(صفحه(12(صفحه(10(صفحه(6(صفحه(9(صفحه(7(صفحه(8(صفحه(15(صفحه(11(صفحه(5(صفحه(16(صفحه(13(صفحه(4(صفحه (2.3.14


پنجشنبه 12 مرداد 1391 - شماره 20272

صفحه (14)

صفحه (3)

صفحه (2)

     
كدام صرافي آنها را مي خرد ؟ (يادداشت روز)
مچ (گفت و شنود)
كيهان و خوانندگان
رئيس قوه قضائيه: پرونده فساد بزرگ بانكي تا محاكمه همه متهمان مفتوح خواهد بود
وزير اطلاعات: اعترافات عوامل ترور دانشمندان هسته اي پخش مي شود
رئيس ديوان عدالت اداري: حكم مرتضوي تا پايان هفته آينده اجرا مي شود
مقامات اسرائيل تهديد مي كنند اما از جنگ با ايران به شدت مي ترسند (خبر ويژه)
از كنار گود به اصلاح طلبان مي گويند كاري كنيد كه اعدامتان كنند (خبر ويژه)
دلشان براي نماز بي وضو ولي با كفش لك زده است!! (خبر ويژه)
وقتي برده ها به سلامتي ارباب براي هم نوشابه باز مي كنند (خبر ويژه)


كدام صرافي آنها را مي خرد ؟ (يادداشت روز)

