(صفحه(12(صفحه(10(صفحه(6(صفحه(9(صفحه(7(صفحه(8(صفحه(15(صفحه(11(صفحه(5(صفحه(16(صفحه(13(صفحه(4(صفحه (2.3.14


سه شنبه 7 تیر 1390- شماره 19961

قرار گرفتن تصاوير مستهجن و بي حجاب در واحد ديگري از دانشگاه آزاد
احضار 12دانشجو به كميته انضباطي فقط به علت سؤال از مسئولين دانشگاه!
گزارش كيهان از نشست «عدالت درحال گذار»
نقد مسئولان درآيينه زلال دانشجويان



قرار گرفتن تصاوير مستهجن و بي حجاب در واحد ديگري از دانشگاه آزاد

پس از درج خبري در مورد قرارگرفتن عكس هاي بي حجاب در يكي از واحدهاي دانشگاه آزاد كه با انكار مسئولين اين دانشگاه مواجه شد و خبر و تكذيبيه آن نيز در رسانه ها درج شد، اين بار يكي ديگر از واحدهاي دانشگاه آزاد تصاويري گرافيكي مستهجن را در ملأعام قرار داده است.
به گزارش «خبرنامه دانشجويان ايران»؛ چند روز قبل خبري در سايت هاي خبري انعكاس پيدا كرد كه از در معرض عموم قراردادن عكس هاي بي حجاب دانشجويان رشته گرافيك دانشكده هنر و معماري دانشگاه آزاد قم خبر مي داد. اين مسئله گرچه از سوي روابط عمومي دانشگاه آزاد قم انكار شد و برخي توضيحات در خصوص آن ارائه گرديد اما در هر صورت نمي توان روند رو به گسترش بي حيايي در عرصه دانشگاهي را كتمان نمود.
اما ظاهرا بنا نيست تكرار چنين ماجراهايي در واحدهاي دانشگاه آزاد در كشور، به اتمام برسد. اين بار دانشگاه آزاد شيراز، محلي شد براي نمايشگاهي كه در نوع خود كم نظير است.
قضيه از اين قرار است كه جمعي از دانشجويان هنر دانشكده معماري دانشگاه آزاد شيراز طي اقدامي عجيب، نمايشگاهي را برپا كرده و تصاويري از دختران بدحجاب و مستهجن را كه خود نقاشي كرده بودند در معرض عموم قرار دادند.
جالب اين جاست كه زماني كه معاون فرهنگي دانشكده به چنين نمايشگاهي اعتراض مي كند، از سوي برخي دانشجويان تحقير مي شود و مورد تمسخر واقع مي شود! استاد مربوط نيز مي گويد كه بنابر اين درس، دانشجويان بايد بتوانند آناتومي هر عضو از بدن را بكشند!
گفتني است رئيس دانشكده چند روز قبل از اين ماجرا گفته بود كه اگر چنين نمايشگاهي برگزار شود، محاسنم را خواهم تراشيد!

 



احضار 12دانشجو به كميته انضباطي فقط به علت سؤال از مسئولين دانشگاه!

