(صفحه(12(صفحه(10(صفحه(6(صفحه(9(صفحه(7(صفحه(15(صفحه(11(صفحه(5(صفحه(16(صفحه(13(صفحه(4(صفحه (2.3.14


يکشنبه 8 مرداد 1391 - شماره 20267

صفحه (14)

صفحه (3)

صفحه (2)

     
احتياط كنيد ! كارگران مشغول كارند (يادداشت روز)
تعقيب (گفت و شنود)
هشدارفعالان سياسي و نظامي آمريكا به مقامات كشورشان
اقتصاد آمريكا توان جنگ با ايران را ندارد لفاظي بس است، بوش هم خطر جنگ را نپذيرفت
حداد عادل: تدوين اساسنامه فراكسيون اصولگرايان اين هفته به پايان مي رسد
قوانين تنظيم جمعيت و خانواده در مجلس اصلاح مي شود
كيهان و خوانندگان
اشتون: دور جديد مذاكرات در موضوع هسته اي ايران بزودي برگزار مي شود
اصلا كي به تو گفت بيا كه حالا داري ميري؟! (خبر ويژه)
220 شبكه مجازي رژيم صهيونيستي هك شد (خبر ويژه)
بي بي سي: ناتو ريسك نمي كند سوريه متحدان قدرتمندي دارد (خبر ويژه)
اگر شركت در انتخابات فرصت طلبي است كه شما فرصت طلب تر از همه هستيد (خبر ويژه)
آمريكايي ها شركت پژو را بدبخت كردند (خبر ويژه)


احتياط كنيد ! كارگران مشغول كارند (يادداشت روز)