خاورميانه روي گسل جنگ قرار دارد. اين منطقه در طول 67 سال پس از جنگ جهاني دوم 11 جنگ را به خود ديده است. يعني به طور متوسط هر 6 سال يك جنگ. از جنگ هاي 1948، 1956، 1967 و 1973 بر سر اشغال فلسطين توسط صهيونيست ها بگيريد تا حمله صدام به ايران در سال 1980 و سپس هجوم اسرائيل به جنوب لبنان در سال .1982 اين 6 جنگ در فاصله 34 سال رخ داد. پنج جنگ بعدي از سال 2001 با حمله آمريكا به افغانستان آغاز شد و با جنگ هاي 2003 عراق، 2006 لبنان، 2008 غزه و 2012 سوريه تداوم پيدا كرد. اين روند تاريخي شهادت مي دهد كه خاورميانه به خاطر اهميت راهبردي اش و طمع قدرت هاي غربي، همواره منطقه جنگي بوده است. در عين حال تاريخ بر تغيير تدريجي طرف پيروز اين جنگ ها گواه است. كساني خواستند از جنگ بگريزند اما جنگ طلبان آنها را رها نكردند، مانند سرنوشتي كه عرفات پيدا كرد و با وجود زانو زدن و كوتاه آمدن، صهيونيست ها او را رها نكردند و حتي مقر تشكيلات خودگردان او را به توپ بستند و از هيچ تحقيري دريغ نكردند. اما كساني كه سلاح مقاومت را برگزيدند، پيروزي را تبديل به واقعيت مسلم در جبهه هاي جنگ ايران و لبنان و فلسطين و سوريه و حتي عراق كردند.
اقتضاي شرايط منطقه پيرامون ما مصداق فرمايش اميرمومنان(ع) است كه فرمود « مرد جنگي بيدار است و هر كس بخوابد، دشمن او به خواب نمي رود». افراطيوني بودند كه تا مدت ها تهديد و توطئه دشمن را انكار مي كردند. همان ها ناگهان گويي كه از خواب پريده باشند، واقع گرا شدند و گفتند شرايط بحراني است و بايد احتياط كرد. خروجي واژه احتياط در ادبيات آنها جز بالا بردن دست ها و بزرگ نشان دادن دشمن نبود. اين طيف اما تناقض ديگري را هم در كلكسيون تناقضات خود جاي دادند و آن اينكه برخلاف ادعاي خود، در حوزه عمل سياست داخلي كاملا لاابالي و بي پروا عمل كردند، گويي كه هيچ تهديدي متوجه كشور نيست. و البته بدتر از آنها طيف هايي هستند كه مدل خيانت اندود «فشار از خارج، امتيازخواهي در داخل» را پيشه خود ساختند هرچند كه سياهي لشكر كتك خور دشمن. ماجراي فتنه سال 88 و انحراف بعدي از سوي جريان هايي رقم خورد كه درخوش بينانه ترين قضاوت، از حجم دشمني دشمن غفلت كردند، اگرچه برخي اعضاي آنها با فشار و تهديد دشمن همگام شدند و به رفتارهاي پرخطر همت گماشتند. رقابت و تسويه حساب هاي سياسي براي طيف اول، فربه تر از امنيت ملي و رسالت انقلابي شد، گويي كه تهديدها و فرصت هاي مهم جهاني را نمي بينند. و طيف دوم توانست در فضايي كه گروه اول فراهم مي كند، غواصي كند. نكته شگفت اين است كه عناصر مسئوليت نشناس در عرصه رقابت و تسويه حساب سياسي، غالبا و به تدريج در حوزه سياست خارجي نيز به سوي تسليم طلبي و ادعاي «ما نمي توانيم مقاومت كنيم» تغيير موضع دادند. آنها نيز مدعي بن بست شدند.
منطق اسلامي و انقلابي در حوزه مقاومت و پيشرفت، نسبيت بردار و سكولاريسم پذير نيست. اين منطق به شهادت تاريخ پرماجراي انقلاب اسلامي و تحولات منطقه در حوزه مقاومت و بيداري اسلامي جواب داده است. ملت ما اين منطق قرآني را در طول تاريخ 33سال اخير تجربه كرد كه «اتقوا الله و يعل ّمكم الله. تقواي الهي پيشه كنيد و خداوند به شما مي آموزد». (آيه282بقره) معجزه خير ه كننده و باشكوه دفاع مقدس بر مبناي همين باور راهبردي نقش بست، همچنان كه بن بست محاصره و تحريم در حوزه هاي اقتصادي و فناوري و نظامي شكسته شد. ما مكرر در مكرر تجربه كرديم اين باورهاي الهي را كه «الذين جاهدوا فينا لنهدينّهم سبلنا» و «من يتق الله يجعل له مخرجا». به تعبير قرآني در آيه 21 سوره ابراهيم(ع) «و ما لنا الّا نتوكّل علي الله و قد هدانا سبلنا و لنصبرنّ علي ما آذيتمونا و علي الله فليتوكل المتوكّلون. ما را چه مي شود كه بر خدا توكل نكنيم در حالي كه هر آينه ما را به مسير مقصود هدايت كرد...». دشمن مكرهايي ورزيد كه كوه را از جا مي كند اما خود در دام افتاد چرا كه آن مكرها در چرخه مكر الهي قرار داشت «قد مكروا مكرهم و عندالله مكرهم و ان كان مكرهم ل تزول منه الجبال» (آيه 74 سوره ابراهيم). از ماجراي طبس و جنگ تحميلي تا ماجراي عبرت آموز لشكركشي آمريكا به عراق و ده ها نمونه مشابه، كلكسيون انباشته اسناد براي باورهاي الهي ماست. ما در همين 33 سال ديديم و ايمان آورديم كه چرا حضرت سيدالساجدين خطاب به خداوند عرض مي كند «يا من تحلّ به عقد المكاره... ذلّت لقدرتك الصعاب و تسبّبت بلطفك الاسباب. اي آن كه گره ناگواري ها با او گشوده مي شود... سختي ها در قدرت تو نرم مي شود و اسباب و علل با لطف تو فراهم مي شوند و اثر مي گذارند».
زيستن با باور مجاهدانه، انبوه مجاهدان گمنام را در طول اين سال ها پروراند كه اگرچه در حوزه هاي گوناگون فعاليت كردند اما يك ويژگي مهم دارند و آن تاختن به قلب دشمن و به شعف آوردن امت و امام امت. تهراني مقدم ها و عماد مغنيه ها وارثان مجاهداني بودند كه امير مومنان عليه السلام با مشاهده رزمندگي و صف شكني شان فرمود «و لقد شف ي وحاو ح صدري أن رأيتكم بآخره تحوزونهم كما حازوكم. سوز و خروش سينه ام فرو نشست آن هنگام كه شما را ديدم دشمنان بي سر و پا را پراكنده كرديد و از جاي خود رانديد» (خطبه 701 نهج البلاغه). البته سياست پيشگان سست عنصر و كج بازي هم بودند كه مي شد ده تاي آنها را با يكي از نفرات دشمن صرافي مبادله كرد! «اي جماعتي كه پيكرشان حاضر اما عقل از آنها غائب است، سوداي آنان پراكنده و اميران به آنها مبتلا هستند. صاحب شما خداوند را اطاعت مي كند و شما نافرماني او مي كنيد و صاحب اهل شام نافرماني خدا مي كند و آنها از او اطاعت مي كنند. لوددت والله انّ معاويه صارفني بكم صرف الدينار بالدّرهم... به خدا سوگند دوست داشتم معاويه بر سر شما با من معامله و مبادله دينار با درهم بكند و 01 تن از شما را بگيرد و يكي از آنها را به من بدهد» (خطبه 79 نهج البلاغه). مي فرمود «مي خواهم خود را با شما درمان كنم و درد من شماييد. كجايند برادران من كه... به جهاد خوانده شدند پس مانند اشتياق شتران شيرده به فرزندانشان، شوق نشان دادند... همانا شيطان راه هاي خود را هموار مي سازد و مي خواهد گره هاي دين شما را يكي يكي بگشايد و تفرقه و جدايي را جايگزين اتحاد شما كند و از تفرقه، فتنه را براي شما حاصل نمايد. پس روگردان شويد از وسوسه ها و پليدي هاي او» (خطبه 121 نهج البلاغه).
در متن رقابت هاي سياسي چگونه مي شود مرد جنگي بود و با غفلت زدگي براي دشمن ميدان مانور فراهم نكرد؟ چگونه مي توان مرزبان و ديدبان امنيت و منافع ملي شد؟ مرزداري و ديدباني لوازمي دارد، هر كس نمي تواند مرزبان شود. حضرت سيدالساجدين در دعا براي مرزداران فرمود «خداوندا بر محمد و خاندان او درود فرست و هنگام مواجهه و ملاقات با دشمن، ياد دنياي پرنيرنگ فريبنده را از خاطرشان ببر و انديشه مال فتنه انگيز را در دلهايشان نابود كن و بهشت را نصب العين آنها قرار ده». آن حضرت در دعاي هشتم صحيفه سجاديه از برخي دام ها و لغزشگاه ها به خدا پناه مي برند و مي فرمايند «خدايا به تو پناه مي برم از جنبيدن حرص و تاختن غضب و غلبه حسد و ضعف صبر و اندكي قناعت و بدخلقي و اصرار شهوت و غلبه حميت و پيروي هوا... و ترجيح باطل بر حق و اصرار بر گناهان ... و به تو پناه مي بريم از اينكه خيانت بركسي را قصد كنيم و به خاطر اعمالمان شيفته خود شويم... خداوندا به تو پناه مي بريم از حسرت عظيم و مصيبت بزرگ روز قيامت».
«ان ّالله لايهدي كيد الخائنين» (آيه 25 سوره يوسف). اين قانون الهي است كه نيرنگ و ترفند اهل خيانت به مقصود راه نبرد و بي فرجام بماند. تمام گروه ها و اشخاصي كه بر حسب ظاهر با قافله انقلاب بودند اما در ميانه راه خيانت كردند اگر چه زحمت افزا شدند، اما سر به ديوار كوفتند و از اين معامله جز رسوايي و سرافكندگي نصيبشان نشد. خيانت كردند و براي توجيه خيانت، بدعت آوردند و براي دين خدا، تبصره و حاشيه هاي از سر هوس زدند. شدند راهزن. «مرد خردمند با چشم دل به نهايت كار خويش بنگرد و فراز و نشيب آن را بشناسد... در درياهاي فتنه غوطه ور شدند و بدعت ها را گرفتند و سنت ها را وانهادند... ماييم حافظان و ياران پيامبر و خزانه داران و درهاي معارف الهي. و به خانه ها جز از درهاي آن نمي توان وارد شد. پس هر كس به خانه ها از غير در آنها وارد شود، به دزدي و راهزني مسما مي شود» (خطبه 451 نهج البلاغه).
كار ويژه وسوسه گران پنهانكار به نيابت از شيطان، گشودن بي سروصدا و با حوصله و يكي يكي گره هاي ايمان است. بست هاي باور كه شل شد، تفرقه و جدايي و گسيختگي از هم پديدار مي شود و از شكاف تفرقه، فتنه سر برمي آورد تا مسير دشمن را هموار و كار او را آسان كند. برجسته سازي اختلاف سلايق، جعل قطب بندي هاي فريبنده بر مبناي رقابت ها و تسويه حساب هاي سياسي و سرانجام القاي اينكه وحدت بر سر موضوعات مهم ملي امري ناممكن است، از هر حلقومي كه باشد خشاب گذاري سلاح دشمن است. وحدت و همدلي ضرورت راهبردي براي تدبير درست در زمينه فرصت ها و چالش هاي مهم در دو سطح ملي و بين المللي است. اتحاد هميشه ضرورت دارد و در مقاطع مهم و شرايط حساس، ضرورت آن دو چندان مي شود. ما مي توانيم كمر دشمن را در آخرين فاز از سلسله نبردها بشكنيم به شرط اينكه در ميانه ميدان شارژ انگيزه ها و باورهايمان خالي نشود. روزهاي پرفضيلت ماه مبارك رمضان، اوقات ويژه انباشت انگيزه و اعتقاد است.«واستعينوا بالصبر و الصلوه و انّها لكبيره الّا علي الخاشعين».
محمد ايماني
 


