های حقوق‌بشری از سوی سازمان‌ملل یا نهادهای به اصطلاح حقوق‌بشری باید مورد واکاوی قرار بگیرد منشأ صدور این قطعنامه‌ها است که نشان می‌دهد سیاسی و فاقد مبانی حقوقی است.
در همین حال، رئیس قوه قضائیه روز گذشته با انتقاد از صدور قطعنامه‌های به اصطلاح حقوق‌بشری علیه ایران اسلامی، آنها را متاثر از رسانه‌ها و گروه‌های ضد انقلاب و منافقین دانست و به شبهات و تحرکات حقوق‌بشری بر ضد کشورمان پاسخ گفت.
آیت‌الله صادق‌آملی لاریجانی در جلسه دیروز مسئولان عالی قضایی با ابراز تاسف از صدور قطعنامه‌ای که در آن مطالب بی‌پایه و اساس مبنی بر نقض سیستماتیک حقوق‌بشر در جمهوری اسلامی ایران مطرح شده است، تصریح کرد: انسان متاثر می‌شود هنگامی که می‌بیند همان مطالبی که در رسانه‌های ضد انقلاب نوشته شده یا از دهان منافقین بیرون آمده است، در قطعنامه‌های سازمان ملل مطرح می‌شود.
رئيس دستگاه قضا با رد ادعاهای مطرح شده و بی‌پایه و اساس دانستن صدور قطعنامه‌هایی از این دست، اظهار کرد: یکی از ریشه‌های ادعاهای مطرح شده در مقوله حقوق‌بشر به «اختلاف مبنایی» میان غرب و جهان اسلام در این حوزه مربوط می‌شود.
آیت‌الله آملی لاریجانی، خاطرنشان کرد: برای نمونه در برخی از بندهای قطعنامه اخیر اجرای قصاص را مردود دانسته‌اند و این در حالی است که قصاص نص قرآن است و انتظار نابجایی است که بخواهند ما از اجرای مضمون قرآنی به دلیل تصویب یک قطعنامه دست بکشیم.
رئيس قوه قضائیه با تاکید بر اینکه اعتقاد به قصاص مختص نظام حقوقی جمهوری اسلامی ایران نیست بلکه «اعتقاد دینی» بیش از یک میلیارد مسلمان است، تصریح کرد: وقتی قوه قضائیه را برای اجرای حکم قصاص محکوم می‌کنند در واقع می‌خواهند اعتقاد ما به اصل اسلام را محکوم کنند.
آیت‌الله آملی‌لاریجانی منشأ دوم صدور قطعنامه‌های حقوق‌بشری بر ضد ایران را استناد به ادعاهای «مغرضانه و دروغ» عناصر ضد انقلاب دانست و با توجه به طرح ادعاهایی درباره بازداشت‌ها در ایران، اظهار کرد: ادعای دستگیری بی‌دلیل یا در بازداشت نگه داشتن بدون محاکمه افراد، دروغ بسیار بزرگی است، در حالی که برای پیشگیری و برخورد با احتمال وقوع اقدام‌هایی از این نوع، دستگاه‌های نظارتی گوناگونی در کشور وجود دارد.
رئیس قوه قضاییه افزود: مسئله حقوق‌بشر برای ما و نظام ما بر یک اساس بسیار قوی‌تر و با سابقه طولانی‌تر از آنچه که این‌ها فکر می‌کنند استوار است. ما حقوق بشر را از صمیم جانمان قبول داریم چون دین اسلام مبین و مدافع بسیاری از حقوق انسانی است و ما مسلما حقوق فطری انسانی را که مورد تأیید اسلام نیز هست قبول داریم.
آملی‌لاریجانی با یادآوری تصویب آیین‌نامه اجرایی «نحوه ایجاد، اداره و نظارت بر بازداشتگاه‌های انتظامی» اظهار کرد: در ماده 12 این آیین‌نامه تصریح شده که رئیس‌ بازداشتگاه انتظامی موظف است هرگونه درخواست و یا تظلم‌خواهی متهمان را به دادستان یا قاضی رسیدگی‌ کننده پرونده ارسال کند.
