(صفحه(12(صفحه(10(صفحه(6(صفحه(9(صفحه(8(صفحه(15(صفحه(11(صفحه(5(صفحه(16(صفحه(13(صفحه(4(صفحه (2.3.14


یکشنبه 20 دي 1388- شماره 19555 

جنگنده آمريكايي 2 بار حريم هوايي ونزوئلا را نقض كرد
دعوت مراجع نجف از مردم براي حضورگسترده درانتخابات پارلماني عراق
درگيري فلسطيني هابا نظاميان صهيونيست در كنار ديوار حائل
اعتراف اردن به همكاري اطلاعاتي با آمريكا در جنگ افغانستان
ابراز نگراني نيروهاي امداداز وضعيت آوارگان شيعه در سرماي سخت صعده
خالد مشعل و محمود عباس تحت نظارت سوريه با يكديگر ديدار مي كنند
بررسي اوضاع ناآرام وزيرستان در ديدار وزيرخارجه انگليس با مقامات پاكستان
انتقاد رئيس جمهور لبنان از واشنگتن به دليل مسدود كردن شبكه ماهواره اي حزب الله
زد و خورد پليس ايتاليا با مهاجران سياهپوست



جنگنده آمريكايي 2 بار حريم هوايي ونزوئلا را نقض كرد

يك فروند جنگنده متعلق به پنتاگون با پرواز در آسمان ونزوئلا، حريم هوايي اين كشور را نقض كرد.
به گزارش فارس، شكاري هاي جنگنده ارتش ونزوئلا هواپيماي آمريكايي را كه دو بار طي يك روز حريم هوايي اين كشور را نقض كرده بود از محدوده هوايي خود بيرون راندند.
«هوگوچاوز»، رئيس جمهور ونزوئلا، اظهار داشت، دستور داده است دو جنگنده شكاري «اف-16» براي گرفتن هواپيماي نظامي آمريكايي كه دو بار در روز جمعه حريم هوايي كشور را نقض كرده است، پرواز كنند. براساس اظهارات وي، شكاري هاي «اف-16» هواپيماي آمريكايي را پس از دو بار تجاوز كه 15 و 19 دقيقه به طول انجاميد، از حريم هوايي كشور بيرون راندند.رئيس جمهور ونزوئلا بارها هشدار داده است كه آمريكا قصد حمله نظامي به اين كشور را دارد.

 



دعوت مراجع نجف از مردم براي حضورگسترده درانتخابات پارلماني عراق

معاون رئيس جمهور عراق پس از ديدار با علماي شيعه نجف، گفت: مراجع ديني خواستار برگزاري يك انتخابات پارلماني شفاف و مشاركت گسترده مردم درآن هستند.
به گزارش خبرگزاري ايسنا، عادل عبدالمهدي، كه با آيت الله «سيدعلي سيستاني» و ديگر مراجع نجف ديدار كرده است، به خبرنگاران گفت: آيت الله العظمي سيستاني براهميت مشاركت گسترده عراقي ها در انتخابات پارلماني و برگزاري انتخابات سالم و شفاف درعراق تاكيد كرده است.
عبدالمهدي افزود: اجماع كاملي بين مراجع در باره دعوت از مردم عراق براي مشاركت گسترده در انتخابات و استناد به فهرست باز در اين انتخابات وجود دارد تا مردم بتوانند با آزادي عمل هرچه بيشتر، نمايندگان خود را براي تشكيل پارلمان قوي تر در آينده انتخاب كنند.

 



