(صفحه(12(صفحه(10(صفحه(6(صفحه(9(صفحه(7(صفحه(8(صفحه(15(صفحه(11(صفحه(5(صفحه(16(صفحه(13(صفحه(4(صفحه (2.3.14


یکشنبه 13 شهریور 1390- شماره 20014

صفحه (14)

صفحه (3)

صفحه (2)

     
اسامي تعدادي از نظريه پردازان آمريكايي و اروپايي جنگ نرم  كه براي تدارك فتنه 88 به ايران آمده بودند
آيت الله آملي لاريجاني در همايش اساتيد بسيجي دانشگاه هاي كشور:
بازنگري در علوم انساني كمتر از جهاد و جنگ نيست
پرويز فتاح: مرزبندي با فتنه 88 شاخص اصولگرايي است
گزارش اختصاصي كيهان دور تازه عمليات سپاه براي پاكسازي كامل گروهك پژاك
دكتر باقري لنكراني: اصولگرايان با پرچم واحد مي آيند
داوود احمدي نژاد: عده اي به اسم امام زمان(عج) از جامعه ولايت زدايي مي كنند
سفير ايران در لاهه: استقرار سلاح هاي هسته اي آمريكا در اروپا امنيت بين المللي را تهديد مي كند
سردار عراقي : عمليات سپاه در شمال غرب كشور تا برقراري امنيت پايدار در منطقه ادامه خواهد يافت



مدير مسئول كيهان در همايش سراسري اساتيد بسيجي فاش كرد
اسامي تعدادي از نظريه پردازان آمريكايي و اروپايي جنگ نرم  كه براي تدارك فتنه 88 به ايران آمده بودند

