(صفحه(12(صفحه(6(صفحه(9(صفحه(7(صفحه(8(صفحه(15(صفحه(11(صفحه(5(صفحه(16(صفحه(13(صفحه(4(صفحه (2.3.14


دوشنبه 19 اردیبهشت 1390- شماره 19921

صفحه (14)

صفحه (3)

صفحه (2)

     
تا قلب اروپا (يادداشت روز)
تشكيل جلسه دولت به رياست احمدي نژاد و با حضور مصلحي
جن !! (گفت و شنود)
كيهان و خوانندگان
وزير اطلاعات : بن لادن مدت ها پيش مرده بود
رئيس جمهور : دولت دفاع از ولايت فقيه را يك تكليف مي داند
پوزش و تصحيح
كديور افندي به ماهيت صهيونيستي خود اعتراف كرد (خبر ويژه)
پس چرا با منافقين و بهايي ها و صهيونيست ها ائتلاف كرديد؟! (خبر ويژه)
رفاقت تصادفي جريان انحرافي با اصلاح طلبان! (خبر ويژه)
جوانفكر: حكم حكومتي كجاست كه ما نديده ايم؟! (خبر ويژه)
روايت هاشمي و محمدي گيلاني درباره نگراني امام نسبت به بيت منتظري (خبر ويژه)
انقلاب هاي خاورميانه معادله قدرت رابه نفع ايران تغيير داده است (خبر ويژه)



تا قلب اروپا (يادداشت روز)

