(صفحه(12(صفحه(10(صفحه(6(صفحه(9(صفحه(7(صفحه(8(صفحه(15(صفحه(11(صفحه(5(صفحه(16(صفحه(13(صفحه(4(صفحه (2.3.14


سه شنبه 28 دی 1389- شماره 19843

آب، مهريه بانوي اول اسلام بود
قائم مقام سازمان اوقاف و امور خيريه: سالانه آستانه 2 هزار امامزاده در كشور بازسازي مي شود
نمازشكر درپي نزول باران در طبس
استاندار قزوين: حسينيه قزويني ها در كربلا احداث مي شود
بازديد گردشگران داخلي و خارجي از برج قابوس
نماينده مردم همدان و فامنين درمجلس: بنياد نخبگان استان همدان راه اندازي مي شود
مردم جزيره كيش خواستار رسيدگي سريع به پرونده زمين خواري شدند
مديرعامل سازمان اتوبوسراني شهرستان: خط اتوبوس هاي تندرو در كرج راه اندازي مي شود
محفل انس با قرآن با حضور استاد«نعينع» در نيشابور برگزار شد
ساخت خشت 4متري ممهور به نام مبارك امام علي (ع) در شاهرود
حضور تيم فوق تخصصي پزشكان درشهرستان فريدونكنار
مشكل جمع آوري زباله در شوشتر
منطقه ويژه اقتصادي ميبد مصوب شد
استاندار: همه دستگاه هاي مازندران در موضوع زباله هاي عفوني مسئولند
كسبه بازار اهواز خواستار منع خريد كالا از دفاتر پايتخت شدند
عضو مجلس خبرگان رهبري: تمام شهرهاي خوزستان حوزه علميه دارند



آب، مهريه بانوي اول اسلام بود

ارزش آب در دين مقدس اسلام از جايگاه رفيع و ارزشمندي برخوردار است. اين مايع حيات و مظهر پاكي داراي فوائد فراوان بهداشتي و جزء بي خطرترين نوشيدنيهاي سالم طبيعت است. آب آن قدر داراي قداست مي باشد كه جزء كابين و مهريه فاطمه(س) دخت پيامبراكرم(ص) مي باشد و فرهنگ سلام بر حسين(ع) و لعنت بر يزيد بعد از نوشيدن آب به خصوص در گرماي تابستان ساليان سال در زبان ايرانيان مي چرخد.
باتوجه به تمام ارزشمندي كاربردي معنوي و اقتصادي اين عنصر گرانقدر خدادادي متأسفانه عده اي لجوج از برخورداري آن به هم استانيهاي روستانشين خودداري مي كنند. روستاهاي نقيب كلا، ديودشت، تراجيكلا از توابع مركزي بابل و روستاي واكيكلا از توابع قائم شهر كه فاصله بسيار نزديك باهم دارند متأسفانه جزء دو شهرستاني هستند كه قرباني اين مسئله شده اند.
اين چهار روستا كه فاقد آب آشاميدني سالم بودند در سال 87 و 88 با پيگيري هاي متعدد مسئولان و يا براي كارشناسي اداره كل آب و فاضلاب روستاي مازندران و هماهنگي ادارات آب و فاضلاب بابل و قائم شهر به دليل نزديكي سه روستاي فوق الذكر و روستاي واكيكلا از توابع قائم شهر با صرف هزينه سنگين يك حلقه چاه عميق و ساخت منبع ذخيره زميني و هوائي و شبكه گزاري آغاز شد كه از آن تاريخ تاكنون با مانع تراشي يكي از نمايندگان مجلس در قائم شهر كه مي گويد طرح روستاي واكيكلا چون در حوزه قائم شهر است، سه روستاي فوق را از نعمت آب آشاميدني بي بهره گذاشته است.
براستي پاسخ لبان تشنه ساكنان روستاي نقيب كلا، ديودشت و تراجيكلا را در تابستان چه كسي مي دهد؟ پاسخگويي اهالي روستاي فوق به دليل بيماريهاي ناشي از استفاده آب آشاميدني ناسالم و غيربهداشتي را چه كسي خواهد داد؟ و در نهايت ايجاد تنش و تشنج ناشي از عدم اجراي طرح را كه امكان دارد هر لحظه بوقوع بپيوندد چه كسي خواهد داد؟
فراموش نكنيم كه آب عنصر مقدسي است و عنصر مقدس را سياسي نكنيم و آب اين نعمت الهي را به نيازمندان واقعي آن هديه كنيم.
محمدرضا فرجي
خبرنگاركيهان در ساري

