(صفحه(12(صفحه(6(صفحه(9(صفحه(7(صفحه(8(صفحه(15(صفحه(11(صفحه(5(صفحه(16(صفحه(13(صفحه(4(صفحه (2.3.14


چهارشنبه 3 شهريور  1389- شماره 19726


صفحه (14)

صفحه (3)

صفحه (2)

     
دام مسايل درجه 2 (يادداشت روز)
وزير كشور پاكستان در ديدار با احمدي نژاد: اجازه نمي دهيم هيچ اقدامي عليه ايران از خاك پاكستان انجام شود
نفاق (گفت و شنود)
كيهان و خوانندگان
مهمان پرست: زمينه شروع گفت وگوها با گروه وين فراهم است
السفير: احمدي نژاد 20 شهريور به لبنان سفر مي كند
رئيس جمهور بر اجراي هدفمندسازي يارانه ها از مهرماه
نفي حكومت ديني تنها شرط حمايت ضدانقلاب از موسوي و خاتمي (خبر ويژه)
ننگ افتضاح پارسال در روز قدس بر پيشاني مدعيان اصلاحات (خبر ويژه)
اولش نمي فهميديم كه مردم چرا به اصلاح طلبان منافق مي گويند (خبر ويژه)
نگراني و خودخوري آمريكا در قبال قدرت فزاينده ايران (خبر ويژه)
كروبي: پتك نزنيد، ما فندقيم! (خبر ويژه)



دام مسايل درجه 2 (يادداشت روز)

