(صفحه(12(صفحه(10(صفحه(6(صفحه(9(صفحه(7(صفحه(8(صفحه(15(صفحه(11(صفحه(5(صفحه(16(صفحه(13(صفحه(4(صفحه (2.3.14


سه شنبه 12 اردیبهشت ۱۳۹۱ - شماره 20197 

صفحه (14)

صفحه (3)

صفحه (2)

     
گزارش يك ترور (يادداشت روز)
واكنش نمايندگان مجلس به ابلاغيه رئيس جمهور
اتوبوس (گفت و شنود)
كيهان و خوانندگان
آمادگي كامل در 18 استان براي برگزاري مرحله دوم انتخابات مجلس
سلطانيه در گفتگو با رويترز: بازديد آژانس از سايت پارچين تنها بر اساس چارچوب توافقي امكان پذير است
زورمان به ايران نمي رسد اما همديگر را كه مي توانيم گاز بگيريم! (خبر ويژه)
گويانيوز: بايد بين خدا و جنبش سبز(!) يكي را انتخاب كنيد! (خبر ويژه)
رهبر ايران براي لبناني ها «امام خامنه اي» است (خبر ويژه)
اصلاح طلبان بدلي از شوراي هماهنگي اخراج مي شوند! (خبر ويژه)
فارين پاليسي: آمريكا در سوريه غلط بزرگي را مرتكب شد (خبر ويژه)
عجب گرفتاري شديم نه ميشه رأي داد، نه نداد! (خبر ويژه)
تكون نخور كه دارمت! (خبر ويژه)



گزارش يك ترور (يادداشت روز)

