(صفحه(7(صفحه(7(صفحه(8(صفحه(11(صفحه(5(صفحه(12(صفحه(9(صفحه(4(صفحه (2.3.10


شنبه 7 دی 1392 - شماره 20675

صفحه (10)

صفحه (3)

صفحه (2)

     

 

 

این لاشه بو گرفته! (یادداشت روز)
کیهان و خوانندگان
خان!(گفت و شنود)
رئيس‌جمهور در جمع شورای معاونین و مدیران کل استان‌های وزارت آموزش و پرورش:
دانش‌‌آموز باید امکان نقد سالم و سازنده درکلاس را داشته باشد
صالحی: ذخایر قبلی اورانیوم 5 درصد اکسید نمی‌شود
آمریکا کاری کرد که ظریف با کیهان هم‌نظر شود!(خبر ویژه)
دستور از مرکز بود! (خبر ویژه)
با این حرف‌ها رفع حصر حرف مفت است (خبر ویژه)
ماشین افراط با بوق اعتدال! (خبر ویژه)
نسخه وکیل مدافع شیطان بزرگ برای حل همه مشکلات!(خبر ویژه)


فتنه پیچیده 1388، قرار بود ایران را فلج کند. آن گونه که بعدها صاحبنظران امنیتی در غرب فاش کردند لابراتوارهای جاسوسی نظیر سازمان سیا، ام آی سیکس و موساد 10 یا 20 سال برای تدارک فرمول جدید ضربه و حمله به جمهوری اسلامی وقت گذاشته بودند تا بتوانند از داخل به قلب حاکمیت بزنند و آن را فلج کند. درهم‌آمیزی منافقین قدیم و جدید از طیف‌های مختلف کار دامنه‌داری بود که قریب 20 سال- به تصریح مایکل لدین مشاور اسبق امنیت ملی آمریکا- زمان برد و حتی به برخی ارتباطات آمریکایی‌ها با دفتر نخست‌وزیری در اواسط دهه 60 برمی‌گشت. اینکه کشور به مدت 8 ماه در تب و التهاب فرو رفت، از یک سو به پیچیدگی و دوز بالای سم جدید بازمی‌گشت و از دیگر سو نشانه سلامت پیکره ملت ایران بود که در مصاف سخت با این تزریق، پادزهر آن را یافت. روز نهم دی- سه روز پس از ماجرای پرغصه عاشورای آن سال- معلوم شد ملت ایران عفونت را پس زده و به شکلی غیرمترقبه، به جای فلج شدن، واکسینه شده است. این چنین وقتی ملت ما سرزنده و با نشاط از متن آن کارزار سخت برخاست، لاجرم آنها که هنوز در جبهه مقابل ایستاده بودند، تداعی تعفن و عفونت کردند.
این فرمایش بلند از رسول اکرم(ص) است که فرمودند «خود را با توبه و استغفار معطر کنید، مبادا بوی بد گناهان شما را مفتضح و رسوا کند». برخی دلالان و طراحان فتنه آن قدر در جبران جرم‌های خود کوتاهی کردند که دوست و دشمن درباره آنها شهادت مرگ و دفن دادند. در طول این سال‌ها فراوان از فتنه‌گران بازداشتی- نظیر یاشار دارالشفایی- بودند که نوشتند و گفتند «اصلاح‌طلبان قبل از هر کار دیگری باید زحمت بکشند و اول لاشه بو گرفته مرحوم جنبش سبز را دفن کنند». 15 دی ماه 89 یک سال پس از افول فتنه، در حالی که خاتمی می‌خواست بی سر و صدا و بدون پس دادن حساب، خود را از جنبش سبز کنار بکشد، وبسایت جرس ارگان حلقه لندن (اتاق فکر جنبش سبز در خارج!) صراحتا نوشت «خاتمی سعی در باز کردن راه دیگری دارد که لاجرم پیش‌نیاز آن، خواندن نماز میت بر جسد جنبش سبز است». این قبیل تعابیر اما به شدت گمراه‌کننده است. گویا فتنه سبز یک چیز است و سران آن یک چیز دیگر، و آن که دچار عفونت و مرگ شده فتنه است. حقیقت آن است که عفونت پیش از آن که جنبش سبز را دربر گرفته باشد، عوامل آن را طی چند دهه اخیر آلوده کرده و طعمه نیمه جان قرار داده بود. به تعبیر شریف امیر مومنان(ع) «هرکس زشت شمردن و انکار منکر با قلب و دست و زبان را ترک کند، مرده‌ای بین زندگان است». نفاق جدیدی که ردای غلط‌انداز تجدیدنظرخواهی و اصلاح‌طلبی را بر تن کرد، نه تنها سودای ایستادن در مقابل منکرها را نداشت بلکه به تدریج پرچمدار و حاشیه امنیت‌ساز جریان حمله به معروف‌های انقلاب و اسلام شد.
19 اسفند ماه سال گذشته احمد پورنجاتی از اعضای فراکسیون مشارکت در مجلس ششم ضمن مصاحبه با روزنامه بهار در عباراتی قابل تامل گفت «آقای عبدالله نوری زمانی که دفاعیاتش را برای روزنامه خرداد می‌نوشت به من گفت این دفاعیات را بخوان. به آقای نوری گفتم شما باید الان تصمیم بگیرید. این چیزی که شما نوشته‌اید به عنوان دفاعیات، مفهومش این است که خداحافظ حاکمیت و اگر یک مقدار بخواهیم بدبینانه‌تر برخورد کنیم خداحافظ انقلاب! نمی‌شود آن طور تصمیم بگیریم و قبلش در بازنگری قانون اساسی از ولایت مطلقه دفاع کنیم و بعدها گارد اصلاح‌طلبی ویژه بگیریم». این نغمه شوم جدایی از انقلاب و اسلام نه در سال 88 که از اواسط دهه 70 از سوی طیفی از همین جماعت افراط و تفریطی- اما قدرت‌محور- آغاز شده بود. وقتی جریان‌های ضد انقلاب و ضد اسلام دیدند در سال‌های پایانی دهه 70 هیچ اعتراضی از سوی اصلاح‌طلبان حاکم در قبال برخی حرمت‌شکنی‌ها و عقده‌گشایی‌ها علیه مقدسات اسلام صورت نمی‌گیرد، آنها نیز به میدان آمدند و نطفه ائتلاف شومی بسته شد که میزان انحطاط آن در 2 خیانت بزرگ 78 و 88 شبه‌اصلاح‌طلبان به نمایش درآمد. بیخود نبود یکی از اعضای فراری همین حلقه نفاق جدید- مجید محمدی- اواخر مهرماه 1388 در وبسایت فردا نوشت «اعضای جنبش سبز اهل ریاضت نیستند. می‌خواهند با شورت کوتاه و تاپ بیرون بیایند. می‌خواهند سینه بزنند و اگر هوس کردند، شرابی بنوشند. آنها در ملأ عام روزه‌خواری می‌کنند و نصر من الله و فتح قریب سر می‌دهند. در نماز جمعه با کفش و به صورتی مختلط پشت سر هاشمی نماز می‌خوانند و جای صلوات، سوت و کف می‌زنند»!!
