(صفحه(12(صفحه(10(صفحه(6(صفحه(9(صفحه(7(صفحه(8(صفحه(15(صفحه(11(صفحه(5(صفحه(16(صفحه(13(صفحه(4(صفحه (2.3.14


یکشنبه 14 فروردین 1390- شماره 19891

پيش بيني 180 ميليارد ريال اعتبار براي مناطق خاص گلستان
سال 90 صورت مي گيرد بهره برداري از چند طرح بزرگ صنعتي در گيلان
رئيس شوراي اسلامي اصفهان: ميراث فرهنگي اصفهان در حال نابودي است
اصفهاني ها گلزار شهدا را مجازي زيارت مي كنند
اجراي طرح پرورش ماهي در قفس در آبهاي ساحلي انزلي
انجمن راويان دفاع مقدس در يزد راه اندازي شد
فرودگاه شهرستان كلاله امسال راه اندازي خواهد شد
عمليات اجرايي ترن هوايي تبريز به زودي آغاز مي شود
جوانان با مشكل كمبود مسكن درخراسان جنوبي مواجه اند
مديركل منابع طبيعي استان: 85 درصد اراضي ملي بوشهر سند دريافت كرده اند
مجتمع آموزش عالي نيشابور به دانشگاه تبديل شد
بيماري «جاروك ليموترش» زندگي باغداران مينابي را مختل كرد
اختصاص 20 ميلياردريال اعتبار براي مرمت آثار باستاني اردبيل
رئيس سازمان مسكن و شهرسازي مازندران: اجراي طرح مسكن مهر در آمل باكندي پيش مي رود
دومين كارخانه فولاد در كاشان احداث مي شود
با همكاري ناجا امنيت عشاير كوچ رو چهارمحال و بختياري تأمين مي شود



پيش بيني 180 ميليارد ريال اعتبار براي مناطق خاص گلستان

گنبدكاووس- خبرنگار كيهان:
براي اولين بار در استان گلستان از سوي دولت خدمتگزار حدود 18ميليارد تومان براي مناطق خاص، براي توسعه مناطق محروم مرزي و حاشيه اترك پيش بيني شده است.
نماينده مردم مينودشت در مجلس شوراي اسلامي ضمن اعلام مطلب فوق، با بيان اينكه 164 ميليارد تومان اعتبارات براي تملك دارايي در استان گلستان پيش بيني شده است، گفت: در بودجه سال آينده تلاش كرديم فرودگاه كلاله در جدول شماره 12رديف بودجه قرار گيرد.
سيدنجيب حسيني ادامه داد: همچنين 20 ميليارد ريال براي انتقال آب مازاد مازندران به گلستان پيش بيني شده است كه كار مطالعات آن انجام خواهد شد.
وي افزود:نمايندگان گلستان در مجلس تلاش كردند در بودجه سال 1390 به رفع محروميت هاي استان توجه ويژه شود.

 