 



قائم مقام سازمان اوقاف و امور خيريه: سالانه آستانه 2 هزار امامزاده در كشور بازسازي مي شود

قزوين - خبرنگار كيهان:
قائم مقام سازمان اوقاف و امورخيريه گفت: هر سال حداقل يك تا 2 هزار آستانه امامزاده در كشور بازسازي و آباد مي شود.
تقي رضايار در مراسم تجليل از واقفين، خادمين، هيئت امنا و متوليان موقوفات استان قزوين برگزار شد، اظهار داشت: در كشور 120 هزار موقوفه داريم كه قديمي ترين سند مربوط به حدود 830 سال پيش است.
وي ادامه داد: ارزش دارايي وقفي سازمان اوقاف و امور خيريه بيش از 50 هزار ميليارد تومان است و 60 درصد واقفين 120 هزار موقوفه در كشور، نيت و وصيت كردند كه در آمد موقوفه آنها در را ه گسترش معارف اسلامي و اهل بيت هزينه شود و مابقي موقوفات نيز با نيت رويكرد اجتماعي صرف درآمد موقوفه براي يتيمان، مسافران و بيماران وقف شده است.
رضايار عنوان داشت: 8 هزار و 500 امامزاده در كشور وجود دارد و 100ميليون نفر زائر اين امامزاده ها را زيارت مي كنند.

 



نمازشكر درپي نزول باران در طبس

طبس-خبرنگاركيهان:
اولين باران درسال جاري درشهرستان طبس نازل و مردم اين شهرستان را به شكرگزاري واداشت. مردم شهرستان طبس تاكنون به علت نيامدن باران و تأخير آن نسبت به سالهاي گذشته بارها به صورت دسته جمعي و جماعت به اقامه نماز و قرائت دعا پرداخته و ازخداوند متعال درخواست نزول باران كردند.
گفتني است شهرستان طبس از جمله شهرهاي كويري و كم باران كشور محسوب مي شود كه متوسط بارندگي سالانه آن حدود 60ميليمتر مي باشد. حدود 15سال است كه خشكسالي بر اين منطقه سايه افكنده و خسارات فراواني به منابع طبيعي و آبي شهرستان وارد شده است.
لذا بارندگي اخير باعث خوشحالي مردم اين منطقه شد و به پاس شكرگزاري از خداوند 2 ركعت نماز شكر به جا آوردند.

 



استاندار قزوين: حسينيه قزويني ها در كربلا احداث مي شود

قزوين- خبرنگاركيهان:
استاندار قزوين گفت: به دنبال ساخت حسينيه قزويني ها در كربلا هستيم كه دراين خصوص پيگيري هايي صورت گرفته و با استاندار كربلا نيز مذاكره شده است.
احمد عجم درجلسه ستاد عتبات عاليات كه در دفتر امام جمعه قزوين برگزار شد، اظهارداشت: ستاد عتبات عاليات استان قزوين ازطرف مردم ومسئولان مسئوليت بازسازي حرم دوطفلان مسلم را پذيرفته است.
وي ادامه داد: 180 سال پيش نيز بازسازي عتبات توسط مردم قزوين انجام شد.
استاندار قزوين با اشاره به سفر اخير خود به كربلا افزود:در عتبات عاليات كارهاي خوبي انجام شده است.
وي يادآورشد: كار با جديت در عتبات عاليات در حال پيگيري است و ما نيز بايد كمك كنيم تا شرايط بهبود يابد و در ستاد بازسازي عتبات عاليات با شرايط بهتري كار را دنبال كنند.
استاندار قزوين افزود: برگزاري نمايشگاه ايران در عراق كه در بهمن ماه برگزارمي شود نيز فرصتي است كه بايد از آن استفاده شود.