مشهد- خبرنگار كيهان
تفاوت «تابلو»ها و «شناسنامه»ها مي تواند به عنوان يك سرنخ گره گشا براي كشف هويت واقعي احزاب و گروه هاي سياسي به كار گرفته شود. مثلا كساني كه با صراحت اعلام كرده اند تقليد از مراجع كار ميمون است، چگونه مي توانند در پوشش حمايت از مرجعيت، زير تابلوي دفاع از فلان مرجع جدا شده از نظام و انقلاب سينه بزنند؟!
حسين شريعتمداري، مدير مسئول روزنامه كيهان كه صبح ديروز در همايش سراسري اساتيد بسيجي در مشهد مقدس شركت كرده بود، گفت: تحركات اخير دشمنان بيروني و دنباله هاي داخلي آنها نظير اصحاب فتنه 88 و حلقه انحرافي قبل از آن كه كاربرد داخلي داشته باشد، با هدف مخدوش كردن الگوي انقلاب اسلامي براي ملت هاي مسلمان و در حال انقلاب منطقه برنامه ريزي شده است. وي افزود؛ انقلاب اسلامي بسياري از عقبه هاي سخت و نفس گير را با اقتدار پشت سر گذاشته است و امروزه نه فقط به اعتراف صريح دشمنان، بلكه به گواهي رخدادها و شواهد ملموس و محسوس، در اوج اقتدار به سر مي برد و به قول حضرت آقا؛ مقطع كنوني يكي از درخشان ترين مقاطع حيات تاريخي ملت ايران است، بنابراين «جريان انحرافي» و «بني فتنه» بسيار حقيرتر از آنند كه در مقابل اقتدار كم نظير و پايگاه مردمي گسترده نظام، عددي به حساب آمده و توان عرض اندام داشته باشند. مدير مسئول كيهان گفت؛ اگرچه نبايد از تحرك جريانات ياد شده غافل بود و نبايد آنها را به حال خود رها كرد ولي رسالت كنوني مردم و نظام بسيار فراتر از تحركات اينگونه گروه هاي مرده و يا در حال مرگ است.
شريعتمداري در بخش ديگري از سخنان خود به ابعاد پيچيده فتنه 88 اشاره كرد و اين فتنه را از آنجا كه تمامي دشمنان بيروني و داخلي نظام به ميدان آمده بودند، با جنگ احزاب قابل مقايسه دانست و گفت؛ سران فتنه اگرچه افراد بي عرضه و مأموران بي اختيار بودند ولي اين توطئه كه از حمايت همه جانبه مالي و سياسي و بين المللي آمريكا و انگليس و اسرائيل برخوردار بود مي توانست قدرتمندترين حكومت ها را نيز با آسيب جدي روبرو كند، اما ديديم كه چگونه در مقابله با نظام مقتدر و مردمي جمهوري اسلامي ايران، از پاي درآمده و به گل نشست. مدير مسئول كيهان افزود؛ براي طراحي فتنه 88، دهها تن از برجسته ترين برنامه ريزان آمريكايي و انگليسي جنگ نرم، بارها به ايران آمده و با عوامل فتنه، جلسات مخفي طولاني داشته اند. شريعتمداري در ادامه سخنان خود به نام برخي از اين برنامه ريزان كه به گفته وي يك گلّه اعزامي بوده اند اشاره كرده و گفت؛ در پاييز سال 1378 يعني سه ماه بعد از شكست فتنه 18 تير ماه 78، «جان كين» نظريه پرداز معروف كودتاهاي مخملي و رئيس مركز مطالعات دموكراسي دانشگاه وست مينستر لندن به تهران آمد و با برخي از اعضاي حزب مشاركت و سازمان مجاهدين انقلاب جلسات توجيهي طولاني داشت. در خرداد سال 1383، «ريچارد رورتي» از رهبران برجسته بخش عمليات سري سازمان «سيا» و متخصص جنگ هاي علمي و عقيدتي وارد ايران شد. رورتي در جلسات مخفي با مدعيان اصلاحات، پروژه اي با عنوان بررسي وضعيت آشفته جبهه اصلاحات را كليد زد و ساعت ها براي آموزش مدل جنگ نرم بر پايه فلسفه پراگماتيسم با آنان به گفت وگو نشست. در تابستان همان سال، مايكل ايگناتيف رهبر ليبرال هاي پارلمان كانادا نيز با دستور كار مشاوره به اصلاح طلبان براي حضور در انتخابات سال 84 به ايران آمد و تا پايان دور دوم انتخابات رياست جمهوري نهم در ايران حضور داشت و پس از پيروزي اصولگرايان با لب هاي آويزان به انگليس و سپس كانادا بازگشت. تموتي گارتن اش، از رهبران صهيونيست سرويس جاسوسي MI6 انگليس و از تئوريسين هاي بلندآوازه انقلاب هاي مخملي در شهريورماه 1384 وارد تهران شد. برنامه كاري او، طراحي پروژه اي براي انتخابات سال 88 بود كه جزئيات آن را در جلسات پي درپي با مدعيان اصلاحات در ميان گذاشت. تموتي گارتن اش، واضع نظريه «فشار از پايين و چانه زني از بالا» است كه حجاريان به نام خود ارائه كرده بود. سعيد حجاريان و مصطفي تاجزاده و بشيريه از سال 1376، با ستايش از «گارتن اش»، تئوري هاي جنگ نرم او را دنبال مي كردند. «يورگن هابرماس» نظريه پرداز آلماني كودتاهاي مخملي و تنها عضو باقيمانده «مكتب فرانكفورت» در ارديبهشت ماه سال 1381 با پروژه آمريكايي- اسرائيلي، «گذار به دموكراسي از چين تا ايران» وارد تهران شد. او معروفترين نظريه پرداز «نافرماني مدني» است. «مانوئل كاستلز» تئوري پرداز «جنگ سايبري» و شبكه سازي رسانه اي در سال 1385 به تهران آمد، و «جان هيك» كه به پدر پلوراليسم ديني و احياء اصلاحات معروف است در اسفند ماه 1383 به ايران آمد. شريعتمداري در ادامه به نام تعداد ديگري از اين نظريه پردازان آمريكايي و اروپايي كه براي زمينه چيني فتنه 88 به ايران آمده و با مدعيان اصلاحات جلسات مخفي و مكرر داشته اند اشاره كرد و افزود؛ بسياري از ملاقات ها نظير ملاقات خاتمي با جرج سوروس صهيونيست و ملاقات هاي پي درپي مدعيان اصلاحات با «اليزابت چني» در «دوبي» و هلند و انگليس خارج از ايران صورت پذيرفته بود.
شريعتمداري در ادامه به فهرستي از روزنامه نگاران زنجيره اي كه بعد از فتنه 88 به آمريكا و اروپا و اسرائيل گريخته و آشكارا به خدمت سرويس هاي اطلاعاتي اين كشورها درآمده اند اشاره كرد و پرسيد؛ با اين همه سند آشكار آيا سران و عوامل اصلي فتنه هنوز هم مي توانند ادعا كنند كه وطن فروش و عامل بيگانگان نبوده اند؟!
مدير مسئول كيهان در بخش ديگري از سخنان خود درباره انتخابات و آرايش نيروها گفت؛ اگرچه محورهاي اصلي در آرايش كنوني نيروها تقريبا باقي خواهد ماند ولي برخي از تغييرات در آرايش كنوني قابل پيش بيني است. وي افزود؛ در حال حاضر 4 گروه در صحنه حضور دارند. اصولگرايان كه از عقبه اي گسترده و آزمون داده برخوردارند. مدعيان اصلاحات كه فقط تعداد اندكي از آنها، صلاحيت نامزد شدن دارند و بقيه به دليل همراهي با فتنه آمريكايي- اسرائيلي 88 بايد منتظر مجازات باشند و كمترين شايستگي براي نمايندگي ندارند. جريان انحرافي كه «حلقه انحرافي» نام مناسب تري براي آن است، اگرچه در حد و قواره يك گروه سياسي نيست ولي مي توان با تسامح از آن به عنوان سومين گروه ياد كرد، چرا كه از رانت هاي مالي و سياسي دولت برخوردار است و گروه چهارم شامل مجموعه اي از سفارتخانه هاي اروپايي است كه «انتخابات مجلس نهم» از چند ماه قبل، به عنوان اصلي ترين ماموريت به آنان ابلاغ شده است. مدير مسئول كيهان گفت؛ بيشترين فعاليت سفارتخانه هاي اروپايي روي حمايت از فتنه گران و «حلقه انحرافي» متمركز شده و مخصوصا به اظهارنظرهاي نسنجيده و ساده لوحانه برخي از كساني كه به غلط خود را اصولگرا مي نامند، عميقا دل بسته اند. جريان فتنه به وضوح از مرگ خود باخبر است و فعاليت اصلي اين جريان كه با همكاري «حلقه انحرافي» صورت مي پذيرد، اختلاف افكني و در مواردي نيز، دميدن در توهم اختلاف ميان اصولگرايان است. حلقه انحرافي و جريان فتنه اگرچه به ظاهر خود را دو گروه جداگانه معرفي مي كنند ولي اين دو گروه نقاط استراتژيك مشتركي با يكديگر دارند و مي توان گفت؛ حلقه انحرافي و بني فتنه در صحنه انتخابات ترانه دوصدايي مي خوانند و اين جداي از پيوندهاي پنهان اين دو گروه با يكديگر است. مدير مسئول كيهان درباره اصولگرايان گفت؛ برخلاف آنچه رسانه هاي بيگانه و دو گروه انحرافي و فتنه گر تبليغ مي كنند اختلاف اصولگرايان با يكديگر عمدتا سليقه اي است و البته بايد مراقب نفوذ عوامل وابسته به خواص رفوزه در فتنه 88 بود.
شريعتمداري در ادامه به چند نمونه از شگردهاي عمليات رواني دشمن با ذكر مصاديق امروزي آن پرداخت كه آدرس غلط، انگاره سازي، حركت از پله دوم و جنگ تابلوها از جمله آنها بود.