سال 90 صورت مي گيرد بهره برداري از چند طرح بزرگ صنعتي در گيلان

رشت- خبرنگار كيهان:
استاندار سابق گيلان از بهره برداري چند طرح صنعتي بزرگ دراين استان در پايان نيمه اول سال آينده خبرداد.
روح الله قهرماني چابك افزود: با بهره برداري از طرح هاي صنعتي بزرگ استان شامل طرح بزرگ دخانيات رشت، ام-دي-اف لوشان، كارخانه بزرگ توليد كاشي و كارخانه توليد كاغذ چند لايه، توليد مفتول هاي مسي و آلومينيومي، طرح سيمان گيلان سبز در منطقه ديلمان و پروژه بزرگ ذوب آهن فولاد خزر درشهر صنعتي رشت با سرمايه گذاري بالغ بر 10هزار ميليارد ريال در نيمه اول سال 90، 4 هزار نفر مشغول به كار مي شوند.
وي با اعلام اينكه به منظور تهيه و تامين مواد اوليه براي 84 واحد صنعتي استان گيلان نيز 510 ميليارد ريال تسهيلات به عنوان سرمايه در گردش تصويب و به زودي به آن ها پرداخت مي شود گفت: از سوي ديگر در قالب تسهيلات آمايش صنعت و معدن براي تامين منابع مالي 5 طرح بزرگ از جمله احداث كشتارگاه طيور در لنگرود، توليد سيستم هاي فرستنده و گيرنده سيار ماهواره در شهرك صنعتي انزلي، توليد قوطي آلومينيومي در شهرك صنعتي سفيدرود رشت و واحد صنعتي توليد شانه تخم مرغ و ميوه جات در شهرك صنعتي نقره ده آستانه اشرفيه و توليد ظروف يكبار مصرف در شهرك صنعتي انزلي نيز 282 ميليارد ريال اعتبار تصويب كه از طريق بانك هاي عامل پرداخت مي شود.
اصغريان رئيس سازمان صنايع و معادن گيلان هم با اعلام اينكه در سفر دوم هيئت دولت افزون بر 6 هزار ميليارد ريال اعتبار به منظور اجراي طرح هاي آمايش صنعتي و معدني در گيلان به تصويب رسيده كه تاكنون 90 درصد آن تخصيص يافته است. از احداث كارخانه خودروسازي در گيلان به عنوان يكي از مهمترين مصوبات دور سوم سفر رئيس جمهوري و هيئت دولت به اين استان نام برد.

 



رئيس شوراي اسلامي اصفهان: ميراث فرهنگي اصفهان در حال نابودي است

اصفهان- خبرنگار كيهان:
رئيس شوراي اسلامي شهر اصفهان با بيان اينكه شهرداري سالانه افزون بر 5 ميليارد تومان صرف بهسازي و مرمت آثار باستاني اصفهان مي كند، گفت: در حال حاضر يك سوم ميراث فرهنگي كشور در اصفهان وجود دارد كه به علت بي توجهي مسئولان ميراث فرهنگي بسياري از آنها دچار مشكل شده است.
عباس حاج رسوليها با انتقاد از عملكرد مسئولان ميراث فرهنگي استان اصفهان با اعلام اينكه اعتبارات ميراث فرهنگي در اصفهان ضعيف است، اضافه كرد: متأسفانه توان و عملكرد ميراث فرهنگي بسيار ضعيف است و نياز است در اين زمينه تجديدنظر شود و از توان مديريتي بالا در بهسازي و مرمت آثار فرهنگي استفاده شود.
رئيس شوراي اسلامي شهر اصفهان با بيان اينكه چهارباغ يكي از آثار ميراث فرهنگي است، اضافه كرد: در حال حاضر شهرداري اصفهان نسبت به ترميم و بازسازي بدنه شرق چهارباغ و ميدان امام علي(ع) كه جزو آثار باستاني است، هزينه مي كند.
وي گفت: مردم اصفهان از عملكرد مسئولان ميراث فرهنگي ناراحت هستند و ميراث، بناها و خانه هاي تاريخي مردم را قفل كرده و اجازه مرمت را به مردم نمي دهد و خود نيز وارد عمل نمي شود.
حاج رسوليها از مشكلات بسياري از بناهاي تاريخي و تخريب چند امامزاده خبر داد و افزود: اين بناهاي تاريخي به علت بي توجهي مسئولان ميراث فرهنگي در حال تخريب و نابودي است.

 