نهي رهبر معظم انقلاب درباره اصلي كردن مسايل فرعي و فرعي كردن مسايل اصلي كه در ديدار اخير تشكل هاي دانشجويي با ايشان مطرح گرديد از چندين منظر قابل بحث و بررسي است و از قضا بر جامعه رسانه اي كشور لازم است كه در اين باره بحث نمايد.
چند روز پيش از اين، حضرت آيت الله خامنه اي- دامت بركاته- در ديدار با كارگزاران نظام به سه مسئله اصلي كشور پرداخته و با صراحت نظر خود را درباره هركدام بيان فرمودند. در آن ديدار، چشم انداز نزاع فراگير قطب استكبار جهاني با قطب اسلام گرايي ترسيم گرديد و ايشان در قضاوت نهايي فرمودند: «جبهه مقابل ما نسبت به قبل دچار ضعف است، جبهه ما به سمت قوت است.» موضوع ديگر مذاكره با آمريكا بود كه رهبر معظم انقلاب طرح مذاكره با آمريكا را در شرايطي كه مقامات اين كشور از روش هايي مانند تحريم و تهديد در مواجهه با ملت ايران استفاده مي كنند، نادرست خواندند. موضوع ديگر وحدت و همدلي ميان مسئولان كشور بود كه حضرت آيت الله خامنه اي در حكم نهايي فرمودند: «اتحاد و همدلي بين مسئولين كشور يك فريضه است و تعمد در مخالفت با آن امروز يك خلاف شرع است.» از منظر رهبر معظم انقلاب بسياري از موضوعات ديگر كه گاهي به دليل «تعدد طرح» و واگويه شدن از زبانهاي مختلف، اصلي تلقي مي شوند، نوعا فرعي اند.
در خصوص اين نگاه حكيمانه نكات زير به نظر مي رسند:
1- ترديدي وجود ندارد كه امروز ميان جبهه انقلاب اسلامي و جبهه استكبار جهاني يك جنگ گرم و تن به تن واقعي در جريان است و هر دو جبهه با همه توان براي غلبه بر حريف تلاش مي كنند و ابعاد اين زورآزمايي و پهنه اين كارزار همه دنيا و همه حوزه ها را دربر گرفته است البته در اين ميان يك طرف ماجرا- يعني جبهه استكبار جهاني- عمدتا از روش هاي جنگ سخت نظير تهديد، تحريم، آشوب، حمايت آشكار از مخالفان نظام اسلامي و... استفاده مي كند و طرف ديگر ماجرا- يعني جبهه انقلاب اسلامي- از روش جنگ نرم نظير افشاگري، ديپلماسي، دعوت عام به تغيير معادلات جهاني و طرح ارزش هاي الهي استفاده مي كند. در يك قضاوت نهايي و با يك بررسي جامع مي توان گفت جبهه استكباري عليرغم استفاده از همه ظرفيت هاي خود نتوانسته خدشه اي به موجوديت و بالندگي جبهه مقابل خود وارد كند ولي در نقطه مقابل آن، جبهه انقلاب اسلامي توانسته است ضمن دست يافتن به پيشروي هاي عظيم در ميدان و متصرفات دشمن، جبهه استكبار را با عقب نشيني هاي پي درپي مواجه گرداند. اين موضوع اگرچه بديهي تر از آن است كه به ذكر نمونه احتياج داشته باشد اما خالي از فايده هم نيست. يك نمونه آن تلاش وسيع آمريكا براي متوقف كردن پروژه اتمي بوشهر بود كه طي سالهاي 1373 تا ماههاي اخير با توسل به انواع فشارها و مشوق ها همراه بود. حالا اين پروژه به مرحله نهايي خود نزديك شده و مقامات آمريكايي رسما اعلام مي كنند كه مشكلي با پروژه بوشهر ندارند! يك نمونه ديگر تلاش غرب براي نفوذ دادن هواداران خود در سيستم تقنيني و اجرايي كشور ماست، به گمان آنان اين روش، انقلاب را دچار فرسايش كرده و به پراكنده شدن توده هاي هوادار انقلاب اسلامي مي انجامد. بارها اين نفوذ اتفاق افتاد ولي به آن نتيجه منجر نشد تا جايي كه در سي ويكمين سال انقلاب اسلامي، حدود 40ميليون نفر با حضور در پاي صندوق هاي راي، وفاداري خود را به انقلاب اسلامي به ثبت رساندند.
در صحنه تحولات منطقه اي 4 جنگ طي 10سال اتفاق افتاد، غرب اين جنگ ها را به قصد تسلط بر منطقه و از ميان برداشتن نهضت مقاومت اسلامي خاورميانه انجام داد؛ اما اين جنگ ها به تثبيت موقعيت حزب الله در لبنان، تثبيت موقعيت حماس و جهاد اسلامي در فلسطين، تثبيت موقعيت اسلام گراها در عراق منجر شد و در افغانستان به هزيمت جنگ افروزان انجاميد. امروز آمريكا تاثير چنداني بر تحولات فلسطين، عراق، لبنان، افغانستان، سوريه و... ندارد و حال آنكه اسلام گرايي در همه اين كشورها حرف اول را مي زند. بر اين اساس امروز نيروي مهاجم نيروي انقلاب اسلامي است كه البته اين تهاجم با تدبير، كمترين هزينه و بيشترين فايده همراه مي باشد. حيف است كه ابعاد و نتايج مقاومت اسلامي از سوي بعضي از تحليلگران داخلي ديده نمي شود اما وقتي يك مقام آمريكايي به بغداد مي آيد همين ها بدون آنكه واقعا به بي نتيجه بودن اين سفرها اشاره اي داشته باشند به تجزيه و تحليل ابعاد سياست ها و برنامه هاي آمريكا در عراق مشغول مي شوند!
2- يكي از آفات جامعه ما اين است كه گاهي يك موضوع كاملا حاشيه اي و بي اهميت يا كم اهميت با چنان واكنش هايي مواجه مي شود كه مسايل اصلي و به تعبير بهتر «متن» را به حاشيه مي برد و حاشيه را متن معرفي مي كند. يك مورد آن در روز 14خرداد اتفاق افتاد. در آن روز رهبر معظم انقلاب اسلامي با تبيين دقيق «شاخص هاي خط امام»، جامعه را به بازخواني مباني تفكر ژرف حضرت امام فراخواندند. اين مهمترين نياز ما و مسئله اصلي جامعه و انقلاب ما بود. در آن روز واكنش خودجوش مردم در اعتراض به مواضع سياسي نوه حضرت امام(ره) كه از علاقه ملت به حضرت امام(ره) و دلشوره براي خط مبارك ايشان ريشه مي گرفت نيز اتفاق افتاد كه در مقايسه با عظمت آن روز و خطبه هاي عميق رهبر معظم انقلاب، يك حركت در حاشيه به حساب مي آمد، اما در اين ميان، جرياني با نقشه قبلي و افرادي هم شايد ندانسته و با دلسوزي كاري كردند كه خط امام- يعني خود امام- به حاشيه برود و موضوع نوه امام به متن تبديل گردد. يكي ديگر از مصاديق، اظهارات اخير يكي از نزديكان رئيس جمهور محترم بود كه ذيل عنوان «مكتب ايراني» مطرح شد. طرح اين موضوع كه بوي ملي گرايي افراطي مي داد طبعا با واكنش هايي مواجه مي شد كما اينكه به احتمال خيلي زياد گوينده آن عبارات پيش بيني كرده بود و قاعدتا اين را مطلوب هم تلقي مي كرد. در اين ميان بعضي از شخصيت هاي مذهبي و سياسي كشور براساس احساس تكليف شرعي واكنش نشان دادند كه در جاي خود مطلوب هم بود اما در كنار آن جريانات بدنام و يا مشكوكي هم سعي كردند به موضوع ياد شده آنچنان دامن بزنند كه «دولت مكتبي و آرمان گراي دكتر احمدي نژاد» در قاب «مكتب ايراني» ديده شود و اساسا از يك طرف روند آرمان خواهي و دين باوري اصولگرايان مخدوش جلوه كند و از طرف ديگر قباحت آرمان ستيزي و دين گريزي جريان موصوف به اصلاح طلب و سبز از ميان برود تا جايي كه وقتي مورد سؤال واقع مي شوند بگويند شما هم همين حرف ها را مي زنيد. در واقع آن زمان كه به تعبير حضرت آقا، موضوعي دست دوم زياد برجسته مي شود واقعيتي بزرگتر را تحت الشعاع قرار مي دهد و مخالفان اساس حكومت ديني را نسبت به پيگيري مطالبات باطل خود جدي تر مي كند. به عنوان نمونه شما مي بينيد كه همين جريان اين روزها با سوءاستفاده از فضاي موجود در روزنامه هاي خود تيتر مي زنند كه «زمان آن است كه كساني كه به حاشيه رفته اند به متن بازگردند» و به نام وحدت چه مرثيه ها براي حاكم كردن دوباره فتنه گران نمي خوانند!
3- در هياهوها معمولا فراموش مي شود كه «سرمايه اصلي» چيست و اهتمام بايد متوجه حفظ چه چيزي باشد. در يك نگاه منصفانه بايد گفت بعد از ولايت فقيه و شخص رهبر عظيم الشأن انقلاب اسلامي، «دولت» يكي از بااهميت ترين سرمايه جريان اسلام گرا در كشور است. البته اين به معناي نفي اهميت دو قوه ديگر و يا ناديده گرفتن برخي اشكالات دولت نيست بلكه در اين ميدان حساس، واقعيت آن است كه دولت مهمترين قوه و درگيرترين قوه در مبارزه با جبهه استكبار است. آقاي احمدي نژاد هم در ميان شخصيت هاي سياسي جهان و در عرصه بين المللي يك شخصيت شجاع و ضد استكباري به حساب مي آيد بنابراين در هنگام انتقاد از دولت و چنين شخصيتي نبايد بي مهابا وارد ميدان شد و هر گمانه زني را در اين ارتباط روا شمرد. دولت و رئيس جمهور را نمي توان و نبايد در قاب يك شخص هرچند كه بسيار به رئيس جمهور نزديك باشد، به تماشا نشست چرا كه دولت مجموعه اي از افراد، سياست ها، اصول و برنامه هاست و ارتباط چنداني با يك نفر خاص پيدا نمي كند. خوب وقتي كه ما اعضاي كابينه، سياست ها، رويكردها، اصول و برنامه ها را- جز در موارد بسيار اندك- آرمان گرايانه و دين محورانه مي بينيم نبايد به دام تصوير برجسته سازي شده نادرستي بيفتيم كه بطور قطع دست هايي براي نااميدكردن هواداران خالص انقلاب اسلامي در پشت آن قرار دارد. البته در اين ميان رئيس جمهور نيز بي نياز از تذكر نيست ولي ميان يك تذكر تا طرح پي درپي موضوعي كه در درجه دوم اهميت قرار دارد، تفاوت وجود دارد.
4- در اين ماه ها و هفته هاي اخير بعضي از «فتنه جديد» و يا «فتنه بزرگتر» حرف زده اند. بعضي هم وانمود كرده اند كه رهبر معظم انقلاب در ديدار با تعدادي از نمايندگان مجلس از چنين واژه اي استفاده كرده اند در حاليكه نمايندگان شركت كننده بكار رفتن چنين عبارتي در سخنان رهبر معظم انقلاب را بكلي تكذيب مي كنند. اما البته اين به آن معنا نيست كه واقعا فتنه جديدي در راه نيست يا فتنه آينده احتمالا از فتنه هاي گذشته بزرگتر نيست. بله اين احتمال عقلايي وجود دارد و مي توان براي آن دلايلي هم برشمرد اما دو سؤال در اين ميان وجود دارد؛ 1-چرا عده اي راه افتاده اند و قبل از اينكه اين فتنه جديد يا بزرگتر واقع شود مرتب از آن حرف مي زنند و مردم را از شرايط سخت تر مي ترسانند. در اين بين بدون ترديد عده اي از روي غفلت به كمك دست هايي مي آيند كه از روي برنامه و به قصد كدر كردن فضا و متهم كردن اين و آن به فتنه گري مشغولند. 2- آيا متهم كردن افراد جبهه اصولگرايي به اينكه اين ها سردمداران فتنه آينده اند براي پرده انداختن بر فتنه اي كه اگرچه مرده ولي هنوز هم كشور هزينه هاي آن را مي پردازد، نيست؟
5- براي جامعه انقلابي ما هيچ چيز به اندازه گوش سپردن به سخنان حكيمي كه طي 21سال گذشته يگانه قافله سالار ما در روزهاي حساس و تعيين كننده بوده اند، اهميت و اولويت ندارد. ما به تجربه اندوخته ايم كه راهي كه آن رهبر فرزانه نشان مي دهد نزديكترين و آسان ترين راه براي رسيدن به مقصود است پس اگر دانشمنديم و اگر عامي، اگر سياستمداريم و يا توده، اگر خواصيم يا عوام به وادي ولايت كه مي رسيم، پاي را برهنه كنيم و از تعلقات جدا شويم كه...
سعدالله زارعي