 



آيت الله آملي لاريجاني در همايش اساتيد بسيجي دانشگاه هاي كشور:
بازنگري در علوم انساني كمتر از جهاد و جنگ نيست

آيت الله صادق آملي لاريجاني علوم انساني در غرب را دچار بحران هاي اساسي خواند و تاكيد كرد كه بازنگري در علوم انساني كمتر از جهاد و جنگ نيست.
رئيس دستگاه قضايي كه در دهمين همايش سراسري هم انديشي اساتيد بسيجي دانشگاه هاي كشور با رويكرد تحول در علوم انساني سخن مي گفت افزود: تحول علوم انساني از دغدغه هاي مهم امروز جامعه علمي ماست. و اين تحول از جهات مختلف بايد بررسي شود. بخش هاي شناختي و معرفتي آن نيز از اهميت بالايي برخوردار است.
در اين همايش كه در سالن صباي صداوسيماي مركز خراسان رضوي برگزار شد، وي افزود: علوم انساني كه از مغرب زمين سرازير شده است آيا بنيان معرفتي آن درست است؟ آيا مي توان به عنوان صحيح آن را بپذيريم؟
لاريجاني خاطر نشان كرد: علوم انساني خصيصه و جنبه هاي ديگري نيز دارد و مي توان به آثار اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي و سياسي آن اشاره كرد. آثار علوم انساني براي جامعه ديني ما مهم و حائز اهميت است.
وي با اشاره به علوم انساني در كشورهاي غربي گفت: آثار علوم غربي نه فقط در بحث معرفتي بلكه در مباحث فرهنگي، اجتماعي و سياسي، آثار مهمي در جامعه به جا مي گذارد. بنابراين بعضي از اين آثار جنبه توصيه اي دارد، مانند روان شناسي كه به بيماري توصيه انجام كاري را مي دهد. توصيه هاي علمي نبايد با مسائل ديني ما در تعارض باشد.
رئيس قوه قضائيه با اشاره به علم روانشناسي در علوم انساني گفت: مقصود اين نيست كه از طريق اعتقادات، علم يا علومي را تصديق يا رد كنيم، بلكه مقصود اين است كه اين علم كه در دانشگاه ها و حوزه ها تدريس مي شود چه تاثيري در ابعاد مختلف مي گذارد.
آيت الله آملي لاريجاني تاكيد كرد: بحث بازنگري در علوم انساني نبايد سياسي تلقي شود؛ چرا كه يك كار معرفتي است. آنها كه در غرب اهل تحقيق هستند امروز در علوم انساني خود دچار بحران هاي اساسي شده اند. حال ما اين علوم انساني را به دانش آموختگان خود در دانشگاه ها تدريس مي كنيم. بنابراين بايد اين علوم از لحاظ معرفتي و شناختي مورد بازنگري قرار گيرد.
رئيس قوه قضائيه خاطر نشان كرد: عده اي بر اين باورند كه بحث بازنگري در علوم انساني به خاطر غربي بودن يا به خاطر سكولار بودن آن است. اين برداشت يك برداشت سياسي است.
آيت الله لاريجاني ادامه داد: عده اي بازنگري در علوم انساني را اين گونه مطرح مي كنند كه با اين كار به دنبال جايگزيني نقل به جاي عقل هستيم؛ اين درست نيست. اين كار در حوزه هاي علميه هم انجام نمي شود.
وي خاطر نشان كرد: بازنگري در علوم انساني نيازمند كار بسيار عميق و كار طولاني است. قرن ها روي علوم انساني در غرب كار شده است. بنابراين ما بايد يك بسته روشن از علوم انساني اسلامي را تبيين كنيم و اين بسته را در دستور كار قرار دهيم.
رئيس قوه قضائيه بحث پيش فرض ها در علوم انساني را مهم و اساسي دانست و گفت: همين مقصود و هدف از علم دو موضوع مهم است. بحث پيش فرض ها در بسياري اوقات مسير كار علمي ما را روشن مي كند. علم مجموعه اي از گزاره ها نيست و مجموعه فعاليت عالمان است و به نحوه نگاه عالمان و اين كه عالم با چه غرضي وارد عرصه علم مي شود حائز اهميت است.
وي افزود: نگاه دين ما به تدريس نگاه مقدسي است و براي ما علوم فقط يك گزاره نيست بلكه علم را يك بسته مي دانيم كه بايد تبيين شود.
به گزارش ايسنا، رئيس قوه قضائيه گفت: ما قصد نداريم و نمي خواهيم روان شناسي تجربي را به قرآن يا بالعكس تبديل كنيم، بلكه مي خواهيم قرآن و دين در ريشه و مسير تحقيق و پيش شرط ها وارد شود و دين در مسير پيش شرط ها حضور داشته باشد.
دانشجو : مقصود از اسلامي شدن دانشگاه ها، اسلامي شدن سير علوم است
كامران دانشجو ،وزير علوم، تحقيقات و فناوري نيز در دهمين همايش استادان بسيجي دانشگاه هاي كشور كه با رويكرد تحول در علوم انساني، در محل سالن همايش هاي صدا و سيماي استان خراسان رضوي برگزار شد، اظهار كرد: اينكه مي گوييم دانشگاه بايد اسلامي شود مقصود اين است كه ما سير علوممان بايد اسلامي شود و اساتيد با اين ديدگاه تدريس كنند و دانشجو با اين ديد پژوهش كنند و علم را همسو با هدف خلقت و تعالي بشريت جلو ببريم، در غير اينصورت اگر ما در هر دانشكده چندين نمازخانه احداث كنيم دانشگاه ما اسلامي نخواهد شد. البته منظور اين نيست كه نبايد نمازخانه احداث شود؛ بلكه علم توام با ايمان يك واقعيت است.
وزير علوم خطاب به كساني كه در خصوص اسلامي كردن دانشگاه ها جو سازي مي كنند، گفت: آنهايي كه جوسازي مي كنند مي دانند ما چه مي گوييم، اما مي گويند تفكيك جنسيتي، «واژه اي كه من تا به حال از آن استفاده نكرده ام». 24 سال است كه اين طرح روي زمين مانده است و به جاي اينكه از وزراي قبلي بپرسند چرا شما اين طرح را اجرا نكرده ايد از من مي پرسند كه چرا داريد اين طرح را اجرا مي كنيد و اين يعني بازي در زمين دشمن و چرا بايد در زمين آن ها بازي كنيم.
سردار نقدي: دشمن
دست به اسلحه برده است
رييس سازمان بسيج مستضعفين با اشاره به ترور برخي دانشمندان ايراني در ماههاي اخير گفت: حركت هاي علمي دانشمندان كشورمان آنقدر كار ساز بوده است كه دشمن را مجبور به دست بردن به اسلحه كرده است.
سردار محمد رضا نقدي رئيس سازمان بسيج مستضعفين نيز در اين همايش با اشاره به اينكه علوم انساني اساس فكر است، گفت: ما به عنوان يك بسيجي در زمينه علوم انساني بايد راه هاي كوتاه مدت و ميان مدت را در نظر داشته باشيم و اكنون در بسيج با نقد نظريات غربي به فكر راه ميان بر بازنگري در علوم انساني هستيم.
وي افزود: ما در بخشي از علوم انساني از غرب جلوتر هستيم و در برخي از رشته ها نيز توليدات علمي خوبي داشتيم كه يكي از نمونه هاي آن علم فلسفه است.
رئيس سازمان بسيج مستضعفين تاكيد كرد: غرب به ما اتهام مي زند كه مي خواهيم علم را تعطيل كنيم و به جاي آن نقل را مطرح كنيم كه اين اتهام به خود آنها وارد است. اكنون نظريات غربي در برخي از رشته ها حتي 6 ماه هم دوام نمي آورد و با يك نقد ساده به راحتي رد مي شود.
نقدي، علوم انساني غربي را باطل دانست و با بيان اينكه بايد ما در اين مسير قدم هاي ميان بر را دراين راه برداريم، اظهار داشت: بسيج اساتيد لازم است كه در طرح ارتباط علم با صنعت ورود پيدا كرده و حركتي انقلابي و جهشي داشته باشند. وي افزود: در بحث نقشه علمي كشور بايد طبق فرمايش رهبري معظم انقلاب روز به روز نو آوري كنيم كه در اين خصوص نيز بسيح اساتيد وظيفه مهمي بر عهده دارد.