يك يك يك بود كه آدمي اولين محاسبه را كرد. رياضيات و محاسبات به اندازه عمر آدم قدمت دارد. اولين معادله را جناب آدم و حوا در همان روضه رضوان بستند. 1/1/1 بود يا چند روز ديرتر. نه، هنوز شمارشگر زمان به كار نيفتاده بود. اينجا جنت جاودانگي بود. اولين معادله و محاسبه را جناب ابليس براي آدم و حوا چيد، اما چه محاسبه و مقايسه اي! كل اگر طبيب بودي... شيطان اگر واقعيت شناس و محاسبه گر حاذقي بود كه 6 هزار سال عبادت را با يك مقايسه سراسر مغالطه بر باد نمي داد. جناب آدم نحوه محاسبه سراسر مغالطه ابليس را به چشم ديد و شنيد كه چگونه بر او در حضور خدا و فرشتگان فخر مي فروشد و جنس خاكي او را تحقير مي كند. ديد كه اين جنيّ درآمده در هيئت فرشتگان چگونه دشمني آشكار مي ورزد. با اين همه جناب آدم و حوا دستگاه محاسبه خود را اولين بار با دست شيطان استارت زدند و روضه رضوان را به دو گندم فروختند. و شد آغاز حكايت زيانكاري انسان. ان الانسان لفي خسر.
مي گفت خدا شما را از اين- گندم يا سيب- نهي نكرده جز اينكه نمي خواهد شما فرشته شويد يا به زندگي جاودان برسيد. پس اگر مي خواهيد از ملائك شويد يا به جاودانگي دست يابيد، از من بپذيريد. و سوگند كه من ناصح و خيرخواه شما هستم! ناكس قسم هم خورد تا محاسبه او باورپذير شود. به چه چيز قسم خورد؟ الله اعلم. باور كردند و خطاي آدم و حوا چند تا شد. كاش خود نافرماني كرده بودند از سر كنجكاوي. نافرماني كردند به خاطر اعتماد به دشمن و ترديدي كه به خداوند پيدا كردند. آيا بدتر از اين هم مي شد معادله بست و محاسبه كرد؟ خواستند فرشته شوند؟! مگر جناب آدم نديد برتري خود بر فرشتگان را آن هنگام كه همه ملائك فرمان داده شدند تا به خاطر او سجده كنند و سر بر خاك بگذارند؟! مگر به او بشارت ندادند كه وسعت هستي براي تو و خليفه اللهي تو آفريده شده است؟ اين سوءمحاسبه از كجا آمد؟ اولين محاسبه آدمي در واقع محاسبه نبود، وسوسه و مغالطه اي بود كه در هيئت محاسبه پيش چشم او نقش بست. فرجام عمل و خروجي اين محاسبه همان بود كه زشتي هايشان آشكار گردد و شرمنده شوند. از بهشت رانده شدند. «اهبطوا بعضكم لبعض عدو». فرزندان آدم دشمن هم شدند و در همان نسل اول، قابيل برادر خود هابيل را كشت چون در دستگاه محاسبه بني آدم خلل افتاده بود. درست مانند ترازو و قطب نمايي كه به مانعي يا مغناطيس، از محاسبه دقيق و درست بازماند. شد يك يك يك و تاريخ آغاز شد؛ در حالي كه خداوند برحذر مي داشت. «اي فرزندان آدم، شيطان شما را نفريبد همچنان كه بيرون كرد پدر و مادر شما را از بهشت و لباس از تن آنها كند تا زشتي هايشان را به آنان نشان دهد. همانا او و همانندهاي او مي بينند شما را از جايي كه شما آنها را نمي بينيد. همانا ما شياطين را اولياي كساني قرار داديم كه ايمان نمي آورند» (آيه 72سوره اعراف).
اين گونه بود كه سه گانه تكبر و طمع و حسادت بلاي جان انسان شد و شيطان ويروس بيماري مرگبار خود را به نسل آدم سرايت داد. امام مستكبران به خاطر تكبر، تحقير و رانده شده بود پس بيماري خود را در جان آدمي دميد. به تهي دستي دعوت كرد و به فحشا فرمان داد. وعده داد و در حباب آرزوهاي دروغ دميد. به لغزشگاه ها فراخواند و قدم ها را بر پرتگاه لغزاند. جز اين نبود كه مي خواست ميان فرزندان آدم بغض و دشمني بيندازد. «انّما يريدالشيطان ان يوقع بينكم العداوه و البغضاء». بدفهمي از واقعيت ها را پيش چشم انسان ها زينت داد و از ميان رفوزه هاي حقيقت و دل سپردگان به «رياضيات مغالطه» سرباز گرفت و ارتش ساخت. ارتشي در برابر تك تك انبيا و اوليا كه سوارگان آن شياطين و پيادگان آن «مجرمان» بودند. «وكذلك جعلنا لكل نبي عدواً شياطين الانس و الجنّ» و «كذلك جعلنا لكل نبي عدواً من المجرمين». اطاعت خدا و عبوديت حق، دشمن پيدا كرد و شيطان ها روش جدال با مؤمنان را به دوستان خود آموختند. «انّ الشياطين ليوحون الي اوليائهم ليجادلوكم». اين شد رسم به دوستي گرفتن دشمن و دشمن گرفتن دوست. شيطان در حرص آدمي دميد و پيش چشم او شعبده بازي و صحنه آرايي كرد تا جاي آب در پي سراب رود. «ان ّالذين ارتدّوا علي ادبارهم من بعد ما تبيّن لهم الهدي الشيطان سوّل لهم». وقتي به تسويل و تحريص و صحنه آرايي دشمن در مقابل واقعيت ها- و به نام واقعيت- تن دادند، خذلان و خواري را به جان خريدند كه قاعده اين بود. «كان الشيطان للانسان خذولاً». اقوام و مردمان بسياري دچار نكبت و خواري شدند چون دشمن را به دشمني كه نه، به دوستي و مشاورت گرفته بودند. «انّ الشيطان لكم عدو فاتّخذوه عدوّاً». شد حكايت تاريخ انسان و رهبران حق. «پيش از تو پيامبري نفرستاديم مگر اينكه هرگاه طرح و نقشه اي ريخت، شيطان القائاتي در آن كرد اما خداوند آن القائات را از ميان برد و آيات و نشانه هاي خود را محكم كرد... تا القائات شيطان را مايه آزمون و گمراهي كساني قرار دهد كه قلب هايشان مريض است و دچار قساوت شده است...و اينكه اهل علم بدانند اين حقي است از جانب پروردگارت پس ايمان بياورند و دلهاي آنها خاشع شود.» (آيات 52 تا 54 سوره حج).
