(صفحه(12(صفحه(10(صفحه(6(صفحه(9(صفحه(7(صفحه(8(صفحه(15(صفحه(11(صفحه(5(صفحه(16(صفحه(13(صفحه(4(صفحه (2.3.14


دوشنبه 27 شهریور 1391 - شماره 20308

صفحه (14)

صفحه (3)

صفحه (2)

     
نشانه اي از آن موج بلند (يادداشت روز)
سرعت (گفت و شنود)
كيهان و خوانندگان
احمدي نژاد در ديدار كميسر عالي سازمان ملل متحد:
اميدوارم با اصلاح نظم جهاني شاهد آواره شدن انسان ها نباشيم
بيانيه دبيركل مجمع جهاني بيداري اسلامي درباره اهانت به پيامبر اسلام(ص)
مسلمانان با حفظ هوشياري توطئه هاي ضداسلامي را ناكام گذارند
قاضي سراج: هنوز براي زمان برگزاري دور دوم دادگاه فساد تصميم گيري نشده است
با تبديل صندوق به سازمان حكم بركناري سعيد مرتضوي بي اثر ماند
انهدام 6 جنگنده آمريكايي در حمله سنگين شبه نظاميان افغان
وقتي آمريكا منتظر زوال اسرائيل است مصر چرا بايد درگذشته بماند؟! (خبر ويژه)
منوشه اميرآمپر سوزاند كارتر هم نفهمي مثل اوباما بود! (خبر ويژه)
چرا زيباكلام از اصلاح طلبان مي خواهد دنده عقب بگيرند؟! (خبر ويژه)
بي بي سي: سفارتخانه هاي آمريكا آماج خشم بهار عربي است (خبر ويژه)
رويتر: حوادث اخير منطقه آمريكا را در برخورد با سوريه به ترديد انداخته است (خبر ويژه)


نشانه اي از آن موج بلند (يادداشت روز)

