(صفحه(12(صفحه(6(صفحه(9(صفحه(7(صفحه(8(صفحه(15(صفحه(11(صفحه(5(صفحه(16(صفحه(13(صفحه(4(صفحه (2.3.14


دوشنبه 25 بهمن 1389- شماره 19864

صفحه (14)

صفحه (3)

صفحه (2)

     
مصر، سه پله تا حكومت اسلامي (يادداشت روز)
سيد حميد روحاني: مجمع روحانيون مبارزبه سرنوشت شوم نهضت آزادي دچار شده است
خواب! (گفت و شنود)
كيهان و خوانندگان
وزير اطلاعات:سران فتنه از بيرون كشور خط مي گيرند
رئيس جمهوري هفته جاري به بوشهر سفر مي كند
لطفاً خفه شو! زد و خورد تازه در شكم درازگوش تروا (خبر ويژه)
بي بي سي: درس دردناك اين است كه هوا پس است (خبر ويژه)
وزارت دفاع آمريكا و اسرائيل علناً ارتش مصر را مديريت مي كنند (خبر ويژه)
كوه استاكس نت به جاي موش اورانيوم غني شده زاييد! (خبر ويژه)



مصر، سه پله تا حكومت اسلامي (يادداشت روز)

تحولات مصر چهره بخش وسيعي از جهان و بسياري از سياست ها را دگرگون كرده و آثار روحي و رواني آن به اندازه اي است كه همه كشورها را به تأمل واداشته است. از اين رو آمريكايي ها، اروپايي ها و صهيونيست ها كه خود را بازنده قطعي اين ميدان مي بينند با تمام وجود به صحنه آمده تا كار را در «نقطه كنوني» متوقف گردانند و در نهايت آن را به مهار خود درآورند. چرا كه تحولات كنوني ضمن آنكه از آينده اي روشن براي ملل منطقه و اسلام گرايي خبر مي دهد، صداي شكستن استخوان هاي رژيم خونريز و جعلي اسرائيل را نيز به صدا درآورده است. در اين نوشته به نمونه هايي از ترفندهاي موردنظر دشمن اشاره مي شود؛
1- حركت ارتش مصر در اين ميدان تا حدود زيادي حساب شده بود 4 روز پس از آغاز حركت مردم، فرمانده ارتش- ژنرال حسين طنطاوي- به واشنگتن رفت و در سفر يك روزه پس از ديدار با مقامات ارشد آمريكا و حضور در كميته اي مركب از رئيس جمهور، وزيرخارجه، وزير دفاع، رئيس ستاد مشترك ارتش، رئيس سازمان سيا، رئيس شوراي روابط خارجي آمريكا و نماينده ويژه اوباما در امور مصر به كشورش بازگشت. بعد از بازگشت ارتش به خيابان آمد و برخلاف تصور با مردم درگير نشد و طنطاوي در مصاحبه رسمي اعلام كرد كه ارتش صرفاً براي برقراري نظم به صحنه آمده و بناي ممانعت از برگزاري تجمع و تظاهرات را ندارد بعد از آن رژيم مبارك وانمود كرد كه از عملكرد ارتش رضايت ندارد و كار را به پليس واگذار كرده است چند روز بعد فرماندهان ارتش اعلام كردند كه خواسته هاي مردم را به حق و قانوني مي دانند و با آن همراهند پس از اين موضعگيري، از سوي مبارك عمر سليمان بعنوان معاون منصوب و مأمور گفت وگو با مخالفان شد كه او در برابر مسئله «كناره گيري مبارك از قدرت» مقاومت كرد و گفت كه در اين مورد نمي تواند وعده اي بدهد بعد از اين مرحله بعضي از افسران ارتش به صفوف جمعيت پيوستند ولي بازهم فرماندهان ارشد ارتش واكنشي نشان ندادند. يكي دو روز پس از پيوستن بعضي از افسران جزء، فرمانده ارتش اعلام كرد كه تا چند ساعت ديگر حسني مبارك اختيارات خود را واگذار مي كند اما شب آنچه از مبارك شنيده شد تأكيد بر باقي ماندن در قدرت طي شش ماه آينده بود اما يك روز بعد از سوي عمرموسي اعلام شد كه مبارك اختيارات خود را به «شوراي عالي نظامي مصر» تحت رياست ژنرال حسين طنطاوي واگذار كرده است يعني وانمود شد كه مبارك و سليمان- كه بركناري آنان دو خواسته محوري مردم بود- ديگر نقشي در قدرت ندارند و كارها به ارتش سپرده شده است. در اين فاصله، ارتش چهار اطلاعيه صادر كرد و در هر اطلاعيه سعي كرد به مردم اطمينان دهد كه از خواسته هاي آنان پشتيباني مي كند ولي در عين حال اعلام كرد كه براي جمع كردن آثار ناشي از حدود 20 روز اعتراض مردم وارد عمل مي شود. با اين وصف هيچ ترديدي وجود ندارد كه جداي از آنكه حضور مردم مصر در صحنه مبارك را سرنگون كرده و پروژه اسرائيلي رياست جمهوري عمرسليمان را نابوده كرده است كه اين پيروزي مهمي به حساب مي آيد اما آنچه از روز شنبه 9 بهمن ماه تا امروز از سوي ارتش به اجرا گذاشته شده يك سناريوي دقيق و پلكاني آمريكا بوده است. در واقع ارتش از آغاز مأموريت داشت تا فاصله اي نمايشي با مبارك، سليمان، پليس و نيروي امنيتي به تصوير بكشد و حساب ارتش را از حساب رژيم مبارك جدا نشان دهد تا در شرايطي كه امكان حفظ مبارك و نيز سليمان در قدرت نباشد كار به يك شوراي نظامي تحت رياست ظاهري حسين طنطاوي و مديريت واقعي عمرسليمان سپرده شود تا اساس نظام وابسته مصر بر جاي بماند و اگر نتوان همه اجزاي آن نظام را حفظ كرد شاكله آن را حفظ نمود.
در واقع در اين صحنه، ارتش مأموريت دارد تا انقلاب مردم را مصادره كرده و ابعاد واقعي آن كه استقلال، اسلاميت و غرب ستيزي است را عقيم نمايد. البته اين در صورتي محقق مي شود كه مردم مصر صحنه را خالي كرده و به حداقل ها و ظاهر كار بسنده كنند كه بعيد به نظر مي رسد.