اين، نيمه خالي تاريخ كه نه، بخش حباب آلود و تار پندار بسته آن بود. اما واقعيت، فربه تر از اين آرايه ها و انگاره هاست. فراز و نشيب تاريخ شهادت مي دهد كه ترفندهاي شيطان ضعيف است (انّ كيد الشيطان ضعيفاً) و تنها هم نشينان شياطين هستند كه رعب در دلشان مي افتد. «انما ذلكم الشيطان يخوّف اوليائه». تاريخ گواه است كه هرجا امت ها شياطين و مجرمان را به دشمني گرفتند و به لوازم آن پايبند ماندند، به توانگري و پيروزي و بهروزي و امنيت رهنمون شدند. در همين انطباق با واقعيت قدرت بود كه نه نمرود غلطي توانست بكند و نه فرعون، نه ابوجهل و ابولهب و نه ابوسفيان. و در روزگار معاصر- در همين انقلاب و جنگ چندلايه- ما و دشمن به يك يقين واحد رسيديم، همان كه نشريه نومحافظه كار ويكلي استاندارد در واشنگتن نوشت: «به قول آيت الله خميني آمريكا هيچ غلطي نمي تواند بكند.» نفس پيروزي انقلاب اسلامي در پس 150سال كشاكش ملت ايران با جبهه استبداد و استعمار، آيت الهي بود و تداوم عزتمندانه و بالنده و پيش رونده آن، معجزه ديگري به ارزش اصل انقلاب. لغزش ها و ريزش ها پيش اين درخت تنومند و بالنده استقامت قابل اشاره نيست. «انّما استزلّهم الشيطان ببعض ماكسبوا». بد ديدند و بد چيدند و سپس فرو ريختند. اما اصل بناي انقلاب و پايداري توأم با پيشروي آن، مهم ترين ميزاني است كه باقي دعاوي را بايد بر كفه آن سنجيد. قوي ترين دليل بر يك شيء، وجود آن است. و قوي ترين دليل بر اصالت و اتقان راه انقلاب، تداوم پوياي آن است همچنان كه پيش از خود سابقه ندارد و ديگر راه ها قبل و بعد از آن جواب نداده است. ما آن گونه كه رسانه هاي آمريكايي نظير نيويورك تايمز و صهيونيست هايي چون بنيامين نتانياهو اذعان كرده اند آهسته و پيوسته در شطرنج قدرت با غرب پيش رفته ايم. و امروز انبوه واقعيت ها شهادت مي دهد كه هرچه منحني قدرت جمهوري اسلامي ايران رو به صعود است، منحني قدرت دشمنان رو به افول گذاشته است.
اين بدان معنا نيست كه مسير حركت انقلاب مستلزم محاسبه و رنج و تلاش و خطرپذيري نيست و راه، هموار و بي خطر است. خير، كسي چنين ادعايي نمي كند اما يقينا مي شود ادعا كرد و براي آن انواع دلايل اقامه كرد كه در مقام محاسبه، گفتمان انقلاب اسلامي، پرسودترين و كم خطرترين راه را پيش روي ملت ما نهاد. يك دليل، تجربه 200سال اخير از زمان جنگ هاي ايران و روس (و هرات) و سپس سرنوشت نافرجام نهضت هاي مشروطه و ملي شدن نفت به فاصله 50 سال است. ملت ما به مرور ياد گرفت كه براي پيروزي بايد به جاي نوكران، شيطان بزرگ را نشانه بگيرد و ذره اي خوش گماني نسبت به او در دل خود راه ندهد و هيچ نهراسد. هركس كه بدگماني- واقع بيني- ملت ما نسبت به استكبار آمريكا و انگليس و اسرائيل را به چالش مي گيرد بايد مصداقا توضيح دهد كه خوش باوري يا رعب و تسليم در برابر مستكبران، كجاي عالم جواب داده است؟
آيا سلاطين قاجار و پهلوي از اين مسير نتيجه اي عايد كشور كردند؟ متجددان و روشنفكرمآبان يكصد سال اخير از تقي زاده و دولت آبادي و فروغي تا مصدق و بازرگان و بني صدر و بعدي ها چطور؟ آيا فلسطيني ها با عرفات و ساف و فتح توانستند كمترين حقوق خود را تأديه كنند؟ آيا زاويه يك ملي گراي سكولار در قواره دكتر مصدق با اسلام و نرمش و خوش گماني او نسبت به ابرقدرت تازه وارد (آمريكا) و مذاكرات آن چناني توانست دولت او را در متن نهضت ملي كردن نفت از «تحريم اقتصادي» شوراي امنيت و سپس كودتاي مشترك ام آي 6 انگلستان و سازمان سيا مصون دارد؟ آيا خوش رقصي ها و نرمش هاي نهضت آزادي و سازمان مجاهدين خلق و طيف بني صدر در حاكميت از طمع و توطئه دشمنان كاست و يا آنان را گستاخ تر كرد؟ همين جا يك نتيجه راهبردي بگيريم و آن اينكه خوش گماني يا مرعوبيت و نرمش و سازش با دشمنان اساسا يك راه و گزينه در كنار ساير گزينه ها نيست بلكه ذاتا و به شهادت تاريخ حركت در بن بست است و چالش ها و تهديدها را دوچندان مي كند. اما طنز تلخ اين است كه ترويج كنندگان همين راه بن بست، ادعا كنند راه انقلاب اسلامي بن بست است! گنده تر و گستاخانه تر از اين نمي شود مغالطه كرد و خلاف واقع گفت.
واقعيت اين است كه هيچ چيز ارزشمندي بدون هزينه و زحمت و مجاهدت به دست نمي آيد. و هيچ واحد انساني بدون ارزش و آرمان زندگي نمي كند. آنها كه مي گويند ارزش ها و آرمان ها را فرو بگذاريد و به واقعيت بچسبيد، به وضوح خلاف واقع مي گويند. انسان بي آرمان وجود ندارد. مگر همين ها فاقد آرمان- ولو ضد آرمان هاي متعالي- هستند و مگر در طول تاريخ هزينه سست عنصري و عافيت طلبي خود را از جيب منافع و امنيت ملي نپرداخته اند؟ آيا با منطق زمين بدهيد و زمان بگيريد كه اولين رئيس جمهور تاريخ انقلاب- برخلاف جاه طلبي در حوزه داخلي- ادعا مي كرد، مي شد از ميهن دفاع كرد؟ و آيا تملق گويي ديگران در قبال دولت آمريكا مانع از آن شد كه دولت بوش ما را در محور شرارت قرار دهد و تهديد به حمله اتمي و اشغال نظامي نكند؟! سياستمداران پيشقراولي كه حاضر نشدند سختي مجاهدت و خطرپذيري توأم با تدبير را به جان بخرند، با گشاده دستي از سرمايه امنيت و منافع ملي هزينه كردند و به روزنه هاي تهديد وسعت دادند. شاه سلطان حسين ها و فتحعلي شاه ها نه تنها زيان كردند بلكه خسارت هاي تاريخي را متوجه مردمان خود كردند.
انّ الانسان لفي خسر. انسان همواره آلوده به سوءمحاسبه و بدفهمي واقعيت و زيانكاري است، مگر آنها كه در كنار ايمان و عمل صالح، يكديگر را به حق و صبر سفارش مي كنند. ايمان و عمل صالح، بصيرت و صبر مي آورد و افق هاي واقعي قدرت را پيش روي انسان مي گشايد، مشروط بر آن كه آدمي دنده عقب نگيرد و به واسطه نقض ميثاق الهي، رشته هاي تابيده قدرت را وانتابد و از هم نگشايد. اگر معاويه در آوردگاه صفين 200 عمله را با بيل و زنبيل به كار گماشت تا صحنه شكستن بند فرات و جاري كردن سپاه به جانب سپاه اميرمؤمنان را بازي و بازسازي كنند امروز هزاران كارگر رسانه اي و سياسي و فكري به نيابت از اردوگاه شيطان بزرگ مشغول كارند تا هم زخم ها و آسيب هاي بزرگ نشسته بر پيكره ابرقدرت ها را بپوشانند و هم تهديد بتراشند يا تهديدهاي موجود را 10برابر آنچه هست بزرگ نمايي كنند. كم نيستند عبدالله صالح!هايي كه به نيابت از دشمن و با قسم اكيد وسوسه كنند يا بترسانند. آن روز هم از سوي ماشين جنگ تبليغاتي معاويه تيري به سپاه اميرمؤمنان روانه شده بود اما نه براي كشتن، بلكه ظاهرا براي پيغام رساني از سر خيرخواهي! مضمون پيغام اين بود «من عبدالله الناصح... معاويه قصد دارد بند فرات را تخريب سازد تا همه شما را غرق كند. خود را واپاييد و احتياط را از دست ندهيد»!
محمد ايماني
 