درگيري فلسطيني هابا نظاميان صهيونيست در كنار ديوار حائل

در حمله نيروهاي رژيم صهيونيستي عليه تظاهركنندگان فلسطيني ده ها تن زخمي شدند.
به گزارش خبرگزاري ايسنا، نيروهاي رژيم اشغالگر قدس بار ديگر به تظاهركنندگان فلسطيني كه در اعتراض به ساخت ديوار حائل در كرانه باختري در روستاهاي بلعين و نعلين دست به تظاهرات زده بودند حمله كردند و با استفاده از گاز اشك آور و باتوم سعي كردند كه تظاهركنندگان فلسطيني را متفرق سازند كه اين اقدام باعث خفگي و مصدوم شدن تعداد زيادي از فلسطينيان شد. در بين فلسطينياني كه دچار حالت خفگي شدند وزير اوقاف فلسطين نيز به چشم مي خورد.
برخي از فلسطينيان نيز در جريان اين درگيري بازداشت شدند.
روستاي الولجه در بيت المقدس اشغالي نيز شاهد تظاهرات فلسطينيان و فعالان خارجي بود كه در اعتراض به طرح هاي رژيم اشغالگر براي احداث منطقه مسكوني جديد براي يهودي ها دست به تظاهرات زدند.
تظاهركنندگان تلاش شهرداري اشغالگران در بيت المقدس را مبني بر پنهان كردن نقشه هاي اين روستا تا پايان تكميل اين شهرك يهودي نشين محكوم كردند.
منطقه شيخ جراح در بيت المقدس نيز شاهد تظاهرات ده ها فلسطيني و فعال صلح خارجي بود كه اعتراض خود را نسبت به كوچاندن فلسطينيان، سيطره بر منازل آنان و تلاش اشغالگران براي يهودي سازي بيت المقدس اعلام كردند.
تظاهركنندگان شعارهايي در محكوميت اين اقدامات اشغالگران سر دادند.
در همين رابطه كميته آزادي هاي اتحاديه پزشكان مصر در استان الشرقيه يك گردهمايي را با شعار «نه ديوار نه محاصره» و با حضور جمعي از استادان و شخصيت ها و رهبران اخوان المسلمين مصر به منظور اعلام همبستگي ملت مصر با فلسطينيان محاصره شده ساكن نوار غزه برگزار كرد.
به گزارش مركز اطلاع رساني فلسطين، در اين كنفرانس 5000 تن از شهروندان مصري به منظور اعلام مخالفت خود با ساخت ديوار فولادي و سياست محاصره نوار غزه و تحريم اقتصادي ساكنان اين منطقه گردهم آمدند.
تعدادي از شخصيت هاي برجسته حاضر در اين كنفرانس طي نطقي ضمن غيرقانوني خواندن ساخت ديوار فولادي لزوم توقف فوري ساخت آن و حمايت قاهره از ساكنان نوار غزه را خواستار شدند.
براساس نتايج تازه ترين نظرسنجي اكثر فلسطيني ها معتقدند ساخت ديوار فولادين توسط مصر موجب نامساعدتر شدن اوضاع نوار غزه مي شود.
يك مورخ اسلامگراي مصر نيز گفت، ساخت ديوار فولادي نشان دهنده همدستي مصر با رژيم صهيونيستي است و اين كشور را به حامي امنيت اسرائيل مبدل مي سازد.
رجب طيب اردوغان نخست وزير تركيه در واكنش به جنايات اسرائيل عليه ساكنان غزه خواستار بيداري وجدان هاي آگاه جهانيان شد و گفت، كشورهاي جهان بايد براي نجات غزه هرچه سريع تر وارد عمل شوند چرا كه اين منطقه به بزرگترين زندان جهان تبديل شده است.
وي تصريح كرد، تركيه بعد از اين در مقابل جنايات رژيم صهيونيستي سكوت اختيار نخواهد كرد.
از سوي ديگر، «تيسير التميمي» قاضي القضات فلسطين از سازمان جهاني غذا و كشاورزي، فائو خواست تا به مسئوليت هاي خود در حمايت از اراضي كشاورزي فلسطين در برابر اقدامات ويرانگر رژيم صهيونيستي عمل كند.