سلام! حال شما خوب است؟ نه، اين پرسش را به حساب تعارف و چاق سلامتي نگذاريد. واقعاً حالتان خوب هست؟ آخرين بار كي چكاپ رفته ايد؟ وضعيت حسگرهاي سيستم دزدگيرتان چطور؟ نوبت آخري كه دزدگير خودرو يا خانه تان را آزمايش كرده ايد تا ببينيد خوب كار مي كند، كي بوده؟ ديشب؟ ديروز؟ يك ماه پيش يا... ماه هاست حتي فرصت سرخاراندن نداشته ايد چه رسد به تست دزدگير؟! اصلاً چيز قيمتي هم داريد كه دزد بزند؟ قبلاً كه دزد به شما نزده، زده؟ چندبار؟ نزده؟ مطمئن هستيد كه دزد نزده؟ قيمتي ترين دارايي شما كدام بوده؟ سرمايه اي هم داريد كه بي نظير باشد و نشود روي آن قيمت گذاشت؟ كجا گذاشته ايد؟ داخل گاوصندوق يا سرگذر؟
شما از كدام گروه هستيد؟ مردم عادي يا طايفه اي كه خود را از ما بهتران مي دانند و مثلاً معاف از برخي قوانين و قواعد و آزمون ها تلقي مي كنند؟ آخرين بار باد دماغ خود را كي تنظيم كرده ايد؟ كلاس شما چه قدر بالاست؟ نه شما نه، آن يكي! بله شما! جناب عالي ادعاي پيامبري كه نداريد؟! پيامبران خدا هم مثل شما، خود را معاف از برخي قوانين و قواعد نمي ديدند. گفتيد آخرين بار كي باد دماغ تان را تنظيم كرده ايد؟ ناراحت شديد؟ اگر به شما بگويند فقط در يك مورد مجاز هستيد تاج گذاري كنيد، از ناراحتي شما كم مي شود و جگرتان حال مي آيد؟ تاج دم دستتان است اما تا شما تاج گذاري كنيد، چند سؤال ديگر مانده. شما باديگارد هم لازم داريد. مي دانيد تروريست ها چه تيپي هستند و از كجا نفوذ مي كنند؟ مسموم كه نشده ايد؟ تا حالا نشده كسي بي صدا بيايد و به شما سم بخوراند؟ مطمئن؟!
اين پرسش ها، براي بازخواني يك متن است. كلماتي كه از زبان طبيبي درد شناس ادا شده و به تجربه، طبابت او شفاست؛ فوق تخصص دارد اما نه تنها نرخ ويزيت خود را گران نكرده بلكه در طول دوره درمان، از بيماران هيچ حق ويزيتي نمي گيرد. مسئله سرقت و امنيت؟ بلكه متخصص امور امنيتي هم هست. اما قبلاً از اينكه آدرس او را بجوييم... جا دارد به تناسب موضوع اين نوشته، تشكر كنيم از رؤساي سه قوه و مجمع تشخيص و شهردار و روزنامه ها و سايت هاي منسوب به آنها، همچنين از اصلاح طلبان و اصولگرايان و دوستان جبهه متحد و جبهه پايداري و رسانه هاي منسوب به آنان كه اغلب غم رنج و دردهاي مردم را دارند؛ بماند كه انگشت شماري از آنها رنج افزا مي شوند و مي شوند - انگشت شماري از آنها - مثل خودروهايي كه به خاطر تنظيم نشدن به موقع، حجم سر و صدا و دي اكسيدكربن توليدي شان در فضاي سياست عمومي، خارج از حد استاندارد كه نه، گذشته از مرز هشدار است.
برخي از اين دوستان در دزدبازار 3 سال پيش چنان دود و صدا كردند و به روغن سوزي و لزوم پياده كردن تمام موتور افتادند كه آبرو شدند براي خودروهاي فرسوده 40 سال كار كرده! هنوز هم برخي از آنها وقتي حرف مي زنند و كاري مي كنند، چنان دود مي كنند كه انسان خيال مي كند در 50-40 يا 60 سال عمر فقط دود خورده اند. در قدرتند، حاشيه مي سازند؛ خارج از قدرت مي شوند، دوبله حاشيه درست مي كنند. حاضرند دزد همه هست و نيست و اندوخته حيثيت و اعتبارشان را ببرد اما آنها از بلنداي نردبان شكسته تكبر و لجاجت يا عصبيت نسبت به اطرافيان و حلقه هاي سياسي تنيده پيرامون خود، قدمي پايين تر نيايند و از ارتفاع سقوط محتمل، پله اي كم نكنند. جناب! مگر بدلكاري شما! باور بفرماييد بدلكارها هم بي گدار و بدون چيدن تشك هاي مخصوص چند متري از ارتفاع نمي پرند، سقوط ناگهاني كه هرگز! جناب! اين چند نفر كه كنار تو ايستاده اند، دستيار و مشاور تو نيستند، مي خواهند صحنه را طوري ترتيب دهند كه ترور و قتل عمد، انتحار و خودكشي تلقي شود. باور نمي كنيد؟ از آن عضو جداشده حزب مشاركت بپرسيد، مثلاً به شما مي گويد كه چه كساني مي خواستند مردي با عباي شكلاتي روز 12 اسفند خودكشي كند اما او لحظه آخر فهميد و از دام جست. اصلاً خيالتان راحت! ما در واقع امر، دو گروه كه بيشتر نداريم؛ آنها كه زيستن شان در سپهر سياست، مدام اكسيژن نشاط و سرزندگي به جامعه تزريق مي كند و گروهي كه اكسيژن عمومي را مي بلعند تا بگازند و بتازند و دود كنند. برخي رفتارها، درخت زندگي است و برخي كنش ها يا واكنش ها، اگزوز هاي پاره توليد دود و صدا و وارونگي هوا. ما متشكريم از همه آنها كه نه تنها حياط طيبه دارند بلكه مقدمات زندگي پاك و امن را براي مردم خود فراهم مي كنند حتي به قيمت كوتاه آمدن از حقوق مسلم خويش.
پرونده انتخابات مجلس جمعه همين هفته بسته مي شود و لابد بلافاصله پرونده انتخابات بعدي كه قرار است 13ماه ديگر برگزار شود، گشوده خواهد شد. اگر بپرسند علت مهم ترين اتفاقات تلخ 3 سال گذشته را در چه چيزي ريشه يابي مي كنيد، در پاسخ به جرئت مي توان گفت «تكبر» و «تعصبات غيرحق» و «لجاجت». اگر اين عارضه هاي زشت در فضاي سياست ما نبود، يقيناً نه آن اتفاقات تلخ كه ملت ايران را دشمن شاد كرد، رخ مي داد و نه در صورت وقوع، آن قدر امتداد پيدا مي كرد كه عود كند و آلودگان خود را تا مرز تباهي همه حيثيت و اعتبار ببرد. ملت ما در اين چند سال اخير پيروزي هاي معجزه آسايي را به اعتبار ايمان و مجاهدت و الفت و اتحاد و تولاّ و تبرّاي خود به دست آورد كه در طول تاريخ بشر كم نظير است و البته تلخي هايي را به اعتبار برخي كوتاهي هاي ديگران چشيد كه نشايد و نبايد. گاه چنان با هم درگير و مشغول شديم كه بدخواهان- آنها كه در خارج و داخل به خون مردم ما تشنه اند و فقط در شيشه مي پسندند- مجال شبيخون يافتند.
هنوز مايليد بپرسيم و بدانيم حالمان خوب است يا نه؟ سيستم ايمني و هشدارمان كار مي كند يا خير؟ دزد به ما زده يا نه؟ نعمت و سرمايه اي داريم كه نشود براي آن قيمت گذاشت؟ مي خواهيد بدانيد تنها تاج گذاري مجاز و مشروع- اين را به ويژه سياست پيشگان بخوانند- كدام است؟ مي خواهيد بدانيد دقيقاً كي برج و باروي شوكت و عزت ما بالا مي رود يا فرو مي ريزد؟ اصلا اگر مايليد يك چكاپ كامل ايمني و سلامتي بكنيم، سلامي از سر محبت و تسليم به طبيب چيره دست همه روزگاران- علي بن ابيطالب عليه السلام- عرض كنيم و از او بشنويم كه حال تك تك و عمومي ما چطور است. علي جان! سلام خدا و فرشتگان و پيامبران و صالحان بر تو! ما و مادران و پدران و فرزندان ما فداي شما باد! شما بگوييد كه امت ها چگونه رستگار شدند و در كدام فرآيند كمرشان شكست؟ مي خواهيم تعاملات و مجادلات خود را غربالگري كنيم. مي خواهيم ديدبان و رصدگر خوبي باشيم تا دوباره دشمن از خفا بر ما نتازد و ميان ما لانه نكند. مي بينيم دهان هاي به كينه گشوده و دندان هاي از سر خشم به هم ساييده دشمن را كه چگونه در نهايت ضعف و هزيمت، به فن بدل مي انديشد. تو بگو چگونه سنگر بسازيم و زره بر تن كنيم و سپر به دست بگيريم. تو روئين تنمان كن علي جان!
كاش مي شد اين همه مقدمه را ننوشت و از همان آغاز، گزارش تو را نوشت، آن روز كه به خطبه ايستادي و پشت شيطان را با خطبه قاصعه- خطبه 192 نهج البلاغه- شكستي. «سپاس خداوندي را كه جامه عزت و كبريا پوشيد و اين دو را مخصوص خود گردانيد و بر غير خود حرام كرد... و لعنت را بر هر كس نهاد كه بر سر عزت و كبريا با او مخالفت كند. سپس فرشتگان مقرب را آزمود تا متواضعان و فروتنان را از مستكبران جدا سازد... همه فرشتگان سجده كردند جز شيطان كه حميت و تعصب، او را از اطاعت بازداشت. بر آدم فخر فروخت پس دشمن خدا شيطان، امام متعصبان و مقدم مستكبران است كه اساس عصبيت را گذاشت... آيا نمي بينيد به خاطر تكبرش خداوند چگونه او را كوچك كرد... كيست كه بعد از شيطان، مانند معصيت او را مرتكب شود و در عين حال در پيشگاه خداوند سالم بماند؟ نه، خداوند هرگز بشري را به واسطه چيزي كه به خاطر آن شيطان را از بهشت بيرون راند، وارد بهشت نمي كند. همانا فرمان او در ميان اهل آسمان و زمين يكي است. و ميان خدا و هيچ يك از آفريدگانش، صميميتي براي تجويز ورود آنان به منطقه ممنوعه اي كه براي جهانيان حرام اعلام كرده نيست. پس بندگان خدا حذر كنيد از اينكه دشمن خدا، بيماري خود را به شما سرايت دهد و با خواندن خويش شما را منحرف سازد و لشگر سواره و پياده خويش را عليه شما بسيج كند... پس با شدت و جديت تمام با او مبارزه كنيد كه به خدا سوگند او بر اصل شما فخر فروخت و به هويت انساني شما اهانت كرد. سر راه شما را گرفت و لشكر وي همه جا در پي شكار شما بودند و بند بند انگشتان شما را مي زدند. با هيچ ترفندي نمي توانيد جلوي حمله آنان را بگيريد و با هيچ اراده اي نمي توانيد از خود دفاع كنيد در حالي كه در منطقه ضعف و در حلقه تنگنا و جولانگاه بلا گرفتار هستيد. بنابراين خاموش كنيد آن آتش هاي عصبيت و كينه هاي جاهلي را كه در دلهايتان پنهان است. كه همانا اين حميت (ناحق) در انسان مسلمان، از رخنه گاه هاي شيطان است. خود را محكم و استوار سازيد با نهادن تاج تواضع و فروتني بر سر، و فرو انداختن نخوت به زير پا و كندن حلقه تكبر از گردن. و فروتني را به عنوان سلاح و سنگر و سپر و زره ميان خود و دشمنتان ابليس و سپاهيانش بگيريد... بپرهيزيد، بپرهيزيد از دنباله روي بزرگاني كه به خاطر حسب و نسب تكبر ورزيدند... كه آنها پايه هاي بناي عصبيت و ستون هاي فتنه و آشوبند... و تبعيت نكنيد مدعياني را كه بيماري شان را با سلامت شما آميختند و باطل خويش را در حق شما وارد كردند... ابليس آنان را مركب هاي گمراهي، لشكري براي هجوم به مردم و مترجمان زبان خويش گرفت تا عقل شما را سرقت كند و در چشمانتان وارد شود و در گوش شما بدمد. او شما را آماج تير و جاي قدم نهادن و دست آويز گرفتن قرار داده است...»
و اين ادامه كلام اميرمؤمنان(ع) است: «پس اگر خداوند به يكي از بندگانش اجازه تكبر مي داد، پيامبران و اولياي مخصوص خود را رخصت مي داد اما خداوند سبحان براي آنان خودپسندي و خودبزرگ بيني را زشت شمرد و فروتني را براي آنان پسنديد... خدا را! بپرهيزيد از نتايج دير و زود بغي و ستم و فرجام بد تكبر، كه آن دام شيطان بزرگ و كيد اعظم اوست؛ با تكبر مانند زهر كشنده اي كه در جان انسان وارد شود، در دلهاي مردمان وارد مي شود. شيطان هرگز عليه فرزندان آدم ناتوان نمي شود و از سر خطا كسي را وانمي گذارد، نه عالمي را به خاطر علمش و نه بينوايي را به خاطر جامه فقرش... عصبيت يا از سر جهل است و يا به خاطر سفاهت... پس اگر ناچار از عصبيت هستيد، تعصب شما براي اخلاق نيكو و رفتار پسنديده باشد... بپرهيزيد از عذاب هايي كه به خاطر سوءرفتار بر امت هاي پيشين نازل شد... و چون در حالات نيك و بد آنها انديشيديد، ملازم اموري باشيد كه عزت را براي آنها به همراه آورد و دشمنانشان را دور ساخت و عافيت و آسايش را بر آنها گستراند و رشته كرامت را به آنها رساند؛ و آن امور عبارت است از اجتناب از تفرقه و التزام به الفت و اصرار و توصيه يكديگر بر اين امور. و بپرهيزيد از هر چيزي كه پشت امت هاي قبلي را شكست نظير؛ كينه هايي كه در دلهايشان جا گرفته و در سينه هاي آنها موج مي زد و پشت به هم كردن و دست از تعاون با هم كشيدن... بنگريد به موقعيت هاي نعمت الهي بر مردم هنگام بعثت رسولان... و الفت و عيشي كه برخوردار شدند، زير سايه حاكميت پيروز و در كنار عزت... بدانيد كه با حكم هاي جاهلي، رشته اطاعت الهي را گسستيد و در دژ استوار الهي رخنه وارد كرديد. همانا خداوند بر جماعت اين امت به واسطه رشته الفتي كه ميان آنها بست، منت نهاد تا در سايه آن حركت كنند و در پناه آن امنيت بگيرند؛ اين الفت و وحدت نعمتي است كه هيچ يك از مخلوقات قيمتي براي آن نمي شناسند چرا كه از هر ارزشي برتر و از هر امر مهمي بزرگ تر است»
محمد ايماني