تعقيب (گفت و شنود)

گفت: يكي از كاربران سايت ضد انقلابي بالاترين با اشاره به نام يكي از ضد انقلابيون فراري نوشته است؛ او يك دزد تمام عيار و سابقه دار است كه در ايران اشياء مسروقه مي فروخت.
گفتم: ولي فروش اموال مسروقه هزار مرتبه به وطن فروشي گروه هاي اپوزيسيون شرف دارد.
گفت: نوشته تعداد زيادي از اينگونه افراد در ايران به خاطر دزدي و فساد و برخي جنايت هاي ديگر تحت تعقيب بوده اند و حالا كه به خارج آمده اند ادعا مي كنند كه به خاطر مبارزه با رژيم تحت تعقيب بوده اند!
گفتم: يارو با چند تا سبد ميوه وارد خانه شد، پدرش گفت؛ از كجا خريدي؟ و يارو جواب داد؛ نخريدم. از مغازه بهرام آقا برداشتم. پدرش پرسيد؛ بهرام آقا مي داند؟ و يارو گفت؛ البته كه مي داند تا پشت در فحش مي داد و دنبالم مي كرد!


هشدارفعالان سياسي و نظامي آمريكا به مقامات كشورشان

اقتصاد آمريكا توان جنگ با ايران را ندارد لفاظي بس است، بوش هم خطر جنگ را نپذيرفت

فعالان سياسي، منتقدان و كهنه سربازان آمريكايي با اخطار شديد به مقامات كشورشان اعلام كردند: اقتصاد و جامعه آمريكا تحمل جنگ با ايران را ندارد و ملت آمريكا از سياست هاي كاخ سفيد عليه ايران ناراضي است.
يك منتقد كهنه كار جنگ هاي آمريكا، اقدام نظامي اسرائيل، ناتو و يا آمريكا عليه ايران را فاجعه توصيف كرد و گفت: اقتصاد آمريكا ديگر تحمل جنگ هاي تهاجمي و اشغالگرانه واشنگتن را ندارد.
بيل آئرس منتقد كهنه كار جنگ و استاد محقق آمريكايي در گفت وگو با راشاتودي اعلام كرد: آمريكا يك گرايش فكري و ذهنيت كهنه مستعمراتي و استانداردهاي دوگانه متناقض و مشمئزكننده اي دارد؛ واشنگتن برآشفته است كه ممكن است ايران روزي كلاهك هسته اي داشته باشد، اما درباره اين حقيقت كه اسرائيل سومين قدرت هسته اي در جهان است و عضو پيمان منع گسترش تسليحات هسته اي نيز نيست و يا حتي اينكه به داشتن تسليحات هسته اي نيز اعتراف نكرده است، دل شوره اي ندارد.
آئرس در پاسخ به سوالي كه درباره ديدگاه او درباره لفاظي هاي جنگ طلبانه عليه ايران و اينكه آيا آمريكا يك ماجراجويي نظامي جديد عليه تهران را آغاز خواهد كرد يا خير، گفت: اگر آمريكا، ناتو و يا اسرائيل به جنگ با ايران بروند و به ايران حمله كنند، اين حمله براي همه يك فاجعه خواهد بود.
اين استاد آمريكايي ادامه داد: ما نگران آن هستيم كه ممكن است ايران روزي به كلاهك هسته اي دست پيدا كند و اين در حاليست كه ما 2 هزار كلاهك هسته اي داريم و دلشوره اي نيز در اين باره نداريم.
آئرس در ادامه با اشاره به اينكه بودجه سالانه نظامي آمريكا معادل يك تريليون دلار است افزود: ديدگاه من اين است؛ اگر شما به تمام طول عمر 67 ساله من نگاه كنيد، آمريكا تقريبا هر سال درگير يك جنگ بوده است و اين جنگ ها نيز در درجه اول جنگ هاي تهاجمي و تجاوزكارانه و اشغال گرانه بوده اند.
اين استاد محقق آمريكايي اعلام كرد: ما مي توانيم در حال حاضر به جنگ ويتنام نگاهي داشته باشيم و بگوئيم كه اين جنگ غيرقانوني، غيراخلاقي و يك تراژدي بود كه هر هفته 6 هزار نفر و در كل 3 ميليون نفر در اين جنگ غيرضروري كشته شدند كه بيشتر آنها نيز غيرنظامي بودند، اين جنگ را آمريكا و به بهانه هاي فريبنده اعمال دموكراسي و غيره آغاز كرد.
آئرس ادامه داد: مردم آمريكا در تظاهرات جنبش تسخير وال استريت به درستي گفتند اگر آمريكا مي خواهد در جايي دموكراسي برقرار كند اول بايد از اينجا (آمريكا) شروع كند.
آئرس ادامه داد: ما بايد بودجه نظامي خود را كاهش دهيم؛ ما بايد پايگاه هاي نظامي خارجي خود را تعطيل كنيم؛ ما بايد به يك كشور در ميان ساير كشورها تبديل شويم و نه يك كشور مافوق كه تمايلات خود را به هر جايي صادر كند.
در همين حال، يك روزنامه نگار معروف آمريكايي نيز صحبت هاي چندي پيش ميت رامني درباره جنگ ايران را لفاظي دانست و گفت: جنگ با ايران خطراتي دارد كه بوش كه بسيار بي پروا تر از رامني بود هم به آن تن نداد.
شبكه خبري بلومبرگ در گزارشي به قلم جفري گلدبرگ نوشت: نخستين چالش امنيتي ميت رامني جديد بودن تيم امنيت ملي وي و به تبع آن بي تجربه بودن آنها است، به دست آوردن دانش و اطلاعات درباره ايران كار پرمشقتي است و نظام ايران هم به خوبي از اين امر آگاه است.
وي دومين چالش پيش روي ميت رامني را بي علاقگي به ادامه رويه بوش دانست و نوشت: حمله به ايران عمل غيرعاقلانه اي است كه حتي بوش به آن اقدام نكرد.
جفري گلدبرگ در توضيح عامل سوم مي نويسد در حالي كه استفاده از زور براي فرد ليبرال دموكراتي مانند اوباما اعتبار مي خرد، براي جمهوري خواهي مانند رامني چيزي جز مصيبت نخواهد بود.
ملت آمريكا از سياست هاي ضدايراني ناراضي است
يك فعال سياسي آمريكايي ضدجنگ نيز گفت: ملت آمريكا از سياست خصمانه كاخ سفيد عليه ايران به شدت ناراضي است.
به گزارش شبكه تلويزيوني العالم، سارا فلاندرز درباره تهديدات مستمر رژيم صهيونيستي عليه ايران گفت: ايهود باراك وزير جنگ اسرائيل به اين دليل بار ديگر اين اظهارات را مطرح كرده است چرا كه هيچ قدرتي در اتخاذ اين تصميم ندارد، در حال حاضر شماري از ناوگان هاي دريايي آمريكا در منطقه خليج فارس حضور دارند و در اين ناوگان ها كلاهك هاي هسته اي نيز وجود دارد، همه اين اقدامات براي ترساندن ايران و جلوگيري از پيشرفت هاي اين كشور است.
وي ادامه داد: اتحاديه اروپا و آمريكا از بي تاثيري تحريم ها عليه ايران نااميد شده اند و اين كشور به پيشرفت هاي خود ادامه مي دهد، اين وضع باعث شده است كه اسرائيل به تهديدات نظامي خود ادامه مي دهد، ايران نيز به پيشرفت هاي خود ادامه مي دهد و حق دارد در اقتصاد خود پيشرفت كند و انرژي صلح آميز هسته اي داشته باشد تا از آينده ملت خود دفاع كند.
فلاندرز افزود: تهديدات نظامي اسرائيل عليه ايران بيانگر نااميدي اين رژيم از سياست آمريكا در برابر ايران است، در حال حاضر شمار زيادي از كشورها نمي خواهند مطيع آمريكا باشند و مي خواهند از سيطره اين كشور خارج شوند.
فلاندرز ادامه داد: مشكلات اقتصادي در آمريكا خطرات جنگ اين كشور عليه ايران را افزايش مي دهد، اقتصاد آمريكا با مشكلات بزرگي روبروست و اين مشكلات يك شبه قابل حل و فصل نيست، شكي در اين نيست اين مشكلات اقتصادي تصميم گيري جنگ آمريكا و اسرائيل عليه ايران را به تعويق خواهد انداخت، اما اگر اين جنگ رخ دهد، فاجعه اي براي منطقه خاورميانه خواهد بود. گزارش هاي بين المللي از فروش گسترده سلاح به رژيم هاي عرب خليج فارس خبر مي دهد. آمريكا بر متحدان خود در منطقه اعمال فشار مي كند تا تنش ها را افزايش دهند تا اين كشور بتواند توليدات خود را در اين منطقه به فروش برساند و از مشكلات اقتصادي رها شود و در حال حاضر اسرائيل اين سناريو را اجرا كرده است.
فلاندرز در ادامه درباره فعاليت نهادهاي ضد جنگ در آمريكا اظهار داشت: ما هميشه در آمريكا به كارگران و كارمندان اين كشور گوشزد مي كنيم كه جنگ هيچ سودي ندارد، بايد بودجه كشور براي امور آموزشي، بهداشتي و اشتغال زايي هزينه شود. متاسفانه دارايي هاي ملت آمريكا به سرقت مي رود. مقامات كاخ سفيد از ماليات ها براي جنگ هاي مستمر خود استفاده مي كنند و به نظر نمي رسد كه اين روند در آينده پايان پذيرد، بيكاري در آمريكا فزاينده است و كودكان ما هيچ آينده اي ندارند، توانايي هاي ملت آمريكا به دليل سياست هاي امپرياليستي كاخ سفيد از بين رفته است.
 