اصفهاني ها گلزار شهدا را مجازي زيارت مي كنند

اصفهان-خبرنگار كيهان:
براي نخستين بار در كشور، زيارت مجازي گلزار شهداي اصفهان توسط سازمان بنياد شهيد و امور ايثارگران استان اصفهان تحقق يافت.
رئيس سازمان بنياد شهيد و امور ايثارگران استان اصفهان در گفت وگو با خبرنگاران با اعلام اين مطلب گفت: زيارت مجازي يكي از اقدامات موثر اين سازمان است كه شبيه سازي آن انجام شده و كاربر مي تواند شهيد مورد نظر را انتخاب و مزار شهيد را يافته، اطلاعات مورد نظر و عكس شهيد را رويت و بر سر مزار به صورت مجازي حضور يافته و زيارت خود را انجام دهد.
محمدرضا رجايي گفت: امروز در استان اصفهان 54 مدرسه شاهد، 150 مراكز آموزش عالي كه 9 هزار نفر از جامعه ايثارگران در آنها مشغول به تحصيل هستند وجود دارد كه تاكنون قريب به 50درصد فارغ التحصيل شده اند.
رجايي از وجود 200 نخبه تحت پوشش بنياد شهيد در استان اصفهان خبر داد و گفت: در بين اينها يكي از ايثارگران به درجه پروفسوري نائل آمده است و از بين 4 دانش آموز برتر استان نيز دو نفر به عنوان برتر كشور شناخته شدند.
وي در ادامه از راه اندازي سايت نخبگان در روز 22 اسفند سال 89 در اصفهان خبر داد و افزود: اين سايت كه همزمان با سالروز تاسيس بنياد شهيد و امور ايثارگران است راه اندازي و در آن اطلاعات 200 نخبه ايثارگر كه با سازمان نخبگان روزيابي شده قرار دارد.

 



اجراي طرح پرورش ماهي در قفس در آبهاي ساحلي انزلي

رشت- خبرنگاركيهان:
طرح پرورش ماهي در قفس براي نخستين بار در آبهاي ساحلي خزر در منطقه جفرود بندرانزلي به اجرا درآمد.
استاندار سابق گيلان در مراسم آغاز اجراي طرح مذكور در بندرانزلي با تأكيد بر اينكه در آينده درياي خزر به مزرعه بزرگ پرورش ماهي تبديل مي شود افزود: در طول 300 كيلومتر نوارساحلي گيلان از آستارا تا چابكسر پرورش ماهي در قفس امكان پذير بوده و اين قابليت وجود دارد كه در هر دوره 2ساله در گيلان 200 هزارتن فيل ماهي و ماهي آزاد به ارزش 10 هزار ميليارد ريال توليد شود.
روح الله قهرماني چابك با اشاره به مصوبه اخير دولت براي ايجاد يكصد هزار فرصت شغلي در گيلان تصريح كرد: با اجراي پروژه مذكور مي توان براي بيش از 80 هزار نفر بطور مستقيم يا غيرمستقيم ايجاد شغل نمود.
وي ايجاد اشتغال براي جوانان تحصيل كرده، انتقال دانش بومي طرح به ديگر كشورهاي منطقه، تأمين پروتئين مورد نياز مردم، كاهش صيد غيرمجاز با بكارگيري صيادان در اين طرح، تنوع بخشي به آبزيان پرورشي، بي نيازي به خشكي و محدود نبودن منابع آبي را از مزيتهاي طرح پرورش ماهي در قفس دانست.
تقوي رئيس سازمان شيلات ايران هم ضمن تأكيد بر حمايت از فعاليت بخش خصوصي در اين بخش تصريح كرد: شمال كشور و بخصوص گيلان شرايط لازم را براي توسعه آبزي پروري داراست و با توسعه طرح پرورش ماهي در قفس در اين استان مي توان معادل كل توليدات پرورش ماهي در كشور ماهي توليد كرد.
گفتني است طرح پرورش ماهي در قفس در فاصله حدود 3كيلومتري از ساحل در عمق 30متري دريا اجرا كه در آن فيل ماهي و ماهي آزاد در قفس هاي استوانه اي پرورش داده مي شوند.