 



پرويز فتاح: مرزبندي با فتنه 88 شاخص اصولگرايي است

پرويز فتاح وزير سابق نيرو گفت: در سال 88 در كشورمان فتنه اي رخ داد كه انقلاب و نظام تهديد شد و اين شاخص مناسبي براي سنجش اصولگرايي است.
فتاح با اشاره به انتخابات دور نهم مجلس شوراي اسلامي و شاخص هاي اصولگرايي گفت: اصولگرايي تعريف دارد و افراد بايد براساس آن به مباني انقلاب اسلامي، راه شهدا، راه امام و ولايت پايدار بمانند.
وي در اين باره تصريح كرد: اصولگرايان بايد روي ارزش ها پايداري كرده و اگر كسي از اين مسائل دوري كند، آيا چنين شخصي واقعاً مي تواند اصولگرا باشد؟وزير سابق نيرو همچنين اظهار داشت: در سال 88 در كشورمان فتنه اي رخ داد و مواضع همه در رابطه با آن مشخص شده است، انقلاب و نظام در سال 88 تهديد شد لذا بايد ديد كه افراد چه موضعي در قبال فتنه اتخاذ كرده اند.فتاح كه با فارس گفت وگو كرده است ، در ادامه افزود: در حال حاضر مرز اصولگرايان با سايرين مباني انقلاب است و اين تغييري نخواهد كرد و هر كس روي خط انقلاب و اصولگرايي قرار دارد، بايد مواضع خود را در قبال انقلاب شفاف اعلام كند.
وي خاطرنشان كرد: اگر افرادي در مسير انقلاب، شهدا، ارزش ها و ولايتمداري حركت كنند، اين دسته از افراد قطعاً اصولگرا هستند اما نسبت به وقايع انقلاب و تهديدها كسي نبايد بي تفاوت باشد و اين يك واقعيت است و همه بايد مواضع خود را روشن كنند.

 