حداد عادل: تدوين اساسنامه فراكسيون اصولگرايان اين هفته به پايان مي رسد

نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي گفت: كار تدوين اساسنامه فراكسيون اصولگرايان اين هفته به پايان مي رسد.
غلامعلي حداد عادل در خصوص آخرين وضعيت تدوين اساسنامه فراكسيون اصولگرايان مجلس اظهار داشت: كميته مربوطه در حال فعاليت براي تدوين اساسنامه است.
وي به فارس گفت: احتمالاً اين هفته كار اين كميته به پايان مي رسد و نتايج آن به صورت رسمي اعلام خواهد شد.
حداد عادل اضافه كرد: بعد از اينكه كار تدوين اساسنامه به پايان رسيد آن را در مجمع عمومي به رأي خواهيم گذاشت.


قوانين تنظيم جمعيت و خانواده در مجلس اصلاح مي شود

كميسيون بهداشت و درمان مجلس لايحه اصلاح قوانين تنظيم جمعيت و خانواده را بررسي مي كند.
اعضاي كميسيون بهداشت و درمان مجلس شوراي اسلامي روزهاي يكشنبه و سه شنبه اين هفته تشكيل جلسه مي دهند و لايحه اصلاح قوانين تنظيم جمعيت و خانواده در كميسيون بهداشت و درمان بررسي مي شود.
رسيدگي به لايحه اصلاح قانون دريايي ايران مصوب 1343 و بررسي طرح اصلاح موادي از قانون بخش تعاوني اقتصاد جمهوري اسلامي ايران و اصلاحيه آن مصوب 1377 در دستور كار جلسات هفته جاري اين كميسيون قرار دارد.
مسئولان وزارتخانه هاي بهداشت و درمان، كار و تعاون و رفاه اجتماعي صبح روز سه شنبه درباره پزشك خانواده و نظام ارجاع به اين كميسيون گزارش مي دهند.
به گزارش فارس، بررسي پيشنهاد سازمان غذا و داروي وزارت بهداشت در زمينه تبليغات ماهواره اي، دارويي، غذايي، آرايشي، لوازم آرايشي و جلوگيري از تبليغات غيرمجاز ماهواره اي از ديگر دستور كارهاي كميسيون بهداشت و درمان مجلس است.


كيهان و خوانندگان

سامانه پيام كوتاه 30032320
¤ پيامبر اكرم مي فرمايند: ماه رمضان ماهي است كه ابتدايش رحمت، ميانه اش مغفرت و پايانش رهايي از آتش جهنم مي باشد. ان شاء الله بتوانيم با پرهيز از هر نوع گناه دراين ماه از آتش جهنم رهايي پيدا كنيم.
6263---0938
¤ وجه تشابه «غرب» و سران عرب در يك نقطه است. آن ها با توجه به پيوند ناميموني كه عليه ملت و دولت سوريه برقرار كرده اند از نظر ماهوي نيز يكي اند. سران عرب از پرخوري بدمستي مي كنند سران زورگوي غرب نيز از چپاول پول ملتها به عربده جويي روي آورده اند.
ترابي
¤ در خبرها آمده بود يكي از كشورهاي حاشيه نشين خليج فارس براي در امان ماندن از عواقب سوء بسته شدن احتمالي تنگه خليج فارس توسط ايران اقدام به لوله كشي براي صدور نفت خود كرده است. آيا اينها فكر آن را نكرده اند كه اگر منافع كشور ما ايران درخطر قرار بگيرد اين خطوط لوله نفت آنان هم در تيررس موشك هاي ما قرار دارد و امنيت نخواهد داشت.
1395---0917
¤پيشنهاد مي كنم نام شوراي امنيت سازمان ملل را به شوراي امنيت اسرائيل تغيير دهند. چون شاخك هاي اين شورا هر موقع كه مسئله اي عليه اسرائيل پيش مي آيد حساس مي شود و براي دفاع از منافع آن ها تشكيل جلسه مي دهد. در چند روز گذشته اين همه مسلمان در ميانمار قتل عام شدند ولي هيچ واكنشي از اين سازمان مشاهده نشد.
كاشاني
¤قطر چرا زمين هاي كشاورزي كشور دوستش عربستان را نمي خرد كه آمده مي خواهد از ايران بخرد. از مسئولان كشاورزي مان مي خواهم كه نسبت به اين موضوع ساده لوحانه نگاه نكنند و زمين هاي كشاورزي كشورمان را در اختيار اين كشور قرار ندهند.
از تماس هاي متعدد شهروندان
¤دولت و شهرداري وقتي اختلافات خود را رسانه اي مي كنند فكر نكنند كه مردم به آن ها جايزه خواهند داد. بلكه در نزد مردم اعتبار و آبروي خود را خرج مي كنند.
فلاح
¤ اگر روساي دو باشگاه ورزشي مشهور تهران كتاب نورالدين پسر ايران را بخوانند متوجه فرق بين توپي كه در دوران دفاع مقدس افتخار آفريد با توپي كه ايشان امروز با آن خون به دل رزمندگان و دلسوزان نظام مي كنند، مي شوند. شايد دست از خريد ميلياردي بازيكن فوتبال آن هم از جيب بيت المال بردارند.
يك شهروند
¤بالاخره ما نفهميديم كه سلطان گوشت چه كسي است. قوه قضائيه چرا به وظيفه اش در اين رابطه عمل نمي كند. چرا اجازه مي دهيم اين طور مسائل قابل حل، مردم را به انقلاب و نظام بدبين كند. اميدوارم سرنوشت اين سلطان گوشت به پرونده گوشت هاي فاسد كه تا آنجائي كه به خاطر دارم در اواخر دهه 70 در مطبوعات مطرح شد، دچار نشود.
يك شهروند
¤روزنامه كيهان وقت خود را صرف اصلاح طلبان نكند. زيرا جهان بيني آن ها تا نوك بيني شان است و ظرفيت ذاتي آن ها همين است و بس.
دقيقي-تهران
¤شهرداري تهران مدتي است كه به بهانه جشن رمضان برنامه هايي را در برخي پارك ها به اجرا مي گذارد كه هيچ تناسبي با ماه مبارك رمضان كه ماه ذكر و دعا و نيايش است ندارد و عموما محل تجمع دختران و پسراني مي شود كه به هيچ وجه در قيد و بند ارزش هاي اسلامي نيستند.
باقري-تهران
¤مردم شهرري و كسبه اين شهر در تاييد و تشكر از دولت به خاطر اعلام استقلال اين شهر از تهران بنرهايي در سطح خيابان ها نصب كردند اما شهرداري شهر كه مخالف اين طرح مي باشد شبانه اقدام به كندن بنرها كرده است!
ع-ر
¤از وزير محترم رفاه بپرسيد پس كي مي خواهيد معوقه حق مديريت 15 درصدي بازنشسته ها را پرداخت كنيد؟ لطفا اين را در نظر بگيريد كه ما بازنشسته ها به خاطر عيالوار بودنمان دخل و خرجمان نمي خواند. اگر قرار باشد حقوق مان هم به موقع پرداخت نشود فاجعه اي در زندگي رخ مي دهد كه جلوگيري از آن كار هر كسي نيست.
موسوي
¤از اقدام نيروهاي راهور كه در جلوگيري از روزه خواري وارد عمل شده اند و با برخي از رانندگاني كه حفظ ظاهر را نمي كنند برخورد مي كنند تشكر مي كنم. امر به معروف و نهي از منكر هم دست كمي از بستن يا نبستن كمربند ايمني يا عبور از چراغ قرمز ندارد.
جعفرپور خامنه
¤انتقاد ما از اين تلفن هاي پاسخگوي برخي از ادارات است كه تماس گيرندگان را پشت خط مي كارند اما آخر هيچ جوابي نمي دهند. هر موقع با خدمات درماني بيمه دي تماس مي گيريم يك نفر مي گويد در انتظار بمان. اما بعد از 5 دقيقه تلفن خود به خود قطع مي شود.
يك شهروند
¤وضعيت جاده لوشان به جيرنده خيلي نامناسب و مشكل آفرين شده است. اين جاده به خاطر حمل سنگ و سيمان توسط كاميون ها كاملا از بين رفته و دست انداز و چاله هاي فراوان در آن به وجود آمده است. به رغم وجود منطقه ييلاقي داماش محل رويش گل زيبا و ناياب چهل چراغ و وجود امامزاده محمد حنفي(ع) و حضور مسافرين و زائرين در طول سال متاسفانه كسي به مرمت اين جاده توجهي نمي كند.
يك شهروند از لوشان
¤ترافيك سنگين همه روزه در يافت آباد و رعايت نكردن مقررات راهنمايي و رانندگي، آلودگي صوتي توسط وانت بارهاي ميوه فروش و بي تفاوتي شوراياران محل نسبت به اينگونه مسائل مردم اين منطقه را كلافه كرده است.
1924---0919
¤ چندي است كه كوچه ها و خيابان هاي لاله زار جنوبي، سرهنگ سخايي، ميدان امام خميني، سعدي و فردوسي تهران در محدوده منطقه دوازده تهران به واسطه تردد اراذل و سارقان امنيت ندارد. اين ناامني در روزهاي جمعه در اين خيابان ها بسيار مشهودتر است. روز جمعه گذشته اتومبيل يكي از همكاران اين جانب در يكي از كوچه ها مورد تهاجم سارقان قرار گرفت و تمام موجودي اتومبيل را به سرقت بردند. چه خوب است نيروهاي انتظامي روزهاي جمعه اين مناطق را به صورت نامحسوس زير نظر بگيرند.
سيف الله ترابي