در مقابل مماشات دانشگاه خليج فارس در برابر فتنه گران از صبح دوشنبه 30خرداد بيش از 12تن از فعالان جبهه فرهنگي انقلاب اسلامي به كميته انضباطي احضار گشته و جمعي از ايشان تفهيم اتهام شده اند.
به گزارش «خبرنامه دانشجويان ايران»، اتهامات وارده بر تمامي اين افراد يكسان بوده و پيرامون حركت دانشجويان دانشگاه در سازمان مركزي در اعتراض به عدم پاسخگويي رياست دانشگاه و مجموعه تحت امر وي در طول 5سال دوران حضور وي در دانشگاه است.
اين برخورد شديد و سريع حراست دانشگاه با دانشجويان در حالي صورت مي گيرد كه حراست دانشگاه خليج فارس به لحاظ برخورد مسامحه جويانه و مماشات با عناصر منحرف و معلوم الحال دانشگاه زبانزد خاص و عام است.
چه اينكه در تحصن سال88 اين دانشگاه در آستانه انتخابات و حضور يكي از سران فتنه به اين دانشگاه هيچ يك از دانشجويان متحصن كه اغلب از عناصر ضد انقلاب بوده اند، به كميته انضباطي احضار نشدند.
برخورد سرسختانه با دانشجويان متحصن دانشگاه در حالي صورت گرفت كه هيچ اقدامي در برابر عناصر وابسته به گروهك سبز كه منويات خود را در نشريه انجمن اسلامي منعكس مي كنند، ندارد.
اخيرا اين گروهك در نشريه توقيفي خود تحت مطلبي با عنوان از مرگ بر بازرگان تا مرگ بر هاشمي، از مواضع كروبي، موسوي، موسوي خوئيني ها، يوسفي اشكوري، منتظري حمايت كرده بود و پيش از اين نيز در مطلبي جالب توجه با عنوان سرمايه اي در حبس نوشته بودند: امام تا پايان عمر به ابراهيم يزدي اعتماد كامل داشت! سكوت حراست و مسئولين دانشگاه با اين افراد در حالي است كه اين گروه با برگزاري هفتگي جلساتي با عنوان كافه كتاب كه در آن كتابهاي سروش، كديور معرفي و ترويج مي شود، سعي در يارگيري در دانشگاه دارد. گفته مي شود آقاي (ش) مسئول حراست دانشگاه كه در ايام انتخابات به شدت براي ميرحسين موسوي فعال بوده است نقش عمده اي در كشاندن دانشجويان مذهبي به كميته انضباطي و مماشات در برابر افراد مسئله دار دانشگاه دارد.

 