 



وزير كشور پاكستان در ديدار با احمدي نژاد: اجازه نمي دهيم هيچ اقدامي عليه ايران از خاك پاكستان انجام شود

رئيس جمهور كشورمان از سفر به پاكستان در آينده نزديك به منظور بازديد از مناطق سيل زده و ملاقات با مقامات عالي رتبه پاكستان خبر داد.
به گزارش دفتر امور رسانه هاي رياست جمهوري، محمود احمدي نژاد عصر روز دوشنبه در ديدار رحمان ملك وزير كشور پاكستان با تسليت كشته شدن جمعي از مردم پاكستان به خاطر جاري شدن سيل، اظهار داشت: امدادرساني به آسيب ديدگان سيل يك وظيفه ديني و انساني است و ملت ايران براي ياري رساندن به برادران خود در پاكستان آمادگي كامل دارد.
وي روابط ايران و پاكستان را عميق و پايدار دانست و خاطرنشان كرد: دو كشور همسايه و داراي منافع مشترك هستند كه بايد همكاري ها و مناسبات دو كشور در زمينه هاي مختلف توسعه يابد.
رئيس جمهور در ادامه گسترش همكاري هاي امنيتي بين دو كشور را مورد تاكيد قرار داد و گفت: دشمنان براي ايجاد ناامني در منطقه تلاش هاي بسياري مي كنند كه البته تحكيم و تعميق روابط دوجانبه مي تواند توطئه ها و فتنه گري هاي آنها را خنثي كند.
رئيس جمهور همچنين از سفر به پاكستان در آينده نزديك به منظور بازديد از مناطق سيل زده و ملاقات با مقامات عالي رتبه پاكستان خبر داد.
رحمان ملك وزير كشور پاكستان نيز در اين ديدار با تشكر از ابراز همدردي و كمك هاي ملت ايران به سيل زدگان، گزارشي از خسارات ناشي از وقوع سيل در كشورش ارائه كرد و اظهار داشت: سيل اخير بزرگترين فاجعه تاريخ كشورمان بوده است كه خسارات زيادي را به بار آورده است.
وي در ادامه با تاكيد بر افزايش سطح همكاري هاي دو كشور در بخش هاي گوناگون، گفت: پاكستان اجازه نمي دهد هيچ گونه اقدامي عليه ايران از خاك پاكستان انجام شود. دو كشور مي توانند با گسترش همكاري هاي خود در بخش امنيتي با تروريسم مبارزه كنند.
همچنين وزير امور خارجه كشورمان در ديدار با وزير كشور پاكستان تاكيد كرد كه ايران مصمم به تامين امنيت در مناطق مرزي با پاكستان است.
به گزارش اداره كل اطلاعات و مطبوعات وزارت امور خارجه، منوچهر متكي در اين ديدار تصريح كرد: شرورها نبايد تصور كنند كه مي توانند در مناسبات ايران و پاكستان و مرزهاي امن و دوستي خللي وارد كنند.

 



نفاق (گفت و شنود)

گفت: سايت ضد انقلابي خودنويس با اشاره به مواضع و عملكرد سران فتنه، نوشته است؛ حالا فهميديم كه چرا مردم ايران به رهبران ما در جنبش سبز! منافق مي گويند.
گفتم: يعني تا حالا نفهميده بود؟!
گفت: منظورش اين است كه بايد سران فتنه را از اين وضعيت سخت نجات داد تا بيشتر از اين به خاطر برخورد دوگانه و منافقانه، به زحمت نيفتند!
گفتم: چطوري؟
گفت: نوشته بايد شرايط آنها را درك كرد، مجبورند به آموزه هاي انقلابي تظاهر كنند.
گفتم: به شخصي گفته بودند براي تظاهر نماز بخواند و او بعد از نماز مدتي هم نشسته بود و دعا مي كرد با تعجب كنارش رفتند تا ببينند چه دعايي مي كند؟ ديدند مي گويد؛ خدايا مي دوني كه به زور نماز مي خونم! تو خودت قبول نكن!