مچ (گفت و شنود)

گفت: يك عضو گروهك فدايي به نمايندگي از چند گروه اپوزيسيون اعلام كرده است كه اردشير اميرارجمند و رجب مزروعي دو آدم حقه باز هستند كه تعهدات خود را ناديده گرفته اند.
گفتم: «خونه خرس و باديه مس»؟! اينا اصلا نمي دونند «تعهد» چي هست؟! كه بخواهند آن را ناديده بگيرند؟!
گفت: اين عضو گروهك فدايي نوشته كه از ايران به وي گفته شده بود كه مي تواند روي كمك مالي نمايندگان كروبي و موسوي و خاتمي حساب كند.
گفتم: خب! حالا چي شده؟
گفت: نوشته وقتي براي دريافت كمك مالي به اميرارجمند مراجعه كردم و علامت رمز را به وي دادم، خودش را به آن راه زد و پرسيد؛ براي فهميدن معني اين كلمه تا اينجا آمده اي؟!
گفتم: يارو به مادرش گفت؛ مامان جون! يك آستيني واسه ما بالا مي زني؟ مامان گفت؛ پسرم زن ميخواي؟ و يارو كه خيلي دمغ شده بود گفت؛ پس نه پس، ميخوام آستيناتو بزني بالا كه با هم مچ بندازيم ببينيم كي زورش بيشتره!
 


كيهان و خوانندگان

سامانه پيام كوتاه 33232000
¤ افشاگري و اطلاع رساني به موقع كيهان از كنفرانس ايران شناسي در اسلامبول تركيه هم باعث آبروريزي و برملا شدن اين كنفرانس شد و هم موجب حفظ عزت و سربلندي اساتيد و ايرانيان دعوت شده با همه اين تفاسير بايد دقت بيشتري به اين نشست ها داشت و به دولت تركيه اعتماد نكرد چرا كه آنها در پهن كردن دام دشمن شريك هستند.
محمودي
¤ به شكر خدا ارتش سوريه توانسته تروريست ها را مقتدرانه درهم بكوبد و در حال حاضر شديدترين درگيري ها در حلب است كه علت آن هم دخالت مستقيم تركيه در اعزام تروريست به اين كشور است.
يعني تركيه از پايگاه اينجرليك با كمك سيا سيل محموله هاي تسليحاتي را به مقصد حلب روانه مي كند تا تروريست ها را تقويت كند. حال كه نيروهاي مردمي وارد عمل شده اند و آمريكا مي بيند كه ورق برگشته صحبت از برادركشي در سوريه را راه انداخته است به نظر مي رسد تهران و دمشق نبايد از اين گونه فريبكاري ها غافل باشند و بايد هوشيارانه عمل كنند.
ايراني
¤ چه سياستي است كه مسئولين وزارت ارشاد از ميان 12 ماه طول سال فقط در ماه مبارك رمضان به فكر نيم بها كردن بليت سينماهاي كشور هستند. چرا اجازه نمي دهند انسان ها در اين ماه فقط به خدا و دعا مشغول بشوند و فكري براي عاقبت خودشان بكنند. چرا و با چه هدفي قصد دارند در اين ماه خودسازي آنها را به ديدن فيلم هاي آبكي سرگرم سازند.
7919---0911
¤ از مسئولين بازرسي و نظارتي درخواست مي شود با كساني كه اقدام به خريد گوسفندان مردم در اردبيل به قيمت بالاتر از واقعي و انتقال آن به عراق و تركيه و... مي نمايند برخورد نمايند.
0861---0914
¤ نبود نظارت و كنترل مستمر از سوي دولت و مسئولين در امور اقتصادي به ويژه در مواد غذايي باعث مي شود سلطان گوشت به وجود بيايد و به دنبال آن دشمنان و بدخواهان نظام و انقلاب خوشحال بشوند و شادي بكنند.
8339---0912
¤ واحدهاي توليدي ريز و درشتي كه به قصد خودكفايي از دولت وام هاي كلان دريافت كرده اند چرا در شرايط حساس كنوني كه كشور نياز به افزايش توليدات داخلي دارد جا زده اند و به صورت فعال وارد ميدان توليد نمي شوند؟ بايد علت بررسي شود.
6332---0916
¤اخيراً در نيازمندي هاي برخي روزنامه ها آگهي هايي ديده مي شود و كه مخ آدم سوت مي كشد. از جمله آپارتمان هاي بالاي هزار متر موسوم به «پنت هاوس» از دولتمردان خواهش مي كنم يك توجهي به اين آگهي ها بكنند شايد متوجه برخي نشتي هاي اقتصادي در كشور بشوند كه يك عده را از فرش به عرش مي برد و يك عده را برعكس.
كاشاني
¤ در خصوص مبلغ 45 هزار ميليارد توماني كه وزير تعاون در صحن علني مجلس مدعي شد به منظور اشتغالزايي به بانك ها داده اند از قرار معلوم فقط 50 درصد آن را توانسته اند محقق كنند. مابقي اين بودجه چه مي شود و مسئول اين بي تفاوتي كيست؟
9434---0919
¤ چرا دولت در بازار فولاد و افزايش ساعتي قيمتها نظارت نمي كند؟ ميلگرد و آهن طي 7 ماه بيش از 2 برابر افزايش قيمت داشته است؟ از دستگاههاي نظارتي نيز انتظار بيشتري مي رود؟
3533---0913
¤ دو گلايه از مسئولان بيمه خدمات درماني دارم 1- چرا براي تمديد دفترچه بيمه بايد از كل ايران به ميدان فاطمي تهران مراجعه كنيم. 2- لطفا علت كاهش تعداد برگه هاي دفترچه بيمه از 24 برگ به 12 برگ را توضيح دهيد.
يك بازنشسته فرهنگي - شهرري
¤ در اتحاديه املاك تهران داراي پرونده شكايت هستم نزديك به دو سال است كه مي گويند پاسخ آن پس از طرح در كميسيون حقوقي داده مي شود ولي تا امروز خبري نشده حتي از قصور و كوتاهي اتحاديه املاك به مجمع امور صنفي شكايت كرده ام. متاسفانه نتيجه اي نداشته است. لطفا بنويسيد چه كسي بايد به مشكل بنده رسيدگي كند؟
صادقي
«پاسخ روابط عمومي شركت ايرانسل»
در پاسخ به مطلب مندرج در روزنامه وزين كيهان، مورخ 3/5/91، به آگاهي مي رساند: در حال حاضر پيش از تكميل ثبت نام و وارد شدن مشخصات مالك سيم كارت خريداري شده در سيستم ايرانسل، برقراري تماس از سيم كارتهاي دائمي، اعتباري و پيام رسان ايرانسل امكان پذير نيست و در حال حاضر هيچ سيم كارت ثبت نام نشده فعالي در شبكه ايرانسل موجود نمي باشد.
براي ثبت نام و اتصال به شبكه، مشتركين مي توانند به يك فروشنده مجاز ايرانسل مراجعه فرمايند و به هنگام ثبت نام همراه داشتن اصل شناسنامه يا كارت ملي (و يا گذرنامه براي اتباع خارجي) و يك برگ كپي از آنها الزامي است.
مطابق آئين نامه برخورد با مزاحمت هاي تلفني كه از سوي سازمان محترم تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي به ايرانسل ابلاغ شده و در حال اجراست مشتركين محترم ايرانسل براي شكايت از مزاحمت هاي احتمالي وارده (مستقل از اينكه فرد مزاحم مشترك كدام يك از اپراتورهاي تلفن ثابت و يا همراه كشور مي باشد) مي توانند علاوه بر امكان مراجعه به مقام محترم انتظامي و يا قضايي با مراجعه به دواير حقوقي ايرانسل فرم مخصوص اعلام شكايت از مزاحمت تلفني را تكميل نمايند تا پس از احراز مزاحمت مطابق آئين نامه ابلاغي با مزاحم برخورد شود.
«پاسخ روابط عمومي شركت ملي پخش فرآورده هاي نفتي»
در پاسخ به مطلب مندرج در تاريخ 3/5/91 صفحه 9 روزنامه با عنوان «حذف بنزين 400 توماني» به آگاهي مي رساند:«بررسي تراكنش هاي سوختگيري و ميزان سهميه باقيمانده كارت هوشمند سوخت هر وسيله نقليه براساس مشخصات پلاك خودرو، VIN خودرو و PAN كارت هوشمند سوخت امكان پذير است. از آنجايي كه در شكوائيه مذكور هيچ كدام از اين مشخصات درج نشده بنابراين بررسي آن ممكن نيست. در خصوص ادعاي نامبرده در ارتباط با مراجعه به تهران و عدم رفع مشكل پيش آمده با توجه به اينكه اداره و شخص مربوطه مشخص نشده نيز يادآور مي شود كه در اين گونه موارد بايد در استانها به منطقه پخش فرآورده هاي نفتي و در تهران به شركت ملي پخش فرآورده هاي نفتي منطقه تهران واقع در خيابان سميه، تقاطع خيابان بهار مراجعه شود.»