 



واكنش نمايندگان مجلس به ابلاغيه رئيس جمهور

رئيس جمهور در بخشنامه اي به كليه دستگاه هاي اجرايي كشور، مكاتبات مجلس شوراي اسلامي با دستگاه هاي اجرايي در خصوص لغو برخي مصوبات مربوط به دولت را خلاف نص صريح قانون اساسي و فاقد وجاهت حقوقي دانست كه اين مسئله با واكنش برخي نمايندگان مجلس مواجه شد.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري، متن بخشنامه محمود احمدي نژاد به كليه دستگاه هاي اجرايي كشور بدين شرح است:
بسم الله الرحمن الرحيم
بخشنامه به كليه دستگاههاي اجرايي كشور
رئيس محترم مجلس شوراي اسلامي به استناد مصوبه عادي ضمن مكاتبه با دستگاه هاي اجرايي برخي مصوبات مربوط به دولت و مراجع و مقامات دولتي كه بعضا حتي خارج از صلاحيت مصوبه ياد شده نيز مي باشد را مغاير تشخيص داده و لغو مي نمايد.
به استناد اصل 113 و 121 قانون اساسي و به عنوان وظيفه اعلام مي نمايد كه علاوه بر ايرادات متعدد به اين اقدام و رويه، هيچ يك از اصول قانون اساسي چنين اختياري را صراحتا و يا تلويحا به رئيس محترم و حتي مجلس شوراي اسلامي اعطا نكرده است.
نظرات رئيس محترم مجلس شوراي اسلامي محترم است، ليكن درج در روزنامه رسمي مجوز اجرا يا عدم اجراي مصوبات دولت در دستگاه هاي اجرايي قلمداد نمي گردد. بنابراين مكاتبات مذكور بر خلاف نص صريح قانون اساسي بوده و فاقد وجاهت حقوقي است و نمي تواند مناط عمل باشد.
بديهي است كه اصلاح، تغيير و يا لغو مصوبات و بخشنامه هاي دولت و يا رئيس جمهور توسط خود دولت و مقامات و مراجع ذيصلاح دولتي امكان پذير بوده و از طريق سلسله مراتب مقامات ياد شده ابلاغ خواهد شد.
«الياس نادران» عضو كميسيون اقتصادي مجلس در واكنش به اين ابلاغيه گفت: به مشاوران حقوقي رئيس جمهور كه اين ابلاغيه ها را تنظيم مي كنند توصيه مي كنم قانون اساسي را بخوانند.
وي كه با باشگاه خبرنگاران گفت وگو مي كرد، افزود: اصل 85 و 138 قانون اساسي تصريح دارد كه مصوبات دولت بايد به رئيس مجلس فرستاده شده و نظر وي حاكم بر مصوبات دولت است.
نماينده مردم تهران، ري، شميرانات و اسلامشهر در مجلس شوراي اسلامي خاطرنشان كرد: مجلس و ديوان عدالت اداري وظيفه دارد وقتي كه مصوبه دولت را خلاف قانون بداند، رسيدگي كند و دستور به تصحيح مصوبه مي دهد و در صورتي كه قوه مجريه دستور را اجرا نكند، حكم عزل و انفصال صادر مي شود.
«جعفر قادري» عضو كميسيون برنامه و بودجه مجلس نيز در واكنش به بخشنامه ديروز دولت، گفت: اختيار كنترل تمام مصوبات دولت به رئيس مجلس داده است و رئيس مجلس بايد تمام مصوبات دولت را با قوانين عادي مقايسه كند و در صورت مغايرت آن با قانون اساسي مصوبه را به دولت برگرداند.
وي با اشاره به اينكه مشخص نيست احمدي نژاد با كدام پشتوانه قانوني چنين ابلاغيه اي را صادر كرده است افزود: هيچ مسئولي جرات اجراي ابلاغيه اخير دولت را ندارد چرا كه در صورت اجراي آن بايد پاسخگوي ديوان محاسبات باشد.
اين عضو كميسيون برنامه و بودجه مجلس خاطرنشان كرد: در صورت ناديده گرفتن قوانين و مصوبات مجلس توسط دستگاه هاي اجرايي، ديوان محاسبات با استفاده از ابزارها و اهرم هاي گوناگون خود با افراد و دستگاه هاي خاطي برخورد مي كند.