 



انجمن راويان دفاع مقدس در يزد راه اندازي شد

يزد- خبرنگار كيهان:
انجمن راويان دفاع مقدس با 1000 نيروي آموزش ديده در يزد راه اندازي شد.
فرمانده سپاه الغدير يزد با اعلام اين خبر گفت: در اين انجمن 300 عضو ثابت وجود دارد كه در مناطق جنگي به روايت 8 سال دفاع مقدس به بازديدكنندگان خواهند پرداخت.
به گفته سرتيپ پاسدار محمدعلي الله دادي سال گذشته بيش از 17000 نفر از اقشار مختلف استان يزد در قالب كاروان راهيان نور به مناطق جنوبي كشور اعزام شدند.
وي اظهار داشت: سپاه الغدير استان يزد يكي از مجهزترين اردوگاههاي زيارتي (شهيد عاصي زاده) را در جنوب احداث كرده كه ظرفيت اسكان و تغذيه همزمان 1000 نفر را دارا مي باشد.
الله دادي خاطرنشان كرد: اسناد مختلف در خصوص ايثارگري هاي رزمندگان يزدي در جنگ تحميلي در حال جمع آوريست كه در قالب (يزد در 8 سال دفاع مقدس) تهيه و چاپ خواهد شد.

 



فرودگاه شهرستان كلاله امسال راه اندازي خواهد شد

گنبدكاووس- خبرنگار كيهان:
با پيگيريها و برنامه ريزي هاي صورت گرفته فرودگاه شهرستان كلاله در سال جاري بهره برداري خواهد شد.
فرماندار شهرستان كلاله در جلسه شوراي اداري شهرستان كلاله با بيان اينكه نظر رئيس جمهور محترم در تكميل و راه اندازي فرودگاه است، افزود: در جلسه مشتركي كه با حضور نماينده مردم منطقه در مجلس، جمعي از مديران فرودگاههاي كشور، مديركل فرودگاههاي گلستان و رئيس فرودگاه كلاله در تهران انجام شد، براي سرعت بخشيدن به راه اندازي اين فرودگاه تصميماتي اتخاذ شد.
نورالله نوراللهي گفت: با تخصيص 80 ميليارد ريال اعتبار مصوب سفر سوم هيئت دولت به استان گلستان، عمليات اجرايي تكميل فرودگاه كلاله با سرعت بيشتري انجام خواهد شد.

 



عمليات اجرايي ترن هوايي تبريز به زودي آغاز مي شود

تبريز- خبرنگار كيهان:
همزمان با افتتاح متروي تبريز، عمليات اجرايي پروژه بزرگ «ترن هوايي» در اين شهر آغاز مي شود.
دكتر «شهرام- دبيري اسكويي» رئيس شوراي اسلامي تبريز در مراسم افتتاحيه و كلنگ زني 3 پروژه شهرداري اين شهر با اعلام مطلب فوق گفت: هزينه اجرايي «ترن هوايي» بسيار پايين خواهد بود و استفاده از اين امكان مدرن شهري، به كاهش ترافيك تبريز، كمك بسياري خواهد كرد.
علي رضا نوين شهردار تبريز نيز گفت: هزار دستگاه دوچرخه براي استفاده رايگان مردم در مسير ميدان ساعت (فلكه شهرداري) تا دانشگاه تبريز در نظر گرفته شده است.
«آقا محمدي» شهردار منطقه2 تبريز نيز اظهار داشت: خيابان رجايي شهر به ويلاشهر با 45 ميليارد ريال هزينه تملك و 5/4 ميليارد ريال اعتبار عمراني اجرا شده و «پارك حاشيه اي» و تعريض خيابان دادگستري به طول 650 متر و 11 متر عرض با باند ويژه دوچرخه سواري كودكان نيز به بهره برداري رسيده كه براي اجراي آن 4ميليارد ريال هزينه شده است.

 