2- به نظر مي رسد كه آمريكايي ها در ارتباط با بحران مصر شش فرضيه و يا مرحله را به صورت ستوني يعني ترجيحي در نظر گرفته بودند اين شش فرضيه يا شش گزينه عبارت بودند از: 1- حفظ مبارك 2- محوريت عمر سليمان 3- محوريت ارتش 4- محوريت دولتي سكولار غرب گرا و در عين حال منتخب 5- دولتي مذهبي و متعهد 6- دولتي مذهبي و مخالف غرب. آمريكايي ها تا اينجا از دو گزينه اول به ناچار عبور كرده اند و در حال بررسي وضعيت در پله سوم هستند بيانيه مسالمت جويانه ارتش و در عين حال توسل به خشونت عليه تجمع كنندگان در ميدان التحرير نشان مي دهد كه گزينه حاكميت ارتش هم در حال سپري شدن است و بايد انتظار داشت كه به زودي آمريكا يك گام ديگر عقب نشيني كند و به مرحله «دولت سكولار غرب گراي منتخب» برسد. مدتي آنان در زمين سكولارها خيمه مي زنند و احزاب را به ميدان مي آورند چون در اينجا منافع آمريكا و بعضي از احزاب سياسي مصر با هم گره مي خورد. اما آيا مردم مصر به اين موضوع رضايت خواهند داد ترديدي در اين نيست كه مردم با شعار «الله اكبر» و سربندهاي مذهبي و برگزاري نمازهاي باشكوه به استقبال دولتي سكولار نمي روند اما ترديدي هم نيست كه عبور از اين پله و رسيدن به پله «دولتي مذهبي و متعهد» به معناي برقراري دولتي باصطلاح ميانه رو يعني نه كاملا مذهبي و نه كاملا وابسته زمان بر خواهد بود كمااينكه مرحله ششم يعني انتقال از پله دولتي مذهبي و متعهد به دولتي مذهبي و مخالف غرب از اين مرحله هم زمان بيشتري خواهد برد. چند روز پيش محمد البرادعي گفت يك سال و نيم طول مي كشد تا زمان انتخابات آزاد فرا برسد. البته ما نمي گوئيم عبور از پله سوم به چهارم اين مقدار زمان مي خواهد ولي به هر حال براساس شواهد و قرائن زمان بر خواهد بود در واقع در مرحله ششم غرب بايد كاملا از مصر قطع اميد كند و از آنجا كه اين قطع اميد بايد توأم با پذيرش شرايط كاملا دگرگون در جهان اسلام و جهان عرب باشد طبعاً زماني را به خود اختصاص مي دهد اما با همه اين حرف ها اين به آن معنا نيست كه مردم مصر براي رسيدن به حكومت مطلوب خود نمي توانند راه را كوتاه كنند اين مشكلات بر سر راه مردم ايران هم بود و توانستند با وحدت و حضور در صحنه راه را كوتاه نمايند.
3- نظام آينده مصر به هر روي يك نظام جديد خواهد بود و انتخابات قطعاً يك ركن مهم آن است رژيم آينده تعريف تازه اي از روابط داخلي و خارجي ارائه خواهد كرد در اين تعريف با فرض اينكه مصر فعلا در پله چهارم متوقف شود و توطئه غرب به نتيجه برسد، رابطه مصر و رژيم صهيونيستي بحراني مي شود و مذهبي ها كه در دوره هاي ناصر تا مبارك بشدت تحت كنترل بودند
آزاد مي شوند و اين مرحله انتقال به دولتي مذهبي و در عين حال برآمده از سيستم انتخاباتي را تسريع مي كند. در اين رخداد اين نكته كه: «مردم قدرت تغيير دارند» به اثبات رسيد و با اين وصف بايد گفت: دوره ملت ها و به تبع آن دوره حاكميت اسلام و ارزش هاي سياسي و فرهنگي آن فرا رسيده است.
در واقع به احتمال بسيار زياد حكومت آينده مصر تركيب معناداري از اسلام، انتخابات مردمي و دولتي منطقه محور خواهد بود يعني در مصر ما با مدلي از حكومت كه كاملاً همگرا با انقلاب اسلامي ايران است مواجه خواهيم بود. اين مدل روند نسبتاً آرام انتقال از غرب به منطقه اسلامي- عربي را دنبال مي كند و يك فرصت مهم براي كشورهاي منطقه محور به حساب مي آيد.
بنابراين همانطور كه رهبر معظم انقلاب در خطبه هاي 15 بهمن ماه خود فرمودند ممكن است كه انقلاب كبير اسلامي ايران در جاي ديگر قابل تكرار نباشد ولي آنچه در مصر و تونس و... مي گذرد تناسب روشني با انقلاب ما خواهد داشت. يعني همان اتفاقي كه در تركيه افتاد و يك رژيم نظامي غرب گرا را آرام آرام به رژيمي مردمي و اسلام گرا تبديل كرد و از هم پيمان آمريكا و اسرائيل به يك هم پيمان منطقه اي براي ايران و... تبديل كرد در مصر هم مي افتد و اين حداقل آن چيزي است كه اتفاق خواهد افتاد.
4- وضعيت رژيم صهيونيستي در اين تحولات بيش از همه بحراني است. در واقع اين رژيم با مشكلي مواجه شده كه حجم و اثر اين مشكل براي آن ها كمتر از انقلاب اسلامي ايران كه بگين آن را يك زلزله بزرگ با پس لرزه هاي طولاني تعبير كرده بود، نمي باشد. از اين رو گابي اشكنازي فرمانده ارتش رژيم صهيونيستي با اشاره به تحولات مصر گفت: «اين استثنايي ترين و غم انگيزترين دوره براي اسرائيل است» بن اليعازر نيز گفت: «ما با سخت ترين مراحل خود مواجه هستيم» بعضي از مسئولين اسرائيل طي روزهاي اخير در عين حال تلاش كردند تا وانمود كنند كه همه چيز تحت كنترل است و تحولات مصر آسيبي به روابط منطقه اي آنان نمي زند. البته آنان مي دانند كه تحولات اخير مصر كاملاً بي سابقه بوده و در عين برخورداري از سازماندهي منظم پيدايي آن براي رژيم صهيونيستي و غرب به يك معما تبديل شده است، آنان با بيم و اميد سخن مي گويند و اين نشان مي دهد هنوز نمي دانند دقيقاً چه بر سرشان آمده است.
سعدالله زارعي

 