رئيس قوه قضائيه: پرونده فساد بزرگ بانكي تا محاكمه همه متهمان مفتوح خواهد بود

رئيس قوه قضائيه اعلام كرد كه پرونده فساد بزرگ اقتصادي همچنان مفتوح است و به جرايم متهمان ديگر نيز به نوبت رسيدگي خواهد شد.
آيت الله صادق آملي لاريجاني روز چهارشنبه در جلسه مسئولان عالي قضايي، با اشاره به اين كه آراي بدوي مربوط به 39 نفر از متهمان پرونده فساد بزرگ اقتصادي بزودي به آنان ابلاغ مي شود، اين پرونده را از بزرگ ترين و مهم ترين پرونده هاي اقتصادي در تاريخ دستگاه قضايي اعلام كرد.
وي گفت: ميزان وسيع تلاش در بررسي هاي كارشناسي اين پرونده در طول يك سال در كنار حجم بسيار بالا از جوسازي ها و حاشيه سازي ها عليه قوه قضائيه در اين پرونده كه از داخل و خارج كشور صورت گرفت، نشان مي دهد كه اين پرونده در طول تاريخ دستگاه قضايي تقريبا همانندي نداشته است و دستگاه قضايي نيز بخوبي نشان داد كه به دور از تمام جوسازي ها و حاشيه ها با متانت و دقت به اين پرونده رسيدگي كرده است.
آملي لاريجاني تاكيد كرد: قوه قضائيه در ادامه رسيدگي به اين پرونده نيز با صلابت و اقتدار به پيش خواهد رفت.
رئيس قوه قضائيه با تاكيد بر اين كه دستگاه هاي اجرايي و مديريت بانك ها بايد با نظارت هاي دقيق از بروز چنين تخلفاتي جلوگيري كنند تا نياز به ورود دستگاه قضايي نباشد، افزود: گلوگاه هاي دستگاه اجرايي كشور بايد با نظارت دقيق با چنين تخلفاتي برخورد كنند چرا كه در غير اين صورت دستگاه قضايي پس از وقوع جرايم مجبور مي شود با تعداد زيادي از قضات و كارشناسان خودوارد قضيه شود كه طبعا نيروي زيادي را مصروف خود خواهد كرد و البته خسارت هاي معنوي كه به دليل اهمال در چنين نظارت هايي به نظام اسلامي وارد مي شود هم چه بسا قابل جبران نيست.
وي افزود: توقع اين است كه بانك مركزي و ساير بانك ها از طريق نظارت هاي دقيق ترتيبي اتخاذ كنند كه اعتبارات و وام هايي كه در اختيار افراد مختلف قرار مي دهند در چارچوب قانون باشد.
آملي لاريجاني در ادامه با اشاره به تحريم هاي غرب عليه ايران و تاكيد بر اين كه اين تحريم ها خللي در عزم و اراده مسئولان و مردم ايران ايجاد نخواهد كرد، گفت: رمز موفقيت در برابر تحريم ها و توطئه هاي غرب اتحاد مردم و مسئولان و پيشگيري از تنش هاي بي دليل ميان مسئولان و تلاش و كوشش در رسيدن به اقتصاد مقاومتي است.
رئيس قوه قضائيه از تمام مسئولان، رسانه ها و نخبگان جامعه خواست با در نظر گرفتن شرايط كشور و ايجاد فضاي اميد و نشاط و پرهيز از بروز ياس و نااميدي كاذب در كشور تلاش كنند.
وي تصريح كرد: البته حفظ وحدت و اتحاد ميان مسئولان و انسجام ميان قوا به معني كنار گذاشتن وظايف متقابل قوا نسبت به يكديگر نيست و نبايد اين توقع باشد كه به بهانه حفظ وحدت، قوه قضائيه به وظيفه اش در قبال اجراي عدالت عمل نكند.
رئيس قوه قضائيه افزود: انجام وظيفه قوه قضائيه در اجراي عدالت و تعقيب مجرمان نبايد با موضوع وحدت ميان قوا مخلوط و ابزاري براي اختلاف بين قوا شود.
آملي لاريجاني گفت: اگر مسئولان كشور، مديران اجرايي و همه قوا در كنار نخبگان و رسانه ها به وظايف خود عمل كنند و در جهت حفظ وحدت گام بردارند، كشور بيمه خواهد شد و مردم كه همواره نشان داده اند در كنار مسئولان از كيان اسلامي نظام و كشور خود دفاع مي كنند، اين بار نيز در صحنه خواهند بود.
وي عمل به شرايط اقتصاد مقاومتي و پرهيز از اسراف و تبذير را خواستار شد و افزود: مردم و مسئولان ما به خاطر تحريم ها از اهداف خود دست برنخواهند داشت.
به گزارش روابط عمومي قوه قضائيه، در جلسه ديروز مسئولان عالي قضايي مواد ديگري از آئين نامه نظارت بر رفتار قضات مورد بحث و بررسي قرار گرفته و تصميمات لازم اتخاذ شد.
تقدير دانشجويان
از جديت دستگاه قضايي
در همين حال انجمن اسلامي دانشجويان مستقل دانشگاه قم طي نامه اي به آملي لاريجاني رئيس قوه قضائيه از جديت اين قوه در برخورد و صدور حكم عاملان فساد بزرگ اقتصادي قدرداني كرد.