اشتون: دور جديد مذاكرات در موضوع هسته اي ايران بزودي برگزار مي شود

مسئول سياست خارجي اتحاديه اروپا اعلام كرد: مذاكرات ميان مقامات ايراني و اروپايي در موضوع هسته اي ايران بزودي برگزار مي شود.
به گزارش مهر به نقل از السفير ، «كاترين اشتون» در اظهارنظري كوتاه پس از برگزاري نشست معاونان در استانبول اعلام كرد: مذاكرات ميان مقامات اروپايي و ايراني در موضوع هسته اي ايران بزودي برگزار مي شود. خاطر نشان مي شود هفته گذشته «هلگا اشميد» معاون اشتون و «علي باقري» معاون جليلي در استانبول با يكديگر ديدار كردند. دو طرف پس از اين نشست از نتايج آن ابراز رضايت كردند.
اين در حالي است كه دور قبلي مذاكرات ايران و 1+5 در مسكو بدون رسيدن به نتيجه قطعي، پايان يافت.


اصلا كي به تو گفت بيا كه حالا داري ميري؟! (خبر ويژه)

مشاور خارج نشين و مستعفي كروبي متهم شد كه مدحي دوم و نفوذي جمهوري اسلامي در ميان اپوزيسيون خارج كشور است.
شبكه ضد انقلابي بالاترين با اشاره به نوشته اخير مجتبي واحدي مبني بر جدا شدن راهش از كروبي نوشت: متن خداحافظي واحدي از آقاي كروبي را خواندم و بسيار خوشحال شدم. از اين بابت كه ديگر زخم زبان اطرافيان و مخالفان جنبش سبز را نمي شنوم. راستش را بخواهيد واحدي بايد زودتر از اينها خداحافظي مي كرد.
نويسنده تصريح مي كند: من از ابتدا به همراهي واحدي به جنبش سبز مشكوك بوده و هنوز هم به نقش او مشكوك هستم و از وي مي ترسم كه مانند مدحي در تلويزيون حكومت كودتا ظاهر شود و سعي در لجن مال كردن جنبش سبز نمايد. واحدي وقتي در ايران بود هيچگاه هزينه اي در راه جنبش نپرداخت. روزنامه آفتاب يزد كه تحت مديريت او بود، پيش از شروع جنبش و يا حتي در روزهاي خونين پس از كودتاي خرداد 88 نه تنها زير تيغ تيز سانسورچيان قرار نگرفت كه هيچگاه تذكري نيز دريافت نكرد. خود واحدي نيز تا پيش از خروج قانوني از ايران، هيچگاه در ميان طرفداران جنبش مطرح نبود. اما ناگهان از كشور خارج شد و ادعاي مشاورت يكي از سران جنبش را نمود. اصولا از اينجور آدمها كه هر چه شلوار مي پوشند، خيلي زود زيپش خراب مي شود، متنفرم. واحدي هم مانند مهاجراني است.
همكار اين شبكه صهيونيستي خاطر نشان كرد: امثال اين آدم ها تا در ايرانند انقلابي هستند اما وقتي با گوشه چشمي راهي خارج شدند، خود را ضد حاكميت مي خوانند. واحدي خوب فهميده بود كه كانديداي زرشك بدقيافه ترين سياسيون سال است و چه راهي بهتر از اين كه خود را مشاور يكي از سران دربند جنبش معرفي كند. او حالا فكر مي كند پس از دو سال توانسته براي خود موقعيتي دست و پا كند اما واقعيت اين است كه او جز فضولات بر درخت جنبش سبز ننشاند(!) و چه بهتر كه با سران آن نباشد.
گويانيوز هم در تحليلي به قلم يكي از اعضاي حاشيه اي حزب مشاركت، به واحدي حمله كرد و راه او را ختم به تركستان خواند. در اين نوشته آمده است: مدت هاست به تماشا نشسته ام تا ببينم از گفتار و نوشتار آقاي واحدي چه زايد اما چه جاي حيرت كه بسياري از اينان سالها در توهمات خويش زيسته و با واقعيت فرسنگ ها دورند. او الحق در تخريب محمد خاتمي و عبدالله نوري و... سنگ تمام گذاشته و گاه دست برخي از گروه هاي خوشنام! را از پشت بسته است. آقاي واحدي در آشفته بازار امروز، روش هجو اصلاح طلبان را پلكاني براي ترقي خويش ساخته و با حمله به محمدرضا خاتمي اداي كاتوليك تر از پاپ را درآورد. وقتي محمدرضا خاتمي در مجلس ششم نقش آفريني مي كرد، آقاي واحدي مشاور كروبي رئيس مجلس بود كه لايحه اصلاح قانون مطبوعات را از دستور خارج كرد.
اين عضو حزب مشاركت در سايت گويانيوز مي نويسد: آقاي واحدي روش آهسته برو و آهسته بيا را خوب رعايت مي كرد و لذا در ايران كمتر نامي از او بود اما ناگهان در خارج از ايران چشمان ما به جمال ايشان منور شد. امثال او در خارج زيادند كه پس از صرف غذا نسخه هايي براي ايران مي پيچند و به سلامتي روزهاي تعطيل را سر مي كنند و شگفتا كه تن هر كس به هواي مطبوع روشنفكرپرور خارج از ايران آشنا شد متهورانه از ساحل براي كشتي شكستگان داخل و درگير طوفان راه نجات ترسيم مي كند.