سيد حميد روحاني: مجمع روحانيون مبارزبه سرنوشت شوم نهضت آزادي دچار شده است

رئيس بنياد تاريخ پژوهي و دانشنامه انقلاب اسلامي گفت: اقدامات اعضاي مجمع روحانيون سبب شده كه مجمع اين چنين منزوي و مانند گروهك هاي نهضت آزادي، مشاركت و . . . از ملت دور شود و افسوس كه مجمع روحانيون مبارز به اين سرنوشت شوم دچار شده است.
حجت الاسلام والمسلمين سيد حميد روحاني در گفت وگو با فارس درخصوص مجمع روحانيون مبارز و در پاسخ به اينكه چرا اعضاي اين مجمع كه در ابتداي انقلاب به همراهي با امام خميني(ره) شهرت داشتند، در مسير انقلاب از خط خود جدا شدند و در آخر نيز مقابل نظام ايستادند؟ گفت: در خصوص مجمع روحانيون مبارز چند مسئله دخيل بود كه كار آنها را به اينجا كشاند؛ در ميان اعضاي مجمع روحانيون كساني بودند كه اصلا به امام خميني(ره) اعتقاد نداشتند اما بوي قدرت به مشامشمان رسيده و آنها را به مجمع روحانيون كشانده بود.
رئيس بنياد تاريخ پژوهي و دانشنامه انقلاب اسلامي با بيان اينكه همچنين در ميان اعضاي مجمع كساني بودند كه به امام اعتقاد داشتند اما به اصل ولايت فقيه معتقد نبودند و از روي ناچاري پذيرفته بودند كه خود را موافق نشان دهند، ادامه داد: دسته سوم نيز كساني بودند كه انديشه ليبراليستي داشتند و با اين انديشه زندگي كرده و اساسا حرف ها و انديشه هاي انقلابي را مسخره مي كردند كه اينها نيز در مجمع نقش داشتند و بعد هم در رأس تشكيلات قرار گرفتند و در انحرافي كه براي مجمع به وجود آمد، نقش داشتند.
روحاني اضافه كرد: مسئله چهارم حفظ منافع و قدرت افراد بود؛ برخي از اعضاي مجمع پس از رحلت امام(ره) احساس كردند كه منافعشان را از دست داده اند و در قدرت و نظام سهمي ندارند، يعني به خيال خودشان كنار گذاشته شده بودند لذا اين موضوع سبب شد در اين جو قرار گيرند.
وي با اشاره به اينكه البته در ميان اعضاي مجمع روحانيون افرادي بودند و هستند كه به امام، انقلاب، اسلام و رهبري اعتقاد دارند اما در اقليت هستند و نمي توانند نقشي ايفا كنند، گفت: متأسفانه مجمع روحانيون به دليل اين رفتارهاي نادرست و اشتباه، خود را در صف دشمن قرار داد و از انقلاب جدا شد .
رئيس بنياد تاريخ پژوهي و دانشنامه انقلاب اسلامي پيروي از اصل ولايت فقيه و رهبري را از خطوط قرمز حضرت امام (ره) دانست و با اشاره به تأكيدات فراوان ايشان بر روي اين مسئله يادآور شد: چطور مي توان پذيرفت كه فردي خود را در خط امام بداند اما فرامين رهبري را زير پا بگذارد و به رهبري پشت كند كه آقايان عضو مجمع بايد اين سؤال را جواب دهند.
روحاني اضافه كرد: كساني كه امروز اطلاعيه مي دهند و از امام دم مي زنند و خود را يار امام مي دانند، آيا قبول دارند كه امام مسئله ولايت فقيه و پيروي از رهبري را واجب مي دانستند؟ آيا اين استفاده ابزاري از امام نيست؟ اينها مي خواهند چه كساني را فريب دهند؟ ملت ايران آگاه است و با اين مسائل فريب نمي خورد.
وي با تأكيد بر اينكه اعضاي مجمع روحانيون بايد خط خود را مشخص كنند كه آيا امام خميني(ره) و همه آرمان هاي ايشان را قبول دارند و يا در مسايلي كه به نفعشان است، پيرو امام هستند، اظهار داشت: اولين مسئله رهبري است و اگر اين افراد امام را قبول دارند، بايد بيايند، زانو بزنند و از مقام معظم رهبري رهنمود بگيرند و تكليف و وظيفه شان را بپرسند.
رئيس بنياد تاريخ پژوهي و دانشنامه انقلاب اسلامي ادامه داد: اما اگر رهبري را قبول ندارند، پس امام را نيز قبول ندارند چراكه هيچ كس نمي تواند ادعا كند كه پيرو خط امام هستم اما رهبري را قبول ندارم؛ اين موضوع خيانت، نفاق، دورويي و رياكاري است و اين افراد با اين شيوه نمي توانند در جامعه سر بلند كنند.
روحاني تأكيد كرد: امروز مي بينيم كه اين روش اعضاي مجمع روحانيون سبب شده كه مجمع اين چنين منزوي شود و مانند گروهك هاي نهضت آزادي، جبهه ملي، مشاركت و... از ملت دور شود و اين جاي افسوس است كه مجمع روحانيون مبارز به اين سرنوشت شوم دچار شده است چراكه برخي از اعضاي آن از كساني بودند كه زماني در صحنه انقلاب حضور داشتند.
وي خاطرنشان كرد: انتظار ما اين است كه مجمع روحانيون دوشادوش ملت به صحنه بيايد؛ نه اينكه در گوشه اي بنشيند و اعلاميه دهد، چراكه نهضت آزادي نيز اين اقدام را انجام مي دهد و اعضاي مجمع بايد از سرنوشت نهضت آزادي و ديگر گروهك هايي كه راهشان را از امام و انقلاب جدا كردند، عبرت بگيرند.
رئيس بنياد تاريخ پژوهي و دانشنامه انقلاب اسلامي متذكر شد: اگر اعضاي مجمع فكر مي كنند حرف زدن از امام مي تواند مردم را فريب دهد، اشتباه مي كنند، چراكه ملت ايران امروز به عمل نگاه مي كند لذا تا زماني كه اين افراد راه خود را مشخص نكنند، در اين جامعه اعتبار و ارزشي نخواهند داشت.
وي همچنين با اشاره به عملكرد هاشمي رفسنجاني در جريان فتنه سال گذشته، در پاسخ به اين سؤال كه آيا آقاي هاشمي جزو خواصي كه ريزش كرده اند، محسوب مي شود؟ اظهار داشت: اميدوارم هاشمي رفسنجاني ريزش نكند و به دامن ملت و انقلاب بازگردد و در خدمت اسلام و انقلاب باشد، اما چند مسئله وجود دارد كه در لغزش وي تأثير داشته است.
وي با بيان اينكه اين جمله حضرت امام(ره) كه فرمودند «كساني مي توانند تا آخر با ما باشند كه درد فقر را چشيده اند » هيچ گاه از ذهنم خارج نمي شود، افزود: هاشمي رفسنجاني در يك خانواده مرفه رشد و زندگي كرده است لذا زندگي مرفه و به نوعي اشرافي گري يكي از عوامل تأثيرگذار در ريزش وي است؛ هاشمي رفسنجاني حتي در خطبه هاي نماز جمعه خود، مردم را به تجمل گرايي، زندگي كذايي و رفاه طلبي فرا مي خواند و اين عاملي بود كه وي را از مردم جدا كرد.
رئيس بنياد تاريخ پژوهي و دانشنامه انقلاب اسلامي«نورچشمي ها و آقازاده ها » را يكي ديگر از عوامل لغزش هاشمي رفسنجاني برشمرد و گفت: اين فاميل پرستي و آقازاده پرستي بسيار خطرناك است و بسياري را به چالش، انحراف و بدبختي كشانده است كه اميدواريم اين آقازاده پرستي سبب نشود هاشمي رفسنجاني به طور كلي ساقط شود.
«غرور » موضوع ديگري بود كه روحاني از آن به عنوان يكي از اسباب لغزش هاشمي رفسنجاني نام برد و تأكيد كرد: غرور، خود را در برج عاج ديدن و اينكه «انتظار داشته باشي از رهبري تا مجلس و قانون در سيطره و چنگ تو باشند»، خصلتي است كه انسان را به تباهي مي كشاند و اين مسئله اي است كه براي هاشمي رفسنجاني وجود داشته و دارد و سبب بروز چنين مشكلاتي شده است.
وي دليل چهارم به چالش كشيده شدن هاشمي رفسنجاني را «يكدندگي و لجبازي » برشمرد و از آن به عنوان «خطري كه همچنان او را تهديد مي كند »، ياد كرد.
وي خاطرنشان كرد: هاشمي رفسنجاني انتظار دارد در نظام جمهوري اسلامي حرف اول را بزند و تقريباً نقش رهبري را داشته باشد و در كنار حضرت آيت الله خامنه اي در رهبري سهيم باشد و به قول معروف به بازي گرفته شود، اما مقام معظم رهبري مرد خداست و طبق وظيفه خود عمل مي كند و نمي تواند طبق خواسته هاي نفساني اين افراد عمل كند.