البته این مهره فراری بی‌سر و پا (عضو حلقه کیان) مدتی بعد که فهمید با الواتی‌گری نمی‌شود با ملت مومن ایران درافتاد، به صراحت در همان وبسایت نوشت «اسلامگرایی جدی‌ترین مانع و مخاطره‌انگیزترین مشکل‌ها در برابر جنبش سبز است. ریشه‌های فرهنگی و اجتماعی اسلامگرایی که به تاسیس و تداوم جمهوری اسلامی منجر شدند، هنوز در جامعه ایران زنده‌اند. آنچه خطر جدی در برابر جنبش سبز است، نام جمهوری اسلامی نیست بلکه اسلامگرایی است. اسلامگرایی در ایران قوی است. در ضرورت جدی گرفتن اسلامگرایی و اهمیت آن همین بس که بیش از سه دهه حکومت را سر پا نگاه داشته است. این ایدئولوژی از نفس نیفتاده و بر زمین زدن و ضربه فنی کردن آن کاری است بس دشوار». در چنین شرایطی موضع دوست و دشمن انقلاب روشن بود. آشوبگران در همان آشوب‌ها بود که شعار دادند «انتخابات بهانه است- اصل نظام نشانه است» و پس از آن نیز با خط کشیدن روی نام مبارک اسلام در عبارت جمهوری اسلامی و حذف شعار «مرگ بر آمریکا و اسرائیل» معلوم کردند بغض چه چیزی را در دل دارند و ستاد لجستیک و اتاق فرماندهی‌شان کجاست. و بالاخره به جنگ امام حسین(ع) که رفتند و از سوی یکی از سران فتنه به عنوان «مردمان خداجو» لقب داده شدند، آشکار گردید تبارشان به کدام اردوگاه برمی‌گردد؛ حسین علیه‌السلام یا یزید علیه‌اللعنه؟
اگر این همه فرومایگی و انحطاط نبود، قصاب جنایتکاری مانند پل ولفوویتز (معاون وزارت دفاع دولت بوش) که از متهمان اصلی قتل عام میلیون‌ها شهروند عراقی و افغانی است، سوم تیر 88 اعلام نمی‌کرد «موسوی مرد بسیار شجاعی است و دارد مقاومت می‌کند. لازم است آمریکا با او تماس بگیرد. بهتر است او بداند می‌تواند یک خط ارتباطی مستقیم با ما داشته باشد... من این نگرانی را می‌فهمم که ما نباید به گونه‌ای عمل کنیم که مخالفان جمهوری اسلامی، انگ عوامل داخلی آمریکا را بخورند اما به نظر من آنها کاملا نشان داده‌اند که خواهان حمایت غرب هستند». دو روز بعد- پنجم تیر88- سایت وزارت خارجه اسرائیل لابد از چیزهایی خبر داشت که نوشت «آنها دنبال سرنگونی رژیم اسلامی هستند نه اعتراض به انتخابات یا ابطال آن. چه قدر دردناک و توهین‌آمیز که خواسته آنها را در حد ابطال انتخابات تقلیل می‌دهند. پایان مسیر این قطار، عبور از جمهوری اسلامی است. ای کاش آقای موسوی بتواند تا ایستگاه آخر که همانا سرنگونی است، همراه شود». و دقیقا به همین دلیل است که کنت تیمرمن رئیس تندروی بنیاد دفاع از دموکراسی در ایران ضمن مقاله‌ای در واشنگتن‌تایمز (4 خرداد 92) اعلام کرد «وزارت خارجه آمریکا در انتخابات سال 2009 ایران به بخش فارسی VOA دستور داده بود از میرحسین موسوی حمایت کند».
آیا عجیب نبود که آشوبگران میدانی خواستار حذف شعار مرگ بر آمریکا در روزهای 13 آبان و 16 آذر 88 شدند و به تعبیر حضرت امام برای منسی کردن و به فراموشی بردن این شعار، شعار مرگ بر روسیه سر دادند و یکی دو سال بعد، یکی از سران فتنه دست به انتحار ‌زد و با جعل برخی دروغ‌های شاخدار اعلام ‌کرد نامه‌ای سری در این باره به امام نوشته و امام هم موافق حذف شعار مرگ بر آمریکا بوده است؟! آیا فرزند همین چهره سیاسی آن گونه که برخی روزنامه‌نگاران اصلاح‌طلب فراری اذعان کرده‌اند در خارج کشور دنبال داغ کردن آتش تحریم‌های فلج کننده علیه ملت ایران- پس از شکست فتنه سبز در قیام الهی نهم دی 88- برای انتقام از ملت ایران نبوده و سراغ محافل آمریکایی دست‌اندرکار تحریم‌ها را نگرفته است؟
سران فتنه آن هنگام که به اختیار گفتند«ولایت فقیه جلوی دیکتاتوری و کودتا و انحراف در کشور را می‌گیرد»، علیه فتنه‌انگیزی‌های بعدی خود حکم پیشاپیش صادر کرده‌اند. همچنان که وقتی به اختیار اعلام می‌کردند آیت‌الله خامنه‌ای بر ما ولایت دارند و شرعا و قانونا باید اطاعت کنیم زیرا غیر از این حجت نداریم. اما وقتی بیماری فتنه در جانشان افتاد، با بیعت خودخواسته همان معامله را کردند که جناب زبیر و طلحه با امیر مومنان(ع) کردند. و البته آن که با حق گلاویز شود، گردنش شکسته می‌شود. (به گمانم زبیر بسیار مردتر از برخی از سران فتنه بود که سرانجام راه ندامت در پیش گرفت و اینها بر توسن کور لجاجت تا نهایت سقوط پیش رفتند).
این نوشته ناتمام می‌ماند اگر به نقش مخلصانه و حکیمانه ولی امر مسلمین در مهار هجوم سنگین جبهه استکبار اشاره نشود. یک سال پس از فتنه 88 (8 آذر 89) سایت ضد انقلابی روز آن‌لاین در مطلبی به قلم یکی از همکاران فراری نشریات اصلاح‌طلب (محمدرضا-ی) نوشت «چه مخالف و دشمن خونی رهبر جمهوری اسلامی و چه هوادار سینه‌چاک او و چه در این میانه نظری بینابینی داشته باشی، نمی‌توانی منکر توانایی‌ها و تیزهوشی‌ آیت‌الله خامنه‌ای شوی، حضور حداقل 40 ساله در سطوح بالای سیاست ایران، او را به رهبری سیاسی با اشرافی قابل قبول در حوزه‌های مختلف داخلی و خارجی تبدیل کرده است. همین تجربه گرانبها باعث شده تا او بتواند جایگزین چهره کاریزماتیک و به ظاهر بی‌جانشینی چون روح‌الله خمینی در مقام رهبری جمهوری اسلامی شود و نظام سیاسی به جای مانده از او را بیش از دو دهه حفظ کند».
این البته ثمره رفتار از سر «صبر و احتساب» مردان الهی است. «ان الذین آمنوا و عملوا الصالحات سیجعل لهم الرحمن وُدّا». یک سال پس از فروکش کردن شعله‌ فتنه، فرید زکریا تحلیلگر ارشد تایم و سی‌ان‌ان نوشت «بپسندیم یا نه، آیت‌الله خامنه‌ای محبوب‌ترین چهره در میان مردم ایران است».