220 شبكه مجازي رژيم صهيونيستي هك شد (خبر ويژه)

منابع رسانه اي از هك و نفوذ كاربران ايراني به 220 شبكه اينترنتي و مجازي رژيم صهيونيستي از جمله برخي مراكز امنيتي خبر مي دهند.
روزنامه القدس العربي نوشت: گروهي از جوانان ايراني توانسته اند به 220 پايگاه اينترنتي اسرائيل نفوذ كرده و برخي از آنها را نابود كنند. اين گروه توانستند در پايگاههاي مهم و حساس مجازي اسرائيل همچون پايگاه آموزش نيروهاي امنيتي اسرائيل و پايگاه باشگاه اصلي اسرائيل و پايگاه تجاري بانكي مسئول محافظت از كارت هاي بانكي اسرائيلي ها نفوذ كنند.
همزمان پايگاه اينترنتي «آف-سيكيور» از حمله ويروسي مجدد عليه برنامه هسته اي ايران توسط يك ويروس جديد خبر داده است.
حملات ويروسي نظير استاكس نت و دوكو با وجود پيچيدگي برنامه هاي آن نتوانستند راه توسعه كمي و كيفي سانتريفيوژهاي ايران را سد كنند و هم اكنون قريب 11 هزار سانتريفيوژ در تاسيسات غني سازي مشغول كار هستند.


بي بي سي: ناتو ريسك نمي كند سوريه متحدان قدرتمندي دارد (خبر ويژه)

سوريه، ليبي نيست و ناتو نمي تواند به آساني وارد درگيري شود.
شبكه دولتي انگليس(بي بي سي) در تحليلي تحولات سوريه و امكان نقش آفريني ناتو در آن تصريح كرد كه: با وجود اين كه بركناري دولت در سوريه منافع استراتژيك بيشتري نسبت به ليبي براي كشورهاي عضو ناتو دارد، برخورد اين سازمان با منازعه سوريه محتاطانه تر بوده است. نزديك به يك ماه پيش و پس از آن كه نيروهاي سوري يك جنگنده تركيه را، كه عضو ناتوست، ساقط كردند، ناتو به رغم حمايت لفظي از تركيه به مقابله سوريه نرفت. اين در حالي است كه اساسنامه ناتو آن را ملزم مي كند حمله نظامي به يكي از اعضا را حمله به همگي اعضا تلقي كرده و به طور جمعي به مقابله آن برود. اما پيچيدگي هاي مسئله سوريه بيشتر از آن است كه ناتو به راحتي چنين تصميمي بگيرد.
بي بي سي مي افزايد: پيش از هر چيز روشن نيست كه كشورهاي عضو چه قدر حاضر به تحمل هزينه هاي جنگي ديگر باشند. در مورد ليبي هزينه هاي جنگ به بروز اختلاف ميان كشورهاي عضو ناتو انجاميد. علاوه بر اين سوريه حاميان جدي تري نسبت به ليبي دارد. روسيه عملا مخالفت چشمگيري با روند وقايع در ليبي نكرد، اما از آغاز منازعه سوريه اعلام كرده است كه مانع اجراي سناريوي مشابه ليبي در اين كشور خواهد شد. سوريه علاوه بر روسيه، متحدان منطقه اي قدرتمندي چون ايران و حزب الله لبنان نيز دارد.
در همين حال دويچه وله در گزارشي امكان براندازي حاكميت سوريه توسط معارضان را منتفي دانست.
اين رسانه دولتي آلمان از قول مناف طلاس نظامي اخراجي و پيوسته به معارضين نوشت: مخالفان در داخل سوريه شانس زيادي براي سقوط رژيم ندارند زيرا ساختار طوري است كه كودتا به راحتي امكان پذير نيست.
دويچه وله اضافه كرد: ظاهرا ايران تمام قد پشت سر سوريه ايستاده و هرچه اوضاع وخيم تر مي شود، ايران هم در دفاع از سوريه بي محاباتر مي شود.
طلاس 6 سال پيش از گارد جمهوري سوريه اخراج شده است.
اعلام ناتواني ناتو و معارضان مسلح در مقابل حكومت سوريه در حالي است كه روزنامه واشنگتن پست اخيرا در گزارشي از شكست امنيتي و اطلاعاتي سازمان سيا در سوريه خبر داده است. اين روزنامه آمريكايي مي نويسد: سازمان سيا پس از 16 ماه نتوانسته گروه هاي اپوزيسيون در سوريه را به تفاهم برساند. سيا از آنچه در سوريه در جريان است، بي خبر مانده است. شوك هاي امنيتي آن گونه كه مقامات آمريكايي مي گويند موجب شده تلاش براي براندازي حاكميت سوريه با شكست توام شود. سيا با سازمان امنيت اردن و تركيه مرتبط است. آنها همچنين با كشورهاي هم پيمان آمريكا در منطقه نيز ارتباطات نزديكي دارند ولي هيچ كدام از اين ارتباطات به اندازه اي نيست كه بتوانند در امور داخلي و روند انتقال قدرت در سوريه اثر بگذارند.
واشنگتن پست از قول اين مقامات نوشت: تعطيلي سفارت آمريكا در دمشق در فوريه گذشته توانايي هاي امنيتي آمريكا براي آگاهي از امور داخلي سوريه را به شدت كاهش داده است. وضعيت سوريه با ليبي كه انقلابيون به سرعت توانستند بخش شرقي كشور را بگيرند و فرايند تغيير حكومت را به سرعت پيش ببرند، بسيار فرق مي كند. در اين جا مخالفان هيچ كنترلي بر هيچ نقطه اي از كشور ندارند و سازمان امنيت مركزي آمريكا نيز نمي تواند با همكاري آنها به اطلاعات خاصي درباره اوضاع داخلي سوريه دست يابد.
مسئولان آمريكايي مي گويند كه سازمان امنيت مركزي آمريكا در حال حاضر دستگاه هاي ويژه اي را در اختيار مخالفان قرار داده است كه آنها مي توانند به واسطه آن دستگاه ها با سي آي اي به طور مستقيم در تماس باشند. همچنين شش افسر وابسته به سازمان امنيت آمريكا در مرز تركيه- سوريه مستقر شده اند و ضمن بررسي توانايي هاي مخالفان تلاش دارند با آنها هماهنگي هاي لازم براي تامين نيازهاي مدني و پزشكي را به عمل بياورند.
 