 



بازديد گردشگران داخلي و خارجي از برج قابوس

گنبدكاووس- خبرنگاركيهان:
از ابتداي سال جاري تاكنون 143هزار و 620 گردشگر داخلي و خارجي از برج قابوس بن وشمگير اين شهرستان ديدن كردند.
در اين مدت 208 بازديدكننده خارجي و 143 هزار و 412 بازديدكننده داخلي از برج قابوس گنبدكاووس ديدن كردند. برج قابوس بلندترين برج آجري دنياست كه در مركز شهرستان گنبدكاووس در قرن چهارم هجري، يازدهم ميلادي بنا شده است. اين بنا، طبق كتيبه كوفي آجري گرداگرد آن، در سال 397 هجري قمري برابر با 375 هجري شمسي در زمان سلطنت شمس المعالي قابوس بن وشمگير از پادشاهان آل زيار ساخته شده است. ابن بناي باشكوه بر روي تپه اي ساخته شده است كه نزديك 15متر از زمين اطراف آن بلندي دارد و 55متر ارتفاع دارد. بدنه برج از خارج ( همانند ستاره دهپر ) داراي 10 پره مثلثي شكل است .

 



نماينده مردم همدان و فامنين درمجلس: بنياد نخبگان استان همدان راه اندازي مي شود

همدان - خبرنگاركيهان:
نماينده مردم همدان و فامنين درمجلس شوراي اسلامي گفت: بنياد نخبگان استان همدان راه اندازي مي شود.
سيد محمد كاظم حجازي درمراسم تجليل از پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشكي همدان با بيان اين مطلب افزود: با توجه به وجود 150مجموعه پژوهشي و تحقيقاتي دراستان، ضرورت راه اندازي شعبه اي از بنياد ملي نخبگان كشور در همدان احساس مي شد. بر همين اساس، ايجاد مركز نخبگان استان همدان با همكاري استانداري و طبق رايزني هاي انجام شده به تصويب رسيده است.
درپايان اين مراسم از پـژوهشگران و محققان برتر دانشگاه علوم پزشكي همدان در رشته هاي مختلف تجليل شد.

 



در پي فروش غيرقانوني صدها هزار مترمربع زمين صورت گرفت
مردم جزيره كيش خواستار رسيدگي سريع به پرونده زمين خواري شدند