1- «در اينجا مايلم پندي خيرخواهانه به سياستمداران آمريكايي كه تاكنون همواره به عنوان مدافع و پشتيبان رژيم صهيونيستي در صحنه حاضر شده اند، بدهم. اين رژيم تاكنون براي شما دردسرهاي بي شماري داشته است. چهره شما را در ميان ملت هاي منطقه، منفور و شما را در چشم آنان شريك جنايات صهيونيست هاي غاصب معرفي كرده است. هزينه هاي مادي و معنوي كه در طول سال هاي متمادي از اين رهگذر به دولت و ملت آمريكا تحميل شده است، سرسام آور است و احتمالا در آينده اگر همين روش ادامه يابد، هزينه هاي شما سنگين تر هم خواهد شد. بيائيد به پيشنهاد جمهوري اسلامي درباره همه پرسي بينديشيد و با تصميمي شجاعانه، خود را از گره ناگشودني كنوني نجات دهيد. بي شك مردم منطقه و همه آزادانديشان گيتي از اين اقدام استقبال خواهند كرد.»
اين «پندخيرخواهانه» بخشي از سخنان راهگشا و پرنكته اي بود كه رهبرمعظم انقلاب در اجلاس سران جنبش عدم تعهد در تهران ايراد كرده بودند. پند و موعظه اي كه با آميزه اي از «هشدار»همراه بود و گويي حضرت آقا از موج بلندي خبر مي دهند كه در حال برخاستن است و به دولتمردان آمريكايي گوشزد مي كنند كه مقاومت در برابر اين موج بلند، غير از «تحميل هزينه سنگين تر» به مردم آمريكا نتيجه اي در پي نخواهد داشت.
اين روزها در خروش يكپارچه و سراسري جهان اسلام عليه فيلم موهني كه در آن به ساحت مقدس پيامبر اعظم(ص) اهانت شده بود، اولين نشانه هاي شكل گيري و برخاستن آن موج بلند را مي توان ديد. «چرا بايد هزينه كينه توزي هاي اسرائيل نسبت به مسلمانان از جيب ماليات دهندگان آمريكايي تأمين شود»؟ «صهيونيست ها جنگ افروزي مي كنند و بهاي آن را از خون جوانان آمريكايي مي پردازند». «يك نفر توضيح بدهد كه اسرائيل غير از دردسر و هزينه كلان براي ما آمريكايي ها چه دستاوردي داشته است»؟ «پايتخت آمريكا، واشنگتن است يا تل آويو»؟ «چرا بايد تنفر از جنايات اسرائيل به حساب ما آمريكايي ها نوشته شود»؟ «كداميك از مسلمانان به حضرت مسيح اهانت كرده اند كه آمريكايي ها مجبور باشند هزينه سنگين و شرم آور اهانت يهوديان به پيامبر اسلام را تحمل كنند»؟ و... امروزه اين اظهارنظرها را- علي رغم سانسور شديد رسانه ها- به فراواني در ميان مردم آمريكا مي توان ديد. كافي است كه فقط سري به دنياي پرحجم و گسترده اينترنت بزنيد. سال گذشته براي اولين بار در تظاهرات مردم آمريكا- در فيلادلفيا، واشنگتن و نيويورك- و در ادامه جنبش وال استريت، پلاكاردهايي با مضمون «مرگ بر اسرائيل»، «صهيونيست هاي قاتل دست از سرآمريكا برداريد» و ... در ميان تظاهركنندگان ديده شد و...
2- همزمان با اجلاس سران جنبش عدم تعهد در تهران، نشريه آمريكايي و معروف «فارين پاليسي»، بخشي از گزارش 82 صفحه اي 16 نهاد اطلاعاتي آمريكا را منتشر كرد. اين گزارش چند ساعت بعد در بسياري از رسانه هاي ديگر آمريكا نيز منتشر شد كه واكنش شديد و سراسيمه مقامات رژيم صهيونيستي را در پي داشت. در اين گزارش كه با عنوان «ايالات متحده براي خاورميانه بدون اسرائيل آماده مي شود» منتشر شده آمده بود؛
«اسرائيل بزرگترين خطر براي منافع ملي آمريكاست و به دليل ماهيت خود مانع از روابط طبيعي واشنگتن با 57 كشور اسلامي شده است... بهار عربي و بيداري اسلامي بخش مهمي از جمعيت 2/1 ميليارد نفري مسلمانان را به حركت درآورده است تا پيگير موضوع اشغال فلسطين باشند... دولت آمريكا ديگر نه امكانات مالي آن را دارد كه از اسرائيل حمايت كند و نه افكارعمومي مردم آمريكا از چنين اقدامي حمايت مي كنند... اسرائيل به يك رژيم آپارتايد تبديل شده و مخالفت با آن در سطح بين المللي در حال گسترش است و آمريكا نبايد در ائتلافي شركت كند كه بيشتر جامعه جهاني با آن مخالف است...»
16نهاد و مركز اطلاعاتي آمريكا با چه انگيزه اي اين گزارش را تهيه كرده اند؟ به نوشته «دويچه وله»، مستندات اين گزارش تازه نيست و از قبل نيز وجود داشته است، آنچه تازه و جديد است انتشار اين گزارش است، اين گزارش با استراتژي اعلام شده آمريكا نسبت به اسرائيل از آغاز تشكيل اين رژيم اشغالگر تاكنون بي سابقه است. به عنوان گزارش توجه كنيد «ايالات متحده براي خاورميانه بدون اسرائيل آماده مي شود» و به نتيجه نهايي آن؛ «اسرائيل بزرگترين خطر براي منافع ملي آمريكاست» و...
3- جمعي از دانشجويان دانشگاه نيويورك كتابي با عنوان «نقش لابي اسرائيل در سياست خارجي آمريكا» منتشر كرده و در آن آورده اند «مردم منتظر پاسخ به پرسش هايي هستند كه تاكنون بي جواب مانده است.» در بخشي از اين كتاب كه بازتاب گسترده اي در رسانه هاي آمريكايي داشته، آمده است «اسرائيل به طور فزاينده اي به دردسر راهبردي بزرگ آمريكا تبديل شده و زمان آن فرا رسيده است كه آمريكا با اين رژيم روابط عادي و نه ويژه، داشته باشد».
سال گذشته، پايگاه استراتژيك «اينتلجنت اسكواد» با انتشار گزارشي پيشنهاد كرد؛ «آمريكا بهتر است در روابط خود با اسرائيل تجديدنظر كند. اين روابط براي اسرائيل حياتي است ولي براي آمريكا فقط دردسرآفرين است».
پايگاه آمريكايي «فورث مديا» در گزارش تحليلي خود بر ضرورت تغيير رابطه آمريكا با اسرائيل از سطح «ويژه» به «عادي» تاكيد مي كند و مي نويسد؛ «افكار عمومي مسلمانان نمايانگر حس دشمني با آمريكاست. وقتي از آنها سؤال مي شود كه واشنگتن چگونه مي تواند جايگاهش را در ميان ملت هاي مسلمان ارتقاء دهد، اكثريت آنان پاسخ مي دهند «آمريكا بايد از حمايت اسرائيل دست بكشد» و ده ها نمونه ديگر از اين دست كه نقل آن به درازا مي كشد و همه از چرخش بي سابقه افكار عمومي مردم آمريكا نسبت به اسرائيل حكايت مي كند.
4- اكنون به نكته اي كه در آغاز اين نوشته آمده و با عنوان «موج بلندي كه در راه است» از آن ياد شده بود بازمي گرديم. نگاهي گذرا به عكس العمل آمريكا و متحدان اروپايي آن در برابر اهانت هاي قبلي به ساحت مقدس رسول خدا(ص) و مقدس ترين شخصيت- از آغاز تا پايان جهان- و مقايسه واكنش هاي قبلي با عكس العمل امروزه آنان به وضوح از يك تفاوت و چرخش بزرگ حكايت مي كند. چرخشي كه اگر 180 درجه اي نباشد به يقين بيش از 100 درجه است.
چند سال قبل- سال 2005 ميلادي- وقتي «كورت وسترگارد»، كاريكاتوريست دانماركي، كاريكاتوري موهن از رسول گرامي اسلام(ص) كشيده و منتشر كرد، اين اقدام زشت و پليد او اگرچه با خشم ملت هاي مسلمان روبرو شد ولي آمريكا و متحدانش نه فقط اين حركت پليد را محكوم نكردند، بلكه از كاريكاتوريست دانماركي تجليل! و تقدير! هم به عمل آوردند.
«آندرس فوگ راسموسن» نخست وزير وقت دانمارك از كاريكاتوريست ياد شده تقدير كرد و اقدام وي را نشانه آزادي بيان در كشورش دانست! «آنگلا مركل» صدراعظم آلمان به كاريكاتوريست دانماركي مدال شجاعت و دفاع از آزادي بيان اعطاء كرد! «ولفگانگ شويبله» وزير كشور آلمان از همه نشريات اروپايي خواست كه كاريكاتور اهانت آميز به ساحت مقدس پيامبر اسلام(ص) را بازنشر دهند! با پيشنهاد و اصرار آمريكا، آندرس فوگ راسموسن، نخست وزير وقت دانمارك به دبيركلي ناتو انتخاب شد و...
اما، اين روزها بعد از خروش ملت هاي مسلمان عليه آمريكا و اسرائيل كه در اعتراض به اهانت عليه رسول اعظم(ص) صورت گرفته است، بسياري از مقامات عاليرتبه آمريكايي و اروپايي، زبان به نكوهش اين اقدام گشوده اند. بازيگران فيلم از كارگردان شكايت كرده و مي گويند موضوع اعلام شده فيلم «نبرد صحرا» بود و كارگردان به ميل خود روي آن صداگذاري كرده است. مقامات آمريكايي كه فراموش كرده اند در آغاز ماجرا هويت دوتابعيتي آمريكايي- اسرائيلي كارگردان را فاش كرده اند، اصرار دارند كه او را نه آمريكايي و نه اسرائيلي! معرفي كنند. اوباما، در سخنراني خود در جمع خاخام هاي آمريكايي، از دردسرآفريني اسرائيل گلايه مي كند. رسانه هاي آمريكايي، اهانت به پيامبر اسلام(ص) را غيرقابل توجيه ارزيابي مي كنند و... اين چرخش آشكار چه نشانه اي در خود دارد؟! آيا آمريكا و متحدانش تغيير ماهيت داده و به توصيه امام راحل ما(ره) «از خر شيطان پياده شده اند»؟! كانون اين چرخش را در كدام نقطه بايد جستجو كرد؟
5- بيداري اسلامي، سقوط ديكتاتورهاي وابسته و دست نشانده، جنبش وال استريت و شعار محوري مقابله آن با نظام سرمايه داري، رسيدن موج بيداري به غرب- كه حضرت آقا پيش بيني كرده بودند- بحران اقتصادي و مالي بي سابقه آمريكا و اروپا كه از نگاه مردم، نتيجه جنگ افروزي هاي بي حاصل و حمايت از رژيم اشغالگر قدس است و.... از جمله رخدادهاي تعيين كننده و سرنوشت سازي هستند كه ديگر به آمريكا و متحدان اروپايي آن اجازه دست اندازي و زبان درازي نمي دهد.
به اين چند نمونه كه فقط اندكي از بسيارهاست نگاه كنيد؛
روزنامه اينديپندنت در مقاله اي به قلم «رابرت فيسك» روزنامه نگار بلندآوازه غرب ضمن ملامت تهيه كنندگان فيلم ياد شده مي نويسد «تحريك كنندگان ملت هاي مسلمان بايد مي دانستند كه در خاورميانه كنوني اسلام ايراني - بخوانيد اسلام ناب محمدي(ص)- حاكم است. در اين اسلام، سياست آميخته به ديانت نيست، بلكه سياست و ديانت عين يكديگرند». خبرگزاري رويترز در گزارشي خواندني خطاب به دولتمردان آمريكايي و اروپايي مي نويسد «خشم فراگير مسلمانان از اهانت به پيامبر اسلام بايد هشداردهنده باشد. موج بزرگي در راه است. آمريكا بايد در ارسال اسلحه براي مخالفان دولت سوريه نيز تجديدنظر كند» وال استريت ژورنال قلم به توبيخ مي چرخاند كه «آيا يهوديان آمريكايي فراموش كرده اند كه ديگر خاورميانه در اختيار حسني مبارك و بن علي و قذافي نيست» و....
6- آيا موج بلندي كه رهبر معظم انقلاب در اجلاس تهران از آن خبر مي دادند در راه نيست؟ و آيا همه روزه بر ارتفاع و دامنه اين موج افزوده نمي شود؟ به يقين موجي كه از آن ياد شد، در حد و اندازه تسخير سفارتخانه هاي آمريكا و آتش زدن پرچم اين كشور متوقف نمي ماند. وقتي از سرنگهبان كنسولگري آمريكا در بنغازي سؤال شد كه چرا از حمله مردم به كنسولگري جلوگيري نكردي در پاسخ گفت؛ رسول خدا، اولين و آخرين پايبندي من است، نه حفظ جان سفير و كاركنان كنسولگري آمريكا. اين ديدگاه در تمامي جهان اسلام فراگير است. بنابراين بايد منتظر گام هاي بعدي بود. آيا آل سعود مي تواند از يكسو داعيه خادم الحرمين داشته باشد و از سوي ديگر همپيمان دشمنان و دشنام دهندگان به رسول گرامي اسلام(ص) باقي بماند؟ برخي ديگر از كشورهاي اسلامي كه هنوز ديكتاتورهاي دست نشانده آمريكا بر آن حكومت مي كنند نيز حال و روز مشابهي دارند. از هم اكنون در عربستان زمزمه قطع صدور نفت به آمريكا شنيده مي شود و در اردن بركناري ملك عبدالله اردني و...
و بالاخره، آيا از راه رسيدن اين موج بلند يكي از تابلوهاي آن پيچ بزرگ تاريخ نيست كه در حال نصب شدن است؟