وي با اشاره به اقدام اشغالگران مبني بر مصادره و ويراني اراضي كشاورزي و احداث شهرك هاي يهودي نشين در آن حمايت فائو از اين اراضي به ويژه درخت هاي زيتون را كه منبع اصلي امرار معاش براي ده ها هزار فلسطيني محسوب مي شود، خواستار شد و افزود: اسرائيل صدها هزار درخت را بريده تا فلسطينيان را براي تامين مايحتاجشان در تنگنا قرار دهد و آنها را وادار به مهاجرت كند.
التميمي تصريح كرد، بي توجهي مراجع بين المللي عليه اشغالگران را به ادامه جنايت هاي نژادپرستانه و افراط گرايانه شان عليه مردم فلسطين ترغيب مي كند.
اين اظهارات و واكنش ها در حالي صورت مي گيرد كه احمد ابوالغيط وزيرخارجه مصر كه به همراه رئيس سازمان اطلاعات اين كشور به واشنگتن سفر كرده پس از ديدار با هيلاري كلينتون وزيرخارجه آمريكا اعلام كرد كه كشورش به هيچ كاروان كمك رساني اجازه عبور از خاك خود براي عزيمت به نوار غزه را نمي دهد.
وي اظهار داشت كه پيشنهادات ويژه اي را درباره فرآيند خاورميانه به طرف آمريكايي ارائه داده است.
مقابله با تصميم عباس
جنبش مقاومت اسلامي «حماس» ضمن هشدار درباره خطرناك بودن تصميم محمود عباس رئيس غيرقانوني تشكيلات خودگردان فلسطين براي از سرگيري مذاكره با سران رژيم صهيونيستي خواستار مقابله تمامي گروه هاي فلسطيني با اين تصميم و ممانعت با سازش جنبش فتح بر سر حقوق حقه ملت فلسطين شد.صلاح بردويل يكي از رهبران حماس در گفت وگو با مركز اطلاع رساني فلسطين در واكنش به تصميم عباس براي از سرگيري مذاكره با سران تل آويو تصريح كرد كه اين تصميم يك تصميم خطرناك به شمار مي رود و همه گروه هاي فلسطيني بايد مانع از سازش رهبران فتح بر سر حقوق حقه ملت فلسطين شوند.
اين مقام بلندپايه حماس يادآور شد: «بديهي است كه هدف عباس در زمينه از سرگيري مذاكرات فريب هر چه بيشتر طرف فلسطيني براي تحميل يك سري واقعيت هاي جديد و ايجاد گريزگاهي براي سران تل آويو در جهت فرار از مجازات در محاكم بين المللي است و عباس مي خواهد اين چنين به جهانيان وانمود كند كه انگار هيچ مشكلي ميان رژيم صهيونيستي و فلسطينيان وجود ندارد.»
بردويل تاكيد كرد: «هدف آشكار و شفاف عباس در زمينه از سرگيري مذاكره با سران تل آويو نجات اين سران از فشارهاي بين المللي است، لذا عباس مي خواهد كمند نجات را به دست آنان بسپارد.»
يكي از رهبران جنبش فتح نيز به تشكيلات خودگردان فلسطين هشدار داد كه بار ديگر در دام مذاكرات با رژيم صهيونيستي گرفتار نشود.
ساير رويدادها
¤ رهبر جماعت اخوان المسلمين مصر گفت، برخي كشورهاي عربي براي بازاريابي صلح به واشنگتن مي روند.
¤ وزير خارجه آمريكا در ديدار با همتاي اردني خود اظهار داشت، اعراب براي از سرگيري مذاكرات صلح شرط را كنار بگذارند.
¤ رژيم صهيونيستي در راستاي سياست هاي جنگ طلبانه، سپر موشكي جديدي را با نام گنبد آهنين آزمايش كرد.
¤ يكي از رهبران حماس اعلام كرد كه حملات اخير رژيم صهيونيستي بيانگر سياست تروريستي اين رژيم است.