 



خواب! (گفت و شنود)

گفت: يك شبكه تلويزيون ماهواره اي وابسته به سلطنت طلب ها اعلام كرد روح عليرضا پهلوي را احضار كرده اند و او گفته است خودكشي نكرده، بلكه يك سفيدپوست آمريكايي به دستور جمهوري اسلامي او را كشته است!
گفتم: اتفاقاً در ايران هم روح او را احضار كرده اند و گفته است داداش رضا ربع پهلوي و ننه فرح براي بالا كشيدن ثروتش او را كشته اند.
گفت: سندت چيست؟
گفتم: اي عوام! مگر سلطنت طلب ها براي ادعايشان سند محضري منگوله دار ارائه كرده اند كه از من سند مي خواهي؟!
گفت: چه عرض كنم؟!
گفتم: يارو رفت پيش كدخداي روستا و گفت؛ ديشب شما را خواب ديدم، يك حالت روحاني داشتيد! كدخدا كه خيلي خوشش آمده بود و در ضمن مي خواست جلوي بقيه تظاهر به تواضع كند، گفت؛ اي آقا! بنده را چه به اين حالات روحاني! خب! بعد چي؟ و روستايي گفت؛ سوار يك اسب سفيد بوديد، كدخدا باز گفت؛ اي آقا! ما را چه... روستايي گفت؛ اما به جاي كلاه، پوست هندوانه روي سرت بود. كدخدا كه بدجوري از كوره در رفته بود گفت؛ تو... خوردي كه مرا به خواب ديده اي! و روستايي با سادگي گفت؛ خودت... خوردي كه به خواب من اومدي!

 



ساعت 3 تا 6 بعد از ظهر: 33110065
تمام ساعات شبانه روز:33916546
سامانه پیام کوتاه: 30002323