صحنه تحولات شتاب آلود منطقه طي ماه هاي اخير در بستر «بيداري اسلامي ملت هاي منطقه» حقايق و دقايق درخور تاملي را در خود دارد.
خيزش و خروش ملت هاي مسلمان بر ضد حاكمان دست نشانده و سرسپرده و حكومت هاي اسير و دربند سياست هاي آمريكايي- صهيونيستي آنچنان معادلات سياسي را در پهنه منطقه- و حتي فراتر از آن- بهم ريخته كه رسانه هاي غربي هم ناگزير به افول هژموني ايالات متحده و لابي صهيونيستي اعتراف دارند. گويا شانتاژهاي مطبوعاتي و پروپاگانداي رسانه اي نيز ديگر كارگر نمي افتد.
از يكسو، اعترافات مكرر و عجزآلود رسانه هاي غربي و صهيونيستي مبني بر الهام گيري خيزش ها و قيام ها از انقلاب اسلامي ايران و از سوي ديگر، پاره اي از رخدادها و وقايع در صحنه عمل به وضوح نشان مي دهد «چشم انداز منطقه» كابوسي را براي مقامات كاخ سفيد و تل آويو رقم زده است كه اينچنين بي پرده و علني، نگراني و واهمه شديد خودشان را از «فرداي منطقه» فرياد مي كشند.
براي اينكه صحنه و ميدان كنوني منطقه به روشني ديده شود بايد ديد اعترافات و واهمه ها ناظر به چيست؟
مصر «حسني مبارك» كه روزگاري براي آمريكايي ها يك متحد راهبردي به حساب مي آمد و در جرگه منافقان امت، خدمات وقيحانه و بي شرمانه اي به صهيونيست ها- بخصوص در جنگ 22 روزه غزه- ارايه مي داد امروزه به عامل و متغيري «نامبارك» براي واشنگتن و تل آويو مبدل گشته است.
اعتراضات گسترده و پرشمار مصري ها مبني بر لغو پيمان كمپ ديويد، آشفتگي و سراسيمگي را به اردوگاه صهيونيست ها كشانده است.
همچنان كه توافقنامه معنادار آشتي ملي ميان فتح و حماس در قاهره نيز وحشت را در دل و جان صهيونيست ها دوانده است تا جايي كه آويگدور ليبرمن، بنيامين نتانياهو و ايهود باراك به صحنه آمدند و از سر خشم و عصبانيت توام با ترس و وحشت رجزهاي توخالي سر دادند.
در همين خط و امتداد بايد موضوع بازگشايي گذرگاه رفح در كرانه باختري را مورد تامل قرار داد؛ آنچنان كه خبرگزاري آمريكايي آسوشيتدپرس با اشاره به تحولات منطقه و امكان بازگشايي اين گذرگاه مي نويسد: «مصر جديد مناسبات پيشين خاورميانه را برهم زده است؛ قاهره در تدارك گشايش مرز خود با غزه و عادي سازي روابط با دو دشمن اسرائيل و غرب يعني ايران و حماس است».
و در همين راستا بايد اشاره كرد به تمايل برقراري روابط مصر جديد با ايران اسلامي كه وزير خارجه و سخنگوي كنوني دولت اين كشور رسما بر ارتقاء روابط با تهران پافشاري و اصرار كرده و اين موضع رسمي را علني نمودند.
اينجاست كه ريچارد هاس رئيس شوراي روابط خارجي آمريكا هفته پيش به ميدان مي آيد و با تصريح بر اين كه سيطره آمريكا در پهنه منطقه اي ضعيف شده اقرار مي كند ابتكار عمل در خاورميانه به دست جمهوري اسلامي ايران است.
اما آنچه در بحبوحه تحولات منطقه خاورميانه و شمال آفريقا حاوي نكته جديد و درخور توجهي است سخنان كليدي و راهبردي رهبر بصير انقلاب است كه هفته گذشته پيرامون گستره و افق آينده اين تحولات گوشزد نمودند.
«آقا» در جمع هزاران نفر از معلمان كشور با اشاره به تحولات كنوني منطقه خاطرنشان كردند كه بيداري اسلامي ملت هاي منطقه تا قلب اروپا پيش خواهد رفت و افزودند: «ملت هاي اروپا بر ضد سياستمداران و زمامداران خود كه آنها را تسليم محض سياست هاي فرهنگي و اقتصادي آمريكا و صهيونيست ها كرده اند به پا خواهند خاست.»
اكنون با توجه به ترسيم ياد شده از فضاي منطقه و هشدار دورانديشانه رهبرخبيرانقلاب اشاره به نكاتي خالي از لطف نيست:
1- از ابتداي شكل گيري قيام ها و انقلاب هاي مردمي در منطقه، نظام سلطه و حكومت هاي وابسته به آن سعي داشتند القاء نمايند كه جنس اعتراضات و قيام ها «اقتصادي» است و علت گسترش آن «شبكه هاي اجتماعي و فضاي مجازي و اينترنتي» است اما رخدادها و وقايعي كه در پي اين خيزش ها و خروش ها به وقوع پيوست آشكارا نشان داد كه هر چند مسايل اقتصادي بي تاثير نبوده است اما جنس و ماهيت انقلاب ها و انتفاضه ها «آموزه هاي اسلامي» است. شعارهاي توده هاي ميليوني مردم در مصر، تونس و... بيانگر خواسته هاي اسلامي بوده و هست. همچنانكه نمادها و نشانه ها در تجمعات گسترده نيز دلالت بر «اسلامي بودن» قيام ها داشته و دارد. آيا شروع حركت ها از نمازهاي جمعه و جماعت و تاكيد تشكل ها و گروه ها مبني بر تدوين قانون اساسي جديد بر اساس قرآن و احكام اسلامي چيزي جز آن است كه جوهره و جنس اين تحركات و بيداري، اسلامي است؟
با فرار «بن علي» از تونس مگر آحاد ملت پس از چند دهه استبداد و خفقان، با شوق و اشتياق وصف ناشدني به سوي مساجد و نمازهاي جماعت رهسپار نشدند؟
مگر امروز در مصر جديد طبق نظرسنجي هاي مختلف - از جمله نظرسنجي موسسه آمريكايي پيو- آحاد ملت بر تدوين قانون اساسي بر مبناي قرآن و آموزه هاي اسلامي تاكيد ندارند؟ و از همه مهم تر آنچه كه در تونس، مصر، يمن، بحرين و... جزو لاينفك قيام ها و انتفاضه ها است روحيه ضد آمريكايي و ضد صهيونيستي است كه موج مي زند.
بدون ترديد اين روحيه ناشي و برگرفته از آموزه هاي اسلامي است زيرا آنچه كه به اعتراف و اقرار آمريكايي ها و صهيونيست ها همواره در جاي جاي منطقه خاورميانه مانع افزون طلبي و سيطره جويي آنها بوده آموزه هاي اسلام ناب و اصيل بوده كه امروزه ترجمان آن در جمهوري اسلامي تجلي و تحقق يافته است.
بنابراين اگر علت العلل و جوهره اصلي قيام ها و انتفاضه ها در منطقه طرد سيطره و سلطه سياست هاي آمريكا و رژيم صهيونيستي به بركت آموزه هاي اسلام ناب است دليلي ندارد كه اين اقدام در مرزهاي كشورهاي اسلامي متوقف شود چرا كه مبارزه با زور و سلطه چپاولگران و زياده خواهان بر گرفته از «فرهنگ اسلام» ناب است نه جغرافياي اسلام.
2- از جمله آنچه كه باعث شده است تا «بيداري اسلامي» به مرزهاي كشورهاي اسلامي ختم نشود و به تعبير حكيمانه «آقا» حتي تا قلب اروپا امتداد يابد اين واقعيت است كه امروزه بر اثر تحولات منطقه و نضج يافتن نهضت عظيم بيداري اسلامي، بيش از گذشته چهره اصلي و بدون رتوش آمريكا و رژيم صهيونيستي براي افكارعمومي دنيا بخصوص در مقياس كشورهاي اروپايي بر ملا و عيان شده است.
اكنون جنايات ددمنشانه و مشمئزكننده آل خليفه و آل سعود در بحرين با چراغ سبز آمريكا و اسرائيل انجام مي گيرد و نقاب دموكراسي خواهي، صلح طلبي و حقوق بشر از چهره منفور آنها به زير كشيده شده است.
افكارعمومي نه تنها در اروپا بلكه در آمريكا ديگر قادر نيستند سياست هاي به اصطلاح صلح و حقوق بشري دولت هايشان را به رخ ديگر كشورها بكشند و حتي آنچه اكنون اتفاق افتاده است تحقير منزلت اجتماعي و سياسي آنهاست چه اينكه مردم دنيا فهميده اند و به اين باور رسيده اند كه حقوق بشر، صلح، آزادي، دموكراسي و شعارهايي از اين دست تنها اسم مستعاري براي چپاولگري و غارتگري غرب و آمريكا و اسرائيل بوده است كه در اقصي نقاط مختلف دنيا، اين سياست پليد و پلشت شان را دنبال مي كردند.
3- در سياست هاي جاه طلبانه نظام سلطه به سركردگي آمريكا، «اقتصاد» زيربناست و چون در اثر شرايط منطقه اي وضعيت اقتصادي آنها نيز لطمه خورده است بنابراين پس لرزه هاي تحولات منطقه اي در حال نمايان شدن است. از باب نمونه مي توان به افزايش قيمت بنزين در آمريكا اشاره داشت كه طبق گزارش خبرگزاري فرانسه، درصد قابل توجهي از آمريكايي ها علت افزايش بي سابقه قيمت بنزين را جنبش ها و قيام هاي مردمي در خاورميانه مي دانند.
اين پس لرزه ها را بايد علاوه كرد بر شرايط نامساعد اقتصادي در آمريكا و اروپا كه در سه سال گذشته در پي بحران مالي و اقتصادي از پرده برون افتاده است و كماكان هيچ راهكاري براي آن به صحنه نياورده اند. بطوري كه نشست هاي گروه 20 نيز بي خاصيت شده و رسانه هاي غربي از آن به عنوان نشستي براي «عكس يادگاري» ياد مي كنند.
و از آنجايي كه سياست هاي اقتصادي نظام سلطه و كشورهاي اروپايي دنباله روي آن با سياست هاي فرهنگي و اجتماعي گره خورده است با ضربه خوردن «اقتصاد» اين چالش براي عرصه هاي فرهنگي و اجتماعي نيز بوجود مي آيد و هر چقدر چالش ها عميق تر و گسترده تر شود روند و فرآيند اعتراضات جدي و دگرگون كننده بيشتر رخ مي نمايد و افكار عمومي بيشتر در صحنه حضور مي يابند و نتيجه طبيعي همه اين فعل و انفعالات امتداديافتن بيداري ملت ها فراتر از منطقه خاورميانه عليه سياست هاي آمريكايي و صهيونيستي است.
4- و بالاخره آنچه قابل اعتناست عدم توانايي و مديريت شرايط خاورميانه و شمال آفريقا از سوي آمريكا و رژيم صهيونيستي است. واقعيت فضاي منطقه حكايت از آن دارد كه آنها در مصادره انقلاب ها و دستبرد به خيزش و خروش مردم در منطقه ناتوان بوده اند و جايگاه و موقعيت آنها با چالش جدي ملت ها و بيداري اسلامي روبرو است و همين مسئله كمك خواهد كرد كه فراتر از منطقه نيز روحيه ضد آمريكايي و ضد صهيونيستي قد بكشد و حتي تا قلب اروپا رسوخ يابد و همه اينها در گرو قدرت نرم و خيره كننده و معجزه آساي اسلام اصيل و ناب است كه به تعبير روزنامه استراليايي سيدني مرنينگ هرالد، «اسلام از مرزهاي جغرافيايي عبور مي كند، مكتب هاي سياسي و رژيم ها را پشت مي گذارد و كشورهاي گوناگون شاهد تحرك سياسي و رشد پاينده اسلام خواهند بود» و اينك تحولات منطقه و بيداري اسلامي نشانه و نمادي غيرقابل انكار از درنورديدن مرزها حتي تا قلب اروپاست.
حسام الدين برومند

 