رئیس قوه قضاییه افزود: این آیین‌نامه فقط مختص ضوابط نگهداری دستگیرشدگان در بازداشتگاه‌های انتظامی است و سازمان زندانها هم قانون مجزایی دارد که در آن حقوق همه زندانیان به طور کامل مورد توجه قرار گرفته است و در ماده 17 این آیین‌نامه نیز تأکید شده است که دادستان‌ها و روسای حوزه‌های قضایی بخش‌ها یا نمایندگان آنان موظفند بر تحت نظرگاه‌های کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها و نحوه و مدت نگهداری افراد و رعایت حقوق شهروندی در این اماکن نظارت کنند.
آملی لاریجانی با اشاره به اصل رعایت حقوق متهمان، گفت: سال گذشته که این آیین‌نامه نوشته و تصویب شد، نه قطعنامه‌ای مطرح بود و نه کسی چنین کاری را درخواست کرده بود، اما مسئولان عالی قضایی از روی اعتقاد به ضرورت رعایت دقیق حقوق متهمان، آن را تصویب کردند.
رئیس قوه قضاییه سومین عامل ادعای نقض حقوق‌بشر در ایران را بی‌اطلاعی از مبانی فقهی و حقوقی قوانین در احکام صادره دانست و با ذکر نمونه‌ای از این بی‌اطلاعی که مکرر در برخی از بندهای قطعنامه کمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل به چشم می‌خورد، گفت: اینکه گفته شده است مجازات اعدام بر اساس عنوان‌های مجرمانه غیردقیق مانند محاربه که آن را دشمنی با خدا ترجمه کرده‌اند صورت می‌گیرد نشان از بی‌اطلاعی تدوین‌کنندگان قطعنامه‌ دارد.
رئیس دستگاه قضا افزود: بحث محاربه در کتاب‌های فقهی ما باب مستقلی دارد و فقها این مفهوم را با عبارت «تجرید سلاح لاخافه الناس» به معنای کشیدن سلاح بر روی مردم به قصد ترسانیدن آنها تعریف کرده‌اند، حال باید پرسید چه ابهامی در معنای محاربه وجود دارد؟
آملی لاریجانی در بخش دیگری از سخنانش با گرامیداشت روز مجلس و تسلیت سالگرد شهادت آیت‌الله مدرس، تصریح کرد: آیت‌الله مدرس فقیه و سیاستمداری بود که از شخصیت‌های ماندگار تاریخ ایران است و همچنین در مقام عمل از چنان اخلاص و ایثاری برخوردار بود که تا پای شهادت بر اعتقاد خود ایستادگی کرد.
رئیس قوه قضاییه شهید مدرس را الگوی سیاستمداران و دینداران معرفی کرد و تصریح کرد: این شهید بزرگوار راه ایستادگی را به همه مسئولان نشان داده است.
آیت‌الله آملی لاریجانی همچنین با بیان اینکه مجلس در نظام جمهوری اسلامی ایران از شأنی بالا برخوردار است، اظهار کرد: نقش مجلس در تقنین و ریل‌گذاری برای دستگاه‌های اجرایی و قضایی و همچنین جایگاه این نهاد در بعد نظارتی بی‌بدیل است.
رئیس قوه قضاییه، مجلس فعلی را مجلسی «بانشاط» در دو بعد تقنین و نظارت توصیف کرد و افزود: اگر همه سیاستمداران آیت‌الله مدرس را الگوی خود بدانند، کشور هیچگاه دچار نقصان نخواهد شد و همیشه در مسیر کمال حرکت خواهد کرد.