 



ساعت 3 تا 6 بعد از ظهر: 33110065
تمام ساعات شبانه روز:33916546
سامانه پیام کوتاه: 30002323

كيهان و خوانندگان
¤ پرتاب پيروزمندانه موشك قيام يك را به دست اندركاران هميشه سرافراز صنايع نظامي كشور تبريك مي گويم. اين پيروزي ها، باعث به لرزه درآمدن پشت دشمنان ما شده است.
يك هموطن
¤ روز تاريخي نيروگاه هسته اي بوشهر و به بار نشستن مقاومت سي ساله امت خداجو در پايداري انقلابي بر شما ايراني هاي سربلند مبارك.
4196---0918
¤ آمريكايي ها سالهاست كه به نام مبارزه با تروريسم و القاعده در حال كشتار مردم كشورهاي عراق و افغانستان هستند. اما خداوند باز هم مكر حيله گران را به خودشان باز خواهدگرداند و اولين نشانه آن افشاي سندهاي جنايتكارانه آمريكا به دست يكي از نيروهاي خودشان بود.
كاشاني
¤ سريال ملكوت براساس كدام روايت الهي يك فرشته خدا را با صورت تيغ زده نشان مي دهد؟
يك هموطن
¤ شبكه آموزش در تاريخ 30/5/89 در برنامه انسان و دانش طريقه پخت خرگوش را نشان داد. خوردن گوشت خرگوش در اسلام حرام است. چرا برنامه ريزان تلويزيون به احكام شرعي توجه كافي ندارند!!
5862---0917
¤ سريال هاي پس از افطار، همزمان با بخش هاي خبري است و خانواده هايي كه اين مجموعه ها را دنبال مي كنند، از اخبار محروم مي شوند. از مديريت محترم صداوسيما تقاضاي برطرف كردن اين مسئله مي شود.
دريايي
¤ اول تيرماه از تهران به استان مركزي منتقل شدم. اما هيچ يك از مسئولان نسبت به تعهدات لازم درباره كارمندان انتقالي از كلان شهرها عمل نكردند. لطفا رسيدگي شود.
حميدرضا محمدديني
¤ با وجودي كه قبض هاي گذشته برق مصرفي ما بين چهار تا پنج هزار تومان بود يك دفعه براي ماه اخير به 117هزار تومان رسيده كه حدود پنجاه هزار تومان آن جريمه است. وقتي اعتراض مي كنم مي گويند از كولر استفاده كرده اي؟ آيا يك فرد بازنشسته با اين روند شركت برق قادر به ادامه زندگي است از وزير نيرو درخواست رسيدگي دارم.
جعفر پناه ازرشت
¤ معمولا در خبرها مي آيد كه آمريكا در تهاجم نظامي به عراق و افغانستان شكست خورده است. اما از طرفي شاهد كاسبي آمريكايي ها از نفت عراق و موادمخدر افغانستان هستيم. از روزنامه كيهان خواهشمند است كه گزارشي در اين باره تهيه نمايد.
زواره اي
¤ از روزنامه ارزشي كيهان مي خواهم قدري به بداخلاقي، رواج روزه خواري، بي ديني و تهاجم فرهنگي در ورزش بپردازد.
6877---0915
¤ از طريق اين ستون مي خواستم از مسئولين وزارت ارشاد تقاضا بكنم غرفه هشت ماه دفاع مقدس مربوط به فتنه سال 88 را در شهرستان ها نيز جهت استفاده عموم هموطنان برپا كنند.
زارع
¤ چرا صداوسيما و ديگر رسانه هاي كشور فقط پيگير قيمت تضميني چاي و برنج هستند. بنويسيد ما خورموجي ها در جنوب كشور چهار سال است بخاطر عدم حمايت دولت خرما برداشت نمي كنيم.
2018---0936
¤ در سفر رياست محترم جمهوري به اسلامشهر با نوشتن نامه درخواست كمك كردم. بعد از مدتي نامه اي به دستم رسيد كه به مسكن مهر مراجعه بكنم. عرض بنده اين است كه مراجعه به مسكن مهر كه نيازي به نامه رئيس جمهور يا ديگر مسئولين ندارد.
نعمتي
¤ چند سال پيش در جريان اشغال افغانستان با ابتكار صداوسيما و همكاري هنرمندان كمك هاي زيادي از سوي مردم جمع شد. چرا امروز براي بلازده هاي پاكستان كسي آستين همت بالا نمي زند؟
0676---0913
¤ شهرك ظفر 3 در كرمانشاه چندين سال است با قطع آب مواجه مي باشد و ساكنين به سختي زندگي مي كنند. متاسفانه مسئولان شهري هم به وعده خود در اين مورد عمل نكردند. اميدواريم از اين طريق نتيجه بگيريم.
7579---0918
¤ از مسئولين شهرستان انديمشك درخواست مي شود با توجه به گرماي بالاي 50درجه هواي شهر نسبت به راه اندازي اتوبوسهاي شركت واحد كولردار اقدام نمايند.
2842---0937
¤ پس از 13روز انتظار براي رسيدن يك مرسوله پستي متوجه شدم كه برگشت خورده است. اين در حالي است كه در تمام اين مدت در محل مربوطه كه به عنوان مقصد مرسوله قيد شده حضور داشته ام. متاسفانه اداره پست هم هيچ تلفني براي شكايات مردم ندارد.
محمد ايزدبخش
¤ شماره تلفن هاي اعلام شده از طرف مركز پاسخگويي 24 ساعته سامانه حساب خانوار وزارت رفاه و تامين اجتماعي به سختي پاسخگو است. به طوري كه 12ساعت تمام اين شماره ها را گرفتم، اما در نهايت نيز جوابي به بنده داده نشد.
يك بازنشسته
¤ دستگاههاي كارت خوان در اكثر اتوبوسهاي غيرريالي خراب است. لطفا رسيدگي شود.
يك شهروند
¤ گلايه ما پيمانكاران ، مربوط به شهرداري مي شود كه طلب ما را نمي دهند و در اين ميان افرادي بعنوان كارگزار شهرداري وارد معامله مي شوند به اين صورت كه 20 درصد از طلب ما را به حساب خودشان كم كرده و بقيه پول را تسويه مي كنند.اين واقعا عجيب نيست؟!
يك پيمانكار
¤ در روستاي بايع كلا از توابع نكا، اداره برق به دليل نصب تير اقدام به قطع برق در اوج گرما مي كند و به تذكر مردم روستا مبني بر انجام كار در ساعات اوليه صبح توجهي ندارد. با قطع برق درست در اوج گرما و شرجي بودن هوا روزه بر روستائيان اين روستا طاقت فرسا شده است.
2492---0919
¤ در سفري كه به استان هاي خراسان، يزد و اصفهان داشتم جايگاههاي سوخت گاز را در آنها خلوت ديدم ولي در بهبهان خوزستان علي رغم اينكه منابع گاز در اين منطقه وجود دارد جاي تعجب است كه چرا بايد جايگاه سوخت بسيار شلوغ و وقت گير باشد.
9982---0916
¤ سال گذشته دولت با اختصاص بودجه تصويب كرد كه به دليل خشكسالي سود وام هاي كشاورزي كشاورزان آسيب ديده از خشكسالي بخشيده شده و مهلت بيشتري براي باز پرداخت اقساط داده شود. سوال ما كشاورزان استان لرستان اين است كه سهم بودجه اين استان در رابطه با اين موضوع چه شده و چه سرنوشتي پيدا كرده است.
كريميان از لرستان
بقيه در صفحه 9
 