حسين شريعتمداري
 


سرعت (گفت و شنود)

گفت: آمريكا در مقابل خشم فراگير ملت هاي مسلمان عليه فيلم اهانت آميز اخير بدجوري دنده عقب گرفته است.
گفتم: تازه كجايش را ديده؟
گفت: اعلام كرده است كه سازندگان فيلم موهن نه آمريكايي هستند و نه اسرائيلي!
گفتم: ولي چند روز قبل خبرگزاري رويترز و روزنامه وال استريت ژورنال اعلام كرده بودند كه تهيه كننده و كارگردان فيلم يك تابعيت دوگانه آمريكايي- اسرائيلي دارد.
گفت: اعلام كرده اند كه تهيه كننده فيلم «سام باسيل» نيست، بلكه «نيكولا باسيل نيكولا» است كه او هم مي گويد فيلمنامه متعلق به وي نبوده است!
گفتم: پليس آمريكا كه قبلا اعلام كرده بود «سام باسيل» تهيه كننده و كارگردان فيلم از اف بي آي درخواست محافظت كرده است.
گفت: چه عرض كنم؟!
گفتم: افسر راهنمايي يك خودرو را متوقف كرد و به راننده گفت 120 كيلومتر سرعت داشتي. راننده گفت؛ فقط 100كيلومتر بود. پليس گفت؛ 100 كيلومتر هم زياد است و يارو گفت؛ ببخشيد 80 كيلومتر، اما نه، فقط 70 و شايد هم 50 كيلومتر سرعت داشتم و افسر راهنمايي گفت؛ مواظب باش! اينجوري كه داري سرعت كم مي كني ممكنه يكي از عقب بهت بزنه!
 


كيهان و خوانندگان

سامانه پيام كوتاه 33232000
¤ در صحنه هايي كه از خشم مسلمانان كشورهاي اسلامي در پاسخ به هتك حرمت صورت گرفته به پيامبر اكرم(ص) توسط آمريكا و صهيونيسم نشان داده مي شود اكثرا جوانان هستند. اين مساله نشان مي دهد علي رغم تلاش استكبار براي انحراف نسل جديد جوامع اسلامي، جوانان اين كشورها همچنان پاي اصول دين خود ايستاده اند.
6091---0915
¤ توهين به اسلام و پيامبر اكرم(ص) هرازچند گاه از سوي آمريكا و صهيونيسم تكرار مي شود و تمامي ندارد. خداوند رحمت كند حضرت امام خميني(ره) را كه مي فرمودند جنگ ما و آمريكا هميشگي است.
9416---0919
¤ خانم كلينتون با وقاحت اعلام مي كند كه جلوي ديدگاه هاي افراد را نمي توانيم بگيريم، صرف نظر از اينكه آن ديدگاه چقدر نفرت انگيز باشد، تناقض از آن مي بارد، چگونه است كه كوچك ترين اظهارنظري از سوي دانشمندان آزاده با ادله محكم درباره دروغ هولوكاست و 11سپتامبر با جريمه سنگين و زندان هاي طويل المدت سركوب و در نطفه خفه مي شود اما در مورد توهين به مقدس ترين آيات و اسماء و پيامبران هيچ گونه واكنشي به همراه ندارد. اين نشان مي دهد كه محوريت غربي ها شيطاني است و فقط شيطان است كه مي تواند اين رويه را در جهان داشته باشد.
5433---0912
¤ اينكه هر از چند گاهي صهيونيست ها به مقدسات اهانت مي كنند بهتر است مركزي تاسيس شود و مركز آن در ايران باشد، از تمام كشورهاي مسلمان در آن عضو شوند و با اين اهانت ها مقابله همه جانبه كند. اين خوب است و خداوند رعب و وحشت در دل دشمنان مي اندازد، اما بهتر از اين، آن است كه يك راه عملي موثر ديگر در پيش گرفته شود تا كسي جرات اهانت و ياغي گري پيدا نكند.
عليمرداني
¤ اگر تمام مسلمانها تصميم بگيرند در مقابله با اين حركت زشت آمريكا فقط كوكاكولا نخورند بلافاصله آمريكاييان از مسلمانان عذرخواهي مي كنند و به غلط كردن مي افتند. بزرگ ترين نقطه ضعف آنها اقتصاد است. بايد كاري كرد كه به منافع آنها آسيب شديدي بخورد.
كاشاني
¤ ايران بايد از صادرات مواد خام دست بردارد، اگر از گرسنگي بميريم نبايد به خام فروشي و به عبارت ديگر وطن فروشي براي شكم مبتلا شويم، بياييم با قناعت استقلال و شرف و كشور خود را حفظ نماييم تا دندان طمع تحريم كنندگان كشيده شود. به اميد آن روز.
سعيدي
¤ بعد از آنكه رئيس القاعده، حزب الله لبنان را تهديد مي كند كه اگر به حمايتش از مقاومت ضد صهيونيستي و بشار اسد ادامه دهد هدف القاعده قرار مي گيرد، بلافاصله وزير خارجه انگليس درخواست مي كند كه نام جنبش مقاومت حزب الله در فهرست گروه هاي تروريستي قرار گيرد و اين همزماني بي دليل نيست كه وزير خارجه فرانسه مي گويد فعلا اين نام در اين فهرست قرار نگيرد. اين مطلب مي رساند تمركز و محور صهيونيست ها روي ايران و سوريه و عراق است. هدف آنها اين است با هياهوهاي تبليغاتي توان حزب الله را تضعيف كنند اما اسرائيل هميشه از سايه حزب الله هم مي ترسد، بايد به حزب الله كمك ويژه كنيم.
رضايي
¤ هر روز در شبكه تازه تاسيس پوياي سيما كه ويژه كودكان و نوجوانان است چند حديث و آيه قرآن كريم با ترجمه پخش مي شود به خاطر اين كار خداپسندانه و مفيد صميمانه تشكر مي كنم و درخواست مي كنم اين رويه به صورت دائمي باشد.
1075---0919
¤ در برنامه هفت شبكه يك سيما مورخ 24/6/91 سخناني از زبان آقاي سهيلي كارگردان سينما جاري شد كه جاي بحث و محل تأمل دارد. در جواب مطالب ايشان در مورد لباس و چفيه بسيجي بنويسيد خشت و آجر هم به خودي خود محلي از اعراب ندارند و مورد توجه نيستند ولي وقتي همين خشت و آجر در حرم ائمه معصومين(ع) به كار برده مي شود يا فلزي كه از آن ضريح معصومين ساخته مي شود مورد احترام و تكريم است. پس احترام متعلق به مظروف است كه به تبع آن ظرف هم مقدس مي شود. چفيه و لباس بسيجي نيز به خاطر اينكه سمبل فرهنگ بسيجي است قابل احترام مي باشد.
گيتي
¤ به عنوان يك معلم وقتي علائم ضد ديني و ضد فرهنگي مثل شيطان پرستي و باربي و... را بر روي لوازم التحرير دانش آموزان معصوم اين مرز و بوم و آينده سازان جامعه مي بينم احساس خطر مي كنم.
1382---0915
¤ در برابر شايعه پراكني محتكرين كه «همه چيز گران مي شود» براي فروش اجناس احتكاري خود به چند برابر قيمت بايد مسئولين نظارتي و بازرسي با شدت عمل وارد كار شده و با زالوصفتان برخورد شايسته نمايند. (در همين فروشگاه هايي كه از 14/6/تا 24/6 برگزار شد برخي فروشندگان اظهار مي داشتند عدس و لپه و نخود و... بيشتر بخريد به خاطر قطع رابطه با كانادا گران مي شود! در پاسخ به آن ها گفتم اولاً 4-3 ماهي است كه كانادا رابطه اش را قطع كرده ثانياً لپه و عدس و... چه ربطي به رابطه ما با كانادا دارد؟!
2073---0914و 6960---0936
¤ جريان انحرافي كه در دولت لانه كرده قصد ندارد از سر مردم دست بردارد، و خطر اين جريان اين است كه در سايه حركت مي كند اما منافع نظام و كشور را به خطر مي اندازند. ديدگاه فرهنگي ليبرالي آنها مشكل دارد و تلاش هاي ديگر دولت در زمينه سازندگي و دانش هسته اي را زير سؤال مي برد.
يك شهروند
¤ شايد بتوان گفت كه 40درصد تصادفات جاده اي و داخل شهري به دليل غيراستاندارد بودن جاده ها و خيابان ها مي باشد حق اين است كه در اين موارد وزارت راه و شهرسازي و شهرداري هر دو ملزم به پرداخت بخشي از خسارات وارده به شهروندان آسيب ديده در تصادفات بشوند.
2148---0937
¤ از نيروهاي شركتي فرودگاه مهرآباد هستيم. از اول امسال تا الان اولاً ما را بيمه نكرده اند يعني پول بيمه ما را نداده اند. ثانياً ماهيانه علي الحساب 400 هزار تومان حقوق داده اند. چرا مرجعي براي رسيدگي به حقوق ضايع شده كارگران شركتي وجود ندارد؟
اصغري
¤ از مسئولان آموزش و پرورش تقاضا داريم كمك هزينه ازدواج فرزندان ما را بدهد.
اميدوار
¤ با اين كه 7 ماه از تعويض كارتهاي معافيت مي گذرد ولي هيچ خبري از تحويل كارت هاي جديد نيست. نه نظام وظيفه پاسخگوست و نه پليس +10 پاسخ قانع كننده اي مي دهد؟!
4102---0912