حرف و حديث ها پايان يافت
تشكيل جلسه دولت به رياست احمدي نژاد و با حضور مصلحي

سرويس سياسي-
جلسه ديروز هيئت دولت به رياست دكتر احمدي نژاد و با حضور حيدر مصلحي وزير اطلاعات برگزار شد.
تشكيل جلسه ديروز دولت با حضور احمدي نژاد و مصلحي را مي توان پاياني دانست بر بيش از دو هفته التهاب و خبرسازي كه متاسفانه بيش از هر كس دشمنان نظام جمهوري اسلامي از آن سود بردند. برخي مقام هاي آگاه درون دولت به كيهان گفتند حيدر مصلحي از ابتداي جلسه ديروز در محل هيئت دولت حاضر بود و جلسه دولت نيز در زمان مقرر (حدود 3 بعدازظهر) به رياست دكتر احمدي نژاد تشكيل شد. خبرگزاري ايرنا ساعت 17 ديروز اين خبر را تاييد كرد.
حدود 3 هفته پيش و به دنبال ايجاد يك مسئله كاري درون وزارت اطلاعات دكتر احمدي نژاد، مصلحي را از سمت وزارت اطلاعات بركنار و وي را به عنوان مشاور اطلاعاتي خود منصوب كرد. پس از اين جابجايي، رهبرمعظم انقلاب اسلامي با ارسال پيامي خطاب به رئيس جمهور تاكيد كردند اين اقدام را به مصلحت دولت و كشور نمي دانند و دستور دادند كه اين تصميم منتفي شود.
چند روز بعد از اين دستور و در حالي كه در اين ميان ديداري هم بين رهبري و رئيس جمهور انجام شده بود، رهبرمعظم انقلاب اسلامي با صدور فرماني علني خطاب به مصلحي از وي خواستند «با توجه به ماموريت هاي حساس وزارت اطلاعات»، «با قدرت» به انجام ماموريت هاي خود ادامه دهد.
همچنين پس از اين نامه، رهبرانقلاب در يك سخنراني عمومي (ديدار با مردم فارس در 3/2/90) تاكيد فرمودند كه مسئله مهم و غيرقابل حلي درباره موضوع وزارت اطلاعات وجود ندارد و دشمن مانند هميشه در اين مورد هم بيهوده به شادماني روي آورده است. رهبرمعظم انقلاب اسلامي در بخش ديگري از سخنان خود تاكيد كردند كه هرگز اجازه رسوخ انحرافات درون نظام را نخواهند داد و به شدت با آن مقابله مي كنند.
هم زمان با اين اتفاقات رئيس جمهور در دو جلسه پي در پي هيئت دولت شركت نكرد و غيبت چند روزه احمدي نژاد اين تصور را بوجود آورد كه شكافي در سطوح بالاي نظام ايجاد شده است. همين تصور بود كه انبوهي از گمانه زني ها و خبرسازي ها را از پي خود آورد و بويژه جريان ضدانقلاب را نسبت به آنكه بتواند از اين آب گل آلود ماهي بگيرد به طمع انداخت.
اما در همين ايام ديدارها و رايزني هاي سياسي متعددي هم با رئيس جمهور انجام شد كه تقريبا در تمامي آنها بر حل نهايي موضوع تاكيد مي شد. نقطه عطف ماجرا اما زماني بود كه رئيس جمهور پس از حدود 10 روز خانه نشيني يكشنبه گذشته در جلسه دولت حاضر شد و در سخناني بر تبعيت خود و دولت از ولايت فقيه تاكيد كرد.
با وجود اين كه تصور مي شد حضور احمدي نژاد در دولت پايان ماجراست اما اجازه نيافتن مصلحي براي حضور در دولت طي روزهاي يكشنبه و چهارشنبه باز هم باعث كش پيدا كردن موضوع شد و نگراني هايي را در ميان اصولگرايان و دوستداران دولت بوجود آورد.
در اين مدت بسياري از شخصيت هاي برجسته و چهره هاي شناخته شده ديني و سياسي بر ضرورت تبعيت دولت از ولايت فقيه تاكيد كردند و بويژه مشروعيت همه مناصب و اقدامات در دولت را در تبعيت از ولي امر دانستند.
آخرين پرده اين ماجرا همانطور كه انتظار مي رفت در روز يكشنبه رخ داد و چنانكه اخبار متنوع و پيش بيني ها هم نشان مي داد هيئت دولت رسماً از مصلحي براي حضور در جلسه دعوت به عمل آورد و جلسه به رياست احمدي نژاد و با حضور مصلحي بدون هيچ حاشيه اي تشكيل شد.

 



جن !! (گفت و شنود)

گفت: اين قضيه ارتباط بعضي ها با «جن گير»ها و «رمال»ها و «فال بين»ها ديگر چه صيغه اي است؟!
گفتم: چرت و پرت مي گويند.
گفت: ولي شواهدي در دست است كه همان جريان انحرافي اين چرت و پرت ها را شايع مي كند.
گفتم: احتمالا مي خواهند رد گم كنند تا اگر كساني خواستند علت برخي از اقدامات مشكوك آنها را كشف كنند به جاي يافتن سرنخ هاي اصلي، در قضيه جن و جن گير و رمالي و اينجور چيزها متوقف شده و از پي گيري ماجرا منصرف شوند!
گفت: عجب كلكي سوار كرده اند! دارند همه كاسه كوزه ها را سر جن بيچاره مي شكنند!
گفتم: چه عرض كنم؟!... شخص قالتاقي داشت از كنار يك جن رد مي شد، تا چشم جن به او افتاد، زير لب گفت؛ بسم الله، اعوذ بالله... اين ديگه كيه؟!

 



ساعت 3 تا 6 بعد از ظهر: 33110065
تمام ساعات شبانه روز:33916546
سامانه پیام کوتاه: 30002323