مهمان پرست: زمينه شروع گفت وگوها با گروه وين فراهم است

سخنگوي وزارت امور خارجه از زمينه شروع گفت وگوها با گروه وين خبر داد.
رامين مهمان پرست روز سه شنبه در نشست هفتگي با خبرنگاران در خصوص گفت وگوها با گروه وين، با بيان اينكه هنوز زمان اين گفت وگوها قطعي نشده، خاطرنشان كرد: اكنون زمينه براي شروع گفت وگوها فراهم شده و به محض اينكه آنها جزئيات را اعلام كنند و بتوانيم در مورد زمان و مكان به توافق برسيم اين كار زودتر شروع خواهد شد.
به گزارش فارس، سخنگوي وزارت خارجه درباره مذاكرات جليلي و اشتون رئيس سياست خارجي اتحاديه اروپا، با بيان اينكه اواخر سپتامبر يا اوايل اكتبر به عنوان زمان اين مذاكرات مطرح شده، يادآور شد: بايد در مورد تاريخ دقيق آن به توافق رسيد.
وي درباره حضور برزيل و تركيه در گفت وگوها با گروه وين اظهار داشت: با توجه به اينكه نشست جمهوري اسلامي و اعضاي گروه وين در رابطه با تبادل سوخت انجام خواهد شد و بيانيه تهران مبنا و چارچوب كار خواهد بود مسلما حضور تركيه و برزيل به عنوان كشورهاي مستقلي كه در بيانيه تهران نقش جدي و موثري داشتند، مي تواند مفيد باشد.
مهمان پرست در پاسخ به سؤالي در رابطه با نگراني كويت از راه اندازي نيروگاه بوشهر تصريح كرد: اين نيروگاه با توجه به استانداردهاي بالاي ايمني ساخته شده و هيچ نگراني از لحاظ محيط زيستي ندارد.
وي درباره حضور محمود احمدي نژاد در اجلاس مجمع عمومي سازمان ملل در نيويورك خاطرنشان كرد: رئيس جمهور طبق برنامه مشخص و مدوني كه انجام شده در اين اجلاس حضور خواهد يافت و مطالب خود را عنوان مي كند.
مهمان پرست درباره حضور ديگر كشورها براي راه اندازي نيروگاههاي هسته اي در ايران خاطرنشان كرد: كشورهايي كه در ساخت و راه اندازي نيروگاه آمادگي داشته باشند مي توانند در يك رقابت بين المللي وارد اين بازار مهم و جذاب شوند.
سخنگوي وزارت خارجه همچنين ابراز اميدواري كرد كه روسيه به تعهدات خود در خصوص تحويل سامانه دفاع موشكي اس300 عمل كند.
وي موضوع موسويان را قضايي خواند و افزود: قوه قضائيه بايد پرونده ايشان را بررسي كند و ما اظهارنظر خاصي در اين رابطه نداريم.
سخنگوي وزارت خارجه همچنين گفت كه به اعتقاد جمهوري اسلامي مذاكرات سازش به نتيجه نخواهد رسيد چرا كه ريشه مشكلات در فلسطين بايد حل شود.

 



السفير: احمدي نژاد 20 شهريور به لبنان سفر مي كند

روزنامه لبناني السفير از سفر رئيس جمهور كشورمان در 20 و 21 شهريورماه به بيروت خبر داد.
به گزارش فارس، يك منبع بلندپايه لبناني به روزنامه لبناني «السفير» گفت: «محمود احمدي نژاد»، رئيس جمهور ايران در يازدهم و دوازدهم سپتامبر آينده به لبنان سفر مي كند.
وي افزود: رئيس جمهور ايران در اين سفر با رهبران و شخصيت هاي رسمي و سياسي لبنان ديدار و درباره تحولات منطقه، لبنان و روابط دو جانبه گفت وگو خواهد كرد.
منابع خبري در لبنان و ايران پيش تر تاكيد كرده بودند سفر رئيس جمهور ايران بعد از ماه مبارك رمضان به بيروت قطعي است.

 



مصباحي مقدم خبر داد تاكيد
رئيس جمهور بر اجراي هدفمندسازي يارانه ها از مهرماه

رئيس كميسيون ويژه بررسي طرح تحول اقتصادي خبر داد كه در نشست مشترك مجلس و دولت، رئيس جمهور بر اجراي هدفمندسازي يارانه ها از مهرماه سال جاري تاكيد مجدد كرد.
حجت الاسلام غلامرضا مصباحي مقدم در گفت وگو با ايسنا با تاكيد بر اين كه قانون هدفمند كردن يارانه ها بايد در همان وقتي كه پيش از اين اعلام شده بود، اجرا شود و همزمان كساني كه باقي مانده اند مي توانند ثبت نام كنند، افزود: اعلام فرصت مجدد دولت براي پر كردن فرم اطلاعات خانوار و باز كردن حساب براي جا افتادگان از اين امر به معني متوقف كردن قانون و عقب افتادن اجراي آن نيست.
وي در عين حال به گفت وگوهاي خود با رئيس جمهور در نشست مشترك دولت و مجلس اشاره كرد و گفت: من در آن جلسه مطرح كردم كه پيش از اين، از سوي دولت گفته شده بود پرداخت يارانه ها دو ماه جلوتر از اجراي اين قانون انجام خواهد شد، اما اعلام اين فرصت مجدد دولت مي تواند معنا و مفهوم اش اين باشد كه در مهرماه نيز دولت قصد اجراي اين قانون را ندارد، اما رئيس جمهور عنوان كرد كه دولت مصر است كه اين قانون را از همان مهرماه اجرا كند و منتظر اين مساله نمي ماند.
مصباحي مقدم خاطرنشان كرد: معاون پارلماني دولت نيز در اين جلسه مطرح كرد كه دولت اعلام كرده بود دو ماه وجه يارانه ها را بيشتر به حساب مردم مي ريزد نه اين كه دو ماه جلوتر از اجرا اين كار را انجام مي دهد.
رئيس كميسيون ويژه طرح تحول اقتصادي عنوان كرد: بر اين اساس ممكن است همزمان با اجراي اين قانون، يارانه هاي نقدي به حساب مردم واريز شود.