وزير اطلاعات: اعترافات عوامل ترور دانشمندان هسته اي پخش مي شود

وزير اطلاعات گفت: طي روزهاي آينده مصاحبه هايي از عاملان ترور شهداي هسته اي پخش خواهد شد.
حجت الاسلام والمسلمين حيدر مصلحي سه شنبه شب در مراسم تقدير از خانواده هاي شهداي هسته اي كشور در وزارت بهداشت با اعلام خبر فوق افزود: دستگاه اطلاعاتي ما در اوج اقتدار است و سيستم هاي اطلاعاتي دشمن سردرگم هستند، ما حتي در بيرون كشور هم آدم هاي آنها را جمع مي كنيم.
وي ادامه داد: درباره تروريست هاي دستگير شده نيز به زودي طي مصاحبه هايي بخشي از اطلاعات را اعلام مي كنيم.
مصلحي افزود: خانواده هاي شهداي هسته اي روزهاي سختي را سپري كرده اند، حتي برخي از آنها خودشان در صحنه ترور حضور داشتند و به درجه جانبازي نائل شده اند.
وي ادامه داد: ويژگي مهم دستگاه اطلاعاتي جمهوري اسلامي اين است كه پشتوانه مردمي دارد و بسياري از موفقيت هاي آن مرهون حمايت ها و اطلاع رساني به موقع مردم است و البته كار اطلاعاتي حرفه اي نيز جاي خود دارد.
وزير اطلاعات گفت: كار اطلاعاتي پيچيدگي هاي خاص خود را دارد، ترفندهايي وجود دارد كه گاهي دشمن آن ترفندها را شناسايي مي كند به همين علت بايد به سرعت و به موقع ترفند و شيوه هاي اطلاعاتي را تغيير دهيم تا به موفقيت برسيم.
وي افزود: يكي از مسائلي كه مردم مي خواهند بدانند درباره تروريست هايي است كه دستگير شده اند، علت اينكه تاكنون مصاحبه اي از آنها پخش نشده است ضرورت هاي كار اطلاعاتي است، اتفاقاً دشمن مي خواهد بداند كه ما چه در دست داريم تا طراحي هاي خود را انجام دهد به همين علت اعترافات آنها را به تأخير انداختيم.
مصلحي ادامه داد: البته به زودي مصاحبه هاي صورت گرفته با افراد دستگير شده در حدي كه به كار اطلاعاتي لطمه نزند منتشر خواهد شد.
وزير اطلاعات گفت: دستگاه اطلاعاتي ما نه تنها در منطقه بلكه در دنيا از اقتدار بالايي برخوردار است و البته كار اطلاعاتي افت و خيز دارد، دشمن به دنبال اين است كه به ما ضربه بزند اما ما در موارد متعدد طراحي هاي دشمن را نقش برآب كرده ايم كه به علل مختلف فعلاً مجاز به بيان آن نيستيم.
وي ادامه داد: بخش عمده اين اقتدار و موفقيت ها مديون شهدا و ايثارگراني است كه به ما جرأت و جسارت مقابله با دشمن مي دهند تا كار را با موفقيت جلو ببريم.
مصلحي اضافه كرد: امروز با دشمني مواجه هستيم كه براي مقابله با ما حتي از خط قرمزهاي اطلاعاتي خود هم عبور مي كند و حتي خط قرمزهاي خود را كنار گذاشته است.
وي اضافه كرد: به عنوان مثال نفوذ و منبع گيري جزء خطوط قرمز دستگاه هاي اطلاعاتي است، اما دستگاه هاي اطلاعاتي دشمن مانند CIA براي ضربه زدن به انقلاب اسلامي به راحتي منابع اطلاعاتي خود را در يكي از كشورهاي اطراف مي سوزاند و آن را در اختيار سرويس ديگري قرار مي دهد تا بتواند از آن طريق به انقلاب اسلامي ضربه بزند.
وزير اطلاعات گفت: دستگيري هاي اخير ما يك اقدام ويژه و خاص بود كه دشمن را سردرگم كرد، دشمن متعجب شد كه چطور ما هم در درون و هم در بيرون آدم هاي آنها را جمع مي كنيم و آدم هاي آنها كه در بيرون بودند اكنون در اختيار جمهوري اسلامي هستند.
مصلحي اضافه كرد: دستگاه اطلاعاتي ما كپي دستگاه هاي اطلاعاتي ديگر نيست بلكه براساس نياز انقلاب اسلامي شكل گرفته است.
وي گفت: براي خانواده هاي شهداي هسته اي نيز پيشنهادي داريم و از آنها مي خواهيم كه تشكلي را شكل بدهند تا بتوانند در مسير انقلاب اسلامي تأثيرگذار باشند.
گزارش معاون وزير اطلاعات
به كميسيون امنيت ملي
احمد بخشايش عضو كميسيون امنيت ملي مجلس از گزارش معاون وزير اطلاعات از نحوه دستگيري عاملان ترور دانشمندان هسته اي به مجلس خبر داد.
وي در گفت وگو با مهر، با اشاره به جلسه عصر سه شنبه كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي گفت: در جلسه سه شنبه مديران و معاونان وزارت اطلاعات با حضور در كميسيون امنيت ملي گزارشي از دستگيري اعضاي تيم هاي ترور دانشمندان هسته اي ارائه كردند.
وي با بيان اينكه در اين جلسه فيلم 45 دقيقه اي از اعترافات تيم هاي ترور دانشمندان هسته اي براي اعضاي كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس به نمايش درآمد، گفت: مديران وزارت اطلاعات در اين نشست نحوه دستگيري اين تيم هاي ترور را مطرح و جزئيات تلاش سازمان جاسوسي آمريكا براي اقدامات شبكه اي و حذف فيزيكي دانشمندان ايراني را تشريح كردند.
عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس ادامه داد: همچنين در اين جلسه راهكارهاي صيانت از جان دانشمندان هسته اي مطرح شد و مديران وزارت اطلاعات تصميمات گرفته شده براي جلوگيري از ترور دانشمندان هسته اي را به اعضاي كميسيون امنيت ملي ارائه كردند.
بخشايش اردستاني تصريح كرد: گزارش وزارت اطلاعات درباره نحوه شناسايي دانشمندان هسته اي و خنثي سازي عمليات تروريستي در كشور نشان دهنده اشراف و توانمندي هاي وزارت اطلاعات در مقابله با توطئه ها و حيله هاي دشمنان است.
 