احمدي نژاد در ديدار كميسر عالي سازمان ملل متحد:

 اميدوارم با اصلاح نظم جهاني شاهد آواره شدن انسان ها نباشيم

رئيس جمهور گفت: اميدوارم با اصلاح نظم حاكم بر جهان و حاكم شدن عدالت همه آوارگان به خانه هاي خود بازگشته و پس از اين ديگر شاهد آواره شدن هيچ فردي نباشيم.
محمود احمدي نژاد در ديدار«آنتونيو گوتيرس» ،كميسر عالي سازمان ملل متحد در امور پناهندگان با بيان اينكه كميسارياي امور پناهندگان جزو معدود سازمان هاي بين المللي است كه خارج از خط مشي هاي تعيين شده نظام سلطه عمل مي كند، گفت: هيچ كس آواره شدن را نمي پسندد و آوارگي يك تحميل به انسانها و جوامع است كه تحت تاثير سياستهاي منطقه اي و جهاني رخ مي دهد و بهتر اين بود مي توانستيم نظام حاكم بر جهان را اصلاح كنيم تا ديگر هيچ فرد يا جامعه اي با معضل آواره شدن دست به گريبان نشود.
رئيس جمهور فصل مشترك همه افراد را انسان بودن عنوان كرد و افزود: شرط اول انسان بودن، به رسميت شناختن انسانيت ديگران است، رسيدگي به آوارگان نيز يك كار عالي انساني است و همه بايد به عنوان يك وظيفه و عمل انساني به آوارگان در هر نقطه اي از جهان كمك كنند.
احمدي نژاد اظهار داشت: مردم ايران بيش از ظرفيت يك ملت، در قبال آوارگان مسئوليت پذيرفته است و آوارگان حاضر در خاك كشورش را برادران و خواهران خود مي داند.
رئيس جمهور اظهار اميدواري كرد تا با كمك كميسارياي عالي امور پناهندگان سازمان ملل هرچه سريع تر نظم حاكم بر جهان اصلاح و عدالت حاكم شود و همه آوارگان جهان به كشورهاي خود بازگردند و پس از اين ديگر كسي آواره نشود.
آنتونيو گوتيرس نيز در اين ديدار با تشكر از بيش از 30 سال پذيرايي جمهوري اسلامي ايران از آوارگان افغاني، خطاب به احمدي نژاد تصريح كرد: استقبال و پذيرايي ملت ايران از آوارگان افغاني بسيار سخاوتمندانه بوده است و تصميمات دولت جنابعالي نيز در قبال آنان بسيار سازنده و برخاسته از اعتقادات مذهبي عميق ايرانيان است كه يقينا اجري بزرگ نزد خداوند خواهد داشت.
كميسر عالي سازمان ملل متحد در امور پناهندگان عملكرد كشورمان در پناه دادن به آوارگان افغاني و كمك به آنان را قابل ستايش توصيف و خاطرنشان كرد: همه كاري كه مجموعه اي نظير كميسارياي عالي امور پناهندگان سازمان ملل متحد براي كمك به آوارگان افغاني انجام مي شود در برابر كمكهاي ايران به اين افراد ناچيز است و از جامعه بين المللي درخواست داريم كمكهاي بيشتر و موثرتري به ايران در اين زمينه انجام دهند.
گفت وگوي تلفني احمدي نژاد و زرداري درباره سوريه
و اجلاس نم
رؤساي جمهور ايران و پاكستان در گفت وگوي تلفني با يكديگر در خصوص موضوعات گوناگون در زمينه همكاري هاي منطقه اي و بين المللي بحث و تبادل نظر كردند.
محمود احمدي نژاد رئيس جمهور اسلامي ايران در گفت وگوي تلفني با آصف علي زرداري، رئيس جمهور پاكستان، گفت: جنبش عدم تعهد جنبشي مستقل بوده و ظرفيت هاي فراواني دارد، اما تاكنون نهادها و سازمان هاي لازم براي پي گيري و اجراي توافقات در آن شكل نگرفته است.
رئيس جمهور بر لزوم آماده سازي مقدمات ايجاد ساختارهاي لازم براي اجراي مصوبات اين جنبش و برگزاري جلسه مشورتي در حاشيه مجمع عمومي سازمان ملل متحد با حضور اعضاي مؤسس و برخي كشورهاي تأثيرگذار در اين جنبش نظير پاكستان تأكيد كرد.
احمدي نژاد با اشاره به تحولات منطقه و رخدادهاي سوريه، اظهار داشت: بايد گروهي براي ارتباط با طرفين به منظور هدايت مسائل به سوي استقرار آرامش، صلح و تفاهم تشكيل شود.
رئيس جمهور همچنين بار ديگر كشته و زخمي شدن عده كثيري از مردم پاكستان در حوادث آتش سوزي در شهرهاي كراچي و لاهور را به رئيس جمهور و ملت اين كشور تسليت گفت.
آصف علي زرداري رئيس جمهور پاكستان نيز با تقدير از مديريت موفقيت آميز شانزدهمين اجلاس سران كشورهاي عضو جنبش عدم تعهد از سوي جمهوري اسلامي ايران، خواستار پي گيري ايجاد ساختارهاي اجرايي لازم در اين جنبش و نيز تشكيل گروهي براي تماس با طرفين درگيري ها در سوريه شد.