محمد ایمانی

 


33110065 ساعت 3 تا 6 بعدازظهر
33916546 تمام ساعات شبانه‌روز
سامانه پیام کوتاه 30002323
* آیا کشور تا این حد تنزل پیدا کرده که هر بیگانه‌ای باید سرش را پایین بیندازد و با ورود به داخل کشور با هر کس که اراده کرد ملاقات و دیدار داشته باشد. این توجیهاتی که هم مجلسی‌ها و هم مسئولین وزارت خارجه می‌کنند این‌ها عذر بدتر از گناه است.
قاسمی از رودسر

* فتنه‌گران به حدی رها شده‌اند و نظارت و کنترلی روی آنها نیست که بیگانگان با وقاحت و گستاخی تمام به داخل کشور می‌آیند و جایزه به بعضی از آنها می‌دهند اگر بی‌توجهی شود چه بسا می‌خواهند مثل اوکراین پرچم آمریکای جنایتکار را روی دستشان بلند کنند! زهی خیال باطل، این ملت بر پیروی از امامشان شعار هیهات منا‌الذله سر می‌دهند و در مقابل آنان خواهند ایستاد.
2668---0912

* چگونه امکان دارد هیئت پارلمانی اروپا بدون هماهنگی از داخل (از سوی مجلس یا وزارت خارجه) بتوانند با چند نفر از فتنه‌گران در داخل سفارت یونان برنامه ملاقات داشته باشند. هم مجلس و هم وزارت خارجه مسئول هستند و باید پاسخ بدهند و هزینه کوتاهی خویش را بپردازند.
رحمانی

* علی‌رغم اینکه آقای هاشمی به غرب و آمریکایی‌ها ملاطفت نشان می‌دهد دیدیم که هیئت پارلمانی اروپا چگونه به ایشان آن هم در داخل کشورمان که ما میزبان هستیم گستاخی کرد. متاسفانه آن کس که باید عبرت بگیرد هنوز عبرت نگرفته است.
8847---0919

* ضمن تشکر از آیت‌الله لاریجانی ریاست محترم قوه قضائیه و همچنین آقایان نمایندگان محترم مجلس به خاطر موضع‌گیری شفاف در خصوص فتنه‌گران از رئيس محترم مجلس می‌خواهم با موضوع ملاقات هیئت پارلمانی اروپا با چند فتنه‌گر تدبیر جدی‌تری اتخاذ نماید.
نیک‌نام از قم

* آقای روحانی رئيس جمهور محترم با وعده بهبود معیشت مردم و پایین آوردن قیمت اجناس پای در صحنه انتخابات گذاشت و علت آن را هم مدیریت سوء دولت وقت اعلام کرد. پس چرا در دولت ایشان قیمت‌ها پایین که نیامده بالاتر هم رفته است؟
6784---0935

* آیا معنی و مفهوم اعتدال در این دولت در عرصه مسائل خارجی کوتاه آمدن در برابر غرب و در سیاست داخلی تغییر و جابه‌جایی اتوبوسی مدیران و مسئولین است؟ اکنون آنچه که نصیب مردم شده فقط افزایش روز به روز قیمت اکثر کالاهای مورد نیاز مردم می‌باشد.
9527---0913

* زنده‌باد کیهان و مدیر مسئول روزنامه که برای او دولت اصولگرا، اصلاح‌طلب و مدعی اعتدال فرقی نمی‌کند اشکال از هر دولتی که باشد نقد می‌کند و حقیقت را فدای مصلحت نمی‌کند.
1305---0910

* حضور آقازادگان متهم در مراسم‌های دولتی نوعی ریشخند زدن و توهین کردن به قانون و دولت است واقعاً مایه شرمساری خواهد بود اگر مسئولین از آقازاده‌ها حرف شنوی داشته باشند.
9689---0935

* آقای باهنر از نمایندگان مجلس گفته است اجازه نمی‌دهیم فتنه‌گران به پست‌های دولتی برگردند. به ایشان باید گفت آیا در این چند ماه خبر نداشتید در وزارتخانه‌ها به ویژه وزارت علوم چه می‌گذرد؟
3709---0936

* اگر چه ترکیه رابطه خودش را با کشور ما از سر گرفته و رفت‌و‌آمد مسئولین دو کشور با یکدیگر شروع شده ولی حق این است که مواضع صددرصد ضد‌سوری این کشور و حمایت آنان از تروریست‌های سلفی گوشزد شود تا مبادا در گرماگرم این روابط ما هم در ظلم‌ آنان شریک باشیم.
6263---0938

* وزارت امور خارجه و اعضای دستگاه دیپلماسی کشورمان باید در کار خود چشم و گوش بسته عمل نکنند. در هر حال ما با دشمنان زخم‌خورده‌ای رو‌به‌رو هستیم. تمام این وعده و وعیدهای آنان فریبی بیش نیست. نباید به گونه‌ای عمل کنند که در دام آنان بیفتیم و کاری از ما ساخته نباشد.
فاضل

* همسر جانبازم از ناحیه هر دو پا، دو گوش و همچنین از ناحیه سر درد می‌کشد. احتیاج به استخر با آب‌گرم دارد ولی چون 25 درصد بیشتر جانبازی ندارد از برخی خدمات محروم است چرا؟
9115---0938

* با توجه به زلزله‌خیز بودن تهران و عدم جابه جایی هوای آلوده آن و همچنین ترافیک کشنده‌ای که دارد باید گفت اقدام مجلس در تصویب کلیات طرح انتقال پایتخت از این کلان‌شهر به نقطه جدید کار درستی بوده فلذا باید حمایت بشود و این طرح به سرانجام معلومی برسد.
امیدی