اگر شركت در انتخابات فرصت طلبي

است كه شما فرصت طلب تر از همه هستيد (خبر ويژه)

دبير يكي از گروه هاي عضو جبهه اصلاحات مي گويد: فرصت طلبان نمي توانند جايگزين اصلاح طلبان شوند.
علي محمد حاضري دبير گروه موسوم به انجمن اسلامي مدرسين دانشگاه ها گفته است: حضور جريانات نوظهور و بدوي [!؟] افكار عمومي را قانع نمي كند و فرصت طلبان انتخاباتي نمي توانند خود را جايگزين اصلاح طلبان اصيل كنند.
وي همچنين در مورد تغيير قانون انتخابات به ايلنا گفت: اگر تاكنون انتقادي نسبت به برگزاري انتخابات در كشور بوده بحث جدي روي مجري گري آن نيست. چرا كه اگر به مجري انتقادي وارد شود از طريق دستگاه هاي نظارتي قابل رسيدگي است.
حاضري ادامه داد: بحث اساسي در مورد انتخابات نظارت است. اينكه انتقادات راجع به انتخابات را بايد به كجا منتقل كرد از اشكالات اصلي است كه به نظر من بايد روي راهكارهايي براي اعتمادآفريني بيشتر بر عملكرد دستگاه نظارت كار شود.
يادآور مي شود شوراي هماهنگي جبهه اصلاحات در انتخابات مجلس عملاً اين انتخابات را تحريم كرد و اغلب اعضا و سران آن نيز حتي در حد رأي دادن در اين انتخابات شركت نكردند اما به دنبال رأي دادن خاتمي در روستايي از توابع دماوند، اعضاي همين جبهه شروع به ساختن استدلال هايي در توجيه اقدام خاتمي و لزوم بازگشت به عرصه انتخابات كردند. با اين وصف عنوان اصلاح طلبان بدلي و فرصت طلب، بي تناسب با رفتار زيگزاگ همين گروه ها نيست. به عبارت ديگر اگر ديگران اعلام كردند در انتخابات آتي شركت مي كنند و انگ اصلاح طلب بدلي و فرصت طلبي به آنها زده شد، چرا خود همين انگ زنندگان وقتي براي حضور در انتخابات مسابقه مي گذارند، با همان وصف و برچسب متهم نشوند؟!
از سوي ديگر درباره ادعاي مسئله داشتن با نظارت بر انتخابات بايد خاطرنشان كرد كه اين مسئله صرفاً بهانه اي براي 8 ماه فتنه گري در سال 1388 بود چرا كه اولاً مدعيان تقلب زيربار بازشماري آرا نرفتند (گرچه ادعا مي كردند براساس آراء ريخته شده به صندوق ها، آنها پيروز شده اند و ثانياً جسارت به تصوير حضرت امام(ره) و سپس خط كشيدن روي نام اسلام و شعارهاي علني عليه جمهوري اسلامي و نهايتاً شكستن حرمت روز عاشوراي حسيني(ع) نشان داد كه اين ماجرا، ماجراي تقابل جبهه انقلاب با ضدانقلاب خارجي و داخلي است و مدعيان اصلاح طلبي، صرفاً فرصت اين آشوبگري را براي بيگانگان فراهم آورده اند.


آمريكايي ها شركت پژو را بدبخت كردند (خبر ويژه)

همسويي با سياست هاي نومحافظه كاران آمريكايي موجب انتشار خبرهاي بد براي شركت فرانسوي پژو شد.
پايگاه خبري مديا ليبر نوشت: خبرهاي بد براي شركت پژو پشت هم رديف مي شوند. شرايط بد باعث شده تا اين شركت 2500 پست شغلي را در آزمايشگاه ها و 8000 مورد را در كارخانه هاي مختلف خود ملغي اعلام كند. اينها همه به دليل همسويي فرانسه با سياست هاي ضدايراني ايالات متحده است. شركت پژو هر ساله در حدود 700 هزار اتومبيل را در بخش صادرات به فروش مي رساند. از اين ميزان تعداد 458 هزار خودرو در سال 2011 در ايران فروخته شده است. صادرات اين شركت تنها در شش ماه اول سال 2012 تعداد 200 هزار خودرو كاهش داشته و چشم پوشي شركت پژو از بازار پرسود ايران صرفا به دليل همسويي با سياست هاي نومحافظه كاران آمريكايي در واشنگتن بوده است. باز هم نومحافظه كاران آمريكايي!
مديا ليبر افزود: پژو كه در سال 2010 سود فراواني برد و در سال 2011 در حدود 200 ميليون يورو را ميان سهامداران خود توزيع كرد، امروز به دليل افول بازار اروپا، به ويژه اسپانيا و ايتاليا، با وضعيت خطرناكي مواجه شده. اين شركت در ماه فوريه تصميم گرفت از ماه مارس به بعد ارسال محموله هاي خود به مقصد ايران را به حال تعليق درآورد. اين تصميم خطرناك مي تواند منجر به از ميان رفتن 8000 پست شغلي در اين شركت صنعتي بزرگ شود.
گفتني است شركت آمريكايي جنرال موتورز زمستان سال گذشته 7 درصد از سهام شركت پژو را خريداري كرد. جنرال موتورز در سال 2008 تا مرز ورشكستگي پيش رفت و مجبور شد از ده ها ميليارد دلار يارانه دولت استفاده كند. هم اكنون 32 درصد سهام جنرال موتورز متعلق به دولت آمريكاست.
در همين حال نشريه لوپوئن با مقايسه اقدام پژو و شركت رنو نوشت: برخلاف پژو، شركت رنو حاضر نيست بازار پرسود ايران را از دست بدهد. بازار ايران براي اين شركت بسيار جذاب است. به گفته مقامات رنو آنها توانسته اند مشكلات را دور زده و معاملات خود را به انجام برسانند.


صفحه (14)


صفحه (3)


صفحه (2)

     


(صفحه(12(صفحه(10(صفحه(6(صفحه(9(صفحه(7(صفحه(15(صفحه(11(صفحه(5(صفحه(16(صفحه(13(صفحه(4(صفحه (2.3.14