گزارش اختصاصي كيهان دور تازه عمليات سپاه براي پاكسازي كامل گروهك پژاك

سرويس سياسي -
پس از اتمام مهلت يك ماهه سپاه پاسداران به گروهك تروريستي پژاك براي عقب نشيني از مرزهاي شمال غربي جمهوري اسلامي ايران و پايان دادن كامل به عمليات هاي تروريستي در اين مناطق و عدم پايبندي اشرار و تروريست ها به اين موارد، نيروي زميني سپاه از روز جمعه (11شهريور) دور جديدي از عمليات گسترده با شدت و قاطعيت بيشتر عليه مواضع پژاك آغاز كرده است.
سرهنگ پاسدار «حميد احمدي» يكي از فرماندهان عملياتي نيروي زميني سپاه و مستقر در منطقه عمليات در گفت وگوي اختصاصي با كيهان پيرامون اين عمليات گفت: با درخواست دولت اقليم كردي عراق و به خاطر ماه مبارك رمضان وقفه اي در عمليات قبلي نيروي زميني سپاه عليه مواضع گروهك تروريستي پژاك بوجود آمد.
وي افزود: نيروي زميني سپاه با تعيين شروطي از جمله خروج كامل تروريست ها از مناطق مرزي غرب كشور و پرهيز آنها از ارتكاب هرگونه عمليات تروريستي در اين مناطق با وساطت دولت اقليم كردي عراق مهلتي يك ماهه به تروريست ها داد.
سرهنگ احمدي تصريح كرد: روز جمعه (11 شهريور ماه) همزمان با پايان مهلت مقرر، دستگاه هاي مهندسي نيروي زميني سپاه شروع به احداث جاده در حاشيه مرزها بخصوص در اطراف روستاي «دولتو» از توابع بخش وزينه شهرستان سردشت در داخل خاك جمهوري اسلامي ايران نمودند.
هدف اين بود كه اگر تروريست ها اقدامي نكردند مشخص مي شود كه آنها به شروط ايران پايبند هستند اما متاسفانه گروهك تروريستي پژاك بدون اعتنا به درخواست و ميانجيگري دولت اقليم كردي عراق با تيراندازي و پرتاب خمپاره دو نفر از نيروهاي كرد بومي را به شهادت رساند و با اين كار عملا براي دولت اقليم ثابت شد كه تروريست ها هيچ توجهي به درخواست آنها نكرده اند.
سرهنگ احمدي در ادامه افزود: با اين اقدام تروريست ها، نيروي زميني سپاه ساعت 16 روز جمعه عمليات سنگين خود را عليه مواضع پژاك در مناطق «كاني گله» «سرگله» و «قله جاسوسان» آغاز كرد كه تا ظهر ديروز مناطق سرگله و كاني گله به تصرف كامل نيروي زميني سپاه درآمد و حدود 30 نفر از تروريست ها كشته و زخمي شدند.
وي با بيان اين كه محدوده عمليات مرزهاي مقابل سردشت و ارتفاعات جاسوسان است تصريح كرد: برخلاف جوسازي رسانه هاي غربي و ضدانقلاب تاكنون دولت اقليم كردي و دولت مركزي عراق هيچ واكنشي به دور جديد عمليات سپاه عليه پژاك نشان نداده اند چرا كه يكي از كارهاي خوبي كه طي هفته هاي گذشته انجام شد فراهم نمودن امكان بازديد خبرنگاران داخلي و خارجي از مناطقي از خاك جمهوري اسلامي ايران كه در اشغال تروريست ها قرار دارد بود و عملا براي آنها ثابت شد كه گروهك پژاك بدون اعتنا به مصالح كشور عراق اقدام به عمليات تروريستي در خاك ايران مي نمايد.
سرهنگ احمدي در پايان تاكيد كرد كه تا اخراج كامل تروريست ها و ايجاد امنيت پايدار براي مردم منطقه غرب و شمال غرب كشور عمليات نيروي زميني سپاه عليه پژاك ادامه خواهد داشت.
روابط عمومي نيروي زميني سپاه پاسداران در اين باره اعلام كرد: پس از يك مهلت يك ماهه در ماه مبارك رمضان به گروهك تروريستي پژاك براي عقب نشيني اشرار و تروريست هاي اين گروهك از مناطق مرزي شمال غرب كشور، بدليل عدم رعايت اين مهلت، رزمندگان قرارگاه حمزه سيدالشهداء(ع) نيروي زميني سپاه عمليات جديدي را آغاز كردند.
اين گزارش مي افزايد: اين عمليات با هدف پاكسازي مناطق آلوده مرزي شمال غرب كشور و عقب راندن گروهك تروريستي پژاك از ارتفاعات منطقه عمومي سردشت آغاز و تاكنون ضربات سنگيني به اين گروهك وارد شده است.
در اين گزارش تاكيد شده است: عمليات تا پاكسازي كامل مناطق مرزي از لوث وجود ضد انقلاب، اشرار و تروريست ها و تامين امنيت پايدار و كامل و رفع موانع توسعه و پيشرفت منطقه ادامه خواهد داشت.
دراين گزارش آمده است: آمار تلفات وارده به ضد انقلاب و گروهك تروريستي پژاك متعاقبا اعلام خواهد شد.
خبرگزاري فرانسه بلافاصله پس از آغاز دور جديدي از عمليات سپاه عليه گروهك تروريستي پژاك در گزارشي اعلام كرد كه نيروهاي مسلح جمهوري اسلامي ايران در نظر دارند اين عمليات را تا زماني كه عراق در مرز مشترك دو كشور نيرو مستقر نكند، ادامه دهند.
نيروي زميني سپاه پاسداران تيرماه سال جاري در چارچوب پروتكل امنيتي با دولت اقليم كردي از كوه هاي مرزي سردشت، پيرانشهر و اشنويه عبور كرد و ضدانقلاب و تروريست ها را در عمق كوهستان هاي شمال عراق مورد تعقيب قرار داد و در يك عمليات گسترده ده ها تن از آن ها را به هلاكت رساند.
حاميان گروهك
تروريستي پژاك