گزارش كيهان از نشست «عدالت درحال گذار»
نقد مسئولان درآيينه زلال دانشجويان

نشست دانشجويي «گفتمان عدالت درحال گذار» به مناسبت فرارسيدن سوم تيرماه و نزديكي به ايام هفته قوه قضائيه، در دفتر تشكل هاي دانشجويي برگزار شد و فعالين دانشجويي به بيان ديدگاه هاي خود پرداختند.
درخواست ديدار غيرگزينشي با رئيس جمهور، پيگيري اتهامات افراد مسئله دار دولت، مبارزه صريح با مفسدين اقتصادي از عمده مطالبات دانشجويان بود كه در اهم موارد آن در گزارش زير آمده است:
رئيس جمهور در سالگرد سوم تير نقد دانشجويان را بدون گزينش بشنود
«محمدرضا كاشفي» عضو شوراي تبيين مواضع بسيج دانشجويي دانشگاه هاي تهران بزرگ در نشست دانشجويي «گفتمان عدالت درحال گذار» گفت: گفتمان سوم تير در شرايطي شكل گرفت كه 8 سال اصلاح طلبان و كارگزاران در قدرت بودند و قوه مجريه التهاباتي را در كشور ايجاد مي كرد و از سوي ديگر نيز مجلس ششم در روند اجرايي كشور سنگ اندازي مي كرد.
وي ادامه داد: مردم از كارگزاران سازندگي خاطره هاي بسيار بدي دارند چون آنان فاصله خود با اقشار مختلف مردم را زياد كردند؛ نماينده گفتمان سوم تير محمود احمدي نژاد بود و 4 اصل گفتمان عدالت خواهي، فسادستيزي، استكبارستيزي و ولايت مداري را بيان داشت.
كاشفي در بخشي از سخنان خود گفت: گفتمان سوم تير در دولت نهم مستقر شد و مردم در سال هاي ابتدايي فعاليت اين دولت، بازگشت به مكتب امام(ره) را درك كردند و دولتمردان به تمامي استان ها و شهرها سركشي كرده و مشكلات مردم را رودررو مشاهده كردند.
وي با بيان اينكه رئيس دولت نهم سبك مديريتي شهيد رجايي را مدنظر داشت و نهم در بحث ولايتمداري صريح ترين كسي بود كه از ولايت فقيه حمايت كرد و رسيدن به حكومت اسلامي را مدنظر داشت، اظهار داشت: در بحث هاي هسته اي در مقابل استكبار جهاني ايستادگي كرد؛ اين دولت در تقويت جبهه مقاومت جهاني يك پيشرفت جدي داشت و رژيم صهيونيستي را به چالش كشيد.
كاشفي ادامه داد: احمدي نژاد معتقد بود ولايت فقيه تمرين زندگي براي رسيدن به حكومت اسلامي است و رأي 24 ميليوني مردم در انتخابات رياست جمهوري دوره دهم به احمدي نژاد روشن كرد كه آنان از وي راضي هستند.
وي سپس با بيان اينكه اكنون بخشي از دولت دهم با گفتمان سوم تير فاصله گرفته و تغيير جهت داده است، گفت: متأسفانه دولت دهم در بحث عدالتخواهي و مبارزه با فساد با انحرافات جدي مواجه شده است.
عضو شوراي تبيين مواضع دانشجويي ادامه داد: بخش انحرافي دولت كار را به جايي رساند كه در بحث استكبارستيزي روش خود را تغيير داد و اعلام داشت با مردم رژيم صهيونيستي دوست است و حتي طرح تعامل با حاكمان فاسد منطقه را مطرح كرد. اين دولت در بحث اسلام خواهي شعارهاي مكتب ايراني را مطرح كرد كه جنس اين سخنان متفاوت با ذائقه فرهنگي مردم ايران است.
وي سپس با بيان اينكه جنبش هاي دانشجويي از احمدي نژاد به عنوان فردي كه گفتمان سوم تير را مطرح كرد انتظار دارند كه به صورت كامل به شعارهاي اين گفتمان پايبند باشند و اگر تاكنون خطاهايي انجام داده اند، به راه اصلي بازگردند، اظهار داشت: از رئيس جمهور كشورمان انتظار داريم كه در سالگرد سوم تير نظريات جنبش هاي دانشجويي را بدون انتخاب گزينشي دانشجويان بشنود. اكنون بخشي از انحرافات دولت به اين دليل است كه اطرافيان رئيس جمهور اطلاعات كامل به رئيس جمهور نمي دهند و اميدواريم دولتمردان شنونده انتقادهاي جريان دانشجويي باشند.
عضو شوراي تبيين مواضع بسيج دانشجويي دانشگاه هاي تهران بزرگ با نزديكي به هفته قوه قضائيه خاطرنشان كرد: از قوه قضائيه مي خواهيم كه به قوه قضائيه دوران شهيد بهشتي نزديك شود و به صورت تخصصي و با افراد متخلف، كاملا پاك و بدون سياسي كاري برخورد كند.