كيهان و خوانندگان
¤ دشمنان اسلام و انسانيت بدانند كه مردم و مسئولان مؤمن و دلاور ايران اسلامي در واكنش به كمك هاي نظامي رژيم صهيونيستي به رژيم ديكتاتور «نامبارك» براي سركوبي مخالفان خود مشتاقانه حاضرند تمامي هستي خودشان را در راه پيروزي نهضت اسلامي مصر فدا كنند. مردم مصر با صبر و استقامت ديكتاتور سي ساله را فراري دادند.آنها خوشحالي آمريكا و صهيونيست ها در تجزيه سودان را به عزا تبديل كردند. كار آنها بزرگ بود اما كار بزرگتري در پيش دارند.
گل محمد نورايي از مهدي شهر و چند تماس مشابه ديگر
¤ با سقوط دولت هاي وابسته به غرب در منطقه و ان شاءا... تشكيل خاورميانه اسلامي جديد نياز به تشكيل سازمان كنفرانس اسلامي با سازوكار جديد و قوي تر به عنوان سازمان ملل خاورميانه احساس مي شود كه هرچه زودتربتواند معضلات جهان اسلام مثل قضيه غزه و فلسطين اشغالي را پايان بدهد و انتقام مظلومين را از ظالمين بستاند.
گودرزي
¤هنوز يك سال از حمايت نامبارك ديكتاتور فراري مصر از موسوي و سران فتنه سبز نگذشته كه ملت قهرمان مصر با انقلاب خود باعث فرار وي شده اند. جاي تعجب و سؤال است كه موسوي و كروبي پس از اوباما و ديگر سران استكبار نمكدان اين ديكتاتور را شكسته و از حمايت وي دست برداشته اند. واقعاً دنياپرستان چقدر حقير و پست هستند. رسانه هاي غربي هم در اولين ساعات فرار نامبارك به تمسخر او پرداخته اند.
محمودي
¤ اگر آقاي احمدي نژاد در اين مدت هيچ كاري هم نكرده باشد همين كار اجرايي كردن هدفمندي يارانه ها و بحث سوخت و حتي مصرف نان كه به طرز شگفت آوري هدفمند مصرف مي شود هر كدام آن ها مهم ترين خدمت به اين نظام و مردم فهيم كشورمان به حساب مي آيد.
شيخي
¤ اخيراً يك تصوير خيلي كوتاه در اينترنت منتشر شد كه درآن اوباما در پايان سخنراني اش درحال رفتن به طرف در خروجي با لگد محكم در را باز مي كند. ولي متأسفانه رسانه ها از كنار اين موضوع گذشتند.
كاشاني
¤ اظهارات وارونه اخير كاترين اشتون در شوراي ضد امنيت عليه فعاليت صلح آميز هسته اي ايران هم نشانه عصبانيت وي به خاطر وقايع اخير در مصر و تونس است. تحولات مصر چند روزي است كه حال غربي ها، ناتو و اساساً شبكه جهاني صهيونيزم را گرفته و حالشان خيلي خراب است.
يك هم وطن
¤ يكي از خيانت هاي بزرگي كه در دوران اصلاح طلبان در عرصه فرهنگي شد اين بود كه يك سري كتاب بر مبناي علوم انساني غربي و كتاب هاي با پايه فكري سكولاري به عنوان متون درسي فارسي و همچنين در مراكز آموزش زبان فارسي در كشورهاي مختلف از سوي ايران در آن دوران اهدا شد و جا دارد كه هرچه زودتر شوراي عالي انقلاب فرهنگي براي جبران اين موضوع وارد عمل شود.
يك شهروند
¤ توطئه الگوبرداري از سبك پست مدرن در ساخت مساجد در دهه اخير به شدت در حال توسعه است كه هوشياري مسئولان ذيربط به ويژه علما و مراجع و ستاد ائمه جماعات و هيئت امناي مساجد را مي طلبد. به طوري كه در اين معماري از گنبدهاي سنتي ويژه ايران خبري نيست.
يك هم وطن
¤ من خواهر يك نوجوان شهيد 14 ساله جنگ تحميلي هستم. از كارگردان و تهيه كننده و پخش كننده سريال «ستايش» به شدت انتقاد دارم. در دفاع مقدس 36 هزار رزمنده دانش آموز 14 تا 18 ساله به شهادت رسيدند خيلي از اينها شناسنامه هاي خود را دست كاري مي كردند تا سن خود را افزايش دهند و بتوانند به جبهه بروند آن وقت سريال چهره اي درست بر عكس اين واقعيت دفاع مقدس را با متمركز شدن بر موردي كه شايد به ندرت در بين رزمندگان بود به تصوير كشيده است. فردا همين سريال ها سر از كشورهاي بيگانه درمي آورند و تصور آنها نسبت به ملت قهرمان ما تغيير خواهد داد. شوراي نظارت بر صدا و سيما چه مي كند؟
خواهر شهيد حسين افسرده
¤ در بحث مسائل هسته اي و بازديد اتباع بيگانه از مراكز و تجهيزات و تأسيسات نظامي و غيرنظامي بايد با هوشياري و مراقبت بيشتري وارد عمل شد كه با توجه به خط مشي بيگانگان بويژه استكبار جهاني جاسوساني را در قالب كارشناسان وارد مراكز حساس ما ننمايند كه بعداً جبران خسارت غيرممكن يا با هزينه هاي زياد ممكن شود. اين نهالي است كه خون دانشمندان ما به پاي آن ريخته شده است.
اصالت منش
¤ با توجه به اولويت كاري دولت نهم و دهم به مقوله فرهنگ، متأسفانه وضع اسف باري را در سينما، تئاتر، سريال، انيميشن و... شاهديم. ظاهراً روندي معكوس و با شتاب ما را به ابتذالي برنامه ريزي شده مي كشاند. شايد اغراق نباشد كه تحول فرهنگي از تحول اقتصادي صدها برابر مهم تر و حساس تر باشد. بدنه فرهنگي كشور نياز به جراحي مهم و قوي و فوري دارد.
مادر دو نوجوان از ساري و 1486---0911
¤ يكي از روزنامه هاي جريان مدعي اصلاح طلبي از قول نماينده اي با لحني تحقيرآميز به بحث مسكن مهر پرداخته است از اين نماينده محترم درخواست مي شود از كلي گويي بپرهيزند. چرا همين طرح مسكن را دولتهاي قبل اجرا نكردند تا هزاران نفر كه خواب خانه دار شدن را هم نمي ديدند در دولت فعلي خانه دار شوند.
عليمرداني
¤ شهرستان كبودرآهنگ در استان همدان زمستان بسيار سردي دارد دماي هواي آن در بعضي از روزهاي فصل سرما به 30 درجه زير صفر نيز مي رسد با اين وصف چرا جزء اقليم 2 قرار گرفته است؟ تقاضا داريم در اين مورد تجديدنظر صورت بگيرد.
9711---0918
¤ طبق قراردادي كه با شركت سايپا ديزل بسته شده اقدام به خريد خودرو الوند 145 مدل 6 تني كرديم. با اين كه يك ماه از تاريخ تعيين شده براي تحويل خودرو گذشته ولي مسئولين شركت به وعده خود عمل نكرده اند و هيچ مسئوليتي را نيز به عهده نمي گيرند.
9986---0912
¤ از برنامه راز شبكه چهار سيما مورخ 21/11/89 بسيار لذت برديم آقاي سعيد قاسمي از رزمندگان دوران دفاع مقدس كه از مهمانان برنامه بود حرف هاي بسيار جالب زدند و همه سخنان ايشان نيز مستدل بود اين جمله ايشان كه گفت دولت هاي سازندگي و اصلاحات به دنبال تغيير ذائقه مردم بودند تا كشور را تحويل آمريكايي ها بدهند حرف دل خيلي از مردم و دلسوزان انقلاب بود كه از زبان او جاري شد.
احمدي
¤ سازمان آب و برق خوزستان سه سال است كه زمين هاي كشاورزي 200 خانوار پشت سد جره رامهرمز را به تصرف درآورده و ريالي بابت آن نمي پردازد. لطفاً فرياد ما را به گوش مسئولين در پايتخت برسانيد و جلوي اين ظلم را بگيرند.
2491---0913
پاسخ روابط عمومي اداره كل مسكن و شهرسازي
استان چهار محال و بختياري
در پاسخ به مطلب مندرج در شماره 19854 مورخ 12/11/89، در بخش كيهان و خوانندگان، در زمينه قيمت بالاي مسكن مهر در استان چهار محال و بختياري به آگاهي مي رساند: قيمت تمام شده مسكن داراي پارامترهائي شامل: مساحت زيربناي ساختمان ها، مساحت پاركينگ، نوع پاركينگ كه در انواع مسقف و فضاي باز است، مساحت فضاهاي عمومي شامل راه پله، آسانسور، انباري، بالكن و... مي باشد علاوه بر اين، قيمت تمام شده هر واحد هزينه هاي بيمه، صدور پروانه، هزينه نظارت، محوطه سازي، آماده سازي و... را نيز در بردارد. با توجه به موارد فوق، قيمت واحدهاي مسكن مهر از مبلغ حدود 250 ميليون ريال تا 450 ميليون ريال در نوسان مي باشد.»
 



وزير اطلاعات:سران فتنه از بيرون كشور خط مي گيرند

حجت الاسلام والمسلمين حيدر مصلحي با تاكيد بر خط گرفتن فتنه گران از بيرون كشور، محاكمه سران فتنه را انتظار بحق مردم دانست.
وزير اطلاعات در پاسخ به سوالي در مورد تاكيد راهپيمايان 22 بهمن بر محاكمه سران فتنه اظهار داشت: مردم به هيچ وجه كساني كه در مقابل انقلاب اسلامي آنها ايستاده و با غربي ها همصدا شده اند را قبول نخواهند كرد.
وي كه با فارس گفت وگو مي كرد، افزود: در طول 32 سال گذشته نيز افرادي وجود داشتند كه نقاب هايي به چهره زدند و مدعي دفاع از امام و انقلاب و نظام بودند، اما همان مردمي كه فريب نقاب آنها را خوردند، در نهايت مقابل آنها ايستاده اند.
وزير اطلاعات تاكيد كرد: فتنه گران از بيرون كشور خط مي گيرند و مديريت مي شوند، در غير اين صورت اين افراد عددي نيستند كه بتوانند كاري انجام دهند.
مصلحي ادامه داد: مردم مي خواهند حساب اين افراد از انقلاب جدا باشد، لذا انتظار مردم براي محاكمه سران فتنه انتظار بحقي است و به موقع به اين انتظار مردم رسيدگي خواهد شد.
وي در پاسخ به سوالي در مورد مهدي هاشمي گفت: مهدي هاشمي هم در مسير فتنه گران قرار دارد.
در همين حال، اسماعيل كوثري با بيان اينكه بدون ترديد سران فتنه در زمان مناسب محاكمه خواهند شد، افزود: مجرميت سران فتنه قطعي شده است و اگر تاكنون محاكمه نشده اند به دليل رافت و رحمت نظام اسلامي است كه اجازه مي دهد خطاكاران به دامن نظام برگردند.
نماينده مردم تهران گفت: اگر سران فتنه بخواهند اقدامات خود را ادامه دهند، بايد بدانند كه ملت فشار بيشتري بر آنها خواهد آورد و قوه قضائيه هم اقداماتي را براي محاكمه آنها انجام خواهد داد.
كوثري با اشاره به ديدار اخير نمايندگان مجلس با آيت الله آملي لاريجاني گفت: رئيس قوه قضائيه در اين جلسه گفت كه پرونده سران فتنه تكميل شده و در زمان خاص قطعا اين افراد محاكمه خواهند شد.