گروهك تروريستي پژاك يك گروه شبه نظامي تروريستي شديدا چپ گرا در مناطق مرزي غرب و شمال غرب ايران است كه تحت حمايت سرويس هاي جاسوسي غرب بويژه آمريكا به فعاليت هاي تروريستي عليه مرزداران و ساكنان منطقه مي پردازند.
فعاليت اين گروهك تروريستي بيشتر در مرز بين ايران، عراق و تركيه و منطقه قلعه رش در استان آذربايجان غربي و منطقه اورامانات از توابع استان كرمانشاه و ايوان از توابع ايلام و مريوان و منطقه چهل چشمه از توابع استان كردستان و بخش شرقي كوهستان قنديل در كردستان عراق است.
گروهك تروريستي «پژاك» در 4 آوريل 2003 روز تولد «عبدالله اوجلان» رهبر فرقه تروريستي پ.ك.ك تاسيس شد. موسسه واشنگتن در سايت خود مقاله اي به قلم «سونور كاگاپتاي» منتشر كرده است كه نويسنده آن درباره پيدايش پژاك مي آورد: «پس از حملات يازده سپتامبر، پ.ك.ك براي اين كه شامل ليست تروريستي آمريكا نشود اسم خود را به كنگره دموكراسي كردستان (كادك) تغيير داد. پ.ك.ك گروه هاي كوچكي از خود ايجاد كرد تا از حملات تركيه مصون بماند. اين تقسيم اعضا به صورت گروه هاي كوچك در عراق، سوريه و ايران انجام شد. در كردستان عراق به نام «حزب راه حل دموكراتيك كردستان» و در ايران «حزب حيات آزاد كردستان» (پژاك) تشكيل شد و از همان آغاز فعاليت با انجام عمليات تروريستي عليه ايران تاكنون غيرنظاميان زيادي را ترور كرده است.
درباره عقبه حمايتي اين گروه تروريستي، مطلب قابل توجه اينكه، در پس فعاليت هاي پژاك چه كسي قرار دارد؟ و اينكه چگونه گروه پژاك كه سال ها از زمان تشكيل آن مي گذرد تاكنون به فعاليت هاي خود ادامه مي دهد؟ چگونه امكاناتي به دست آورده است و مي تواند به رويارويي با نيروهاي نظامي ايران اقدام كند؟
درباره روابط فرقه تروريستي پژاك با آمريكا مستندات زيادي وجود دارد از جمله:
1- «سيمور هرش» خبرنگار آمريكايي طي گزارشي به صراحت اعلام كرد: رژيم صهيونيستي و آمريكا كمك هاي مالي و ديگر كمك ها را در اختيار گروه «پژاك» كه كردهاي مسلح مخالف نظام جمهوري اسلامي هستند، قرار مي دهند. همچنين اين نويسنده در مجله «نيويوركر» با اشاره به كمك 400 ميليون دلاري آمريكا به گروه هاي مخالف جمهوري اسلامي ايران نوشت: «گروه پژاك يكي از اين گروه هاست كه هم از آمريكا و هم از رژيم صهيونيستي كمك مي گيرد و اين بخشي از تلاش براي يافتن راه هاي جايگزين اعمال فشار به ايران است.»
2- نشريه «كومي نت» در گزارشي درباره فرقه هاي تروريستي مي نويسد: «برخورد آمريكا در قبال اين گروه ها دوگانه است. سازمان جاسوسي آمريكا (سيا)، هم از پژاك، جندالله و مجاهدين (منافقين) حمايت مستقيم مالي مي كند و از سوي ديگر آن ها را در فهرست تروريستي خود قرار مي دهد.»
3-«عبدالرحمان حاجي احمدي» سر كرده پژاك در مصاحبه اي با سيروان رشيد روزنامه نگار كرد عراق صراحتا گفت: «همكاري با آمريكا را قبول مي كنيم.»
4- «ارليش» روزنامه نگار مستقل آمريكايي نيز در ديدار از پايگاه هاي فرقه پژاك در كوهستان قنديل و پس از انجام مصاحبه با سركرده هاي اين فرقه صراحتا اعلام مي كند: عمليات تروريستي فرقه پژاك در راستاي استراتژي آمريكا در منطقه است.
5- سايت خبري آمريكايي «نيوزمكس» در آگوست 2007 مصاحبه اي با رحمان حاج احمدي (رئيس پژاك) انجام مي دهد. حاج احمدي كه به واشنگتن سفر كرده بود در اين مصاحبه مي گويد: «اميدوارم در ديدار با مقامات ارشد دولت آمريكا درباره وضعيت جاري در ايران و كمك واشنگتن به حزب «پژاك» گفت وگو و رايزني كنم.» وي در اين مصاحبه ادامه مي دهد: «با كمك آمريكا اقوام كرد را در شورشي كه مي تواند به كل ايران گسترش يابد هدايت مي كنيم.»
6- در سال 2004 و درست يك سال پس از اشغال نظامي عراق توسط آمريكا، روزنامه واشنگتن پست و خبرگزاري آمريكايي رويترز گزارش هايي منتشر كردند كه بر طبق آن نيروهاي سازمان تازه تاسيس پژاك را در حالي كه سلاح هاي آمريكايي در دست داشتند، در اطراف پايگاه نظامي ايالات متحده در سليمانيه عراق رويت كردند.
تحليلگران سياسي معتقدند كه با شروع خيزش هاي اسلامي در منطقه و شمال آفريقا و سردرگمي مقامات غربي بويژه آمريكايي ها از اين تحولات، سران كاخ سفيد را بر آن داشته است كه با درگير كردن كشورهاي محور در تحولات منطقه و در رأس آنها جمهوري اسلامي ايران كه كانون اصلي بيداري اسلامي در منطقه و شمال آفريقاست، تا حدودي بتوانند هم خود را از انزوا و شكست كامل برهانند و هم اينكه بهره برداري و استفاده جريان مقاومت در منطقه را از اين تحولات به حداقل برساند. بنابراين حمايت از تروريست ها و ناامن كردن مناطق مرزي جمهوري اسلامي ايران بخشي از اين پازل آمريكايي هاست.