وي ادامه داد: قوه قضائيه با توجه به مسئوليت هايي كه دارد، بايد وارد صحنه شود البته بدون سياسي كاري و دانشجويان انتظار دارند تا مسئولان اين قوه جلسات پاسخگويي را در ميان دانشجويان تشكيل دهند. همان طور كه مقام معظم رهبري برآن تاكيد داشته است.
به عمل كار برآيد...
«محمد زعيم زاده» دبير سياسي اتحاديه انجمن هاي اسلامي دانشجويان مستقل دانشگاه هاي سراسر كشور در اين نشست گفت: سوم تير سال 84 اعتماد مردم به كسي بود كه گفتمان عدالت خواهي را فرياد زد.
وي سپس درباره گفتمان عدالت در دوره هاي مختلف اظهار داشت: عدالت در نظام اسلامي به قدري مهم است كه يكي از شرايط انتخاب رهبري قرار گرفته و گفتمان عدالت يكي از شعارهاي اساسي انقلاب اسلامي است، اما وضعيت اين گفتمان پس از جنگ تحميلي دچار نوساناتي شد.
در دوران كارگزاران و دولت هاشمي بي توجهي به گفتمان عدالت مشخص بود و مدل وارداتي توسعه اقتصادي توسط كارگزاران اعمال و موجب شد بسياري از ارزش ها در جامعه تغيير پيدا كند.
ساده زيستي زماني در ميان مديران كشور يك ارزش بود، اما در دوران دولت هاشمي اين ارزش به اشرافي گري تبديل شد.
در دولت اصلاحات نيز كه ادامه دوره كارگزاران بود، اين عدول از عدالت به باورهاي نظري نيز كشيده شد و حتي از ديگر ارزش هاي انقلاب اسلامي نيز عدول شد. اما در مقابل جريان انقلاب اسلامي هم بيكار ننشست و به كم كردن هزينه هاي اين گفتمان پرداخت كه به حق اولين مبتكر اين خيزش مقام معظم رهبري بودند.
زعيم زاده با بيان اينكه مقام معظم رهبري سال 76 را آغاز دهه سوم انقلاب اسلامي و نوسازي معنوي نام گذاري كردند، گفت: اين نام گذاري يعني اينكه تا پيش از اين بسياري از ارزش ها دچار تغيير شده بود؛ مقام معظم رهبري در پي اين بودند كه هزينه هاي اين تغيير ارزش ها را كم كنند و عدالت خواهي بازسازي شود. رهبري مبارزه با فقر و تبعيض را مطرح كردند كه احمدي نژاد در سال 84 در شعارهاي انتخاباتي خود اين مطالب را مطرح كرد.
وي ادامه داد: جنبش دانشجويي همراه با ساير جنبش هاي مدني حافظ گفتمان عدالت هستند و همواره عدالت خواهانه ترين شعارها را سرداده و اثباتاً و نفياً شعارهايي را سردادند كه مفهوم آن حماسه سوم تير و پيروزي احمدي نژاد در انتخابات رياست جمهوري سال 84 شد.
زعيم زاده با بيان اينكه امروز بايد اعلام كنيم از راهي كه در سوم تير انتخاب كرديم، پشيمان نيستيم، گفت: خواهان بازگشت دولتمردان و مسئولان به مطالبه مردمي در سوم تيرماه هستيم.
اين فعال دانشجويي با نزديكي به هفته قوه قضائيه در سخناني گفت: برآورد ما اين است قوه قضائيه اي كه رياست آن برعهده آيت الله آملي لاريجاني است با آن چيزي كه بايد باشد، فاصله دارد.
وي ادامه داد: قوه قضائيه بايد نماد مبارزه با فساد و تبعيض باشد. اما متأسفانه اين قوه با مسئوليت هايي كه برعهده دارد، فاصله دارد. به دليل اينكه به نظر مي رسد اراده لازم براي رسيدن به عدالت لااقل در بدنه آن وجود ندارد.
زعيم زاده ضمن آسيب شناسي اين قوه گفت: بدنه قوه قضائيه با رأس آن همسو نيست و اين بحث نيازي به اثبات ندارد به دليل اينكه مردم نظاره گر اين امر هستند.
همچنين اظهار داشت: برگزاري همايش در خصوص فرمان 8 ماده اي رهبري مبني بر مبارزه با مفاسد اقتصادي خوب است اما چرا كار عملي براي آن اجرا نمي شود؛ برخي مسئولين قوه قضائيه گاهي اوقات جايگاهشان را در حوزه جريان هاي دانشجويي مي بينند در حالي كه بايد اجراكننده عدالت باشند نه فقط مطالبه كننده آن.
اين فعال دانشجويي ادامه داد: اكنون در قوه قضائيه اعلام مي شود كه رئيس جمهور اسامي مفسدان اقتصادي را براساس حب و بغض سياسي اعلام كرده است كه اگر اين طور باشد قوه قضائيه هم بايد ليست مفسدان اقتصادي را بازگو كند.