 



رئيس جمهوري هفته جاري به بوشهر سفر مي كند

استاندار بوشهر از سفر رئيس جمهور و هيئت دولت به اين استان در آخر هفته جاري و آمادگي كامل استان براي ميزباني سفر خبر داد.
به گزارش خبرنگار مهر در بوشهر، محمد حسين جهانبخش بعد از ظهر يكشنبه در نشست ستاد هماهنگي دور سوم سفر هيئت دولت به استان اظهار داشت: اواخر اين هفته رئيس جمهور و اعضاي هيئت دولت به استان بوشهر سفر مي كنند و با توجه به اين كه مردم ولايتمدار استان در همه صحنه ها از انقلاب اسلامي حمايت كرده اند در اين سفر هم با استقبال پرشور خود بار ديگر وفاداريشان را اثبات مي كنند.
وي با بيان اينكه سفر رئيس جمهور به بوشهر دو روز خواهد بود، اظهار داشت: ديدار با مردم، نشست با نخبگان، خانواده معظم شهدا و ايثارگران، مديران دستگاه هاي اجرايي، طلاب و روحانيون كارگروه فرهنگي و نشست بررسي مصوبات سفر سوم از برنامه هاي رئيس جمهور به بوشهر خواهد بود.
وي با بيان اينكه شرايط لازم براي انجام اين سفر مهياست، دليل لغو سفر هفته گذشته رئيس جمهور را شرايط نامطلوب جوي اعلام كرد و گفت: همه شرايط براي انجام اين سفر در پايان هفته جاري فراهم است.

 



لطفاً خفه شو! زد و خورد تازه در شكم درازگوش تروا (خبر ويژه)

تحرك تبليغاتي جديد فتنه گران هر چند كمكي به اين مجموعه نكرد اما باعث شد مجادلات و بگو مگوهاي قبلي مجدداً در ميان آنان شدت گيرد.
در حالي كه 13ماه از آخرين تحرك فتنه گران و رفتار انتحاري آنان در 6 دي 88(عاشورا) مي گذرد، برخي منافقين جديد نظير موسوي و كروبي طبق امريه صادره از خارج كشور نامه اي را منتشر و ادعا كردند خواستار تجمع اعلام همبستگي با مردم مصر و تونس هستند. اين رويكرد منافقانه(پروژه درازگوش ترواي2) در حالي بود كه دوستان و دشمنان ملت ايران به روشني به ماهيت آشوب طلبانه و ضد انقلابي دست اندركاران فتنه واقف بودند و مي دانستند اعلام همبستگي كذايي صرفاً سرپوشي براي خوش خدمتي به آمريكا و رژيم صهيونيستي است. با اين وجود محافل ضد انقلاب بي نقاب، از اينكه موسوي وكروبي و حزب مشاركت تلاش كرده اند مجدداً نقاب به صورت فتنه سبز بزنند و آن را اصلاح طلب در چارچوب قانون اساسي معرفي كنند، عصباني شده اند. اين محافل فعال در فتنه سبز و طلبكار از منافقين جديد صريحاً اعلام كرده اند كه دنبال براندازي هستند و اگر مجالي پيدا كنند همان شعارهاي ضدانقلابي را تكرار مي كنند.
در همين زمينه سايت صهيونيستي بالاترين در مطلبي به خاتمي به خاطر سكوت در بازي اخير انتقاد كرد و نوشت: آقاي خاتمي كجا تشريف داريد؟ گويا سرتان شلوغ است. اما اگر فرصت شد و استخاره خوب آمد، شما هم يك كلمه در حمايت از راهپيمايي حرف بزنيد.
انتشار اين قبيل پيام هاي عتاب آميز خطاب به خاتمي در حالي است كه وي چند روز پيش در يك نشست محفلي به صراحت گفته است: راهپيمايي اعلام شده بازي دو سر باخت است. بر فرض محال اگر نظام مجوز بدهد، ما در مقام قياس در تمام ايران حتي به اندازه يك دهم جمعيت 22 بهمن تهران را هم نمي توانيم به خيابان بياوريم و اين به ضرر ما خواهد شد.
وي همچنين گفته است: اگر هم نظام مجوز ندهد كه نمي دهد، بخشي از طرفداران نمي آيند و فقط عده اي تندرو و اغتشاشگر مي آيند كه هزينه اش به پاي ما نوشته مي شود و حلقه فشار نظام بر ما تنگ تر خواهد شد.
اما فقط خاتمي نبود كه مورد ملامت هدايتگران رسانه اي فتنه قرار گرفت بلكه حزب مشاركت نيز كه سعي داشت ضمن بيانيه اي، مدعي اصلاح طلبي طراحان راهپيمايي شود و ماهيت برانداز فتنه گران را كتمان نمايد، مورد ملامت شديد شبكه عنكبوت قرار گرفته است. به عنوان مثال سايت بالاترين خطاب به نويسندگان حزب مشاركت نوشت: جناب حزب مشاركت! خيلي محترمانه! لطفاً خفه شو. ما غير از سرنگوني نظام چيز ديگري نمي خواهيم.
بالاترين در مطلب ديگري از قول سلطنت طلبان نوشته است: ما اگر سبزيم، سبز براندازيم و اين پاسخ ما به بيانيه حزب مشاركت است.
سايت ضدانقلابي خودنويس نيز در واكنش مشابهي نوشت: «جناب جبهه مشاركت، ميشه لطفا...؟ ما چه قدر بايد از دست شما و دار و دسته خاتمي و مهاجراني و رفسنجاني كه با دست پس مي زنند و با پا پيش مي كشند، ضربه بخوريم؟ جناب خاتمي و مشاركت فعلا خفه شويد!»
ابراهيم نبوي نيز كه همزمان با روزنت (ارگان سلطنت طلبان) و جرس (وابسته به مهاجراني) همكاري مي كند، اقدام مشاركت را بي عقلي خوانده و نوشته: صدور اين بيانيه نهايت بي درايتي و بي سياستي بود، مي گذاشتيد دو روز قبل يا دو روز بعد! نه اينكه با يك كار غلط نيروها را دلسرد كنيد، به اين اميد كه شايد از فوايد اين موضع بهره ببريد. مگر خداي نكرده موسوي لال است يا كروبي خواب است كه شما از طرف جنبش سبز سخن مي گوييد؟!
يادآور مي شود گروهك ورشكسته اي چون منافقين، بقاياي ريگي و همچنين رضا ربع پهلوي- كه اين روزها سوگوار فرار حسني مبارك نيز هست- در بيانيه هاي مشابهي از اقدام منافقانه موسوي و كروبي حمايت كرده اند. در اين ميان سايت صهيونيستي بالاترين بدمستي كرده و هويت واقعي اين پروژه را لو داده است، آنجا كه مي نويسد: راهپيمايي داخلي بايد با حمله نظامي آمريكا و اسرائيل همراه شود تا بتوان براندازي كرد.
در حالي كه موسوي و كروبي به دروغ مدعي حمايت از ملتهاي مسلمان مصر و تونس [قيام عليه رژيم هاي وابسته به آمريكا و اسرائيل] شده اند، بالاترين از خارج كشور تاكيد كرد: اگر به خيابان بياييم، دوباره فرياد مي زنيم نه غزه، نه لبنان. اين ما بوديم كه مچ بند سبز بستيم و توي خيابان فرياد زديم نه غزه، نه لبنان... استقلال، آزادي جمهوري ايراني... و مرگ بر جمهوري اسلامي.
خاطرنشان مي شود مقامات آمريكايي پس از اقدام نوكرمآبانه موسوي و كروبي بلافاصله از اين اقدام حمايت كردند و مكررا از اينكه جمهوري اسلامي با اقتدار بساط آشوبگري مزدوران وابسته به گروهك ها را جمع نموده، ابراز نگراني و ناخرسندي كردند.
در اين ميان انتخاب روز 25 بهمن براي خودنمايي گروهك ها هم جالب توجه است، چرا كه گروهك هاي ضد انقلاب در سال 57 نيز سه روز پس از پيروزي انقلاب تلاش كردند با نظام و انقلاب مقابله كنند اما با قدرت نمايي مردم، به حاشيه افتادند. رهبر معظم انقلاب چندي پيش با يادآوري اين ماجرا فرمودند: «از اول انقلاب و در طول سالهاي متمادي، كي ها زير پرچم مبارزه با امام و انقلاب ايستادند؟ آمريكا در زير آن پرچم قرار داشت، انگليس در زير آن پرچم قرار داشت، مستكبرين در زير آن پرچم قرار داشتند، مرتجعين وابسته به نظام استكبار و سلطه، همه در زير آن پرچم مجتمع بودند؛ الان هم همين جور است. الان هم شما نگاه كنيد از قبل از انتخابات سال 88، در اين هفت هشت ماه تا امروز آمريكا كجا ايستاده است؟ انگليس كجا ايستاده است؟ خبرگزاري هاي صهيونيستي كجا ايستاده اند؟ در داخل، جناحهاي ضد دين، از توده اي بگير تا سلطنت طلب، تا بقيه اقسام و انواع بي دين ها كجا ايستاده اند؟ يعني همان كساني كه از اول انقلاب با انقلاب و با امام دشمني كردند، سنگ زدند، گلوله خالي كردند، تروريسم راه انداختند. 3 روز از پيروزي انقلاب در بيست و دوم بهمن گذشته بود، همين آدم ها با همين اسم ها آمدند جلوي اقامتگاه امام در خيابان ايران، بنا كردند شعار دادن؛ همان ها الان مي آيند توي خيابان، عليه نظام و عليه انقلاب شعار مي دهند! چيزي عوض نشده. اسمشان چپ بود، پشت سرشان آمريكا بود؛ اسمشان سوسياليست بود، ليبرال بود، آزادي طلب بود، پشت سرشان همه دستگاههاي ارتجاع و استكبار و استبداد كوچك و بزرگ دنيا صف كشيده بودند! امروز هم همين است. اينها علامت است، اينها شاخص است؛ و مهم اين است كه ملت اين شاخص ها را مي فهمد؛ اين چيزي است كه انسان اگر صدها بار شكر خدا را بكند، حقش را بجا نياورده است؛ سجده شكر كنيم.»