 



اعتراف اردن به همكاري اطلاعاتي با آمريكا در جنگ افغانستان

دولت اردن همكاري اطلاعاتي 9 ساله اش با آمريكا در جنگ افغانستان را فاش كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، «ناصر جوده» وزير خارجه اردن، پس از ديدار با «هيلاري كلينتون»، همتاي آمريكايي خود گفت، اردن از نخستين كشورهايي بود كه در افغانستان براي مبارزه با تروريسم با آمريكا همكاري مي كرد. آمريكا حدود 9 سال است كه به بهانه مبارزه با تروريسم در افغانستان حضور دارد.
جوده همچنين خبر داد كه اردن حضورش در افغانستان را تقويت مي كند. بيشتر فعاليت هاي عوامل اردني در افغانستان، جاسوسي است و اين فعاليت ها تحت پوشش اقدامات بشردوستانه صورت مي گيرد.
حضور اطلاعاتي اردن در افغانستان هفته پيش فاش شد و ماجرا از اين قرار بود كه يك بمب گذار انتحاري كه خود نيز اردني و عضو القاعده بود، توانست به داخل پايگاه جاسوسي آمريكا در ولايت «خوست» در شرق افغانستان نفوذ كند و با انفجار بمب همراه خود، هشت افسر اطلاعاتي سيا، از جمله يك افسر ارشد اطلاعاتي سازمان جاسوسي اردن و عضو خاندان سلطنتي اين كشور را به هلاكت برساند.
بررسي صلاحيت وزيران پيشنهادي
پارلمان افغانستان بررسي صلاحيت 18وزير پيشنهادي رئيس جمهور اين كشور را آغاز كرد.به گزارش خبرگزاري فارس، «حامد كرزاي»، رئيس جمهور افغانستان ديروز فهرست 18 نفره وزيران پيشنهادي خود را به پارلمان اين كشور ارايه كرد و نمايندگان پارلمان نيز بررسي صلاحيت اين افراد را آغاز كردند. تعدادي از وزيران پيشنهادي، از جمله افرادي هستند كه قبلاً نيز توسط كرزاي پيشنهاد شده بودند، ولي راي نياوردند .كرزاي به مجلس قول داد فردي را نيز به زودي براي پست وزارت خارجه معرفي كند. به گفته برخي منابع، «زلمي رسول»، مشاور امنيتي «حامد كرزاي» به عنوان وزيرخارجه در نظر گرفته شده است.
هفته گذشته رئيس جمهور افغانستان 24نفر را به عنوان اعضاي كابينه جديد دولت (به استثناي وزارت خارجه) براي گرفتن راي اعتماد به پارلمان معرفي كرد كه از اين تعداد، فقط هفت نفر موفق به كسب راي اعتماد شده اند و 17نفر ديگر از سوي پارلمان رد شدند.

 



ابراز نگراني نيروهاي امداداز وضعيت آوارگان شيعه در سرماي سخت صعده

منابع خبري از اوضاع بد انساني آوارگان شيعه صعده به دليل سرماي شديد و بارندگي در يمن در روزهاي اخير خبر دادند.
به گزارش خبرگزاري ها، مسئولان كمك رساني و محلي در يمن نسبت به بروز فاجعه انساني براي ده ها هزار نفر از آوارگان شيعه كه در اردوگاه هاي پناهندگان در استان صعده به سر مي برند، به دليل برودت هوا و بارندگي شديد در آن كشور هشدار دادند.
در اين راستا، «رباب الرفاعي» سخنگوي كميته صليب سرخ جهاني در يمن گفت: اوضاع پناهندگان كه در اثر درگيري هاي شمال يمن آواره شده اند با كاهش دما در روزهاي اخير به شدت بحراني شده است.
اين در حالي است كه كميته صليب سرخ به همراه هلال احمر يمن كمك رساني به پنج اردوگاه بزرگ پناهندگان در استان صعده را به عهده دارد.
وي وضعيت كودكان و افراد سالخورده را در اثر كاهش دماي هوا و نبود امدادرساني توسط سازمان هاي بين المللي را بسيار بحراني اعلام كرد و گفت: در مناطقي مانند «منديه» ما با مشكلات بسياري در اين باره مواجه شديم چرا كه دماي هوا به صفر درجه رسيده است در حالي كه از امكانات كافي براي گرمايش آوارگان خبري نيست.
«عبدالله ذهبان»، عضو شوراي محلي در صعده نيز به خبرنگاران گفت: بيش از 75 درصد از آوارگان جنگ در استان صعده به سر مي برند و از امكانات كافي براي حمايت خود از برودت هوا برخوردار نيستند و با برودت هوا، حتي آب آشاميدني آنها يخ زده است.
از سوي ديگر «اندرو نايت» مسئول روابط خارجي كميته آوارگان سازمان ملل با تأييد وخامت اوضاع آوارگان شيعه يمن خاطرنشان كرد: در بازديدي كه از بيمارستان «السلام» در صعده به عمل آورديم، كودكان بيمار زيادي را مشاهده كرديم كه به دليل التهابات در سينه و بيماري هاي ناشي از سرماخوردگي بستري شده اند.
وي افزود: پس از پيگيري موضوع از سوي پزشكان، دريافتيم كه اين كودكان به دليل سرماي موجود در منطقه به اين بيماري ها دچار شده اند و به صورت فوري و ضروري احتياج به لباس هاي گرم دارند.
اين در حالي است كه از ابتداي تهاجم ارتش يمن به استان صعده تاكنون بيش از 150 هزار نفر از مردم شيعه شمال يمن از خانه و كاشانه خود آواره شده و در اردوگاه ها به سر مي برند. از سوي ديگر، در ادامه حملات ارتش عربستان به مناطق مسكوني و روستاهاي اطراف صعده پايگاه اينترنتي، صعده انلاين روز شنبه اعلام كرد: ارتش آل سعود روز جمعه هشت حمله هوايي به فرمانداري هاي ساقين، كار، فجر و الجابري انجام داد و نزديك به 1100 موشك به الهلاحيط، المدود، الدخان، المنزاله شليك كرد.
شيعيان صعده نيز در پاسخ به حملات ددمنشانه آل سعود، يك مقر و ساختمان استراتژيك عربستان موسوم به «دارالغيافه» در جازان را با راكت مورد حمله قرار دادند و آن را به آتش كشيدند.