 


یک روزنامه فرانسوی نوشت: پرونده هسته‌ای، آخرین بدگمانی و اتهام غرب نسبت به ایران نیست و در مقابل اهداف جمهوری اسلامی نیز با توافق ژنو تغییر نخواهد کرد.
روزنامه فیگارو در تحلیلی می‌نویسد: توافق موقتی ژنو با ایران هیچ‌گاه امکان‌پذیر نبود اگر به پرونده هسته‌ای محدود نمی‌شد. با این حال، موضوع مهم در جای دیگری نهفته است؛ در معادلات جدید منطقه‌ای در خاورمیانه، چه نقشی به ایران محول خواهد شد؟ مقامات جمهوری اسلامی با الهام گرفتن از مقوله هسته‌ای و تبدیل آن به یک نهضت ملی موفق شده‌اند از ده سال پیش تاکنون غرب را به چالش بکشند و جایگاه منحصر به فردی را در منطقه برای حکومت خود به وجود آورند.
فیگارو می‌افزاید: این استراتژي به خوبی عمل کرد، تا اینکه تحریم‌های غربی علیه ایران اعمال شد و تاثیرات مخربی بر اقتصاد ایران گذاشت. فیگارو با تصریح بر اینکه «هیچ چیز نشان‌دهنده آن نیست که اهداف جمهوری اسلامی ایران تغییر کرده باشد،» می‌نویسد: ایران به شکلی نگران‌کننده توانسته به اهداف خود نایل شود. ایران با سود بردن از اعلام جنگ احمقانه جرج بوش به عراق صدام حسین، از دشمن اصلی خود رهایی یافت و یک دولت شیعه اسلام‌گرا را به ریاست متحد خود، نوری‌المالکی، در بغداد مستقر کرد. در لبنان، حزب‌الله اهرم‌‌های قدرت را به دست گرفته، در حالی که در سوریه، شبه‌نظامیان شیعه لبنانی در زمانی که به شدت حکومت سوریه مورد تهدید بود، وارد عمل شدند.
این روزنامه ادامه می‌دهد: خواست جمهوری اسلامی برای صدور انقلاب محرز است و یکی از آرمان‌های اصلی آیت‌الله خمینی بود. در حال حاضر در انتظار نشانه‌هایی از سوی ایران هستیم که تاکنون غایب بوده‌اند؛ ترک این اصول و گرایش به ارزش‌هایی که برای ما حائز اهمیت است. اما آن طور که از شواهد امر برمی‌آید، تغییر رویه ایران صرفاً یک تغییر تاکتیکی است. اینکه فکر کنیم آیت‌الله خامنه‌ای از آرمان انقلاب اسلامی و آیت‌الله خمینی اندکی کوتاه می‌آید، یک توهم است.
فیگارو در ادامه با اشاره به توافق ژنو می‌نویسد: گفته می‌شود که این خبر خوبی است. بی‌شک همین طور است. ولی به یک شرط؛ اینکه جمهوری اسلامی بداند مقوله اتمی تنها موردی نیست که موجبات بدگمانی نسبت به ایران را ایجاد کرده. مطمئن باشید که پیام فقط در صورتی که خوب فرمول‌بندی شود، قابل درک خواهد بود. و البته این طور نیست. فعلاً همه در خشنودی و رضایت به سر می‌برند و هیچ کس به این مسئله اشاره نمی‌کند. اسرائیلی‌ها و سعودی‌ها حق دارند نگران باشند. حتی در صورتی که ضمانت‌هایی برای برنامه هسته‌ای ایران تعیین شده باشد، ولی اقدامات حزب‌الله همچنان یک موضوع نگران‌کننده برای اسرائیل است. حسن نصرالله، رهبر حزب‌الله، یک روز قبل از نشست ژنو ابراز کرد که حزب‌الله تا زمانی که لازم باشد در سوریه خواهند ماند. پرونده سوریه نشان خواهد داد که آیا توافق با ایران یک حرکت ساده‌لوحانه بوده یا خیر.

 