 



بي بي سي: درس دردناك اين است كه هوا پس است (خبر ويژه)

با وجود تظاهر آمريكا و اروپا به ابتكار عمل و تسلط بر اوضاع منطقه، شبكه دولتي انگليس اعتراف كرد غرب در حوادث اخير مصر و تونس غافلگير شده است.
راجر هاردي كارشناس موسسه وودرو ويلسون واشنگتن در سايت بي بي سي نوشت: چه قدر در اشتباه بوديم. وقتي ناآرامي ها در تونس شروع شد، بيشتر كارشناسان از جمله خود من مي گفتيم زين العابدين بن علي، مرد قدرتمند تونس كه سال ها زمام امور اين كشور را در دست داشته، اين ناآرامي ها را سركوب مي كند و مي ماند. وقتي او به طور ناگهاني فرار كرد و ناآرامي ها به مصر كشيد، بيشتر كارشناسان از جمله خود من گفتيم مصر تونس نيست و حسني مبارك قدرتمند كه سالها بر مصر حكمراني كرده، ناآرامي ها را سركوب مي كند و مي ماند. وقايع چند هفته اخير، با همه پيش بيني ها و انتظارات در تناقض بود و باعث شد حتي كارآزموده ترين ناظران هم در پيش بيني اينكه منطقه به كجا مي رود، ناتوان باشند.
هاردي اضافه كرد: برخورد دولت باراك اوباما در بحران مصر، نامناسب بود و اتحاديه اروپا هم خيلي بهتر از آمريكا عمل نكرد. اما حتي اگر غربي ها در اين مورد با اعتماد به نفس و محكم هم واكنش نشان مي دادند، مسئله اساسي و بنيادين همچنان به قوت خود باقي مي ماند. از چند دهه قبل، ثبات در اين منطقه براي غرب اولويت اصلي بوده و بيش از دموكراسي و حقوق بشر اهميت داشته است. يك درس دردناك براي قدرت هاي غربي اين است كه نفوذشان حتي بر كشورهايي كه كمك مالي بزرگ به آنها مي كنند، تا چه حد ناچيز است. پول، عشق و محبت ايجاد نمي كند و زماني كه هوا پس است، نمي توان با آن يك متحد نزديك را از خشم مردم نجات داد.