بيانيه دبيركل مجمع جهاني بيداري اسلامي درباره اهانت به پيامبر اسلام(ص)

مسلمانان با حفظ هوشياري توطئه هاي ضداسلامي را ناكام گذارند

مجمع جهاني بيداري اسلامي در محكوميت توهين به پيامبر گرامي اسلام (ص) با صدور بيانيه اي بر لزوم حفظ هوشياري و تيز بيني انقلابي در مواجهه با توطئه هاي ضداسلامي تاكيد كرد.
علي اكبر ولايتي دبير كل مجمع جهاني بيداري اسلامي در محكوميت توهين به پيامبر گرامي اسلام (ص) بيانيه اي صادر كرد كه در بخشي از اين بيانيه آمده است :
استكبار جهاني در مقابل موج عظيم بيداري امت اسلامي دچار استيصال و درماندگي قرار گرفته و تلاش مي كند يك بار ديگر با سخيف ترين روش هاي ممكن، كينه خود را از دين مبين اسلام نشان دهد.
در بيانيه دبير كل مجمع جهاني بيداري اسلامي تاكيد شده است :
اهانت به پيامبران، خصوصا اشرف انبياء و اوصيا حضرت ختمي مرتبت و تمامي بزرگان مورداحترام اديان ومذاهب، عملي است كه هيچ مكتب و مرامي آنرا نمي پذيرد. بنابراين كسانيكه دست به اهانت به پيامبراكرم (ص) مي زنند پيرو هيچ دين و مكتبي نيستد؛ بلكه از شيطان پيروي مي كنند.
در بخش ديگري از اين بيانيه خطاب به عوامل اصلي اين سناريو شيطاني آمده است : استكبار جهاني بايد بداند با توجه به افزايش آگاهي و رشد بيداري اسلامي قرآن سوزي كشيش آمريكايي، توهين سربازان اشغالگر به مقدسات الهي در بگرام افغانستان و ساخت فيلم و اهانت به ساحت نبي مكرم اسلام (ص) همچون گذشته بدون پاسخ نخواهد ماند و نتيجه طبيعي و قهري عكس العمل يك و نيم ميليارد مسلمان مقابله با چنين رفتارهاي ضد انساني و ضد اخلاقي است، توهين به مقدسات اسلامي نه تنها انسجام جهان اسلام را به دنبال خواهد داشت بلكه موجبات رسوايي و ظاهر شدن چهره واقعي صيهونيزم و استكبار جهاني را براي مسلمين به ارمغان خواهد آورد.
در پايان بيانيه دبير كل مجمع جهاني بيداري اسلامي آمده است: مجمع جهاني بيداري اسلامي ضمن محكوم كردن اين اهانت بزرگ به ساحت نوراني پيامبر عظيم الشان اسلام از تمامي مسلمانان جهان مي خواهد با حفظ هوشياري و تيز بيني انقلابي همچون سالهاي اخير طراحان و سياستگذاران توطئه هاي ضداسلامي را در انجام چنين اقداماتي ناكام گذارند.


قاضي سراج: هنوز براي زمان برگزاري دور دوم دادگاه فساد تصميم گيري نشده است

قاضي پرونده فساد بزرگ بانكي تاكيد كرد كه هنوز تصميمي درباره زمان برگزاري دور دوم دادگاه فساد گرفته نشده است.
ناصر سراج در گفت وگو با فارس با اعلام اين مطلب افزود: هنوز دادگاه تصميمي براي آغاز دور دوم رسيدگي به اتهامات متهمان پرونده فساد 3 هزار ميليارد توماني نگرفته است.
وي در پاسخ به اين سؤال كه شهروندان با توجه به پايان دور اول رسيدگي به پرونده و همچنين ابلاغ احكام منتظر برگزاري دور جديد دادگاه هستند، گفت: به محض آن كه درباره زمان برگزاري تصميم گيري شود توسط دادگاه به شهروندان اطلاعات داده خواهد شد. رسيدگي به اتهامات 39 متهم پرونده فساد 3 هزار ميليارد توماني در ابتداي تيرماه امسال به پايان رسيد و پس از صدور حكم توسط دادگاه احكام به متهمان ابلاغ شد.
 


با تبديل صندوق به سازمان حكم بركناري سعيد مرتضوي بي اثر ماند

با شگرد دولت در تغيير اساسنامه تامين اجتماعي و تبديل آن از «صندوق» به «سازمان»، حكم ديوان عدالت اداري درباره سعيد مرتضوي بلااثر ماند.
حجت الاسلام محمدجعفر منتظري رئيس ديوان عدالت اداري درباره اجراي راي صادره ديوان عدالت اداري مربوط به پرونده سعيد مرتضوي توسط وزير تعاون، كار و رفاه اجتماعي اظهار داشت: آن چيزي كه ما در هيئت عمومي رسيدگي كرديم و ارسال شد، مربوط به مصوبه شورا و ابلاغ وزير براي اين فرد (سعيد مرتضوي) بود كه هم مصوبه لغو شد و هم ابلاغ وزير ابطال شد. وي ادامه داد: وزير تعاون، كار و رفاه اجتماعي هم راي هيئت عمومي ديوان عدالت اداري را اجرا و نتيجه را براي ما ارسال كرد.
منتظري درباره وضعيت فعلي با توجه به تغيير اساسنامه تامين اجتماعي از سوي دولت و تبديل آن از صندوق به سازمان و اين كه آيا اين راي مربوط به زماني بود كه تامين اجتماعي «صندوق» بود گفت: بله همين گونه است. اين موضوع بحث ديگري است كه دولت مصوبه اي گذرانده و تامين اجتماعي را از «صندوق» به «سازمان» تبديل كرد و شرايط مربوط را تغيير داد.
رئيس ديوان عدالت اداري خاطرنشان كرد: در حال حاضر هم اگر كساني به اين موضوع و ادامه فعاليت مرتضوي در تامين اجتماعي معترض باشند بايد شكايت جديدي را مطرح كنند زيرا موضوع جداگانه اي مطرح شده است.
منتظري به «فارس» گفت: موضوعي كه در هيئت عمومي ديوان عدالت اداري رسيدگي شد، از سوي وزير تعاون، كار و رفاه اجتماعي ابلاغ و اجرا شد.