با گذشت چند روز از انتشار یادداشت مدیر مسئول کیهان با عنوان «نه کلاهک نه کلاه» که در آن به بررسی تحلیلی و فنی توافق ژنو پرداخته شد، همچنان محافل رسانه‌ای فعال در فتنه سبز به آن واکنش نشان می‌دهند. پس از آنکه روزنامه‌های آمریکایی «نیویورک تایمز»، «وال‌استریت ژورنال» و... نوشتند که رویه روزنامه کیهان معادلات «توافق ژنو»را بر هم می‌زند، باز هم ضدانقلاب‌ها به میدان آمدند تا راهکارهای «کنترل اثرگذاری کیهان» را تجویز کنند.
سایت صهیونیستی «بالاترین» که در فتنه سبز نقش فعالی داشت و آشوبگران را هدایت می‌کرد در این باره می‌نویسد: «نقد شریعتمداری در سرمقاله نه کلاهک نه کلاه یکی از قوی‌ترین و صریح‌ترین و بهترین نقدهایی بوده است که به محتوای توافق ژنو نوشته شده است؛ و به نظر می‌رسد که در روزهای آینده پر و بال بیشتری هم خواهد گرفت. پرسش‌های صریحی که شریعتمداری در نقد خود پرسیده سؤالات کلیدی و بسیار مهمی هستند که احتمالاً فعلاً پاسخی بغیر از «انشاءالله که اینطور نشود» یا «باید به قول غرب اعتماد کرد» و نهایتاً «تازه ما که چیزی از دست نداده‌ایم اگر غرب زیاده‌خواهی کرد توافق را بهم می‌زنیم» از سوی دولت نخواهد داشت. و بدیهی است که این پاسخ‌ها نیز آتش هجوم تندروان را بیشتر و بدتر تیز می‌کند».
«بالاترین» در ادامه این مطلب آورده است: «دولت روحانی بیش از اندازه کند و خوش خیال است. در حال حاضر روحانی نباید اجازه بدهد زمین مبارزه را مخالفانش]!؟[ انتخاب بکنند و او را در پیامدهای توافق ژنو به بازی دفاعی وادارند. روحانی ابزارهای زیادی دارد در همه حوزه‌های غیر اقتصادی- از سیاست داخلی گرفته تا آزادی‌های اجتماعی و حقوق شهروندی و آزادی‌های فرهنگی و...- و باید بسرعت در این حوزه‌ها فعال شود تا رقیب مجبور از تقسیم و تحلیل نیرو بشود. از همه اقداماتی که روحانی می‌تواند استفاده کرده و مخالفان را منفعل کند یک اقدام منحصر بفرد است که شاه کلید است. و اگر روحانی بتواند آن را بچنگ بیاورد نه تنها کل بازی را بنفع خودش تغییر مطلق می‌دهد بلکه می‌تواند یارگیری عظیمی هم بکند برای پشتیبانی. و آن شاه کلید همان آزادی موسوی و کروبی از حصر است. اگر روحانی بتواند- بزودی نتواند دیگر نخواهد توانست- حصر سران جنبش سبز را بشکند علاوه بر فرستادن مخالفان به تعطیلات و ایجاد شور در جامعه هدف (سیاسی و رسانه‌ای و دانشگاهی) خواهد توانست از پشتیبانی موسوی و کروبی هم بهره برده و خودش را از منگنه مخالفان نجات بدهد.»

 


اکثریت مردم آمریکا برای اولین بار طی 50 سال گذشته خواستار آنند که دولت ایالات متحده به حل مشکلات داخلی بپردازد. طبق نظرسنجی انجام شده اکثریت شهروندان آمریکایی به سیاست خارجی دولت اوباما همانند سیاست خارجی دولت بوش نمره منفی می‌دهند.
نتایج پژوهشی که به تازگی و به طور مشترک از سوی یک اندیشکده (Council on Foreign Relations) و مؤسسه‌ای تحقیقاتی در آمریکا (Pew Research Center) صورت گرفته است، نشان می‌دهد که اغلب شهروندان آمریکایی معتقدند دولت آمریکا باید توجه خود را به رفع مشکلات داخلی معطوف کند تا به مسائل مربوط به سایر کشورهای جهان.
به گزارش دویچه‌وله نتایج این نظرسنجی که طی 50 سال گذشته بی‌سابقه بوده است، نشان می‌دهد که 52 درصد از شرکت‌کنندگان در نظرسنجی خواستار آنند که ایالات متحده آمریکا به حل مشکلات داخلی بپردازد. این عده می‌گویند که سایر کشورها خود باید در جهت رفع مشکلاتشان تلاش کنند. 38 درصد از شرکت‌کنندگان با این نظر مخالفند.
همچنین 53 درصد شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی بر این باورند که جایگاه آمریکا در جهان در مقایسه با ده سال پیش تنزل یافته است.
علاوه بر این، 70 درصد از شرکت‌کنندگان در نظرسنجی می‌گویند که از محبوبیت آمریکا در دنیا کاسته شده و کشورشان در حال حاضر در جهان از محبوبیت کمتری در مقایسه با گذشته برخوردار است.
به نظر شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی، محبوبیت آمریکا در دوره ریاست جمهوری باراک اوباما در مقایسه با دوره رئیس جمهور پیشین این کشور، جرج بوش، کاهش یافته است.
56 درصد از شرکت‌کنندگان در نظر سنجی نیز مخالفت خود را با سیاست خارجی آمریکا در قبال کشورهایی نظیر سوریه، ‌ایران و چین اعلام کرده‌اند. تنها 34 درصد از شرکت‌کنندگان از سیاست خارجی اوباما در مورد کشورهای یاد شده رضایت دارند. علاوه بر این تنها کمتر از 30 درصد از شرکت کنندگان در نظر سنجی از حضور نظامی آمریکا در افغانستان طی 12 سال گذشته حمایت کرده‌اند.