زعيم زاده با اشاره به اينكه اصل پاسخگويي در قوه قضائيه آن گونه كه بايسته و شايسته است رعايت نمي شود، بيان داشت: رئيس جمهور در نشست هاي خبري و برنامه هاي تلويزيوني شركت مي كند اما همين اقدام را قوه قضائيه اجرا نمي كنند و مسئولين اين قوه نقد دانشجويان را آن گونه كه بايد نمي شنوند در حالي كه بايد تمامي آن ها سخنان مردم را خوب و دقيق بشنوند و پاسخ گويي و روشنگري كنند.
اين فعال دانشجويي در بخش ديگري از سخنان خود گفت: دانشجويان به رئيس جمهوري كه 4 سال است با آنان جلسه اي نداشته است، نقد دارند و البته ناگفته نماند كه قوه قضائيه هم از ابتدا اين جلسات را با دانشجويان برگزار نكرده است و اين در حالي است كه مقام معظم رهبري بر شنيدن نظرات دانشجويان و تشكيل جلساتي همچون ديدار خود با دانشجويان از سوي تمامي مسئولين تأكيد دارند.
سوم تير سال 84 انفجار بغض عدالتخواهي مردم بود
در ادامه «ايوب توكليان»، دبيركل اتحاديه جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه هاي كشور گفت: گفتمان عدالت سابقه اي به قدمت تاريخ دارد و بعد مهم آن حركت انبياء بر اين اساس بوده است.
وي ادامه داد: يكي از ابعاد مهم انقلاب اسلامي موضوع عدالت است و پس از پيروزي انقلاب اسلامي ايران سوءاستفاده برخي از عناصر نااهل و نقاب به چهره بخصوص پس از دوره كارگزاران مردم را با پديده هاي جديد و شگفت انگيز مواجه كرد.
توكليان با بيان اينكه اكثريت مردم، انقلاب اسلامي و دوران دفاع مقدس را درك كرده بودند و جهادها و مبارزات براي تحقق عدالت را از نزديك لمس كرده بودند، گفت: پس از دوره كارگزاران و بروز فاسقان سياسي و فاسدان اقتصادي و حضور اصلاح طلبان مردم را به سمتي حركت داد كه درك كردند و احساس خطر كردند كه بايد دوباره عدالت را احيا كرده و منويات امام(ره) مبني بر اسلام پا برهنگان را عملي كنند.
وي سپس اظهار داشت: سوم تير سال84 انفجار بغض عدالتخواهي مردم بود و عدالت يك بحث و مطالبه هميشگي است؛ عدالتي كه در مدينه فاضله مطرح مي شود، در واقع بايد در حكومت امام زمان(عج) اجرايي باشد.اين فعال دانشجويي ادامه داد: پس از اينكه شعار عدالت خواهي توسط احمدي نژاد استخراج و مطرح شد، با استقبال مردم روبه رو شد كه انصافاً حركت هاي خوب و ارزنده اي در ابتداي كار رئيس جمهور دولت دهم آغاز شد اما به يكباره نه تنها گفتمان عدالت بلكه ساير گفتمان هاي مهم نظام اسلامي پس از سال88 تغيير كرد و حتي مكتب امام به مكتب ايراني تبديل شد.
وي با بيان اينكه رئيس جمهور كشورمان تأكيد داشت كه ليست مفسدان اقتصادي در جيبش است و آماده ارائه آن است، اظهار داشت: انتظار مي رفت كه در اين خصوص اقداماتي انجام دهد اما حتي در قبال فساد اطرافيان خود سكوت اختيار كرد.
توكليان درباره گفتمان عدالت خواهي گفت: با محوريت جريان هاي مردمي و دانشجويي گفتمان عدالت خواهي به گفتمان عمومي تبديل شد و پرچم دار اين گفتمان جوانان ولايت مدار هستند، كه با تأسي از فرمايشات مقام معظم رهبري مفهوم عدالت را پيگيري مي كنند.
وي سپس با توجه به هفته قوه قضاييه اظهار داشت: رسيدگي به مفاسد اقتصادي از سوي قوه قضائيه از سال هاي دور مورد پيگيري جريان هاي انقلاب بوده است و اكنون به نقطه اي چالشي در اركان نظام تبديل شده است.
توكليان آسيب موجود در اين قوه را اينگونه بيان كرد: به نظر مي رسد در بدنه قوه قضائيه ولايتمداري وجود ندارد و براساس منويات رهبري حركت نمي شود و اين قوه با مطالبات رهبري فاصله بسيار زيادي دارد.
وي ادامه داد: بسيار جاي تأسف دارد كه افرادي كه خود مسئله دار هستند مسائل اقتصادي و قضائي كشور را پيگيري مي كنند. اين قوه اكنون از فرمايشات و مطالبات رهبري بسيار عقب است و حركت هاي اين قوه اقناكننده نيست و حتي با تغيير مديريت ساده در اين قوه اصلاح نخواهد شد.