 



اتوبوس (گفت و شنود)

گفت: چه خبر؟!
گفتم: دو تن از مقامات كشور با صدور احكام جداگانه يك متهم را به مسئوليت هاي مهمي منصوب كرده اند!
گفت: آره شنيده ام، يعني خبرش همه جا پيچيده است! ولي مي گويند كه اين شخص بعد از بازداشت از اتهامات وارده تبرئه شده است!
گفتم: تبرئه نشده، بلكه با عفو آزاد شده.
گفت: با اين حساب، سابقه دار است و مطابق قانون نبايد او را به مسئوليت هاي مهم منصوب كنند. چرا اين كار را كرده اند؟! چرا در فضاي كشور تنش ايجاد مي كنند؟!
گفتم: چه عرض كنم؟! در يك اتوبوس بين شهري يكي از مسافران هر از چندگاه از انتهاي اتوبوس برخاسته و در گوش راننده چيزي مي گفت و راننده توجهي نمي كرد. اما آخرين بار كه در گوش راننده پچ پچ كرد، راننده با عصبانيت گفت؛ آقا! برو بشين! اين چه حرفيه؟ مسافران كه توجهشان جلب شده بود پرسيدند؛ مگر اين آقا چه مي گويد؟! و راننده گفت؛ مي گويد، اتوبوس را به يك ديواري، درختي، تير چراغ برقي، يك جايي بزن كه يك كمي بخنديم!

 



ساعت 3 تا 6 بعد از ظهر: 33110065
تمام ساعات شبانه روز:33916546
سامانه پیام کوتاه: 30002323

كيهان و خوانندگان
¤آرزوي قلبي ما اين است كه جزيره ابوموسي مركز يك استان جديد يعني استان خليج فارس بشود. اميدواريم اين آرزوي بنده و همه هم وطنان توسط دولت و مسئولين هرچه زودتر تحقق پيدا كند.
4168---0936
¤ متهمين زن در پرونده هاي فساد بزرگ اقتصادي و را با همان لباسي كه مرتكب جرم مي شوند در دادگاه حاضر كنند نه با چادر كه بي حرمتي به اين حجاب برتر شود.
6333---091
¤در سپهر علم و دانش مي درخشد همچو مه آموزگار
تا زدايد تيرگي ها را به نور معرفت از روزگار
مشعل راه هدايت را به كف بنهاده چون پيغمبران
تا به عزت رهنمون گردد بشر را جانب پروردگار
محمدعلي كوروش هوشمند
¤وقتي جريان ها و گروه هاي برانداز روي كانديدا شدن برخي چهره ها متمركز مي شوند اين افراد بايد بينديشند كه در اين مدت چه خطاهايي از آنان سر زده كه مخالفين نظام و انقلاب براي مقابله روي آنان سرمايه گذاري كرده اند.
1015---0918
¤پيشنهاد مي شود دولت در سال توليد ملي براي گروه ها و قشرهاي مختلف جامعه كارخانه و فروشگاه عرضه مستقيم كالا احداث و سهام آن را به خود مردم بدهد.
1008---0912
¤در حسرتم يك دفعه كيهان هم مثل بقيه روزنامه ها روي كيوسك باشد، تا به حال يك دفعه هم به دستم نرسيده، در مركز استان از ساعت 2 به بعد بايد سراغ كيهان رفت، بيش از ده روز است كه در مركز استان كيهان زير ميزي فروخته مي شود و
3329---4091
¤در مسابقات ورزشي بعضا ديده مي شود پرچم مقدس كشورمان با حالت نازيبا و اتو نكشيده مورد استفاده قرار مي گيرد كه خوشايند نيست. ضرورت دارد مسئولين محترم تربيت بدني به اين مهم توجه داشته باشند تا چنين اتفاقي نيفتد.
يك ايراني
¤چه لزومي دارد در برنامه هاي تلويزيوني كه مهمان برنامه مرد است از مجري زن و بالعكس استفاده شود. آيا اگر مجري و مدعو جلسه هر دو مرد يا زن باشند مشكلي بوجود مي آيد.
0622---7091
¤مديريت دولت در نظارت و كنترل دفاتر املاك و سوداگران بازار مسكن مناسب نيست. متاسفانه خيلي راحت اجازه مي دهند عده اي دلال مسكن پول هاي مفت از اين طريق به جيب بزنند و يك عده اي را بدبخت بكنند.
4821---9091
¤چرا دولت يارانه شهروندان را كه حق قانوني آنان است قطع مي كند تا مجبور بشوند داخل سايت رفاه شده و اعلام عدم انصراف بدهند. از همه بدتر اينكه چرا اين كار را سر بنده كه يك بازنشسته هستم درآورده اند.
7869---2091
¤گراني به اندازه كافي مردم را تحت فشار قرار داده است، در چنين شرايطي افزايش قيمت بنزين به بهانه اجراي مرحله دوم طرح هدفمندي يارانه ها اقدام منطقي نخواهد بود.
9896---7091
¤وقت براي شعار دادن عليه گران فروشي زياد است. دولت اگر در مبارزه با گراني جدي است اين مبارزه را ابتدا عليه بخش هاي دولتي مثل واحدهاي توليدكننده لبنيات و انواع توليد كننده هاي روغن هاي خوراكي و صنعتي شروع كند.
6579---2091
¤با كاهش مجدد سهميه ارز مسافرتي از تاريخ دهم ارديبهشت ماه شاهد افزايش نرخ دلار در بازار هستيم بنابراين، اين مسئله هيچ ربطي به موضوع عدم رابطه ايران با آمريكا ندارد.
3885---2091
¤يك پيرزن 57 ساله هستم و مادر شهيد. يك خانه صد متري مخروبه دارم يكسال و نيم است دنبال گرفتن پروانه ساخت هستم پس از دو بار رفتن به كميسيون ماده 5 اسفند ماه سال قبل با پروانه ام موافقت شد اما 2 ماه است پرونده ام در دفتر استانداري اصفهان براي يك امضا معطل مانده است، شماره نامه ام (4154) است از مسئولين امر درخواست تسريع دارم.
8611---3091
¤ 6 ماه قبل يك دستگاه يخچال ال جي با سيستم يخ ساز خريداري كرديم كه يك ماه قبل قسمت يخ ساز و آب سرد آن خراب بود. در حالي كه اگر در يك ماه اول سيستمي خراب باشد بايد دستگاه را عوض كنند اما علي رغم پيگيريهاي ما قطعات كاركرده و جرم گرفته را براي ما آوردند. هرچه با دفاتر فروش تماس گرفتيم كسي پاسخ قانع كننده اي به ما نداد. ما 2 ميليون تومان هزينه خريد پرداخت كرده ايم. چرا بايد كالاي ناقص داشته باشيم.
منتظري
¤ با سياسي ترين فيلم ايران (قلاده هاي طلا) سياسي عمل مي كنند. ديده شده است كه بدون ارائه بليط اقدام به اخذ هزينه بليط و اجازه تماشاي فيلم مي كنند تا آمار فروش بليط را پايين اعلام كنند؟
قنبرپور مقدم
¤ با حقوق 067 هزار تومان چطور مي شود در شهرنشيني امروزه يك خانواده را اداره كرد؟
فاضل- فرهنگي اهل اصفهان
¤ مراتب تقدير و تشكر خود را از زحمات مديريت و كاركنان فرمانداري، بخشداري و شركت آب و فاضلاب روستايي استان اصفهان- شهرستان نطنز درخصوص فعاليت هاي انجام شده در روستاي ابيانه اعلام مي دارم.
حسين شفيعي ابيانه
¤ پاركينگ طبقاتي نبش خيابان اول نيروي هوايي تهران كه جديدا به دليل تعريض خيابان پيروزي جمع آوري شد لوله آبي در كنار آن تعبيه شده بود. اين لوله آب با رفت و آمد خودروها تركيده و مرمت سطحي آن نيز بي فايده است و هر زماني كه اين اتفاق مي افتد ساعت ها آب هدر مي رود و كيسه شن هايي هم كه روي آن قرار داده اند چاره ساز نيست. انتظار مي رود كه دلسوزي پيدا شود و به طور اصولي آن را مرمت كند.
طالعي
¤ يكي از علل اصلي گراني ها برخي از مراكز و شركت ها و كارخانه ها هستند كه به توليد انبوه مشغولند كه دولت نيز به راحتي مي تواند با آنها برخورد نمايد ولي متأسفانه فقط به شعار كه هيچ نفعي به حال مردم ندارد بسنده مي كند امثال من كه حقوق بگير نيستم و 2 دانشجو دارم براي تهيه شير مصرفي آنها با مشكل مواجهم.
غلامي انديمشك
 