كيهان و خوانندگان
¤ با توجه به سابقه خباثت وهابيون صهيونيستي و قرآن سوزي و تعرض به جان و مال و ناموس مردم بحرين در پاسخ به تخريب مساجد و حسينيه ها و خشم و كينه امت اسلامي از آل سعود و آل خليفه پيشنهاد مي كنم در مساجد تمام بلاد اسلامي بعد از اقامه هر نماز جماعت فرياد مرگ بر آل سعود و آل خليفه طنين انداز شود.
عبدالله نقش بندي- پاوه
¤ به آقاي رئيس جمهور عرض مي كنم كه اطاعت از ولايت و رهبري در عمل و نظر بايد نمود واقعي داشته باشد. حضور و وجود افرادي مانند آقاي «م» و باندش در كنار شما دل دردمندان و پيروان ولايت فقيه را به درد آورده است. شما كه تابع و مطيع رهبري هستيد هرچه زودتر درصدد پاكسازي اطرافيان خود برآييد.
فيروزنيا
¤ مسئولين براي ملت وفادار به انقلاب اسلامي، تا زماني عزيز هستند كه پيرو ولايت و رهبري باشند.
عليمرداني
¤ آيا اين نهايت ناجوانمردي نيست كه در نمايشگاه كتاب كه يك رويداد فرهنگي آن هم در يك كشوري مثل ايران اسلامي است هيچ توجهي به حجاب خانم هاي بازديدكننده نشود و يا اين كه همزمان با ايام فاطميه موسيقي هايي از غرفه هاي كتاب پخش مي شود كه مناسب با اين ايام نيست. مسئولان فرهنگي كشور و متوليان برگزاري اين نمايشگاه چرا به فكر اين مسايل نيستند.
يك هم وطن
¤ در خصوص مصوبه مجلس مبني بر اينكه كساني كه تمايل به نامزد شدن در انتخابات آينده مجلس دارند بايد مدارك كارشناسي ارشد داشته باشند. مي خواستم بدانم كه اين مصوبه شامل حال جانبازان هم مي شود كه طبق قانون از يك مقطع بالاتر برخوردار بوده و فوق ليسانس محسوب مي شوند؟
ساوجي
¤ در رابطه با مسئله فيش گاز كه مجلس تصويب كرده كه بيش از 20درصد اضافه نشود مي خواستم بگويم كه در حال حاضر با افزايش 500 درصدي از مردم هزينه مصرف دريافت مي كنند. چرا كه پارسال اين موقع براي دو واحد 15 هزار تومان پول گاز مصرفي مي داديم ولي اكنون برايمان قبض 85 هزار توماني آمده است. مگر يارانه نقدي چقدر است؟
احمدي- تهران
¤ روستاي والي سرا در يك كيلومتري بخش احمدسر از توابع شهرستان شفت در استان گيلان با 72 خانوار متاسفانه فاقد حداقل ترين امكانات بهداشتي و رفاهي از قبيل گاز، آب لوله كشي، شعبه نفت، لوله كشي گاز و خانه بهداشت است به طوري كه جوانان روستا به علت عدم برخورداري از شغل مناسب راهي شهرها شده اند. لطفا رسيدگي فرماييد.
لطفي- رئيس شوراي والي
¤ در حالي كه لرستان محروم ترين مناطق را در خود جاي داده است و شهرستان اليگودرز كه جزو لرستان مي باشد و بيشتر روستاهاي محروم را در خود دارد چرا بايد نصف بودجه ساليانه اين استان دوباره به مجلس برگردد و رئيس جمهور مجبور به عودت آن شود؟
جمشيدوند- تهران
¤ چرا وزارت بازرگاني يا موسساتي كه اختيار قيمت گذاري اجناس را دارند تغيير قيمت ها را طوري تعيين مي كنند كه مغازه دار به نفع خودش آن را رند مي كند. مثلا كره 100گرمي از 600 تومان به 884 تومان افزايش داده شده است اما مغازه دار هنگام عرضه آن همين كره را به قيمت 900 تومان در اختيار مشتري قرار مي دهد. يا نان بربري را كه 375 تومان شده است، نانوايي آن را با دريافت 400 تومان عرضه مي كند.
اصغر جهاني- تهران
¤ با توجه به وعده و وعيدهاي تكراري مسئولان وزارت آموزش و پرورش بالاخره حكم معلمان حق التدريسي چه هنگامي صادر خواهد شد تا اين قشر نيز از بلاتكليفي خلاص شوند.
يك فرهنگي
¤ از مسئولين محترم خواهشمندم نسبت به احداث هرچه سريع تر مترو شهريار اقدام نمايند تا مشكل تردد مردم از شهريار به تهران و بالعكس مرتفع شود.
يك شهروند از تهران
¤ اين روزها در آستانه زمان جابه جايي مستاجران باز مشاهده مي شود كه استرس بالا بردن اجاره خانه ها از طرف برخي مالكان و بنگاه داران آغاز شده است. در چنين شرايطي روزنامه ها و رسانه ها مي توانند با زدن تيترهاي درشت و مناسب از جو رواني التهاب بهاي اجاره خانه ها بكاهند. مثلا با اعلام اين كه بزودي واگذاري تعداد ديگري از خانه هاي مسكن مهر آغاز مي شود تا حدودي مي توان در اين زمينه موفق بود.
يك شهروند از تهران
¤ تعدادي جانباز شيميايي هستيم كه براي درمان بيماري خود تحت پوشش هيچ نهادي نيستيم و با هزينه شخصي اقدام به خريد دارو و درمان مي كنيم. شايد باور نكنيد ولي بدانيد يك عدد كپسول اكسيژن براي بنده يك ميليون و 300 هزار تومان آب خورده است كه به صورت قسطي پرداخت مي كنم. اما از طرف ديگر هزينه هاي ميلياردي آقاي مشايي براي اينكه بتواند نظر چند هنرپيشه معلو م الحال را جذب كند و يا بدهكاري ميلياردي چند نفر به بانك هاي كشور ، قصه غم انگيز ديگري است.
فخرالساعه
¤ قانون هاي بي انعطافي كه وزارت بهداشت براي اورژانس گذاشته، دست و پاي نيروهاي اورژانس را براي ارائه خدمات به بيماران بسته است. مدتي قبل همسرم نيمه شب بيهوش شد وقتي نيروهاي اورژانس آمدند فقط ماموريت داشتند كه مريض ما را به بيمارستان فيروزگر ببرند در حالي كه ما بيمه بيمارستان بقيه الله هستيم. در نتيجه هيچ كاري براي ما نكردند و رفتند. وجود اين گونه قوانين سخت براي چيست؟
ايازي
¤ از پخش برنامه مذهبي استوا در شبكه سه سيما كه ابهامات جوانان توسط علماي متخصص و انديشمند رفع شبهه مي شود بي نهايت تشكر و قدرداني مي كنم.
6263---0938
¤ سال گذشته در مسابقه تلويزيوني «از تو مي پرسند» شركت كردم و در تاريخ 14/4/89 نامم به عنوان يكي از برندگان مسابقه اعلام شد اما متأسفانه با گذشت 10 ماه از آن تاريخ هنوز جايزه وعده داده شده به بنده اعطا نشده است. هر بار هم كه تماس مي گيرم پاسخي داده نمي شود. از مسئولين سيما خواهشمندم نسبت به اين مسئله پيگيري و رسيدگي شود.
فائزه سادات حيدريان
¤ حدود سه سال است كه براي يك خط تلفن ثابت در اداره مخابرات شهر قدس ثبت نام كرده ام علي رغم تأكيد دولت مبني بر به روز رساني خدمات هنوز خبري نشده است.
0825---0912
¤ چرا بايد مفسدان اقتصادي بالاي 500 ميليارد تومان آزاد باشند و با آنان برخورد قضايي صورت نگيرد. گويا فقط آفتابه دزدها مشكل پيدا مي كنند واقعاً جاي تأسف دارد.
4061---0917
¤ نگذاريد قضيه ديدار برخي از نمايندگان مجلس با آقاي خاتمي از سران فتنه به حاشيه برده شود و بتدريج فراموش گردد.
4829---0914
¤ وزارتخانه آموزش و پرورش و سازمان آموزش و پرورش تهران روزهاي پنجشنبه هر هفته تعطيل هستند. ولي كارمنداني كه در ادارات زيرمجموعه كار مي كنند تمام روزهاي هفته بايد سركار بروند. وجود اين تبعيض آشكار براي چيست؟
محمدي
¤ صدا و سيما پاسخ بدهد چه ميزان از انديشه هاي شهيد مطهري پاره تن حضرت امام خميني(ره) در شبكه هاي مختلف استفاده مي كند. از كيهان نيز تقاضا داريم ستوني را به جملاتي كوتاه از سخنراني ها و آثار مكتوب ايشان اختصاص بدهد.
2291---0912
پاسخ روابط عمومي شركت قطارهاي مسافري رجا
در پاسخ به مطلب مندرج در روزنامه شماره 19912، مورخ 7/2/90«ستون كيهان و خوانندگان» زير عنوان «تغيير ساعت حركت قطار اصفهان- تهران» به اطلاع مي رساند، با عنايت به ترافيك شديد قطارهاي مسافري حد فاصل ايستگاه هاي محمديه تا تهران و تداخل با قطارهاي محور آذربايجان در ايستگاه تپه سفيد، در حال حاضر تغيير ساعت قطار اصفهان- تهران امكان پذير نيست. لكن از برنامه تابستاني با توجه به سه خطه شدن بلاك تهران- تپه سفيد و تفكيك مسير قطارهاي محور آذربايجان و جنوب شرق و كاهش ترافيك، نسبت به تغيير ساعت قطار مزبور اقدام خواهد شد.
 