كيش- خبرنگار كيهان:
افشاگري و انتقاد شديد اللحن دبير شوراي نگهبان درباره فروش ارزان قيمت زمين هاي بكر و مرغوب نوار ساحلي جزيره كيش به افراد خاص و سفارش شده از سوي بعضي از مسئولان در جزيره كيش ادامه دارد.
به گزارش خبرنگار كيهان، در پي اعزام بازرسان ويژه به جزيره كيش، روابط عمومي سازمان منطقه آزادكيش در اقدامي عجولانه، متن كامل قرارداد فروش زمين جنجالي دو ميليون و 329هزار و 800 مترمربع پروژه سياحتي خليج فارس را به قيمت هر مترمربع 115هزار تومان كه منجر به اعتراض شديدتري نسبت به نخستين روزهايي كه توسط آيت الله جنتي افشا و انتقاد شده بود، خشم و انزجار مردم و سرمايه گذاران و مسئولان ديگر نهادها و ارگانها در كيش را برانگيخت.
همچنين چاپ نامه مديرعامل سازمان و متن قرارداد در يك نشريه محلي و بعضي از سايت هاي خبري كه در واقع اين اقدام نسنجيده و عجولانه در پاسخ به اظهارات معترضان در جزيره كيش، نمايندگان استان هرمزگان در مجلس شوراي اسلامي، نماينده ولي فقيه و امام جمعه بندرعباس آيت الله نعيم آبادي، امام جمعه جزيره كيش و جمع كثيري از مردم و سرمايه گذاران انجام داده شد.
نكته قابل توجه از سوي ديگر، حضور به موقع هيئت بازرسي ويژه اعزامي از بازرسي كل كشور كه در حال بررسي و تحقيقات در سازمان منطقه آزادكيش هستند، موجي از شادي و ابراز خوشنودي را در بين مردم و مسئولان كيش رقم زد.
همين گزارش مي افزايد: به طور كلي پيامدهاي برخاسته از تخلفات اداري در طول ده سال گذشته تا به امروز در خصوص فروش املاك دولتي با سوءاستفاده مكرر از اشتباهات در قانون چگونگي اداره مناطق آزاد و اختيارات مديرعامل كه موجب تخلفات بيشماري مي شود اعتراضات مردم و سرمايه گذاران ديگري كه زمين را به قيمت واقعي و كارشناسي شده خريده اند شده است كه به قول هيئت هاي بازرسي و كارشناسان اقتصادي اين قانون مملو از اشتباه است كه بايد بازنگري واصلاح شود و قول آن را رئيس تشخيص مصلحت نظام در سال 1386به سرمايه گذاران داخلي و خارجي در جزيره كيش داد كه موضوع در مجمع تشخيص مصلحت نظام مورد بررسي قرار مي گيرد!
بدين ترتيب كه مديرعامل سازمان هاي مناطق آزاد علي الخصوص منطقه آزاد كيش كه دستخوش سوءمديريت شده است نيز اقداماتي صورت بگيرد.
كارشناسان اقتصادي در خصوص فروش زمين هاي جزيره كيش اعتقاد دارند نبايد زميني كه قيمت كارشناسي آن هر مترمربع بين 300 تا 350 هزار تومان محاسبه مي شود و قبلاً نيز اعلام شده است و يك سال از موضوع آن هم گذشته به قيمت 115 هزار تومان بابت هر مترمربع به فروش مي رفت! آنهم چون املاك دولتي است و يا مديرعامل اختيارات تام داشته؟! آنهم به افراد خاص كه سفارش شده اند! طبيعي است كه ديگر سرمايه گذاران و مردم اعتراض مي كنند! قابل ذكر است: دبير شوراي نگهبان نسبت به اين بذل و بخشش و تخفيفات براي هرمتر مربع 185هزار تومان در 2 ميليون و 329 هزار و 800 مترمربع در نوار ساحلي جزيره كيش از پول بيت المال به اين افراد شديداً انتقاد كردند و از دستگاههاي مسئول خواستار برخورد قانوني با مسببين اين تخلف آشكار در كيش شدند.
در همين راستا، حجت الاسلام عليدادي امام جمعه جزيره كيش نيز از امت حزب الله خواست با خويشتنداري در مقابل اين جريان مخرب، رسيدگي به پرونده زمين خواري موجود را به دستگاه قضايي و بازرسي كل كشور واگذار كنند.
گفتني است سيل ناراضيان از فروش غيرقانوني زمين در كيش به عوامل معاند و ضد انقلاب براي امضاي طومار محكوميت دست اندركاران اين حركت همچنان ادامه دارد و اين اقشار با مراجعه مكرر به دفتر نمايندگي روزنامه كيهان و دفتر امام جمعه اين جزيره، خواهان رسيدگي هرچه سريعتر به اوضاع هستند.