 



نفي حكومت ديني تنها شرط حمايت ضدانقلاب از موسوي و خاتمي (خبر ويژه)

نامزد نشان شده آمريكا براي آشوب و يك عضو گروهك نهضت آزادي در اظهاراتي همزمان اعلام كردند مرزبندي خودي و غيرخودي را قبول ندارند.
اظهارات موسوي و صباغيان در حالي منتشر مي شود كه موسوي از قريب 2، 3 ماه پيش ارتباطات علني با گروهك آمريكايي نهضت آزادي را علني كرده است. پيوند كامل و تأثيرپذيري از گروهك مذكور در حالي است كه اسناد فراوان به دست آمده از لانه جاسوسي آمريكا نشان مي دهد برخي سران اين گروهك و از جمله ابراهيم يزدي و امير انتظام دربست در استخدام دولت آمريكا و سازمان سيا قرار داشته اند. اين پيوند همچنين از عمق نفاق و وابستگي موسوي پرده برمي دارد چرا كه حضرت امام با تأكيد بر اينكه گروهك نهضت آزادي براساس خيانت ها و اسناد موجود، نبايد رسميت داشته باشند تصريح كرده اند اگر اين گروهك بر سر كار مي ماندند سيلي اي مي زدند كه تا قرن ها اسلام و ايران سربلند نمي كردند. تخطئه مرزبندي خودي و غيرخودي طبيعي ترين نشانه جريان هاي نفاق است و در آيات الهي و سيره ائمه معصومين (ع) بارها بر لزوم مرزبندي با منافقين و محاربين و معاندين با اسلام تاكيد شده است.
هاشم صباغيان وزير كشور دولت موقت در گفت وگو با «جرس» درباره وضعيت خودي و غيرخودي در فتنه سبز گفت: جنبش سبز به خودي و غيرخودي اعتقادي ندارد و وقعي به خودي و غيرخودي نمي گذارد.
عضو نهضت آزادي، به تجمع شماري از بازيگران فتنه در خانه عبدالله نوري كه به بهانه افطار صورت گرفت اشاره كرد و گفت: در هفته گذشته منزل آقاي عبدالله نوري كه خودش زحمت زيادي براي اين انقلاب كشيده، مهماني افطار بوده در اين افطاري دويست نفر بيشتر بودند و از مسئولين و گروه هاي مختلف اپوزيسيون چهار پنج نفر بودند. از مجمع روحانيون مبارز گرفته تا نهضت آزادي و اصلاح طلبان و مجاهدين انقلاب اسلامي و جاما و جبهه ملي.
همزمان با اين سخنان، ميرحسين موسوي ضمن ديداري، به مغالطه بر سر «وحدت ملي» و «مرزبندي خودي و غيرخودي» - كه عين پاسداري از منافع و وحدت ملي است- پرداخت. وي كه در جريان فتنه و آشوب سال گذشته در هماهنگي و همكاري گامي با گروهك هاي سلطنت طلب، جبهه ملي، بهائيت، بقاياي احزاب ماركسيستي نظير توده و فدائيان خلق، و همچنين گروهك هاي تروريستي منافقين، تندر، پژاك و ريگي قرار داشت، در اين ملاقات گفت: «تشكل هاي سياسي كه با سياست هاي غلط از هم جدا شده بودند به تدريج به هم نزديك تر مي شوند، با هم مذاكره مي كنند و بر سر يك سفره مي نشينند. آنچه نقطه وصل آنها با يكديگر است تلاش براي آزادي، عدالت و تفاهم بر سر پاسداري از حقوق ملت است. مرزهاي خودي و ناخودي به تدريج كمرنگ مي شود و به جاي آن تعامل و گفت وگو مي نشيند.»
وي همچنين با كتمان نقش خود سناريوي ناكام ايجاد چند دستگي در ميان ملت متحد ايران كه سناريوي كاملاً آمريكايي و صهيونيستي بود گفت: عده اي نفع خود را در تفرقه و شقه شقه كردن مردم مي دانند و به نام مبارزه با جنگ نرم، نفرت پراكني مي كنند.
همزمان با اين سخنان، محمد برقعي يك عضو خارج نشين گروهك ملي- مذهبي بر سكولار بودن موسوي و خاتمي و كروبي تصريح كرد و به «جرس» گفت:«امروز سكولاريزم مبتني بر جدايي نهاد دين از حكومت مورد توافق ماست. در ماجراي فوت آيت الله منتظري نيروهاي داخل و خارج كشور و ديني ها و غيرديني ها دست در دست هم خاطره اين بزرگمرد را گرامي داشتند. حجت الاسلام خاتمي و حجت الاسلام كروبي و مهندس موسوي مورد حمايت بيشتر نيروهاي سياسي غيرديني خارج از كشور هستند و تا آنجا كه خواستار حكومت ديني نباشند، از آنان حمايت مي كنند.»
آنچه در اين سخنان جالب است شرط گذاشتن براي حمايت از فتنه گراني چون موسوي و خاتمي است (مخالفت با حكومت ديني) حال آن كه ظاهراً قرار است طرفين شرطي براي هم نگذارند!


 



ننگ افتضاح پارسال در روز قدس بر پيشاني مدعيان اصلاحات (خبر ويژه)