* اگر دولت به مراکز و فروشگاه‌های محصولات فرهنگی مجوز فروش فیلم‌‌های مجاز داده پس چرا این فیلم‌ها در مغازه‌های سوپر محله‌ها و اماکن غیرمرتبط عرضه می‌شود؟
2470---0919

* ایجاد خط ویژه اتوبوسرانی در بزرگراه تازه راه‌اندازی شده امام علی(ع) هم باعث ترافیک شده و هم آمار تصادفات را افزایش داده است.
2220---0912

* آسفالت برخی خیابان‌های شهر خرم‌آباد وضعیت بسیار بدی پیدا کرده به طوری که در اکثر خیابان‌ها وکوچه‌های شهر تردد اتومبیل با مشکلات عدیده انجام می‌گیرد. مسئولین استان به وضع ظاهری این شهر برسند.
0104---0910

* شهرداری جدید پردیس این شهر جدید را مثل تهران به شمال و جنوب تقسیم‌بندی کرده است. در فاز4 این شهر جدید خیابان‌های 6 متری وجود دارد. اما شهرداری یک میلیارد و 900 میلیون تومان هزینه یک آب‌نما کرده است. حال آنکه می‌توان این هزینه را صرف ساخت مسجد و مدرسه کرد. چرا در حالی که فاز 4 این شهر از کمترین امکانات برخوردار است، پول‌های میلیاردی صرف کارهای اضافه و بیهوده می‌شود؟!
یکی از اهالی

* از شهرداری منطقه 10 کرج درخواست می‌شود نسبت به احداث پل هوایی روی جاده شهریار- کرج در خیابان اهری اقدام نماید.
ایوبی

پاسخ شرکت گاز استان مازندران
در پاسخ به مطلب مندرج در کیهان چهارشنبه مورخ 20 آذر 92 به اطلاع می‌رساند: طی بررسی‌های به عمل آمده مشخص شده، چنین مبلغی از هیچ یک از شهروندان مشترک گاز شهری بابت تعویض کنتور طبق دستورالعمل شرکت ملی گاز ایران گرفته نخواهد شد، به عبارتی اخذ هرگونه وجه نقد از سوی شرکت گاز جهت تعویض کنتور منوط به گزارش واحد ابزار دقیق جهت تست کنتور مبنی بر دستکاری و یا خرابی عمدی از سوی مشترک به روی کنتور می‌باشد. مشترک مورد نظر می‌تواند برای بررسی بیشتر به این اداره مراجعه بکند.

پاسخ وزارت راه و شهرسازی
در پاسخ به پیام مردمی مندرج در کیهان مورخ 92/9/17 در خصوص نیروهای شرکتی فرودگاه‌ گرگان مطابق با ماده 23 قانون مطبوعات و خبرگزاری‌ها به آگاهی می‌رساند: همه نیروهای شرکتی فرودگاه گرگان طبق مصوبه شماره 213471/ت 47643 مورخ 90/11/8 هیئت محترم وزیران از تاریخ 91/3/1 به صورت قراردادی مشغول به کار بوده و این فرودگاه هیچ قراردادی با پیمانکاران بخش خصوصی جهت تامین نیروی کارگری منعقد ننموده است.

پاسخ نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران
در پاسخ به مطلب مندرج در روزنامه مورخه 92/9/17 در مورد انتقاد نسبت به تردد وسایل نقلیه سه چرخ اعلام می‌گردد با توجه به اینکه به استناد ماده 2 آیین‌نامه راهور ماموران راهنمایی و رانندگی مکلف به جلوگیری از تردد وسایل نقلیه فاقد پلاک تا انجام شماره‌گذاری می‌باشند همچنین برابر تبصره 2 ماده مذکور انجام شماره‌گذاری هر وسیله را منوط به احراز استانداردهای ایمنی و زیست محیطی برشمرده است، لذا موتورسیکلت‌های سه چرخ و چهار چرخ به دلیل فقدان استانداردهای لازم مورد تایید سازمان‌های ذیصلاح نبوده و شماره‌گذاری نمی‌گردند. لذا تردد اینگونه وسایل نقلیه در معابر عمومی فاقد وجاهت قانونی می‌باشد و پلیس راهور تهران بزرگ در اجرای وظایف محوله از تردد آنها ممانعت به عمل می‌آورد که آمار عملکرد اقدامات صورت گرفته مبین این امر می‌باشد.

 


گفت: آقای زیباکلام گفته است؛ مگر آمریکا چه بدی کرده است که با آن دشمنی می‌کنیم!؟
گفتم: کاش فقط به یک نمونه از اقدامات آمریکا اشاره می‌کرد که دشمنی و کینه‌توزی علیه ملت ایران و قتل و غارت مردم این مرز و بوم نبوده است!
گفت: خود مقامات آمریکایی اعتراف می‌کنند که تاکنون علیه ایران اسلامی و مردم آن دشمنی‌های فراوانی داشته‌اند و هنوز هم این کینه‌توزی‌ها ادامه دارد.
گفتم: نوچه یکی از خان‌ها ادعا می‌کرد که ارباب او هر شب به آسمان‌ها سفر می‌کند. مردم که از این دروغ شاخدار عصبانی شده بودند نزد خان رفتند و گفتند؛ این چه دروغ بزرگی است که بافته‌ای؟ و خان گفت؛ من هرگز چنین ادعایی نکرده‌ام و فلانی دروغ می‌گوید. مردم به نوچه گفتند؛ اربابت که می‌گوید چنین ادعایی دروغ است و نوچه گفت؛ خان غلط کرده و به گور پدرش خندیده! مرتیکه خودش حالیش نیست که شب‌ها چه غلطی می‌کند!

 