وزيركشور خبر داد
آمادگي كامل در 18 استان براي برگزاري مرحله دوم انتخابات مجلس

وزير كشور گفت: همه امكانات و تجهيزات مورد نياز تأمين شده و هماهنگي هاي لازم با 18 استان كشور براي برگزاري مرحله دوم انتخابات صورت گرفته است.
مصطفي محمدنجار وزير كشور اظهار داشت: ستاد انتخابات، ستادهاي استاني، هيئت هاي اجرايي و شعب، همه آمادگي و شرايط لازم را براي برگزاري هر چه باشكوه تر اين مرحله از انتخابات كسب و فراهم كرده اند.
وزير كشور افزود: با آغاز تبليغات نامزدهاي انتخاباتي كه تا ساعت 8 صبح پنجشنبه 14 ارديبهشت ادامه خواهد داشت، شور و نشاط انتخاباتي در 33 حوزه انتخابيه مرحله دوم در 18 استان كشور حاكم شده است.
وي ادامه داد: تاكنون گزارشي كه حاكي از تخلف اثرگذاري باشد، دريافت نكرده ايم و اميدواريم نامزدها و طرفدارانشان در چند روز باقيمانده، كار تبليغات را مطابق قانون ادامه دهند تا در پايان مهلت تبليغات، فضا براي انتخاب آگاهانه و هوشمندانه مردم مهيا شود.
محمدنجار درباره كساني كه نتوانسته اند در مرحله نخست انتخابات شركت كنند، گفت: اين افراد مي توانند در مرحله دوم در هر يك از 33 حوزه انتخابيه كه رأي گيري در آن انجام مي شود، شركت و رأي خود را به صندوق بيندازند.
محمدنجار يادآور شد: اما كساني كه در مرحله نخست در يكي از اين 33 حوزه انتخابيه رأي داده اند، صرفاً در همان حوزه انتخابيه مرحله اول مي توانند رأي خود را داخل صندوق بيندازند.
وزير كشور خاطر نشان كرد: آن دسته از رأي اولي ها كه تا 15 ارديبهشت 1391 به سن 18 سال تمام برسند، مي توانند در جمعه اين هفته در دور دوم انتخابات شركت كنند.

 



سلطانيه در گفتگو با رويترز: بازديد آژانس از سايت پارچين تنها بر اساس چارچوب توافقي امكان پذير است

نماينده جمهوري اسلامي ايران در آژانس بين المللي انرژي اتمي ضمن ابراز اميدواري درباره موفقيت آميز بودن مذاكرات آتي ايران و آژانس در نيمه ماه مه(25 ارديبهشت) تصريح كرد: ايران هرگز غني سازي اورانيوم را متوقف نخواهد كرد.
علي اصغر سلطانيه نماينده ايران در آژانس بين المللي انرژي اتمي در گفت وگو با خبرگزاري رويترز كه ديروز دوشنبه منتشر شد، خاطر نشان كرد: اميدواريم مذاكرات آتي ميان ايران و آژانس در 14 و 15 مه(25 و 26 ارديبهشت) سازنده و موفقيت آميز باشد.
وي گفت : هدف اصلي مذاكرات، مذاكره درخصوص شروط و چارچوب كاري براي رفع ابهامات و حل موضوعات برجسته است.
سلطانيه افزود : متاسفانه زبان واضح و شفاف من و ديگر مقامات ايراني پيش از مذاكرات قبلي منجر به پيشرفت قابل ملاحظه اي نشد.
به گفته سلطانيه، فقط با توافق بر روي تعيين چارچوبهايي از اين قبيل براي همكاري هاي آتي بيشتر، ايران مي تواند درخواست آژانس براي بازديد از يك سايت نظامي را كه بررسي كند، سايتي كه آژانس معتقد است احتمال دارد تحقيقات هسته اي نظامي در آنجا صورت گرفته باشد.
سلطانيه در پاسخ به اين سوال كه آيا آژانس مي تواند از سايت پارچين بازديد كند؟ گفت :هر اقدامي در براساس اين چارچوب اجرايي خواهد بود.
نماينده ايران در آژانس بين المللي انرژي اتمي در ادامه ضمن تاكيد براينكه غني سازي حق غيرقابل مذاكره ماست، تصريح كرد: ايران هرگز فعاليت هاي غني سازي را متوقف نخواهد كرد.