 



مديرعامل سازمان اتوبوسراني شهرستان: خط اتوبوس هاي تندرو در كرج راه اندازي مي شود

كرج- خبرنگار كيهان:
مديرعامل سازمان اتوبوسراني كرج از احداث خط اتوبوس هاي تندرو از مترو شهيد سلطاني تا منطقه فرديس خبر داد.
«مهرداد كياني» در اين باره گفت: طرح اتوبوس هاي تندرو يكي از بزرگترين و پيچيده ترين پروژه هاي شهري است كه نيازمند مطالعات گسترده و همه جانبه است.
وي اظهار داشت: براساس مطالعات انجام شده و طبق مصوبه شوراي شهر كرج احداث خط اتوبوس هاي تندرو از ميدان شهيد سلطاني تا منطقه فرديس به عنوان محدوده اي كه توجيه اقتصادي دارد در دستور كار قرار گرفته است.
كياني گفت: هم اكنون مطالعات اوليه اين طرح به اتمام رسيده و به محض دريافت اطلاعات مناقصه در خصوص انتخاب پيمانكار انجام مي شود.

 



محفل انس با قرآن با حضور استاد«نعينع» در نيشابور برگزار شد

نيشابور- خبرنگار كيهان:
محفل انس با قرآن كريم با حضور استاد «احمد احمد نعينع» با استقبال پرشور علاقه مندان به كلام وحي در فرهنگسراي سيمرغ شهرستان نيشابور برگزار شد.
در ادامه اين مراسم استاد احمد احمد نعينع از كشور مصر به تلاوت سوره هاي نور، شمس، ضحي، قدر و كوثر و حميد شاكرنژاد، قاري بين المللي، به تلاوت آياتي از سوره آل عمران پرداخت. بعد از تلاوت وي، گروه تواشيح «سلسله الذهب» كه شامل هشت نفر از قاريان برجسته نيشابوري بود، به اجراي سرودي به زبان فارسي و عربي با مضمون اسماءالله پرداختند.
اين مراسم به همت اداره اوقات و امور خيريه نيشابور و باهمكاري دستگاه هاي نيروي انتظامي، هلال احمر، دانشگاه آزاد اسلامي و... برگزار شد و بيش ا ز 700 نفر از شهروندان، فعالان قرآني، مديران مراكز و نهادهاي اداري نيشابور در اين مراسم قرآني حاضر شدند.

 



ساخت خشت 4متري ممهور به نام مبارك امام علي (ع) در شاهرود

شاهرود - خبرنگار كيهان:
مسئول انجمن سفال و سراميك اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي شهرستان شاهرود گفت: با مساعدت مالي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، كار ساخت يك قطعه خشت به مساحت 4 متر مربع در انجمن سفال اين شهر آغاز شد. رضا نوري گفت بزرگترين خشتي كه اين انجمن تا به حال ساخته به ابعاد 40*80 سانتيمتر و با ضخامت 9 ميليمتر است.
وي گفت: اين در حالي است كه انجمن سفال شاهرود تصميم گرفته است ركورد خود را در اين زمينه حدود 12 برابر افزايش دهد. و خشت 4 متري ممهور به نام مبارك امام علي (ع) را بسازد كه به پاسداشت دلاوريهاي آن حضرت «خيبر» نامگذاري مي شود. نوري گفت وزن اين خشت حدود 250 كيلوگرم است و در حرارت هزار درجه سانتيگراد در يك كوره شاتل كه براي آن طراحي شده است ساخته مي شود. وي افزود: ساخت اين خشت حدود7 ماه زمان مي برد كه پس از ساخت در مراسمي با حضور مسئولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي به موزه امام علي (ع) اهدا مي شود.