جوانان با مشكل كمبود مسكن درخراسان جنوبي مواجه اند

بيرجند- خبرنگاركيهان:
با وجود ساخت و سازهاي مسكن مهر، جوانان همچنان با مشكل نبود مسكن درخراسان جنوبي مواجهند.
جمعي از جوانان فاقد مسكن و مستأجر بيرجند درگفت وگو با خبرنگاركيهان با ابراز تأسف از وضعيت كنوني مسكن بيرجند اظهارداشتند: در بيرجند اجاره بهاي منازل مسكوني بسيار كاذب و بالاست به طوري كه در يك منطقه تقريبا مناسب بيرجند، يك واحد آپارتمان 75متري درحدود 200 الي 250 هزارتومان به اجاره داده مي شود. اين درحالي است كه طرح مسكن مهر اين شهر هم در دورافتاده ترين و مناسب ترين موقعيت بافت شهر در حال انجام است كه نمي توان براي زندگي مناسب به آنجا عزيمت كرد. درحالي كه زمين هاي مصادره اي بسياري دربهترين نقاط شهري توسط بنياد مستضعفان تصرف شده است. برخي از آنها ادامه دادند: مسكن در بيرجند يك معضل بزرگ است به طوري كه مكان نامناسب، اجاره بهاي بالا، دريافت مبالغ رهن بالا، نقشه هاي فاقد كارشناسي و بدون فكر مانع از مسكن دارشدن جمع كثيري از جوانان شده است.
گفتني است درخطبه هاي نمازجمعه 13/12/89 نيز امام جمعه بيرجند با انتقاد بسيار شديد از وضعيت بنياد مستضعفان بيرجند گفت: اين بنياد اگر به فكر مردم و جوانان ولايي اين منطقه هستند با آزادكردن اين زمين ها و كارشناسي در مسكن دارشدن به آنان كمك كنند.
حجت الاسلام والمسلمين رضايي تصريح كرد اين مشكل مربوط به مديران استاني و كشوري بنياد مستضعفان است كه حتي درآمد حاصل از فروش اين زمين ها را نيز درتهران هزينه مي كنند.

 



مديركل منابع طبيعي استان: 85 درصد اراضي ملي بوشهر سند دريافت كرده اند

بوشهر- خبرنگار كيهان:
مديركل منابع طبيعي استان بوشهر گفت: 85درصد اراضي ملي اين استان صاحب سند شدند.
هوشنگ شريفي افزود: با تصويب يك مصوبه در سفر سوم هيئت دولت به استان بوشهر در بهمن ماه سال جاري پيش بيني مي شود تا پايان سال 91 همه اراضي ملي در سطح استان سنددار شوند.
وي با اعلام اينكه 224 هزار هكتار جنگل كه معادل 9درصد مساحت استان بوشهر است در اين استان وجود دارد گفت: تنوع جنگلي در استان بسيار زياد است كه بيشتر شامل بادام، كنار، انار شيطان، گز و استبرق است.
شريفي تصريح كرد: يك ميليون و 260 هزار هكتار معادل 56 درصد از سطح استان بوشهر را مراتع تشكيل مي دهند كه منبع اصلي تأمين علوفه استان و زمينه اي جهت جلوگيري از فرسايش خاك و به هدر رفتن آب هاي سطحي و افزايش سفره هاي زيرزميني آب است.
مديركل منابع طبيعي استان بوشهر گفت: استان بوشهر داراي 44 حوزه آبخيزداري است كه سطح آبخيز آن بيش از 2ميليون هكتار است كه كار مطالعاتي قريب به 50درصد آن انجام شده است.

 



مجتمع آموزش عالي نيشابور به دانشگاه تبديل شد

نيشابور- خبرنگار كيهان:
شهرستان نيشابور كه از گذشته هاي دور به مركز دانشگاهي ايران و جهان مشهور بوده است با مصوبه شوراي عالي گسترش آموزش عالي صاحب يك دانشگاه شد.
نماينده مردم نيشابور و عضو هيئت رئيسه مجلس اظهار داشت: شهرستان نيشابور كه از گذشته هاي دور به مركز دانشگاهي ايران و جهان مشهور بوده است با مصوبه شوراي عالي گسترش آموزش عالي صاحب يك دانشگاه شد تا يك گام بلند به سوي احياي موقعيت گذشته خود بردارد.
حسين سبحاني نيا اين اتفاق را نقطه عطفي در سرنوشت روبه توسعه و آينده شهرستان نيشابور و تبديل آن به شهر دانشگاهي عنوان كرد و گفت: با اين اقدام مي توان دوباره هويت علمي نيشابور را در عصر جديد احيا كرد.
عضو مجمع نمايندگان خراسان رضوي اظهار داشت: وزيرعلوم با مجوز استخدام 60 عضو هيئت علمي دراين دانشگاه موافقت كرده است.
سبحاني نيا تاكيد كرد: وزارت علوم موافقت خود را با استقلال مجتمع آموزش عالي نيشابور و مستقل از دانشگاه فردوسي مشهد اعلام كرد.
نماينده مردم نيشابور در مجلس يادآور شد: تبديل مجتمع آموزش عالي نيشابور به صورت قطعي به دانشگاه بهترين هديه دولت به مردم فرهنگ دوست نيشابور بود.