رئيس ديوان عدالت اداري: حكم مرتضوي تا پايان هفته آينده اجرا مي شود

در حالي كه برخي مقامات دولتي حكم ديوان عدالت اداري مبني بر بركناري مرتضوي از رياست سازمان تامين اجتماعي را برنتافته اند، رئيس ديوان از اجراي حكم تا پايان هفته آينده خبر داد.
رئيس ديوان عدالت اداري تاكيد كرد كه راي صادره درباره ابطال حكم انتصاب «سعيد مرتضوي» در سازمان تامين اجتماعي هفته آينده اجرا خواهد شد.
به گزارش ايسنا محمد جعفر منتظري در پاسخ به اعلام نظر معاون اول رئيس جمهور مبني بر اينكه راي صادره از سوي ديوان عدالت اداري اجرا نخواهد شد، گفت: راي براساس قانون صادر شده است و قطعا براي اجرا نيز روند قانوني خود را طي خواهد كرد و هيچ مقامي نمي تواند جلوي اجراي حكم قضايي را بگيرد.
وي تاكيد كرد: اين راي لازم الاجرا شده است و تا پايان هفته آينده نيز اجرا خواهد شد.
رئيس ديوان عدالت اداري افزود: هفته آينده و پس از اينكه راي در روزنامه رسمي منتشر شد روند اجراي راي نيز اعمال خواهد شد.
گفتني است محمدرضا رحيمي، معاون اول رئيس جمهور درباره اينكه موضع دولت در قبال حكم ابطال رياست مرتضوي بر صندوق تامين اجتماعي چيست، گفت: معاونت حقوقي رئيس جمهور در اين خصوص استدلال هاي خود را عنوا ن كرده است.
وي افزود: من تصور مي كنم با توجه به اينكه سازمان تامين اجتماعي يك موسسه انتفاعي عمومي است حكم هيئت ديوان عدالت اداري در اين خصوص نافذ نباشد.
همچنين احمدي نژاد در مقابل پرسش خبرنگاران در اين مورد سكوت اختيار كرد.
سعيد مرتضوي روز گذشته در جلسه هيئت دولت حضور يافت.


مقامات اسرائيل تهديد مي كنند اما از جنگ با ايران به شدت مي ترسند (خبر ويژه)

«اسرائيل آن قدر مشكلات حاد در همسايگي خود دارد كه نتواند با ايران درگير شود».
روزنامه آلماني فرانكفورتر روندشاو درباره اين تحليل تصريح كرد: خيلي از اسرائيلي ها تا همين يكسال پيش تهديدهاي نتانياهو عليه ايران را حركت هوشمندانه اي از سوي وي مي ديدند. اينان بر آن بودند همه اين حرف ها، كه به هيچ رو نمي گذاريم بمب اتمي دست ايران بيفتد، در درجه اول براي نشان دادن وخامت اوضاع و ترغيب جهان به برقراري تحريمهاي شديدتر است. اما در اين فاصله ديگر اسرائيلي ها باور گذشته را ندارند.
اين روزنامه نوشت ترديدي نيست كه همه توجه نتانياهو به ايران است. آنچه مدت هاست او در مورد ايران مي گويد، آشكارتر مي شود؛ ايران به هيچ رو كوتاه نمي آيد. آيت الله خامنه اي اخيرا به روشني تاكيد كرد جمهوري اسلامي بر اثر افزايش فشار تحريم از مسير خود در برنامه اتمي خارج نمي شود.
نويسنده فرانكفورتر روندشاو معتقد است: اظهارات راست هاي افراطي مانند ايهود باراك مبني بر اينكه «يا ايران به بمب اتمي دست يابد و يا ما ايران را بمباران مي كنيم».، بيش از حد كوته بينانه است اما تصادفي نيست كه طرفداران حرف هاي پخته تر، در دستگاه امنيتي هستند. اين محافل امنيتي مي گويند اقدام نظامي اسرائيل، به ايراني ها بهترين بهانه را مي دهد كه واقعا به برنامه اتمي خود ادامه دهند. اينان مي گويند حتي اگر ويراني آزمايشگاه هاي هسته اي و تاسيسات غني سازي ايران چند سالي بمب اتمي را به تاخير بيندازد، در پي آن ايران ساخت سلاح هسته اي را حتي سرعت مي بخشد و اين كار را احتمالا تا حدي با تفاهم افكارعمومي و مردم جهان انجام مي دهد. به باور محافل امنيتي، اسرائيل به عنوان تحريك كننده مطرح مي شود و دنيا اين كشور را مسئول بدتر شدن بحران اقتصادي مي بيند زيرا احتمال كمي وجود دارد كه ايران در خليج فارس دست به حمله متقابل نزند. نتيجه اين كار افزايش بسيار سريع قيمت نفت است. سخن كوتاه اينكه حمله پيشگيرانه اسرائيل عليه ايران ممكن است مخرب باشد و باعث جنگ منطقه اي شود و مردم خودي را زير آتش موشكي دشمن قرار دهد.
روزنامه آلماني مشكلات رژيم صهيونيستي را فراتر از اينها توصيف كرد و نوشت افزون بر اين دولت يهود به اندازه كافي مشكلات حاد ديگري در همسايگي دارد. مصر زير نفوذ اخوان المسلميني قرار دارد كه صميميتي با اسرائيل ندارند. سوريه در خشونت غرق مي شود و در اين راه است كه به برادر دو قلوي عراق تبديل شود. در اين ميان اسرائيل است كه دولت كنوني اش هيچ يا كم كاري انجام داد تا بحران با فلسطيني ها را حل كند.
فرانكفورتر روندشاو در پايان تحليل خود نوشت: اسرائيل خوب مي داند دخالت نظامي عليه ايران بدون حمايت آمريكا همچون حمله هاي انتحاري نيروي هوايي ژاپن در جنگ جهاني دوم است. باراك اوباما بيش از يكبار تصريح كرده كه تا انتخابات آمريكا تمايلي به اقدام يكجانبه اسرائيل ندارد. البته معلوم نمي كند كه چگونه مي خواهد جلوي خطر ايران را اگر تحريم ها اثر نكند بگيرد.
همزمان با انتشار اين گزارش، يوسي ميلمان تحليلگر صهيونيست در امور استراتژيك و امنيتي، توان موشكي حزب الله لبنان را رعب آور توصيف كرد. وي در سايت ولا (WALLA) نوشت: اسرائيل از موشك هاي ام600 كه در اختيار ايران، سوريه و حزب الله است به شدت مي ترسد چرا كه اين سلاح ها به راحتي نيروي دريايي و زميني اسرائيل را هدف قرار مي دهند.
وي يادآور شد: افسران عالي رتبه نيروي دريايي اسرائيل به من گفته اند كه به هيچ وجه براي اسرائيل ممكن نيست كه از چاه هاي گاز خود در درياي مديترانه در صورت وقوع جنگ مراقبت كند. منابع نزديك به سازمان امنيت اسرائيل مي گويند كه سوريه در طول سال گذشته موشك هاي زمين به زمين ام600 در اختيار حزب الله قرار داده است كه برد آن به 300 كيلومتر مي رسد، به گفته آنها ترس از اين موشك ها بسيار بيشتر از موشك هاي اسكاد است. يكي از افسران ارتش تاكيد مي كند كه اسرائيل در صورتي كه مورد حمله موشكي قرار بگيرد به هيچ وجه نمي تواند از خود حمايت كند.
ميلمان سپس به اظهارنظر فرمانده نيروي هوايي ارتش اسرائيل، ژنرال دورون گابيش اشاره مي كند؛ اسرائيل به هيچ وجه آماده حمايت از خود در برابر موشك هاي زمين به زمين و توپ خانه اي نيست و خيلي آسان از سوي دشمنانش ضربه مي خورد.»
اين تحليلگر امنيتي صهيونيست در توصيف موشك هاي ام600 نوشت: «اين موشك ها همان موشك هاي فتح 110 ايراني است كه عليه اسرائيل در جنگ 33 روزه نيز استفاده شدند و خسارت هاي سنگيني را به اسرائيل وارد كردند. موشك ام600 نوع پيشرفته اين موشك است كه دقيق تر اهداف مورد نظر را هدف قرار مي دهد و قابليت حمل كلاهك هاي انفجاري تا نيم تن را هم دارد.»
يوسي ميلمان يادآور شد: در صورتي كه هم اكنون جنگي ميان حزب الله و اسرائيل رخ دهد حزب الله مي تواند قوي تر از جنگ قبلي با اسرائيل بجنگد و ويراني هاي بسيار سنگين تري را بر آن تحميل كند. به گفته منابع امنيتي اسرائيلي، حزب الله در كنار برخورداري از هزاران موشك پيشرفته با قدرت تخريبي بالا، 25 هزار نيروي مقاوم تازه نفس در اختيار دارد. اين نيروها از چنان توانايي برخوردارند كه مي توانند در صورت وقوع جنگ به اسرائيل حمله كرده و مناطق شمالي را به طور كامل به تصرف خود درآورند. اين در حالي است كه حزب الله صدها موشك ضد تانك، ضدناو و ضد هوايي نيز در اختيار دارد و به كمك آنها مي تواند جلوي هرگونه پيشروي نيروهاي اسرائيلي به خاك لبنان را بگيرد. برد برخي از موشك هايي كه حزب الله در اختيار دارد تا 350 كيلومتر نيز مي رسد.
تحليلگر صهيونيست مي افزايد: در حال حاضر در خاك لبنان 200 موشك ام600 و در خاك سوريه 500 موشك ام600 مستقر است كه همگي به سمت اسرائيل نشانه رفته اند و اين مساله باعث نگراني شديد دولت عبري شده است. به اعتقاد مقام هاي اسرائيلي اين موشك ها بسيار بيشتر از موشك هاي اسكاد اسرائيل را مي ترساند چرا كه توانايي هاي آنها از موشك هاي اسكاد بيشتر است.
 