افتضاح آشوبگران در روز قدس پارسال و سردادن شعارهاي ضدانقلابي به نام جنبش سبز تبديل به مصيبتي دوسويه براي مدعيان اصلاح طلبي شده است به نحوي كه اعضاي اين طيف مجبورند مواضعي متناقض در پيش بگيرند تا احيانا هم ملت متدين و هم عناصر ضدانقلاب حرمت شكن را به خود بدبين نكنند!
رسول منتجب نيا در گفت وگو با سايت «دي پرس» و درباره روز قدس گفت: ما در رابطه با مسئله فلسطين و قدس شريف اعتقاد ثابتي داريم و آن اين است كه قدس به عنوان قبله نخستين مسلمانان است و رژيم اسرائيل نيز يك حكومت معمولي نيست بلكه يك دولت ساخته استعمار در منطقه خاورميانه است.
وي افزود: آنچه بايد به عنوان يك شعار ادامه پيدا كرده و محور شود به رسميت نشناختن رژيم اسرائيل و حمايت از مردم فلسطين است كه در اين سالها مورد ظلم و ستم واقع شده است. روز قدس يادگار امام(ره) براي حمايت از مردم مظلوم فلسطين است.
وي تصريح كرد: معتقدم روز قدس بايد هرچه باشكوه تر برگزار شود و شعار در حمايت مظلومان جهان باشد زيرا اسلام به ما تكليف كرده است كه نسبت به قبله نخستين مسلمين بي تفاوت نباشيم ولي بحث اينكه اين حمايت چگونه باشد موضوع ديگري است ولي حمايت هم در قانون اساسي و هم در وصيت نامه امام(ره) عنوان شده است.
منتجب نيا در پاسخ به اين سؤال كه «سال گذشته بعضي شعارها داده شد مثل نه غزه، نه لبنان كه خيلي گران تمام شد، ديدگاه شما چيست» تصريح كرد: معتقدم شعارهايي كه سال گذشته مطرح شد از جريان اصلاحات نبود، در همين حال شعار اشتباهي كه سر داده شد را نيز بايد بررسي كرد و ديد چه عملكردي سبب طرح اين شعار شد(!)
وي خاطرنشان كرد: مسئولان بايد به دنبال علت مطرح كردن اين شعار باشند زيرا مردم معتقدند كه بايد مشكلات كشور بيشتر از ديگر كشورها مد نظر مسئولان باشد. شايد در همين زمينه شائبه هايي بوجود آمده كه عده اي را به اشتباه انداخته است.
فاضل ميبدي عضو گروه موسوم به «مجمع محققين» هم در اظهارنظري مشابه و متناقض نسبت به ماجراي روز قدس پارسال گفت؛ امروز مسلمانان غزه و لبنان مظلوم واقع شده اند و بايد به آنها كمك كرد ولي متاسفانه امروزه همه مسائل، چه كمك به يك كشور و چه قطع رابطه با يك كشور سياسي شده است در صورتي كه در دين اسلام تفاوتي ندارد كه مظلوم در كجا واقع شده است. معتقدم در حال حاضر تمام مسائل سياسي شده است چه فردي كه در نفي غزه و لبنان شعار مي دهد چه فردي كه در تاييد حمايت از غزه و لبنان شعار مي دهد.(!)
وي همچنين از احتمال شركت اصلاح طلبان در راهپيمايي روز قدس صحبت به ميان آورد و گفت: اگر مسئله قدس رنگ و بوي سياسي به خود نگيرد و صرفا براي آزادسازي قدس شريف باشد وظيفه هر فردي است كه در اين راهپيمايي شركت كند اما اگر قرار بر اين باشد كه از اين روز بهره برداري سياسي شود ماجرا متفاوت خواهد بود.
نه منتجب نيا و نه ميبدي توضيح ندادند كه «روزه خواري وسط جمعيت»، «شعار به نفع رژيم صهيونيستي» و خط كشيدن روي جمهوري اسلامي چه ربطي به بحث ها و مجادلات سياسي دارد و چگونه تظاهر عده اي آشوبگر به حرمت شكني ماه مبارك رمضان و حمله به اسلام را مي توان توجيه كرد؟ از سوي ديگر وقتي جريان نفاق جديد حساب خود را با جريان برانداز آشوبگر و حاميان رژيم صهيونيستي و آمريكا يكي مي كند بلكه گوي سبقت را از آنها مي ربايد، چگونه مي تواند از حقوق ملت مظلوم فلسطين و آرمان امام خميني(ره) دم بزند يا انتقاد كند كه چرا روز قدس به نمادي عليه مدعيان اصلاح طلبي تبديل شده است؟!

 



اولش نمي فهميديم كه مردم چرا به اصلاح طلبان منافق مي گويند (خبر ويژه)

«آيا اصلاح طلبان واقعا منافقند»؟ اين پرسشي است كه سايت ضدانقلابي خودنويس پيش كشيد و بررسي كرد كه چرا در ايران، از اصلاح طلبان به عنوان منافق ياد مي شود.
اين رسانه وابسته به ضدانقلاب خارج نشين نوشت: «مرگ بر منافق» يكي از شعارهايي بود كه طرفداران حكومت سال گذشته بر عليه سبزها مي دادند. اوايل فكر مي كردم چرا اينها موضوع به اين سادگي رو نمي فهمند كه ما هر چي باشيم، منافق نيستيم. بعدها فهميدم اون شعار، حرف بزرگان اون طرفي بود كه خطاب به بزرگان ما كه از كف خيابان مخابره مي شد. از يك طرف وقتي با سكولارها هم سخن مي شوند، اصلاح طلبان همه ي حرفشون اين است كه خب قبول داريم سكولاريسم چيز خوبي است ولي مردم و عوام نمي فهمند كه چقدر چيز خوبي است اجازه بديد به قدرت برسيم بعد يواش يواش اصلاحش مي كنيم تا برسد به سكولاريسم. از اون طرف وقتي مي خواهند با اون طرفي ها صحبت كنند مي گويند ملتزم به اصول انقلاب اسلامي هستيم و اين خط قرمز ماست.
خودنويس افزود: مشكل اصلاحات - اگر راست بگويد و در نهايت هدفش چيزي شبيه به سكولاريسم باشد- اين است كه در پي اصلاح چيزي از جنس عقيده و ايمان است. يك ساختار و سيستم را مي توان ذره ذره اصلاح كرد. اما نمي توان اعتقادات را يواش يواش اصلاح كرد! اگر سعي كنيد اعتقادات كسي رو يواش يواش عوض كنيد طبيعي است طرف فكر كند با دورويي و نفاق با او رفتار مي كنيد. و بنابر اين است كه مي گويم با قبول اصول انقلاب اسلامي هر چقدر يواش يواش اصلاح كنيم به سكولاريسم نمي رسيم.