 



بيماري «جاروك ليموترش» زندگي باغداران مينابي را مختل كرد

ميناب- خبرنگار كيهان:
دبير اجرايي خانه كشاورز ميناب در گفت وگوي اختصاصي به خبرنگار كيهان گفت: كشاورزان و باغداران ميناب پس از گذراندن 13 ساله دوران خشكسالي هاي متوالي، روزگار سختي را پشت سر مي گذارند و زندگي اين قشر با مشكل و اختلال پيش مي رود.
سياوش بهادري افزود: علت نابودي عمده باغات را مي توان بيماري جاروك ليمو ترش نام برد كه يك بيماري قرنطينه اي است كه جهادكشاورزي بايد از توسعه و شيوع آن در سال هاي قبل سازمان جلوگيري مي كرد كه تا اين اندازه زندگي باغداران مينابي را با مشكل مواجه نكند.
وي خاطرنشان كرد: ليموترش بيشترين نقش را در توسعه اقتصاد خانواده هاي كشاورز ايفا مي كند با آفت هاي اخير، توان آنان براي بازپرداخت بدهي هاي بانكي از بين رفته است.

 



اختصاص 20 ميلياردريال اعتبار براي مرمت آثار باستاني اردبيل

اربيل- خبرنگاركيهان:
اعتباري معادل 20 ميليارد ريال براي مرمت آثار تاريخي و تجهيز موزه و سايت موزه هاي استان اردبيل اختصاص يافته است.
معاون سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري با اعلام مطلب بالا در مشكين شهر افزود: براي ادامه عمليات عمراني و مرمتي بقعه شيخ حيدر مشكين شهر نيز 5 ميليارد ريال اختصاص يافته است.
مسعود علويان صدر گفت: مجموعه بقعه شيخ حيدر مشكين شهر پس از بقعه شيخ صفي الدين اردبيلي بزرگترين و نفيس ترين مجموعه تاريخي استان اردبيل محسوب مي شود و تلاش مي شود تا هفته دولت سال90 بخشي از اين مجموعه به بهره برداري برسد.
محمداوغلي فرماندار مشكين شهر نيز اعتبار هزينه شده براي طرح ساماندهي بقعه شيخ حيدر را 40 ميليارد ريال ذكر كرد و افزود: پنج ميليارد ريال اعتبار استاني نيز علاوه بر اعتبارات ملي براي ادامه عمليات عمراني در اين مجموعه تخصيص يافته است.

 



رئيس سازمان مسكن و شهرسازي مازندران: اجراي طرح مسكن مهر در آمل باكندي پيش مي رود

آمل- خبرنگار كيهان:
رئيس سازمان مسكن و شهرسازي مازندران از عملكرد شهرستان آمل در طرح مسكن مهر به خاطر افتتاح نشدن حتي يك واحد از زمان اجرا تاكنون انتقاد كرد.
سيدرسول رسولي افزود: با وجود آنكه شهرستان آمل زودتر از شهرهاي ديگر طرح مسكن مهررا اجرايي كرده اما تاكنون حتي يك واحد از آن بهره برداري نشده است.
وي گفت: هم اكنون مازندران در ساخت و سازهاي مسكن مهر در ميان استانهاي كشور بيشترين سهميه را دارد.
رسولي، سهميه مازندران در طرح مسكن مهر را تا سال89 حدود 32 هزار و 250 واحد اعلام كرد و افزود: به علت سرعت خوب اجراي اين طرح در برخي شهرستانهاي مازندران، تاكنون 42 هزار واحد مرحله عمليات پي ريزي را به پايان رساندند. رئيس سازمان مسكن و شهرسازي مازندران اضافه كرد: سهميه سال90 مازندران در طرح مسكن مهر به اين علت به 60 هزار واحد افزايش داده شده است.
رسولي ادامه داد: هم اكنون شهرستانهاي آمل، بابل، قائمشهر و ساري متقاضيان بيشتري را در ساخت و سازهاي مسكن مهر دارند كه تقاضاي زياد متقاضيان و كمبود زمين به عمده مشكلات اين طرح در مازندران تبديل شده است.