در حاشيه جلسه دولت
وزير اطلاعات : بن لادن مدت ها پيش مرده بود

وزير اطلاعات اعلام كرد كه بر اساس اطلاعات دقيق بن لادن چندي قبل به دليل بيماري فوت كرده است.
حجت الاسلام والمسلمين حيدر مصلحي، عصر ديروز در حاشيه جلسه هيات دولت در جمع خبرنگاران در ارتباط با ادعاي آمريكا مبني بر كشتن بن لادن و اين كه به نظر وي چقدر اين ادعا صحت دارد؟ گفت: اگر واقعا دستگاه نظامي و اطلاعاتي آمريكا بن لادن را دستگير يا كشته است، چرا آن را نشان نمي دهد و چرا جنازه آن را به دريا انداخته است.
وي ادامه داد: وقتي ما ريگي را دستگير كرديم او را نشان داديم و مصاحبه اي نيز از او پخش كرديم.
وزير اطلاعات افزود: به نظر ما اقدامي كه آمريكايي ها با ديكتاتوري رسانه اي در حال انجام آن هستند، در واقع هدفش اين است كه بيداري صورت گرفته در منطقه را با انتشار چنين اخباري تحت الشعاع قرار دهند و در واقع با ديكتاتوري رسانه اي چنين كاري را انجام مي دهند و از طرف ديگر بخش قابل توجهي از اين كار را نيز به منظور و با هدف حل مشكلات داخلي خودشان از جمله مشكلات اقتصادي شان انجام مي دهند. گرچه اجازه نمي دهند با ديكتاتوري رسانه اي كه دارند اين مشكلات به بيرون ارايه شود و در واقع فرافكني مي كنند.
وي ادامه داد: ما اطلاعات دقيقي داريم كه بن لادن مدتي قبل به دليل بيماري فوت كرده و در قيد حيات نيست و اسناد و اطلاعاتمان در اين ارتباط قابل توجه است.
وزير اطلاعات كه در جمع خبرنگاران سخن مي گفت، در پاسخ به سوالي در ارتباط با امنيت غرب و شرق كشور و مرزهاي اين منطقه ادامه داد: وضعيت امنيتي مان در غرب كشور خوب است. با اقدامات خوبي كه در اين راستا انجام گرفته است و مجموعه قرارگاه و ديگر عزيزاني كه در اين ارتباط مسئوليت دارند، كنترل هاي مناسب را بر گروه هاي مختلف كه در آن منطقه فعال هستند و بخشي از آنها در حال انهدام هستند داريم و نه فقط در منطقه غرب كشور، بلكه در شرق كشور نيز وضعيت خوبي داريم و امنيت خوبي حاكم است. علي رغم طراحي هاي مختلفي كه دشمنان انجام دادند بحمدالله تسلط خوبي داريم.
وي هم چنين در پاسخ به سوال ايسنا مبني بر اين كه شما گفتيد بر گروه هايي كه در غرب كشور فعاليت دارند نظارت داريد و اين گروه هاي تروريستي چه گروه هايي هستند؟ گفت: گروه هاي مختلفي هستند. برخي از اينها ته مانده گروه هايي هستند كه از اول انقلاب، مقابله با انقلاب را شروع كردند و فعاليت هاي مذبوحانه اي انجام مي دهند.
مصلحي هم چنين در مورد فعاليت هاي گروه جندالشيطان گفت: جندالشيطاني كه با ريگي بود ديگر نيست و به اين توجه كنيد.
وزير اطلاعات در پاسخ به اين سوال كه يعني شما مي فرماييد اينها از گروه ريگي جدا هستند؟ گفت: نه، ته مانده همان ها هستند، ولي نمي خواهند بگويند كه ما تمام شده ايم.

 