رئیس‌جمهور در جمع شورای معاونین و مدیران کل استان‌های وزارت آموزش و پرورش خواستار تدارک بسترهای مناسب برای امکان نقد سالم و سازنده در کلاس‌های درس شد.
حجت‌الاسلام حسن روحانی روز پنج‌شنبه در جمع مسئولان و مدیران رده وزارتی و استانی وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: معلمی تنها یک شغل نیست، بلکه یک وظیفه بزرگ دینی، ملی و انقلابی است تا نسل آینده کشور، نسلی مشارکت‌جو، پاسخ‌گو و اخلاقی بار بیاید.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تهیه پیش‌نویس حقوق شهروندی از سوی دولت و مطالبات روزافزون مردم در این خصوص گفت: دانش‌آموزان ما باید بتوانند ضمن شناخت حقوق خود در جامعه از آن دفاع کنند و لازمه این امر ایجاد بسترهای مناسب برای آشنایی آن‌ها به حقوق شهروندی و امکان نقد سالم و سازنده در کلاس‌های درس است.
رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی ضمن پیشنهاد تدریس مسائل مرتبط با حقوق شهروندی در مدارس کشور گفت: دانش‌آموزان باید حقوق سیاسی و نقش‌شان در اداره،‌ مالکیت و آینده کشور را بشناسند و نحوه مناسبات میان دولت و مردم را کاملا لمس و درک کنند. رئیس‌جمهور همچنین لزوم ترویج فضای نقادی در مدارس و پرهیز از مطیع ‌بار آوردن دانش‌آموزان را یادآور شد و گفت: اگر امروز فرزندان ما مطیع شدند و حق ابراز نقد نیافتند، ممکن است در سپهر اجتماعی، اقتصادی و سیاسی جامعه منحرف شوند.
دکتر روحانی در بخش دیگری از سخنان خود خطاب به وزیر و معاونین وزارت آموزش و پرورش ضمن تاکید بر نقش مکمل و ضرورت همسویی خانواده و نهاد آموزش و پرورش گفت: دعوت اولیا برای جلسات انجمن اولیاء و مربیان و نشست‌های خانواده و مدرسه نباید به نحوی باشد که اولیاء از این جلسات برداشت دریافت کمک مالی برای مدارس بکنند.
وی تصریح کرد: این موضوع یک مسئله فرعی است و مهم نیست و اینگونه نشست‌ها نباید تشریفاتی و صرفا با موضوع کمک اقتصادی به مدارس برگزار شود.
رئیس‌جمهور با اشاره به افزایش قابل توجه بودجه آموزش و پرورش کشور در سال 93 با وجود مشکلات اقتصادی موجود اظهار امیدواری کرد که با توجه به اهتمام ویژه دولت به موضوع آموزش و پرورش و رفع تنگناها برای سال‌های آتی، بودجه قابل توجهی در اختیار این وزارتخانه قرار بگیرد.
پیش از سخنان رئیس‌جمهور، علی‌اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش، اهتمام ویژه رئیس‌جمهور به موضوع تعلیم و تربیت و مسائل جامعه فرهنگی کشور را خاطرنشان ساخت و با اشاره به شناسایی و اولویت‌بندی چالش‌های این وزارتخانه در 4 ماهه گذشته هدف از این گردهمایی را اعلام سیاست‌های آموزش و پرورش در سال 93 دانست.

 


رئیس سازمان انرژي اتمی کشورمان گفت: در حال حاضر حدود 7 تن اورانیوم غنی شده تا 5 درصد داریم و اگر از این مقدار در طول 6 ماه بیشتر تولید کنیم اکسید خواهد شد و ذخایر قبلی اکسید نمی‌شود.
دکتر علی‌اکبر صالحی درباره برخی انتقادها در چارچوب توافق ژنو مبنی بر این‌که تولید اورانیوم تا غنای 5 درصد قرار است متوقف شود، تصریح کرد: از زمان اجرای توافق ژنو و پس از راه‌اندازی واحد تبدیل در اصفهان، هر چه قدر اورانیوم تا غنای 5 درصد تولید کنیم، باید به اکسید اورانیوم تبدیل شود.
وی گفت: در حال حاضر حدود 7 تن UF6 غنی شده تا 5 درصد تولیدکرده‌ایم و هر چه از این مقدار در طول شش ماه مورد توافق بیشتر تولید کنیم، باید به اکسید اورانیوم تبدیل شود، یعنی به میزان ذخایر UF6 قبلی‌مان چیزی اضافه نخواهد شد، نه این‌که ذخایر قبلی را به اکسید اورانیوم تبدیل کنیم.
صالحی تاکید کرد:‌ ما غنی‌سازی 20 درصدی را حق خود می‌دانیم که در خاک خود آن را به هر میزان، سطح و شیوه‌ای که به لحاظ اقتصادی توجیه‌پذیر باشد، انجام دهیم.
معاون رئيس جمهور گفت: در حال حاضر نیاز کشور برای تولید اورانیوم تا غنای 5 درصد برای رآکتور اتمی بوشهر است. راکتور بوشهر در سال به 30 تن اورانیوم 5 درصد احتیاج دارد و ما الان فقط 7 تن داریم.
وی ادامه داد: بیش از دو سال است که نیروگاه بوشهر در حال تولید برق و انرژي است، اما متاسفانه هنوز برخی‌ها فکر می‌کنند که نیروگاه تولید برق نمی‌کند. در دوره جدید مسئولیتم در سازمان انرژی اتمی، نیروگاه به بهره‌بردار ایرانی تحویل داده شد و در سه، چهار ماهه اخیر، بیش از یک میلیارد و نیم کیلو وات ساعت برق تولید شده است.
صالحی با اشاره به قول رئيس‌جمهور برای اختصاص بودجه ساخت دومین رآکتور اتمی در بوشهر و تحقق این مسئله در لایحه بودجه گفت: آقای روحانی قول داده‌اند و در بوشهر هم این مسئله را بیان کرده‌اند که مبلغ قابل توجهی را برای ساخت نیروگاه جدید اتمی در بوشهر در سال 93 اختصاص داده‌اند. مذاکرات ما با روس‌ها برای رسیدن به یک قرارداد در این زمینه همچنان ادامه داد و پس از توافق شاهد کلنگ‌زنی این نیروگاه جدید خواهیم بود.
وی در پاسخ به این پرسش که تکنولوژی نیروگاهی روس‌ها بسیار عقب‌تر از تکنولوژی غربی است چرا باید دومین نیروگاه اتمی کشور به روس‌ها واگذار شود؟ گفت‌: ما معتقدیم تکنولوژی روس‌ها الان یکی از بهترین‌های تکنولوژی‌هاست و آنها بازار بسیار خوبی در دنیا در اختیار دارند. در حال حاضر در چین، هند، ترکیه و اروپای شرقی در حال ساخت نیروگاه هستند.
وی که از خبرگزاری ایسنا بازدید کرده بود، همچنین از دستیابی متخصصان سازمان انرژی اتمی به شیوه جدیدی از تولید مولیبدن خبر داد و گفت: در این شیوه جدید با استفاده از صفحات سوختی که برای استفاده در رآکتور تهران تست می‌شوند ولی تست‌‌ آنها موفق نیست استفاده می‌کنیم. در این شیوه صفحات سوختی که از رده خارج می‌شوند دور ریخته نشده و یا بلا استفاده نمی‌ماند و ما از آنها برای تولید مولیبدن استفاده می‌کنیم. این شیوه در کشورهای معدودی به کار گرفته شده است.