 



در دهه فجر امسال انجام مي شود
حضور تيم فوق تخصصي پزشكان درشهرستان فريدونكنار

فريدونكنار- خبرنگاركيهان:
يك تيم فوق تخصصي پزشكان مطرح كشور، دهه فجر امسال جهت انجام عمل هاي جراحي به فريدونكنار اعزام خواهند شد.
اين تيم پزشكي كه در راس آن دكتر مهران منصوري جراح فك و صورت، از تهران با هماهنگي سرپرست شبكه بهداشت و درمان شهرستان فريدونكنار، دكتر محمدي و رئيس بيمارستان امام خميني (ره) فريدونكنار است از اتاق عمل بيمارستان امام خميني (ره) در شهرستان و بيمارستان مذكور براي انجام عمل هاي جراحي تيم پزشكي ديدن كردند.
هدف از اين بازديد اين بوده كه زمينه هاي لازم براي انجام عمل هاي جراحي توسط تيم پزشكي مذكور سازماندهي شود.

 



مشكل جمع آوري زباله در شوشتر

جمع آوري زباله هاي خانگي مردم شوشتر در مناطق بافت قديم به موقع و هر شب جمع آوري نمي شود.
جمعي از مردم اين مناطق در گفت وگو با خبرنگار ما گفتند: گاهي اوقات زباله هاي خانگي 2 يا 3 روز در نزديكي منازل مي ماند و بوي تعفن و مشمئزكننده اين زباله ها مشام رهگذران را مي آزارد. همچنين چهره كوچه هاي بافت قديم را بسيار زشت مي كند كه در اين زمينه جا دارد مسئولان شهرداري شوشتر زمينه اي را فراهم آورند كه هر شب به موقع رأس ساعت 21 زباله هاي خانگي مردم در مناطق بافت قديم را با كمك كارگران زحمتكش شهرداري جمع آوري كنند.
شوشتر- خبرنگار كيهان

 



منطقه ويژه اقتصادي ميبد مصوب شد

يزد- خبرنگاركيهان:
طرح منطقه ويژه اقتصادي شهرستان ميبد با حضور استاندار يزد به تصويب رسيد.
در دويست و پنجمين جلسه كميته ارزيابي زيست محيطي كشور كه در محل استانداري يزد به منظور بررسي و ارزيابي طرحهاي زيست محيطي استان تشكيل شد منطقه ويژه اقتصادي شهرستان ميبد به تصويب رسيد.
فرماندار ميبد اظهارداشت: با توجه به استعدادها و فرصتهاي موجود در شهرستان ايجاد اين منطقه را به منظور رشد و شكوفايي اين استعدادها از ضروريات است و نبايد اجازه دهيم تا اين فرصتها و استعدادهاي بالقوه از بين برود.
محمدرضا رجايي به پيگيري هاي استاندار، امام جمعه و نماينده مجلس اشاره كرد و گفت: به اميد خدا با ايجاد اين منطقه در شهرستان ميبد شاهد تسريع در روند رشد و شكوفايي شهرستان و استان يزد و در نهايت اعتلاي ايران اسلامي باشيم.
در ادامه جلسه كميته ارزيابي زيست محيطي كشور با توجه به دفاعيات فرمانداري ميبد و همچنين پيگيريهاي انجام شده منطقه ويژه اقتصادي شهرستان ميبد را تصويب كرد.

 