رئيس جمهور : دولت دفاع از ولايت فقيه را يك تكليف مي داند

رئيس جمهور با بيان اين كه «تمامي اعضاي دولت عالمانه، دقيق و در راستاي دفاع حقيقي از ولايت فقيه در تلاش هستند» گفت: بايد اين راه را پرصلابت تر از گذشته ادامه دهيم، و از اين پس وزرا در كلام شان نيز بايد از ولايت فقيه دفاع كنند؛ زيرا اين يك تكليف است.
دكتر محمود احمدي نژاد عصر روز يكشنبه در جلسه هيأت دولت اظهار كرد: ولايت فقيه ادامه راه امام زمان(عج) است و ميراث عظيم و ارزشمندي است كه طي صدها سال به ما رسيده است و اين دولت با تمام وجود در اين راستا و اعتلاي ايران اسلامي خدمت خواهد كرد.
وي با تاكيد بر اين كه «امروز بايد به خاطر عملكرد دو گروه از ولايت فقيه دفاع كنيم» گفت: گروه اول كساني كه فكر مي كنند ولايت فقيه همچون ابزاري است كه مي توانند از آن در بگو مگوهاي گروهي خود استفاده كنند و گروه دوم كساني كه نمي دانند چگونه بايد از اين پديده زيبا دفاع كنند. چهره اي كه امروز اين گروه از ولايت فقيه ترسيم مي كنند به شدت غيرواقعي و با فلسفه موضوع متفاوت است.
وي افزود: گروه دوم به جاي اين كه به دنبال جذب حداكثري باشند، دائماً در حال دفع كردن هستند، در حالي كه ولايت فقيه تماماً جاذبه است الا كساني كه خود را از اين دايره الهي خارج مي كنند.
رئيس جمهور با اشاره به برخي شايعات خرافي مبني بر وجود رمال در هيأت دولت اظهار كرد: بحث هاي شنيده شده در خصوص رمال در دولت باعث انبساط خاطر شد. اگر بنا باشد رمال و جن گير كارايي داشته باشند چرا آنان كاري براي خودشان نمي كنند.
وي با تأكيد بر اين كه «كشور را بايد با علم، عقل و فداكاري ساخت» افزود: امروز در كل جهان يك نظام الهي موفق در حال درخشش است و در بسياري از مسائل علمي از جمله فضايي، هسته اي، بيوتكنولوژي، اقتصاد و مديريت ايران جزو كشورهاي برتر است وحرف براي گفتن دارد.
وي همچنين با اشاره به برخي انتقادات صورت گرفته عليه دولت گفت: امروز تخصصي ترين دولت در طول نظام جمهوري اسلامي ايران تشكيل شده است، كساني كه در رقابت با ديگران هستند، بهتر است اخبار دروغ منتشر نكرده و موازين اخلاقي را رعايت كنند تا آسيبي به چهره نظام و ملت وارد نشود.
احمدي نژاد خاطرنشان كرد: اميدوارم همه كساني كه از راه حقيقي ولايت دور شده اند، به اين مسير بازگردند.
وي با اشاره به قهرماني تيم ملي تكواندو كشورمان در مسابقات جهاني كره جنوبي نيز اظهار كرد: بنده اين پيروزي را به ملت ايران و جوانان افتخارآفرين كشور تبريك عرض مي كنم زيرا اين پيروزي آن هم پس از گذشت بيش از 30 سال بسيار ارزشمند است.

 



پوزش و تصحيح

روز يكشنبه در صفحه 2 روزنامه گزارشي منتشر شد كه به دليل پاره اي بي دقتي ها برخي كاستي ها در آن راه يافته بود.
اين گزارش كه با عنوان «گزارش كيهان از حلقه هاي دروني جريان انحرافي و مناسبات دروني آن» به چاپ رسيد در واقع نوعي جمع بندي و بازنويسي از مطالبي بود كه طي چند روز گذشته در سايت ها و منابع مختلف درباره فعاليت هاي جريان انحرافي نوشته شده بود و ارزيابي هاي كيهان را در برنمي گرفت. اگرچه در چند جاي گزارش به برخي منابع اشاره شده اما به دليل بي دقتي بخش تهيه كننده گزارش از تذكر اين نكته كه اين گزارش حاوي تحليل هاي اختصاصي كيهان نيست غفلت شده بود. در بخش هايي از گزارش نيز به اخباري استناد شده بود كه صحت آنها تاييد شده نيست. اين بي دقتي بويژه درباره دستگيري فردي به نام ع.يعقوبي و ارتباط وي با باند انحرافي و همچنين گزارش سايت الف نيز صورت گرفته بود كه، كيهان بدينوسيله ضمن پوزش از خوانندگان ، مجموعه موارد ياد شده را تصحيح مي كند.

 



كديور افندي به ماهيت صهيونيستي خود اعتراف كرد (خبر ويژه)

ارگان حلقه لندن رسماً از فرقه استعماري و انگليس ساخته بهائيت حمايت كرد.
پايگاه اينترنتي جرس وابسته به محسن كديور در مطلبي خلاف واقع ادعا كرد بهائيان در ايران مورد تجاوز!! قرار مي گيرند. كديور افندي در اين خوش خدمتي و سياه بازي بي سابقه، بهائيان را مردماني صلح جو و خواهان آرامش كه حقوق مذهبي شان در ايران نقض مي شود معرفي كرد و مدعي شد به همين خاطر انسانيت زيرپاي حكومت ايران له مي شود. سايت جرس در عين حال به نيابت از سران بهائيت خواستار مجازات مقامات ايراني شده است.
حمايت كديور وسايت جرس از جريان مجعول و انگليسي بهائيت مسبوق به سابقه است، همچنان كه به هنگام دستگيري شماري از اعضاي اين حزب صهيونيستي در حرمت شكني عاشوراي سال 88 (6 دي 1388)، اين سايت به طرفداري صريح از دستگيرشدگان پرداخته بود. برخي سران اين گروهك به خاطر جاسوسي براي موساد در بازداشت به سر مي برند. برخي عقايد مورد ترويج از سوي بهائيت، عيناً توسط عناصر التقاطي و سكولار نظير كديور و سروش و... ترويج مي شود.
خاطرنشان مي شود خواهر كديور نيز پيش از اين از حقوق قانوني فرقه هايي نظير بهائيت دفاع كرده بود. اين طيف (عناصر نظير سحرخيز و...) در ستاد كروبي و موسوي نيز حضور داشتند.



 



پس چرا با منافقين و بهايي ها و صهيونيست ها ائتلاف كرديد؟! (خبر ويژه)

رئيس بنياد باران خانه نشيني اميرمومنان(ع) را علت روي كار آمدن استبداد در جوامع اسلامي دانست و گفت حضرت زهرا براي مقابله با اين مسئله از علي(ع) حمايت مي كرد.
محمد خاتمي گفته است: اگر زهرا(س) از علي(ع) حمايت مي كند بخاطر اين نيست كه شوهر اوست يا بستگي خويشاوندي دارد. او مي گويد كه اگر علي(ع) حكومت مي كرد، عدل را حاكم مي كرد، جايگاه جامعه را بالا مي برد، در مقابل بيداد و ستم مي ايستاد و مردم را در راه راست و پاك پيش مي برد. آنچه زهرا(س) مي خواهد چنين حكومتي است و از اينكه نيست، رنج مي برد و ملامت مي كند كه چرا از آنچه اسلام آورده بود و قرار بود پيروي شود، دوري شد.»
وي بلافاصله اضافه كرد: «در مورد پيش بيني حاكم شدن استبداد، ابن خلدون ظاهرا اولين كسي است كه اين موضوع را بيان كرده است كه 50 سال بعد از رحلت رسول الله(ص)، خلافت اسلامي به پادشاهي موروثي تبديل شده است.»
وي افزود: ديديم كه چه فاجعه اي رخ داد و جامعه اسلامي به چه روزي افتاد. وجود 3 خلافت درگير با يكديگر همزمان در شرق و غرب و شمال جهان اسلام، نشانه بحران مشروعيت بود.
خاتمي تصريح كرد: «من در كتاب «آيين و انديشه در دام خودكامگي» سعي كرده ام تا اين موضوع را در حد آگاهي اندك و توان متواضع خودم بيان كنم و بارها گفته ام مشكل ما استبدادزدگي تاريخي است كه تا درمان نشود، هر راهي و كاري كه پيشنهاد شود به بيراهه مي رود و دشواري ايجاد مي كند.»
در واقع خاتمي در اين سخنان، خروج از حاكميت ولايت را علت افتادن در قهقرا و استبداد تاريخي عنوان كرده است. بنابراين بايد از وي پرسيد چگونه به بي آبرويي همراهي با ديكتاتورها و فتنه گراني كه اصل ولايت و رهبري را در آشوب آفريني سال 88 مورد هدف قرار داده بودند، تن داد و حاضر شد مقابل قانون اساسي، جمهوريت و اسلاميت نظام بايستد و در صفي قرار گيرد كه بقاياي سلطنت پهلوي، ديكتاتورهاي فرقه منافقين و... نظاير آنها در آن صف ايستاده بودند؟