 


عارف مایل است به یک ستون مستقل در اردوگاه اصلاح‌طلبان تبدیل شود و دیگر نمی‌خواهد دنباله‌روی صرف خاتمی باشد.
علی افشاری از اعضای فراری دفتر تحکیم با انتشار این مطلب نوشت: محمدرضا عارف در انتخابات هیات‌مدیره بنیاد باران شرکت نکرد. همین مساله، گمانه‌زنی‌هایی مبنی بر تمایل وی به ایفای نقش مستقل در عرصه سیاسی را موجب شده است؛ آیا عارف می‌خواهد از زیر سایه خاتمی بیرون بیاید؟ البته عارف کناره‌گیری خود از هیات رئیسه بنیاد باران را امری عادی برشمرد و هم‌چنین فعالیت‌های بنیاد امید ایرانیان را هم‌سو با بنیاد باران اعلام کرد. وی گفت: «در سال 88 تصمیم گرفتیم بنیاد امید ایرانیان که هم سو با بنیاد باران است با اولویت دادن به فعالیت‌های علمی، پژوهشی، اجتماعی و فرهنگی تاسیس کنیم. این بنیاد فعالیت سیاسی بصورت حزبی ندارد و محور فعالیتش اجتماعی، فرهنگی و علمی است.»
در این تحلیل که از سوی سایت خودنویس (وابسته به شماری از همکاران خارج‌نشین نشریات اصلاح‌طلب) منتشر شده آمده است: اما حضور عارف در بنیاد امید ایرانیان و به خصوص توسعه فعالیت‌های آن تاثیرات و نتایج سیاسی در پی داشته است. جمعی از نیروهای سیاسی و اجتماعی بعد از انصراف عارف از رقابت‌های انتخاباتی به وی پیشنهاد کردند تا یک حزب سیاسی جدید راه بیاندازد.
افشاری با مرور برخی اظهارنظرهای عارف می‌نویسد: جهت‌گیری فعالیت‌های سیاسی کنونی عارف مقصد حضور در مجلس دهم را نشان می‌دهد. از این رو متمایز ساختن چهره خود و ارتقای جایگاه به عنوان یک ستون مستقل در اردوگاه اصلاح‌طلبان مورد توجه وی قرار گرفته است. او دیگر نمی‌خواهد صرفا دنباله روی خاتمی باشد و یا با پذیرش محوریت او فعالیت‌های سیاسی‌اش را انجام دهد. اگر چه تمایل ندارد با خاتمی نیز زاویه پیدا نماید بلکه می‌خواهد نوع هم‌کاری و فعالیت آن‌ها از حالت رابطه عمودی به رابطه افقی تغییر یابد.
این تحلیل خاطر نشان می‌کند: البته عارف در جریان انتخابات ریاست‌جمهوری یازدهم از خاتمی تا حدی دل‌گیر است. او انتظار داشت خاتمی فعالانه از ابتدا از او حمایت می‌کرد. در این صورت چه بسا عارف در نظر سنجی‌های اولیه از روحانی جلو می‌افتاد. یکی از جنبه‌های مغفول و رمزگشایی نشده انتخابات ریاست‌جمهوری اخیر، فرآیند برتری یافتن روحانی بر عارف در ائتلاف اصلاح‌طلبان و رفسنجانی بود. این اتفاق به شکل طبیعی رخ نداد. و عارف با دل‌خوری از صحنه کنار رفت و تا آخر نیز از حسن روحانی حمایت نکرد. در واقع او فقط انصراف داد ولی اعلام نکرد به نفع روحانی صحنه رقابت را ترک می‌کند. فقط بیان داشت درخواست خاتمی را قبول می‌نماید. همین مساله باعث شد علی‌رغم گمانه‌زنی‌ها و درخواست برخی از رای‌دهندگان، روحانی پست معاون اولی را به عارف پیشنهاد نکند.
عضو سابق دفتر تحکیم اضافه کرد: فعالان ستاد عارف مدعی بودند تیم اصلی ستاد روحانی با انجام برخی از شگردهای خاص امنیتی و هم‌چنین ارسال اطلاعات غلط به ستادهای عارف در شهرستان‌ها باعث شده‌اند تا روند نظرسنجی‌هایی که در شورای ائتلاف انجام می‌شد از حالت طبیعی بیرون آمده و تحت تاثیر فعالیت‌های سازمان‌دهی شده حلقه یاران روحانی قرار بگیرد. این ادعا بعد از انتخابات در هیاهوهای پیروزی و فضای خاصی که ایجاد شد، گم گشت.
گفتنی است برخی نشریات اصلاح‌طلب چند ماه قبل از انتخابات ریاست‌جمهوری با اشاره به اعلام نامزدی عارف مدعی شده بودند که وی «نفوذی و تحریک‌شده نهادهای امنیتی» و «اصلاح‌طلب بدلی و قلابی» است.