استاندار: همه دستگاه هاي مازندران در موضوع زباله هاي عفوني مسئولند

ساري - خبرنگار كيهان:
مديركل دفتر امور شهري و شوراهاي استانداري مازندران گفت: حساسيت لازم نسبت به خطر زباله هاي عفوني خانگي در جامعه وجود ندارد.
سيديونس حسيني در جلسه امحاء زباله هاي عفوني غيربيمارستاني، گفت: در ارتباط باساماندهي زباله هاي عفوني همه دستگاه ها به ويژه دانشگاه هاي علوم پزشكي، مراكز
بهداشتي - درماني و محيط زيست مسئول هستند.
مديركل دفتر امور شهري و شوراهاي استانداري با توجه به عدم حساسيت لازم جامعه نسبت به خطر زباله هاي عفوني خانگي خاطرنشان كرد: براي مديريت زباله هاي عفوني خانگي بايد اطلاع رساني و فرهنگ سازي وسيع تري صورت گيرد.
وي ميزان زباله هاي عفوني غير بيمارستاني سطح شهرستان ساري را روزانه معادل 810 كيلوگرم دانست و عنوان كرد: 3 هزار و 800 كيلوگرم زباله هاي نوك تيز و برنده نيز روزانه توليد مي شود كه از اين رقم سهم بيمارستان هاي شهرستان ساري 1 هزارو
145 كيلوگرم مي باشد.
حسيني در خصوص امحا زباله هاي عفوني بيمارستان هاي استان افزود: در حال حاضر 50 درصد زباله هاي عفوني توليدي 39 بيمارستان فعال در مازندران توسط دستگاه زباله سوز و
50 درصد ديگر توسط دستگاه بي خطرساز به صورت بهداشتي امحاء مي شود.
وي خواستار تهيه گزارش جامع و مناسب از وضعيت پسماند توسط دستگاه هاي ذي ربط شد و در اين باره بيان داشت: در صورت تاييد نهايي اساس نامه از سوي وزارت كشور و سازمان پسماند استان تشكيل خواهد شد.
حسيني افزود: طبق اين اساس نامه محل موقتي در نظر گرفته مي شود تا دستگاه ها زباله هاي خود را در آن مكان دپو كنند. وظايف به عهده سازمان پسماند مي باشد.
مديركل دفتر امور شهري و شوراهاي استانداري مازندران از دستگاه هاي مسئول خواست تا با مطالعه راه ها و روش هاي بي خطرسازي زباله هاي عفوني براساس تجربه هايي كه در دنيا وجود دارد ماحصل آن را به صورت راهكارهاي موثر در اختيار اعضاء قرار دهند.

 



كسبه بازار اهواز خواستار منع خريد كالا از دفاتر پايتخت شدند

اهواز- خبرنگار كيهان:
جمعي از فروشندگان لوازم برقي، روشنايي و صنعتي با امضاي طوماري خطاب به استاندار خوزستان، اعتراض خودنسبت به انتقال دفاتر فروش كالاهاي الكتريكي به تهران را اعلام داشتند.
در اين طومار كه به امضاي تعدادي از كسبه بازار رسيده، آمده است: جناب آقاي دكتر حجازي استاندار خوزستان با توجه به مصوبه اخير دولت مبني بر ارجاع و واگذاري برخي از شركت هاي دولتي به شركت هاي خصوصي، برخي از شركت ها از جمله سازمان صنايع دفاع (كارگاه شهداي سوسنگرد)، گروه ملي صنعتي فولاد ايران و شركت كالاي پتروشيمي بازرگاني منطقه ويژه اقتصادي ماهشهر دفاتر خود را در تهران مستقر نموده اند و كليه كالاهاي پروژه ها در دست اقدام و آتي خود را مجبور به خريد از دفاتر تهران نموده اند.
اين طومار با اشاره به اين كه اين سياست منجر به كسادي بازار كار در صنعت هاي مختلف از جمله صنف فروش كالاهاي الكتريكي خواهد شد، مي افزايد: چنانچه شركت هاي نسبتا فعال، سياق خريد كالاي مورد نياز خود را صرفا در تهران متمركز كنند، اين امر منجر به ركود و افت اقتصادي جبران ناپذيري در استان و در نهايت ورشكستگي و برچيدن موسسات مرتبط با اين صنف و ديگر صنف ها را در پي خواهد داشت.
در بخش ديگري از اين طومار تصريح شده است: آيا سزاست هزينه هاي سنگين اين كار را مردم شريف خوزستان كه ماندن را بر ترك ديار ترجيح داده اند بپردازند؟ آيا فريادرسي هست كه به داد انسان هاي مؤمن و شريف خوزستان برسد و با سرانگشت تدبير خود گره از كار ما بگشايد؟
همچنين در پايان اين طومار عنوان شده است: از شما استدعا داريم با اتخاذ تدابير لازم در جهت حل مشكل به وجودآمده اقدام لازم را مبذول فرماييد.
گفتني است در حالي كه كارگروه انتقال كاركنان دولت از شهر تهران تاكيد كرده است كه بخش عمده اي از سازمان ها موظف به انتقال از تهران هستند و موارد استثنا فقط با پيشنهاد بالاترين مقام دستگاه و تصويب اين كارگروه تعيين خواهد شد.» جاي بسي تعجب است كه در استان خوزستان برخلاف اين رويه عمل مي شود.