 



دومين كارخانه فولاد در كاشان احداث مي شود

كاشان- خبرنگاركيهان:
نماينده مردم شهرستانهاي كاشان و آران و بيدگل در مجلس شوراي اسلامي از تأسيس دومين مجتمع فولاد در آينده نزديك در اين شهرستان خبرداد.
علي اصغر گرانمايه پور با ذكر اينكه اين مجتمع پس از كارخانه فولاد كويرآران و بيدگل، دومين مجتمع توليد فولاد در منطقه كاشان است، گفت: بزودي جانمايي اين مجتمع با حضور سرمايه گذاران بخش خصوصي در كاشان انجام خواهد شد.
وي افزود: براساس پيش بيني هاي انجام شده، ماشين آلات اين مجتمع كه ساخت كشور ژاپن است، در كشور تايوان مونتاژ و به ايران وارد خواهد شد.
وي با اشاره به اينكه اين مجتمع با سرمايه گذاري بيش از يكهزار و 500ميليارد ريال راه اندازي خواهد شد، اظهار داشت: پيش بيني مي شود سالانه 5هزار و 500 تن فولاد در اين مجتمع توليد شده و با راه اندازي اين مجتمع، فرصت اشتغال مستقيم براي يكهزار جوياي كار در اين شهرستان فراهم شود.
گرانمايه پور با اشاره به صدور مجوز ساخت مجتمع ذوب آهن كاشان توسط وزير صنايع ومعادن كشور عنوان كرد: ايجاد اين صنايع در كاشان علاوه برارتقاي سطح توليد فولاد در كشور، شكوفايي اقتصادي و صنعتي اين شهرستان را نيز به همراه دارد.

 



با همكاري ناجا امنيت عشاير كوچ رو چهارمحال و بختياري تأمين مي شود

شهركرد- خبرنگار كيهان:
نيروي انتظامي استان چهارمحال و بختياري امنيت عشاير كوچ رو در زمان مقرر كوچ را تأمين خواهد كرد.
معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي استان چهارمحال و بختياري گفت: در زمان اجراي تقويم كوچ عشاير در استان، مأموران انتظامي شهرستان هاي كوهرنگ، اردل، لردگان و فارسان، عشاير كوچ رو را تا استقرار در مناطق ييلاقي همراهي خواهند كرد.
سرهنگ پاسدار محمد رضا رمضاني از رانندگاني كه از محورهاي لردگان به ايذه و محور كوهرنگ به استان خوزستان تردد مي كنند خواست تا مواظب دام هاي عشاير كوچ رو در حين حركت در سطح جاده هاي ياد شده باشند.
وي عمده مسير جابه جايي دام عشاير كوچ رو استان را محورهاي اصلي شهركرد به خوزستان اعلام كرد و از مسئولان امور عشاير استان خواست؛ تا عشاير همراه دام در مسيرهاي تردد خودرويي را به لباس شبرنگ و هشداردهنده مجهز كنند.
بنابراين گزارش استان چهارمحال و بختياري با داشتن 100 هزار نفر جمعيت عشايري كوچ رو به همراه يك ميليون و 500 هزار رأس دام سبك، دومين استان عشايري كوچ رو كشور بعد از استان فارس است.

 

(صفحه(12(صفحه(10(صفحه(6(صفحه(9(صفحه(7(صفحه(8(صفحه(15(صفحه(11(صفحه(5(صفحه(16(صفحه(13(صفحه(4(صفحه (2.3.14