انهدام 6 جنگنده آمريكايي در حمله سنگين شبه نظاميان افغان

افراد مسلح 6 فروند جنگنده آمريكايي را در پايگاه هوايي اشغالگران در هلمند منهدم كردند و نيروهاي پليس افغان طي 2 حمله جداگانه2 نظامي انگليسي و4 تفنگدار آمريكايي را به هلاكت رساندند.
به گزارش خبرگزاري ها، ناتو پس از 24 ساعت سكوت اعتراف كرد كه در حمله جمعه شب شبه نظاميان به پايگاه «شورايك» استان هلمند،6 فروند جنگنده آمريكايي منهدم شد و علاوه بر آن، 3 باند فرودگاه و 6 آشيانه هواپيما نيز آسيب ديدند. پيش از اين، منابع وابسته به ناتو تنها اعلام كرده بودند كه در حمله فوق 2 نظامي آمريكايي و 16 مهاجم كشته شده اند.
با اين حال، ناتو در مورد شمار كشته هاي خود در اين عمليات سنگين، اطلاعات شفافي ارائه نداده است.
هلاكت 6 اشغالگر
وزارت دفاع انگليس طي بيانيه اي اعلام كرد، يك پليس افغان 2 سرباز انگليسي را در منطقه «نهر السراج» استان هلمند به ضرب گلوله كشت. شخص مهاجم نيز طي درگيري متقابل كشته شده است.
يك پليس افغان نيز در شهرستان «ميزان» استان زابل اشغالگران را به رگبار مسلسل بست و 4 تفنگدار آمريكايي را به هلاكت رساند و خود نيز طي تيراندازي متقابل كشته شد.
شمار نظاميان آمريكايي و ناتو كه طي سال جاري ميلادي به دست نيروهاي ارتش و پليس افغان كشته شده اند، به 51 تن رسيده است.
حمله نظاميان افغان به اشغالگران، مقامات كاخ سفيد را سرگردان كرده است و آنها تاكنون نتوانسته اند اين مسئله را حل كنند.
 


وقتي آمريكا منتظر زوال اسرائيل است مصر چرا بايد درگذشته بماند؟! (خبر ويژه)

معاون حزب الوفد مصر با استناد به يك گزارش اطلاعاتي آمريكا خواستار فاصله گرفتن از رژيم صهيونيستي و دوستي نزديك تر با ايران شد.
اخيرا نشريه فارين پاليسي گزيده اي از گزارش 83 صفحه اي 16 نهاد اطلاعاتي آمريكا را منتشر كرد كه در آن تصريح شده بود «مصلحت آمريكا در اين است كه براي خاورميانه پس از زوال اسرائيل برنامه ريزي كند. منافع ملي آمريكا به طور كامل متفاوت با منافع رژيم صهيونيستي است و اين رژيم بزرگترين تهديد براي منافع آمريكا است چون اقداماتش مانعي در مسير بهبود روابط واشنگتن با كشورهاي عربي و اسلامي و حتي با ساير كشورهاي جهان است. به سبب سياست هاي وحشيانه اسرائيل در مناطق اشغالي، نمي توان آن را نجات داد. اسرائيل تنها رژيمي بود كه با رژيم تبعيض نژادي آفريقاي جنوبي رابطه ديپلماتيك داشت و آخرين طرفي بود كه به تحريم جهاني آن تا زمان سرنگوني اش پيوست. رهبران اسرائيل با اسكان غيرقانوني هفتصدهزار شهرك نشين در سرزمينهاي عربي اشغالي در كرانه باختري باعث انزواي بيشتر سياسي، نظامي و اقتصادي رژيم در خاورميانه شدند.»
به گزارش خبرگزاري قدس احمد عزالعرب معاون رئيس حزب الوفد ضمن مرور بخش هايي از اين گزارش اطلاعاتي نوشت: حتي برخي يهوديان آمريكايي هم با سياست هاي اسرائيل در ظلم به فلسطينيان و انهدام منازل آنان كه مغاير قوانين بين المللي است، مخالفند. مخالفت بين المللي عليه نژادپرستي صهيونيستي به حدي است كه 193 كشور جهان را شامل مي شود و آمريكا نمي تواند آن را ناديده بگيرد، چون اين شهروندان آمريكايي هستند كه به خاطر آن در جهان منفورتر مي شوند. وي مي افزايد: ايران داراي مشتركات زيادي با ماست كه بايد از آن براي بهبود روابط با تهران و ساير جهان اسلام استفاده كنيم.
يادآور مي شود در گزارش 16 نهاد اطلاعاتي آمريكا خاطر نشان شده بود: يك ميليارد و دويست ميليون مسلمان از اسرائيل نفرت دارند و بنابراين اين اشغالگري نمي تواند تداوم پيدا كند. قدرت كشورهاي اسلامي رو به افزايش است و ديگر نمي توان مانند گذشته از اسرائيل دفاع كرد. اين حمايت روابط ما را با 57 كشور اسلامي تحت الشعاع خود قرار داده است.


منوشه اميرآمپر سوزاند كارتر هم نفهمي مثل اوباما بود! (خبر ويژه)

تحليلگر راديو اسرائيل، دولت آمريكا را به خاطر تسليم در برابر سقوط رژيم هاي مبارك و قذافي در مقابل اسلامگرايان مورد سرزنش قرار داد.
منوشه امير با اشاره به گسترش اعتراضات اسلامي عليه فيلم موهن صهيونيستي- آمريكايي و كشته شدن سفير آمريكا در ليبي گفت: خانم كلينتون، من نمي فهمم كه شما چگونه نمي فهميد كه چرا در ليبي و در مصر، در يمن و كشورهاي ديگر اسلامي اين چنين خشونت مي كنند. من نمي فهمم خانم كلينتون كه شما چگونه نمي فهميد چرا اين حادثه رخ داده است! مگر وزير خارجه ابرقدرت جهان نيستيد؟ پس چرا نمي فهميد؟ افتخار مي كنيد كه در ليبي و مصر دموكراسي برقرار كرديد. بسيار كار خوبي كرديد! ولي آيا به پيامد آن انديشيده ايد؟
وي اضافه كرد: آيا پيش از آن كه حسني مبارك كنار رود، مي دانستيد گزينه هاي ديگر چيست؟ مي دانستيد كه اخوان المسلمين قوي ترين و منسجم ترين سازمان سياسي در مصر هستند و نيروهاي مردمسالار و آزاديخواه مصري بسيار متفرق و غيرمنسجم؟
وي با كتمان اين واقعيت كه آمريكا در مقابل خيزش ملت هاي جهان توان حفظ ديكتاتورهاي وابسته را نداشت، گفت: نام آن اتفاقات را بهار عربي گذاشتيد ولي هر آشنايي به امور مي دانست كه اين خزان است. چرا از تجربه خود در ايران درس نياموختيد؟ كارتر هم مثل شما بود و نمي دانست و نمي فهميد و نابخردي به خرج داد تا رژيم شاه در ايران سقوط كرد. عين همان در مصر رخ داد و از آن بدتر را بايد در ليبي و يمن و حتي سوريه به انتظار داشت.
تحليلگر راديو اسرائيل كه طي 2 سال اخير وحشت از بيداري اسلامي را بارها به زبان رانده، مي افزايد: دست اندركاران سياست خارجي آمريكا نمي فهمند كه انتخابات آزاد ممكن است به يك فاجعه كشانده شود، همان گونه كه كشانده شده و ما آن را امروز در كشورهاي به اصطلاح بهار عربي به چشم مي بينيم. در غزه ديديم كه چگونه «انتخابات آزاد» موجب روي كار آمدن گروه تعصب گراي ديني حماس شد و در مصر اخوان المسلمين را به قدرت رساند. اين واقعيتي است كه ناآشناترين فرد به علوم سياسي نيز بايد آن را بداند!
يادآور مي شود آمريكايي ها تا روزهاي آخر حكومت حسني مبارك قاطعانه از وي حمايت مي كردند و پس از سقوط وي نيز با فشار نظاميان تلاش بسياري به كار بستند كه اسلامگرايان روي كار نيايند يا در صورت به دست گرفتن قدرت، منفعلانه رفتار كنند غافل از اينكه بيداري توده هاي مسلمان قدرت ابتكار عمل را از آنها مي گيرد.
 