 



زورمان به ايران نمي رسد اما همديگر را كه مي توانيم گاز بگيريم! (خبر ويژه)

با تشديد انتقاد محافل صهيونيستي و احزاب اپوزيسيون، دولت نتانياهو در آستانه انحلال قرار گرفت. همزمان دبير دولت اسرائيل هشدار داد گسترش اظهارات غيرمسئولانه عليه دولت باعث فروپاشي اتحاد جهاني عليه برنامه هسته اي ايران خواهد شد.
به دنبال اظهارات تند «يووال ديسكين» رئيس سابق سرويس امنيت داخلي اسرائيل (شاباك) عليه دولت، چهره هايي نظير شائول موفاز رئيس حزب كاديما كه رهبر اپوزيسيون دولت نيز محسوب مي شود اعلام كرد عمر دولت نتانياهو به پايان رسيده و او بايد انتخابات پارلماني زودرس را تا قبل از پايان تابستان اعلام كند. موفاز گفت اگر نتانياهو رأسا اقدام نكند، اپوزيسيون ناچار خواهد شد طرح انحلال پارلمان را پيش بكشد. اين در حالي است كه دوره فعلي پارلمان رژيم صهيونيستي يك سال و نيم ديگر يعني نوامبر سال 2013 تمام مي شود.
علاوه بر شائول موفاز، شلي ياسيموويچ رئيس حزب كارگر اسرائيل نيز در مصاحبه با راديوي دولتي صريحا گفت «تشكل هاي مخالف بايد براي سرنگون كردن دولت متحد شوند».
انتقاد از دولت نتانياهو به دنبال اظهارات رئيس سابق سازمان امنيت داخلي اسرائيل بالا گرفت. يووال ديسكين، نخست وزير و وزيردفاع را متهم كرد كه در مورد ايران به مردم دروغ مي گويند نتانياهو و ايهود باراك در حدي نيستند كه بتوانند جنگ عليه ايران را مديريت كنند. متأسفانه بايد بگويم من درباره ايران صداي پارس كردن هاي بسياري را از دولت اسرائيل مي شنوم اما آنها فقط پارس مي كنند بي آن كه بتوانند گاز بگيرند.
در همين حال «صوي هاوزر» دبير دولت رژيم صهيونيستي در واكنش به سخنان ديسكين گفت: شوربختانه برخي از افراد هستند كه با بر زبان آوردن مطالب غيرمسئولانه موجب مي شوند اتحاد بين المللي براي مبارزه با ايران هسته اي از هم پاشيده و تضعيف گردد.
به گزارش راديو اسرائيل آقاي هاوزر تاكيد كرد اكنون مبارزه با برنامه اتمي ايران در صدر برنامه هاي كشور اسرائيل قرار دارد و بنيامين نتانياهو به طور شبانه روزي مي كوشد كه يك جبهه بين المللي عليه حكومت ايران تشكيل بدهد.
اين گزارش مي افزايد: سخنان يووال ديسكين و انتقاد شديد او از نخست وزير و وزير دفاع اسرائيل موجب شد كه اعضاي حزب حاكم «ليكود» در پارلمان اسرائيل خواهان آن شوند مقامات ارشد كشور بدون كسب اجازه از اداره سانسور نتوانند اظهارنظري بكنند. «ليكود» در پي انتقادهاي رئيس پيشين «موساد» مئير داگان از سياست هاي آقاي نتانياهو در قبال ايران و ساير مسائل كشور اين طرح را به «كنست» پيشنهاد كرده بود ولي اين طرح هنوز تصويب نشده و به صورت قانون در نيامده است.
دويچه وله نيز گزارش داد دولت نتانياهو به شدت از طرف چهره هاي اپوزيسيون تحت فشار قرار گرفته است.
خاطر نشان مي شود ديسكين تا ارديبهشت سال گذشته به مدت 6 سال رئيس سرويس امنيت داخلي اسرائيل بود. مشاوران نتانياهو مي گويند وي به علت اينكه به رياست سرويس جاسوسي خارجي (موساد) منصوب نشده، اظهارات تند اخير عليه نتانياهو را مطرح كرده است.
اخيراً مئير داگان رئيس سابق موساد در مصاحبه اي تصريح كرد حاكميت اسرائيل بر لبه پرتگاه سقوط قرار گرفته اما اين موضوع هيچ ربطي به برنامه هسته اي ايران ندارد بلكه حاكميت سياسي در اسرائيل از هم پاشيده و بي كفايت شده است. به نظر مي رسد اظهارات وي با توجه به زلزله سياسي اخير در تل آويو، پيش بيني درستي بوده است.
گابي اشكنازي رئيس ستاد كل ارتش اسرائيل نيز ديروز به جروزالم پست گفته است: انقلاب هاي منطقه بهار عربي نيست بلكه طوفاني است كه اسرائيل هرگز آن را پيش بيني نكرده بود.
پيش از اين هم آوي ويختر از مقامات اطلاعاتي امنيتي رژيم صهيونيستي انقلاب هاي منطقه را زلزله9 ريشتري تعبير كرده بود.

 
 


گويانيوز: بايد بين خدا و جنبش سبز(!) يكي را انتخاب كنيد! (خبر ويژه)

سايت گويانيوز كه به دليل وابستگي به سازمان «سيا» و درج آگهي استخدام براي اين سازمان در ميان اپوزيسيون به «سيانيوز» معروف است در مقاله اي به قلم امير سايه- نام مستعار منوشه امير- طي مقاله اي اعتقاد به خدا، نماز و روزه را «توهين به شعور تك تك مردم ايران و لگدمال كردن شرافت انساني»! دانسته است.
اين مقاله ضمن تقدير از مواضع مهدي خزعلي در حمايت از فتنه 88 به بخشي از اظهارات اخير وي كه در آن گفته بود «... بايد نظام و انقلابم را از دست نامحرمان و غاصبان نجات دهم» اعتراض كرده و خطاب به وي مي نويسد هدف جنبش سبز(!) سرنگوني همين نظام اسلامي بود و شما نمي توانيد در همان حال كه خود را طرفدار جنبش سبز(!) مي دانيد از اعتقاد به «نظام» و «انقلاب» دم بزنيد!
در ادامه اين مقاله به بخش ديگري از اظهارات مهدي خزعلي كه گفته بود «به لطف خدا و با سوگند به خون ندا و سهراب و...» اشاره شده و خطاب به وي آمده است «آقاي خزعلي، اگر اعتقادي به خداوند و نماز و روزه داريد بايد حرفتان را پس بگيريد و پشت سر كشته شدگان بعد از انتخابات پنهان نشويد و از قول آنها سخن نگوئيد و به شرافت انسان ها، چه قبل و چه بعد از مرگ احترام بگذاريد»!
مقاله گويانيوز كه به قلم منوشه امير نوشته شده، تعريف دقيقي از فتنه 88 ارائه كرده است، چرا كه فتنه ياد شده در فاصله كوتاهي بعد از شروع آن از تمامي مباني ديني و اسلامي عبور كرد و همانگونه كه در مقاله گويانيوز آمده است؛ اعتقاد به خدا و معاد و نماز و روزه نمي تواند با جنبش سبز(!)- فتنه آمريكايي اسرائيلي 88- همخواني داشته باشد و اين نكته بديهي تر از آن است كه قابل انكار باشد، اهانت به ساحت مقدس امام حسين(ع)، نفي وجود مبارك حضرت بقيه الله الاعظم- ارواحنا لتراب مقدمه الفداء- آتش زدن مسجد، حذف قيد اسلام از گزاره «جمهوري اسلامي ايران» و ده ها اقدام مشابه ديگر كه حمايت آشكار موسوي و كروبي و خاتمي را در پي داشت، فقط چند نمونه از مجموعه شواهد و اسنادي است كه جاي كمترين ترديدي در ماهيت نه فقط غيرديني بلكه ضد اسلامي و ضد ديني فتنه 88 باقي نمي گذارد. بنابراين حاميان فتنه سبز(!) نمي توانند از يكسو مدعي اعتقاد به خدا و اسلام باشند و از سوي ديگر كفش مديران بيروني و سران داخلي فتنه آمريكايي اسرائيلي 88 را جفت كنند! برخورد حقارت آميز افرادي نظير منوشه امير اسرائيلي با اينگونه افراد- كه به يقين از اعتقادات اسلامي خود دست نكشيده اند- مي تواند و بايد عبرت انگيز و درس آموز باشد.