 



دكتر باقري لنكراني: اصولگرايان با پرچم واحد مي آيند

عضو هيئت مؤسس جبهه پايداري انقلاب اسلامي تأكيد كرد كه در انتخابات پيش رو اصولگرايان با پرچم واحد حضور پيدا مي كنند.
كامران باقري لنكراني درباره اينكه آيا جبهه پايداري در ساز و كار 8+7 قرار مي گيرند يا به جمع بندي ديگري رسيده اند گفت: آنچه كه وظيفه همه هست اين است كه ان شاء الله در انتخابات آتي مجلس، اصولگرايان با يك پرچم واحد حضور پيدا كنند. البته معني اش اين نيست كه حتماً اين پرچم واحد عيناً مثل ساختار فعلي 8+7 باشد. ممكن است اين ساختار با نظرات مشتركي كه داده مي شود ارتقا پيدا كند و به وضعيت مطلوب تري دربيايد. به همين دليل جبهه پايداري هم ضمن تأكيد بر اينكه در انتخابات آتي، اصولگرايان پرچم واحدي داشته باشند، نظراتي براي ارتقاي تركيب فعلي داشته كه آنها را اعلام كرده است و خوشبختانه نمايندگاني كه جبهه معين كرده بود جلسات سازنده اي با كميته داوري داشته و بعضي از مسائل حل شده است و درباره برخي ديگر از مسائل در حال مذاكره هستند كه اميدوار هستيم ان شاء الله در تعامل، كار بهتر و با كارآمدي بيشتري دربيايد.
وي درباره اينكه آيا گفته آيت الله مهدوي كني مبني بر اينكه شرط و شروطي را نمي پذيرم جبهه پايداري بوده است يا نكته ديگري بوده است گفت: نگاه جبهه پايداري به شخصيت حضرت آيت الله مهدوي كني يك نگاه مبنايي است و ما ايشان را يكي از اركان انقلاب مي دانيم، به ويژه تلاش ايشان در سال هاي متمادي براي گسترش فرهنگ اصيل اسلامي چه در دانشگاه امام صادق(ع) و چه در جامعه روحانيت مبارز و نقش محوري ايشان در مبارزات قبل از انقلاب اسلامي و جاهايي كه ايشان بعد از انقلاب اسلامي به صحنه آمدند، چه مقطعي كه به عنوان وزير كشور بودند، چه مقطعي كه بعد از فاجعه هشتم شهريور به عنوان نخست وزير قبول زحمت كردند و الان هم كه به عنوان رئيس مجلس خبرگان حضور پيدا كردند، حائز اهميت است.
وي افزود: نكته اي هست كه بعضي از آقايان و جريانات مي خواهند خيلي راحت شخصيت هاي مبنايي و اصولي انقلاب مثل ايشان را در سطح منازعات فردي و سليقه اي هزينه كنند و قطعاً اين نوع هزينه كردن از شخصيت هاي بزرگي مثل ايشان به صلاح نيست. اگر دوستان حرف يا صحبتي دارند خودشان بزنند و حضرت آيت الله مهدوي كني هم مكرراً فرموده اند كه در امور جزئي، در همين حوزه انتخابات دخالتي ندارند و هدايت كلي را دنبال مي كنند.
باقري لنكراني كه با هفته نامه «شما» گفت وگو كرده در تشريح شكل گيري جبهه پايداري انقلاب اسلامي، اظهار داشت: اصولاً جبهه پايداري، جبهه اي نيست كه به منظور انتخابات تشكيل شده باشد. ما انتخابات مجلس را علي رغم همه اهميتي كه دارد وظيفه اصلي خودمان تلقي نمي كنيم. وظيفه اصلي اين جبهه ترويج گفتماني است كه در دهه 80 و مقاطع مختلف تأثير برجسته اي را در روند انقلاب اسلامي از خود به جاي مي گذارد، مثل اتفاقي كه در سوم تير 84 رخ داد يا آنچه در 22 خرداد 88 افتاد و اتفاقاتي كه منجر به 9 دي 88 شد، جبهه پايداري تشكيل شد تا رويش هاي انقلاب كه در صحنه ها افتخارآفريني كردند بتوانند با همديگر و به صورت منسجم تر حرف هاي مبنايي تر و محكم تري را بزنند و ان شاء الله به پيشرفت و تعالي كشور و گسترش گفتمان انقلاب اسلامي كمك كنند.
نماينده جبهه پايداري در كميته 8+7 تأكيد كرد: جبهه سه شاخص اصلي را مطرح كرده است؛ يكي تبعيت از رهبري، ديگري مخالفت فعال با جريان فتنه، آن زماني كه رهبري براي مقابله با جريان فتنه «هل من ناصر» فرمودند، كساني كه به اين «هل من ناصر» پاسخ شايسته اي ندادند، نقطه اي منفي در كارنامه شان دارند.
سومين شاخص ما مخالفت فعال با جريان انحرافي است. با اين سه شاخص همه كانديداها را خواهيم سنجيد، كما اينكه با اين سه شاخص در بقيه صحنه ها هم رفتار خواهيم كرد و براي ما شاخص هاي مهمي است و ما نمي توانيم از اينها كوتاه بياييم، خروجي اش اين نيست كه الزاماً افرادي از خود جبهه اين ويژگي را داشته باشند.
جبهه پايداري
با 8+7 تفاهم خواهد كرد
در همين حال، سخنگوي جامعه روحانيت مبارز تاكيد كرد كه جبهه پايداري با 8+7 درباره برخي اختلافات تفاهم خواهد كرد.
حجت الاسلام احمد سالك، با اشاره به انتشار خبري مبني بر حضور «حسينيان» به گروه داوري كميته 8+7 گفت: اين موضوع از جمله مباحثي است كه بين جبهه پايداري و 8+7 در حال مذاكره است و رايزني ها دراين باره ادامه دارد.
وي در گفت وگو با فارس، گفت: جبهه پايداري خود را ذيل جبهه متحد اصولگرايان تعريف مي كند و ان شاءالله در آينده جبهه پايداري با 8+7 درباره برخي اختلافات به تفاهم خواهد رسيد.

 



داوود احمدي نژاد: عده اي به اسم امام زمان(عج) از جامعه ولايت زدايي مي كنند

رئيس سابق بازرسي نهاد رياست جمهوري، جريان انحرافي را شبيه به كاهنان معبد آمون در عصر حضرت يوسف دانست.
داوود احمدي نژاد با انتقاد شديد نسبت به عدم تبعيت عناصر جريان انحرافي از ولايت فقيه تاكيد كرد: مردم ولايتمدار مراقب فعاليت عده اي كه به اسم ارتباط با امام زمان(عج) قصد دارند از جامعه ولايت زدايي كنند، باشند.
وي كه در مراسم يادواره شهداي روستاي «نوا» از توابع بخش لاريجان آمل سخن مي گفت افزود: خواص و عوام نبايد به اظهارات عوامل جريان هاي انحرافي توجه كنند چرا كه كارنامه اين افراد به طور كامل براي ملت مشخص است.
وي با تاكيد بر اين كه امروز قبله حركت همه ما راه و آرمان انقلاب اسلامي و خطي است كه مقام معظم رهبري به ما نشان مي دهد و همگان بايد از منيت خود در برابر ولي فقيه و ولايت بگذرند، اضافه كرد: اين عزتي كه اكنون ملت ايران با منويات رهبري و اطاعت پذيري محض از مقام عظماي ولايت دارند، سبب شده تا اقتدار و پيشرفت هاي روزافزون ملت ايران، استكبار جهاني را عصباني تر كند.
وي ريشه اقدامات افرادي كه قصد دارند به نام حضرت ولي عصر (عج) از جامعه ولايت زدايي كنند را تفكر صهيونيستي و فعاليت چنين افرادي را به آن سوي مرزها مرتبط دانست.
احمدي نژاد، اركان اصلي دولت را خادم مردم معرفي كرد و خدمت به مردم را جزو توفيقات الهي دانست كه نصيب مسئولان شده است. به گزارش مهر، وي تبعيت از ولايت مطلقه فقيه و گوش به فرمان نايب بر حق امام زمان (عج) را رمز پيروزي و جهاني شدن انقلاب اسلامي دانست.