چرا زيباكلام از اصلاح طلبان مي خواهد دنده عقب بگيرند؟! (خبر ويژه)

زيباكلام درباره پيشنهاد خود براي حمايت اصلاح طلبان از ناطق نوري در انتخابات گفت: اصلاح طلبان به من مي گويند گل بگيرند در علوم سياسي اي را كه شما در دانشگاه تهران تدريس مي كنيد(!)
به گزارش مشرق وي در مصاحبه با فاطرنيوز از سردرگمي اصلاح طلبان براي انتخابات رياست جمهوري آينده خبر داده و گفت: متاسفانه جبهه اصلاحات با اينكه 9 ماه تا انتخابات مانده، هيچ سازماندهي و برنامه مشخصي ندارد. از عارف اسم برده مي شود اما آن هم هنوز معلوم نيست... الان اين جبهه بايد بگويد انتظارات و خواسته و توقعاتش با توجه به انتخابات چيست اما هيچ كدام اينها مشخص نيست.
وي درباره اينكه آيا اختلاف آنها بين عبدالله نوري و خاتمي است، گفت: نه چون اختلاف بين آقاي نوري و خاتمي و موسوي خوئيني ها و هاشمي رفسنجاني هميشه بوده و قرار هم نيست كه اصلاح طلبان مثل تيم فوتبال منچستر همه يكرنگ باشند. واقع مطلب اين است كه هر قدر آقاي خاتمي به لحاظ شخصيتي آدم شريف، محترم و صادقي هست ، اما به لحاظ مديريت سياسي به نظر من زير صفر است. اين هم بدشانسي جنبش دموكراسي خواه بوده كه فردي در رأسش قرار گرفته كه از لحاظ قابليت تشكيلات و سازماندهي فوق العاده ضعيف است.
صادق زيباكلام با رد اين مطلب كه موسوي خوئيني ها اصلاح طلبان را در دهه 70 سازماندهي مي كرد، گفت: نه خير، تاج زاده و حجاريان و رمضان زاده و اين تيپ افراد بودند كه برنامه ريزي را پيش مي بردند. حجاريان 70 درصد سلامتي اش را از دست داده، تاج زاده و رمضان زاده كه در زندان هستند و الان امر افتاده دست چهره هايي كه از لحاظ تشكل و سازماندهي قدرتي ندارند.
وي درباره اين سؤال كه «آقاي هاشمي چه؟» اظهار داشت: آقاي هاشمي زماني مغز متفكر اين كار بوده است البته در سال هاي 50 تا 65 اما الان آقاي هاشمي كه نزديك به 80 سال دارند، ديگر حال و حوصله اين را ندارد كه از لحاظ سازماندهي و تشكيلات براي اصلاح طلبان برنامه ريزي كند.
وي درباره درگيري اصلاح طلبان با هاشمي پس از روي كار آمدن اصلاح طلبان مي گويد: امثال گنجي و عبدي انگيزه شان عقيدتي و سياسي و ايدئولوژيك نبود، مشكلات شخصي بود و مي خواستند از آقاي هاشمي انتقام بگيرند. يك اقليت راديكال حمله كردند و بقيه اصلاح طلبان هم سكوت كردند. اگر به فضاي 76 و 77 برگرديد متوجه آن سكوت ها مي شويد. زدن هاشمي ابزاري بود كه هزينه كم و منافع زيادي براي اصلاح طلبان داشت.
وي ادامه مي دهد: در مطبوعات آن موقع گفتم كه وقتي نفر آخر در آخرين واگن قطار اصلاحات از روي پل هاشمي رد شد، يك نارنجك از پنجره به روي پل انداخت و به او گفت «باي، باي». آنقدر ما بي تجربه بوديم كه فكر مي كرديم ديگر كار تمام است، ما نه محافظه كاران را شناخته بوديم، نه قدرت مذهب را شناخته بوديم، ما چيزي از جامعه مان هم نمي شناختيم و براي همين مي گفتيم كه بزنيد هاشمي رفسنجاني را و نمي دانستيم زودتر از چيزي كه فكر مي كنيم، باد و بوران مي آيد و برف و يخبندان مي شود و شد. سال 79 بود كه قطار اصلاحات كم كم شروع كرد به گير كردن.
وي درباره اينكه «هاشمي به آزادي بيان معتقد نيست؟» مي گويد: نه اينكه معتقد نباشد، برايش مهم نيست.
زيباكلام سپس به موضوع انتخابات پرداخت و با پيش بيني مشكلاتي نظير عدم تاييد صلاحيت يا عدم امكان فعاليت نامزد اصلاح طلبان گفت: رئيس دولت اصلاح طلب از همان روز اول فلج است. من معتقدم چرا بايد اصرار كنيم كه يك دولت اصلاح طلب تشكيل شود؟ آيا بهتر نيست كه از يك نامزد اصولگرا كه معتدل تر، ميانه روتر و بغض و كينه اش نسبت به اصلاح طلبان كمتر است، حمايت بكنيم و برابر ساير نامزدهاي تندروي اصولگرا كه مي خواهند سر به تن اصلاح طلبان نباشد؟ او ممكن است بتواند نيم ميليمتر اصلاحات را به جلو حركت دهد. از ميان تمام نامزدهاي موجودي كه الان صحبتشان است، قاليباف را يك چنين نامزدي مي بينم.
وي سپس مدعي ايجاد فضاي آشتي ملي شد و گفت: اگر اين درست باشد، آن وقت چه كسي مي تواند دولت آشتي ملي بوجود بياورد؟ نه سعيد جليلي، قاليباف و نه عارف نمي توانند اين دولت را بوجود بياورند اما به نظر من ناطق نوري مي تواند اما اين مثل انداختن زنگوله پاي گربه هست و اولين كساني كه به من حمله كردند با اين حرف، خود اصلاح طلبان بودند. آنها گفتند ما 16 سال پيش بين خاتمي و ناطق، ناطق را انتخاب نكرديم و حالا بعد از 16سال مي گوييد كه ناطق بايد دولت تشكيل دهد؟ گل بگيرند در علوم سياسي اي كه شما در دانشگاه تهران تدريس مي كنيد. پاسخ من اين است كه بعضي مواقع براي جلو رفتن بايد كمي عقب آمد و نيرو جمع كرد تا دوباره بتوانيم جلو برويم. اين خيلي مشكل است چون از 100 نفري كه به خاتمي رأي مي دهند، 10 نفرشان هم حاضر نيستند به ناطق نوري رأي دهند. اين اختلاف را بايد چهره هاي اصلاح طلب و روزنامه نگاران و مطبوعات پر كنند. منافع ملي مي طلبد اصلاح طلبان غرور خودشان را زير پا بگذارند و از همه بخواهند كه به ناطق نوري رأي بدهند. اين طوري ممكن است 40 نفر ديگر هم بيايند به ناطق نوري راي بدهند و عده اي از اصولگرايان نيز به او راي دهند و شوخي شوخي مي بينيد كه ناطق نوري رئيس جمهور شد. ناطق نوري را براي يك هدف بزرگ آورديم كه آن هم آشتي ملي است.
 