 



رفاقت تصادفي جريان انحرافي با اصلاح طلبان! (خبر ويژه)

عضو فراكسيون اقليت مجلس ارتباط اين فراكسيون با اسفنديار رحيم مشايي را تكذيب كرد.
مصطفي كواكبيان (مدير مسئول روزنامه مردم سالاري) درباره انتشار مقالات و تحليل هاي اعضاي فراكسيون اصلاح طلبان در روزنامه هفت صبح به «مهر» گفت: چاپ مقاله در آن روزنامه از سوي اعضاي اقليت مجلس به صورت فردي است و اين افراد به نيابت از فراكسيون اقليت اقدام به چنين كاري نمي كنند.
كواكبيان در خصوص ارتباط تشكيلاتي اصلاح طلبان و مشايي گفت: فراكسيون اقليت به هيچ وجه با اين جريان در هيچ قالبي ارتباط ندارد. خاطرنشان مي شود روزنامه هفت صبح توسط برخي همكاران نشريات زنجيره اي و اجاره اي و زيرنظر مدير پيشين روابط عمومي سازمان بهزيستي (مشاور فعلي رئيس جمعيت هلال احمر) فعاليت مي كند و بخشي از ستون هاي خود را در اختيار مدعيان اصلاح طلبي و از جمله شماري از اعضاي اقليت مجلس قرار داده است.
پيش از اين عباس اميري فر دستيار مشايي در كميسيون فرهنگي دولت و دبير گروه جمع جامعه وعاظ ولايي در گفت وگو با روزنامه شرق تصريح كرده بود كه جريان متبوع وي براي دوسوم كرسي هاي مجلس نهم برنامه ريزي كرده و احتمالا برخي از اصلاح طلبان جزو فهرست انتخاباتي آنان خواهند بود.
اميري فر چند روز پيش به خاطر برخي اتهامات و از جمله نقش آفريني در توزيع سي دي ظهور نزديك است بازداشت شد.

 



جوانفكر: حكم حكومتي كجاست كه ما نديده ايم؟! (خبر ويژه)

مدير خبرگزاري ايرنا وجود حكم حكومتي رهبر معظم انقلاب درباره ابقاي وزير اطلاعات را انكار كرد.
علي اكبر جوانفكر كه در تملق گويي براي رئيس دفتر رئيس جمهور و توجيه هاي عجيب و غريب تحركات جريان انحرافي مسبوق به سابقه است در مصاحبه با روزنامه زنجيره اي شرق و درباره حكم حكومتي رهبر معظم انقلاب گفت: بايد از چنين رسانه هايي [كه خبر را مخابره كرده اند] سؤال كرد حكم حكومتي كجاست و آنها چگونه و از كجا به آن دست يافته اند.
اين اظهارات گزافه در حالي است كه متن حكم حضرت آيت الله خامنه اي خطاب به وزير اطلاعات در تاريخ 30 فروردين 1390 منتشر و توسط حجت الاسلام والمسلمين مصلحي در جمع اعضاي وزارت اطلاعات قرائت شد. پس از آن نيز اين حكم از سوي همه خبرگزاري ها و صداوسيما به انضمام دستخط معظم له منتشر شدكه البته با تحركات سخيف و غيرحرفه اي مدير ايرنا براي تاخير در انتشار حكم همراه بود.
يادآور مي شود جوانفكر با همين تحركات آميخته با خبط و تملق ابتدا توانست بر مسند مديريت ايرنا تكيه زند و پس از آن نيز با بركناري مديريت روزنامه ايران كه جزو حاميان رئيس جمهور به شمار مي رفت، اين روزنامه را نيز تحت كنترل خود درآورد. جوانفكر با وجود سرسپردگي ويژه به آقاي مشايي- حتي به قيمت انكار حكم رسمي رهبر معظم انقلاب- ادعا مي كند پيرو ولايت فقيه است!

 



روايت هاشمي و محمدي گيلاني درباره نگراني امام نسبت به بيت منتظري (خبر ويژه)