از كنار گود به اصلاح طلبان مي گويند كاري كنيد كه اعدامتان كنند (خبر ويژه)

همكار تندرو و خارج نشين نشريات دوره اصلاحات از اپوزيسيون خواست يا به جاي لفاظي وارد گود براندازي شوند و يا اين كه دست از تحريك و تشجيع اصلاح طلبان به براندازي علني بردارند.
اكبر گنجي در وب سايت راديو زمانه با بيان اين كه گروه هاي مخالف جمهوري اسلامي پس از 33 سال قدرت عقب راندن حاكميت را ندارند، خواستار گفت وگوي ناقدانه ميان اصلاح طلبان و گروه هاي برانداز شد و نوشت: گروه هاي اپوزيسيون به دو گروه اصلاح طلب و ساختارشكن(برانداز) تقسيم مي شوند. اصلاح طلب نقاب اصلاح طلبي بر چهره بزند و دنبال براندازي رژيم برود. اين انتظار غيراخلاقي است كه من به عنوان يك ساختارشكن مقيم نيويورك كه هيچ فعاليتي جهت براندازي جمهوري اسلامي نكرده و هيچ هزينه اي تاكنون نداده ام، انتظار دارم كه ميرحسين موسوي، مهدي كروبي، مصطفي تاج زاده، احمد زيدآبادي و... در زندان ها براندازي جمهوري اسلامي را مطرح سازند. انتظار طرح شعار براندازي رژيم جمهوري اسلامي در زندان ها يا داخل كشور و عمل كردن در اين زمينه، انتظاري نابجاست. هزينه اين كنش بسيار زياد است. حداقل سال ها زندان و در مواردي مجازات اعدام به دنبال دارد.
وي تصريح كرد: آيا تنها مشكل براندازي جمهوري اسلامي اين است كه اصلاح طلبان شعار سرنگوني رژيم را سرلوحه خود قرار نداده اند؟ آيا اگر اصلاح طلبان شعار براندازي بدهند جمهوري اسلامي سرنگون خواهد شد؟ روشن است كه چنين نيست.
گنجي با اشاره به ترسو معرفي شدن اصلاح طلبان از سوي گروه هاي خارج نشين نوشت: برخي در تحليل هاي خود پاي رذيلت و ترس و زبوني را به ميان مي كشند و مي گويند اصلاح طلبان خصوصا خاتمي افرادي بزدل و ترسو هستند اما محل نزاع جاي ديگري است. اگر وارد كردن متغير شجاعت و بزدلي روا باشد، اين متغير مي تواند به صورت «خودشكن» عمل كند. يعني من به عنوان فردي كه در طول 33 سال گذشته هيچ هزينه اي نداده و هيچ شجاعتي از خود بروز نداده ام، بايد ابتدا از خود شجاعتي به نمايش بگذارم و بعد از ديگران انتظار شجاعت داشته باشم. در آمريكا و اروپا از سرنگوني جمهوري اسلامي سخن گفتن نه هزينه اي دارد و نه نشان شجاعت است.
دعوت گنجي به گفت وگوي ناقدانه ميان اصلاح طلبان و ساير گروه هاي اپوزيسيون در حالي است كه اين دو طيف سالهاست چه در خارج كشور و چه در داخل با يكديگردر ائتلاف بوده و پالوده مي خورند.