توكليان در انتها گفت: رئيس قوه قضائيه بايد توجه داشته باشد كه درخصوص مفاسد اقتصادي با مطالبه ملي و عمومي مواجه است.
مطالبات بر زمين مانده مردم و رهبري
«رامين محمدي»، دبير سياسي دفتر تحكيم وحدت در اين نشست دانشجويي گفت: «انقلاب اسلامي ايران ماحصل تجربه تاريخي بود كه ملت ايران پس از ورود اسلام خواهان برقراري عدالت در جامعه بودند و حتي براي دست يافتن به آن مبارزه كردند.
وي ادامه داد: در انقلاب اسلامي، دست خدا در كالبد امام خميني(ره) متجلي شد و با حضور ايشان تمامي تلاش هاي تاريخي به ثمر نشست و با حضور مردم در صحنه، واقعه اي در ايران اتفاق افتاد كه بسياري از معادلات روز دنيا را برهم زد.
محمدي با بيان اينكه آن چيزي كه انقلاب اسلامي را به ملت ايران هديه كرد، آموزه هاي ديني بود، گفت: ملت ايران نشان داد كه پيش و پس از انقلاب اسلامي بر آموزه هاي ديني و عدالت پايبند هستند.
وي سپس اظهار داشت: در ابتداي پيروزي انقلاب اسلامي افرادي نتوانستند در قالب گفتمان ديني و عدالت خواهي قرار بگيرند، لذا از سوي امام(ره) و مردم پس زده شدند. هرگاه اشخاص و جريان هايي پيدا شدند كه معيارهاي انقلاب اسلامي را فراموش كردند و با معيارهاي شخصي وارد جريان هاي سياسي شدند، از سوي مردم پس زده شدند.با انتخاب آيت الله خامنه اي به عنوان رهبر انقلاب اسلامي و پس از اينكه تنش هاي اوليه انقلاب برطرف شد، كشور وارد ثبات سياسي شد و كارگزاران نظام با تجربه اي كه از ابتداي پيروزي انقلاب كسب كرده بودند، الگوي مناسبي را مطرح كردند.
اين فعال دانشجويي درباره گفتمان عدالت گفت: گفتمان عدالت از شعارهاي اصلي انقلاب اسلامي است، پس از جنگ تحميلي متأسفانه بسياري از گفتمان ها و شعارهاي انقلاب اسلامي فراموش شد. كنار گذاشتن قدرت طلبي فراموش شده و نوعي سهم خواهي در ميان مسئولان بالادستي و پايين دستي مطرح شد كه اين گونه مسئولان نتوانستند تعهد خود را نسبت به انقلاب اجرا كنند. يكي از گفتمان هاي اصلي انقلاب كه پس از جنگ تحميلي فراموش شد، گفتمان عدالت بود كه عملكرد كارگزاران اين گفتمان را به فراموشي سپرد و به خصوص در قوه مجريه جرياني شكل گرفت كه سليقه هاي شخصي مطرح شد.
محمدي در ادامه بيان كرد: در سال 84 در گفتمان جاري كشور تغييراتي ايجاد شد كه در واقع مي توان گفت سوم تير سال84 باز توليدي از گفتمان انقلاب اسلامي بود و مردم اين اميد را پيدا كردند كه در فضايي با حضور رهبري مي توانند دوباره گفتمان هاي انقلاب را مطرح كنند.
احمدي نژاد در انتخابات سال84 با شعارهاي عدالت خواهي وارد صحنه شد و در دوره اول رياست جمهوري خود تلاش هاي بسياري براي عدالت خواهي داشت. چون برخلاف جريان هاي فكري پيشين شخصيتش اين گونه بود كه تا حدودي قدرت طلبي و تمايلات حزبي و شخصي را كنار گذاشت.
وي سپس اقدامات دولت نهم را ستود و گفت: دولت نهم فعاليت هاي بسيار زيادي داشت كه مردم نمونه هاي آن را مشاهده كردند اما نوعي تضعيف در دولت دهم مشاهده شد و انتظارات مردم برآورده نشد.
آن چيزي كه مشخص است، اين است كه اين بهانه نه از رئيس جمهور و نه از اطرافيانش پذيرفته شده نيست كه خواسته هاي مردم فراموش شده و ارزش هاي نظام اسلامي محقق نمي شود و به جاي آن معيارهاي شخصي ورود پيدا كرده است.
محمدي در انتها اظهار داشت: جنبش دانشجويي طبق تأكيدات امام(ره) اشخاص را ملاك قرار نمي دهد. اگر فرد يا گروهي پاي خود را در راه ولايت فقيه بگذارند، جنبش دانشجويي از معيارهاي آنان حمايت خواهد كرد. اما اگر اين جريان از ولايت فقيه فاصله بگيرند، ملت ايران ترس و واهمه اي ندارند و ديگر اين افراد و جريان ها را حساب نكرده و آنان را كنار مي گذارند.

 

(صفحه(12(صفحه(10(صفحه(6(صفحه(9(صفحه(7(صفحه(8(صفحه(15(صفحه(11(صفحه(5(صفحه(16(صفحه(13(صفحه(4(صفحه (2.3.14