 



وزارت دفاع آمريكا و اسرائيل علناً ارتش مصر را مديريت مي كنند (خبر ويژه)

پنتاگون و وزارت دفاع رژيم صهيونيستي در تماس با ژنرال محمدحسين طنطاوي رئيس شوراي عالي نظامي مصر، اوضاع اين كشور در حال انقلاب را مديريت مي كنند.
گزارش ها حاكي از آن است كه تماس هاي مقامات آمريكايي و صهيونيستي با ژنرال طنطاوي وزير دفاع مصر شدت گرفته است.
طنطاوي در تلاش است ضمن مديريت اعتراضات مردم و بازگرداندن انقلابيون به خانه ها، نگراني هاي آمريكا و اسرائيل را نيز برطرف كند. وي در روزهاي اخير رايزني هاي فشرده اي با مقامات نظامي و سياسي آن دو رژيم داشته است.
به گزارش فارين پاليسي طي چند روز اخير رابرت گيتس وزير دفاع و مايك مولن رئيس ستاد مشترك ارتش با طنطاوي و ديگر مقامات ارتش مصر تماس گرفته اند. اين پنجمين تماس رابرت گيتس (رئيس اسبق سيا) با طنطاوي طي 18 روزه اول انقلاب مردم مصر بوده است.
براساس اين گزارش، علاوه بر تماس هاي مولن و گيتس با ژنرال طنطاوي، پنتاگون از تعداد بي شماري از افسران ارتش خود خواست تا با هر يك از افسران ارتش مصر كه ممكن است آشنا باشند و در كالج هاي نظامي آمريكا پيش از اين هم كلاس بوده اند، تماس بگيرند. يكي از مقامات پنتاگون در اين خصوص تاييد كرد كه به آنها گفته نشده بود پيام خاصي را به نظامي هاي مصري برسانند، بلكه هدف از اين تماس ها گردآوري اطلاعات از آنها اطمينان از اين امر بود كه ارتباط دو ارتش همچنان برقرار است. علاوه بر اين، تماس هاي مشابهي بين افسران پنتاگون و رابط هايشان در نيروهاي مسلح كشورهاي همسايه مصر و بويژه رژيم صهيونيستي برقرار بوده است.
ارتش مصر بنابر توجيهي كه از سوي مقامات غربي و صهيونيستي شده، اعلام كرد به معاهده سازش كمپ ديويد كه حتي ارتش مصر را از حضور در صحراي سينا منع مي كند، پايبند است و آن را به رسميت مي شناسد. اين موضع با استقبال اسرائيل و ناتو و كشورهاي غربي مواجه شد. صحراي سينا 3 برابر فلسطين اشغالي مساحت دارد و همجوار فلسطين است.
در همين حال روزنامه معاريو از تماس و مكالمه تلفني ايهود باراك وزير دفاع رژيم صهيونيستي با ژنرال طنطاوي خبر داد و نوشت: اين دو طي سال هاي اخير بارها با هم ملاقات و رايزني كرده اند.
وب سايت روزنامه يديعوت آهارونوت اخيراً نوشته بود نگراني هاي ارتش اسرائيل از احتمال گشوده شدن جبهه اي جديد عليه اسرائيل از ناحيه مصر، بسيار جدي است و براي همين است كه ارتش اسرائيل، احتمال آرايش نظامي و تقويت توان خود را عميقاً بررسي مي كند.
از سوي ديگر روزنامه فرانسوي لوفيگارو از وابستگي عميق ارتش مصر به آمريكا خبر داد و نوشت: رئيس ستاد ارتش مصر كه به نظاميان آمريكايي نزديك است، ابزاري براي كاخ سفيد محسوب مي شود.
جوشان استيشر كارشناس مسائل نظامي در فارين پاليسي هم معتقد است: نظاميان و ارتش مصر، عنصري كليدي در رژيم مصر محسوب مي شوند. آنها الزاما به سمت دموكراتيك سازي واقعي حركت نخواهند كرد.
گفتني است از ژنرال عمرسليمان رئيس سرويس امنيتي رژيم قاهره به عنوان فرد پشت صحنه مديريت تحولات- پس از كناره گيري مبارك- ياد مي شود. او نيز داراي ارتباطات قوي با واشنگتن و تل آويو است.

 



كوه استاكس نت به جاي موش اورانيوم غني شده زاييد! (خبر ويژه)

عضو اسبق شوراي امنيت ملي آمريكا گفت: حمله به برنامه هسته اي ايران با ويروس استاكس نت هيچ نتيجه قابل اعتنا و درخور توجهي به همراه نداشته است.
گري سيك كه در مؤسسه آسيا در نيويورك سخنراني مي كرد، اظهار داشت: حمله اينترنتي نظير حمله با كرم استاكس نت به تأسيسات اتمي ايران، نتيجه درخشاني به همراه نداشت و مانع غني سازي اورانيوم نشد هيچ، كه حتي ذخاير اورانيوم غني شده ايران در اين مدت افزايش هم يافته است.
وي افزود: خطر اين نوع حملات، اقدام تلافي جويانه است. آمريكا در برابر حمله سايبري احتمالي ايران آسيب پذير است و تأسيسات اتمي بزرگ ما هم مي تواند در معرض هجوم مشابه ايران قرار گيرد.
وي ضمن انتقاد از ديپلماسي آمريكا در برابر ايران گفت: روش دولت آمريكا در قبال ايران، كشاندن مذاكرات به نقطه اي بدون نتيجه است و بعد هم تاكيد روي اين نكته است كه ايران اهل مذاكره نيست.
استاد دانشگاه كلمبيا و مدير پروژه گالف2000 تاكيد كرد: براي نزديك شدن به ايران بايد روي نقاط و منافع مشترك متمركز شد. گري سيك گفت: «آمريكا بايد بپذيرد كه ايران برنامه اي هسته اي دارد و به ايران هم بگويد كه از اين برنامه آگاه است، اما به ايران نشان دهد كه مي خواهد مطمئن شود اين برنامه منتهي به ساختن بمب نخواهد شد.»
گري سيك درباره اعمال تحريم ها گفت: اگر از تحريم به عنوان ابزاري براي كشاندن ايران به مذاكره و چانه زني استفاده شود، ممكن است موثر باشد اما بهره برداري از تحريم ها براي كوبيدن ايران بي نتيجه است.
گري سيك، نمره دولت اوباما در قبال ايران را C (زير 10) دانست و گفت كه اگر آمريكا با كشوري گفتگو نمي كند چون با او مخالف است، اشتباه بزرگي مرتكب شده است.
همزمان با سخنان گري سيك، فرانك گاردن ديويد از مقامات سابق وزارت خارجه آمريكا طي سخناني در مركز پژوهش و بررسي هاي ملك فيصل در آمريكا اعلام كرد كه ايران شاخ آمريكا را در چند كشور منطقه شكسته است.
رئيس مركز تحقيقاتي اوراسيل در سخناني با موضوع نگاه آمريكا به ايران گفت: دولت آمريكا معتقد است ايران تلاش مي كند تا قدرتمندترين و بانفوذترين كشور در منطقه باشد. ايران تحقق اين هدف را از طريق حمايت از حماس و حزب الله و پيگيري اهداف منطقه اي خود پيگيري مي كند، و ايران به دنبال صادر كردن انقلاب خود است.
گاردن اضافه كرد: آنچه در لبنان اتفاق مي افتد موفقيت بزرگي براي ايران است. ايران توانسته شاخ آمريكا را در بسياري از مناطق از جمله عراق بشكند.

 


صفحه (14)


صفحه (3)


صفحه (2)

     


(صفحه(12(صفحه(6(صفحه(9(صفحه(7(صفحه(8(صفحه(15(صفحه(11(صفحه(5(صفحه(16(صفحه(13(صفحه(4(صفحه (2.3.14