دلشان براي نماز بي وضو ولي با كفش لك زده است!! (خبر ويژه)

رسانه هاي زنجيره اي فعال در فتنه سال 88 به شيوه راه بينداز و جا بينداز سعي دارند هاشمي را به نمازجمعه برگردانند.
اين رسانه ها با ادبياتي نظير «شنيده شده است» و «گفته مي شود» (!؟) اقدام به خبرسازي كرده و القاء علاقه خود به جاي خبر كرده اند. روزنامه اجاره اي- زنجيره اي آرمان در اين باره از قول برخي عناصر آلوده به فتنه 88 بازگشت هاشمي به نمازجمعه را «تقويت اعتدال» و «موجب پاسداري از وحدت» توصيف كرد. خبرگزاري ايلنا نيز از قول يكي از عناصر تندرو دوره اصلاحات نوشت: «بازگشت هاشمي به نمازجمعه به نفع نظام است.» اين در حالي است كه مضمون آخرين خطبه هاشمي در 3 سال پيش آتش فتنه گري فتنه گران را شعله ورتر كرد و نقش مهمي در تشجيع آشوبگران و تفرقه انگيزي داشت. همچنين همان زمان گفته شد كه وي به ميل خود از حضور در نمازجمعه كنار كشيده و متأسفانه پس از آن نيز مواضع پرنوساني نسبت به فتنه گران داشت. مواضع اشتباه آقاي هاشمي در بحبوحه فتنه 88 باعث خشم مردم غيرتمند و انقلابي شد و بازخورد خود را در برخي اعتراض هاي شديد مردم در راهپيمايي عظيم روز 9 دي 1388 نشان داد. در واقع وي در آن فتنه پيچيده از سوي محافل فرصت طلب خرج تحركات ساختارشكنانه گروهك هاي ضدانقلاب شد.
گفته مي شود كساني نظير مهدي و فائزه هاشمي (دو متهم پرونده اغتشاشات كه يكي از آنها به لندن پناه برده است) و حسين مرعشي در اين زمينه نقش آفريني فعالي داشته اند. مرعشي براي مدتي در بازداشت به سر برد اما حكم صادره درباره فائزه هاشمي هنوز به اجرا درنيامده است.
حجت الاسلام والمسلمين تقوي رئيس شوراي سياستگذاري ائمه جمعه مرداد ماه سال 88 در توضيح عدم حضور آقاي هاشمي در نمازجمعه گفته بود ايشان براي جلوگيري از هرگونه سوءاستفاده سياسي و غيرقابل قبول از جايگاه نمازجمعه در نمازجمعه شركت نمي كند.
هاشمي آخرين بار خطيب نمازجمعه در تاريخ 26 تير 88 بود كه كساني چون موسوي و كروبي نيز در آن خطبه ها براي اولين و آخرين بار حضور به هم رساندند. برخي اغتشاشگران همان روز در پوشش شركت در نمازجمعه خود را به جمعيت رسانده و نماز را بعضاً با كفش و به صورت مختلط (زن و مرد) برپا! داشتند.


وقتي برده ها به سلامتي ارباب براي هم نوشابه باز مي كنند (خبر ويژه)

مسئولان خبرگزاري دولتي آلمان (دويچه وله) و شبكه خبري سلطنتي انگليس (BBC) به مناسبت پنجاهمين امين سالگرد تأسيس رسانه دولتي آلمان طي گفتگويي به تعريف و تمجيد از يكديگر پرداختند. در اين گفتگو كه تقريباً با ادبياتي مشابه «تو چقدر خوبي!... خواهش مي كنم، خوبي از خودتونه...هيچ رسانه اي مثل بي بي سي نيست!... نفرماييد؛ هيچي دويچه وله نميشه!» برگزار شد. جمشيد فاروقي (مسئول بخش فارسي رسانه دولتي آلمان- دويچه وله) و صادق صبا (مسئول بخش فارسي رسانه سلطنتي انگليس -بي بي سي) تا آنجا كه مي توانستند به يكديگر نان قرض دادند و براي هم نوشابه باز كردند. صادق صبا در بخشي از اين گفتگو عنوان كرد «هنر ما اين است كه از خارج از ايران اخبار ايران را به مردم مي گوييم»(!) ايشان البته توضيح نداد كه چگونه شبكه اي كه هيچ دفتر و خبرنگاري در ايران ندارد و بدين ترتيب هيچ گونه منبع خبري معتبر و رسمي اي ندارد؛ مي تواند اخبار داخل ايران را پوشش دهد! البته همانطور كه ايشان فرموده اند اين هنر بي بي سي است كه بدون منبع خبري، خبر منتشر مي كند! صادق صبا همچنين با اشاره به محدوديت ماهواره اي پخش شبكه خبري بي بي سي در ايران گفت: «در دوران هيتلر هم هيچ حكومتي با بستن ماهواره ها چنين كاري را انجام نمي داد» البته ايشان كافي بود به جاي دوران هيتلر نگاهي به دور و برش در انگلستان بياندازد تا ببيند چگونه مسئولان رسانه اي انگليس پخش شبكه «پرس تي وي» را در اين كشور قطع و با بهانه هاي واهي از فعاليت اين شبكه خبري جلوگيري كردند. مدير بخش فارسي رسانه سلطنتي انگلستان تحت فشار قرار دادن خبرنگاران بي بي سي و خانواده هايشان را «اقدامي شنيع» خواند و البته مانند گذشته هيچ اشاره اي به بازداشت وحبس خبرنگاران ايراني در اروپا، اخراج آنها از كشورهاي اروپايي، تهديد آنها و محدود كردن حوزه فعاليت آنها در انگلستان، آمريكا و ديگر كشورهاي اروپايي نكرد. اين كارمند نظام سلطنتي انگلستان در پاسخ به سؤال خبرنگار دويچه وله كه «بهترين خاطره شما از دوران خبرنگاري چيست؟» گفت: «روز انتخاب آقاي خاتمي روز بزرگي برايم بود، خيلي اميدوار شديم براي اينكه تغييري رخ دهد» در حالي كه فقط به عنوان نمونه طي چند ماه اخير وبسايت خبري بي بي سي كمترين پوشش خبري را براي كشتار مسلمانان ميانمار، بحرين و عربستان قائل شد، هنگام تاجگذاري ملكه اليزابت به تعريف از نظام سلطنتي پرداخت و كوچكترين نگاهي به انبوه معترضان به اين نظام نيانداخت، اخبار معترضان به نظام سرمايه داري را كاملاً مسكوت گذاشت، اخبار اعتراض شهروندان انگليس به برگزاري المپيك را منتشر نكرد و تحصن تاكسي رانان انگليسي در هايد پارك لندن هنگام برگزاري افتتاحيه المپيك را اصلاً پوشش نداد، صادق صبا در انتهاي گفتگوي خود بي بي سي را «رسانه اي بي طرف، منصف و دقيق» خواند!


صفحه (14)


صفحه (3)


صفحه (2)

     


(صفحه(12(صفحه(10(صفحه(6(صفحه(9(صفحه(7(صفحه(8(صفحه(15(صفحه(11(صفحه(5(صفحه(16(صفحه(13(صفحه(4(صفحه (2.3.14