 



عضو مجلس خبرگان رهبري: تمام شهرهاي خوزستان حوزه علميه دارند

اهواز- خبرنگار كيهان:
نماينده ولي فقيه و عضو مجلس خبرگان رهبري در خوزستان، تمام شهرهاي اين استان را داراي حوزه علميه با غناي بالاي علمي معرفي كرد.
آيت الله سيدمحمد علي موسوي جزايري با بيان اين كه مهمتر از فعاليت هاي اقتصادي، سياسي و اجتماعي، فعاليت در عرصه فرهنگي است، عنوان كرد: حوزه هاي علميه مهمترين و اثرگذارترين نهاد در عرصه فرهنگي هستند و بايد سربازاني براي امام زمان(عج) تربيت كنيم تا حافظ اسلام باشند.
استاد عالي حوزه علميه خوزستان ادامه داد: خوشبختانه در دوران مختلف نظام، حوزه هاي علميه را حفظ كرده ايم به شكلي كه در دوران دفاع مقدس نيز رزمندگان طلبه افزون بر حضور در جبهه نبرد حق عليه باطل به تحصيل علوم اسلامي پرداخته و دست از رسالت اصلي خود برنداشتند.
وي با اشاره به پيشرفت هاي چشمگير حوزه هاي علميه خوزستان در عرصه هاي علمي و پژوهشي، گفت: در حال حاضر خوزستان تنها استاني است كه در همه شهرهاي خود حوزه علميه دارد و خوشبختانه اين حوزه هاي علميه از غناي علمي خوبي نيز برخوردار هستند.
عضو مجلس خبرگان رهبري با اشاره به علاقه بسيار خوب جوانان براي ورود به حوزه علميه تصريح كرد: بايد با عزمي جدي، حوزه ها را از نظر كمي و كيفي افزايش دهيم چون حوزه علميه با سطح علمي بالا پشتوانه انقلاب و نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران است.
رئيس شوراي حوزه علميه خوزستان، مديران حوزه علميه را شخصيت هايي علمي، فرهنگي و خدمتگذار دانست و در ادامه خواستار برگزاري همايش مديران حوزه علميه خوزستان به صورت منظم شد.
آيت الله موسوي جزايري همچنين تصريح كرد: برگزاري چنين همايش هايي با حضور مديران و مؤسسان حوزه علميه مي تواند پيشرفت كمي و كيفي اين مراكز علمي و فرهنگي را به همراه داشته باشد.
امام جمعه اهواز، خنثي كردن توطئه هاي فرقه ضاله وهابيت را از مهم ترين دستاوردهاي حوزه علميه خوزستان برشمرد و افزود: ضروري است به همين منظور، شهرهاي مذهبي و قديمي خوزستان به ويژه دزفول، شوشتر و آبادان فعاليتهاي فرهنگي خود را افزايش داده و حوزه علميه خود را گسترش دهند.

 

(صفحه(12(صفحه(10(صفحه(6(صفحه(9(صفحه(7(صفحه(8(صفحه(15(صفحه(11(صفحه(5(صفحه(16(صفحه(13(صفحه(4(صفحه (2.3.14