 


رسانه‌های زنجیره‌ای همچنان با هدف وارونه‌نمایی موضع مقامات آمریکایی، مشغول تحریف این موضع‌گیری‌ها هستند.
در آخرین نوع از این اتفاق مکرر سایت شبه اصلاح‌طلب فرارو در تیتر خود نوشت «آمریکا: حق غنی‌سازی ایران را به رسمیت می‌شناسیم». این تیتر مربوط به خبر اظهارات برنادت میهان سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکاست. میهان برخلاف تیتر سایت مذکور گفته است: توافق نهایی با ایران می‌تواند شامل بند غنی‌سازی نیز باشد البته آمریکا هنوز این حق را به رسمیت نشناخته اما ما آماده هستیم تا درباره غنی‌سازی محدود اورانیوم «مذاکره» کنیم.
وی می‌افزاید: دلیل این امر آن است که ایران برای اولین‌بار با انجام بازرسی‌های سخت، کاهش میزان اورانیوم غنی‌شده، کاهش سطح غنی‌سازی، و کاهش فعالیت هسته‌ای موافقت کرده است.
میهان می‌گوید: «اگر بتوانیم درباره تمامی این محدودیت‌های سخت به تفاهم برسیم، می‌توانیم تمهیداتی بیاندیشیم که غنی‌سازی به شدت محدود و بسیار اندکی که به نیازهای واقعی ایران وابسته است در نظر گرفته شود و این چنین هر گونه امکان دستیابی به سلاح هسته‌ای در کوتاه‌مدت منتفی می‌شود.»
منظور آمریکایی‌ها انجام غنی‌سازی در سطح محدود پایلوت (آزمایشگاهی) است که تازه قرار است آن هم مورد مذاکره قرار گیرد! و عجیب اینکه برخی رسانه‌ها و مقامات دولتی اصرار دارند ادعا کنند آمریکا حق غنی‌سازی ایران را به رسمیت می‌شناسد. و عجیب‌تر اینکه برخی از همین محافل ناراحتند که منتقدان چرا به اظهارات مقامات آمریکایی استناد می‌کنند و به این سخنان بها می‌دهند؟ این محافل یک حقیقت روشن را عمدا کتمان می‌کنند و آن اینکه دولت آمریکا طرف اصلی بیانیه ژنو است و نه مثلا یک ناظر رسانه‌ای که اظهارنظر تفریحی برای خود کرده باشد.
شایان ذکر است رسانه‌های زنجیره‌ای بسیاری از اخبار روشنگر درباره بی‌صداقتی و بدعهدی مقامات آمریکایی را تحریف یا اساسا سانسور می‌کنند.

 


نماز عبادی- سیاسی جمعه این هفته تهران به امامت آیت‌الله حاج سید احمد خاتمی اقامه خواهد شد.
به گزارش ستاد نماز جمعه تهران، مراسم این هفته نماز جمعه تهران، از ساعت 10:50 در دانشگاه تهران آغاز می‌شود و دکتر کامران دانشجو عضو هیأت علمی دانشگاه علم و صنعت تهران به مناسبت 16 آذر روز دانشجو پیش از خطبه‌ها به ایراد سخنرانی خواهد پرداخت.

 


صفحه (10)


صفحه (3)


صفحه (2)

     


(صفحه(6(صفحه(7(صفحه(8(صفحه(11(صفحه(5(صفحه(12(صفحه(9(صفحه(4(صفحه (2.3.10