 



رهبر ايران براي لبناني ها «امام خامنه اي» است (خبر ويژه)

«از آن هنگام كه مرجعيت آيت الله خامنه اي رهبر جمهوري اسلامي ايران مطرح شد، مقلديني در كشورهاي مختلف يافت. لبنان يكي از كشورهايي است كه تعداد زيادي از مقلدان آيت الله خامنه اي در آن حضور دارند».
خبرنگار پايگاه اينترنتي «ميهن» (وابسته به علي كشتگر و طيفي از اپوزيسيون مقيم اروپا) كه در بيروت اقامت دارد، ضمن انتشار مطلب فوق نوشت: حزب الله به طور كامل در راستاي سياست هاي جمهوري اسلامي حركت مي كند. مسئولان، اعضا و بسياري از هواداران حزب الله، تصاوير رهبران ايران را در محل كار و سكونت خود نصب مي كنند. نمازجمعه آيت الله خامنه اي و برخي سخنراني هاي او به طور زنده و مستقيم پخش مي شود. حزب اللهي ها در لبنان به آيت الله خامنه اي مي گويند «السيد القائد».
وي يادآور شد: سيدحسن نصرالله بارها در سخنراني هايش بر اين موضوع تاكيد كرده كه «ما به ولايت فقيه معتقديم» و رهبر ايران را «امام خامنه اي» خطاب كرده است. اين وضعيت در ميان اعضاي حزب الله هم ديده مي شود. برخي ديگر از لبناني ها آيت الله خامنه اي را به عنوان رهبر سياسي مقتدر و حامي مقاومت قبول دارند و از مواضع او پيروي مي كنند.

 



اصلاح طلبان بدلي از شوراي هماهنگي اخراج مي شوند! (خبر ويژه)

برخي اعضاي شوراي هماهنگي جبهه اصلاحات كه هماهنگ با سايرين حركت نكردند حكم اخراج از اين شورا را دريافت خواهند كرد!
اين خبر را روزنامه زنجيره اي- اجاره اي آرمان عنوان كرد و از قول علي محمد حاضري نوشت قرار است در جلسه شوراي هماهنگي جبهه اصلاحات، براي جريان اصلاح طلبان بدلي تصميم گيري شود.
اين روزنامه با اعلام «جمع آوري اصلاح طلبان بدلي از ويترين اصلاحات»، آنها را «منفعت طلب»، «تازه به دوران رسيده»، «كساني كه با حضور در انتخابات مجلس از آرمان هاي اصلاح طلبان عدول كردند»، «افرادي كه با رسانه هاي رقيب گفت وگو و حرف هاي خوشايند آنها را بيان مي كنند»، «افراد ناپخته»، و «بازيگر براي اردوگاه» توصيف كرد اما ملاك تمايز اصلاح طلبان واقعي از بدلي را توضيح نداد. به عبارت ديگر اگر مسئله تحريم انتخابات يا حضور در آن ملاك باشد، علي القاعده كساني چون خاتمي و موسوي خوئيني ها(مجمع روحانيون) سردسته اصلاح طلبان بدلي خواهند بود كه بايد از ويترين جبهه اصلاحات كنار گذاشت. از سوي ديگر روزنامه آرمان كه به فرصت طلبي و بازي ميان حلقه هاي سياسي معروف است، طي چند هفته اخير در زمره محافلي بود كه به واسطه كساني چون محمد جواد حق شناس از حضور در انتخابات حمايت كرده و بنابراين جزو بدليجات! محسوب مي شود.
در حالي كه جبهه اصلاحات وضعيتي كاملا متشتت و سردرگم را طي 6 ماه گذشته پشت سر گذاشت. «آرمان» مي نويسد: گروه هاي بدلي در چارچوب فعاليت هاي هماهنگ شده اصلاح طلبان[!؟] حركت نمي كنند و چنان وارد گود رقابت مي شوند كه گويي در غياب اينان اردوگاه اصلاح طلبي ويران خواهد شد.

 



فارين پاليسي: آمريكا در سوريه غلط بزرگي را مرتكب شد (خبر ويژه)

«زمان آن فرا رسيده تا آمريكا در سياست خود عليه سوريه بازنگري كند.»
نشريه فارين پاليسي ضمن ارائه اين تحليل نوشت: سياست آمريكا در مورد سوريه نيازمند تجديد نظر است. به عبارت ديگر مخالفت با بشاراسد صرفا يك سياست نيست بلكه سياست آمريكا را نيز به مخاطره مي اندازد. آمريكا با تصميم غلط براندازي و دور شدن از فضاي مذاكره با اسد، خود را در موقعيت حمايت از اپوزيسيون قرار داد تا شايد دولت سوريه را تغيير دهد. اين در حالي است كه در حال حاضر تهران و مسكو تنها كشورهايي هستند كه مي توانند چنين كاري را به انجام برسانند و آنها هم چنين قصدي ندارند. تلاش دشمنان عرب سوريه نيز راه به جايي نبرده است.
اين نشريه اضافه مي كند: واشنگتن حتي در مورد ماموريت كوفي عنان نيز دچارترديد است و اين به خاطر تنگنايي است كه ايران، روسيه، چين و عراق به سياست آمريكا تحميل كرده اند. در عين حال عقب نشيني واشنگتن از سياست تغيير رژيم سوريه، كار ساده اي نيست. اوباما نمي تواند خود را راضي كند كه با رژيم سوريه و متحدانش به راه حلي برسد. در حقيقت واشنگتن از يك توان راهبردي در مورد سوريه برخوردار نيست و به همين سبب نه به عنوان رهبري در پشت صحنه بلكه اكنون به عنوان قدرتي كه هر جا بخواهند او را مي كشند و مي برند تا از سياست ها و دستور كار ديگران حمايت كند مطرح شده است.
فارين پاليسي تاكيد كرد: اما بهترين راه اين است كه واشنگتن به ايجاد دوباره يك كانال مستقيم و موثر با رژيم سوريه و مراكز قدرت در آن كشور بپردازد. اگر واشنگتن در اين راه گام بردارد آينده با خطوطي خاكستري و نه سياه و سفيد ترسيم خواهد شد. آينده اي كه البته كمتر مي تواند خواسته آنها كه سر اسد را مي خواهند برآورده كند.