 



خالد مشعل و محمود عباس تحت نظارت سوريه با يكديگر ديدار مي كنند

منابع آگاه فلسطيني از ديدار قريب الوقوع رئيس دفتر سياسي حماس و رئيس تشكيلات خودگردان فلسطين تحت نظارت سوريه خبر دادند.
به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از پايگاه خبري فلسطين اليوم، منابع آگاه فلسطيني اعلام كردند كه ابومازن و خالد مشعل طي روزهاي آتي در جريان سفر رئيس تشكيلات خودگردان به دمشق با يكديگر ديدار خواهند كرد.
اين ديدار كه مقدمات آن فراهم شده است تحت نظارت بشار اسد رئيس جمهور سوريه و تلاش هاي برخي رهبران فلسطيني مقيم دمشق برگزار خواهد شد.
بنا بر اعلام منابع فلسطيني، اين ديدار در راستاي تحقق آشتي ملي فلسطين بسيار مهم است.
از سوي ديگر خالد مشعل رئيس دفتر سياسي جنبش مقاومت اسلامي «حماس» و تعدادي از اعضاي اين دفتر روز پنجشنبه با «وليد معلم» وزير خارجه سوريه ديدار كردند.
به گزارش مركز اطلاع رساني فلسطين از دمشق، طرفين در اين ديدار پيرامون اوضاع داخلي فلسطين، تلاش هاي انجام گرفته در راستاي برقراي آشتي ملي فلسطين به منظور تحقق مصالح ملت فلسطين و مقابله با چالش هاي ناشي از تجاوزات اسرائيل بحث و گفت وگو كردند.
در جريان اين ديدار همچنين آخرين تحولات جهان عرب نيز مورد بحث و بررسي قرار گرفت.

 