هاشمي رفسنجاني مي گويد امام خميني(ره) مخالف انتخاب منتظري براي قائم مقامي رهبري بود اما بنابر برخي ملاحظات سكوت كرد.
هاشمي در گفت وگويي به ماجراي انتخاب منتظري براي قائم مقامي رهبري پرداخته و مي گويد: چند روز قبل از آن كه قرار بود ماجرا در خبرگان مطرح شود آقاي محمدي گيلاني پيش من آمد و گفت امام خواستند شما را ببينند. در جلسه خبرگان گفت: به امام گفتم كه الان مصلحت نيست آقاي منتظري مطرح شود و ادله ام را به امام گفتم. امام گفتند: برويد بگوييد. نظر مرا هم بگوييد كه قبول دارم. به امام گفتم؛ من جرأت نمي كنم بگويم، چون دوستان آقاي منتظري بعدها مرا راحت نمي گذارند. ولي كسي غير از آقاي هاشمي نمي تواند جلوي اين كار را بگيرد. چون آقاي مشكيني در اداره جلسه دخالت نمي كنند و آقاي هاشمي اداره مي كنند. اگر شما به ايشان بگوييد، فكر مي كنم كافي باشد. فكر مي كنم چند روز قبل از اجلاس خبرگان بود كه آقاي محمدي گيلاني به دفترم در مجلس شوراي اسلامي آمد و گفت كه امام به من پيغام دادند كه حتماً شما ايشان را ببينيد. دعوت نامه علماي بلاد را براي اجلاس خبرگان با صراحت دستور جلسات فرستاده بوديم، بعد كه خدمت امام رسيدم و گفتم موضوع پيغام آقاي محمدي گيلاني و پس از آن تلفن آقاي صانعي چيست؟ ايشان فرمودند؛ آقاي محمدي گيلاني چيزهايي گفت، ولي ديدم صلاح نيست كه مطرح شود. چون در دستور كار شما هم آمده و خبرگان هم مي دانند. فكر كردم كه نظر من آثار بدي براي آقاي منتظري و نظام خواهد داشت و دست همه را مي بندد. به آقاي صانعي گفتم كه به شما اطلاع دهد.
وي در توضيح بيشتر ماجرا، اظهارات آيت الله محمدي گيلاني در مجلس خبرگان را به اين شرح منتشر كرده است: «مسئله اين بوده كه آقايان مي خواستند نام آقاي منتظري را ببرند براي مرجعيت و قائم مقامي، يعني، خبرگان و ما مضطرب بوديم كه ايشان، ميوه اي است هنوز پخته نشده، اين را بچينند، پلاسيده مي شود. الان، شما مي دانيد اين مسئله، خيلي مشكل بوده براي حضرت امام صحبت كردن، يا يك جايي ممكن است يك رندي، اين را بشنود و خبر بدهد كه فلاني با مرجعيت آقاي منتظري، مخالف و آن اصحاب كه آن مرد بزرگوار را ملكوك كردند، همان اصحاب، به جان من بيفتند. صبح روز شنبه بود، زنگ زدم براي آقاي توسلي كه من مي خواهم خدمت امام برسم. ما رفتيم و آقاي رسولي و آقاي توسلي داشتند مي رفتند، من روي كاغذي همين مقدار كه دست من است، نوشتم «كه يك مطلب ضروري است، تكليف ايجاب مي كند كه من بايد خدمتتان برسم، خودتان مي دانيد. اجازه مي فرماييد، بسيار خوب و اگر نه، من افراغ وظيفه كرده ام.» آقاي توسلي، اندرون رفت و برگشت، نگاه كرد و گفت: مگر نمي دانيد كه ملاقات ندارند؟ ملاقات هم نداشتند، گفتم «ايشان مي داند كه نوشته، مطلب ضروري است.» گفتند: «بگو بيايد.» ما هم رفتيم... من به ايشان عرض كردم «آقا! آقايان خبرگان مصمم اند كه نام آيت الله منتظري را براي مسئله رهبري ببرند.» من، آن عبارت اميرالمؤمنين(ع) با تعبير مجتني الثمره را نگاه كرده بودم، حاضرالذهن بودم، برايشان خواندم، كه حالا فراموش كردم كه خلاصه «مجتني الثمره لغير وقت ايناعها» [نهج البلاغه، خطبه 5] و اين، پلاسيده مي شود، حيف است و البته ما غير آقاي منتظري كه وارد انقلاب باشد، خوب نداريم مثل ايشان. ايشان شروع كردند به درد دل و گله از آقاي منتظري كه «همين طوري كه شما مي گويد، [نظر] من هم، همين است. مسئله مرجعيت و اينها، يك دسته از جا بلند بشوند، «ما، آقا را مرجع كرديم» اين كه نمي شود آن مرجعيت، مردم بالطبع خودشان، رفته رفته يكي، خود به خود تعيّن پيدا مي كرد و من هم ميل ندارم، راضي نيستم، راضي نيستم كه آقاي منتظري، ايشان بيايد، به نام ايشان اين كار را انجام بدهند و من هم راضي نيستم.» و بعداً صحبت طولاني كردند از بعضي نقاط ضعف بيتشان. با احترامي كه به ايشان مي كرد، حتي اين را هم اضافه كرد، فرمودند: «شما مي دانيد احمد، - اين را من، اولين بار از ايشان شنيدم- شما مي دانيد احمد، عزيزترين فرد خاندان من است. فلان يكي از كاركنان بيت آقا را نام برد- او، در قيد حيات است- فلان كارهايي كه او كرده، اگر احمد مي كرد، گردن احمد را مي زدم. شما آنجا بيشتر تردد كنيد آقاي فاضل، آقاي جوادي آملي، آقايان را وادار كنيد كه آنجا بيشتر تردد كنند.» ... آقاي خميني همه شما آشنا بوديد. ايشان، انسان مؤدبي بود، ميل نداشت ولو آنجا كه واجب مي شد، تكليف بكند، فرمودند «احمد كه نيست، شما مي رويد دنبال آقاي هاشمي به ايشان بگوييد؟» گفتم: «البته مي روم دنبال آقاي هاشمي». گفتم «آقا! اين مطلبي كه گفته شد، خدمت شما باشد.» گفت «مي دانم.» گفتم «حتي به آقاي هاشمي هم نگوييد.ممكن است از آقاي هاشمي درز كند، بيرون برود، اسباب زحمت براي ما بشود.» گفت «نه، شما برويد به آقاي هاشمي بگوييد.» من، آمدم. حدود ساعت يازده بود. آقاي هاشمي از مجلس تشريف برده بودند و آقاي كروبي، آقاي يزدي نائب رئيسشان بود. من رفتم دفتر، خدمت ايشان گفتم «من، صبح خدمت آقا رسيده بودم، كاري داشتم، ايشان، من را فرستادند خدمت شما كه كار لازمي دارند، زودتر برويد.» بعداً نمي دانم آقاي هاشمي [چه كرد؟] آن تتمه را، بايد از ايشان بشنويد كه چطور شد».

 



انقلاب هاي خاورميانه معادله قدرت رابه نفع ايران تغيير داده است (خبر ويژه)

سفير وقت رژيم صهيونيستي نزد رژيم پهلوي گفت: انقلاب هاي منطقه موجب تقويت جايگاه ايران در خاورميانه مي شود.
به گزارش قدسنا، به نقل از سايت عبري ويللا، يوري لوبراني مي گويد: انقلاب هاي مردمي در تونس و مصر و حوادث پس از آن كه امروز در جهان عرب در جريان است، يقينا باعث تقويت جايگاه و موقعيت ايران خواهد شد.
وي همچنين گفته است: معادله اي كه ابعاد آن به تدريج آشكار مي شود، نشان مي دهد هر چقدر قدرت آمريكا در منطقه كاهش مي يابد، بي ترديد قدرت ايران رو به افزايش مي گذارد، به ويژه اين كه ايران در امور كشورهايي مانند بحرين و يمن دخالت هم مي كند(!)
اين گزارش حاكي است مقامات رژيم صهيونيستي از انقلاب هاي چند ماه اخير به عنوان طوفاني كه تمام منطقه را درنورديده ياد مي كنند و معتقدند اسرائيل تحت تاثير اين جوانان بزرگ قرار گرفته است. افرايم هالوي رئيس اسبق موساد مي گويد جهان نمي تواند نسبت به اوضاع منطقه بي تفاوت باشد در حالي كه مثلا در عربستان، تجمعات و اعتراضات شيعيان عربستان در چندصد متري چاه هاي نفت اين كشور صورت مي گيرد. آنها از انقلاب ايران الهام مي گيرند.

 


صفحه (14)


صفحه (3)


صفحه (2)

     


(صفحه(12(صفحه(6(صفحه(9(صفحه(7(صفحه(8(صفحه(15(صفحه(11(صفحه(5(صفحه(16(صفحه(13(صفحه(4(صفحه (2.3.14