 



سفير ايران در لاهه: استقرار سلاح هاي هسته اي آمريكا در اروپا امنيت بين المللي را تهديد مي كند

سفير كشورمان در لاهه هشدار داد كه استقرار سلاح هاي هسته اي آمريكا در خاك اروپا ايمني و امنيت مردم كشورهاي ميزبان و صلح و امنيت بين المللي را تهديد مي كند.
«كاظم غريب آبادي» سفير كشورمان در لاهه و نماينده دائم نزد سازمان منع سلاح هاي شيميايي طي اظهاراتي در چهارمين كنفرانس بين المللي «معماهاي هسته اي: حال و آينده» كه در كاخ صلح لاهه با حضور وزراي خارجه هلند و قزاقستان، معاون امور پادمان آژانس بين المللي انرژي اتمي، سفراي مقيم هلند و جمع كثيري از محققان و انديشمندان حوزه خلع سلاح و كنترل تسليحات برگزار شد، با تشريح اهداف برنامه هسته اي كشورمان، گفت: برنامه هسته اي جمهوري اسلامي ايران كاملاً صلح آميز مي باشد و تاكنون نيز بارها بر عدم انحراف مواد و فعاليت هاي هسته اي اظهار شده در ايران توسط آژانس صحه گذاشته شده است.
وي افزود: جمهوري اسلامي ايران اقدامات متعددي را در عرصه سياسي از طريق مذاكرات و در عرصه فني از طريق آژانس بين المللي انرژي به منظور اعتمادسازي انجام داده در حالي كه طرف هاي مقابل هيچ اقدامي را براي جلب اعتماد ملت ايران برنداشته اند.
نماينده دائم كشورمان نزد سازمان منع سلاح هاي شيميايي در بخش ديگري از اظهارات خود افزود: مايه تعجب است در حالي كه در منطقه حساس خاورميانه با اين كه رژيم اسرائيل عضو هيچ يك از معاهدات بين المللي خلع سلاح و كنترل تسليحات نبوده و داراي زرادخانه سلاح هاي كشتار جمعي از جمله هسته اي مي باشد، مصون از هرگونه تعرض است.
وي با طرح اين سؤال كه آيا كشورهايي كه مدعي خلع سلاح و مبارزه با اشاعه سلاح هاي هسته اي مي باشند، بايد چشمان خود را بر اين تهديد آشكار ببندند؟ خاطرنشان كرد: اين سياست متناقض و دوگانه، رژيم خلع سلاح و عدم اشاعه را با چالش هاي جدي مواجه كرده است.
غريب آبادي همچنين با اشاره به استقرار سلاح هاي هسته اي در قلمرو برخي كشورها، گفت: آيا استقرار سلاح هاي هسته اي آمريكا در قلمرو برخي كشورهاي اروپايي، ناقض تعهدات آنان طبق ماده 2 معاهده عدم اشاعه نمي باشد كه اذعان مي دارد «كشورهاي غيرهسته اي عضو معاهده متعهد مي شوند كه مستقيم يا غير مستقيم سلاح هاي هسته اي يا ديگر ادوات انفجاري هسته اي را از انتقال دهندگان دريافت نكنند و به كنترل اين سلاح ها و ادوات انفجاري هسته اي نيز نپردازند.
نماينده دائم كشورمان نزد سازمان منع سلاح هاي شيميايي ادامه داد: اين اقدام علاوه بر اين كه ايمني و امنيت كشورهاي ميزبان را به مخاطره مي اندازد، صلح و امنيت بين المللي را نيز تهديد خواهد كرد.وي در پايان به كشورهاي غربي توصيه كرد كه به جاي ايجاد تهديدات ساختگي، بر تهديدات واقعي كه صلح و امنيت بين المللي را تهديد مي كنند، نظير تهديد سلاح هاي هسته اي رژيم صهيونيستي و استقرار سلاح هاي هسته اي در قلمرو خود تمركز كنند.

 



سردار عراقي : عمليات سپاه در شمال غرب كشور تا برقراري امنيت پايدار در منطقه ادامه خواهد يافت

جانشين نيروي زميني سپاه با موفقيت آميز خواندن عمليات اخير نيروي زميني سپاه در منطقه شمال غرب كشور، گفت: سلسله عمليات رزمندگان نيروي زميني سپاه تا انهدام كامل اشرار و برقراري امنيت پايدار در منطقه ادامه خواهد يافت.
به گزارش روابط عمومي نيروي زميني سپاه ، سرتيپ پاسدار «عبدالله عراقي» در مراسم صبحگاه كاركنان نيروي زميني سپاه، حضور قدرتمند نيروي زميني سپاه در منطقه شمال غرب كشور را با هدف برقراري امنيت پايدار در منطقه دانست و گفت: اگرچه در ظاهر با گروهك پژاك و پ.ك.ك در منطقه درگير هستيم اما واقعيت آنست كه عقبه اين گروهك ها استكبار جهاني است.
جانشين فرمانده نيروي زميني سپاه عمليات هاي انجام شده در منطقه شمال غرب را بسيار موفقيت آميز خواند و تاكيد كرد: سلسله عمليات رزمندگان نيروي زميني سپاه تا انهدام كامل اشرار و برقراري امنيت پايدار در منطقه ادامه خواهد يافت.
عراقي در بخش ديگري از سخنان خود نيروي زميني سپاه را به اهتمام هرچه بيشتر نسبت به تقويت ابعاد جسماني و معنوي و نيز توجه جدي به توصيه هاي فرماندهي معظم كل قوا حضرت آيت الله العظمي امام خامنه اي دعوت كرد .

 


صفحه (14)


صفحه (3)


صفحه (2)

     


(صفحه(12(صفحه(10(صفحه(6(صفحه(9(صفحه(7(صفحه(8(صفحه(15(صفحه(11(صفحه(5(صفحه(16(صفحه(13(صفحه(4(صفحه (2.3.14