بررسي اوضاع ناآرام وزيرستان در ديدار وزيرخارجه انگليس با مقامات پاكستان

وزير خارجه انگليس در اسلام آباد با مقامات بلندپايه پاكستان درباره اوضاع ناآرام وزيرستان ديدار و گفت وگو كرد.
به گزارش واحد مركزي خبر، «ديويد ميليبند» ديروز وارد اسلام آباد شد و بلافاصله با «شاه محمود قريشي»، همتاي پاكستاني خود ديدار و گفت وگو كرد.ميليبند قرار است امروز با ساير مقامات بلندپايه پاكستان از جمله رئيس جمهور و نخست وزير اين كشور نيز ديدار و گفت وگو كند.ميليبند علاوه بر آن، قصد دارد به ايالت ناآرام سرحد پاكستان در شمال غرب اين كشور نيز برود و با فرماندهان نظامي و سران محلي اين ايالت نيز ديدار و گفت وگو كند.
حمله موشكي آمريكا
به گزارش خبرگزاري جمهوري اسلامي از اسلام آباد، جمعه گذشته همزمان با اعزام يك هيئت از طرف كنگره آمريكا به پاكستان، هواپيماهاي بدون سرنشين آمريكايي مناطقي از وزيرستان شمالي را بمباران كردند كه به مرگ پنج غيرنظامي انجاميد. مردم و دولت پاكستان بارها نسبت به اينگونه حملات آمريكا اعتراض كرده اند.
در همين حال، پليس پاكستان چند تن از كارمندان سفارت آمريكا در اسلام آباد را بازداشت كرد و تحت بازجويي قرار داد. علت اين دستگيري گزارش نشده است. «يوسف رضاگيلاني»، نخست وزير پاكستان، نيز از گنجاندن اتباع پاكستان در فهرست شهروندان 13 كشور خارجي حامي تروريسم و بازرسي دقيق تر از آنها در فرودگاه هاي آمريكايي، ابراز ناخرسندي كرد.
تظاهرات شيعيان
شيعيان سراسر پاكستان پس از نماز جمعه در اعتراض به دستگير نشدن تروريست هاي عاشوراي خونين كراچي، تظاهرات كردند.
به گزارش خبرگزاري فارس، در اين تظاهرات كه به دعوت سازمان دانشجويان اماميه، ائتلاف جعفريه و ساير احزاب شيعي برگزار شد، از مقامات پاكستان خواسته شد هر چه سريعتر عوامل انفجار خونين مذكور را دستگير و مجازات كنند. اين انفجار به مرگ 45 عزادار شيعي و جراحت 119 نفر ديگر انجاميد. در پي وقوع حادثه مذكور، شهر 5/14 ميليون نفري كراچي شاهد اعتراضات و تظاهرات گسترده شد و طي آن، 465 مغازه و 68 خودرو به آتش كشيده شدند و به برخي مراكز شخصي و دولتي نيز آسيب رسيد.



 



انتقاد رئيس جمهور لبنان از واشنگتن به دليل مسدود كردن شبكه ماهواره اي حزب الله

رئيس جمهور لبنان در ديدار با هيئتي از نمايندگان كنگره آمريكا از تصميم واشنگتن مبني بر ممانعت از پخش برنامه هاي برخي شبكه هاي ماهواره اي از جمله شبكه المنار وابسته به حزب الله انتقاد كرد.
«ميشل سليمان» رئيس جمهور لبنان در ديدار با هيئتي از نمايندگان كنگره آمريكا خواستار تجديدنظر واشنگتن در تصميم خود مبني بر ممانعت از پخش برنامه هاي برخي از شبكه هاي ماهواره اي از جمله شبكه المنار وابسته به حزب الله لبنان شد.
سليمان در ديدار با «جان مك كين» و برخي ديگر از اعضاي كنگره آمريكا كه در حضور «ميشل سايسون» سفير اين كشور در لبنان انجام شد، خواستار تجديدنظر در ممنوعيت پخش اين شبكه هاي ماهواره اي شد.
سليمان با اشاره به اينكه دستورات خود را براي پيگيري اين موضوع صادر كرده است، گفت كه آزادي هاي رسانه اي و دفاع از آن از ويژگي هاي اساسي لبنان و از انشانه هاي احترام اين كشور به آزادي بيان است.
گفتني است كنگره آمريكا لايحه اي را تنظيم كرده است كه در آن تمامي شبكه هاي ماهواره اي كه پيام هاي ضدآمريكايي و فرهنگ مقاومت را انتشار مي دهند، تحت پيگرد قرار دهد و اين شبكه هاي ماهواره اي را مسدود كند.
در متني كه به همراه لايحه كنگره آمريكا آورده شده است، به ايستگاه ماهواره اي «المنار» حزب الله و «الاقصي» حماس، «الزورا» و «الرافدين»، دو شبكه ماهواره اي كه براي مردم عراق پخش مي شود، اشاره شده است.
با لايحه جديد مجلس نمايندگان آمريكا، احتمال مي رود بيش از 600 كانال تلويزيوني خاورميانه در معرض خطر بسته شدن قرار گيرند زيرا 19 كشور در قطعنامه 2278 مجلس نمايندگان آمريكا قرار گرفته اند.از سوي ديگر رئيس مجلس لبنان نيز در نامه اي به رئيس مجلس آمريكا از مصوبه جديد مجلس به شدت انتقاد كرد.
به گزارش ايرنا «نبيه بري» در نامه اي خطاب به «نانسي پلوسي» رئيس مجلس نمايندگان آمريكا از مصوبه مجلس آمريكا در مورد مجازات رسانه ها و ماهواره هايي كه برنامه هاي ضد آمريكايي پخش مي كنند انتقاد كرد و آن را موجب ايجاد مشكلات در روابط بين دو كشور خواند.رئيس مجلس لبنان افزود: مصوبه فرامرزي و قاره اي مجلس آمريكا در مورد مجازات ماهواره هايي كه از طريق آنان تلويزيون ها برنامه هايي در انتقاد از آمريكا پخش مي كنند به بهانه آنكه موجب ايجاد تنفر از آمريكا خواهد شد، نقض حاكميت ملي كشورها و از جمله لبنان خواهد شد كه يك تريبون آزاد براي بيان آراي مختلف است و موجب اختلاف در روابط بين دو كشور و ارايه چهره بدي از آمريكا خواهد شد.بري با اشاره به تمايل لبنان به داشتن بهترين رابطه با آمريكا افزود: قوانين لبنان مانند آمريكا به آزادي بيان احترام قايل است و قانون رسانه ها و مطبوعات لبنان مانع پخش اخباري مي شود كه سبب برانگيخته شدن تنفر و تحريك آميز است.