توضیحات درباره بیانیه مشترک ایران و آژانس
روابط عمومی و اطلاع‌رسانی سازمان انرژی اتمی ایران در پاسخ به مقاله‌ای با عنوان «ضرورت فهم حقوقی از تعهدات هسته‌ای، «دسترسی هدایت شده» بازرسی است یا بازدید» که سوم دی ماه جاری در یکی از سایت‌های خبری منتشر شده است، توضیحاتی را با توجه به نظر کارشناسان امر متنشر کرد.
در بخشی از این توضیح آمده است: همان‌گونه که مسئولین سازمان انرژی اتمی ایران و وزارت خارجه پیشتر اعلام نموده‌اند اجازه بازدید از کارخانه آب سنگین اراک حسب درخواست اولیه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی داده شده است و با امضای بیانیه مشترک میان سازمان و آژانس که در بند دوم ضمیمه آن با اشاره به هدف بازدید به شرح زیر آمده، رسمیت یافته است.
«تامین اطلاعات مرتبط مورد توافق طرفین و دسترسی مدیریت شده به کارخانه تولید آب سنگین».
ملاحظه می‌شود که خود آژانس از واژه بازرسی استفاده نکرده ما نیز تعمداً عبارت بازرسی را برای پرهیز از برخی سوءتفاهمات به کار نبرده‌ایم. دسترسی براساس توافق طرفین در قالب بازدید هم‌اکنون انجام گردیده است.

ساخت نسل جدید سانتریفیوژها در ایران
رئیس سازمان انرژی اتمی با اشاره به اینکه 19 هزار سانتریفیوژ در کشور وجود دارد، افزود: نسل جدید سانتریفیوژها در حال ساخت است اما تا قبل از اینکه به تولید انبوه برسند باید تمام تست‌ها را روی آنها انجام داد.
به گزارش ایرنا، «علی‌اکبر صالحی» روز پنجشنبه در حاشیه اختتامیه کنفرانس دو‌سالانه تخصصی چرخه سوخت و مواد هسته‌ای ایران در اصفهان افزود: امروز با غرور و افتخار می‌توان گفت: جمهوری اسلامی ایران در امر چرخه سوخت جزو کشورهایی است که قابلیت انجام تمام حلقه‌های سوخت از اکتشاف تا تبدیل کانه‌آرایی و تولید سوخت اورانیوم را دارد.
وی گفت:‌ در شرایط کنونی با توجه به دستاوردهای چشمگیر ایران، اساس کار بر کیفیت است و باید بهره‌وری و تولید را افزایش داد و هزینه‌ها را پایین آورد.
رئیس سازمان انرژی اتمی همچنین از احداث بیمارستان فوق تخصصی با برخورداری از تمامی تجهیزات مدرن امروزی برای مداوای بیماری‌های صعب‌العلاج بخصوص سرطان در کشور خبر داد و افزود: مقدمات ساخت بیمارستان با مشارکت بخش خصوصی انجام شده و پیش‌بینی می‌شود تا پنج سال آینده به بهره‌برداری برسد. نخستین کنفرانس دو سالانه تخصصی چرخه سوخت و مواد هسته‌ای ایران پس از دو روز برگزاری پنج‌شنبه در اصفهان پایان یافت.
از 360 مقاله پذیرفته شده در این کنفرانس، 60 مقاله بصورت سخنرانی و بقیه بصورت پوستر ارائه شد.

 


تحلیلگر رادیو فردا ارگان رسمی سازمان سیا، مخالفت آمریکا با دعوت ایران به کنفرانس ژنو 2 را پایان ماه عسل کوتاه پس از توافق اتمی ژنو توصیف کرد.
رضا تقی‌زاده دراین‌باره نوشت: اعلام مخالفت قطعی آمریکا با حضور ایران در کنفرانس موسوم به ژنو2، که قرار است روز 22 ماه ژانویه در حومه شهر ژنو برگزار شود، اولین نشانه جدی از رو به پایان نهادن ماه عسل کوتاهی است که پس از اعلام توافق اتمی 24 ماه نوامبر در مناسبات تهران - واشنگتن شکل گرفت.
وی با بیان اینکه دولت علی‌رغم ابراز مخالفت‌ها و نارضایتی‌های داخلی، با وصلت موقت با شیطان بزرگ کنار آمد، می‌نویسد: پس از اعلام توافق موقت، ایران تعریف جداگانه‌ای از آنچه حق ایران برای غنی‌سازی نامحدود اورانیوم می‌خواند ارایه داد. در نقطه مقابل، وزیر خارجه آمریکا که در کنار خانم اشتون و آقای ظریف یکی از سه معمار اصلی توافق ژنو بشمار می‌رود، به اسرائیل و همسایگان ایران اطمینان خاطر داد که مراکز حساس اتمی ایران که موجب نگرانی فوری‌تر آنها است، (فردو و راکتور آب سنگین اراک) تعطیل و در قرارداد نهایی، به گونه‌ای بدون بازگشت، دندان اتمی ایران کشیده خواهد شد. از انتهای ماه نوامبر تا امروز که چهار هفته از امضاء توافق موقت گذشته، نه تنها هیچیک از تلاشها برای قطعیت دادن به مفاد و اجرایی ساختن آن به نتیجه نرسیده که در اظهارات خوشبین‌ترین نماینده ایران، جواد ظریف، شان توافق به تفاهم نزول مقام پیدا کرده که بی‌تردید نشانه عقب‌نشینی از خوشبینی‌های زود هنگام و اولیه است.
تقی‌زاده در این تحلیل که از سوی روزنت منتشر شده، با بیان اینکه دولت روحانی تمام تخم‌مرغ‌های دیپلماسی خود را در سبد تفاهم اتمی با آمریکا گذاشت و امیدوار بود از این طریق در کنفرانس سوریه (ژنو 2) شرکت کند، می‌نویسد: اما با مشخص شدن نشانه‌های عقبگرد در مسئله هسته‌ای انتقادها از سوی سیاستمداران مختلف شروع شد و وزیر خارجه در یک عقب‌نشینی آشکار از مواضع چهار هفته گذشته خود، با حضور در دانشگاه تهران به جمع منتقدین داخلی پیوست و همزمان با حسین شریعتمداری - مدیرمسئول کیهان، مدعی شد که در ژنو تعهدی نپذیرفته و «تفاهم موقت» قابل ابطال است.
تحلیل‌گر رادیو فردا ماجرای ژنو 2 و مخالفت با حضور ایران را اولین ضربه سیاسی و تاوان چانه‌زنی‌های اتمی ایران با آمریکا توصیف کرد.
شایان ذکر است به اذعان بسیاری از تحلیل‌گران نشست ژنو 2 بدون حضور ایران قادر به حل بحران سوریه نخواهد بود و از این جهت، ایران در این ماجرا دست برتر را دارد. اما آنچه در این میان اهمیت دارد رویکرد تقابلی و مخالف‌خوانانه رژیم آمریکاست و این در حالی است که جریان رسانه‌ای مزد بگیر دشمن به ویژه طی 7-8 ماه اخیر اصرار داشت ثابت کند رویکرد دولت آمریکا عوض شده و دولت اوباما درصدد آشتی و گسترش همکاری‌های مشترک با ایران است.