بي بي سي: سفارتخانه هاي آمريكا آماج خشم بهار عربي است (خبر ويژه)

«30 سال بود آمريكا شاهد كشته شدن سفير خود در كشوري نبود. يك فيلم مسخره در چشم به هم زدني تمام منافع بزرگ ترين قدرت جهان را در خاورميانه و شمال آفريقا به خطر مي اندازد.»
اين تحليل را شبكه دولتي انگليس«بي بي سي» منتشر كرد و با اشاره به سياست خارجي بحران زده كاخ سفيد اعلام كرد: اگر چه در دو قرن و نيمي كه از اعزام اولين سفير آمريكا به خاك كشوري خارجي مي گذرد، تنها 5 سفير آمريكايي به دست نيروهاي مهاجم جان خود را از دست داده اند، سي سالي هست كه آمريكايي ها شاهد كشته شدن سفير خود نبوده اند. آخرين بار در سال 1979ميلادي آدولف دايز، سفير آمريكا در افغانستان ربوده و در هتل كابل كشته شد. چند دقيقه از يك فيلم كه به عقيده بسياري، فارغ از توهين آميز بودن، مسخره مي نمايد، مي تواند در چشم به هم زدني تمام منافع بزرگترين قدرت جهان را در خاورميانه و كشورهاي مسلمان شمال آفريقا به خطر بيندازد.
بي بي سي مي افزايد: خاورميانه در تب خشم مي سوزد و ديپلمات هاي آمريكايي در پناه تدابير امنيتي صدچندان سنگر گرفته اند تا با سرنوشت تلخ كريستوفر استيونز در ليبي دچار نشوند. اولين بحران جدي سياست خارجي آمريكا با دولت هاي مستقر بعد از بهار عربي رقم خورده است. امروز اعتراضاتي كه با پايين كشيدن پرچم آمريكا از فراز سفارت آن در قاهره شروع شد، به 20 كشور ديگر سرايت كرده است. شكي نيست كه اوباما روزهاي دشواري را مي گذارند. پرچم آمريكا در قاهره به آتش كشيده شد، شهري كه اوباما 3 سال پيش در آن از دوستي با جهان اسلام براي جوانان مصري سخن گفت.در حال حاضر عده اي در واشنگتن مي گويند كه حمله در بنغازي آغازگر فصلي تازه در كشورهايي است كه «بهار عربي» را تجربه كرده اند و آرام آرام چهره اي تازه از دولت هاي جديد خود به آمريكا نشان خواهند داد. فصلي كه ممكن است اين بار «پاييز عربي اوباما» نام بگيرد. اين روزها سفارتخانه هاي آمريكا در همان چهار كشوري هدف حمله قرار گرفته است كه توانستند يا دولت هاي مستبد را حذف كنند و يا به اصلاح وادار نمايند.


رويتر: حوادث اخير منطقه آمريكا را در برخورد با سوريه به ترديد انداخته است (خبر ويژه)

خبرگزاري رويتر در ارزيابي انفجار خشم مسلمانان عليه مراكز ديپلماتيك آمريكا در منطقه گزارش داد: بهار عربي در حال تبديل به يك جنبش ضدآمريكايي است.
اين خبرگزاري با مرور اعتراض گسترده امت اسلامي عليه فيلم موهن آمريكايي صهيونيستي نوشت: ناآرامي ها و اعتراض ها يك به يك به كشورهاي اسلامي سرايت مي كند و اين بزرگ ترين چالش براي دولت آمريكاست كه تاكنون با كشته شدن سفير اين كشور و سه تبعه ديگر آمريكا در ليبي همراه شده است. اوباما تا به حال كوشيده بود مانع از تبديل بهار عربي به جنبش ضدآمريكايي شود اما ظاهرا جلوگيري از اين اتفاق آسان نيست. اكنون حملات به سفارتخانه ها و مراكز ديپلماتيك آمريكا در ليبي و مصر و يمن [و سودان و تونس و...] چالش بزرگي را براي اوباما پديد آورده اند.
اين خبرگزاري خاطر نشان كرد: زماني كه اوباما وارد كاخ سفيد شد وعده «آغازي نو» را به جهان اسلام داد، ولي تلاش هاي وي براي مديريت وضعيت بي ثبات خاورميانه موفقيت آميز نبوده است. سرنگوني ديكتاتورهاي منطقه، يكي پس از ديگري، وضعيت را سخت تر كرد و آينده اي نامعلوم براي كنترل آمريكا در منطقه ايجاد كرد. وضعيت در سوريه همچنان پيچيده است و پس از كشته شدن سفير آمريكا در ليبي و حملات ديگر به سفارتخانه هاي آمريكا در منطقه، مشكلات اوباما در خاورميانه عميق تر شده است.
رويتر تاكيد مي كند تمامي اين حوادث بيانگر مشكل بزرگ تري است و آن افزايش شكاف بين آمريكا و نيروهاي اسلام گرا در خاورميانه مي باشد. تضاد بين واقعيت شرايط كنوني و وعده هاي گذشته اوباما براي بسياري از ناظران سياسي روشن است.
در ادامه گزارش تحليلي رويتر آمده است: «اوباما با سخنراني معروفش در سال 2009 در قاهره اميدوار بود روابط آمريكا با خاورميانه را تغيير دهد؛ روابطي كه پس از سياست هاي جورج بوش و جنگ عراق بسيار تيره شده بودند. اما، دولت وي با موجي از تظاهرات در كشورهاي عربي مواجه شد و متحدان ديرينه خود را در خاورميانه از دست داد. واشنگتن به تدريج و با احتياط از اهداف جنبش هاي عربي حمايت كرد. امروز، خوشبيني هاي گذشته تبديل به شك و ترديد شده اند. به نظر مي رسد كه واشنگتن با افزايش فشار از طرف اسلام گرايان منطقه رو به روست كه امكان دارد منجر به كاهش نفوذ مستقيم آمريكا در اين كشورها شود».
رويتر در پايان تاكيد مي كند: حوادث اين هفته احتياط دولت اوباما در قبال سوريه را افزايش خواهد داد. بسياري از سياستمداران آمريكايي از دادن سلاح هاي پيشرفته به شورشيان سوريه امتناع كرده اند و كشته شدن سفير آمريكا در ليبي مزيد بر نگراني ها خواهد شد.


صفحه (14)


صفحه (3)


صفحه (2)

     


(صفحه(12(صفحه(10(صفحه(6(صفحه(9(صفحه(7(صفحه(8(صفحه(15(صفحه(11(صفحه(5(صفحه(16(صفحه(13(صفحه(4(صفحه (2.3.14