 



نگراني و خودخوري آمريكا در قبال قدرت فزاينده ايران (خبر ويژه)

اظهارات مقامات گوناگون آمريكايي، از به هم ريختگي و آشفتگي شديد در قبال جمهوري اسلامي ايران حكايت مي كند.
مقامات آمريكايي طي هفته هاي اخير هم كوشيده اند ايران را ضعيف و آسيب پذير در برابر تهديدهاي نظامي معرفي كنند و هم از قدرت نظامي فزاينده جمهوري اسلامي ابراز نگراني كرده اند. آنها همچنين همزمان با عقب نشيني از عراق، از يك سو در برابر نفوذ فزاينده جمهوري اسلامي در ميان افكارعمومي و سياستمداران اين كشور ابراز نگراني شديد كرده و هم مدعي شده اند ميزان نفوذ ايران در حداقل است و اغراق مي شود!
روز گذشته كراولي سخنگوي وزارت خارجه آمريكا در واكنش به دستاوردهاي مهم و تازه نظامي ايران در زمينه رونمايي از جت بمب افكن كّرار، موشك دوربرد قيام يك، و افتتاح خط توليد قايق هاي تندرو سراج و ذوالفقار گفت: توليد اين هواپيماهاي بدون سرنشين و قايق هاي تندرو و موشك ها، نگران كننده است و به نگراني هاي آمريكا درباره قابليت نظامي ايران دامن مي زند. اين تجهيزات و تسليحات باعث نگراني ماست.
وي تاكيد كرد: جاه طلبي ها و نيات ايران بزرگ ترين نگراني آمريكاست اگرچه ما فكر نمي كنيم سلاح هايي از اين دست به تنهايي بتوانند توازن نظامي را در منطقه به هم بزنند، با اين حال به طور قطع ايران خود را يك قدرت منطقه اي مي داند و قابليت هاي خود را مدام افزايش مي دهد.
ابراز نگراني از جنگ افزارهاي پيشرفته و جديد ايران و از جمله جت بمب افكن بدون سرنشين «كرار»- با برد يكهزار كيلومتر- در حالي است كه راديو فردا ارگان رسمي سازمان سيا ضمن گفت وگو با يكي از عناصر ضدانقلاب سعي كرده بود، اين دستاورد مهم را كمرنگ نشان دهد.
ارگان سازمان سيا ديروز مدعي شد: اين تكنولوژي در صنعت هوافضا جديد است و مشكلات زيادي دارد كه فعاليت هاي ما را محدود كرده است. سوانح فضايي اين هواپيماها بسيار زياد است چون تكنولوژي آن جديد است و اشكالات اساسي دارد يادآور مي شود رابرت گيتس، وزير دفاع آمريكا چندي پيش از ايران با عنوان چالشي براي نيروي دريايي آمريكا در منطقه خاورميانه ياد كرده بود. وي اواسط ارديبهشت ماه، اندكي پس از برگزاري مانور دريايي از سوي ايران در آب هاي خليج فارس گفته بود: «ايران با تركيب موشك هاي بالستيك و كروز، موشك هاي ضدكشتي، مين هاي دريايي و قايق هاي تندرو به چالشي براي نيروي دريايي ما در منطقه تبديل شده است.»
از سوي ديگر و در حالي كه اغلب محافل رسمي و رسانه اي آمريكا اذعان دارند كه قدرت و حاكميت در كشور مسلمان عراق، در اختيار متحدان و دوستان قديمي ايران قرار دارد، جو بايدن معاون اوباما براي دلداري دادن به سرخوردگي عمومي در داخل آمريكا نسبت به نتايج جنگ و هزينه هاي 7 ساله گفت: درباره اثرگذاري و نفوذ ايران در عراق بزرگ نمايي نشده و تصور نفوذ ايران اغراق آميز است.
وي همچنين مدعي شد جمهوري اسلامي در اين كار كاملاً شكست خورده است.
اين سخنان در حالي است كه همزمان ژنرال اوديرنو فرمانده نظاميان آمريكايي در عراق 2 روز پيش مدعي شد ايران نفوذ مخربي در ميان گروه هاي مختلف شيعه و سني دارد.
در همين حال اولريش پيك گزارشگر تلويزيون شبكه سراسري آلمان (ARD) در منطقه ضمن گزارشي اعلام كرد: پس از خروج آمريكا از عراق بايد معلوم شود منطقه تا چه حد باثبات است. چيزي كه روشن است اين است كه ايران بسيار سود برده است. اين كشور هم اكنون نفوذ زيادي در عراق دارد، نفوذي كه باز هم بر آن افزوده خواهد شد.
به گزارش دويچه وله، وي افزود: امروز صدام سرنگون شده و اين خود به معناي گسترش نفوذ ايران است. مقامات عراقي مدام به تهران سفر مي كنند كه حاكي از روابط بسيار صميمانه است.
اما ژنرال او ديرنو در واكنش به اين روابط عميق رسمي مدعي است: ايران از گروه هاي افراطي شيعه و سني در عراق پشتيباني مي كند. ايران مايل نيست كه عراق به يك كشور دموكراتيك نيرومند تبديل شود.
برخلاف اين ادعا منتخبان مردم و دولت برآمده از رأي ملت عراق از متحدان ايران و از مخالفان آمريكا محسوب مي شوند.

 



كروبي: پتك نزنيد، ما فندقيم! (خبر ويژه)

رقيب ناكام آراي باطله در انتخابات رياست جمهوري سال گذشته گفت فكر نمي كرد كار حوادث سال گذشته به اينجا بكشد كه عده اي را بازداشت و در زندان ها نگهداري كنند.
كروبي در ملاقات محمدرضا جلايي پور پسر حميدرضا جلايي پور كه به تازگي آزاد شده، نگراني خود از حضور در مجالس عمومي نظير ختم- به خاطر هراس از اعتراض و انزجار مردم- را به نظام نسبت داد و مدعي شد: اين به چالشي براي نظام تبديل شده است(!)
وي كه در حوادث سال گذشته تمام آبروي خود را صرف ورشكستگان ضدانقلاب كرد و به يك مالباخته تمام عيار سياسي تبديل شد، درباره قاطعيت نظام در برابر فتنه گران گفت: قسم خورده اند كه فندق را پتك بشكنند(!)
كروبي توضيح نداده كه اگر خود و جريان آشفته متبوع خويش را قد فندق مي داند، با چه ادعا و داعيه اي به معارضه با نظام برخاست تا سرش به سنگ بخورد. از طرف ديگر بايد گفت پتك نظام بر سر آمريكا و اسرائيل در جاي جاي منطقه كوبيده مي شود و فتنه گران- به عنوان عمله هاي ميداني جبهه استكبار- در قواره هايي نيستند كه به پتك نياز داشته باشند. فتنه گراني از اين دست را ملت رشيد ايران سال گذشته با چند ساعت قدرت نمايي در خيابان جارو كردند و به زباله دان تاريخ ريختند.
كروبي در انتخابات سال گذشته مجموعاً 330 هزار رأي از 30 استان كشور كسب كرد كه در نوع خود ركورد كم نظيري بود!

 


صفحه (14)


صفحه (3)


صفحه (2)

     


(صفحه(12(صفحه(6(صفحه(9(صفحه(7(صفحه(8(صفحه(15(صفحه(11(صفحه(5(صفحه(16(صفحه(13(صفحه(4(صفحه (2.3.14