 


سایت «سلام نو» از قول «دیوید ایگنیشس» خبرنگار و ستون‌نویس معروف روزنامه واشنگتن‌پست نوشته است «از شریعتمداری پرسیدم آیا روحانی را باید اعدام کرد؟! و او در پاسخ لبخندی زد و گفت؛ ما به ادب معتقدیم».
سایت مدعی اصلاحات «سلام نو» در حالی تیتر فوق را برای خبر خود برگزیده و با ذوق‌زدگی کودکانه منتشر کرده است که واژه «HUNG UP» به معنی قطع کردن تماس تلفنی و بر زمین گذاشتن گوشی است. و ظاهرا مترجم باسواد! سلام نو مفهوم این واژه را با HANG UP که به معنی دار‌زدن و اعدام کردن است، اشتباه گرفته است. البته برخی از مراجعه‌کنندگان به سایت مزبور، این اشتباه فاحش را گوشزد کرده‌اند و حتی در نظریات ارائه شده خود (کامنت) مدیران سایت را به خاطر این کینه‌توزی کور علیه کیهان به شدت سرزنش هم کرده‌اند ولی مدیران سایت که مانند بزرگترهای خود، «دانستن را حق مردم» می‌دانند! نه فقط به خاطر این تحریف آشکار پوزش نخواسته‌اند بلکه درباره آن سکوت کرده و خبر دروغ را کماکان روی خروجی سایت قرار داده‌اند. که البته از فتنه‌گران کمترین توقع صداقت نیز ساده‌لوحانه است. مخصوصا وقتی پادوها دستور را از مرکز دریافت کرده باشند!
گفتنی است خبرنگار واشنگتن‌پست به مدیر مسئول کیهان گفته بود شما با مکالمه تلفنی روحانی و اوباما مخالف بودید. آیا به نظر شما آقای روحانی باید با شنیدن صدای اوباما گوشی را زمین می‌گذاشت و تماس را قطع می‌کرد- HUNG UP- و شریعتمداری در پاسخ گفته بود؛ «ما مسلمانان اهل ادب و احترام هستیم ولی آن مکالمه یک ترفند سیاسی بود» و توضیح داده بود «هنوز آقای روحانی نیویورک را ترک نکرده بود که خانم سوزان رایس در مصاحبه‌ای گفت؛ تقاضای تماس از سوی رئیس جمهور ایران بوده است که آقای روحانی گفته او را تکذیب کرد و اعلام کرد اوباما درخواست تماس تلفنی کرده بود. بنابراین اگر این مکالمه یک ترفند سیاسی نبود چرا باید بلافاصله آمریکایی‌ها اعلام کنند که تماس از سوی دکتر روحانی بوده است؟» مدیر مسئول کیهان در ادامه- نوار مصاحبه موجود است- گفته بود؛ «اوباما چند ساعت بعد اعلام کرد که تحریم‌ها ایران را به پای میز مذاکره کشانده است و مکالمه تلفنی با رئیس جمهور کشورمان را در همین راستا ارزیابی کرده بود. بنابراین ملاحظه می‌کنید که آمریکا از این مکالمه در پی سوءاستفاده سیاسی بوده است و بر خلاف آنچه که شما مطرح می‌کنید، مسئله دوستی و روابط حسنه در آن جایی نداشته است».

 


موضع مشاور رئیس‌جمهور که متضمن عذرخواهی و قبول مسئولیت از سوی موسوی و کروبی برای خاتمه حصر است، با مخالفت‌ها و واکنش‌های حامیان فتنه مواجه شد.
حسام‌الدین آشنا در مصاحبه‌ای گفته است: اگر تصور شما این باشد که آقای موسوی مظلومی است که تحت حصر است، یک‌جور راهبرد می‌طلبد، و اگر تصور این باشد که او از باب رافت اسلامی در خانه‌اش حصر شده، یک جور دیگر درباره موضوع فکر می‌کنید. بین این دو فاصله زیادی است که تا وجه مشترکی میان نگاه مظلوم و ظالم‌بین پیدا نکنید و یک مصالحه اتفاق نیفتد، همیشه سوال باقی خواهد ماند.»
وی افزوده بود: همه جوانب را که شما حل کنید باز یک جانب باقی می‌ماند و آن کسی است که تحت حصر است. او باید تصمیماتی بگیرد. اگر او نتواند و یا نخواهد تصمیم بگیرد، کار برای همگان دشوار می‌شود.
حسام‌الدین آشنا همچنین به موضوع حصر خانگی منتظری اشاره کرده و گفته که این حصر زمانی شکسته شد که خود آقای منتظری «قبول مسئولیت» کرد.
رئیس‌جمهور آخرین بار در سال 89 و پس از فتنه 25 بهمن، این حرکت را حرکتی ضد انقلابی که باعث بهره‌برداری آمریکا و اسرائیل شد معرفی کرده و خواستار برخورد قوه قضائیه شده بود.
اظهارات مشاور رئیس‌ با اعتراض‌هایی از سوی حامیان فتنه سبز مواجه شده به نحوی که حسین - د سازنده کلیپ نو سفر در فیس‌بوک از این مطالب عذرخواهی و ابراز ناخرسندی کرده و به کنایه نوشته؛ « راستش حالا و با تفاسیر اینجورکی، توقع پیگیری رفع حصر آن هم با این رفقای آشنا و ناآشنایی که ما داریم، حرف مفت است».
گفتنی است پسر آقای منتظری نیز از اظهارات حسام‌الدین آشنا که مضمون رأفت اسلامی را پیش کشیده، شاکی شده است.

 