 



زد و خورد پليس ايتاليا با مهاجران سياهپوست

درگيري ميان پليس، ساكنان و مهاجران آفريقايي تبار در شهر روسارنو ايتاليا بيش از 37 زخمي برجاي گذاشت.
به نوشته روزنامه ديلي تلگراف لندن، كارگران مهاجر و آفريقايي تبار كه در شهر «روسارنو» توسط ساكنان محلي استثمار شده و حق و حقوق خود را نگرفته بودند، اقدام به تظاهرات دسته جمعي عليه كارفرمايان ايتاليايي خود كردند. به دنبال اين تظاهرات مسالمت آميز كارگران، جمعي از ساكنان افراطي و نژادپرست با سلاح هاي گرم و ميله هاي فلزي به مهاجران كارگر حمله كردند كه طي اين درگيري، 9 مهاجر زخمي شدند. حال 2 تن از مهاجران وخيم گزارش شده است.
همچنين شهروندان 2 كارگر را با شليك گلوله زخمي كردند و 5 تن ديگر را با خودروهاي خود زير گرفتند.
با شدت يافتن اين درگيري ها- كه همچنان ادامه دارد- پاي پليس ايتاليا نيز به ميان كشيده شد. اما درگيري ها به سرعت تبديل به درگيري پليس با مهاجران شد كه در نتيجه 18 پليس زخمي شدند و تعداد مهاجران زخمي به 19 نفر افزايش يافت.
ديلي تلگراف تعداد شهروندان ايتاليايي را كه با باتوم هاي فلزي به مهاجران حمله كردند، 100 نفر تخمين زد.
به نوشته رسانه هاي ايتاليايي، اين شهروندان خواستار اخراج مهاجران از خاك ايتاليا هستند. به نوشته خبرگزاري «آنسا» ايتاليا، اين كارگران آفريقايي توسط شهروندان روسارنو به طور غيرقانوني در مزارع كشاورزي به خدمت گرفته شده بودند.
روز جمعه «لورابولدريني» سخنگوي آژانس مهاجران سازمان ملل اعلام كرد كه نگران است شهروندان با سلاح دست به «شكار مهاجران» بزنند.

 

(صفحه(12(صفحه(10(صفحه(6(صفحه(9(صفحه(8(صفحه(15(صفحه(11(صفحه(5(صفحه(16(صفحه(13(صفحه(4(صفحه (2.3.14