 



عجب گرفتاري شديم نه ميشه رأي داد، نه نداد! (خبر ويژه)

پيشنهاد يكي از بازداشت شدگان مبني بر شركت در مرحله دوم انتخابات، هر چند كه فاقد كمترين تأثير براي جريان فتنه سبز بود اما باعث مجادلات تازه در ميان طيف هاي دخيل در فتنه شد.
اخيراً مجتبي واحدي مشاور فراري كروبي با اعتراض به پيشنهاد مهدي خزعلي در اين زمينه تصريح كرده بود كه اين پيشنهاد مانند طرح اسب تروا در راهپيمايي 22 بهمن سال 88 است كه عملاً به سود حاكميت تمام شد. در همين زمينه شبكه بالاترين، پيشنهاد شركت در مرحله دوم انتخابات را «گل به خودي» عنوان كرد و نوشت: جهت يادآوري آقاي خزعلي عرض مي كنم كه اصل ادعاي جنبش، عدم اعتماد به سلامت انتخابات بود. حالا هم اگر شما برويد شركت كنيد، فيلم تهيه و پخش مي كنند و به دنيا نشان مي دهند. اين يعني گل ما به دروازه خودي!
در همين حال يكي از وبلاگ نويسان وابسته به ضدانقلاب خطاب به خزعلي نوشته است: ما بايد ياد بگيريم در بازي باخت هم هست و نبايد تسليم شد. آنها از عدم حضور ما امتياز خواهند گرفت. حال به مسئله اصلي برگرديم حضور يا عدم حضور؟ بايد تصميم گرفت وگرنه همين دوگانگي كه عده اي بروند و عده اي نروند، به نفع حاكميت و بدترين وضعيت ممكن است.
اما مهدي خزعلي در پاسخ به واحدي و اسب ترواي او تأكيد مي كند مخالفان از اصلاح طلبان كه در انتخابات مرحله اول شركت كردند، دور خورده اند. وي مي نويسد: امروز مي بينيم كه حاكميت از عدم حضور ما شاد شده و شاكرند كه صحنه را خالي كرده ايم. مي خواهم اين بار دلشاد نشوند.
وي مي افزايد: اصلاح طلبان چه كردند؟ ما كه در سلول انفرادي بوديم، آنان در صندوق هاي رأي بودند و با لب خاموش رأي دادند، اي كاش قراري مي گذاشتند و در مقابل دوربين ها اعتراض خود را بيان مي كردند، اي كاش يادي هم از ساكنين اوين مي كردند! نام نمي آورم، اما اكثر رجال سياسي دوران اصلاحات رأي دادند و شناسنامه خود را منقوش به مهر انتخابات كردند! آقاي واحدي؛ سنگر تحريم استحكام ندارد، رجال سياسي در صف رأي ايستاده اند و سنگر تحريم فرو ريخته است.
وي در عين حال برخي مخالفين حضور در انتخابات را متهم به نفوذي بودن مي كند و مي نويسد: مخالفين حضور در انتخابات از افراد شناسنامه دار نيستند، گاهي ادبيات برخي مخالفين شباهت زيادي با ادبيات بازجوهاي اوين دارد! روشي كه براي شكاف در صف منتقدين به كار مي گيرند و بذر شك و ترديد مي افكنند و همه را نفوذي و عامل معرفي مي كنند، بگونه اي عمل مي كنند كه اعتماد را در ميان غير خوديها! (به تعبير جناح حاكم) از بين ببرند.
وي يادآور شده است: نمي دانيد بازجوي من چه مانوري مي داد كه فلاني و فلاني و فلاني راي دادند و آمريكا هم در موضع ضعف است و ما در اقتدار كامل داخلي و خارجي هستيم. نمي دانيد كه مأمور عمليات بند 209 كه مرا به دادگاه مي برد، از صف هاي شلوغ رأي و اين كه 4 مسجد رفته است و نتوانسته رأي دهد و آخر هم 2 ساعت در صف رأي ايستاده چه داد سخني مي داد، نمي دانيد مسئول دفتر شعبه 26 براي توجيه تأخير خود- كه ساعت 10 صبح سركار آمده بود- مي گفت: «من مسئول صندوق بودم و تا ساعت 1 نيمه شب ازدحام بود و رأي مي گرفتيم». بگذريم من نمي خواهم فرصت سوزي كنم و بعد از 33 سال بروم آخر صف تحريميون بايستم، من بسيجي خيبرم.
خزعلي همچنين در ويدئويي كه در فضاي مجازي منتشر شده مي گويد: اگر اصلاح طلبان انتخابات مجلس را تحريم كردند، پس چرا صف بستند و راي دادند؟ شناسنامه روحانيون مبارز را برويد ببينيد، موسوي خوئيني ها، منتجب نيا، بقيه را اسم بياورم، همه شان رأي دادند.

 



تكون نخور كه دارمت! (خبر ويژه)

مجلس نمايند گان آمريكا به بهانه مقابله با حملات سايبري، طرحي را تصويب كرد كه براساس آن اطلاعات خصوصي شهروندان آمريكايي كاملا مورد دسترسي و كنترل قرار خواهد گرفت.
به گزارش خودنويس با بالا گرفتن خبر حملات سايبري در طي چند هفته گذشته، حالا مجلس نمايندگان آمريكا طرحي را تصويب كرده اند كه در صورتي كه به فردي شك كنند، مي توانند اطلاعات خصوصي او را در اختيار داشته باشند.
اين طرح، سيسپا (CISPA) نام دارد كه مخفف «طرح تبادل و حفاظت اطلاعات سايبري» است.
جالب اينكه 800 شركت بزرگ، از جمله فيس بوك و مايكروسافت و اينتل حامي اين طرح هستند.

 


صفحه (14)


صفحه (3)


صفحه (2)

     


(صفحه(12(صفحه(10(صفحه(6(صفحه(9(صفحه(7(صفحه(8(صفحه(15(صفحه(11(صفحه(5(صفحه(16(صفحه(13(صفحه(4(صفحه (2.3.14