آغاز چهارمین سال اجرای برنامه هدفمند کردن یارانه‌ها بهانه‌ای شده است تا رسانه‌های ضد انقلاب و معاند با نظام جمهوری اسلامی «هدفمندی یارانه‌ها» را نشانه رفته و با بازتاب جهت‌دار برخی انتقادات نسبت به چگونگی و روش هدفمندی یارانه‌ها، اصل هدفمندی را مورد خدشه قرار بدهند.
از جمله رادیو فردا (وابسته به سازمان سیا) هدفمندی یارانه‌ها را «ماشین قراضه دولت یازدهم»! نامیده و با برجسته کردن یکطرفه انتقادات درباره هدفمندی یارانه‌ها از قول مسعود نیلی مشاور اقتصادی حسن روحانی نوشت: آقای نیلی با ذکر مثالی «وضعیت فعلی را به ماشینی تشبیه کرده که به نوشته او «بد نگهداری شده است؛ این ماشین که راننده‌اش با شجاعت زیاد آن را جلو می‌برده و حتی روی دو چرخ هم بلند می‌کرده است، اکنون به دیوار خورده است؛ این ماشین الان راننده‌اش عوض شده است ولی قراضه است! حال به این ماشین قراضه گفته‌اند باید یک بیمار اورژانسی را به بیمارستان برسانی!»
او در ادامه یادداشت خود تاکید می‌کند که «سازمان برنامه‌ و بودجه در بهترین حالت، سال 96 به قابلیت‌های لازم می‌رسد. ولی اصلی‌ترین مسائل کشور در فاصله سال‌های 93 تا 96 اتفاق خواهد افتاد که ما احتیاج به فکر و توان و قابلیت و این سازمان داریم.»
او سپس پرسش‌هایی را به این ترتیب مطرح کرده که «آیا این ماشین را می‌شود کنار گذاشت و این مریض را به یک دوچرخه‌سوار داد تا به بیمارستان برساند؟ یا این‌که این ماشین را تعمیر کرد و تا هر جا که رسیدیم، بیمار را برسانیم؟ یا این که آیا می شود در حین این که ماشین را در حین اشکالات فنی جلو ببریم و حین حرکت تعمیر کنیم؟»
نیلی در بخش دیگری از یادداشت خود تصریح کرده است «قبل از این‌که بخواهیم به مسائل اداری سازمان برنامه بپردازیم، اول باید به این مسئله بپردازیم که اولاً تصویر ما از آینده سازمان برنامه چیست و نقشه راه آن چقدر است تا یک سازمان با حداقلی از قابلیت‌ها ایجاد بشود؟»
او در پایان می‌نویسد:‌ «البته در میان کارشناسان امر اتفاق نظر وجود دارد که این بازسازی کاری نیست که در یک سال و دو سال انجام شود و باید اندیشید که در این فاصله برای پرداختن به مسائل کشور چکار باید کنیم تا بتوانیم به نتیجه برسیم؟»
درباره این شیوه انتقاد به هدفمندی یارانه‌ها باید گفت؛ اولاً بر فرض اشکالاتی به اجرای قانون هدفمندی باشد، سؤال این است که برنامه دولت یازدهم که قرار بود در 100 روز گشایش اقتصادی ایجاد کند شامل رفع برخی اشکالات هدفمندی نشده است؟ مگر قرار نبود «کلید» دولت همه قفل‌ها را باز کند چه شده است که فقط یاس و ناامیدی و «ما نمی توانیم» به افکار عمومی پمپاژ می‌شود. ثانیاً؛ آیا قراضه نامیدن هدفمندی یارانه‌ها آن هم بدون استدلال منطقی، بر مبنای قاموس «اعتدال» است یا افراط در انتقاد؟ خاطرنشان می‌شود یکی دیگر از مشاوران رئیس جمهور- حسام الدین آشنا- نیز اخیراً هدفمندی یارانه‌ها را به «میدان مین»! تعبیر کرده بود.
گفتنی است؛ هدفمندی یارانه‌ها قانون مصوب مجلس و مورد تایید شورای نگهبان است.

 


زیباکلام در مناظره با علی غلامی عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق(ع) در موضوع «رابطه با آمریکا» یک بار دیگر نقش وکیل مدافع شیطان بزرگ را بازی کرد!
زیباکلام که گویا جای گرگ و میش را در رابطه آمریکا و ایران اشتباه گرفته، در اظهاراتی مدعی شد: در این 35 سال گذشته یکسری مطالب به آمریکا نسبت داده شده است که بخشی از آنها درست، بخشی تحریف و بخشی دروغ است. ما چرا عنوان نمی‌کنیم که ما چه کردیم که آمریکا در قبال آن با ما چنین رفتاری می‌کند!
وی حمایت آمریکایی‌ها از رژیم صدام در جنگ هشت ساله و جنایاتی مانند استفاده از سلاح شیمیایی با حمایت آمریکا علیه ایران را دروغ خواند و گفت: من روزی معتقد بودم که آمریکاستیزی درست است چرا که مبارزه با امپریالیسم را در اولویت می‌دانستم اما امروزه ذهنم بازتر شده است و اصول دیگری برای من ارزشمند است!
زیباکلام گفت: مهمتر از مبارزه با غرب و شرق برگزاری انتخابات آزاد، تامین حقوق شهروندی و آزادی مطبوعات است. بنده معتقدم اینها مهمتر از آمریکاستیزی است. مهمتر از مبارزه با آمریکا حاکمیت قانون است تا حقوق معترضین پایمال نشود.
وی توضیح نداد که مخالفت با استکبار و ایستادگی در برابر زورگویی‌های شیطان بزرگ، چه تعارضی با حقوق شهروندی و انتخابات آزاد و آزادی مطبوعات و ... دارد؟!
زیباکلام در ادامه سخنان خود دشمنی با آمریکا را علت همه مشکلات و موانع کشور دانست و گفت: 20 میلیارد دلار که قطر از حوزه گازی مشترک با ما برداشت کرده بدین معنی است که منافع ملی ما به یغما رفته است و این از ضررهای آمریکاستیزی است. حال کسانی که احمدی‌نژاد را معجزه هزاره سوم عنوان می‌کردند مشکلات کنونی کشور را سوءمدیریت می‌دانند و نه تحریم و دشمنی با آمریکا، اما بنده می‌گویم علت اصلی مشکلات آمریکاستیزی است.
زیباکلام پس از آنکه مدعی شد از آمریکا و سیاست‌هایش دفاع نمی‌کند(!!)، نسخه دست برداشتن از ایدئولوژی را برای جمهوری اسلامی پیچید و گفت: مسئولان ما معتقدند که یک نبرد تاریخی بعد از انقلاب اسلامی به وقوع پیوسته که جمهوری اسلامی نیز پرچمدار این نبرد تاریخی است و باید بگویم که با این دیدگاه هیچگاه ما نمی‌توانیم با آمریکا آنگونه که باید رابطه داشته باشیم. در این قضیه جزئیات مهم نیست بلکه مسئله نگاه کلان است و آن ایدئولوژی ما با آمریکاست که یک تضاد غیرقابل حل است.
وی در خاتمه در اظهارنظری مضحک، آمریکاستیزی را در بلندمدت مخالف و متعارض با آرمان‌های امام(ره) دانست و گفت: آیت‌الله هاشمی تلاش می‌کرد در زمان ریاست جمهوری‌اش تنش‌زدایی را با غرب و آمریکا انجام دهد اما در این حوزه نتوانست اما توانست با عربستان رابطه خوبی برقرار کند.

 


صفحه (10)


صفحه (3)


صفحه (2)

     


(صفحه(6(صفحه(7(صفحه(8(صفحه(11(صفحه(5(صفحه(12(صفحه(9(صفحه(4(صفحه (2.3.10